Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

VetZoo.se har fina erbjudanden inför Black Friday.

[annons]
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

 • Schmusy Nature Balance i portionspåsar 12 x 100 g - Kitten: Kalv, fågel, pasta & psyllium fröskal

  Schmusy Nature Balance är naturliga kattfoder, optimalt anpassade till katters näringsbehov. Högkvalitativt kött tillsammans med andra läckra ingredienser avrundar det naturliga receptet. Den välsmakande menyn är berikad med värdefulla vitaminer och mineraler. Viktigt taurin, ett måste för sunda ögon och en stark hjärtfunktion, gör den balanserade menyn fullständig och förser din sammetstass med en hälsosam kost. Schmusy Nature Balance är en köttmåltid som katten älskar. Schmusy Nature Balance menyer passar även kattungar. Schmusy Nature Balance: Komplettfoder för vuxna katter eller växande kattungar. Med naturliga ingredienser. Rikt på naturligt kött. Med ett balanserat tillskott av vitaminer, mineraler och spårämnen. Med taurin. För en naturlig kost. I 100 g portionspåsar. Särskilda ingredienser: Bryggerijäst: Rikt på vitamin B, kan verka positivt på immunsystemet. Granatäpple: Extrakt ur granatäpplets kärnor har antioxidativa egenskaper och motverkar s.k. fria radikaler för ett effektivt cellskydd. Mineraljord: Rikt på naturliga mineraler, bra för en frisk hud och vacker päls. Kostfibrer från pressrester av äpple med hög fiberhalt reglerar mag-/tarmkanalen, både hos aktiva och mindre aktiva katter. Psyllium: Ökar viskositeten i kymus och ger en optimal reglering av matsmältningssystemet hos aktiva kattungar.
 • Ekonomipack: 12 x 140 g Almo Nature HFC - Tonfisk & ansjovis

  Alla ingredienser i de omväxlingsrika sorterna av Almo Nature HFC är färska och var ursprungligen ämnade för mänsklig konsumtion. De naturliga, goda kött- och fisksmakerna och alla mikronäringsämnen konserveras genom en skonsam tillagningsmetod. De lätta recepten innehåller inga onödiga kalorier och belastar inte organismen. Alla Almo Nature HFC-sorter är glutenfria och kan därför ges till näringskänsliga katter. Eftersom de artanpassade dieterna innehåller upp till 59 % fisk eller kött är de mycket omtyckta. Dessutom: det naturliga och smakrika tillskottsfodret tillagas helt utan konstgjorda arom- och färgämnen eller konserveringsmedel! Almo Nature HFC 12 x 140 g i överblick: Tillskottsfoder för katter i alla åldrar Finns i många olika smakvarianter Med färska, högkvalitativa ingredienser: med 38 % – 59 % färskt kött/fisk av bästa livsmedelskvalitet tillsammans med skinka, ost eller grönsaker Naturligt: kokas och konserveras i den egna vätskan, särskilt gott och lättsmält Mycket bra näringsprofil: tillagas skonsamt, vilket bevarar viktiga mikronäringsämnen Glutenfritt: passar näringskänsliga katter Lätta och goda recept: anpassade till katters behov, belastar inte och innehåller inga onödiga kalorier Utan konstgjorda tillsatser Notera: Almo Nature våtfoder för katter är helt naturligt. Varje smakvariant innehåller naturliga mängder vitaminer, mineraler (t.ex kalcium, fosfor) och taurin. Almo Nature rekommenderar en varierad kost som med olika sorters kött och fodersorter (rött kött, kyckling, fisk, torr- och våtfoder) för att säkerställa att katten tillgodoses med en avvägd näring. Almo Nature HFC är ett kompletteringsfoder.
 • Bozita bitar i sås 16 x 370 g - Lax

  Kattmat på svenskt sätt: Bozita bitar i sås är baserat på förstklassiga råvaror som svenskt nöt- gris- och kycklingkött eller fisk. De delikata bitarna i sås innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler en katt behöver samt Microgard, en naturlig ß-glukan, som stärker kattens immunsystem. Tillsammans med de vita blodkropparna stärks det kroppsegna försvaret. Bozita garanterar: Uteslutande råvaror av högsta kvalitet Det färska köttet i fodret höjer inte bara smältbarheten, utan även acceptansen av fodret Alla råvaror är fria från tillväxtfrämjande hormoner (policy Lantmännen Doggy AB) Inga konstgjorda smakförstärkare eller färgämnen Ingen tillsats av konserveringsmedel Lätt, platssparande och återvinningsbar förpackning skonar miljön Produkt-, miljö- och kvalitetscertifierad Fettsnål och hälsosam näring Bozita bitar i gelé förpackas i en smart Tetra Pak som skyddar det goda innehållet och håller det färskt. Dessutom kan förpackningarna enkelt återförslutas genom att hörnen viks ned. Innehållet i en öppnad förpackning hålls färsk och gott i upp till 2 dagar i kylskåp. Tomma förpackningar kan plattas ihop och tar ingen plats i soporna, dessutom kan de återvinnas - ett viktigt bidrag för att skydda miljön. Mängder av gott innehåll i en liten förpackning som är lätt, platssparande och kan återvinnas! CO2-utsläpp, energibehov vid tillverkningen samt antalet transporter kan minskas, vilket skonar miljön. Bozitas lättöppnade tetraförpackning: Bozita bitar i sås – en smak av Sverige.
 • Animonda Milkies Harmony - Anti Hairball - 3 x 30 g

  Katter är mycket renliga djur som tvättar sig ofta. När de rengör pälsen sväljer de automatiskt de hår som fastnat på tungan. Håren som sedan samlas i magen leder till att hårbollar bildas. Milkies Harmony är ett tillskott till det dagliga fodret som minskar uppkomsten av hårbollar - och dessutom ett godis som katter älskar. Animonda Milkies Harmony - Anti Hairball krispkuddar i överblick: Knaprigt, krämigt godis för alla vuxna katter Tillskott till det dagliga fodret Spannmålsfritt Hjälper till att minska uppkomsten av hårbollar Mindre än 1,5 kcal per godbit Krispig utsida, krämig fyllning
 • Trixie Premio Chicken Cubes - 50 g

  Trixie Premio Chicken Cubes är ett alltigenom gott kattgodis för din favorit. Den oemotståndliga smaken kommer från den höga andelen kycklingkött. Eftersom Chicken Cubes inte innehåller vare sig socker eller tillsatser, är det en utmärkt möjlighet att skämma bort katten på ett nyttigt sätt. Godbitarna passar också näringskänsliga katter, eftersom de framställs helt utan spannmål. Trixie Premio Chicken Cubes är förpackade i återförslutningsbara påsar som håller dem fräscha och goda länge. Din katt kan njuta av färskt godis till den sista tuggan! Trixie Premio Chicken Cubes: Läckert godis eller som belöning Med 73% läcker kyckling Utan tillsatser Utan socker Spannmålsfritt I praktisk återförslutningsbar påse, godbitarna hålls fräscha länge
 • Smilla Sensible - 4 kg

  Smilla Finest Healthy Nutrition Sensible är ett innovativt torrfoder för katter som har anpassats särskilt för att tillgodose de näringsbehov av katter med känsliga magar och tarmar. Det högkvalitativa, mycket lättsmälta torrfodret har utvecklats i samarbete med ledande experter enligt de senaste vetenskapliga rönen, och innehåller noggrant utvalda ingredienser med alla nödvändiga vitaminer och näringsämnen som är viktiga för ett vitalt kattliv. Smilla Finest Healthy Nutrition är en balanserad och hälsosam kost som din katt kommer att älska. Smilla Sensible är särskilt välsmakande och lättsmält, med en perfekt sammansättning av näringsämnen för näringskänsliga katter med ömtåliga matsmältningssystem. De unika fördelarna med Smilla Finest Healthy Nutrition: Med vitamin A och E för optimal syn och sund hy. Innehåller särskilt formade kroketter för en effektiv tandvård och munhygien. Med värdefulla proteiner som främjar organens funktion. Innehåller växtfibrer för en optimal utsöndring och reducerad uppkomst av hårbollar. Hög kompatibilitet och smältbarhet för ett idealt näringsupptag. Taurin stödjer hjärta och syn. Med linfrön som en naturlig leverantör av omega 3 och 6-fettsyror. Med yucca-extrakt som binder starkt doftande nedbrytningsprodukter i ämnesomsättningen och därmed minskar avföringens lukt. Innehåller ej syntetiska färgämnen, lock- eller konserveringsmedel. Utan genteknik - som en del av en väl balanserad kattmat. Förpackat i en praktisk, återförslutbar förpackning - öppna och låt katten njuta av färsk mat om och om igen! Smilla Finest Healthy Nutrition Sensible torrfoder för katter - för vuxna katter från och med ett år för ett hälsosamt och välmående kattliv! Smilla torrfoder för katter - nu med nytt förbättrat recept!
 • Grau Gourmet spannmålsfritt 6 x 200 g - Kalkon lax & makrill

  Grau Gourmet spannmålsfritt är ett mycket högkvalitativt komplettfoder, helt utan spannmål. Många katter tolererar inte spannmål i fodret och Grau Gourmet spannmålsfritt tar hänsyn till näringskänsliga katters behov. Det förstklassiga kattfodret finns i olika smakvarianter och består uteslutande av kött, helt utan kolhydrater. Endast noggrant utsökt kött används vid den mycket milda tillredningen. Grau Gourmet spannmålsfritt är ett särskilt lättsmält kattfoder med hög acceptans. Varje nämnd köttsort består av 50% muskelkött och 50% ätliga organ. Endast värdefull inälvsmat med högt näringsvärde såsom hjärta, lever, mage och våm (beroende på art) används. Vid tillverkningen av Grau Gourmet används inga tillsatser av konstgjorda konserveringsmedel, antioxidationsmedel, lock-, färg- eller smakämnen. De använda råvarorna innehåller inte heller dessa tillsatser. Grau Gourmet är garanterat fritt från genetiskt modifierad soja. Maten är lufttätt förpackad och kan inte bli dålig. Denna mycket kvalitativa och goda kattmat är ständigt kvalitetskontrollerat. Spannmålsfritt Köttet består av 50 % muskelkött och 50 % inälvsmat Använda ätliga organ: hjärta, lever, mage och våm Endast det i innehållsförteckningen nämnda köttet har använts vid tillverkningen Även lämplig för livsmedelskänsliga katter Ingen soja, inga konstgjorda tillsatser Skonsamt tillagat I praktisk ringburk med 200 g
 • Elmo Transportbox Medium

  Elmo Transportbur för marsvin, kanin och smådjur.
 • Dolomit vägghängt klösträd

  Vägghängt klösträd till din katt!

  Dolomit är ett funktionellt klösträd som du hänger upp på väggen till din katt. Perfekt för dig som själv vill bestämma hur högt upp eller lågt ner du vill ha ditt klösträd, även perfekt för dig som inte gillar att dammsuga golvplattan till stående klösträd som lätt kan bli en dammsamlare.

  Snyggt med kritvita plyschdynor som sitter fast med karborre så att de är lätta att ta av och tvätta.

  Storlek:
  höjd: 168 cm
  hammock: 45 x 30 cm
  grotta: ø 40 x 30 cm
  liggyta: ø 45 cm
  sisalpelare: ø 10 cm

  Observera att du själv måste förankra väggfästet på ett säkert sätt med rätt fästen i rätt väggmaterial så att klösträdet klarar vikten av din/dina katter.

  Tips för den kreative!
  Trädeljarna kan göras om med lite målarfärg! Vita trädetaljer för ett stilrenare klösträd som smälter in i hemmet, eller kanske en accentfärg för att piffa upp klösträdet lite extra?!
 • Hill's PD Feline k/d+ Mobility - Ekonomipack: 2 x 5 kg

  Diet-helfoder för vuxna katter med njurinsufficiens eller osteoartrit, stödjer njurarnas funktion och främjar rörligheten, med lägre fosfathalt.
 • Ekonomipack: Sheba Mealtime Luxuries 72 x 80 g - Kycklingbröstfilé

  Sheba Mealtime Luxuries kattmat kännetecknas av en mycket hög kvalitet på råvarorna samt köttets och fiskens naturliga utseende efter tillagningen. Sheba's fina filéer från fisk eller kött, förföriskt möra och oförfalskat tillagade i sin egen saft, är högsta kvalitet i lyxklass. I varje filé hittar man all den uppmärksamhet och omsorg med vilka Sheba skämmer bort kattens fina sinnen. Att överraska våra små gourmeter med denna oförfalskade njutning är ren kärlek! Det finns stunder när man vill bli bortskämd och lämna vardagen bakom sig. Det är den rätta tidpunkten att belöna sig själv med något speciellt. Det är en lyx vi också vill unna våra sammetstassar - med Sheba Mealtime Luxuries fina filéer. Matens unika kvalitet speglar det speciella i dessa gemensamma ögonblick. Så upplever vi en resa för alla sinnen tillsammans. Det börjar redan vid öppnandet av den runda lilla burken, och höjdpunkten kommer när vår lilla finsmakare kan hänge sig åt de oförfalskade kött- eller fiskfiléerna. Köp i blandpack så får katten varierande måltider! Blandpack I innehåller: 48 x Havets läckerheter 24 x Tonfiskfilé Blandpack II innehåller: 48 x Tonfiskfilé 24 x Kycklingbröstfilé Blandpack III innehåller: 48 x Kycklingbröstfilé 24 x Havets läckerheter Sheba Mealtime Luxuries våtfoder: Omväxlingsrika smaker och utsökta ingredienser - köp i superbilligt ekonomipack med 72 x 80 g!
 • Cosma Thai i gelé 6 x 400 g - Kyckling & tonfisk

  Cosma Thai kattmat är en unik smakupplevelse för din katt. Det är ett kompletteringsfoder av bästa kvalitet, tillverkat av endast naturliga ingredienser. Fodret är fritt från konstgjorda konserveringsämnen och innehåller naturligtvis inga smakförstärkare. Cosma Thai består av ljust kött i bitar, färskt tillredda tillsammans med exotiskt ris. Ingrediensernas höga kvalitet märker du redan när du öppnar burken, för på Cosmas foder ställs samma fordringar som på livsmedel för människor. Kattmaten luktar mycket naturligt och övertygar genom den höga andelen fågelkött eller tonfisk, som förfinats med t.ex. krabba eller delikat kycklinglever. De naturliga ingredienserna tillgodoser din katt med en artriktig näring med en oemotståndlig smak. Det omtyckta kattfodret Cosma Thai finns också i ekonomisk 400 g-burk i följande smaker: Tonfisk & krabbkött: Lätta tonfiskbitar och lättsmält krabbkött i läcker gelé med exotiskt ris Kyckling & tonfisk: Delikata kycklingbitar med lätt tonfisk i gelé, berikat med exotiskt ris Kyckling & kycklinglever: Delikata kycklingbitar och nyttig kycklinglever med exotiskt ris Servera Cosma Thai rumstempererat så att köttets och fiskens smak och arom kan utvecklas helt.
 • Ekonomipack: 2 x 10 kg Porta 21 torrfoder för katter - Holistic Cat kyckling & ris

  Porta 21 är en sund, holistisk och naturlig kattmat. Porta 21 Holistic Cat kattfoder erbjuder katter i alla åldrar en optimal näring för ett friskt och lång livslängd. Porta 21 kattfoder övertygar genom: En ren naturprodukt, tillverkat utan tillsatta färgämnen, konserveringsmedel eller genetiskt modifierade spannmål. Tillgodoser kattungar och vuxna katter med en komplett och balanserad näring enligt rekommendationerna från AAFCO (Association Of American Feed Control Officials). Fri från bekämpningsmedel. Fri från hormoner och antibiotika. Fri från konstgjorda tillsatser och restprodukter (smakämnen, färgämnen, etc.). Ej genetiskt modifierade. Dra fördel av våra fördelaktiga dubbelpack. 2 x 10 kg Porta 21 kattfoder i valfri smak till lågpris! Ytterligare informationer om de enskilda fodersorterna hittar du under följande länkar: Feline Finest Sensible - spannmålsfritt Feline Finest Adult Cat Finest Cats Heaven Holistic Cat Kyckling & ris Holistic Cat Anka & ris Notera: Erbjudandet gäller endast under artikelnummer 307727.
 • Trixie Kattsele med Koppel Nylon 22-42 cm

 • Blandpack: Animonda Carny Kitten 12 x 200 g - 4 sorter med nötkött, fjäderfä och kanin

  Animonda Carny Kitten är ett foder, noggrant anpassat till växande katters behov. Din lilla kisse behöver framför allt mängder av animaliskt protein för en god tillväxt och optimal start i livet. Därför består recepten av utvalda köttsorter av bästa kvalitet. Endast högkvalitativt muskelkött och ätliga organ används för Animonda Carny Kitten. Alla ingredienser tillagas särskilt skonsamt. Därigenom bevaras köttets fiberstruktur i högsta grad och din katt förses med viktigt, naturligt taurin. Alla sorterna är spannmålsfria och lämpliga för allergiska eller känsliga katter. Inga konstgjorda tillsatser som färg- och konserveringsmedel och inte heller soja används i fodret. Animonda Carny Kitten har en naturlig och oförfalskad köttsmak som katter älskar över allt. Alla köttsorter deklareras på konserven - för det som står på burken hittar man också i den! Animonda Carny Kitten i överblick: Helfoder för växande katter Idealiskt för näringskänsliga eller allergiska djur Uppfyller kattungens näringsbehov och främjar en sund uppväxt Spannmålsfritt: Lättsmält och tolereras väl Består uteslutande av muskelkött och ätliga organ: Innehåller högkvalitativt protein och naturligt taurin Exakta innehållsdeklarationer: Det som står på burken finns också i den Utan konstgjorda tillsatser: Fritt från konserveringsmedel och färgämnen, innehåller ej smakförstärkare eller soja Blandpacket innehåller: 3x Nötkött & kalkonhjärtan 3x Nötkött, kyckling & kanin 3x Fjäderfäcocktail 3x Nötkött, kalv & kyckling
 • Stripey Heart Sele + Koppel Blå

  Snyggt set med sele och ett matchande koppel. Puppy Angel Stripey Heart harness är en sele i mjuk bomull och polyster. Fint randigt mönster, strass dekoration på bröstet, dekorativ gnistrande sten bak på selen. Selen har justerbar rem runt bröstkorgen för en bra passform. Kopplet är 130cm långt.
 • Trixie Hängmatta i plysch för väggmontering - B 42 x D 41 x H 15 cm

  Den här hängmattan är ett roligt komplement till kattens vanliga säng. Monteras enkelt på väggen och katten får lite omväxling i valet av sov- och viloplats. Hängmattan är särskilt stabil på grund av dess metallram, liggplatsen är gjord av plysch, med flikar för täcka monteringsskruvarna. Mått: ca. 42 x 41 x 15 cm.
 • Nutro Natural Choice Housecat - 1,5 kg

  Nutro Natural Choice Housecat framställs till 100 % av naturliga ingredienser med anka som motoprotein-källa, så det är ett mycket väl tolererat foder. Fett- och kalorihalterna är anpassade för att hjälpa innekatter eller steriliserade katter med lägre aktivitetsnivå att bevara en sund vikt. Innekatter drabbas ofta av sjukdomar i urinvägarna men med optimerade natriumhalter stimuleras katten att dricka mer. Natriumbisulfit motverkar bildandet av njursten. Därigenom kan hälsan i urinvägarna stödjas. Nutro Natural Choice Housecat innehåller inga konstgjorda tillsatser, så det är också lämpligt för allergiska eller näringskänsliga katter. Det konserveras med vitamin E, en naturlig antioxidant som är rik på tokoferoler som stärker immunsystemet och skyddar cellerna. Tack vare högkvalitativa ingredienser, kostfiber och naturligt inulin ur cikoria är fodret mycket lättsmält. Höga halter omega 3 och omega 6-fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls. Med Nutro Natural Choice Housecat tillgodoses din steriliserade eller mindre aktiva innekatt med alla vitalämnen den behöver för ett gott välbefinnande. Nutro Natural Choice Housecat i överblick: Balanserat torrfoder för steriliserade katter eller mindre aktiva innekatter som tenderar till övervikt Anpassade fett- och kalorihalter: för en optimal kroppskonstitution, fodret hjälper katten att bevara en sund vikt Monoprotein-källa: med god anka som enda animalisk proteinkälla, det minskar risken för foderallergier, även lämpligt som uteslutningsdiet En balanserad tarmflora: lättsmälta ingredienser, kostfibrer och naturlig prebiotika (inulin ur cikoria) främjar en avvägd matsmältning 100 % naturligt: särskilt väl tolererat, innehåller ej konstgjorda konserveringmedel, färg- och aromämnen eller fyllämnen och djurmjöl, särskilt väl tolererat Avvägt recept: vitaminer, mineraler och spårämnen garanterar en komplett försörjning av de vitalämnen organismen behöver Omega 3 och omega 6-fettsyror: främjar en frisk hud och glänsande päls Med vitamin E: rikt på tokoferoler som naturliga antioxidanter, kan stärka immunsystemet och skydda cellerna Högkvalitativ proteinkälla: ankprotein har ett högt biologiskt värde och stödjer en slank muskulatur Yuccaextrakt: kan minska urin- och avföringslukt Hög acceptans: tack vare de naturliga, goda ingredienserna är fodret mycket omtyckt
 • Royal Canin Kitten Sterilised 2 kg

  Royal Canin Kitten Sterilised är ett helfoder för kastrerade kattungar upp till 12 månader.
 • Ultra Visual Soft Sele

  Perfekt hundsele för hunden som har ett aktivt uteliv. Selen har Puppy Angel Reflex kanter runt om. Extra starka spännen tillverkade av YKK (som är testade och certifierade enligt tuffa amerikanska krav). Sitter åt säkert med både kardborreband och spännen, dubbel D-ring för koppel. Justerbar runt bröster för perfekt passform. Ventilerade nät material på insidan.
 • Ekonomipack: Hill's Science Plan Chunks in Gravy 48 x 85 g - Adult Light

  Hill's Feline kattfoder i praktiska portionspåsar består av utsökta, möra köttbitar i sås. Med varje Hill's portionspåse får din katt ett saftigt, läckert foder i matskålen, med en optimerad kombination av vitaminer och mineraler för ett långt, sunt kattliv. Det spelar ingen roll om din katt föredrar havsfisk, kyckling eller nötkött - varje portionspåse med Hill's kattmat innehåller en aromatisk måltid som smakar som färskt tillagad. Hill's Feline Adult i portionspåse har unika recept som innehåller: Hill's Science Plan Immune Support Formula (ISF): En unik sammansättning av antioxidanter och vitaminer som främjar och stärker immunförsvaret. Den höga halten vitamin E och C skyddar mot cellskador och för tidigt åldrande och ser till att din katt kan leva ett långt och friskt liv. Energirikt: Uppfyller kattens energibehov utan att du behöver ge den för mycket mat. Detta avlastar ämnesomsättningen. Otroligt gott: De fantastiska smakerna har en hög acceptans hos katter. Hill's finns i en mängd olika smaker för mer variation i kattens matskål. Den naturliga fettsyran omega 3 DHA som finns i Hill's Kitten är ett viktigt näringsämne som återfinns i modersmjölken. Omega 3 främjar tillväxten och stödjer kattungars och unga katters utveckling och lärförmåga. En låg salthalt samt en balanserad sammansättning av mineraler minskar risken för njurskador och håller urinvägarna friska. Hill's Feline Chunks in Gravy Adult för vuxna katter innehåller: 24x Adult Chicken 12x Adult Beef 12x Adult Ocean Fish Hill's Feline Adult Adult Poultry för vuxna katter innehåller: 24x Adult Chicken 24x Adult Turkey Hill's Feline Tender Chunks Young Adult Sterilised för unga, vuxna och steriliserade katter innehåller: 24 x Chicken 24 x Salmon Hill's Feline Kitten för kattungar samt dräktiga eller digivande katter innehåller: 24x Kitten Chicken 24x Kitten Ocean Fish Hill's Feline Tender Chunks Light för katter som tenderar till övervikt innehåller: 24x Light Chicken 24x Light Ocean Fish Hill's Feline Tender Chunks Mature Adult för äldre katter innehåller: 24 x Mature Adult Chicken 24 x Mature Adult Ocean Fish Hill's Feline i portionspåse: möra köttbitar i läcker sås - hälsosamt och delikat! Här hittar du mer information om artiklarna: Hill's Science Plan våtfoder för katter
 • Undercover Mouse Catch Me woodstyle

  En av vå,ra mest populä,ra aktivitetsleksaker med nytt motiv! Precis som produktnamnet antyder rö,r sig kattleksaken Undercover Mouse tyst och hemligt, snabbt och sakta i intervaller och byter slumpmä,ssigt riktning. Hemligheten bakom denna leksaks popularitet ä,r "musens" smygande rö,relser som triggar din katts instinkter och jakten på, musen ä,r ett faktum! Nylontä,cket gö,mmer en motor i mitten med en plastarm med en liten svans som sticker ut. Man kan sjä,lv justera hastigheten på, sin Undercover Mouse i flera olika lä,gen så, att bå,de den fö,rsynta katten och actionkatten ska tycka att den ä,r rolig!
  Ny "svans" finns tillgä,nglig som refill. Drivs av tre 3 AA-batterier (ingå,r ej). Obs: denna leksak kan uppfattas som hö,gljudd, speciellt nä,r katten stoppar sjä,lva "pinnen" :)

 • Ekonomipack: MAC´s Cat Pouch 24 x 100 g - Lax & fågelkött

  MAC's Cat är ett mycket delikat våtfoder med speciella recept som ger katten en makalös smakupplevelse. Fodret innehåller en hög andel förstklassigt kött - minst 70 % - vilket motsvarar kattens naturliga kostvanor. Den läckra smaken av köttbitarna, i paté/gelé, med en speciell örtblandning, ger fodret en mycket hög acceptans och även kräsna katter äter gärna MAC´s. Som naturlig näring innehåller fodret inte konserveringsmedel och vare sig konstgjorda eller naturliga färgämnen. Spannmål är känt som utlösare av intolerans och överkänslighet. MAC´s tillverkas helt utan spannmål och är därför särskilt lämpligt för näringskänsliga katter. Fodret har inte heller extra tillsatser av socker eller salt. De praktiska portionspåsarna garanterar färska måltider varje gång och är dessutom enkla att portionera ur. Andra viktiga vitaminer och mineraler avrundar det sunda fodret som tillverkas i Tyskland. MAC's Cat kattfoder är övertygande: Delikat våtfoder för alla katter Utmärkt även för näringskänsliga katter Tillverkat i Tyskland Med minst 70 % köttandel för en naturnära kost med läcker smak Med smakrik paté/gelé Utan spannmål, soja, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Utan tillsatt socker och salt Med viktiga vitaminer och mineraler för en holistisk, avvägd näring Skonsamt tillagat Prova också gärna blandpacken med två olika sorter! Blandpacket med fågelkött innehåller: 12 x 100 g Anka & räkor 12 x 100 g Rent kycklingkött Blandpacket med kött + fisk innehåller: 12 x 100 g Kalv & nötkött 12 x 100 g Lax & fågelkött Spara pengar! Köp MAC's Cat Pouches av valfri sort i billigt ekonomipack med 24 x 100 g! Mehr Informationen zu den einzelnen Futtersorten finden Sie hier. Bedenken Sie bitte, dass das oben genannte Angebot nur unter der Bestellnummer 515785 gilt: MAC's Cat 12 x 100 g
 • Royal Canin Digestive Care

 • Royal Canin Diabetic DS 46 - Veterinary Diet Cat - 3,5 kg

  Diabetes mellitus är en sjukdom som är relativt vanlig hos katter. Orsaken kan vara exempelvis fetma eller ha genetiska orsaker. Diabetes mellitus orsakar ett kroniskt höjt blodsocker eftersom produktionen av hormonet insulin är rubbad och inte längre kan reglera blodsockerhalten. Det är absolut nödvändigt att byta till ett speciellt diabetesfoder. Royal Canin Veterinary Diet - Diabetic DS 46 erbjuder en permanent lösning för katter över 6 månader med diabetes mellitus. Energiinnehållet i fodret är måttligt för att undvika viktökning. Tillsatsen av psyllium och innehållet av korn kan motverka hyperglykemi efter måltiderna. En ökad proteinhalt bidrar till att minska nettoenergiupptaget och därigenom en fördröjd glukostillförsel. Indikationer: Diabetes mellitus För att hålla vikten Kontraindikationer: Dräktiga och digivande katter - kattungar Speciella produktegenskaper: Anpassad energihalt: Ett minskat energiinnehåll främjar en optimal kondition och kan minimera insulinresistens som uppstår med fetma. Hög proteinhalt: Den ökade proteinhalten hjälper till att minska nettoenergiintaget och kan säkerställa en fördröjd glukostillförsel. Gluco modulation: Spannmål med lågt glykemiskt index minskar, tillsammans med psylliums gelbildande egenskaper, risken för hyperglykemi (högt blodsocker) efter måltiden. Fodret innehåller ej monosackarider. Skyddar lederna: Kondroitinsulfat (hämmar den enzymatiska nedbrytningen av kondrocyter) och glukosamin (stimulerar bildning av glykosaminoglykaner) motverkar degenerativa ledsjukdomar. Behandlingstid: Katten bör utfodras resten av livet med detta foder. Även om diabetes mellitus hos katter kan vara reversibel minskar risken för återfall med Royal Canin Veterinary Diet - Diabetic DS 46. Mer information: En dietkost med en anpassad stärkelsehalt/hög proteinhalt minskar behovet av insulin (mindre mängd) och ökar chansen till remission hos katten (Rand 2009). En hög proteinhalt ökar acceptansen av fodret, vilket är viktigt för katter med diabetes eftersom insulindosen är beroende av måltiderna.
 • Neko Flies Kittenator Tillbehör

  Har du ett katt som älskar att jaga möss? Då är Neko Flies Kittenator något för dig!

  Kittenator erbjuder en storslagen möjlighet att fånga möss inomhus och året om!
  Kasta musen under och bakom möbler för maximal jaktlust.

  Detta tillbehör fästes enkelt på en Neko Flies vippa så att du kan byta ut dem till valfri insekt!

  Tillverkad av hållbara syntetmaterial.
  Denna kattleksak är handgjord i USA.
 • Katthalsband reflekterande rutigt rosa

  Reflekterande katthalsband!

  Klassiskt katthalsband med rutigt mönster och rosa detaljer. Reflekterande tyg för bättre synlighet i mörker och skymning utomhus.

  Halsbandet har ett safetyknäppe som går upp om katten skulle fastna med halsbandet t ex i en gren utomhus. Katthalsbandet har även en pingla som självklart går att knipsa bort om man vill - för kattens skull.

  Storlek:
  Ställbar längd 20,5 - 31 cm
 • Hill's SP Chunks in Gravy Young Adult Sterilised Chicken - 24 x 85 g

  Hill's SP Chunks in Gravy Young Adult Sterilised Chicken är speciellt utvecklat för unga kastrerade katters näringsbehov. Kastrerade katter tenderar till övervikt och får oftare problem med urinvägarna. Efter kastrationen bromsas metabolismen och katten får ofta en ökad aptit samtidigt som energiförbrukningen reduceras. Därför ökar risken för övervikt med nästan 3,4 gånger. Övervikt har till följden att katten blir latare och rör sig mindre. När aktiviteten minskar dricker katten mindre, vilket ökar risken för problem med urinsten med upp till 7 gånger och struvitsten med upp till 3,5 gånger. Genom en speciell näring kan risken för dessa hälsoproblem minska. Hill's Young Adult Sterilised är en perfekt anpassad näring som håller unga vuxna, kastrerade katter friska och sunda. L-karnitin och L-lysin bibehåller en slank kroppsbyggnad, och en reducerad kalorihalt kan hjälpa katten att behålla en idealvikt. Fodret har en välbalanserad mineralhalt som stödjer ett optimalt pH-värde på urinen. Det har en mycket positiv inverkan på njurarnas och urinvägarnas hälsa. Den unika antioxidantformeln innehåller vitamin E och C, betakarotin samt selen som främjar och stärker immunsystemet och hjälper till att motverka de fria radikaler som uppkommer under åldrandet. Hill's Young Adult Sterilised har en utsökt smak av kyckling som gör fodret till en läcker delikatess. Fodret är förpackat i återförslutningsbara påsar som håller det fräscht och gott. Hill's Young Adult Sterilised Chicken: Exakt balanserad kost, speciellt utvecklad för kastrerade katter. L-karnitin och L-lysin upprätthåller muskelmassan och ger en minskad kaloritäthet. Stöd för att bibehålla idealvikten. Balanserat mineralinnehåll för att uppnå ett optimalt pH-värde i urinen. Detta stödjer njurarnas och urinvägarnas hälsa. En unik antioxidantformel (vitamin E & C, ß-karotin och selen) stärker immunförsvaret och bekämpar fria radikaler.
 • Set med underlägg + 2 matskålar

  Matcha ihop ditt eget matskålsset!

  Matchande kattmatskålar och underlägg, välj själv vilket underlägg du vill matcha till färgen på matskålar!

  Storlek matskål:
  0.2 l, diameter 15 cm

  Storlek underlägg:
  44 × 28 cm
 • Ekonomipack: Applaws kattmat i buljong 24 x 156 g - Kyckling & pumpa

  Applaws våtfoder för katter innehåller endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet och har en köttandel på 75 %. Fisken som används härstammar från hållbart fiske. Du märker skillnaden så snart du öppnat burken: den oemotståndliga lukten och smaken samt naturliga konsistens övertygar de mest kräsna katter - och kattägare! Applaws kattmat i överblick: Många olika smakvarianter Innehåller ej artificiella färgämnen, smaktillsatser eller konserveringsmedel Glutenfritt och utan tillsatser av vitaminer 75 % köttinnehåll Havsfisken har fångats med etiska fiskemetoder som inte skadar delfiner
 • Ekonomipack: 48 x 70 g Almo Nature Legend - Kycklingfilé

  En omväxlingsrik kost för anspråksfulla katter: Almo Nature Legend innehåller en särskilt stor andel bitar av färsk fisk eller kött (minst 70 %) av livsmedelskvalitet. Bitarna tillagas skonsamt i den egna vätskan, vilket gör att alla proteiner och mikronäringsämnen konserveras på ett naturligt sätt. Resultatet är en värdefull näringsprofil som motsvarar kattens fysiologiska behov. Det högkvalitativa fodret finns i mängder av sorter, som monoprotein eller med flera sorters kött/kött & fisk, kombinerat med en liten mängd glutenfritt ris. De innehåller ej vete eller korn. Den skonsamma tillagningen gör dem är lättsmälta och mycket goda, så det finns en favoritsmak för varje katt, även för känsliga eller mycket kräsna djur! Almo Nature är ett smakrikt fodertillskott, utan tillskott av konstgjorda arom- och färgämnen eller konserveringsmedel. Almo Nature Legend 48 x 70 g i överblick: Fodertillskott för katter i alla åldrar Finns i många olika smaker Hög andel färskt kött: Med hela 70 % – 75 % förstklassigt kött av livsmedelskvalitet (förutom Kitten som innehåller 50 % kycklingkött) Naturligt: Skonsamt kokat och konserverat i den egna vätskan, jättegott och lättsmält Hög näringsprofil: Den varsamma tillagningen av köttet bevarar naturligt mikronäringsämnen Glutenfritt: Lämpligt även för näringskänsliga katter Mono- eller multiprotein recept: De olika sorterna består av en eller flera sorters animalisk proteinkälla Hög acceptans tack vare den höga köttandelen och saftiga, artanpassade och naturliga recept Utan konstgjorda tillsatser Köp i blandpack och testa flera sorter! Blandpack I innehåller: 12 x Tonfisk från Atlanten 12 x Kyckling & tonfisk 12 x Tonfisk, kyckling & o 12 x Kycklingfilé Blandpack II innehåller: 12 x Tonfisk från Stilla havet 12 x Tonfisk & räkor 12 x Kyckling & ost 12 x Kycklingbröst Notera: Almo Nature kattmat är helt naturlig. Varje smak av Almo Nature våtfoder (tonfisk, kyckling o.s.v.) innehåller en egen naturlig halt av vitaminer, mineraler (t.ex. kalcium, fosfor) samt taurin. Almo Nature rekommenderar därför en omväxlande kost som baseras på olika sorters livsmedel, som rött kött, fjäderfä, och fisk i form av både torr- och våtfoder. Denna variation med olika näringsinnehåll säkerställer att din katt får en balanserad kost. Almo Nature är ett kompletteringsfoder.
 • Ekonomipack: Terra Faelis Menü 24 x 200 g - Kalkon, zucchini & kamomill 33

  Köp ännu billigare i ekonomipack med 24 x 2 g! Terra Faelis köttmeny i premium-kvalitet med taurin, naturliga ingredienser samt helt utan spannmål, med värdefulla vitaminer, mineraler och spårämnen.
 • Royal Canin Kitten Instinctive i sås - 48 x 85 g

  När ett nytt foder forskas fram och utvecklas arbetar Royal Canin utifrån kattens egenskaper, som ras, ålder, livssituation, fysisk form och känslighet. Pälsen speglar kattens välmående och hälsa. Hälsodieten Royal Canin Instinctive i sås är baserat på Royal Canin's krav på högsta kvalitet och tar hänsyn till kattungens (4 till 12 månader) optimala näringsprofil - ''''Macro Nutrient Profile'''', förkortat MNP. MNP står för den optimala balansen mellan protein, fett och kolhydrater som gör att fodret upplevs som smakligt under lång tid. Om inte katten accepterar sitt foder, spelar det ingen roll hur nyttigt det är! Royal Canin Kitten Instinctive är också lämpligt för diande katter. Royal Canin Kitten Instinctive kattfoder är ett foder speciellt anpassat till kattungar i andra tillväxtperioden (4 till 12 månader) när tillväxten börjar gå långsammare. I den andra tillväxtperioden stärks benstommens struktur. Energibehovet är fortfarande högt, men börjar minska, jämfört med den första tillväxtfasen. Hälsodieten Royal Canin Kitten Instinctive kattfoder levererar alla nödvändiga näringsämnen för en optimal hälsa och vitalitet. Kattungen börjar nu stabilisera sitt immunsystem men det är ännu inte helt utvecklat. Royal Canin Kitten Instinctive stödjer kattungens uppbyggnad av kroppens naturliga försvar genom att främja bildandet av antikroppar med hjälp av mannanoligosackarider och ett komplex av antioxidanter (vitamin E, vitamin C, taurin och lutein). Royal Canin Kitten Instinctive våtfoder består av saftiga bitar i en välsmakande sås. De permanenta tänderna bildas i den andra tillväxtfasen. Därför har Royal Canin Kitten Intensive foderbitar en speciell konsistens, form och storlek, passande för kattungens små käkar. De lättöppnade och återförslutningsbara påsarna håller maten färsk och smaklig och bibehåller näringshalten. Instinktiv preferens – en optimal näringsprofil: Den nya hälsodieten med MNP har ett recept anpassat till kattens olika livsfaser och individuella egenheter. MNP står för ett optimalt förhållande mellan proteiner, fetter och kolhydrater som främjar en långvarig fodertolerans. Den speciella näringsprofilen varierar med kattens ålder, men också med dess fysiska form (tex. dräktighet, diande). Katter har förmågan att känna igen det foder som passar bäst till deras individuella näringsprofil. Royal Canins know how kombinerat med den optimala näringsprofilens koncept - MNP - garanterar en exceptionellt lång tolerans av fodret. Katter kan inte få nog av Royal Canins ''''Feline Health Nutrition''''-produkterna! Det är därför inte ens nödvändigt att byta smakriktning, särskilt som smaken på fodret bara har en liten inverkan på katters foderval.
 • Carnilove Kitten 400 g

  Carnilove kitten är fritt från spannmål och potatis!

  Torrfodret Carnilove med ingredienser med lax och kalkon har utformats speciellt för kattungar och växande ungkatter med grundtanken i kattdjurs naturliga föda.

  Receptet baseras på lax och kalkon som innehåller
  viktiga aminosyror som en växande katt behöver. I kombination med vilda bär,
  grönsaker och örter tillhandahåller Carnilove kitten viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler och antioxidanter för hälsosam utveckling av skelett, muskler och naturligt immunsystem.


  Sammansättning:
  laxmjöl (25 %), kalkonmjöl
  (24 %), gula ärter (18 %), kycklingfett (med tokoferoler som
  konserveringsmedel, 11 %), hydrolyserat kycklingprotein
  (9 %), kycklinglever (3 %), laxolja (3 %), tapiokastärkelse
  (2 %), äpplen (1 %), morötter (1 %), linfrö (1 %), kikärter (1 %),
  hydrolyserade kräftdjursskal (en källa till glukosamin, 0,028 %),
  broskextrakt (en källa till kondroitin, 0,017 %), bryggerijäst (en
  källa till mannanoligosackarider, 0,017 %), cikoriarot (en källa
  till fruktooligosackarider, 0,014 %), yucca schidigera (0,01 %),
  alger (0,01 %), psylliumfrö (0,01 %), timjan (0,01 %), rosmarin
  (0,01 %), oregano (0,01 %), tranbär (0,0008 %), blåbär
  (0,0008 %), hallon (0,0008 %).

  Omsättningsbar energi:
  4.150 kcal/kg. Omega 3: 0,60%, Omega 6: 2,70%

  Analytiska beståndsdelar:
  Råprotein 40,0 %
  Fettinnehåll 20,0 %
  Växttråd 7,5 %
  Råaska 2,0 %
  Vattenhalt 10,0 %
  Kalcium 1,3 %
  Fosfor 1,0 %
  Natrium 0,5 %
  Magnesium 0,08 %
 • Berry Delight Schampo 3,8 L

  Berry Delight är ett drygt bärdoftande schampo för de flesta typer av katt och hundpälsar. Berry Delight lämnar pälsen mjuk och med en blank lyster.
 • Ekonomipack: GranataPet DeliCatessen 12 x 400 g - Lax & kalkon

  Premium-helfoder för katter, utan spannmål och gluten, med laxolja och granatäppelkärnor, med fina ingredienser, försiktigt ångkokade. Rikt på taurin. Köp till sparpris i 12 x 400 g ekonomipack!
 • Applaws Pouch in Jelly 32 x 70 g - Blandpack: kyckling, nötkött, tonfisk & lax

  Applaws Pouch in Jelly är ett kompletteringsfoder för vuxna katter, tillverkat med 100 % oförfalskade och naturliga råvaror. Fodret innehåller inga som helst tillsatser som konserveringsmedel, smakförstärkare eller färgämnen, och alla råvaror är av bästa kvalitet. Det fettsnåla kycklingköttet härstammar från fritt springande djur, uppfödda utan hormoner och antibiotika. Fiskfiléerna kommer från fisk som fiskats med hållbara metoder. Den goda gelén är omtyckt och fodret har en hög acceptans av katter. Applaws Pouch in Jelly är rikt på naturligt taurin och arginin - två viktiga aminosyror. Alla sorterna är spannmålsfria och därför även lämpliga för näringskänsliga katter. Applaws Pouch in Jelly i överblick: Kompletteringsfoder för vuxna katter Innehåller uteslutande naturliga ingredienser av bästa kvalitet Kycklingkött från frigående djur, uppfödda utan antibiotika eller hormoner Fisk från hållbart fiske Utan tillsatser Rikt på naturligt taurin och arginin Mycket god smak med hög acceptans av katterna Blandpacket innehåller följande sorter: 16 x Kyckling med nötkött + 16 x Tonfisk med lax
 • Blinkande katthalsband Starlight

  Halsbandet som gör att katten syns i mörkret!
 • AFP Natural Instincts fågel

  Liten fågel som passar perfekt för katten att apportera.

  Har du en katt som gillar att kasta runt och bära på sina leksaker är denna perfekt! Litet mjukisdjur med prassel i vingarna och med lite mindre stoppning gör den rolig att busa med och lätt att bära i munnen.

  Väldigt fina för att vara kattleksaker, inga kattleksaker man stör sig på om de ligger framme i hemmet!

  Blandade färger!
 • Pro Plan Delicate 6 x 85 g - Delicate Ocean Fish

  Ett långt och sunt kattliv börjar vid valet av rätt foder. Pro Plan Delicate är våtfodret från PURINA som kombinerar nyttiga råvaror med en god smak - en mångfald av proteinrika, möra köttbitar i en god sås. Precis som katter vill ha det. Pro Plan Delicate är ett komplettfoder för vuxna katter. Prebiotika stödjer hälsan i matsmältningsorganen, omega 3-fettsyrorna DHA och EPA minskar risken för negativa hudreaktioner på grund av överkänslighet mot livsmedel. Dessa stödjer dessutom kattens nerv- och immunsystem samt hjärt-kärlsystem. Pro Plan Delicate finns i de två läckra sorterna kalkon och havsfisk för kött- och fiskälskare. Fördelar med Pro Plan Delicate 6 x 85 g: Avvägt komplettfoder för vuxna katter Förpackat i portionspåsar: En portion per påse, enkla att servera ur, inget onödigt avfall Rikt på prebiotika som stödjer tarmarnas hälsa Komplett avvägt och holistiskt recept, med alla viktiga näringsämnen Innehåller omega 3-fettsyror med DHA och EPA för sunda nervsystem, immunsystem och hjärt-kärlsystem samt en frisk hud Finns i två goda varianter: Delicate Ocean Fish & Delicate Turkey
 • Royal Canin Persian Adult - 4 kg

  Bedårande fullkomlig och en oemotståndlig skönhet: Perserkattens unika päls med över 300 färgvariationer gör den till en av de populäraste kattraserna i världen. Ett omisskännligt utseende kombinerat av en nobel, mild och vänlig karaktär - perserkatten är den lugna och jämnmodiga aristokraten under de renrasiga katterna! För en vacker päls: Den långa, tjocka pälsen kan nå en längd av upp till 20 cm. Minskar uppkomsten av hårbollar: Som relativt inaktiv inomhuskatt, tillbringar perserkatterna mer än 30 timmar per vecka med att sköta och tvätta pälsen. Detta leder ofta till en omfattande tillkomst av hårbollar. Ett känsligt urinvägssystem: På grund av perserkattens speciella urinvägssystemet är den extra känslig för uppkomsten av kalciumoxalat urinsten. Royal Canin Persian Adult är ett för perserkatter exklusivt utvecklat foder som är speciellt anpassat för perserkatter från 12 månader. Bevarar den långa vackra pälsen: ''''The Beauty Shine Complex'''' förstärker skönheten och glansen hos perserkattens långa, tjocka päls. Den exklusiva kombinationen av näringsämnen minskar risken för hudirritationer, stärker hudens barriärfunktion och förstärker pälsens färg, glans och smidighet. Minskar uppkomsten av hårbollar: En speciell sammanställning av kostfiber reducerar tillkomsten av hårbollar i magsmältningstrakten och främjar magens motilitet. Förbättrar matsmältningssäkerheten: FOS (fruktooligosackarider) och betmassa, kombinerat med ett synergistisk antioxidant komplex (lutein, taurin, vitamin E, vitamin C) säkerställer en optimal matsmältning och en gynnsam tarmflora. EPA/DHA skyddar tarmens slemhinna. Optimerat skydd genom L-lysin: Kattens andningsvägar blir ofta angripna av herpesvirus. Kattfoder kompletterat med L-lysin begränsar mängden virusöverföringar och håller nere svårighetsgraden av de kliniska symptom som orsakas av herpesvirus. De mandelformade foderbitarna är speciellt anpassade till perserkattens sublinguala metod att plocka fodret (med undersidan av tungan), vilket är typiskt för brachycefaliska kattraser. Foderbiten har en mjuk konsistens som reducerar kraften som behövs för att krossa bitarna. Feline Breed Nutrition – ett betydande framsteg! Royal Canin tar hänsyn till katters olikheter, som ålder, livsstil och speciella egenheter o.s.v. För 10 år sedan förde Royal Canin företagets vision om nyttig kattnäring till nya dimensioner genom att utforma en exklusiv produktlinje för raskatter. Feline Breed Nutrition är den enda produktserien i världen med en speciellt utformad näring för raskatter.
 • Klösmöbel Palamos Grå 109 cm

  Klösmöbel som ger katten mycket utrymme för att klösa, vila och busa.
 • Blandpack: Applaws Kitten 6 x 70 g - Blandpack: Sardiner, kyckling, tonfisk

  Nu kan du erbjuda din kattunge en varierande meny! Med Applaws Multipack Kitten tillgodoses den växande katten med en extra portion kött eller fisk - helt utan vete! Recepten är rika på taurin och arginin som främjar kattens hälsa. Applaws tillskottsfoder innehåller uteslutande genuina och naturliga råvaror av bästa kvalitet. Kött och fisk tillgodoser katten med viktigt protein. Kycklingköttet härstammar från frispringande djur, uppfödda med hormon- och antibiotikafria foder. Fiskfiléerna, från hållbart och artanpassat fiskad fisk, bidrar med viktiga omega 3 och 6-fettsyror. Applaws innehåller endast en animalisk proteinkälla och aldrig tillsatser. Därför passar dessa foder också för näringskänsliga och allergiska katter. Produktens egenskaper i överblick: Tillskottsfoder för växande katter Passar även näringskänsliga och allergiska katter Oförfalskat och naturligt: Innehåller endast genuina råvaror av bästa kvalitet och är helt fria från tillsatser Rikt på de naturliga aminosyrorna taurin och arginin, vilket är essentiella ämnen för katter Utan spannmål med gluten: Endast med lättsmält ris Kycklingkött från fritt uppfödda djur utan foder innehållande hormon- och antibiotika Fisk från hållbart fiske
 • Sheba Fresh & Fine 6 x 50 g - Fjäderfävariationer i gelé

  Sheba Fresh & Fine våtfoder för katter tillreds uteslutande av utvalda ingredienser av bästa kvalitet. Katten kan glädja sig över de delikata måltiderna i skålen varje dag som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökar. Sheba Fresh & Fine är ett väl avvägt komplettfoder som förser din katt med alla nödvändiga näringsämnen och vitaminer. De små och fint skurna bitarna av kött eller fisk serveras i en frestande sås. Eftersom Sheba Fresh & Fine är förpackat i praktiska 50 g portionspåsar får katten alltid färska måltider. Så enkelt kan du behaga din katt! Fodrets egenskaper i överblick: Tillverkat av utvalda råvaror Unika recept Finskurna bitar av kött eller fisk i smakrika såser Komplett och väl balanserat I praktiska 50 g portionspåsar Särskilt gott och omtyckt Sheba Fresh & Fine finns i följande smakvarianter: Fin mångfald: 2 x med fågel 2 x med kalkon 2 x med lax Rejäl kreation: 2 x med kyckling 2 x med nötkött 2 x med anka Fjäderfävariationer: 2 x med kyckling 2 x med fågel 2 x med kalkon Fjäderfävariationer med grönsaker: 2 x med kyckling & ärtor 2 x med kalkon & morötter 2 x med fågel Fin mångfald med grönsaker: 2 x med lax & ärtor 2 x med tonfisk & morötter 2 x med fågel Fiskvariationer: 2 x med lax 2 x med tonfisk 2 x med torsk Urval i sås: 2 x med kyckling 2 x med nötkött 2 x med anka
 • EasyWalk Kattsele + Koppel Blå S

  En genomtänkt och väldesignad kattsele för katter som tenderar till att ta sig ur en sele.
 • Ekonomipack: Almo Nature specialfoder 24 x 70 g - Blandpack - Anti Hariball + Sensitive

  Almo Nature specialfoder är helfoder med hälsofördelar, tillverkade med högkvalitativa ingredienser, utan kemiska tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel. Fodret är förpackat i praktiska portionspåsar som håller fodret fräscht och är enkla att servera ur. Almo Nature Sterilised Pouch: Helfoder för steriliserade katter, kontrollerar vikten, smakrika bitar i sås, optimerad sammansättning av mineraler för friska urinvägar, rikt på taurin Almo Nature Urinary Support Pouch:Funktionellt våtfoder för katter som tenderar till urinvägsinfektioner, med tranbär och DL-metionin som stödjer friska urinvägar, vitaminer och mineraler främjar immunsystemet.. Almo Nature Anti Hairball Pouch: Helfoder för vuxna katter, med vegetabiliska fibrer, motverkar uppkomsten av hårbollar och stödjer transporten av hår genom tarmen, goda bitar i sås, rikt på taurin. Almo Nature Sensitive Pouch: Ett foder med särskilt hög tolerans även hos katter med känslig matsmältningstrakt, innehåller prebiotika, växtfibrer och sepiolit som stödjer en sund tarmflora, med vitaminer och taurin.. Blandpacket Sterilised innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Sterilised Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Sterilised Pouch Torsk Blandpacket Urinary Support innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Urinary Support Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Urinary Support Pouch Fisk Blandpacket Anti Hairball + Sensitive innehåller: 6 x 70 g Almo Nature Anti Hairball Pouch Kyckling 6 x 70 g Almo Nature Sensitive Pouch Kyckling Spara pengar! Köp 24 x 70 g Almo Nature specialfoder i förmånligt ekonomipack! Bitte beachten Sie, dass das Angebot nur unter der Bestellnummer 528827 gilt. Mehr Informationen zu den einzelnen Produkten finden Sie unter folgenden Links: Läs utförligt om de olika fodersorterna här: Almo Nature Sterilised Pouch Almo Nature Anti Hairball Pouch Almo Nature Urinary Pouch Almo Nature Sensitive Pouch
 • Bozita Feline Funktion 6 x 190 g - Large

  Svenskt våtfoder för katter med speciellt anpassade recept för olika näringsbehov. Välsmakande kött i läcker gelé, förpackat i en smart Tetrapack för enkel portionering.
 • Ekonomipack: 24 x 50 g Almo Nature Light - Ostlig liten tonfisk

  Almo Nature Light är särskilt lämpligt för överviktiga, kastrerade, hjärtsjuka eller diabetessjuka katter som behöver ett lägre energiintag. Men de praktiska 50 g burkarna är även passande för katter som inte orkar äta hela innehållet i större burkar och senare vägrar äta resten. Lägre energitillförsel genom den särskilda sammansättningen med 50% kött, 47% kokvatten och 3% ris Högkvalitativa ingredienser och möjligheten att välja mellan olika kött- och fisksorter som grund för en hälsosam kost Kycklingbröst: Vitt, magert kött som främst innehåller icke-mättat fett. Kycklingbröst med ostlig liten bonit tonfisk: Ett mörkt, kompakt kött med låg fetthalt. Ostlig liten bonit tonfisk: Ett mörkt, kompakt kött med låg fetthalt. Skip Jack tonfisk: Ett mycket smakrikt rosa kött. Tonggol tonfisk: Läcker tonfisk från Thailand och Indonesien med mört vitt kött och mild smak. Innehåll i ekonomipaketet ''''2 blandade sorter'''': 12 x 50 g Östlig liten tonfisk 12 x 50 g Kycklingbröst
 • Katthalsband Rainbow

  Klassiskt, färgglatt katthalsband med säkerhetsspänne och bjällra.
 • 10 kg Royal Canin + Catnip Veggies kattleksaker på köpet! - Ragdoll

  Så länge lagret räcker! Köp 10 kg Royal Canin torrfoder i valfri smak och få leksakerna Catnip Veggies på köpet!
 • Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior - 2 kg

  Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior är ett till 100 % komplett kattfoder för djur över 7 år, utvecklat tillsammans med veterinärer. När katter åldras förändras också ämnesomsättningens funktion och immunsystemet, vilket betyder att kosten måste anpassas till dessa nya näringsbehov. Nu är det viktigt att katten får en näring med anpassade halter protein, fett, kalorier, vitaminer, mineraler samt speciella fibrer som stödjer matsmältningen och tarmens hälsa. Fodret innehåller 91 % animaliskt protein av det totala proteininnehållet. Protein kan smältas bra av katter och hjälpa till att bygga upp och bevara en slank muskulatur. Det är viktigt att bibehålla kattens vitalitet och därmed allmänna välbefinnande när den blir äldre. Tillsatser av vitamin E förser katten med antioxidanter som hjälper till att stärka immunsystemet och de naturliga motståndskrafterna. Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior innehåller speciell prebiotika som FOS samt fibrer som stödjer matsmältningen. Betmassa främjar ett effektivare näringsupptag. Minskade halter magnesium är bra för en god hälsa i urinvägarna. Tack vare ett optimalt förhållande mellan omega 6- och 3-fettsyror kan hudens och pälsens hälsa förbättras, vilket ger katten ett sunt utseende och en vacker päls. Fodret innehåller lever som ger en läcker smak och förser katten med mineraler och kalcium som främjar ett starkt skelett. Katter har ofta problem med tandsten. Foderbitarna har en speciell struktur som nöter bort tandbeläggning och motverkar tandsten när katten tuggar. Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior innehåller inga som helst konstgjorda tillsatser som konserveringsmedel eller arom- och färgämnen. Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior i överblick: Komplettfoder för katter över 7 år Till 100 % fullvärdigt och avvägt: Anpassat till den äldre kattens speciella behov 91 % % animaliskt protein av den totala proteinmängden för en optimal matsmältning och att för att bygga upp och underhålla en slank muskelmassa 43 % köttandel: Kyckling av bästa kvalitet som huvudingrediens Vitalitet: Stärker immunförsvaret och de naturliga motståndskrafterna med värdefulla antioxidanter från vitamin E Harmonisk matsmältning: Prebiotika som FOS och speciella fibrer kan stödja tarmens hälsa samt främja en avvägt tarmflora, betmassa kan hjälpa fram ett effektivare näringsupptag Urinvägarna: Ett lågt innehåll av magnesium stödjer urinvägarnas hälsa Hud & päls: Ett optimalt förhållande mellan omega 3 och omega 6-fettsyror ger en frisk hud och glänsande päls Tändernas hälsa: Speciella foderbitar gynnar bortnötning av tandbeläggning och kan motverka tandsten Rikt på lever: Ger en läcker smak och innehåller viktiga mineraler och kalcium för starka ben Utvecklat tillsammans med veterinärer Innehåller ej konstgjorda konserveringsmedel eller arom- och färgämnen
 • Minibitar Glukosamin+Kondroitin

  Godis för ökad rörlighet!

  Vitaminberikat belöningsgodis för katt som innehåller glukosamin och kondroitin, dessa kan påverka ledfuktionerna positivt och bidra till ökad rörlighet. Passar således lite extra bra som godis för den äldre katten.

  Förpackat i praktiskt plastburk som håller godiset fräscht samt skramlar inbjudande när man skakar på den.

  Storlek: 75g

  Ingredienser:
  Spannmål/korn, kött och animaliska biprodukter (varav 11% kyckling), oljor och fetter, fisk och fiskprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, mineraler, glukosalminsulfat (0,6%), mjölk och mejeriprodukter, kondroitinsulfat (0,06%).

  Analys:
  Råprotein 30%, råoljor och råfetter 20%, växttråd 1,5%, råaska 6,5%

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]