Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Produkter för fåglar som husdjur

Att ha fågel som husdjur är berikande för många. Här finns produkterna som behövs för ett bra fågelliv i bur.

Produktkategorier: Fågelfoder | Fågelbursinredning | Fågelburar

Populärt inom fågelprodukter

 • Transportbur Fågel - Transportbur

  Transportbur Fågel - Transportbur
  Transportbur i nylon för fågel med sittpinne för bekväm färd. Nätluckan ger fågeln möjlighet att titta ut vilket lugnar och gör resan mer behaglig. Enkel att fälla ihop och tvätta. Tvättbar. Kan vikas ihop.
 • Versele-Laga Prestige Grit Snäckskal

  Versele-Laga Prestige Grit Snäckskal
  Snäckskalsblandning med korallEtt viktigt fodertillskott med flera hälsoeffekter. Det bidrar till en god matsmätning och ett friskt och starkt skelett. Ge din fågel fri tillgång av denna snäckskalsblandning vid sidan av en balanserad kost.
 • Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg

  Primus Fröblandning till Kanariefåglar 1 kg
  Fröblandning för kanariefåglar!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder till kanariefåglar! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer, förpackat i en lufttät förpackning för att säkerställa att fröblandningen hålls färsk. Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter
 • Trixie Sepiaskal med Hållare

  Trixie Sepiaskal med Hållare
  Se till så att din fågel får i sig rätt mängd kalcium!Trixie Sepiaskal är en naturprodukt som är rik på kalcium och andra viktiga mineraler för fåglar! Skalet är hårt och hjälper även till att hålla näbben i trim. Sepiaskal kommer från ryggskalet på sepialiknande bläckfiskar och innehåller naturligt mycket kalcium och andra viktiga mineraler för våra sällskapsfåglar. Fäst sepiaskalet i burgallret med hjälp av de medföljande metallclipsen. Mått 12 cm.

Fler tips på fågelprodukter

 • Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 2,5l 21,5cm

  Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 2,5l 21,5cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 2,5 liter / 21,5 cm. 
 • Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege

  Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 30 cm.
 • Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja

  Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja
  Rolig fågelleksakSpännande klätterstege till din papegoja. Storlek: 64x18 cm.
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque Amazon Parrot Mix 1kg

  Versele-Laga Prestige Loro Parque Amazon Parrot Mix 1kg
  Näringsrik fröblandning för sydamerikanska papegojorDenna premiumblandning innehåller de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din papegoja behöver för optimal hälsa. Glöm inte bort att ge din papegoja sådant de vilda kusinerna hittar ute i naturen: frukt, grönsaker, bär och grönsaker. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker för papegojor som t. ex. puffat spannmål, pumpakärnor, nypon och pinjenötter. Den har låg fetthalt och är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojans behov. Tillsatt florastimul stödjer tarmhälsan och har hög protein- och energihalt.Fröblandningen är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Loro Parque:s foderblandningar stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kg

  Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kg
  Primus Fröblandning till Parakiter och Unduater 1 kgPrimus Fröblandning till Parakiter och Unduater innehåller noga utvalda ingredienser som säkerställer att din fågel får i sig alla vitaminer och mineraler som de behöver.Fodret är förpackat i en lufttät påse som ser till att fodret håller sig färskt!
 • Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm

  Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 40 cm. 
 • Versele-Laga Orlux Kraftfoder (250 gram)

  Versele-Laga Orlux Kraftfoder (250 gram)
  ORLUX Fruit Pate är ett kompletterande äggfoder berikat med bitar av frukt. Det innehåller alla nödvändiga proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och essentiella aminosyror för att din fågel ska vara i god kondition. Passar till unga som vuxna fåglar, under ruggning samt under tillväxten. Fodret är en uppskattad variation och en delikatess för fågeln. Ges 3-4 gånger i veckan vid sidan om den dagliga utfodringen.Ingredienser:Ägg och äggprodukter (30%), bageriprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter, frö, honung, socker, mineraler, frukt, FOS, MOS.Näringsinnehåll: Råprotein 14%, Råfett 12%, Aska 4%, Fiber 2,5%
 • Tyrol Rostfri Skål med Krokar 300ml 9,5 cm

  Tyrol Rostfri Skål med Krokar 300ml 9,5 cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 300 ml / 9,5 cm. 
 • Versele-Laga Prestige Stor Parakit (4 kg)

  Versele-Laga Prestige Stor Parakit (4 kg)
  Versele-Laga fröblandning för stora parakiterDenna högkvalitativa frömix förser din fågel med det den behöver för att må bra. För optimal hälsa rekommenderar vi att du kombinerar fröblandningen med frukt och grönt av varierade sorter. Foderblandningen innehåller inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel.Sammansättning:Gul hirs 32%, röd hirs 10%, vipphirs, skalade havrekärnor 9%, kanariefrön 9%, randiga solrosfrön 6%, cardyfrön 5%, Vete 5%, rapsfrön 4%, hirs 4%, hampfrö 4%, vita solrosfrön 3%, , linfrö 3%, paddyris 2.5%, skalade jordnötter 1.5%, nigerfrön 1%, japanhirs 1%.
 • Tyrol Hirs 200 gram

  Tyrol Hirs 200 gram
  Röd hirs. 200 gram. 
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Fruit Mix 600g

  Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Fruit Mix 600g
  Spännande exotisk fruktmix för din papegojaGe din papegoja denna lyxiga fruktmix som belöning eller som komplement till fodret. Blandningen innehåller smakrika frukter som papaya, banan, aprikos och ananas. Förpackning: 600g.
 • Benelux Hirskolvar 500 g

  Benelux Hirskolvar 500 g
  Benelux Hirskolvar - ett naturligt och gott snacks till din fågel!Bjud din fågel på ett naturligt snacks som samtidigt sysselsätter fågeln när den själv pillar fram maten ur kolvarna.förpackningsstorlek: 500 g
 • Tyrol Pako Stars Leksak 23cm

  Tyrol Pako Stars Leksak 23cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 22 cm. 
 • Benelux Kalksticka 23 cm

  Benelux Kalksticka 23 cm
  Kalksticka för fåglar!Benelux kalksticka är en viktig källa till kalcium för fåglar! Kalkstaven kan hackas med näbben och hoppas på med klorna. Storlek: 23 cm 
 • Tyrol Sand Ark S 35x21cm 8st

  Tyrol Sand Ark S 35x21cm 8st
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 35x21 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 900ml 14,5cm

  Tyrol Rostfri Skål med Skruvar 900ml 14,5cm
  Skål till fågelburen Rostfri skål till fågelburen. Storlek: 900 ml / 14,5 cm. 
 • Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat 600 g

  Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat 600 g
  God och nyttig fågelmat för småfåglarna utomhus!Glöm inte ta hand om småfåglarna i vinter! Ligger snön länge blir det svårt för våra små vänner att hitta mat, därför är det bra att stödfodra småfåglarna som väljer att stanna i Sverige under vintern. Little&Bigger Backyard Birds High Voltage Fågelmat är en näringsrik fågelmat fylld med frön som är anpassade för småfåglarna. Fågelmaten är helt fri från palmolja och det finns inget nät runt maten som fåglarna riskerar att fastna i.Såhär sätter du upp fågelmaten:Öppna upp förpackningen runt korven genom att skära bort större delen av förpackningen, lämna 2-3 cm på ändarna. (Se bild)Pilla loss förpackningen och häng upp maten på en lämplig plats, förslagsvis en gren i ett träd. Se till att du kan se fågelmaten från ett fönster så du kan fågelskåda på behörigt avstånd utan att störa fåglarna.Sätt i tandpetare, grillpinnar eller likande i korven så att fåglarna kan sätta sig på dem för att äta.
 • Tyrol Vågig Sittpinne 22cm

  Tyrol Vågig Sittpinne 22cm
  Sittpinne i pimpstenVågig sittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Storlek: 22 cm. 
 • Rosewood Trä Regnbågsmobil

  Rosewood Trä Regnbågsmobil
  Förgyll buren med en sockersöt regnbågsmobil av trä!En mobil i form av en regnbåge att hänga upp i buren till kaniner och gnagare så att de kan gnaga och leka med den! Leksaken är färgad med 100% säkra och grönsaksbaserade färger - så att du tryggt kan ge den till din vän!
 • Tyrol Redematerial Kokos 330 g

  Tyrol Redematerial Kokos 330 g
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial av kokosfiber till småfåglar.
 • Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack

  Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 43x25 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Versele-Laga Prestige Papegoja (3 kg)

  Versele-Laga Prestige Papegoja (3 kg)
  Versele-Laga foderblandning av hög kvalitet till papegojor!Denna fodermix för papegojor är en klassisk blandning av frön, korn och nötter. Fröblandningen innehåller bland annat randiga solrosfrön, säd, vete och nötter. För att din papegoja ska må bra bör du komplettera denna foderblandning med färska grönsaker och frukter av olika slag. Foderblandningen ger din papegoja den grundnäring den behöver, samtidigt som den bidrar till en praktfull och vacker fjäderdräkt och ett hälsosamt liv.Sammansättning:Randiga solrosfrön (25%), vita solrosfrön (20%), platamajs (7%), vete (6%), havre (5%), cardyfrön (5%), bovete (5%), skalade jordnötter (5%), oskalade jordnötter (4%), paddyris (4%), durra (3%), hampfrön (3%), puffad majs (2%), pinjenötter (2%), pumpafrön (1%)Analytiska beståndsdelar:Råprotein 13,5%, råfett 20,5%, råaska 3,0%, råfibrer 17,5%, kalcium 0,10%, fosfor 0,35%
 • Tyrol Sand Ark M 40x25cm 6st

  Tyrol Sand Ark M 40x25cm 6st
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 40x25 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Primus Fröblanding till Papegojor 800 g

  Primus Fröblanding till Papegojor 800 g
  Primus Fröblandning för papegojor!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder för papegojor! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser, och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer. Produkten är förpackad i lufttät förpackning för att säkerställa dess friskhet.Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter. Näringsämnen / näringsinnehåll: råprotein 13%, råfett 13%, råfiber 11%, råaska 6%, kalcium 0,9%, fosfor 0,5% Tillagda näringsämnen / kg: Vitamin A 3000 IE, vitamin D3 600 IE, E-vitamin 80 mg , koppar 15 mg 
 • Versele-Laga Prestige Premium Budgies 800 g

  Versele-Laga Prestige Premium Budgies 800 g
  Näringrik fröblandning för undulaterVersele-Laga Prestige Premium Budgies innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din undulat behöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter undulaters behov. Fodret innehåller även chiafrön, som ger ett extra tillskott av omega-3. 
 • Tyrol Pako ABC Leksak 22 cm

  Tyrol Pako ABC Leksak 22 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 22 cm. 
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parakeet Mix 1 kg

  Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parakeet Mix 1 kg
  Näringsrik fröblandning för afrikanska parakiterDenna premiumblandning innehåller de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din parakit behöver för optimal hälsa. Glöm inte bort att ge din parakit sådant de vilda kusinerna hittar ute i naturen: frukt, grönsaker, bär och grönsaker. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker för parakiter som t. ex. puffat spannmål, pumpakärnor, nypon och pinjenötter. Den har låg fetthalt och är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter parakitens behov. Tillsatt florastimul stödjer tarmhälsan och har hög protein- och energihalt.Fröblandningen är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Loro Parque:s foderblandningar stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.
 • Benelux Nöt- & banansticks till Nymfparakiter 110 g

  Benelux Nöt- & banansticks till Nymfparakiter 110 g
  Smaskiga nöt- och banansticks för nymfparakiter! 2 st goda nöt- och banansticks för  nymfparakiter! Sticksen är gjorda av naturliga ingredienser och innehåller vitaminer. Säker och praktisk hängande krok, och naturlig träpinne i botten. Ingredienser: kli, nötter (10%), frukt (9%), frön, sockerarter, spannmål, oljor och fetter. Inga konserveringsmedel. Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%.Antal: 2 x 55 g. 
 • Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm

  Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 66 cm.
 • Trixie Repring ø 19 cm (Bomull)

  Trixie Repring ø 19 cm (Bomull)
  Repring för fågeln att sitta på med en träkula och flossrep längst ned! Fästes enkelt i taket på voljären och ger din fågel sysselsättning och berikning i voljären. Ringen mäter 16 cm.
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 kg

  Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 kg
  Näringrik fröblandning för papegojorVersele-Laga Prestige Premium Parrots innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din papegoja behöver för optimal hälsa. Fröblandningen är helt fri från nötter och innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojors behov. 
 • Tyrol Hirs 1 kg

  Tyrol Hirs 1 kg
  Hirs i knippe. 1 kg. 
 • Benelux Skalsand 2 kg

  Benelux Skalsand 2 kg
  Benelux skalsand!Benelux skalsand är ätbar sand som bidrar till fågelns matsmältning. Skalsanden stärker benstrukturen och främjar matsmältningen såväl som tillväxten. Dessutom får fågeln i sig viktiga mineraler. Av hygieniska skäl rekommenderas att sanden byts ut varje vecka. Förpackningsstorlek: 2 kg. 
 • Benelux Frösticks till Undulater 110 g

  Benelux Frösticks till Undulater 110 g
  Smaskiga frösticks till undulater! Dessa smaskiga sticks är gjorda av naturliga råvaror och vitaminer. Innehåller en praktisk och säker fastsättningskrok, och en pinne i trä inuti själva fröpinnen. Innehåller inte konserveringsmedel.Ingredienser: frön, kli, frukt (4%), socker, bageriprodukter, olja och fett.  Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%.Förpackningsstorlek: 2 x 55 g 
 • Versele-Laga Orlux Gold Patee stor parakit och papegoja (1 kg)

  Versele-Laga Orlux Gold Patee stor parakit och papegoja (1 kg)
  Orlux Gold Patee - hälsosamt kost för din fågel!En smaklig foderblandning utformad för att stödja välbefinnandet hos stora parakiter och papegojor.Florastimuli: en kombination av prebiotika, MOS och FOS som främjar mag- och tarmhälsan med goda bakterier.Pro-Feather: en unik kombination av essentiella fettsyror (omega-3 och omega-6) och aminosyror. Tillsammans håller de fjäderdräkten i topptrim och underlättar fjäderbytet. Fettsyrorna hjälper till att stärka immunförsvaret.Pro-Growth: en unik kombination av essentiella aminosyror, kalcium och L-karnitin. Aminosyror är särskilt viktiga under äggläggning då de spelar stor roll för äggutvecklingen. Kalcium bidrar positivt till äggskalsbildning och ett starkt skelett hos unga fåglar. L-karnitin accelererar i sin tur fettmetabolismen, vilket gör att unga fåglar får mer energi och främjar tillväxten.Utfodringsguide: Färdigt för användning. Under parnings- och ruggningsperiod kan fågeln få fri tillgång. Utöver perioderna servera tre gånger/vecka. Om du blandar med frukt, fröer eller grönsaker så byt ut blandningen dagligen.
 • Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg

  Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg
  Fågelsand med anisfrönTyrol fågelsand med anisfrön. 1,15 kg. 
 • Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm

  Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm
  Rolig fågelleksakSpiralformad leksak till din papegoja. Storlek: 60x30cm. 
 • Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Nuts Mix 750 g

  Versele-Laga Prestige Premium Parrot Exotic Nuts Mix 750 g
  Delikatessblandning innehållande hela nötterDin papegoja blir säkert förtjust över denna foderblandning med hela, knapriga nötter. Förutom nötter innehåller blandningen även frukt och fröer - en oemotståndlig kombination för din pratglade vän! Servera Exotics nuts som belöningsgodis vid sidan om en balanserad kost.
 • Primus Fröblandning till Nymfparakiter 1 kg

  Primus Fröblandning till Nymfparakiter 1 kg
  Primus Fröblandning för nymfparakiter!Primus fröblandning är ett högkvalitativt foder för nymfparakiter! Primus fröblandning innehåller noggrant utvalda ingredienser, och garanterar fågeln balanserad näring. Fröblandningen innehåller alla viktiga mineraler och vitaminer. Produkten är förpackad i lufttät förpackning för att säkerställa dess friskhet. Förpackningsstorlek: 1 kg. Ingredienser: frön, kli, vegetabiliska derivat, mineraler, vegetabiliska proteinekstrakter, oljor och fetter. Näringsämnen / näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 10%, råfiber 11%, råaska 6%, kalcium 0,9%, fosfor 0,5% tillsatt näringsämnen / kg: vitamin A 3000 iu, vitamin D3 600 iu, vitamin E 80 mg , koppar 15 mg 
 • Benelux Frösticks till Kanariefåglar 110 g

  Benelux Frösticks till Kanariefåglar 110 g
  Smaskiga frösticks med honung!Benelux frösticks - ett välsmakande godis till din kanariefågel. Frösticksen är gjorda av naturliga ingredienser och innehåller vitaminer. Säker och praktisk hängande krok, och naturlig träpinne i botten. Inga konserveringsmedel. Mängd: 2 x 55 gIngredienser: frön, frukt (11%), nötter (7%), sockerarter, spannmål, oljor och fetter. Näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, råfiber 12%, råaska 5%, fukt 9%. Tillförda näringsämnen (mg / kg): Vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg 
 • Tyrol Redematerial Bollar 2-pack

  Tyrol Redematerial Bollar 2-pack
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial för småfåglar. Storlek: 6 cm. 
 • Orlux Äggfoder Undulat 250gr

  Orlux Äggfoder Undulat 250gr
  Orlux Äggfoder - ett tillskottsfoder som bidrar till en vacker fjäderdräkt och en optimal tillväxt!Tillskottsfodret är berikat med proteiner, vitaminer, spårämnen, mineraler och essentiella aminosyror. Det är färdigt att användas till undulater men även till gräsparakiter och dvärgpapegojor. Fodret har ett högt näringsvärde tack vare att man tillsatt 100 % ren och naturlig honung. Extra tillsatt lysin och metionin garanterar en optimal tillväxt och fjäderdräkt. Extra jod stimulerar aktiviteten i sköldkörteln. Fodret är grovt för bättre assimilation.Användning: Äggfodret är färdigt att användas och kan alltid finnas tillgängligt för fågeln. Fodret kan också blandas ut med groddar, riven frukt och/eller grönsaker men i så fall måste maten bytas ut varje dag.Ingredienser: Ägg och äggprodukter (30%), bageriprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter, frö, honung, socker, mineraler, frukt, FOS, MOS.Näringsinnehåll: Råprotein 16 %, Råfett 2 %, Aska 5%, Fiber 2%
 • Versele-Laga Prestige Undulat (4 kg)

  Versele-Laga Prestige Undulat (4 kg)
  Prestige Undulat - en välbalanserad, naturlig fröblandling till undulater!Fröblandningen tillgodoser undulatens basbehov, utöver fröblandningen behöver din fågel även grönsaker och frukt av varierade sorter. Frömixen är inte ett fullfoder.Sammansättning: Gul hirs 52%, Röd hirs 16%, Vit hirs 12%, Skalad havre 9%, Kanariefrö 5%, Linfrö 3%, Safflor 2,5%, Nigerfrö 0,5%
 • Benelux Banan- & Nötfröstänger till Papegojor 160 g

  Benelux Banan- & Nötfröstänger till Papegojor 160 g
  Smarriga fröstänger med banan och nötterBenelux fröstänger med banan och nötter - en välsmakande godbit för papegojor! Benelux fröstänger är gjorda av naturliga ingredienser och är berikade med vitaminer. Det är gott och samtidigt aktiverande för fågeln att pilla loss fröna från stängeln. Inuti stången finns en naturlig träpinne och fröstängerna är försedda med en säker och praktisk upphängningskrok. Helt utan konserveringsmedel och konstigheter,2x80g Ingredienser: vetekli, jordnötter (10%), frukter (9%), frön, socker, bageriprodukter, oljor och fetter näringsinnehåll: råprotein 12%, råfett 9%, växttråd med 12%, råaska, 5% fuktinnehåll 9%tillsatta näringsämnen (mg / kg): vitamin B1 0,8 mg, vitamin B2 3,0 mg, vitamin B6 1,5 mg, vitamin K3 1,5 mg, vitamin C 20 mg
 • Tyrol Wooden Stege 28 cm

  Tyrol Wooden Stege 28 cm
  Till fågelburenEn rolig stege till fågelburen! Storlek: 28 cm
 • Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix (1 kg)

  Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix (1 kg)
  Näringsrik fröblandning för afrikanska papegojorVersele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix innehåller alla de näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror din afrikanska papegojabehöver för optimal hälsa. Fröblandningen innehåller ett flertal olika frön, korn och godsaker, och har dessutom har låg fetthalt. Fröblandningen är berikad med VAM-pellets (Vitaminer, Aminosyror, Mineraler) speciellt anpassade efter papegojans behov. Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix är framtagen i samråd med vetenskapsteamet på Loro Parque Fundación (Teneriffa) och används som basföda i parken för alla afrikanska papegojor. Tursamt nog finns nu även fodret tillgängligt för alla papegojägare! Genom att köpa Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parrot Mix stödjer du parkens arbete med att skydda och bevara fågelarter. Versele-Laga stödjer parken i arbetet mot utrotning av hotade fåglar och skydd av de platser där de lever.