Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Foder för burfåglar

Här finns foder som är för vanliga burfåglar. Du hittar godis, fågelmat och foderautomater. En fröblandning ger varierat näringsintag av olika saker som fåglar behöver.

Typer av fågelfoder: Fågelmat & fröblandningar | Fågelgodis | Foderautomater

Populärt inom foder för burfåglar

 • Versele-Laga Prestige Grit Snäckskal

  Versele-Laga Prestige Grit Snäckskal
  Snäckskalsblandning med korallEtt viktigt fodertillskott med flera hälsoeffekter. Det bidrar till en god matsmätning och ett friskt och starkt skelett. Ge din fågel fri tillgång av denna snäckskalsblandning vid sidan av en balanserad kost.
 • Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg

  Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg
  Fröblandning för kanariefåglar!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder till kanariefåglar! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer, förpackat i en lufttät förpackning för att säkerställa att fröblandningen hålls färsk. Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter
 • Trixie Sepiaskal med Hållare

  Trixie Sepiaskal med Hållare
  Se till så att din fågel får i sig rätt mängd kalcium!Trixie Sepiaskal är en naturprodukt som är rik på kalcium och andra viktiga mineraler för fåglar! Skalet är hårt och hjälper även till att hålla näbben i trim. Sepiaskal kommer från ryggskalet på sepialiknande bläckfiskar och innehåller naturligt mycket kalcium och andra viktiga mineraler för våra sällskapsfåglar. Fäst sepiaskalet i burgallret med hjälp av de medföljande metallclipsen. Mått 12 cm.
 • Versele-Laga Prestige Premium Tropical Finches 800 g

  Versele-Laga Prestige Premium Tropical Finches 800 g
  Näringrik fröblandning för tropiska fåglarVersele-Laga Prestige Premium Tropical Finches innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din tropiska fågel behöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom har låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter tropiska fåglars behov. Fodret innehåller färgglada kex som lockar till sig din tropiska fågels uppmärksamhet. 

Fler tips på foder för burfåglar

 • Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat 600 g

  Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat 600 g
  God och nyttig fågelmat för småfåglarna utomhus!Glöm inte ta hand om småfåglarna i vinter! Ligger snön länge blir det svårt för våra små vänner att hitta mat, därför är det bra att stödfodra småfåglarna som väljer att stanna i Sverige under vintern. Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat är en näringsrik fågelmat fylld med frön som är anpassade för småfåglarna. Fågelmaten är helt fri från palmolja och det finns inget nät runt maten som fåglarna riskerar att fastna i.Såhär sätter du upp fågelmaten:Öppna upp förpackningen runt korven genom att skära bort större delen av förpackningen, lämna 2-3 cm på ändarna. (Se bild)Pilla loss förpackningen och häng upp maten på en lämplig plats, förslagsvis en gren i ett träd. Se till att du kan se fågelmaten från ett fönster så du kan fågelskåda på behörigt avstånd utan att störa fåglarna.Sätt i tandpetare, grillpinnar eller likande i korven så att fåglarna kan sätta sig på dem för att äta.
 • Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kg

  Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kg
  Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kgPrimus Fröblandning till Parakiter och Unduater innehåller noga utvalda ingredienser som säkerställer att din fågel får i sig alla vitaminer och mineraler som de behöver.Fodret är förpackat i en lufttät påse som ser till att fodret håller sig färskt!
 • Versele-Laga Prestige Papegoja (3 kg)

  Versele-Laga Prestige Papegoja (3 kg)
  Versele-Laga foderblandning av hög kvalitet till papegojor!Denna fodermix för papegojor är en klassisk blandning av frön, korn och nötter. Fröblandningen innehåller bland annat randiga solrosfrön, säd, vete och nötter. För att din papegoja ska må bra bör du komplettera denna foderblandning med färska grönsaker och frukter av olika slag. Foderblandningen ger din papegoja den grundnäring den behöver, samtidigt som den bidrar till en praktfull och vacker fjäderdräkt och ett hälsosamt liv.Sammansättning:Randiga solrosfrön (25%), vita solrosfrön (20%), platamajs (7%), vete (6%), havre (5%), cardyfrön (5%), bovete (5%), skalade jordnötter (5%), oskalade jordnötter (4%), paddyris (4%), durra (3%), hampfrön (3%), puffad majs (2%), pinjenötter (2%), pumpafrön (1%)Analytiska beståndsdelar:Råprotein 13,5%, råfett 20,5%, råaska 3,0%, råfibrer 17,5%, kalcium 0,10%, fosfor 0,35%
 • Orlux Äggfoder Undulat 250gr

  Orlux Äggfoder Undulat 250gr
  Orlux Äggfoder - ett tillskottsfoder som bidrar till en vacker fjäderdräkt och en optimal tillväxt!Tillskottsfodret är berikat med proteiner, vitaminer, spårämnen, mineraler och essentiella aminosyror. Det är färdigt att användas till undulater men även till gräsparakiter och dvärgpapegojor. Fodret har ett högt näringsvärde tack vare att man tillsatt 100 % ren och naturlig honung. Extra tillsatt lysin och metionin garanterar en optimal tillväxt och fjäderdräkt. Extra jod stimulerar aktiviteten i sköldkörteln. Fodret är grovt för bättre assimilation.Användning: Äggfodret är färdigt att användas och kan alltid finnas tillgängligt för fågeln. Fodret kan också blandas ut med groddar, riven frukt och/eller grönsaker men i så fall måste maten bytas ut varje dag.Ingredienser: Ägg och äggprodukter (30%), bageriprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter, frö, honung, socker, mineraler, frukt, FOS, MOS.Näringsinnehåll: Råprotein 16 %, Råfett 2 %, Aska 5%, Fiber 2%
 • Tyrol Hirs 1 kg

  Tyrol Hirs 1 kg
  Hirs i knippe. 1 kg. 
 • Tyrol Rostfri Skål med Krokar 300ml 9,5 cm

  Tyrol Rostfri Skål med Krokar 300ml 9,5 cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 300 ml / 9,5 cm. 
 • Tyrol Hirs 150 gram

  Tyrol Hirs 150 gram
  Hirs i knippe. 150 gram. 
 • Versele-Laga Prestige Undulat (4 kg)

  Versele-Laga Prestige Undulat (4 kg)
  Prestige Undulat - en välbalanserad, naturlig fröblandling till undulater!Fröblandningen tillgodoser undulatens basbehov, utöver fröblandningen behöver din fågel även grönsaker och frukt av varierade sorter. Frömixen är inte ett fullfoder.Sammansättning: Gul hirs 52%, Röd hirs 16%, Vit hirs 12%, Skalad havre 9%, Kanariefrö 5%, Linfrö 3%, Safflor 2,5%, Nigerfrö 0,5%
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 kg

  Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 kg
  Näringrik fröblandning för papegojorVersele-Laga Prestige Premium Parrots innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din papegoja behöver för optimal hälsa. Fröblandningen är helt fri från nötter och innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojors behov. 
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque Amazon Parrot Mix 1kg

  Versele-Laga Prestige Loro Parque Amazon Parrot Mix 1kg
  Näringsrik fröblandning för sydamerikanska papegojorDenna premiumblandning innehåller de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din papegoja behöver för optimal hälsa. Glöm inte bort att ge din papegoja sådant de vilda kusinerna hittar ute i naturen: frukt, grönsaker, bär och grönsaker. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker för papegojor som t. ex. puffat spannmål, pumpakärnor, nypon och pinjenötter. Den har låg fetthalt och är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojans behov. Tillsatt florastimul stödjer tarmhälsan och har hög protein- och energihalt.Fröblandningen är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Loro Parque:s foderblandningar stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.
 • Tyrol Hirs 200 gram

  Tyrol Hirs 200 gram
  Röd hirs. 200 gram. 
 • Versele-Laga Prestige Undulat (1 kg)

  Versele-Laga Prestige Undulat (1 kg)
  Prestige Undulat - en välbalanserad, naturlig fröblandling till undulater!Fröblandningen tillgodoser undulatens basbehov, utöver fröblandningen behöver din fågel även grönsaker och frukt av varierade sorter. Frömixen är inte ett fullfoder.Sammansättning: Gul hirs 52%, Röd hirs 16%, Vit hirs 12%, Skalad havre 9%, Kanariefrö 5%, Linfrö 3%, Safflor 2,5%, Nigerfrö 0,5%
 • Benelux Nöt- & banansticks till Nymfparakiter 110 g

  Benelux Nöt- & banansticks till Nymfparakiter 110 g
  Smaskiga nöt- och banansticks för nymfparakiter! 2 st goda nöt- och banansticks för  nymfparakiter! Sticksen är gjorda av naturliga ingredienser och innehåller vitaminer. Säker och praktisk hängande krok, och naturlig träpinne i botten. Ingredienser: kli, nötter (10%), frukt (9%), frön, sockerarter, spannmål, oljor och fetter. Inga konserveringsmedel. Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%.Antal: 2 x 55 g. 
 • Versele-Laga Orlux Gold Patee stor parakit och papegoja (1 kg)

  Versele-Laga Orlux Gold Patee stor parakit och papegoja (1 kg)
  Orlux Gold Patee - hälsosamt kost för din fågel!En smaklig foderblandning utformad för att stödja välbefinnandet hos stora parakiter och papegojor.Florastimuli: en kombination av prebiotika, MOS och FOS som främjar mag- och tarmhälsan med goda bakterier.Pro-Feather: en unik kombination av essentiella fettsyror (omega-3 och omega-6) och aminosyror. Tillsammans håller de fjäderdräkten i topptrim och underlättar fjäderbytet. Fettsyrorna hjälper till att stärka immunförsvaret.Pro-Growth: en unik kombination av essentiella aminosyror, kalcium och L-karnitin. Aminosyror är särskilt viktiga under äggläggning då de spelar stor roll för äggutvecklingen. Kalcium bidrar positivt till äggskalsbildning och ett starkt skelett hos unga fåglar. L-karnitin accelererar i sin tur fettmetabolismen, vilket gör att unga fåglar får mer energi och främjar tillväxten.Utfodringsguide: Färdigt för användning. Under parnings- och ruggningsperiod kan fågeln få fri tillgång. Utöver perioderna servera tre gånger/vecka. Om du blandar med frukt, fröer eller grönsaker så byt ut blandningen dagligen.
 • Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 900ml 14,5cm

  Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 900ml 14,5cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 900 ml / 14,5 cm. 
 • Benelux Frösticks till Kanariefåglar 110 g

  Benelux Frösticks till Kanariefåglar 110 g
  Smaskiga frösticks med honung!Benelux frösticks - ett välsmakande godis till din kanariefågel. Frösticksen är gjorda av naturliga ingredienser och innehåller vitaminer. Säker och praktisk hängande krok, och naturlig träpinne i botten. Inga konserveringsmedel. Mängd: 2 x 55 gIngredienser: frön, frukt (11%), nötter (7%), sockerarter, spannmål, oljor och fetter. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%. Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg 
 • Trixie Foderskål Rostfri

  Trixie Foderskål Rostfri
  Praktisk och rostfri foderskål till fåglarHäng upp den rostfria skålen enkelt och på valfri höjd i buren/voljären till dina fåglar. Skålen är lätt att ta av från sitt fäste och hygienisk och lätt att diska. Se alltid till att alla fåglar kan äta och dricka samtidigt om dem önskar.Rymmer 300 ml.
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Fruit Mix 600g

  Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Fruit Mix 600g
  Spännande exotisk fruktmix för din papegojaGe din papegoja denna lyxiga fruktmix som belöning eller som komplement till fodret. Blandningen innehåller smakrika frukter som papaya, banan, aprikos och ananas. Förpackning: 600g.
 • Versele-Laga Prestige Kanariefågel (1 kg)

  Versele-Laga Prestige Kanariefågel (1 kg)
  Versele-Laga fröblandning för kanariefågel - ge din fågel de bästa förutsättningarna för ett långt och sunt fågelliv!Den varierande fröblandningen innehåller många olika sorters frö och korn. Den stärker din kanariefågels fjäderdräkt och ger starka, naturliga praktfärger! Håll din fågel i topptrim genom att regelbundet erbjuda kanariefågeln äggfoder, vitaminer och/eller mineraler.Sammansättning:Kanariefrö 63%, raps 19%, svart raps 6%, linfrö 5%, Skalad havre 3%, hampfrö 2,5% , nigerfrö 1,5%
 • Primus Fröblandning till Nymfparakiter 1 kg

  Primus Fröblandning till Nymfparakiter 1 kg
  Primus Fröblandning för nymfparakiter!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder för nymfparakiter! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser, och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer. Produkten är förpackad i lufttät förpackning för att säkerställa dess friskhet. Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter. Näringsämnen / näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 10%, råfiber 11%, råaska 6%, kalcium 0,9%, fosfor 0,5% tillsatt näringsämnen / kg: vitamin A 3000 iu, vitamin D3 600 iu, vitamin E 80 mg , koppar 15 mg 
 • Benelux Banan- & Nötfröstänger till Papegojor 160 g

  Benelux Banan- & Nötfröstänger till Papegojor 160 g
  Smarriga fröstänger med banan och nötterBenelux fröstänger med banan och nötter - en välsmakande godbit för papegojor! Benelux fröstänger är gjorda av naturliga ingredienser och är berikade med vitaminer. Det är gott och samtidigt aktiverande för fågeln att pilla loss fröna från stängeln. Inuti stången finns en naturlig träpinne och fröstängerna är försedda med en säker och praktisk upphängningskrok. Helt utan konserveringsmedel och konstigheter,2x80g Ingredienser: vetekli, jordnötter (10%), frukter (9%), frön, socker, bageriprodukter, oljor och fetter näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, växttråd med 12%, råaska, 5% fuktinnehåll 9%tillsatta näringsämnen (mg / kg): vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix (1 kg)

  Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix (1 kg)
  Näringsrik fröblandning för afrikanska papegojorVersele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din afrikanska papegojabehöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom har låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojans behov. Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.
 • Versele-Laga Orlux Kraftfoder (250 gram)

  Versele-Laga Orlux Kraftfoder (250 gram)
  ORLUX Fruit Pate är ett kompletterande äggfoder berikat med bitar av frukt. Det innehåller alla nödvändiga proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och essentiella aminosyror för att din fågel ska vara i god kondition. Passar till unga som vuxna fåglar, under ruggning samt under tillväxten. Fodret är en uppskattad variation och en delikatess för fågeln. Ges 3-4 gånger i veckan vid sidan om den dagliga utfodringen.Ingredienser:Ägg och äggprodukter (30%), bageriprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter, frö, honung, socker, mineraler, frukt, FOS, MOS.Näringsinnehåll: Råprotein 14%, Råfett 12%, Aska 4%, Fiber 2,5%
 • Primus Fröblanding till Papegojor 800 g

  Primus Fröblanding till Papegojor 800 g
  Primus Fröblandning för papegojor!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder för papegojor! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser, och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer. Produkten är förpackad i lufttät förpackning för att säkerställa dess friskhet.Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter. Näringsämnen / näringsinnehåll: råprotein 13%, råfett 13%, råfiber 11%, råaska 6%, kalcium 0,9%, fosfor 0,5% Tillagda näringsämnen / kg: Vitamin A 3000 IE, vitamin D3 600 IE, E-vitamin 80 mg , koppar 15 mg 
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix (1 kg)

  Versele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix (1 kg)
  Näringsrik fröblandning för australiensiska parakiterVersele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din australiensiska parakit behöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom har låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter behovet hos australiensiska parakiter, dvärgpapegojor och andra liknande fåglar. Versele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla australiensiska parakiter. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla parakitägare! Genom att köpa Versele-Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever. 
 • Benelux Frösticks till Undulater 110 g

  Benelux Frösticks till Undulater 110 g
  Smaskiga frösticks till undulater! Dessa smaskiga sticks är gjorda av naturliga råvaror och vitaminer. Innehåller en praktisk och säker fastsättningskrok, och en pinne i trä inuti själva fröpinnen. Innehåller inte konserveringsmedel.Ingredienser: frön, kli, frukt (4%), socker, bageriprodukter, olja och fett.  Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%.Förpackningsstorlek: 2 x 55 g 
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parakeet Mix 1 kg

  Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parakeet Mix 1 kg
  Näringsrik fröblandning för afrikanska parakiterDenna premiumblandning innehåller de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din parakit behöver för optimal hälsa. Glöm inte bort att ge din parakit sådant de vilda kusinerna hittar ute i naturen: frukt, grönsaker, bär och grönsaker. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker för parakiter som t. ex. puffat spannmål, pumpakärnor, nypon och pinjenötter. Den har låg fetthalt och är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter parakitens behov. Tillsatt florastimul stödjer tarmhälsan och har hög protein- och energihalt.Fröblandningen är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Loro Parque:s foderblandningar stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Nuts Mix 750 g

  Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Nuts Mix 750 g
  Delikatessblandning innehållande hela nötterDin papegoja blir säkert förtjust över denna foderblandning med hela, knapriga nötter. Förutom nötter innehåller blandningen även frukt och fröer - en oemotståndlig kombination för din pratglade vän! Servera Exotics nuts som belöningsgodis vid sidan om en balanserad kost.
 • Benelux Hirskolvar 500 g

  Benelux Hirskolvar 500 g
  Benelux Hirskolvar - ett naturligt och gott snacks till din fågel!Bjud din fågel på ett naturligt snacks som samtidigt sysselsätter fågeln när den själv pillar fram maten ur kolvarna.förpackningsstorlek: 500 g
 • Versele-Laga Prestige Premium Canaries 800 g

  Versele-Laga Prestige Premium Canaries 800 g
  Näringrik fröblandning för kanariefåglarVersele-Laga Prestige Premium Canaries innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din kanariefågel behöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter kanariefågelns behov. Fodret innehåller även chiafrön, som ger ett extra tillskott av omega-3.  
 • Little&Bigger Backyard Birds Go Nuts Fågelmat 600 g

  Little&Bigger Backyard Birds Go Nuts Fågelmat 600 g
  God och nyttig fågelmat för småfåglarna utomhus!Glöm inte ta hand om småfåglarna i vinter! Ligger snön länge blir det svårt för våra små vänner att hitta mat, därför är det bra att stödfodra småfåglarna som väljer att stanna i Sverige under vintern. Little&Bigger Backyard Birds Go Nut Fågelmat är en näringsrik fågelmat fylld med frön och nötter som är anpassade för småfåglarna. Fågelmaten är helt fri från palmolja och det finns inget nät runt maten som fåglarna riskerar att fastna i.Såhär sätter du upp fågelmaten:Öppna upp förpackningen runt korven genom att skära bort större delen av förpackningen, lämna 2-3 cm på ändarna. (Se bild)Pilla loss förpackningen och häng upp maten på en lämplig plats, förslagsvis en gren i ett träd. Se till att du kan se fågelmaten från ett fönster så du kan fågelskåda på behörigt avstånd utan att störa fåglarna.Sätt i tandpetare, grillpinnar eller likande i korven så att fåglarna kan sätta sig på dem för att äta.
 • Trixie Foderskål Rostfri (S)

  Trixie Foderskål Rostfri (S)
  Praktisk och behändig foderskål från Trixie som du enkelt hänger på burgallret. Med sin färg och utformning smälter den väl in i miljön och går dessutom lätt att diska ren.Välj mellan tre olika storlekar: S: 0,15 liter, 7 cm i diameter M: 0,6 liter, 12 cm i diameter L: 0,9 liter, 14 cm i diameter
 • Versele-Laga Prestige Stor Parakit (4 kg)

  Versele-Laga Prestige Stor Parakit (4 kg)
  Versele-Laga fröblandning för stora parakiterDenna högkvalitativa frömix förser din fågel med det den behöver för att må bra. För optimal hälsa rekommenderar vi att du kombinerar fröblandningen med frukt och grönt av varierade sorter. Foderblandningen innehåller inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel.Sammansättning:Gul hirs 32%, röd hirs 10%, vipphirs, skalade havrekärnor 9%, kanariefrön 9%, randiga solrosfrön 6%, cardyfrön 5%, Vete 5%, rapsfrön 4%, hirs 4%, hampfrö 4%, vita solrosfrön 3%, , linfrö 3%, paddyris 2.5%, skalade jordnötter 1.5%, nigerfrön 1%, japanhirs 1%.
 • Versele-Laga Prestige Premium Budgies 800 g

  Versele-Laga Prestige Premium Budgies 800 g
  Näringrik fröblandning för undulaterVersele-Laga Prestige Premium Budgies innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din undulat behöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter undulaters behov. Fodret innehåller även chiafrön, som ger ett extra tillskott av omega-3. 
 • Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 2,5l 21,5cm

  Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 2,5l 21,5cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 2,5 liter / 21,5 cm. 
 • JR Birds Individual Undulatfoder - 1 kg

  JR Birds Individual Undulatfoder - 1 kg
  Fågelfodret från JR Farm är ett artriktigt komplettfoder som är speciellt anpassat för undulatens särskilda behov. JR Birds Individual undulatfoder har utvecklats tillsammans med experter, och består av högkvalitativa frön som testas regelbundet av oberoende laboratorier. Genom tillsatsen av värmebehandlade ostronskal kan ett balanserat kalcium/fosforförhållande garanteras. Den nyttiga komplettdieten innehåller livsviktiga vitaminer och spårämnen, och med tillsatsen av blommor, bär och gräsfrön efterliknar maten undulatens naturliga kost i det vilda.
 • Vitakraft Kräcker Trio-Mix för undulater - Ekonomipack: Ägg/Aprikoser/Honung 2 x 3 st

  Vitakraft Kräcker Trio-Mix för undulater - Ekonomipack: Ägg/Aprikoser/Honung 2 x 3 st
  Original Vitakraft Kräcker® är läckra smaker och artanpassad sysselsättning i ett - undulaterna måste nämligen arbeta sig till sitt foder själva! De läckra blandningarna är speciellt anpassad till undulaters näringsbehov med alla viktiga vitaminer fågeln behöver för ett sunt liv. Knaperstängerna är bakade tre gånger i Vitakrafts egna bageri. Det gör pinnarna knapriga och djuren har att göra under en längre tid. Knaperträet i mitten är ett viktigt hjälpmedel för fåglarna att nöta näbben. Dessutom innehåller Vitakraft Kräcker® viktiga vitaminer - för ett friskt och sunt fågelliv. Vitakraft Kräcker finns som Trio-Mix med tre olika sorter i varje förpackning för extra mycket omväxling: Sesam & banan, Örter & paprika och Kiwi & citrus eller Trio-Mix med Ägg & gräsfrön, Aprikoser & fikon samt Honung & sesam. Vitakraft Kräcker Trio-Mix för undulater i överblick: Recept speciellt för undulater Med viktiga vitaminer 3 gånger bakade på obehandlat trä Med praktisk cliphållare Innehåll: Trio-Mix Sesam&Banane/Kräuter&Paprika/Kiwi&Citrus:: 1 x 90 g Kräcker® Sesam & banan / 1 x 90 g Kräcker® Örter & paprika / 1 x 90 g Kräcker® Kiwi & citrus Trio-Mix Ägg&Gräsfrön/Aprikoser&Fikon/Honung&Sesam: 1 x 80 g Kräcker® Ägg & gräsfrön / 1 x 80 g Kräcker® Aprikos & fikon /1 x 80 g Kräcker® Honung & sesam
 • Benelux Hirskolvar

  Benelux Hirskolvar
  EgenskaperHirskolvarna från Benelux är ett gott, naturligt snack tilll din fågel. Låt den jobba och pilla fram maten, den kommer uppskatta snackset när den får fram det.Storlek 500g
 • Adult Lifetime Coarse (450 g)

  Adult Lifetime Coarse (450 g)
  Harrison’s Bird Foods Adult Lifetime Coarse är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.Adult Lifetime är en formula som lämpar sig till friska fåglar som har ett normalt näringsbehov.Pelletsstorleken och fodrets innehåll är speciellt anpassat till medelstora och stora fåglar såsom grå jakos, kakaduor, pionuspapegojor, ädelpapegojor, aror och stora parakiter.Harrison’s Bird Foods är ekologisk* fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Alla råvaror är naturliga och odlas på Harrisons egna odlingar där de är helt fria från besprutningsmedel. Fodret innehåller inte några tillsatta konserverings-, färg- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier, mögel o.s.v. för att garantera en säker konsumtion för fåglar.Då fodret inte innehåller några konserveringsmedel är det inte lika lång hållbarhetstid jämfört med vanliga foder. Vi kan garantera minst en månad innan bäst-före-datumet på Harrison’s Bird Foods produkter.*Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).AnvändningPellets till fågel
 • Versele-Laga Prestige Budgies undulatfoder - 4 kg

  Versele-Laga Prestige Budgies undulatfoder - 4 kg
  Fröblandningen från Versele Laga är en balanserad kost med alla viktiga näringsämnen fågeln behöver. Detta fågelfoder ger de bästa förutsättningarna för en kraftig fjäderväxt, vackra, naturliga färger och ett långt och hälsosamt liv. Observera: 20 kg påsen levereras i annan design än vad produktbilden visar. Varianten av maten kan ses på den vita klisterlappen längst ner på påsen.
 • Versele-Laga Exotic Fruit - fruktblandning för papegojor Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Versele-Laga Exotic Fruit - fruktblandning för papegojor Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Denna blandning kan ingen papegoja motstå! Höjdpunkten på dagen kommer att bli när de läckra mixen, bestående av högkvalitativa frön och spannmål samt vitaminrika torkade frukter, fylls på i matskålen. Papegojor lever huvudsakligen lever i tropiska och subtropiska regioner, så din favorit kommer säkert att känna sig som hemma när den får den goda måltiden med de goda, exotiska ingredienserna torkad banan, russin, nypon, papaya, aprikoser och ananas! Exotic Fruit kan användas som belöning eller mellanmål, eller helt enkelt ges som tillskott till det dagliga fodret. * Notera: Alla 15 kg förpackningar levereras i en universell förpackning från tillverkaren. Sammansättningen och ingredienserna finns på en etikett på påsen.
 • Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg

  Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg
  Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kgDetta fodret har noga utvalda ingredienser, för att kunna säkerställa att din kanariefågel får i sig vitaminer och mineraler som den behöver för att må bra!Fodret är förpackat i en lufttät påse som rymmer 1 kg. Tack vare att påsen är lufttät så håller fodret sig fräscht länge!
 • JR Birds röd hirskolv - 1 kg

  JR Birds röd hirskolv - 1 kg
  Hirskolv är ett gott och lättsmält fodertillskott, som lätt kan sättas fast med en klämma eller tvättnypa vid burens galler. Speciellt parakiter, kanariefåglar och exotiska fåglar älskar kolvhirs. Dessutom är det en rolig sysselsättning för fåglarna att "arbeta fram" kornen ur kolvarna, vilket motverkar tristess och främjar djurens välbefinnande. JR Farm hirskolv är också lämpligt för fågelpar i häckningstider eller vid uppfödning av fågelungar. Dessutom är kolvhirs är en viktigt foderkomplettering för unga eller sjuka djur. JR Birds röd hirskolv i överblick: Enskild foderråvara för parakiter, kanariefågel och exotiska djur Hälsosamt och kul sysselsättning: fåglar älskar att arbeta sig till sin mat Bästa kvalitet: färskt förpackade Lätt att fästa: den bifogade kolvhållaren kan fästas i burens galler
 • Exotic Fruit Mix Papegoj

  Exotic Fruit Mix Papegoj
  Exotic fruit är en delikatess som papegojor älskar. De slukar med hjärtans lust de många frukterna (bl a papaya, ananas och aprikos) och njuter av den rika blandningen av frukt och frön. Ge som foder, som belöning eller till en Versele-Laga fröblandning för glada och sunda papegojor.
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot papegojfoder 1 kg

  Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot papegojfoder 1 kg
  Versele-Laga Prestige Loro Parque-mix är en nyttig fröblandning med extra näringselement, speciellt sammansatt för alla afrikanska papegojor som grå jako, ara och rödbukad papegoja. Alla Prestige Premium Loro Parque-blandningar innehåller mängder av olika sorters frön, korn och godbitar för papegojor som t.ex. puffat spannmål, pumpakärnor, nypon, torkad peperoni och pinjenötter. Denna premium-grundnäring har en låg fetthalt och är berikad med maxi V.A.M.-korn som innehåller alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler för en optimal kondition och tarmfunktion. Fruktooligosackarider (florastimul) stödjer tarmens hälsa och har en hög protein- och energihalt. Foderblandningen är dessutom också berikad med vitamin K, B1, B2, B6, B12, C, B3, folsyra, biotin, kolin och mineralerna natrium, magnesium och kalium samt spårämnen såsom järn, mangan, zink, jod och selen. Den artspecifika blandningen är sammanställd i samråd med det vetenskapliga teamet från Loro Parque och används i djurparken som ett grundläggande foder för alla afrikanska papegojor. Nu finns fodret också tillgängligt för alla papegojägare! Vid köp av Versele-Laga Prestige Premium fågelfoder stödjer du Loro-Parque Fundación som arbetar för att skydda och bevara alla fågelarter. Prestige Loro Parque African Parrot papegojfoder i överblick: Helfoder för alla afrikanska papegojor Lämpligt för afrikanska grå papegojor, vasapapegojor, rödbukadepapegojor God mix med spannmålssorter och frön Med 8 % VAM-korn:Vitaminer, Aminosyror, Mineraler kan stödja en optimal kondition Sammanställt i samarbete med det vetenskapliga teamet från Loro Parque Versele-Laga stödjer Loro Parque Fundación i kampen mot utrotning av hotade fågelarter och skydd av deras livsmiljö. Genom att köpa denna produkt hjälper du Loro Parque Fundación att hjälpa naturen. Observera: 15 kg påsen levereras i annan design än vad produktbilden visar. Sammansättningen av fröblandningen är listad på den påklistrade etiketten.
 • Versele-Laga Exotic Fruit - fruktblandning för papegojor - Ekonomipack: 2 x 600 g

  Versele-Laga Exotic Fruit - fruktblandning för papegojor - Ekonomipack: 2 x 600 g
  Denna blandning kan ingen papegoja motstå! Höjdpunkten på dagen kommer att bli när de läckra mixen, bestående av högkvalitativa frön och spannmål samt vitaminrika torkade frukter, fylls på i matskålen. Papegojor lever huvudsakligen lever i tropiska och subtropiska regioner, så din favorit kommer säkert att känna sig som hemma när den får den goda måltiden med de goda, exotiska ingredienserna torkad banan, russin, nypon, papaya, aprikoser och ananas! Exotic Fruit kan användas som belöning eller mellanmål, eller helt enkelt ges som tillskott till det dagliga fodret. * Notera: Alla 15 kg förpackningar levereras i en universell förpackning från tillverkaren. Sammansättningen och ingredienserna finns på en etikett på påsen.
 • Versele-Laga Nutribird P15 Tropical - 3 kg

  Versele-Laga Nutribird P15 Tropical - 3 kg
  Versele-Laga NutriBird P 15 Tropical är en balanserad kost för papegojor. Pelletsen förhindrar att fågeln äter selektivt och en, på grund av detta, eventuell näringsbrist eftersom alla nödvändiga näringsämnen finns varje pellet. Fodret innehåller spannmål, färsk frukt och skalade jordnötter. Det är komplett smältbart och det uppstår ingen förlust genom skal eller liknande. Dessutom stödjer tillsatsen av Florastimul också tarmfloran och förebygger tarmsjukdomar. Notera: Om din fågel inte känner till foder i pelletsform bör omställningen ske gradvis så att den kan vänja sig vid den nya maten i lugn takt.
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrots papegojfoder Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Versele-Laga Prestige Premium Parrots papegojfoder Ekonomipack: 2 x 10 kg
  Versele-Laga Prestige Premium Parrots papegojfoder är en nötfri, berikad fröblandning med de komponenter som papegojan behöver för att må bra och hålla sig sund. Detta premiumfoder har en låg fetthalt och är berikad med maxi V.A.M.-korn som innehåller alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler samt Florastimul® för en optimal kondition och tarmfunktion. Rengjorda ostronskal ger en hälsosam mage och en balanserad kalcium/fosforhalt. Vid köp av Prestige Premium fågelfoder stödjer du Loro-Parque Fundación som arbetar för att skydda och bevara alla fågelarter. Prestige Premium Parrots papegojfoder i överblick: Avvägt helfoder för papegojor Berikad fröblandning: stödjer en optimal utveckling Innehåller ej nötter Med VAM-korn:alla nödvändiga Vitaminer, Aminosyror, Mineraler Fruktooligosackarider (florastimul): främjar tarmens hälsa och mantsmältningen Sammanställt i samarbete med europeiska professionella uppfödare Versele-Laga stödjer Loro Parque Fundación i kampen mot utrotning av hotade fågelarter och skydd av deras livsmiljö. Genom att köpa denna produkt hjälper du Loro Parque Fundación att hjälpa naturen. *Observera att 15 kg-förpackningen levereras i en påse som avviker från den som visas på bilden. Fröblandningens sammansättning är listad på den påklistrade etiketten.