Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

PetVillage » Fågel » Foder

Märken på foder för burfåglar:

Foder för burfåglar

Här finns foder som är för burfåglar. Du hittar godis, fågelmat och foderautomater. En fröblandning ger varierat näringsintag av olika saker som fåglar behöver.

Typer av fågelfoder: Fågelmat & fröblandningar | Fågelgodis | Foderautomater

Populärt inom foder för burfåglar

 • NutriBird B14 Undulatpellets Original 800g

  B14 Undulatpellets är ett rejält komplett pelletsfoder för din undulat och små parakiter.
 • NutriBird P15 Papegojpellets Original 1 kg

  P15 Papegojpellets är ett komplett pelletsfoder för din papegoja.
 • Prestige Undulatblandning Classic

  Prestige Undulatblandning är en frömix som passar alla undulater.
 • Prestige Undulatblandning 4 kg

  Prestige Undulatmix är en frömix som kommer falla din undulat i smaken.

Fler tips på foder för burfåglar

 • Vitakraft Kräcker Trio-Mix för undulater - Ekonomipack: Sesam/Örter/Kiwi 3 st 2 x 3 st

  Original Vitakraft Kräcker® är läckra smaker och artanpassad sysselsättning i ett - undulaterna måste nämligen arbeta sig till sitt foder själva! De läckra blandningarna är speciellt anpassad till undulaters näringsbehov med alla viktiga vitaminer fågeln behöver för ett sunt liv. Knaperstängerna är bakade tre gånger i Vitakrafts egna bageri. Det gör pinnarna knapriga och djuren har att göra under en längre tid. Knaperträet i mitten är ett viktigt hjälpmedel för fåglarna att nöta näbben. Dessutom innehåller Vitakraft Kräcker® viktiga vitaminer - för ett friskt och sunt fågelliv. Vitakraft Kräcker finns som Trio-Mix med tre olika sorter i varje förpackning för extra mycket omväxling: Sesam & banan, Örter & paprika och Kiwi & citrus eller Trio-Mix med Ägg & gräsfrön, Aprikoser & fikon samt Honung & sesam. Vitakraft Kräcker Trio-Mix för undulater i överblick: Recept speciellt för undulater Med viktiga vitaminer 3 gånger bakade på obehandlat trä Med praktisk cliphållare Innehåll: Trio-Mix Sesam&Banane/Kräuter&Paprika/Kiwi&Citrus:: 1 x 90 g Kräcker® Sesam & banan / 1 x 90 g Kräcker® Örter & paprika / 1 x 90 g Kräcker® Kiwi & citrus Trio-Mix Ägg&Gräsfrön/Aprikoser&Fikon/Honung&Sesam: 1 x 80 g Kräcker® Ägg & gräsfrön / 1 x 80 g Kräcker® Aprikos & fikon /1 x 80 g Kräcker® Honung & sesam
 • JR Birds röd hirskolv - 1 kg

  Hirskolv är ett välsmakande och lättsmält fodertillskott, som lätt kan sättas fast med en klämma eller tvättnypa vid burens galler. Speciellt parakiter, kanariefåglar och exotiska fåglar älskar kolvhirs. Det är en rolig sysselsättning för fåglarna att ''''arbeta fram'''' kornen ur kolvarna, vilket motverkar tristess och främjar djurens välbefinnande. JR Farm hirskolv är också lämpligt för fågelpar vid häckning eller vid uppfödning av fågelungar. Dessutom är kolvhirs är en viktigt foderkomplettering för unga eller sjuka djur. För att enklare kunna fixera kolven vid buren, rekommenderar vi kolvhållaren som kan beställas separat.
 • Prestige Kanarieblandning

  Prestige Kanarieblandning är en frömix som kommer falla din kanariefågel i smaken.
 • Groddfröblandning

  Smaskig och nyttig groddfröblandning till fågeln eller smådjuret.
 • Prestige Premium Papegojblandning

  Fröblandning för papegojor.
 • Versele-Laga Prestige Premium Budgies undulatfoder - 2,5 kg

  Den högkvalitativa fröblandningen i Versele-Laga Prestige Premium undulatfoder erbjuder undulaten en balanserad kost med alla viktiga vitaminer. Detta fågelfoder ger en stark fjäderdräkt, präktiga, naturliga färger och ett långt och hälsosamt liv. V.A.M.- och fruktkorn innehåller alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler samt Florastimul® för en optimal kondition och tarmfunktion, chiafrön kompletterar fodret med omega 3-fettsyror, och tillsatsen av ostronskal ger en funktionerande muskelmage och rätt kalcium-fosforförhållande. Vid köpet av Versele-Laga Prestige Premium fågelfoder stödjer du Loro-Parque Fundación som arbetar för att skydda och bevara alla fågelarter.
 • JR Birds Individual Nymfparakitfoder - Ekonomipack: 2 x 1 kg

  Det artanpassade och hälsosamma komplettfodret för storparakiter har utvecklats tillsammans med experter. Det består av högkvalitativa frön som testas regelbundet av oberoende laboratorier. Fodret är speciellt anpassat för att möta nymfparakitens behov. Genom tillsatsen av värmebehandlade ostronskal kan ett balanserat kalcium-fosforförhållande garanteras. Livsviktiga vitaminer och spårämnen gör fodret till en nyttig komplett diet för dina fåglar och förebygger näringsbrister. Naturligt betakaroten från morötter reglerar tillförseln av vitamin A, långkedjig fruktos stödjer matsmältningen genom att stimulera bakterierna i tjocktarmen.
 • Fågelkex med honung Tyrol

  Beskrivning kommer snart!
 • Prestige Kanarieblandning

  Fröblandning för kanariefåglar.
 • Prestige Finkblandning

  Prestige finkblandning är en frömix till alla finkar.
 • Versele-Laga Orlux Frutti Patee kraftfoder - Ekonomipack: 2 x 250 g

  Versele-Laga Orlux Frutti Patee är ett smakrikt kraftfoder som täcker de höga energibehov som små parakiter, kanariefåglar och exotiska fåglar har. Det är berikat med fruktbitar och innehåller alla nödvändiga näringsämnen som håller dina fåglar i en optimal form. Versele-Laga Frutti Patee är en mycket uppskattad omväxling på menyn och en riktig delikatess för sällskapsfåglar. Frutti Patee fågelfrö har ett högt näringsvärde, bl.a. genom den tillsatta naturliga honungen. Fodret är dessutom kompletterat med lysin och metionin för en optimal tillväxt och vacker fjäderdräkt. Tillbaka till fågelfoder översikt.
 • Versele-Laga Nutribird P15 Tropical - 10 kg

  Versele-Laga NutriBird P 15 Tropical är en balanserad kost för papegojor. Pelletsen förhindrar att fågeln äter selektivt och en, på grund av detta, eventuell näringsbrist eftersom alla nödvändiga näringsämnen finns varje pellet. Fodret innehåller spannmål, färsk frukt och skalade jordnötter. Det är komplett smältbart och det uppstår ingen förlust genom skal eller liknande. Dessutom stödjer tillsatsen av Florastimul också tarmfloran och förebygger tarmsjukdomar. Notera: Om din fågel inte känner till foder i pelletsform bör omställningen ske gradvis så att den långsamt kan vänja sig vid den nya maten.
 • Prestige Sticks Undulat Honung

  Fröstänger för undulater med honung.
 • Prestige Premium Papegojblandning

  Prestige Premium Papegojblandning är en berikad förblandning med extra foderinslag för att din papegoja ska hålla dig i god form. Blandningen innehåller noga sammansatta frön och vitaminer.
 • Prestige Parakitblandning 1 kg

  Ett komplett foder berikat med VAM-granulater (vitaminer, aminosyror och mineraler) för att hålla fåglarna blomstrande hälsosamma.
 • 2 x 1 kg / 950 g JR Farm Individual + 250 g hirskolv på köpet! Undulatfoder 2 x 1 kg

  Köp 2 x 1 kg / 2 x 950 g JR Farm Individual så får du 250 g hirskolvar utan extra kostnad! Premium-komplettfoder från JR Farm, med förstklassiga frön, ostronskal, bär, blommor och gräsfrön.
 • Adult Lifetime Super Fine 450 g

  Harrison’s Bird Foods Adult Lifetime Super Fine är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.
 • Fågelgodis i skålar Tyrol

  Beskrivning kommer snart!
 • NutriBird P15 Papegojpellets Original 4 kg

  P15 Papegojpellets är ett komplett pelletsfoder för din papegoja.
 • Prestige Kanarieblandning Premium 1 kg

  Fröblandning för kanariefåglar.
 • Tropican Lifetime Sticks Papegoja

  Vetenskapligt framtagen blandning för papegojor utan konstgjorda smaker eller färger.
 • Prestige Papegojblandning 3 kg

  Fröblandning för undulater.
 • Prestige Premium Undulatblandning

  Prestige Premium Undulatblandning är en fröblandning med varierad och balanserad sammansättning för en frisk och glad undulat. Blandningen innehåller noga sammansatta frön och vitaminer.
 • Prestige Amazone Papegojblandning Premium

  Prestige är en exklusive fröblandning till amazone papegojor.
 • Trixie fågelmatare - 1 st

  Foderautomaten från Trixie är en praktisk och snygg accessoar för din balkong eller trädgård om du gärna betraktar våra vilda fåglars pulserande liv. Genom formen av en silo hålls fodret alltid rent och torrt, vilket gör det motståndskraftigt mot mögel och skadedjursangrepp. Eftersom fågelmataren är tillverkad av tåligt cederträ kommer du att ha glädje av den och dess besökare länge. Fågelmataren har 4 sittpinnar och 4 foderöppningar. Sidorna är av genomskinlig plast, så det är enkelt att se när den behöver fyllas på. Plastskivorna kan tas bort för rengöring. Behållaren fylls på genom det avtagbara taket. Foderbehållaren kan enkelt hängas upp i ett träd eller på balkongen med den plastklädda ståltrådsupphängningen. Trixie fågelmatare i överblick: Mått: djup 12 x bredd 14 x höjd 29 cm. Material: robust och tålig ceder, sidor av plast. Genom silo-formen hålls fodret alltid rent och torrt. 4 foderöppningar och 4 sittpinnar. Avtagbart tak. Enkel rengöring tack vare borttagbara plastsidor. Med robust ståltrådsupphängning.
 • Harrison’s Bird Bread Mix Hot Pepper

  Harrison’s Bird Foods Bird Bread Mix Hot Pepper är ett ekologiskt fågelgodis framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.
 • Bello Fröblandning Parakit

  Storpack med fröblandning för parakiter.
 • Versele-Laga Prestige Parrots papegojfoder - 6 kg

  Detta klassiska blandfoder är en utmärkt grundnäring för papegojans kost. De högvalitativa ingredienserna, bestående av utvalda frön och spannmål, innehåller många näringsämnen som är viktiga för papegojor. Fodret bidrar till en hälsosam, färgglad fjäderdräkt och ett långt liv. Vi rekommenderar att även ge färsk frukt och grönsaker som tillskott och för mer omväxling i matskålen.
 • Bello Fröblandning Dvärgpapegoja

  Fröblandning för dvärgpapegojor.
 • NutriBird B14 Undulatpellets Original 800g

  Komplett underhållsfoder för undulater och andra små parakiter.
 • Orlux Eggfood Kanarie

  Kraftofoder för kanariefåglar.
 • Vatten/Foderautomat 16 cm

  Stilren vatten/foderautomater i plast som enkelt monteras fast i din fågelbur.
 • Versele-Laga Prestige Premium Canaries kanariefoder - 2,5 kg

  Den högkvalitativa fröblandningen i Versele-Laga Prestige Premium fågelfoder för kanariefåglar är en balanserad kost med alla viktiga vitaminer. Detta fågelfoder ger en stark fjäderdräkt, präktiga, naturliga färger och ett långt och hälsosamt liv. V.A.M.- och fruktkorn innehåller alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler samt Florastimul® för en optimal kondition och tarmfunktion. Frukto-oligosackarider (Florastimul) främjar tarmens hälsa och har en hög protein- och energihalt. Vid köpet av Versele-Laga Prestige Premium fågelfoder stödjer du Loro-Parque Fundación som arbetar för att skydda och bevara alla fågelarter. Tillbaka till fågelfoder översikt.
 • Vitapol Undulatfoder 500 g

  Komplett helfoder för Undulat. Innehåller naturliga näringsämnen.
 • Papegojfoder Pic’or Expert Tyrol

  Beskrivning kommer snart!
 • JR Birds Natur-godisgunga - Ekonomipack: 2 x 1 st

  Gungan som består av kex, trä och kork passar alla fågelarter och är inte bara ett gott fodertillskott utan också en uppskattad sysselsättning för din fågel. När kexen är uppätna, kan fågeln övergå till att sitta på, gnaga eller nöta näbben på videbollen eller träbiten. Alla beståndsdelar är uppträdda på ett naturligt rep som kan hängas upp i buren så att fågeln kan picka från alla håll. Mått: Totala mått: ca djup 6 x bredd 10 x höjd 25 cm Kex: ca Ø 4 cm Gunga: ca bredd 10 x Ø 1 cm Videboll: ca Ø 5 cm Knaperring: ca Ø 6 cm
 • Versele-Laga Prestige Big Parakeets papegojfoder - 4 kg

  Versele-Laga står för högkvalitativ fågelmat. Den klassiska fröblandningen i Prestige Big Parakeet är en avvägd kost med alla livsviktiga vitaminer. Med detta foder får fågeln de bästa förutsättningar för att utveckla kraftiga fjädrar, präktiga naturliga färger - och för ett långt och friskt liv. Versele-Laga Prestige Big Parakeets papegojfoder i överblick: En blandning baserad på högkvalitativa frön för stora parakiter och lovebirds Bästa kvalitet, avvägt Innehåller alla livsviktiga vitaminer: främjar vackra fjädrar och kraftfulla, naturliga färger 100 % ren natur: för ett friskt och sunt fågelliv Återförslutningsbar påse (4 kg!): för alltid fräscht foder Hänvisning: Notera att innehållet i 4 kg och 20 kg påsen är olika!
 • Versele-Laga Nutribird P15 Tropical - 1 kg

  Versele-Laga NutriBird P 15 Tropical är en balanserad kost för papegojor. Pelletsen förhindrar att fågeln äter selektivt och en, på grund av detta, eventuell näringsbrist eftersom alla nödvändiga näringsämnen finns varje pellet. Fodret innehåller spannmål, färsk frukt och skalade jordnötter. Det är komplett smältbart och det uppstår ingen förlust genom skal eller liknande. Dessutom stödjer tillsatsen av Florastimul också tarmfloran och förebygger tarmsjukdomar. Notera: Om din fågel inte känner till foder i pelletsform bör omställningen ske gradvis så att den långsamt kan vänja sig vid den nya maten.
 • Versele-Laga Prestige Canaries fågelfoder - 20 kg

  Denna mångfaldiga frömix är en bra förutsättning för ett långt fågelliv. Den omväxlingsrika grundblandningen innehåller olika frön och kärnor. Fodret stärker fjäderdräkten och ger din fågel kraftiga, naturliga färger. Det är lämpligt för alla typer av kanariefåglar, som t.ex. waterslager och harz kanariefågel.
 • Prestige Finkblandning

  Finkblandning av fina fröer och korn. Perfekt komplement till din finks övriga kost.
 • Vitakraft Kräcker för papegojor - Honung & anis

  Original Vitakraft Kräcker® är rena, goda smaker och artanpassad sysselsättning i ett - papegojan måste arbeta sig till sitt foder som är bakat på ett knabberträ! Kexen består av ett sockerfritt recept som är särskilt sammanställt för papegojor. Kexen är bakade tre gånger i Vitakrafts egna bageri, och håller extra länga att knapra på. Dessutom är träet i mitten bra för att nöta näbben. Med viktiga vitaminer för ett friskt och aktivt fågelliv! Vitakraft Kräcker för papegojor i överblick: För papegojor Förfinade med honung och anis Med viktiga vitaminer Sockerfritt recept Bakade 3 gånger på obehandlat naturträ Med praktisk hållare
 • Vitakraft Kräcker för stora parakiter - Mandel & fikon, 2 st

  Original Vitakraft Kräcker® är rena, goda smaker och sysselsättning i ett - parakiterna måste nämligen arbeta sig till sitt foder själva! Den läckra kornmmixen är helt utan socker och speciellt anpassad till stora parakiters näringsbehov. Knaperstängerna är bakade tre gånger i Vitakrafts egna bageri. Det gör pinnarna knapriga och djuren har att göra under en längre tid. Knaperträet i mitten är ett viktigt hjälpmedel för fåglarna att nöta näbben. Dessutom innehåller Vitakraft Kräcker® viktiga vitaminer - för ett friskt och sunt fågelliv! Det speciella med det nya Vitakraft Kräcker®-receptet: Receptet är anpassat till stora parakiters näringsbehov Sockerfritt Med viktiga vitaminer 3 gånger bakat på en naturlig träpinne Med cliphållare En förpackning innehåller 18 g (två pinnar).
 • Exotic Fruit Mix Papegoj

  Fruktig delikatessblandning som papegojorna älskar!
 • Prestige Papegojblandning Classic

  En fröblandning med extra foderinslag som krävs för att papegojan ska hålla sig i for
 • Versele-Laga Prestige Premium Tropical Finches finkfoder - Ekonomipack: 2 x 1 kg

  Den högvärdiga fröblandningen i Versele-Laga Prestige Premium Tropical Finches finkfoder förser fåglarna med en balanserad kost med alla väsentliga vitaminer. Detta foder ger de bästa förutsättningarna för en stark fjäderdräkt, vackra, naturliga färger och ett långt och hälsosamt liv. Komplettfodret är berikat med maxi V.A.M.-korn, som innehåller alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler. Fruktooligosackarider (Florastimul) stödjer tarmens hälsa och har en hög protein- och energihalt. Vid köp av Versele-Laga Prestige Premium fågelfoder stödjer du Loro-Parque Fundación som arbetar för att skydda och bevara alla fågelarter. Tillbaka till fågelfoder översikt.
 • Adult Lifetime Fine 450 g

  Harrison’s Bird Foods Adult Lifetime Fine är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.
 • Versele-Laga Country's Best Gra-Mix Ardennerblanding - 4 kg

  Denna fodermix är en högvärdig grundblandning med fint krossad majs och solrosfrön för värphöns, köttkycklingar, ankor och andra fjäderfän. För en balanserad kost kan tillskott som exempelvis vitaminblandningar, musselskal och animaliskt protein, till exempel i form av torkade räkor, tillsättas.
 • Kanariefoder Pic’or Expert Tyrol

  Beskrivning kommer snart!
 • Parakitfoder Pic’or Expert Tyrol

  Beskrivning kommer snart!
 • Mucki Premium Pick hönsfoder - 3,5 kg

  Den unika blandningen Premium Pick från Mucki innehåller allt dina höns behöver. Fodret består av ett flertal av högkvalitativa, individuella komponenter som t.ex. olika spannmål och frön, räkor, persilja samt grön havre. Det är speciellt utvecklat och sammanställt för en mångsidig hobbyhållning av höns. Premium Pick som komplettfoder ger dina höns en balanserad, artriktig och naturlig diet och försörjer dem med alla viktiga näringsämnen, mineraler, vitaminer och spårämnen.
 • Harrison’s Pepper Lifetime Coarse 2,27 kg

  Harrison’s Bird Foods Pepper Lifetime Coarse är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.