Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på smadjur

Smådjur

Med smådjur menar vi djur i bur som till exempel marsvin, hamster, möss och råttor. Den här typen av husdjur passar för de som kanske bor trångt eller inte känner sig ha tid för promenader och som vill kunna lämna djuret hemma under dagtid.

Produkter och tillbehör för små husdjur

För att ditt husdjur ska må bra och ha allt den behöver har vi här sammanställt tillbehör, foder och andra prylar. Produkterna kommer från flera olika djuraffärer online. Klicka dig vidare på en produkt, välj en kategori eller ditt favoritmärke.

Kategorier: Burar | Foder för smådjur

 • Supreme Fibafirst Rabbit 2 kg

  Komplett foder med högt fiberinnehåll för vuxna kaniner.
 • JR Farm hö från bergsängar - 2,5 kg

  Hö är en viktig del av en välbalanserad kost för kaniner och små husdjur. Tack vare det höga innehållet av obearbetade fibrer främjar JR Farms hö matsmältningen och hjälper till att hålla de ständigt växande tänderna korta. Mjukt packade och handplockade - kvalitet tillverkad i Bayern!
 • Skipper Transportbur Blå/beige Large

  Skipper är en praktisk och idealisk transportbur med låg vikt och bra ventilation för resor. Buren sätts ihop utan verktyg.
 • Hamsterbur Mini duna

 • Brit Animals Hamster Complete

 • Petlife Safebed pappersströ - 800 g

  Safebed pappersflingor från von Petlife är ett strö bestående av växtfibrer. Det är lämpligt för alla gnagare. Ströet tillverkas av papper från tepåsar och kaffefilter, och är därför naturligt, säkert och icketoxiskt. Det binder fukt optimalt eftersom pappersflingorna är högst absorberande. Andra fördelar är att det är dammfritt till 99 %, vilket gör det lämpligt för djur som är allergiska mot strö av andra material, samt att gnagarens naturliga instinkt att bygga tunnlar och bon kan främjas. Petlife Safebed pappersströ är: Naturligt strö för alla gnagare Idealiskt för allergiska djur eller efter operationer Av växtfibrer: Naturligt, säkert och icketoxiskt Tillverkat av tepåsar och kaffefilterpapper av hög kvalitet Högabsorberande Dammfritt till 99 % Främjar det naturliga behovet att bygga bon och tunnlar
 • Träbur Indoor Home - Vit: B 108 x D 59 x H 102,5 cm (2 paket)

  Denna träbur är tänkt för inomhusbruk och imponerar inte bara med en elegant design, utan också med en hög grad av funktionalitet. Dina kaniner och marsvin har plats att springa omkring på två våningar, och när natten faller på kan de dra sig tillbaka i den inbyggda, mysiga sovboxen inuti buren. Bottenbrickan på första våningen har en högre kant, så dina älsklingar kan gräva av hjärtats lust utan att smutsa ner ditt hem. Taket kan fällas upp. På bottenvåningen finns en galler-skjutdörr där dina djur bekvämt kan ta sig in och ut. Den är även praktisk när du vill rengöra buren. Dessutom är båda bottenbrickorna (av lättrengjord plast) utdragbara. Buren är laserad i diskret vitt, vilket passar in i alla hem. De fina ornamenten på framsidan gör den till ett riktigt blickfång. Träbur Indoor Home i överblick: Mått: B 108 x D 59 x H 102,5 cm 2 våningar: H 39 / 49 cm (undre / övre våningen) Sovhus: B 42 x D 26 x H 31 cm Ingång sovhuset: B 14 x H 21,5 cm Ramp till sovhuset: L 31,5 x B 14,5 cm Skjutdörr av galler på undre planet för lätt åtkomst: B 22 x H 17 cm Gallermaskor: 2,2 cm Extra djup bottenbricka förhindrar nedsmutsning utanför buren Utdragbara bottenbrickor av plast för enkel rengöring Övre bottenbricka: B 99 x D 51 x H 17,5 cm Undre bottenbricka: B 101,5 x D 55 x H 5 cm Uppfällbart gallertak Ramp mellan de bägge våningarna: L 64 x B 14 cm Lucka till ramp: D 21 x B 15 cm Passar kaniner och marsvin Av laserad furu, vit med motiv Inklusive tillbehör *Artikeln skickas i två paket. Det är möjligt att de levereras olika dagar.
 • Smådjursbur Criceti 16 Krom/Blå

  Vår finaste hamsterbur! Utrustning medföljer.
 • Aktiveringsboll 3-färgad 6 cm

  Smart liten aktiveringsboll med ställbar svårighetsgrad.
 • Ekonomipack: 2 eller 4 påsar Versele-Laga Complete - Cuni Adult Complete kaninfoder (2 x 8 kg)

  Exruderat komplettfoder för ditt smådjur från Versele-Laga. Extrudaten i detta foder är särskilt utformade efter djurets speciella behov. De är en sund och avvägd näring, och dessutom kan ditt smådjur inte sålla när den äter, eftersom varje pellet har samma innehåll med samma mängd näringsämnen. * Notera: 8 kg-förpackningarna med Versele-Laga Complete är en standardförpackning som skiljer sig i utseende från bilden i projektbeskrivningen. Innehållsdeklarationen och namnet på produkten finns på ett extra, vitt klistermärke på undersidan eller sidan av påsen. Om du vill veta mer om de enskilda produkterna kan du klicka på länkarna nedan: Cuni Adult Complete kaninfoder Cavia Complete marsvinsfoder Complete Ferret illerfoder Chinchilla & Degu Complete foder
 • 20 + 4 på köpet! Chipsi Superströ 24 kg - 24 kg

  Chipsi Superströ av mjukträ-granulat är ett nytt, mycket effektivt och högabsorberande strö. Den ökade kapillärytan gör detta granulat extremt absorberande och luktneutralt. Chipsi Super är sparsamt och behöver inte bytas ut så ofta, vilket gör det till ett innovativt, modernt och ekonomiskt strö. Passa på och spara pengar! Köp 20 kg Chipsi Superströ och få 4 kg mer på köpet! Notera: Chipsi Superströ 24 kg har en annan förpackning än de andra storlekarna och heter TierWohl. Det är ändå samma produkt!
 • JR Farm Grainless Complete dvärgkanin - 15 kg

  Grainless Complete för dvärgkaniner är ett hälsosamt, välsmakande helfoder för kaniner som är helt fritt från spannmål och spannmålsbiprodukter. Grainless Complete dvärgkanin innehåller skonsamt framställda bitar som alla innehåller samma mängder av de speciella ingredienserna. Selektivt ätande och en ensidig kost är alltså omöjligt genom den optimala blandningen av ingredienserna. Den fyrkantiga formen på foderbitarna stödjer tandnötningen. Fodret innehåller många olika sorters gräs, örter, blommor och grönsaker. Grainless har en särskilt låg kalciumhalt och det höga fiberinnehållet stödjer tandnötningen och matsmältningen. Grainless Complete är även rikt på vitaminer och viktiga spårämnen. De omättade fettsyrorna från färskt linfrö, fänkål och svart kummin är en extra bonus! Inga konstgjorda färgämnen, aromer eller genetiskt modifierade produkter används i detta foder. Det är också fritt från sockerrika ingredienser, pressrester och mjöl.
 • Supreme Selective Chinchilla 1,5 kg

  Chinchillafoder med högkvalitativa ingredienser som ger en komplett och balanserad måltid.
 • Savic Cesar 3 Deluxe smådjursbur - Grå: B 100 x D 50 x H 51 cm

  Den kompakta lösningen: den genomtänkta buren från Savic är ett platssparande gnagarhem. Buren kan på så sätt även ställas in i mindre rum. Höställningen samt flasknappen finns i den inbyggda plastdelen på burens sida. Detta gör att djuren har mer plats inne i buren. Du kan enkelt fylla både flasknappen och höställningen från utsidan, utan att omgivningen smutsas ned. Även dricksflaskan kan lätt fästas på burens sida. Leveransen innehåller dessutom ett rymligt hus av konstgjort material. Huset har 2 öppningar, vilket gör att inget djur kan klämmas in i husets hörn. Savic smådjursbur Cesar 3 deluxe är följande: Fullständig storlek: L 100 / 112 x B 50 x H 51 cm (utan / med tillbehör) Galleravstånd: 2,8 cm Platssparande gnagarhem tack vare inbyggd höställning och skål på burens sida Högt golv: 16,5 cm Öppning framsida: L 27,5 x H 19,5 cm Taköppning: L 95 x B 20 cm Inklusive tillbehör : höställning, matskål, hus (31 x 31 x 14,5 cm, 2 öppningar: Ø 11,5 cm) och dricksflaska Lätt att rengöra buren och dess tillbehör Färg: grå /vit/ grönt (golvdjup / galler / tillbehör) Din gnagare eller kanin behöver ha möjligheten att röra på sig ordentligt för att må bra. Vi rekommenderar en extra hage förutom buren eller gnagarhuset där djuret har gott om plats och kan få motion och utlopp för sin energi. Här hittar du alla våra smådjurshagar på samlad plats: Hagar för gnagare Observera: Stapla inte burarna på varandra om du har flera utan placera varje bur på golvet. Annars blir fallhöjden för hög och ditt djur kan skada sig om det hoppar ur buren!
 • Chipsi Fun strö - Ekonomipack: 2 x 4 kg

  Chipsi Fun kombinerar funktionalitet och glada färger! Blandningen av naturspån från barrträd och färgäkta fluffiga cellulosaflingor i rosa, gult, blått och grönt ökar gnagarens lust att leka och bygga bo. Det dammfria ströet är dessutom extra kraftigt absorberande och upptar vätska mycket effektivt. Det binder och motverkar spridning av otrevliga dofter runt gnagarburen. Cellulosaflingorna av träfibrer är färgäkta och liksom spånen miljövänliga och biologiskt nedbrytbara. Chipsi Fun tillverkas helt utan kemi och är därför helt ofarliga för hälsan. Det trendiga ströet i glada färger livar upp i gnagarburen, aktiverar djurens naturliga behov att leka och håller dessutom buren ren och behaglig att vistas i. Chipsy Fun i överblick: Färgglad ströblandning för smådjur Tillverkas av naturliga träspån från barrträd och färgäkta, fluffiga cellulosaflingor Utan kemi: kan ej skada hälsan, är miljövänlig och biologiskt nedbrytbart Högabsorberande: upptar vätska tillförlitligt och förhindrar dålig lukt runt buren Aktiverar och inspirerar till lek: främjar leklusten och det naturliga behovet att bygga bo Färgglatt tillbehör i buren: mjuka cellulosaflingor i rosa, blått, grönt och gult, färgar ej Dammfritt: underlättar rengöring Tillverkas i Tyskland
 • Selective Rabbit kaninfoder - 1,5 kg

  Science Selective Rabbit är ett pressat komplettfoder, tillverkat speciellt för att motverka selektivt ätande. Det är också är optimalt för kräsna eller tillfrisknande kaniner efter sjukdom. Science Selective Rabbit består av endast en sorts foderbitar, med en blandning av högkvalitativa råvaror som har pressats till näringsrika och välsmakande pellets. Science Selective Rabbit innehåller Bio-Mos, en prebiotisk substans, som stödjer immunsystemet, hjälper matsmältningen och förbättrar avföringens konsistens. Dessutom bekämpar den skadliga tarmbakterier och den viktiga tarmfloran kan utvecklas ostört. Det höga innehållet av råfibrer främjar tandnötningen och sysselsätter kaninen när den gnager och knaprar. Science Selective Rabbit är också lämpligt för djur i konvalescens eller för aptitlösa djur. Fodret möjliggör ett gradvis införande av fast föda, så att avbrottet i matsmältningsprocessen begränsas. Produkten i överblick: Komplettfoder Fibrer främjar tandslipningen Utan tillsatt socker Balanserat helfoder som som utesluter sovrande matvanor Stödjer den viktiga tarmfloran för att upprätthålla en sund mage och tarmkanal Hög råfiberhalt (24 %). Inga konstgjorda färgämnen. * Notera: Vänligen notera att du får 2 x 1,5 kg påsar vid beställning av 3 kg Selective Rabbit.
 • Outback Grande med koja - B 160 x D 160 x H 55 cm

  Utehagen Outback Grande med sovhus erbjuder dina kaniner eller marsvin gott om rörelsefrihet. Hagen har ett litet hus, där djuren tryggt kan dra sig tillbaka. Taket på huset kan fällas upp. Hagen har ett gallertak som kan öppnas på bägge sidorna. Det skyddar mot rovdjur och förhindrar att djuren hoppar ur hagen och rymmer. Hagen har tre dörrar, så det är enkelt att ta ut och sätta in djuren igen. Eftersom två av de tre dörrarna kan tas bort kan hagen enkelt byggas på. Viktigt: Låt inte djuren uppehålla sig utan solskydd i hagen. Täck en del av hagen som skydd mot direkt solljus. Utehagen Outback Grande med koja i överblick: Totala mått: B 160 x D 160 x H 55 cm Koja: B 52 x D 52 x H 55 cm 1 x stor trä/gallerdörr: 55 x 45 cm 2 x små trä/gallerdörrar: 29 x 29 cm Väderbeständigt genom den speciella trälasyren Uppfällbart tak Två dörrar kan tas bort, och hagen kan byggas på Lätt att montera Av avhartsad gran I bilagan ''''Hänvisningar om burar och hagar för gnagare'''' hittar du all information om våra burar och hagar. Där kan du läsa om rekommenderad skötsel, säkerhet och ansvar.
 • Chipsi Superströ - 24 kg

  Chipsi Superströ av mjukträ-granulat är ett nytt, mycket effektivt och högabsorberande strö. Den ökade kapillärytan gör detta granulat extremt absorberande och luktneutralt. Chipsi Super är sparsamt och behöver inte bytas ut så ofta, vilket gör det till ett innovativt, modernt och ekonomiskt strö. Notera: Chipsi Superströ 24 kg har en annan förpackning än de andra storlekarna och heter TierWohl. Det är ändå samma produkt!
 • 2 x 1 kg JR Farm Super gnagarfoder till SUPERPRIS! - 2 x 1 kg

  JR Farm Super gnagarfoder är ett blandfoder för kaniner, marsvin och andra gnagare. Det är en noggrant sammansatt mix av de mest välsmakande råvaror och innehåller alla vitaminer och mineraler ditt husdjur behöver för att förbli friskt. Mångfalden av ingredienser i detta foder stimulerar gnagarens naturliga ätbeteende och den höga fiberhalten säkerställer att djuret har en möjlighet att gnaga och slipa tänderna. Eftersom tänderna växer kontinuerligt är det viktigt för att undvika dentala problem. Speciella ingredienser: Alfalfa: massor av råprotein och råfibrer, främjar tandslipning Morötter: rika på vitamin A och betakaroten Purjolök: aromatisk och lätt, stödjer matsmältningssystemet Ärtflingor: rika på energi och fibrer, och dessutom goda! Passa på! Nu kan du köpa JR Farm Super blandfoder med purjolök och morötter för gnagare till SUPERPRIS! Gäller så långt lagret räcker! Notera: Detta foder är ej lämpligt för degus.
 • Greenwoods ängshö - Vildäpplen 3 kg

  Det förädlade ängshöet från Greenwoods är en smakrik och essentiell grundnäring för gnagare och kaniner. Blandningen av torkat gräs och örter är en viktig källa till råfibrer. Vildäpplena, maskrosorna eller morötterna tillgodoser djuret med värdefulla vitaminer och mineraler som ett naturligt fodertillskott till det dagliga gnagarfodret. Den höga andelen råfibrer är en hälsosam kost som stödjer matsmältningen. Tack vare en skonande torkning kan vitaminer och smak bibehållas till stor del. Dessutom stödjer ängshöet den naturliga tandnötningen. Alla fördelarna med Greenwoods ängshö i överblick: Välsmakande och naturligt tillskott på den dagliga gnagarmenyn. Särskilt hög råfiberandel som stödjer matsmältningen. Genom en skonsam torkning kan värdefulla vitaminer, mineraler och smak bibehållas. Läcker omväxling med tre olika sorter. Hög acceptans genom torkade morötter. Greenwoods - för en god och naturlig näring för dina gnagare. Live naturally! Notera: Lagras torrt, svalt och mörkt. Eftersom Greenwoods ängshö är en naturprodukt kan beskaffenhet och färg variera beroende på säsong. Vänligen observera att 10 kg påsen består av 10 x 1 kg mindre påsar. Vänligen observera att 10 kg påsen består av 10 x 1 kg mindre påsar.
 • Russel Rabbit Original kaninfoder - 2 x 2,5 kg

  Russel Rabbit Original är ett komplett dagligt foder för kaniner. Den noga utvalda blandningen av välsmakande och hälsosamma ingredienser innehåller alla vitaminer och mineraler som behövs för att främja din kanins hälsa. Det högkvalitativa, visuellt tilltalande blandade fodret är lättsmält och optimalt balanserat till kaninens näringsbehov. Ett tillsatt probiotiska (Bio-Tec Plus), tillsammans med ett lättsmält och svårsmält fiberinnehåll, hjälper till att bibehålla en sund mag- och tarmfunktion, minskar skadliga bakterier och bygger upp andelen nyttiga bakterier för att stärka immunförsvaret och minska matsmältningsproblem. Mångfalden av ingredienser i Russel Rabbit stimulerar kaninens naturliga ätbeteende och ger din kanin mycket att tugga, knapra och gnaga på. Eftersom gnagares tänder aldrig upphör att växa måste den gnaga tillräckligt för att nöta tänderna. Protein- och fiberinnehållet i Russel Original, Russel Junior och Russel morot & purjolök är noggrant anpassade så du kan ge din kanin en varierad och hälsosam kost och växla mellan de olika blandningarna utan risk för magproblem. De viktigaste egenskaperna i korthet: Balanserat helfoder. Rikt på fibrer. Stödjer tarmens naturliga funktion. Främjar den naturliga nyfikenheten i att söka efter mat. Gynnar tandnötning. Mycket smakligt. Utan tillsats av socker.
 • Trixie keramikskål för gnagare - Kanin 250 ml, Ø 11 cm

  Denna kvalitativa keramikskål för gnagare är inte bara söt utan även praktisk. Ett måste för varje litet husdjurs bur. Skålen finns i tre olika storlekar med olika tryck: Hamstrar, möss och andra små gnagare. Marsvin. Kaniner. Skålen är hygienisk och lätt att rengöra och står stadigt på grund av den egna vikten. Den kan användas för torrfoder och snacks likaväl som färsk och grön mat. Observera: Färgerna kan variera från bildens.
 • Skipper Transportbur Röd/beige Small

  Skipper är en praktisk och idealisk transportbur med låg vikt och bra ventilation för resor. Buren sätts ihop utan verktyg.
 • Supreme Selective Rat 1,5 kg

  Råttfoder med högkvalitativa ingredienser som ger en komplett och balanserad måltid.
 • Vilmie ängshö -2 x 2 kg NYHET!

  Vilmie ängshö är en viktig grundnäring i kaniners, marsvin och andra gnagares kost, med många nyttiga örter och bladväxter som förser den med essentiella näringsämnen. Vilmie ängshö innehåller inte alfalfa. Hö är även viktigt för gnagarens tandnötning, så var noga med att dina djur alltid har tillräckligt med färskt hö tillgängligt! Vilmie ängshö är ett löst packat hö som luktar gott - en utmärkt kvalitet till ett rättvist pris! Observera: Vilmie ängshö är en obehandlad naturprodukt. Färg och beskaffenhet kan förändras, beroende på årstid, vind och väder. Vilmie innehåller alltid hö av bästa kvalitet, oberoende av årstid.
 • James Wellbeloved Ferret Complete - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Ferret Complete är speciellt utvecklat för illrar. Dessa djur har ett högre energibehov och ett kortare matsmältningssystem än katter och hundar. De kan inte utnyttja vegetabiliskt protein, och har därför ingen nytta av spannmål eller soja som finns i många hund- och kattfoder. I motsats till det innehåller Ferret Complete förstklassigt kalkonkött som huvudsaklig proteinkälla, med en proteinhalt på 36 %. Fett, den viktigaste energikällan för illrar, är en betydande beståndsdel i illerns kost. Ferret Complete har en hög fettandel på 19 %, som huvudsakligen härstammar från kalkonfett och mald fisk. Fodret innehåller dessutom linfrön, som främjar en mjuk, glänsande päls. Ferret Complete är inte bara sunt och näringsrikt utan också mycket läckert, tycker illrar. De omtyckta stjärnformade bitarna, doppade i kycklingbuljong, är oemotståndliga för djuren. Rikt på animaliskt protein och fett Passar för illerns matsmältningssystem Hälsosammare än att ge fågelungar eller kattfoder Mindre avföring, mindre doft Mindre, fastare klumpar Förblir färskt i matskålen, i motsats till rått kött Har en för illrar oemotståndlig smak och en omtyckt stjärnform
 • Skyline Falco glasbur för smådjur - B 100 x D 50 x H 75 cm

  Den moderna och samtidigt praktiska buren Falco från Skyline är det perfekta hemmet för hamstrar, möss, gerbiler, råttor och andra små gnagare. Falco består av ett terrarium med galleröverdel. Terrariet kan fyllas med stora mängder av strö. Din favorit kan gräva och gömma sig, utan att strö faller utanför buren. Överdelen är av galler och sätts fast på terrariet med skruvklämmor. Gallret är enkelt att ta bort när buren ska rengöras. De båda våningsplanen, som ingår i leveransen, sätts enkelt fast i gallret. Etagen är förbundna med stegar. På ovansidan av taket finns en gallerlucka. Falco bur för gnagare i överblick: Djup glasunderdel främjar grävarinstinkter och skyddar omgivningen från strö. Galleröverdelen sätts fast med 4 skruvklämmor Gallermaskor: 8 mm Gallerstyrka: 1,6 mm, 3,4 mm Gallrets färg: svart pulverlackerat, zink- och giftfritt Gallerlucka på ovansidan De 2 våningsplanen ger mängder av plats Många inredningsmöjligheter Inklusive tillbehör gjorda av plywood och björk (2 våningar, 2 ramper, hus med rött tak) Lätt att rengöra Kan enkelt monteras ihop Måtten i överblick: Bur Totala mått B x D x H Glasunderdel H Galleröverdel H Framdörr B x H Ramp B x D x H Hus B x D x H Våningsplan B x D x H Falco 80 75x45x62 cm 47 cm 15 cm 39x19 cm 40x7,3x0,6 cm 14x9x8,5 cm 42,2x26x0,6 cm Falco 100 100x50x75 cm ca. 50 cm ca. 25 cm 39x19 cm 53x7,5x0,6 cm 15x11x11 cm 47,4x31,6x0,6 cm Taket är lackerat med en oskadlig och vattenlöslig färg för att garantera säkerheten för ditt djur. När djuret kommer i kontakt med färgen kan det hända att den färgar av. För att undvika detta rekommenderar vi att tvätta av taket innan första användning. Var noga med att dina djur får tillräckligt med motion, t.ex. genom springhjul och/eller dagligt fritt springande utanför buren i en hage. Vi rekommenderar exempelvis Hagen Joy eller Hage för små gnagare för detta.
 • Savic Giant Tube tunnel - Diameter 11 cm

  Illrar, chinchillor och råttor behöver tillräcklig med sysselsättning för att inte bli uttråkade. Denna stora tunnel, som kan hängas upp i buren, ger ditt husdjur en trevlig omväxling och är rolig att leka och springa i! Tunneln levereras komplett med upphängningsanordning som kan fästas vid alla gallerburar. Mått: Diameter: Ø 11 cm Längd: 31 cm
 • Ekonomipack: Greenwoods ängshö 3 / 10 kg - Maskros 3 kg

  Det förädlade ängshöet från Greendwoods är en smakrik och essentiell grundnäring för gnagare och kaniner. Blandningen av torkat gräs och örter är en viktig källa till råfibrer. Vildäpplen, maskros och morötter tillgodoser djuret med värdefulla vitaminer och mineraler som ett naturligt fodertillskott till det dagliga gnagarfodret. Den höga andelen råfibrer är en hälsosam kost som stödjer matsmältningen. Tack vare en skonande torkning kan vitaminer och smak bibehållas till stor del. Dessutom stödjer ängshöet den naturliga tandnötningen. Alla fördelarna med Greenwoods Wiesenheu i överblick: Välsmakande och naturligt tillskott på den dagliga gnagarmenyn. Särskilt hög råfiberandel som stödjer matsmältningen. Genom en skonsam torkning kan värdefulla vitaminer, mineraler och smak bibehållas. Läcker omväxling med tre olika sorter. Hög acceptans genom torkade vildäpplen, maskros eller morötter. Greenwoods - för en god och naturlig näring för dina gnagare. Live naturally! Skäm bort din favorit med tre olika smaker: Med vildäpplen, förser djuret med viktiga vitaminer och mineraler. Med maskros, som är en viktig källa till betakaroten och vitamin B. Med morötter, som garanterar en extra tillförsel av vitamin A. Utnyttja fördelarna med vårt aktuella sparerbjudande: Varje ekonomipack består av 3 / 10 x 1 kg Greenwoods ängshö. Följande varianter finns: 3 x 1 kg ängshö med vildäpplen: Vilda äpplen förser djuret med viktiga vitaminer och mineraler. 3 x 1 kg ängshö med maskros: Maskros är en viktig källa till betakaroten och vitamin B 3 x 1 kg ängshö med morötter: Morötter garanterar en extra tillförsel av vitamin A Eller: 10 x 1 kg ängshö med vildäpplen: Vilda äpplen förser djuret med viktiga vitaminer och mineraler. 10 x 1 kg ängshö med maskros: Maskros är en viktig källa till betakaroten och vitamin B 10 x 1 kg ängshö med morötter: Morötter garanterar en extra tillförsel av vitamin A Notera: Lagras torrt, svalt och mörkt. Eftersom Greenwoods ängshö är en naturprodukt kan beskaffenhet och färg variera beroende på säsong.
 • JR Grainless Mix dvärgkaniner - Ekonomipack: 2 x 1,7 kg

  En artriktig näring för dina dvärgkaniner! Grainless Mix är en råfiberrik kombination av försiktigt pressade pellets och en blandning av långfibriga örter och grönsaker. Fodret är utan spannmål och därför särskilt passande för känsliga djur med intolerans mot stärkelse eller spannmålsallergi. Ört-pelletsen främjar tandnötningen, vilket är viktigt eftersom gnagarens tänder aldrig upphör att växa och måste nötas ner. Den speciella örtblandningen innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler som din favorit behöver för ett långt och friskt liv. Grainless Mix är också perfekt för omvänjningstiden till en utfodring med Grainless Komplett.
 • Cayman Transportbur Blå/beige XX-small

  Exklusiv transportbur i elegant och modern italiensk design. Buren är stötsäker och extremt tålig. Uppfyller IATAs krav för flygtransport.
 • Bunny Bed O'Linum naturströ av lin - 35 l

  Ett löst skikt av 3-5 cm Bunny Bed O'Linum naturströ ger ditt husdjur maximal komfort med en torr bur och liggyta. Byt bara ut de ställen där avföring och urin finns mot nytt Bed o´Linum strö. Du och ditt djur kommer att ha glädja av en ren bur i veckor. Beroende på burens storlek och antal djur håller sig Bunny Bed o´Linum 14 Tage torrt och stoppar effektivt lukten av ammoniak. Bunny Bed o´Linum är en snabbt biologiskt nedbrytbar produkt. 30 Liter motsvarar ca. 5 cm fyllhöjd vid storleken 1,20 m x 0,60 m. Fördelar: Naturströ av lin. Bästa absorbering. Mycket mjukt. Dammfritt, 5-faldigt renat. Ekonomiskt att använda. Snabbt biologiskt nedbrytbart. Ihållande luktstopp med upp till 30% bättre ammoniakbindning jämfört med hampa.
 • Smily Hö 30L

 • Chipsi Classic strö - 2 x 3,2 kg

  Chipsi Classic är ett naturligt strö som har visat sig vara mycket effektiv i praktiken. De damm- och kådfria spånen från mjukträ säkerställer att boet är hygieniskt och behagligt. Spånen är absorberande av nature, binder doft och håller djurets omgivning trivsam på att artanpassat sätt. Produkterna från Chipsi tillverkas av utvalda tyska granar och tallar. De kontrolleras strikt enligt DIN ISO 9001: kvalitet och miljö är det viktigaste. Tillverkas av mjukträ från kådfria, inhemska barrträd.
 • JR Farm Rat Special - 2,5 kg

  JR Farm Rat Special är ett förstklassigt foder för råttor med alla näringsämnen som ditt djur behöver. Fodret innehåller mängder av olika ingredienser i en läcker blandning. Men det är inte bara gott, de dagliga och mycket uppskattade måltiderna tillgodoser dessutom råttan komplett med allt nödvändigt. Genom den väl avvägda sammansättningen av protein, en låg fetthalt, vitaminer, frön och högkvalitativt spannmål är fodret både hälsosamt och läckert! Ett foder som slukas tills skålen är tom!
 • JR Farm Gerbil-kalas - 600 g

  JR Farm Gerbil-kalas är en naturlig och artriktig komplettfoder-blandning för ökenråttor. Det mångsidiga receptet med korn och frön är särskilt utvecklat för ökenråttor, och har därför en extra hög acceptans hos dessa djur. Eftersom ökenråttans naturliga föda även innehåller animaliskt protein, har foderblandningen berikats med räkor. Knapriga grönsaker och nyttiga örter avrundar blandningen. Med vitaminer och mineraler för ett vitalt och sunt liv! JR Farm Gerbil-kalas i överblick: Komplettfoder till möss Låg fetthalt Utan socker Med korn och frön Med animaliskt protein i form av kyckling, nötkött och fiskkroketter
 • Trixie Natura kaninbur 2 in 1 med isolering - L 116 x D 65 x H 113 cm (2 paket*)

  Smådjurstallet Natura 2 i 1 med värmeisolering har en ramp där din gnagar själv kan välja om den vill vara ute eller inne. De två våningarna kan separas från varandra, så att två djur kan hållas skilda eller gemensamt. Sovavdelningen ger ditt husdjur en tillflyktsort för ostörd vila. Stallet har en låsbar golvlucka och ett lättskött, utdragbart plasttråg i bägge golven. Styroporisoleringen skyddar ditt djur från kyla och hetta. Metallnätet är också försett med borttagbara plastskivor. Dessa ger särskilt på vintern ett kompletterande skydd vid kalla väderförhållanden. Benen har gummifötter som skyddar träet mot fukt. Dessutom säkerställer benen en god luftcirkulation. Furun är behandlad med en särskild lasur; taket är också speciellt belagt. Alla fördelar i överblick: Passar även för marsvin. Gemensam eller separat hållning av två kaniner möjligt. Takhalvorna kan öppnas uppifrån. Kvalitativ furu. Särskilt stabilt metallnät. Enkel montering. Låsbar golvlucka. Utdragbart golv, beskiktat med plast. Speciell takbeskiktning. Stallets mått: Yttre mått: B 116 x H 113 x D 65. Inre mått: B 99 x H 100 (inkl. tak) / 95 (utan tak) x D 52 cm. Vänstra dörrens mått: B 62,5 x H 37 cm. Högra dörrens mått: B 27 x H 37 cm. Vänligen observera: Utan regelbunden vård kommer träet att torka ut och bli sprött, skevt eller slitet. Vi rekommenderar att efterbehandla allt trä med trälsyr eller andra trävårdsprodukter om det står utomhus. Kontrollera att produkterna inte är giftiga. Välj en skyddad plats för stallet för att minska väderrelaterad förslitning. * Eftersom produkten levereras i flera kartonger är det möjligt att paketen levereras i omgångar, olika dagar.
 • Living World glasflaska - 177 ml

  Den praktiska vattenflaskan är tillverkad av miljövänligt, återvinningsbart glas. Detta gör den mycket stabil och möjlig att rengöras i diskmaskin. De dubbla kulorna i munstycket förhindrar onödigt droppande och buren hålls torr. Den lilla plastmoroten i flaskan visar vattennivån utan att flaskan behöver tas ur hållaren. De 2 hållarna som ingår i leveransen monteras stabilt på insidan eller utsidan av buren. Inskärningarna i glaset förhindrar att den glider och ger en säker fastsättning. Living World glasflaska i överblick: Av återvinningsbart glas. Tuggfest. Droppfri genom dubbla kulor. Kan maskindiskas. Levereras med 2 fästen.
 • Rosewood Doftande Klocka Persilja

 • Versele-Laga Cuni Adult Complete kaninfoder - 1,75 kg

  Extrudaten i detta foder är särskilt utformade efter kaniners speciella behov. De är en sund och avvägd näring, och dessutom kan kaninen inte sålla när den äter, eftersom varje pellet har samma innehåll med samma mängd näringsämnen. Fodret har endast en liten mängd stärkelse eftersom det är utan spannmål - helt enligt kaninens näringsbehov. Den speciella tillagningen som extrudat gör bitarna mycket lättsmälta och smakrika. De långa fibrerna ger en god matsmältning och främjar nötning av tänderna. Förutom örter, morötter och olika sorters gräs innehåller Cuni Adult Complete gott timothy hö. Cuni Complete i överblick: Dental Care Långa icke malda fibrer med en hög halt kiseldioxid kräver att kaninen tuggar ordentligt, vilket främjar nötning av tänderna. Fresh Vegetables Med strängsprutningsmetoden kan bitar av färska grönsaker tillsättas. De färska grönsakerna ökar acceptansen av fodret och tillgodoser djuret med viktiga vitaminer. Long Fibres Kaniner är växtätare av naturen, och deras näring måste innehålla tillräckligt med fibrer och ha en låg halt stärkelse. Cuni Complete består till 20 % av råfibrer. Genom den speciella tillverkningsmetoden är det möjligt att tillverka pellets med långa, ej malda och silikatrika fibrer. De är även essentiella i vilda kaniners naturliga näring. De stödjer tarmens funktion och och har en stor betydelse för tandnötningen. Low Calorie En låg energihalt, en liten mängd stärkelse och hög halt långa fibrer är en idealisk grund för en lättsmält och avvägd kaninkost. Med denna sammanställning kan den hålla sin ideala vikt. Florastimul Tillsatsen av prebiotika - fruktooligosackariderer (FOS) och mannanoligosackariderer (MOS) - stödjer tarmfloran och ger en effektiv matsmältning. Vitamin Plus Extrudaten kompletteras med vissa viktiga vitaminer: Vitamin A: Förnyar hudceller samt främjar syn, fortplantning och metabolism. Vitamin D3: Kalcium-fosfor upptag, benmetabolism. Vitamin E och vitamin C: Viktiga antioxidanter som skyddar kroppens celler mot fria radikaler och stödjer organismens naturliga motståndskraft. Pro Immunity Tillsatsen av naturliga växtpigment och de kraftfulla antioxidanterna lutein och β-karoten stöder den allmänna motståndskraften. Optimal Coat Essentiella omega 3 (linfrö) och omega 6-fettsyror (från speciella vegetabiliska oljor) säkerställer en frisk hud och glänsande päls. Anti Hairball Särskilda naturfibrer minskar risken för hårbollar i magen och tarmkanalen. Odour Control Extrakt från Yucca binder ammoniak och andra ämnen som är ansvariga för lukten på avföringen. På så sätt kan otrevlig doft minskas betydligt. * Notera: 8 kg-förpackningarna med Versele-Laga Cuni Adult Complete är en standardförpackning som skiljer sig i utseende från bilden i projektbeskrivningen. Innehållsdeklarationen och namnet på produkten finns på ett extra, vitt klistermärke på undersidan eller sidan av påsen. Vi rekommenderar det läckra godiset Crock Complete som godis och belöning. Det hittar du här.
 • Trixie videtunnel - Ø 20 x 38 cm

  I denna tunnel, tillverkad av naturliga vide, kan ditt djur leka och gömma sig, eller gnaga på. Den är passande både för utomhushagen eller buren. Videtunneln finns i två storlekar: Ø 10 x 25 cm; lämplig för hamstrar, möss och andra små små husdjur. Ø 20 x 38 cm; lämplig för dvärgkaniner, marsvin och andra större djur.
 • Science Selective Guinea Pig

 • JR Fram Marsvin-kalas - 2,5 kg

  Marsvin - kalas är naturligt komplettfoder som anpassats till marsvinets behov. Fodret har en oerhört hög råfiberhalt och en låg andel spannmål som stödjer en sund matsmältning samtidigt som övervikt förebyggs. Grönsakerna i fodret är goda och nyttiga. Med mängder av vitaminer och mineraler för ett vitalt liv! JR marsvin-kalas i överblick: Komplettfoder för marsvin Låg andel spannmål Hög andel råfibrer Med örter och grönsaker Med extra vitamin C Färgämnen i extrudaten kommer endast från vegetabiliska källor. Fodret innehåller inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel.
 • Boredom Breaker Nibble Woodroll Carrot

  En riktigt smaklig trärulle med morot och hirs till smådjuren
 • Versele-Laga Cuni Nature Re-Balance kaninfoder - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Versele-Laga Cuni Nature Re-Balance kaninfoder är ett komplett foder, anpassat till de speciella näringsbehov som livsmedelskänsliga kaniner och dvärgkaniner har. Idealisk även för äldre kaniner, mindre aktiva och överviktiga kaniner. Denna premiumblandning av naturliga ingredienser innehåller de viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror ditt lilla husdjur behöver för ett bekymmersfritt och hälsosamt liv. Det lätta receptet garanterar en balanserad kost. Eftersom det är helt fritt från spannmål är fodret idealisk för kaniner som lider av allergier. Cuni Nature Re-Balance kaninfoder innehåller extra fibrer, gräs, grönsaker och hälsofrämjande kosttillskott: för en sund matsmältning, bra tandvård, en glänsande päls och blomstrande hälsa. Den stora mängden ingredienser gör fodret välsmakande och garanterar och tomma matskålar. Innehåller ej pressad majs! Observera: Alla sorter av Prestige Premium Cuni Nature 10 kg påsar levereras i en standardförpackning som kan variera från bilden. Innehållsförteckningen finns på en separat vit etikett fäst vid undersidan av påsen.
 • Bunny SpringmusDröm BASIC - 600 g

  Bunny SpringmusDröm BASIC erbjuder ditt husdjur ett kvalitativt helfoder. Blandningen av utsökta, bästa ingredienser är sammanställt enligt den föda springmusen skulle äta i dess ursprungliga hemtrakter; Mongoliet och nordöstra Kina. Det är ett välbalanserat helfoder, anpassat till springmusens matsmältningssystem och beteende. Noggrant utvalda korn och frön har kompletterats med örter och grönsaker. Som en nödvändig källa till protein har syrsor och mjölmask tillsatts, dessutom gör dessa ingredienser fodret ännu godare. Högkvalitativt helfoder. Med hälsosamt spannmål. Med vitaminpellets för en allmän god hälsa. Med syrsor och mjölmask som proteinkälla. Rekommenderas av veterinärer.
 • Selective Rat råttfoder - Ekonomipack: 2 x 1,5 kg

  Science Selective Rat är ett pressat komplettfoder, utformat för att undvika selektivt ätande. Det är idealiskt för kräsna djur eller råttor i konvalescens. Supreme Science Selective Rat råttfoder innehåller en högkvalitativ blandning av ingredienser och örter som ger råttan en näringsmässigt balanserad och fullständig kost. De viktigaste egenskaperna i överblick: Komplettfoder Ett unikt vegetarisk recept som ändå innehåller alla nödvändiga näringsämnen Främjar tandhygienen Rikt på omättade fettsyror Låg kolesterolhalt för en sund hjärt- och kärlfunktion Förhindrar selektiv ätande Stödjer tarmfloran och hjälper till att hålla mage och tarmkanal friska Mycket gott Sockerfritt Utan tillsatser av färgämnen
 • Chipsi Ultra Pet Litter - 10 Liter (ca. 4,5 kg)

  Chipsi Ultra strö är ett mycket absorberande och luktneutraliserande strö. Obehaglig lukt upptas i växtfibrernas kapillärer och binds effektivt och långvarigt. Buren hålls torr och nästan luktfri. Smådjur uppskattar den friska, naturliga, oparfymerade lukten. Chipsi Ultra strö är sparsamt och behöver inte bytas så ofta. Tack vare de naturliga växtfibrerna av mjukt trä väger Chipsi Ultra strö upp till 2/3 mindre än konventionella ströprodukter med samma effekt. En särskild produktionsmetod ger Chipsi Ultra strö dess typiska egenskaper: nästan damm-och bakteriefri! I en mekanisk förbehandling aktiveras granulatets kapillärer och uppnår en större homogenitet. Efter en förbehandling med uppvärmning och torkning följer en speciell behandling som avlägsnar dammet. Chipsi Ultra strö är komposterbar och fullständigt biologiskt nedbrytbar. Använd Chipsi Ultra strö så här: Täck burgolvet med ca. 3 cm strö. Strukturgranulatet utvidgar sig och skapar en mjuk, fluffig matta. Avlägsna nedsmutsat strö regelbundet och, om så är nödvändigt, fyll på med nytt strö. Om starkare lukt bildas bör allt strö bytas ut (hur ofta bero på art och mängd djur).
 • Tiny Friends Farm Gerty Guinea Pig 850g

 • Versele-Laga Mini Hamster Nature dvärghamsterfoder - Ekonomipack: 2 x 400 g

  Mini Hamster Nature är ett komplettfoder anpassat till dvärghamsterns näringsbehov. Denna premieblandning med naturliga beståndsdelar kan erbjuda hamstern alla viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror den behöver för att leva ett hälsosamt och bekymmersfritt liv, fullt av vitalitet. Versele-Laga Mini Hamster Nature innehåller en balanserad mix av korn, frön, nötter, frukt, örter, grönsaker och hälsofrämjande kosttillskott: För en effektiv tandvård, en sund matsmältning, en glänsande päls och en strålande hälsa. Den stora variationen av ingredienser ger hög smaklighet och acceptans. För ett komplettera näringen kan du ge det protein dvärghamsterns behöver som godis, t.ex. i form av torkade räkor. På så sätt kan du kontrollera och dosera proteinintaget exakt och en under- eller överförsörjning kan undvikas. De passande godbitarna hittar du här: Proteinhaltiga godbitar för gnagare
 • Vital 120 smådjursbur, 3 våningar - L 120 x B 60 x H 167 cm

  Små gnagare i ett stort hem! I den rymliga smådjursburen Vital 120 har din lurviga favorit 3 våningar att släppa loss på, med mängder av plats att busa och springa. Hela grundutrustningen ingår i leveransen! Din gnagare kan glädjas över 2 trästegar, 2 dricksflaskor, 2 foderskålar, 2 höställningar och 1 hus. Höställningarna monteras på utsidan, vilket sparar en mängd plats i buren. Genom gallerdörrarna är det enkelt att nå djuret. Buren har hjul och är enkel att flytta på vid behov. Vital 120 smådjursbur, 3 våningar i överblick: Bur för kaniner och andra smådjur Med hjul, kan enkelt flyttas Enkelt att nå djuren genom gallerdörrarna; hela framsidan kan öppnas upp Totala mått (med metallklämmor): L 120 x B 60 x H 167 cm Mått insidan: bottenvåningen L 118 x B 58 x H 50 cm; mellanvåningen: L 118x B58 x H 50; övre våningen L 118 x B 58 x H 47,5 cm Platsbehov uppåt: 193 cm, eftersom dörrarna längst upp öppnas uppåt Bottenbaljans höjd: 18 cm Galleravstånd: 2,2 cm Gallerstyrka: horisontalt 2 mm; vertikalt 3,5 mm Material galler och beläggning: järn med pulverlack Dörrar (mått/beskrivning): bottenvåning fram, 1 skjutdörr i mitten öppning: B 25 x H 18,5 cm mellanvåningen: 1 skjutdörr i mitten öppning B 25 x H 18,5 cm övre våningen: 2 stora vikdörrar B 59 x H 29 cm (ljusgrått galler, kan öppnas uppåt) med 2 PVC-klämmor öppning B 118 x H 29 cm Våningar: 3 Plattformarna: 3 bottenbaljor: L 118,5 x B 58 x H 19,5 (varav 2 med öppning uppåt: L 20 x B 15 cm) 1 plattform (tak till huset) med inbyggd skål: L 53,5 x B 25 cm Tillbehör: 2 trästegar (plywood) med 9 steg (avstånd: 9 cm) att hängas fast: L 85 x B 14,5 cm 2 dricksflaskor (PET) med skala till 550 cc, med en kulventil av rostfritt stål och klämfäste 2 foderskålar (party 4/0,3 l) mörkgrå med gummikant och grepp Ø 15,5 x H 5,5 cm - passar också perfekt på den integrerade skålen på hustaket 2 höställningar, ljusgrå: B 28 x T 9 x H 15 cm 1 hus L 53,5 x B 25 x H 17 cm (bildas av plattformen (taket) med 1 trappa som skjuts fast (vägg)) och 1 integrerad skål ovanpå (Ø 14 cm), ingång: B 16 x H 17 cm
 • Jerrik tillbehörsset för smådjur - 4-delat set

  Med detta praktiska tillbehörsset får djuret en robust inredning i buren: Timmerstugan Jerrik (40 x 23 x 20 cm) passar i alla burar och stall. Det platta taket är omtyckt som utkikspunkt. Eftersom hela huset är tillverkat av naturligt trä är det inte farligt om någon burinvånare förfaller lusten att gnaga lite på det. Tunneln av naturligt trä (20 x 16 cm) används gärna som gömställe i buren. I setet ingår också en trappa av trä (38 x 24 cm). Den är rolig att ila upp och ner på men tas även gärna i besittning som sittplats. Sist men inte minst: Den roliga gungbrädan (32,5 x 7,5 x 14 cm). En välkommen omväxling i gnagarburen och superrolig att leka med! Läs mer om de olika produkterna i erbjudandet nedan. De finns också att köpa separat: Timmerstuga Jerrik (40 x 23 x 20 cm) Trätunnel (stl M: 20 x 16 cm) Trappa för smådjur (38 x 24 cm) Gungbräda för smådjur (32,5 x 7,5 x 14 cm )

Marsvin

Marsvinet är det absolut mest omtyckta bland de små keldjuren. Kanske är det för att de är relativt lättskötta och går att kela med. Djuret härstammar ursprungligen från Sydamerika där de lever i det fria på låglandsområden. Till Europa kom marsvinet på 1600-talet med handelsresande.

Marsvin trivs bäst i grupper om två eller flera honor. Har man en hanne kan man ha flera honor i buren inga fler hanar. Buren bör inte vara för liten utan ge plats åt båda att ha lite avstånd från varandra när de känner för det.

Till skillnad från råttor som är nattaktiva djur och sover mest hela dagen har marsvinet flera sömnomgångar både dagtid och nattid. De kan därför vara aktiva på dagen, vilket gör de lite mer sällskapliga.

Marsvin

Tamråtta

Tamråttor passar bra som husdjur i barnfamiljer. De är lätta att hantera, intelligenta och sociala djur. Råttor lever i flock så du bör ha minst två råttor samtidigt.

När du köper råtta se till att köpa två råttor av samma kön som får växa upp tillsammans. Hanar är vanligtvis lite lugnare än honor. För att göra de tama och trygga måste du redan första dagen du kommer hem med de umgås och ha de nära dig.

Råttor behöver en rymlig bur, gärna med flera hyllplan. Enligt lag måste den vara minst 60x30 cm. I botten ska man ha något som suger åt sig fukt bra, t.ex. Alspån. Botten ska rengöras minst 1 gång i veckan. Det går att träna råttor att använda toalåda och det är bra om du vill göra din städning enklare i framtiden.

Råttorna behöver stimulans vilket du kan ge de genom att ta ut de ur buren och låta de röra sig mer fritt och utforska. I buren kan stimulans ges med leksaker, klätterställningar och annat.

Marsvin

Hamster

Dvärghamster och guldhamster är de vanligaste hamstrarna som används som husdjur. Hamstrar är nattaktiva djur, vilket många kanske missar när de köper de. Det gör att de på dagtid inte är så roliga då de mest ligger och sover. De brukar vakna till och vara pigga framåt kvällen, vilket då blir den tid man får umgås med den.

Hamstrar lever ungefär 2-3 år och kan bli allt från ett par cm till närmare 20 cm. Dvärghamstrar är mycket mindre än guldhamster.

Till skillnad från råttorna som lever i flock är guldhamstern ett ensamt djur som du ska ha enskilt i bur. Dvärghamstrar kan vara tillsammans så länge det är kullsyskon av samma kön. Blanda inte olika kön och dvärghamsterarter i samma bur.

Marsvin