Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård

 • Royal Canin British Shorthair Adult 4 kg

  Royal Canin British Shorthair är ett helfoder för vuxna och äldre katter av rasen brittiskt korthår från 12 månaders ålder.
 • Ekonomipack: Pussi ''''Sensations'''' i sås 48 x 100 g - Fiskvariationer

  Pussi Sensations Sauce med möra fisk- eller köttbitar tillreds i utsökta, omväxlingsrika såser. Denna smakliga måltid är oemotståndlig för alla katter. Med Pussi Sensations Soßen-Sause blir varje måltid till en lyckad överraskning. Men Pussi Sensations Sauce smakar inte bara gott: Näringsinnehållet i varje påse täcker kattens dagliga näringsbehov till 100 %. Endast kvalitetstestade, högkvalitativa ingredienser används vid framställningen av fodret. De använda råvarorna härstammar från friska slaktdjur som är kontrollerade av officiellt förordnad veterinär och bedömda som lämpliga att nyttjas för livsmedel. Nu finns Pussi Sensations Sauce i multipack med 12 x 100 g i olika delikata och kreativa smakriktningar: Kötturval: 12 x 100 g Nötkött i en sås med tomater 12 x 100 g Anka i en sås med morötter 12 x 100 g Lamm i en sås med viltsmak 12 x 100 g Kalkon i en sås med skinksmak Fiskurval 12 x 100 g Lax i en sås med räksmak 12 x 100 g Havslax i en sås med tomater 12 x 100 g Öring in i en sås med sillsmak 12 x 100 g Sardiner i en sås med morötter Pussi , den svart-vita rackaren, är alldeles utom sig av spänning. Han är helt säker på att de goda variationerna från ''''Sensations'''' kommer att smaka alla andra katter lika bra! Notera att denna produkt skickas i tysk förpackning.
 • Stor boll i loppytyg

  En boll för både brottning och jakt!

  Stor boll klädd i grönt och vitt noppigt tyg och med skojigt skrammel på insidan blir en självklar favorit hos den bollälskande kissen som även kan tänka sig en liten brottningsmatch med sitt byte lite då och då. Bollen är dessutom väldigt lätt, så katten kan enkelt nypa tag i den och bära bollen.

  En boll som inte försvinner in under kylskåpet i första taget.

  Diameter: 10 cm

 • Royal Canin Persian Kitten

 • MIAMOR Fine Bites Chicken - Ekonomipack: 2 x 1,5 kg

  Perfekt att kombinera med tillskottsfoder: MIAMOR Fine Bites med kyckling är ett helfoder med alla essentiella vitaminer, mineraler och spårämnen katten behöver för ett långt och friskt liv. Det avvägda torrfodret innehåller gott kycklingkött som är mycket omtyckt på kattens dagliga meny. MIAMOR Fine Bites Kyckling innehåller laxolja som är en naturlig källa till fettsyrorna omega 3 och omega 6. Dessa stödjer en frisk hud och glänsande päls. Yuccaextraktet i fodret kan binda illaluktande substanser i tarmen och därmed minska obehagliga dofter. Det har även en prebeotisk effekt och kan främja cellskyddet på ett naturligt sätt. I MIAMOR Fine Bites Kyckling kan tillsatsen av cikoria, som innehåller inulin, förebygga spridning av patologiska bakterier i tarmen. De goda bakterierna främjas vilket bidrar till en avvägd tarmflora. MIAMOR Fine Bites Kyckling i överblick: Helfoder för katter Proteinreducerat torrfoder som perfekt komplettering till tillskottsfoder Innehåller alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen Med kycklingkött - alltid gott, varje dag Laxolja: Innehåller fettsyrorna omega 3 och omega 6, vilka främjar en sund hud och vacker päls Cikoriapulver innehåller prebiotiskt inulin som stödjer spridning av de goda bakterierna i tarmen och därmed bidrar till till en avvägd tarmflora FOS (fruktooligosackarider): Främjar goda tarmbakterier och en avvägd tarmflora Yuccaextrakt: Binder illaluktande substanser i tarmen och främjar cellskyddet på ett naturligt sätt
 • Ekonomipack: 2 x 10 kg Animonda vom Feinsten Deluxe - Adult med öring

  Animonda vom Feinsten Deluxe är ett högkvalitativt foder med noggrant utvalda ingredienser. Den höga smältbarheten och de värdefulla råvarorna är en idealisk bas för din katts välbefinnande och hälsa. Fodret tar hänsyn till katters näringsbehov och garanterar en balanserad och hälsosam kost på högsta nivå. Animonda vom Feinsten Deluxe innehåller vare sig soja, färgämnen, konserveringsmedel eller antioxidanter. Inte heller vetegluten används vid tillverkningen. Animonda vom Feinsten Deluxe torrfoder går utmärkt att kombinera med vom Feinsten våtfoder. Ge en eller två måltider vom Feinsten våtfoder dagligen som köttig måltid och Animonda Feinsten Deluxe torrfoder där katten kan ha fri tillgång hela dagen. Välj mellan följande sorter: Adult med kyckling För vuxna, normalt aktiva katter - för ett starkt immunförsvar, friska urinvägar och glänsande päls. Adult med öring: För vuxna, normalt aktiva katter - stödjer ett starkt immunförsvar, friska urinvägar och glänsande päls. För kastrerade katter: Kontrollerar vikten, främjar friska urinvägar och tänder, skyddar mot hårbollar. Grandis: Speciellt utformat för vuxna katter av stora raser som maine coon och norsk skogskatt, med större bitar för långsammare födointag. Adult Grain-free: Spannmåls- och glutenfri kost för vuxna katter med livsmedelsallergier, med fågelkött, med ett aktivt vitaminkomplex. Kitten: För växande kattungar. Främjar en hälsosam tillväxt, ett starkt immunförsvar och en glänsande päls. Passa på och utnyttja våra ekonomipack: 2 x 10 kg Animonda vom Feinsten Deluxe torrfoder för katter till lågt pris! Köp mer och spara pengar! Om du vill ha mer information om de enskilda produkterna kan du klicka på länkarna ovan.
 • Underlägg högabsorberande Zebra tassar

  Tufft högabsorberande underlägg till din kattmatskål.

  Ett absorberande underlägg från märket Drymate med riktigt snyggt motiv i svart, vitt och rosa. Underlägget passar bra till matskålar och speciellt bra är det att ha under vattenskålar och vattenfontäner.

  Underlägget är högabsorberande och vattentätt, dvs ingen vätska tränger igenom mattan. Den har en funktionell antiglid-undersida, är tvättbar i maskin och kan tumlas på låg värme.

  Materialet i underlägget är till 50% tillverkat av återvunna material.


  Storlek:
  51x30 cm
 • GranataPet DeliCatessen 6 x 400 g - Kalkon & fasan

  Premium-helfoder för katter, utan spannmål och gluten, med värdefull laxolja och granatäppelkärnor. Innehåller fina och färska ingredienser som försiktigt ångkokats. Rikt på taurin.
 • Cosma Nature Heart-Box 3 x 70 g - 3 olika sorter

  Cosma är ett naturligt våtfoder med en särskilt hög fisk- eller kötthalt - hela 75 %. Katter gillar omväxling i matskålen, och de tre omtyckta smakvarianterna tonfisk, mör kycklingfilé eller god lax ser till att din kisse inte blir besviken. Ingredienserna i Cosma våtfoder tillagas varsamt i den egna saften för att bevara råvarornas goda smaker och dofter - och ger katten en speciell smakupplevelse. Cosma Nature Heart-Box innehåller följande läckra måltider: 70 g Cosma Nature Tonfisk 70 g Cosma Nature Kycklingfilé 70 g Cosma Nature Lax Cosma Natures höga kvalitet motsvarar de krav som ställs på livsmedel för mänsklig konsumtion. Du kan göra dofttesten och övertyga dig själv om Cosmas unika kvalitet: Öppna en burk och lukta på fodret och du märker hur naturligt fodret luktar och hur aptitligt det ser ut. Din katt kommer helt säkert att hålla med dig om det! Läs utförligt om de olika fodersorterna här: Cosma Nature 70 g Notera att erbjudandet gäller under en begränsad tid! Så slå till och låt katten provsmaka Cosma Nature!
 • Staywell 715 Vit

 • Ekonomipack: Sanicat Professional kattsand - Bianca (3 x 5 l)

  Sedan 35 år tillbaka strävar Sanicat för att din katt ska få en högkvalitativ, hygienisk och tillförlitlig vård och omsorg. Genom intensiv forskning och en kontrollerad tillverkning av produkterna kan Sanicat erbjuda ett komplett och kvalificerat utbud av förstklassigt kattströ. Här kan varje kattägare och katt hitta ett passande strö! Sanicat har klumpande och absorberande kattsand, sand med eller utan doft, ekologisk kattsand och även silikatsand för den katt som föredrar det. Spara pengar genom att köpa ditt favoritströ från Sanicat i billigare ekonomipack! Välj mellan följande sorter: Multipet Fine Fresh: En silikatsand med en absorberingsförmåga på 200 %. Den finkorniga sanden är dessutom 100 % dammfri och mjuk och skonsam mot tassarna. Clumping: En klumpbildande och praktisk kattsand som innesluter lukt och upprätthåller hygienen i kattoaletten. Clumping Gold: En klumpande kattsand som producerar nästintill inget damm (99,9% dammfri). Den är dessutom ekonomiskt sett ett utmärkt alternativ till annan sand. Aloe Vera 7 days: En icke-klumpande kattsand, en naturlig, pålitlig produkt för vuxna katter och kattungar med en kraftig uppsugningsförmåga och fräsch aloe vera-doft. Mediterranea: Av förstklassig bentonit, bildar mycket kompakta klumpar som inte faller isär och är lätta att ta bort ur lådan, absorberar väta och lukt mycket bra. Bianca: Binder lukt effektivt, av 100 % naturlig bentonit, kan uppta upp till 250 % av den egna vikten, bildar fasta klumpar. Rose d'Oriente: Bildar mycket fasta klumpar som inte faller isär eller fastnar i botten på toaletten, kan absorbera upp till 250 % vätska av den egna vikten. Oxygen Power Clumping: Med aktivt syre, hög absorption och starkt klumpbildande, innesluter otrevliga lukter och har en bakteriell effekt, av naturliga material, med en behaglig doft marseilletvål.
 • Ekonomipack: Smilla fisk- och fågelragu 24 x 400 g - Mört fågelkött med nötkött

  Kan din katt knappt vänta på nästa portion av Smillas våtfoder? Gott fågel- eller fiskkött med naturliga, noggrant utvalda ingredienser som nötkött, kycklinghjärtan, lamm eller fisk samt livsviktiga vitaminer och taurin förser din hustiger med alla viktiga näringskomponenter den behöver för ett friskt och lyckligt kattliv. De läckra sorterna är naturligtvis alla utan socker och smakförstärkare. Smilla fisk- och fågelragu skämmer inte bara bort din katt, utan föder den hälsosamt och balanserat. Förresten: Taurin är ett livsviktigt näringsämne för katter, som de inte kan producera själva i tillräckliga mängder. Därför är det mycket viktigt att din favorit få i sig extra taurin genom fodret. Taurin är främst nödvändigt för hjärta och syn! Smilla skämmer bort din katt med unika smakupplevelser. Det kvittar om favoriten är mört fågelkött, gott lamm, saftigt nötkött eller sund fisk - Smilla tillgodose alla smaker. Matdags är Smilladags! Du kan allt efter smak och lust välja mellan följande varianter: 24 x 400 g Mört fågelkött med fågelhjärtan 24 x 400 g Mört fågelkött med fisk 24 x 400 g Mört fågelkött med nötkött 24 x 400 g Mört fågelkött med lamm 24 x 400 g Mört fågelkött med kalv 24 x 400 g Tonfisk 24 x 400 g Tonfisk med kyckling 24 x 400 g Tonfisk med sardiner 24 x 400 g blandpack, bestående av: 6 x Mört fågelkött med fågelhjärtan, 6 x Mört fågelkött med lamm, 6 x Mört fågelkött med nötkött och 6 x Mört fågelkött med fisk
 • Concept for Life All Cats 10+ - i gelé - 24 x 85 g

  Perfekt för äldre katter över 10 år, med fina bitar i gelé, speciell mix av näringsämnen främjar vitaliteten, lägre kalciuminnehåll, med grönläppad mussla, anpassad energihalt.
 • Transportbur Atlas 20

 • Jumbopack: Sheba Variations 96 x 85 g portionspåsar - Selection in Sauce Fin mångfald

  Har din katt också ett sjunde sinne när det gäller valet av foder? Katters fina smaksinne gör dem till riktiga gourmeter som vet precis vad de vill ha - och naturligtvis också vad definitivt inte kommer i fråga. En sådan tur att du kan skämma bort din katt med de goda smakerna från Sheba! Sheba's menyer glädjer kräsna smaklökar och överraskar katten med nya, exklusiva recept och oemotståndliga smakvarianter varje dag. Med dessa goda våtfoder träffar du mitt i prick och varje måltid blir speciell - lika speciell som din katt. Sheba kattmat är en holistisk och avvägd kost, utan onödiga tillsatser. Det finns många olika smakvarianter av Sheba i sås, så du kan glädja katten med en ny, läcker smak varje dag! De olika sammanställningarna är så fina att tillsatser av konstgjorda aromämnen och konserveringsmedel inte kommer i fråga - katten lockas till matskålen med naturliga, oförfalskade smaker och dofter. Med Sheba blir det aldrig långtråkigt för varje måltid är en fest för kattens sinnen. Låt din favorit njuta av omväxling på menyn! Fodret är förpackat i praktiska formar som är enkla att servera ur. Sheba Selection i sås i korthet: För alla vuxna katter Med förstklassiga ingredienser Innehåller ej konstgjorda aromämnen konserveringsmedel Ovanliga recept Naturliga smaker Avvägt och holistiskt Enkelt att portionera ur påsarna Följande varianter finns att välja mellan: Selection in Sauce 24 x med nötkött 24 x med lamm 24 x med kyckling 24 x med kalkon Selection in Sauce Fågelkött 24 x med kyckling 24 x med kalkon 24 x med anka 24 x med fågelkött Selection in Sauce Fin mångfald 24 x med lax 24 x med vitfisk 24 x med kyckling 24 x med nötkött Delicatesse in Jelly Fågelkött 24 x med kyckling 24 x med kalkon 24 x med anka 24 x med fågelkött Collection in Jelly 24 x med kyckling 24 x med kalkon 24 x med lamm 24 x med nörkött Duo in Gravy 24 x med Kyckling & nötkött 24 x med Tonfisk & havsfisk 24 x med Lax & s 24 x med Fågel & lamm Fish in Gravy 24 x med sik 24 x med tonfisk 24 x med lax 24 x med Kabeljau
 • EasyWalk Kattsele + Koppel Röd S

  En genomtänkt och väldesignad kattsele för katter som tenderar till att ta sig ur en sele.
 • Charming Leopard Sele + Koppel

  Fint set med sele och matchande koppel. Puppy Angel Charming Leopard är en fräck sele med tillhörande koppel. Selen har fodrade kanter för att undvika skav, rosset med hjärta charm på bröstet. För bra passform är bröstremmen justerbar, spännen för enkel av och påtagning, D-ring för kopplet.   Kopplet är 120cm långt och 1,5 eller 2cm brett beroende av storlek på sele.   Material (Utvändigt) 75 % Polyster 15 % Nylon 10 % Satäng . (Foder) 100 % Polyster
 • Trixie Kattsele med Koppel Bred

 • Provpack: Affinity Advance Sterilized 2 x 3 kg - Sterilized Kalkon och Lax

  Advance Sterilized 2 x 3 kg i provpack innehåller höga andelar fibrer och protein samt minskade kalori- och fetthalter som främjar viktnedgång och hjälper katten att hålla vikten utan att muskelmassan minskar. En något högre natriumhalt uppmuntrar katten att dricka mer, vilket kan leda till en bättre hälsa i njurarna. Korn mättar bra, stimulerar ämnesomsättningen och ökar insulinkänsligheten. Vårt erbjudande med Advance Sterilized i provpack består av två olika sorter: ADVANCE Sterilized Kalkon 3 kg ADVANCE Sterilized Lax 3 kg ADVANCE Sterilized kattfoder i överblick: Immunglobuliner är naturliga plasmaproteiner som stödjer tarmens hälsa High Protein Protection förbättrar immunförsvaret och främjar utvecklingen av starka och friska muskler Naturliga polyfenoler är bioaktiva substanser som förhalar cellernas åldrande L-karnitin främjar fettförbränningen och bidrar därigenom till att minska kroppens egna fettreserver Ett optimalt pH-värde stöder urinorganens funktioner Pyrofosfater är speciella mineraler som motverkar tandsten och ger en behaglig andedräkt Läs utförligare om produkterna under länkarna nedan: Advance Sterilized Kalkon Advance Sterilized Lax
 • Sheba Variations 12 x 85 g portionspåsar - Selection in Sauce

  Har din katt också ett sjunde sinne när det gäller valet av foder? Katters fina smaksinne gör dem till riktiga gourmeter som vet precis vad de vill ha - och naturligtvis också vad definitivt inte kommer i fråga. En sådan tur att du kan skämma bort din katt med de goda smakerna från Sheba! Sheba's menyer glädjer kräsna smaklökar och överraskar katten med nya, exklusiva recept och oemotståndliga smakvarianter varje dag. Med dessa goda våtfoder träffar du mitt i prick och varje måltid blir speciell - lika speciell som din katt. Sheba kattmat är en holistisk och avvägd kost, utan onödiga tillsatser. Det finns många olika smakvarianter av Sheba i sås, så du kan glädja katten med en ny, läcker smak varje dag! De olika sammanställningarna är så fina att tillsatser av konstgjorda aromämnen och konserveringsmedel inte kommer i fråga - katten lockas till matskålen med naturliga, oförfalskade smaker och dofter. Med Sheba blir det aldrig långtråkigt för varje måltid är en fest för kattens sinnen. Låt din favorit njuta av omväxling på menyn! Fodret är förpackat i praktiska formar som är enkla att servera ur. Sheba Selection i sås i korthet: För alla vuxna katter Med förstklassiga ingredienser Innehåller ej konstgjorda aromämnen konserveringsmedel Ovanliga recept Naturliga smaker Avvägt och holistiskt Enkelt att portionera ur påsarna Följande varianter finns att välja mellan: Selection in Sauce 3 x med nötkött 3 x med lamm 3 x med kyckling 3 x med kalkon Selection in Sauce Fågelkött 3 x med kyckling 3 x med kalkon 3 x med anka 3 x med fågelkött Selection in Sauce Fin mångfald 3 x med lax 3 x med vitfisk 3 x med kyckling 3 x med nötkött Delicatesse in Jelly Fågelkött 3 x med kyckling 3 x med kalkon 3 x med anka 3 x med fågelkött Collection in Jelly 3 x med kyckling 3 x med kalkon 3 x med lamm 3 x med nötkött Duo in Gravy 3 x med kyckling & nötkött 3 x med tonfisk & havsfisk 3 x med lax & pollock 3 x med fågel & lamm Fish in Gravy 3 x med karp 3 x med tonfisk 3 x med lax 3 x med torsk
 • Bozita bitar i gelé 1 x 370 g - Lamm

  Bozita bitar i gelé är högkvalitativa våtfoder för katter i alla åldrar och livsfaser. Fodret finns i många olika läckra smakriktningar. Bozita bitar i gelé helfoder tillverkas av förstklassiga råvaror som exempelvis kolja, havskräfta och lax. Det innehåller vare sig soja, spannmål, socker, köttmjöl eller konserveringsmedel. Bozita bitar i gelé förpackas i en smart Tetra Pak som skyddar det goda innehållet och håller det färskt. Dessutom kan förpackningarna enkelt återförslutas genom att hörnen viks ned. Innehållet i en öppnad förpackning hålls färsk och gott i upp till 2 dagar i kylskåp. Tomma förpackningar kan plattas ihop och tar ingen plats i soporna, dessutom kan de återvinnas - ett viktigt bidrag för att skydda miljön. Mängder av gott innehåll i en liten förpackning som är lätt, platssparande och kan återvinnas! CO2-utsläpp, energibehov vid tillverkningen samt antalet transporter kan minskas, vilket skonar miljön. Bozitas lättöppnade tetraförpackning: Bozita bitar i gelé 1 x 370 g: Med livsmedelskontrollerade råvaror Alla råvaror är fria från tillväxtfrämjande hormoner Utan konstgjorda smakförstärkare, färgämnen eller konserveringsmedel Tetra Recart förpackning - praktisk och miljövänlig I många olika sorter Komplettfoder, färdigt att serveras, för katter i alla livsfaser Bozita tillverkas utan djurförsök. Så lätt är det att att öppna Bozitas tetraförpackningar: Bozita bitar i gelé – en del av Sverige
 • Ekonomipack: 24 x 70 g Almo Nature Azul Label - Kyckling & tonfisk

  Almo Nature Azul Label tillskottsfoder i portionspåsar består av högkvalitativa råvaror av Premium Petfood Quality, helt utan konstgjorda tillsatser. Kött och fisk i bitar kokas tillsammans med en färgglad blandning av grönsaker i en läcker sås till ett särskilt gott och lättsmält foder. De naturligt välsmakande och saftiga ingredienserna förfalskas inte genom tillsatser av arom- och lockämnen eller konserveringsmedel. Ge gärna fodret tillsammans med Almo Nature torrfoder. Den höga fuktighetshalten i våtfodret säkerställer att katten får i sig tillräckligt med vätska. Fodret är förpackat i praktiska portionspåsar som skyddar de aromatiska, intensiva smakerna. Dessutom är de enkla att servera ur. Premium-våtfoder för katter Med högkvalitativa, näringsrika ingredienser av Premium-Petfood-Quality Bitar av kött och fisk kokade i en sås; gott och lättsmält Med kött, fisk och grönsaker för omväxlingsrika smaker Naturligt, utan konstgjorda tillsatser, innehåller ej färg- eller aromämnen eller konserveringsmedel Praktiska portionspåsar håller fodret fräscht på bästa sätt, bevarar den goda smaken och är enkla att servera ur Den höga fukthalten stödjer kattens vätskeintag Spara pengar med våra förmånliga ekonomipack med 24 x 70 g! Almo Nature kattmat är helt naturlig. Varje smak av Almo Nature våtfoder (tonfisk, kyckling, lax o.s.v.) innehåller en egen, naturlig halt av vitaminer, mineraler (t.ex. kalcium, fosfor) samt taurin. Almo Nature rekommenderar därför en omväxlande kost som baseras på olika sorters livsmedel (t.ex. rött kött, fjäderfä, fisk i form av både torr- och blötfoder). Denna variation av foder med olika näringsinnehåll tillgodoser din katt med en balanserad näring.
 • Yarrah Organic med kyckling & fisk - spannmålsfritt - 3 kg

  Det spannmålsfria och ekologiska kattfodret med kyckling och fisk från Yarrah är oemotståndligt för katter. Alla ingredienser härstammar från kontrollerat ekologiskt jordbruk och den speciellt utvalda fisken är MSC-certifierad. Med detta foder kan den mest kräsna katt lockas till matskålen! Katter som lider av spannmålsallergi behöver en speciell kost för att inte drabbas av problem med matsmältningen. Yarrah Organic Kyckling & fisk innehåller ej spannmål, och är därför lämpligt för känsliga katter som reagerar allergiskt på spannmål. Men även alla andra katter älskar detta torrfoder med sorgfälligt utvalda och högkvalitativa råvaror. Det är berikat med havsalger som är rika på jod och har många hälsofrämjande egenskaper. Alger kan stärka immunsystemet, aktivera mage och tarmflora, förbättra cellmetabolismen och motverka allergiska reaktioner vid regelbundet intag. Öljäst är rik på vitamin B, aminosyror, spårämnen och mineraler. Dessutom innehåller öljäst vitala ämnen, immunämnen, förstklassigt protein och är mycket gott! Yarrah Organic Kyckling & fisk - spannmålsfritt i överblick: Helfoder för vuxna katter Spannmålsfritt: Utmärkt för katter med spannmålsallergi Ekologiskt kvalitet: Ingredienserna kommer från ekologiskt kontrollerat jordbruk Med MSC-märkt fisk Högkvalitativ fisk från hållbart fiske Havsalger innehåller jod och kan stärka immunsystemet och mage/tarmflora, förbättra cellmetabolismen och motverka allergiska reaktioner vid regelbundet intag Öljäst är rik på vitamin B, aminosyror, spårämnen, mineraler och olika vitala- och immunämnen Fodret innehåller inte kemiska tillsatser, hormoner, genmanipulerade råvaror, konserveringsmedel, socker
 • Kattmatskål Zentangle

  Matskål i Zentangle-serien

  Kattmatskål med cremevit bottenfärg, utsida mönstrad med svarta prickar och inuti skålen finns en superfin grafisk Zentangle-katt. Modern och trendig design som passar fint in i hemmet.

  Storlek: 0.3 liter, ø 12 cm

  I Zentagle-serien finns även ett klösträd och ett matskålsunderlägg.
 • Soft Sele 017

  Puppy Angel Soft harness är en sele i mjuk bomull och polyester. Selen har justerbar rem runt bröstkorgen för en bra passform.
 • Ekonomipack: 96 x 85 g Royal Canin - Intense Beauty i gelé (96 x 85 g)

  Royal Canin våtfoder i megapack till riktigt lågt pris. Praktiska portionspåsar som håller fodret färskt och gott samt bevarar alla viktiga näringsämnen.
 • Compact Care Premium Oparfymerad 10 kg

 • Ekonomipack: Almo Nature specialfoder 24 x 70 g - Urinary Support - Kyckling

  Almo Nature specialfoder är helfoder med hälsofördelar, tillverkade med högkvalitativa ingredienser, utan kemiska tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel. Fodret är förpackat i praktiska portionspåsar som håller fodret fräscht och är enkla att servera ur. Almo Nature Sterilised Pouch: Helfoder för steriliserade katter, kontrollerar vikten, smakrika bitar i sås, optimerad sammansättning av mineraler för friska urinvägar, rikt på taurin Almo Nature Urinary Support Pouch:Funktionellt våtfoder för katter som tenderar till urinvägsinfektioner, med tranbär och DL-metionin som stödjer friska urinvägar, vitaminer och mineraler främjar immunsystemet.. Almo Nature Anti Hairball Pouch: Helfoder för vuxna katter, med vegetabiliska fibrer, motverkar uppkomsten av hårbollar och stödjer transporten av hår genom tarmen, goda bitar i sås, rikt på taurin. Almo Nature Sensitive Pouch: Ett foder med särskilt hög tolerans även hos katter med känslig matsmältningstrakt, innehåller prebiotika, växtfibrer och sepiolit som stödjer en sund tarmflora, med vitaminer och taurin.. Blandpacket Sterilised innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Sterilised Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Sterilised Pouch Torsk Blandpacket Urinary Support innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Urinary Support Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Urinary Support Pouch Fisk Blandpacket Anti Hairball + Sensitive innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Anti Hairball Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Sensitive Pouch Kyckling Spara pengar! Köp 24 x 70 g Almo Nature specialfoder i förmånligt ekonomipack! Bitte beachten Sie, dass das Angebot nur unter der Bestellnummer 528827 gilt. Mehr Informationen zu den einzelnen Produkten finden Sie unter folgenden Links: Läs utförligt om de olika fodersorterna här: Almo Nature Sterilised Pouch Almo Nature Anti Hairball Pouch Almo Nature Urinary Pouch Almo Nature Sensitive Pouch
 • 22 + 2 på köpet! Whiskas Ragout 24 x 85 g - Fisksorter i gelé

  Dessa delikata raguer som finns i tre olika varianter gör varje katt glad, för katter tycker det är viktigt med omväxlande måltider. Och särskilt när de består av läckra, möra och saftiga bitar av kött, fisk eller fjäderfä. Whiskas Ragout är 100 % avvägda foder med alla viktiga vitaminer, mineraler och zink - allt katten behöver för ett sunt och aktivt liv. De praktiska portionspåsarna håller maten fräsch och är enkla att servera ur. Whiskas Ragout i överblick: Helfoder för katter Saftiga bitar av kött, fisk eller fjäderfä Med vitaminer, mineraler och zink för kattens välbefinnande 100 % komplett och avvägt I praktiska portionspåsar Passa på - köp 22 x 85 g Whiskas Ragot så får du 2 st mer på köpet! Whiskas Ragout 24 x 85 g innehåller följande sorter: Klassiska sorter (3 x av varje): Kyckling, Nötkött, Lamm eller Fjäderfä eller Fisksorter (3 x av varje): Lax, Tonfisk, Sej, Karp eller Fjäderfäsorter (3 x av varje): Kyckling, Anka, Fjäderfä, Kalkon Whiskas Ragout i gelé, för en frisk och lycklig katt!
 • Carolina Koppel

  Trendigt koppel i med med blommor. Kopplet är i slitstarkt nylon med fastsytt tyg. Matchande halsband säljs separat.
 • Cat & Clean Sensitive kattsand med babypuder-doft - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Katter gillar att ha det rent och fräscht runtomkring sig. Cat & Clean kattsand ser till att kattlådan är hygienisk och även doftar gott! Den högkvalitativa, fina vita bentonit-sanden klarar att absorbera 380 % vätska och binder doft lika effektivt. På bara några sekunder bildas fasta och platta klumpar som snabbt kan plockas bort. Cat & Clean är sparsam i förbrukningen - tre gånger drygare än annan kattsand - eftersom inte allt strö måste bytas ut. När ströet blir fuktigt släpper det också ut en doft av babypuder som är behaglig för omgivningen runt kattlådan. Granulaten dammar mycket lite och den fina konsistensen fastnar inte så lätt på kattens tassar. Kattsanden är inte heller kemiskt behandlad mot damm. Därför är det ett strö som kan rekommenderas för allergiker. Cat & Clean har en antibakteriell effekt. Cat & Clean Sensitive med babypuderdoft i överblick: Vit, mycket effektivt klumpbildande kattsand för en naturlig hygien i kattlådan 100 % bentonitströ 380 % absorbering Extremt lågdammande - passar särskilt bra för allergiker Bekvämt och hygieniskt: omgivningen hålls ren eftersom sanden inte fastnar så lätt på kattens tassar och den inte drar med sanden ur kattlådan Behaglig doft: en fräsch omgivning runt kattlådan med babypuderdoft Mycket sparsamt, enkelt att hålla rent eftersom sanden snabbt bildar fasta klumpar Ungefär 3 x drygare i användningen än annan kattsand Antibakteriell effekt Praktisk, vit färg; därigenom kan man enkelt se smutsig sand och klumpar Fina korn
 • Provpack: Bozita 12 x 370 g - 6 x Nötfärs i gelé & 6 x Lamm i gelé

  Bozita bitar i gelé är baserat på förstklassiga råvaror som svenskt nötkött, griskött, kyckling eller fisk. Fodret tillreds med en hög halt av färskt kött - utan köttmjöl, soja eller spannmål. Köttet som används kommer alltid från Sverige och är fritt från tillväxthormon. Bozita bitar i gelé finns i tolv goda, traditionella svenska smakriktningar och är ett näringsrikt komplettfoder för såväl unga som vuxna katter. Tack vare den höga proteinhalten har fodret en hög halt av aminosyror. Dessutom är Bozita bitar i gelé naturligt rikt på vitamin A, B och D samt aminosyran taurin. Vitamin A och taurin är viktigt för kattens syn. Bozita bitar i gelé har en optimal halt av omega-3, som håller kattens päls frisk, mjuk och glänsande. Tillsatsen av vitamin C och E innehåller naturliga antioxidanter som stödjer kattens immunförsvar. Bozita bitar i gelé 12 x 370 g: Tillagat med en hög andel färskt kött. Fritt från köttmjöl, soja och spannmål. Svenska råvaror. Komplett och balanserad måltid, klar att serveras direkt. Hög proteinhalt och fettsnål. Innehåller viktiga vitaminer, taurin och omega-3. Bozita tillverkas utan djurförsök. Bozita bitar i gelé förpackas i en smart tetrapack. Tetraförpackningar är mycket miljövänligare än konservburkar, då de är lättare, tar mindre plats och kan återvinnas. Mindre CO2-utsläpp och energi vid tillverkning och transport skonar naturen. Bozitas tetraförpackningar är lätta att öppna och kan återförslutas. Så lätt är det att att öppna Bozitas tetraförpackningar: Bozita bitar i gelé – en bit av Sverige.
 • Animonda vom Feinsten Adult med gourmetfyllning 6 x 100 g - Kalkon, kycklingbröst & örter

  Saftiga patéer med kött och fisk, fint tillredda med örter eller grönsaker och med en läcker fyllning i mitten: Animonda vom Feinsten Adult med gourmetfyllning är det rätta för att locka kräsna katter till matskålen. Skäm bort din katt och se samtidigt till att den får i sig alla livsviktiga vitaminer och mineraler den behöver för sitt välmående. Produktserien „Vom Feinsten“ (på högsta nivå; det bästa) från Animonda håller vad den lovar. De naturliga, oförfalskade måltiderna innehåller utvalda ingredienser och köttsorter. Recepten är utvecklade med målet att din katt ska tillgodoses med en nyttig näring, utformad enligt senaste vetenskapliga rön. Fodret innehåller ej soja, spannmål eller gentekniskt förändrade råvaror och inte heller konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Animonda vom Feinsten Adult med gourmetfyllning i överblick: Avvägt våtfoder för vuxna katter Gourmetrecept med ett extra gott inre: En smakrik paté med kött, grönsaker och örter samt en extra god fyllning inuti Komplett näringsämnesinnehåll: Med tillräckliga mängder protein, vitaminer, mineraler och näringsämnen som ökar det allmänna välbefinnandet Naturligt och oförfalskat: Tillverkas utan konstgjorda färg- och aromämnen, konserveringsmedel, soja, spannmål och genetiskt modifierade förändrade råvaror Hög acceptans: Omtyckt även av kräsna katter
 • Ever Clean Fast Acting 6 L

  Ever Clean Fast Acting har samma goda klumpegenskaper som övriga sorter från Ever Clean, men denna är optimal för små utrymmen. Finns i 6 resp 10 L.
 • 1 kg + 400 g på köpet! 1,4 kg Perfect Fit 1+ - Adult 1+ Lax

  Perfect Fit 1+ är balanserade torrfoder, tillverkade med högkvalitativa råvaror. Vid utvecklingen av Perfect Fit kattfoder lämnas inget åt slumpen. Perfect Fit är nämligen framställt i nära samarbete med Waltham, som är det ledande institutet inom området foder- och näringslära i England. Perfect Fit's olika fodervarianter är sammansatta utifrån vetenskapliga studier och är anpassade efter katters olika preferenser och behov. Perfect Fit 1+ stödjer katters olika, unika näringsbehov Friska urinvägar: En balanserad mineralhalt bidrar till att reglera pH-värdet i urinen och förebygger uppkomsten av urinsten Perfect Fit finns passande för olika livsstilar - katten får exakt den näring den behöver Ökar kattens välbefinnande och vitalitet Så länge lagret räcker! Köp 1 kg Perfect Fit 1+ av valfri sort och få 400 g extra av samma sort på köpet! Välj mellan följande sorter: Indoor 1+ Kyckling: ett balanserat torrfoder som är särskilt anpassad till innekatters behov och hjälper dem att hålla vikten Sensitive 1+ Kalkon: utvecklat för känsliga katter med höga krav på kosten, innehåller ej vete och soja Adult 1+ Kyckling: passar vuxna katter, är rikt på näringsämnen och vitaminer, lättsmält och mycket gott, stödjer urinvägarna och vårdar pälsen Adult 1+ Lax: för vuxna katter, lättsmält och läckert, stödjer urinvägarna och ger en vacker, frisk päls Active 1+ Nötkött: ett torrfoder som är anpassat till de särskilda behov som livliga katter har - med massor av energi för spännande äventyr varje dag Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 605248.
 • GranataPet DeliCatessen Adult Lax - 2 kg

  Detta spannmålsfria och högkvalitativa torrfoder från GranataPet är utformat i samarbete med veterinärer. Det har en mycket omtyckt smak och tillgodoser katten optimalt med de näringsämnen den behöver. Fodret är mycket gott och proteinrikt med extra höga andelar lax. Det innehåller inte spannmål, majs, ris, soja, socker eller några som helst konstgjorda tillsatser. Noggrant utvalda ingredienser av bästa kvalitet och innehållet av prebiotiskt verksamma ämnen är orsaken till den utmärkta smältbarheten och höga tolerabiliteten, även hos näringskänsliga katter. GranataPet torrfoder tillverkas i Österrike. Ett speciellt Wellness-Active-System (W.A.S.) stödjer kattens välbefinnande från nos till tass: En extra portion taurin främjar vitaliteten, naturliga antioxidanter ur granatäppelkärnor stärker immunsystemet och skyddar cellerna. Samtidigt kan receptet hjälpa till att hålla urinvägarna friska. Höga halter naturliga omega-fettsyror ur fiskolja främjar huden och ger en glänsande päls. Fodret övertygar även särskilt kräsna kissar: Kattmynta och granatäpple ger det en behaglig doft och spännande smak! GranataPet DeliCatessen Adult Lax i överblick: High-End torrfoder för näringskänsliga katter Spannmåls- och glutenfritt: Passar även katter med allergier och näringsintolerans Rikt på animaliskt protein: Innehåller mängder av lax av bästa kvalitet, anpassat till katters naturliga näringsbehov W.A.S. (Wellness-Active-System): Vitalitet: Naturliga ingredienser främjar välbefinnandet, taurin skyddar hjärta och ögon Immunsystem: Vitaminer, mineraler och antioxidanter ur granatäppelkärnor stärker motståndskraften och kan fånga upp fria radikaler Matsmältning: Förstklassiga, lättsmälta ingredienser tillsammans med prebiotiska FOS och torkad betmassa balanserar tarmfloran Urinsystemet: Receptet främjar ett pH-värde på 6-6,5 i urinen, vilket minskar risken för urinvägssjukdomar Hudens och pälsens hälsa: Viktig laxolja med höga andelar omättade omega 6 och 6-fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls Mobilitet: Ett avvägt kalcium/fosforförhållande, vitamin D och zink bidrar till att bevara en bra benstomme Granatäppelkärnor: Rika på kalium, vitamin C, kalcium, järn, samt höga andelar av den bioaktiva, aktiva substansen ellagsyra Kattmynta: Är känd för att främja lekinstinkten men innehåller också värdefulla eteriska oljor och näringsämnen (för välbefinnande och vitalitet) Kattgräs: Alfalfa kan motverka uppkomsten av hårbollar i magen GranataPets produkter är garanterat UTAN: Vete, majs, ris, soja, socker, K3, konstgjorda aromämnen och konserveringsmedel, genetiskt modifierade tillsatser och djurförsök För finsmakare: Err jättegott ''''Surf & Turf''''-recept med stimulerande kattmynta och granatäppelkärnor som doftar och smakar särskilt gott Bekväm zip-stängning: Påsen kan återförslutas med en dragkedja, skyddar fodrets kvalitet och smak Säker härkomst: Tillverkas i Österrike
 • Greenwoods Plant Fibre: Växtbaserat klumpbildande strö - Provpack: 8 l (ca 3,4 kg)

  Greenwoods fokuserar alltid i första hand på din katts välbefinnande. Därför bildar det naturliga ströet av 100 % växtfibrer klumpar mycket snabbt och binder fukt och lukter långvarigt. Genom växtfibrernas struktur kan träströet uppta 7 gånger sin egen vikt i vätska. Därigenom är det växtbaserade ströet mycket drygt och tre gånger så effektivt som normalt kattströ. Greenwood katt strö kan dessutom slängas på komposten och mindre mängder i toaletten. Naturligt kan vara så enkelt! Greenwoods klumpbildande strö på träbasis har många fördelar: 100 % naturligt: Greenwoods klumpbildande strö består av 100 % rent naturliga och förnybara växtfibrer och är helt fritt från kemiska tillsatser. Därför är detta strö mycket miljövänligt. Biologiskt nedbrytbart: Ströet kan kastas som bioavfall i biotunnan eller på komposten (följ de lokala föreskrifterna). Enskilda klumpar kan slängas i toaletten. Med naturlig trälukt: Fibrerna har en behaglig och naturlig doft av trä och är helt utan tillsatser av doft- eller aromämnen. Väldigt drygt: Ströet kan absorbera 7 gånger den egna vikten i vätska och klumpar mycket snabbt. Det gör det till ett effektivt och sparsamt strö. Dammar mycket lite: Ett strö som inte dammar mycket är viktigt speciellt för äldre katter eller allergiska djur. Låg vikt: Det är enklare att handha och transportera ett lätt strö. Innesluter lukt och bakterier säkert. Kan kastas i toaletten: Enskilda klumpar kan slängas i toaletten, där de naturliga växtfibrerna löser upp sig (som toalettpapper också gör). Observera även här lokala föreskrifter. Snällt mot känsliga kattassar - fastnar inte. Tips: Kasta endast enskilda klumpar i toaletten! Kasta klumpen i toaletten och låt den lösa upp sig ett kort moment. Spola kraftigt med tillräckliga mängder vatten. Kasta inte nästa klump innan toaletten är fri. Det går enklare om klumpen plattas till med ströskopan innan. Kasta aldrig flera klumpar samtidigt. Vattnet måste kunna spola runt och lösa upp klumpen. Det är inte lämpligt att kasta strö i toaletten vid komplett byte av ströet. Använd komposten, biotunnan eller soporna till detta (avhängig av de lokala bestämmelserna)! Plocka bort klumpar några gånger dagligen och fyll på med färskt strö vid behov för bästa effektivitet.
 • Blandpack: 10/15 kg Iams torrfoder + 48 x 85 g våtfoder - 10 kg Mature & Senior + 48 x 85 g Senior Kyckling

  Iams kattfoder är ett premium-torrfoder med en full och rikhaltig smak. Kvalitet är hörnstenen i Iams filosofi - vid tillverkningen används endast ingredienser av högsta kvalitet. Till exempel kommer det animaliska proteinet uteslutande från djur av livsmedelskvalitet. Iams genomför i varje skede av produktionen stränga kontroller. Varje förpackning av Iams kattfoder som du öppnar innehåller ett foder som har genomgått över 150 tester. Iams kattfoder framställs helt utan användning av artificiella färger och konserveringsmedel. Slå till! Köp 10/15 kg valfri förpackning ) Iams torrfoder för katter och 48 x 85 g våtfoder - i förmånligt blandpack! Perfekt för alla katter som älskar Iams! Om du vill ha ytterligare informationer om de olika sorterna kan du klicka på följande länkar: Pro Active Health Adult Chicken Pro Active Health Adult Multi-Cat Household Pro Active Health Adult Sea Fish Pro Active Health Adult Lamb & Chicken Pro Active Health Mature & Senior Pro Active Health Adult Hairball ControlChicken Pro Active Health Adult Weight Control Pro Active Health Kitten & Junior Klicka HÄR för att läsa mer om Iams våtfoder
 • Ekonomipack: 3 påsar Purina Veterinary Diets Feline - Renal: 3 x 5 kg

  Purina Veterinary Diets Feline är en produktserie med dietfoder, utformade för katter med olika hälsoproblem och sjukdomar. Det är viktigt att stödja medicinsk behandling av veterinär genom ett passande foder som lindrar kattens besvär och främjar tillfrisknandet på lång sikt. Purina Veterinary Diets Feline finns i följande sorter: Purina Veterinary Diets Feline DM - Diabetes Management: för katter över 6 månader med diabetes mellitus, med en låg kolhydrathalt, stora mängder protein och antioxidanter som vitamin E, stödjer en idealvikt och friska urinvägar Purina Veterinary Diets Feline EN - Gastrointestinal: för katter med kroniska och akuta sjukdomar i mage och tarm, vid diarré och kräkningar, få och lättsmälta ingredienser, med prebiotika, minskad fetthalt Purina Veterinary Diets Feline HA - Hypoallergenic: för katter över 6 månader med livsmedelsallergi eller livsmedelsintolerans, lämpligt som uteslutningsdiet, med hydrolyserat protein och lågallergena kolhydrater Purina Veterinary Diets Feline NF - Renal Function: för katter med kroniska njursjukdomar, minskade fosforhalter, låga mängder protein men av mycket hög kvalitet för att minska protein-restprodukter, rikt på omega 3-fettsyror Purina Veterinary Diets Feline OM - Obesity Management: för viktminskning, minskade kalori- och fetthalter med högre andelar protein som bevarar muskulaturen, mycket gott, hög acceptans Lagra upp med foder och spara pengar! Köp billigare hos oss i prisvärt ekonomipack med 3 x 5 eller 3 x 3,5 kg!
 • Feringa Adult Fisk - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Det sorgfälligt tillverkade torrfodret från Feringa är en läcker kombination av lättsmält fisk, pumpa, blåbär samt en nypa kattmynta. Feringa naturliga och spannmålsfria näring innehåller protein av högsta kvalitet från delikat fisk. Råvarorna tillreds skonsamt för att alla näringsämnen och naturliga smaker ska bibehållas. Det förstklassiga komplettfodret tillverkas i ett familjeföretag i Österrike. Eftersom kattens matsmältningssystem inte är utformat för att smälta större mängder spannmål undviker Feringa tillsatsen av detta. Feringa torrfoder har en kvalitet som hemlagad, som även kräsna katter gillar. Fördelarna med Feringa torrfoder i överblick: Hög andel fisk: Feringa torrfoder tillverkas av noggrant utvald fisk. Feringa är en naturligt och lämplig näring för katter, eftersom de är köttätare av naturen. Utan spannmål: Katter kan inte smälta spannmål bra och Feringa undviker allt spannmål i fodren. Därmed bildar de spannmålsfria recepten grunden för en artriktig näring för katter. Skonsamt tillverkat: Alla ingredienser tillagas varsamt för att det viktiga innehållet och råvarornas naturliga smaker ska bibehållas till största delen. Ingredienser av hög kvalitet: Feringa grundläggande inställning är att helt undvika djur- och benmjöl, lågkvalitativa vegetabiliska biprodukter, slaktbiprodukter, artificiella färgämnen, konserveringsmedel och smakämnen. Med viktig laxolja: Laxolja är rik på essentiella omega 3 och omega 6-fettsyror. Dessa är viktiga för en sund hud och glänsande päls. Med blåbär / tranbär: Blåbär är naturligt rika på vitamin C och flavonoider som har en viktig roll när det gäller skydd mot fria radikaler. Med vitaminer & taurin: Tillsatsen av taurin och vitaminer tillgodoser din katt med alla viktiga näringsämnen som är viktiga för en balanserad kost. Anpassat kalcium/fosfor-förhållande: Förhållandet mellan kalcium och fosfor är väsentligt för en sund kattnäring. I Feringa kattfoder med ankkött ligger kalcium/fosfor-förhållandet på 1,25 till 1. Soja- och laktosfritt: Som försklassig premiumnäring är Feringa naturligtvis fritt från soja och laktos och är därför även mycket lämpligt för känsliga katter. Tillverkat i ett familjeföretag : Feringa kattfoder tillverkas med mängder av kärlek och omsorg i ett familjeföretag i Österrike. Fokus här ligger på en artriktig och naturlig kost för katter. Feringa - som hemlagat, med mycket kärlek och omsorg! För en naturlig och artriktig kattnäring.
 • Cat´s Best Öko Plus 5 L

  Cat´s Best Öko Plus är en klumpbildande kattsand av rent organiskt träfiber med en naturlig och behaglig doft.
 • 10 kg + 2 kg på köpet! 12 kg Royal Canin Feline - Sterilised 37

  Med Royal Canin torrfoder ser du till att din katt förses med en artriktig och väl avvägd kattnäring. Royal Canin är pionjärer inom torrfoder för katter, och tack vare många års erfarenhet och intensiv forskning står Royal Canin i spetsen när det gäller utvecklingen av kattnäring. Toppmoderna tillverkningsmetoder säkerställer att Royal Canin kan producera hälsosamt kattfoder i allra bästa kvalitet. Med Royal Canin kattfoder får katten en balancerad näring, optimalt anpassad efter livsstil, ålder och känslighet. Dessa varianter finns i förmånlig bonuspåse med 2 kg på köpet: Royal Canin Sterilised 37: För kastrerade katter, motverkar viktökning och främjar friska urinvägar Royal Canin Sensible 33: För vuxna katter med känslig matsmältning Royal Canin Exigent 35/30 - Savour Sensation: För anspråksfulla, kräsna katter, med två olika foderbitar för bästa acceptans Royal Canin Maine Coon Adult: Speciellt utvecklat för kattrasen maine coon, med stora foderbitar för ett utdraget tuggande samt glukosamin och kondroitin för friska leder Royal Canin Persian Adult:För perserkatter, reducerar uppkomsten av hårbollar, med essentiella fettsyror för en sund hud och glänsande päls samt en speciell form på foderbitarna Royal Canin Light Weight Care: För överviktiga katter: fiberrikt, med en ökad proteinhalt samt L-karnitin Royal Canin Royal Canin Outdoor 30: För aktiva katter med en hög energiförbrukning som vistas mestadels utomhus Royal Canin Fit 32: För färdigvuxna, ej överviktiga katter som även vistas utomhus Royal Canin Indoor 27: För fullvuxna inomhuskatter, med en anpassad kalorihalt, minimerar uppkomsten av hårbollar och motverkar illaluktande avföring Spara pengar med vårt specialerbjudande! Gäller så långt lagret räcker: Köp 10 kg Royal Canin torrfoder för katter i bonuspåse och få 2 kg extra på köpet! Här kan du läsa utförligt om produkterna: Royal Canin Sterilised 37 Royal Canin Sensible 33 Royal Canin Exigent 35/30 - Savour Sensation Royal Canin Maine Coon Adult Royal Canin Persian Adult Royal Canin Light Weight Care Royal Canin Outdoor 30 Royal Canin Fit 32 Royal Canin Indoor 27
 • 6,5 / 7,5 kg Purizon torrfoder för katt + dubbla bonuspoäng! - Kitten Chicken & Fish (3 x 2,5 kg)

  Purizon torrfoder för katter har kattens naturliga näring som förebild. Katter är av naturen köttätare, och som premiumfoder innehåller Purizon hela 70 % utvalt kött och fisk respektive endast fisk. Mängder av färskt kycklingkött från artriktig djurhållning, färskt fångad sill från Nordsjön och näringsrika ingredienser som sillolja - helt utan spannmål. I stället för spannmål eller ris tillagas Purizon med högkvalitativ frukt, grönsaker och olika utvalda örter. Dessa nyttiga beståndsdelar förser katten med livsnödvändiga vitaminer och mineraler och främjar kattens hälsa och vitalitet. Genom den särskilt skonsamma framställningen kan alla näringsämnen och den goda smaken av råvarorna bibehållas i högsta grad. Purizon premium-kattfoder har följande fördelar: 70 % utvalt kött & fisk 30 % frukt, grönsaker och örter 0 % spannmål En hög halt protein - hela 44 % Hög halt högkvalitativa, essentiella omega 3 och omega 6-fettsyror Skonsam tillredning Inga artificiella konserveringsmedel, lock- och färgämnen Laktos- och glutenfritt Purizon: Naturliga ingredienser av högsta kvalitet för en hållbar kattnäring. 70 % utvalt kött & fisk, 30% frukt, grönsaker, örter, växter, vitaminer och mineraler, 0% spannmål. Slå till! Nu får du dubbla bonuspoäng när du köperb 6,5 / 7,5 kg Purizon Adult torrfoder för katt ! Mer detaljerad information om Purizons olika produkter finns under följande länkar: Purizon Adult Chicken & Fish Purizon Adult Fish Purizon Adult Lamb & Fish Purizon Kitten Chicken & Fish Purizon är ett högkvalitativt komplettfoder för vuxna katter av alla raser. OBS! Gäller endast erbjudandet med artikelnr 639123.
 • Odour Lock 12 kg

  Odour Lock är en garanterat luktfri kattsand.
 • Hill's Prescription Diet Feline w/d - 1,5 kg

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Produktserien Hill´s Prescription Diet består av en mångfald kliniskt testade, terapeutiska foder som används för behandling av olika symptom och sjukdomar. Hill's Prescription Diet Feline w/d är en långfristig lösning som kan hjälpa katten att bibehålla idealvikten efter framgångsrik viktnedgång. Fodret är även lämpligt för sjukdomar som diabetes mellitus och hyperlipidemi, där katter reagerar känsligt på råfiber. Kalori- och fettinnehållet är reducerat, och en hög fiberhalt mättar bra och reglerar defekationen. L-karnitin stimulerar fettförbränningen, kan minska kroppens egna fettdepåer samt hjälper till att bibehålla muskelmassan. En hög halt av antioxidanter hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler. Dessutom stöds hälsan i urinvägarna. Indikationer: För att bibehålla idealvikten efter lyckad diet med viktnedgång Råfiberorsakade sjukdomar (diabetes mellitus, obstipation och kolit) Hyperlipidemi (endast torrfoder) Minskar struvitbetingad FLUDT hos katter som tenderar till fetma Kontraindikationer: Kattungar Dräktiga eller digivande katter Ej lämpligt för katter som samtidigt får urinförsurande medel Ej lämpligt för svaga, underviktiga eller dehydrerade katter 100 % smakgaranti - ditt husdjur kommer att älska det. Hill´s Prescription Diet produkter tillverkas uteslutande av förstklassiga ingredienser och har en mycket god smak. Hill´s är helt övertygad om att ditt djur kommer att älska Hill´s Prescription Diet och kan därför lova 100 % smakgaranti.
 • Foderautomat TX4

  TX4 foderautomat för 4 måltider

  Foderautomat för 4 måltider från märket Trixie, tillverad i plast, med en timer upp till 96 timmar. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De fyra modulerna kan programmeras individuellt och rymmer 4 måltider om vardera 500 ml.

  Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, den har gummifötter för att stå stadigt på plats medan din katt äter.

  Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Kan även passa för katter med t ex diabetes som kan behöva små givor flera gånger per dag.

  Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

  Storlek:
  ø 32 cm × 9 cm
  4 x 500 ml matskålar
 • Sherpa Original Deluxe Large

  Sherpa Original Deluxe är en praktiskt transportväska för hundar och katter som rekommenderas av flera större flygbolag.
 • Royal Canin Sphynx

 • Ekonomipack: Almo Nature Jelly i portionspåsar 24 x 70 g - Tonfisk och babysardiner

  Almo Nature Jelly kattmat är tillverkad endast av högkvalitativa naturliga ingredienser. Den innehåller inga artificiella smaktillsatser eller konserveringsmedel. Minst 26% färskt kött. Kycklingkött från frigående djur. Köttet innehåller ej tillsatta hormoner. 100% ekologiskt ris. Exklusivt kött från djur som kommer från gårdar med ansvarsfull produktion. Ekologiska ingredienser har använts i möjligaste mån. Magnesiumhalten ligger på under 0,05%. Konserverat med rosmarinolja och en blandning alfa-tokoferoler. Innehåller fruktooligosackarider som främjar tillväxten av bifidosbakterier som i sin tur stödjer tarmslemhinnans skyddande och renande funktioner. Blanda eller växla med torrfodret Almo Nature Holistic för att ge katten en ännu mer näringsrik kost.
 • Happy Cat med boll (blandade färger)

  Snygg och rolig kattleksak!

  Happy Cat är en rolig aktivitetsleksak med klösmatta i papp i mitten och bollen i den runda banan stimulerar kattens jaktinstikter vilket bidrar till bättre aktivering. Bollen sitter dessutom fast i banan så matte och husse slipper krypa under soffan och leta efter den! :)

  Storlek:

  diameter 40 cm

 • Feringa Adult Anka - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Det sorgfälligt tillverkade torrfodret från Feringa är en delikat sammanställning av mört ankkött, kombinerat med läcker pumpa, lingon samt en nypa kattmynta. Feringa naturliga och spannmålsfria näring innehåller protein av högsta kvalitet från gott ankkött. Råvarorna tillreds skonsamt för att alla näringsämnen och naturliga smaker ska bibehållas. Det förstklassiga komplettfodret tillverkas i ett familjeföretag i Österrike. Eftersom kattens matsmältningssystem inte är utformat för att smälta större mängder spannmål undviker Feringa tillsatsen av detta. Feringa torrfoder har en kvalitet som hemlagad, som även kräsna katter gillar. Fördelarna med Feringa torrfoder i överblick: Hög andel kött: Feringa torrfoder tillverkas av noggrant utvalt ankkött. Feringa är en naturligt och lämplig näring för katter, eftersom de är köttätare av naturen. Utan spannmål: Katter kan inte smälta spannmål bra och Feringa undviker allt spannmål i fodren. Därmed bildar de spannmålsfria recepten grunden för en artriktig näring för katter. Skonsamt tillverkat: Alla ingredienser tillagas varsamt för att det viktiga innehållet och råvarornas naturliga smaker ska bibehållas till största delen. Ingredienser av hög kvalitet: Feringa grundläggande inställning är att helt undvika djur- och benmjöl, lågkvalitativa vegetabiliska biprodukter, slaktbiprodukter, artificiella färgämnen, konserveringsmedel och smakämnen. Med viktig laxolja: Laxolja är rik på essentiella omega 3 och omega 6-fettsyror. Dessa är viktiga för en sund hud och glänsande päls. Med blåbär / tranbär: Tranbär är naturligt rika på vitamin C och flavonoider som har en viktig roll när det gäller skydd mot fria radikaler. Med vitaminer & taurin: Tillsatsen av taurin och vitaminer tillgodoser din katt med alla viktiga näringsämnen som är viktiga för en balanserad kost. Anpassat kalcium/fosfor-förhållande: Förhållandet mellan kalcium och fosfor är väsentligt för en sund kattnäring. I Feringa kattfoder med ankkött ligger kalcium/fosfor-förhållandet på 1,29 till 1. Soja- och laktosfritt: Som försklassig premiumnäring är Feringa naturligtvis fritt från soja och laktos och är därför även mycket lämpligt för känsliga katter. Tillverkat i ett familjeföretag: Feringa kattfoder tillverkas med mängder av kärlek och omsorg i ett familjeföretag i Österrike. Fokus här ligger på en artriktig och naturlig kost för katter. Feringa - som hemlagat, med mycket kärlek och omsorg! För en naturlig och artriktig kattnäring.
 • Sanicat Selection Mediterranea - 15 l

  Sanicat Selection Mediterranea kattströ tillverkas av extra effektiv bentonit av premiumkvalitet: Den har en extremt hög absorptionskraft och bildar mycket kompakta klumpar som inte faller isär eller klibbar fast i toaletten. Det är enkelt att rensa ut klumparna ur resten av ströet. Samtidigt innesluts urindoft och omgivningen skyddas mot otrevliga dofter. Sanicat Selection Mediterranea innehåller inga tillsatser och är snällt mot kattens tassar. Det utmärker sig genom en hög prestanda och långvarig effekt: I upp till 6 veckor håller det högkvalitativa bentonitströet kattens toalett hygienisk och fräsch. Ett innovativt och effektivt strö som knappast kan överträffas när det gäller komfort och enkel användning! Sanicat Selection Mediterranea i överblick: Klumpbildande strö för katter Premium-bentonit: Tillverkat av förstklassig bentonit Ultrakompakta klumpar: Bildar extremt solida klumpar som inte faller isär eller klibbar i toaletten Mycket hög absorptionskraft: Innesluter otrevliga lukter tillförlitligt Håller länge: Ca 6 veckors effektivitet 100 % naturligt: Inga tillsatser, snällt mot kattens tassar Påse med praktiskt handtag

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.