Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på hund

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder

 • Metizo Halsband Fast Lila 25

  Metizo Halsband Fast är ett bekvämt fodrat halsband, som är lätt att sätta på.
 • ZiwiPeak Dog Air-Dried Venison 1 kg

  Torrfoder av hög kvalité från ZiwiPeak
 • Ekonomipack: 2 x 12 / 15 kg Burns - Adult & Senior Sensitive+ Duck & Brown Rice (2 x 15 kg)

  Burns Adult / Puppy torrfoder är hypoallergena, avvägda och goda. Det finns ett foder för varje smak! De är fettsnåla, med mindre mängder protein och är helt utan vete. Recepten är utformade av veterinärer, är lättsmälta och passar näringskänsliga hundar. De innehåller aldrig ingredienser med allergena potential som vete, soja, mejeriprodukter, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Burns Adult / Puppy helfoder med fullkorn och högkvalitativa animaliska proteiner innehåller alla näringsämnen hunden behöver som grund till ett långt och friskt liv. Som alla andra produkter från Burns Pet Nutrition är även detta foder en holistisk näring för din hund! De högkvalitativa produkterna från Burns är anpassade till hundars olika behov och bildar grunden till en sund kost som främjar immunsystemet, huden, pälsen, matsmältningsorganen, skelettet, andningsorganen och nervsystemet. Burns kan ges till hundar med speciella näringsproblem. Alla fördelar med Burns torrfoder i överblick: Holistiska, avvägda helfoder Huvudsakliga proteinkällor är kyckling, lamm, fisk, anka och gris: näringsrika och lättsmälta Med solrosolja eller kycklingolja med essentiella fettsyror Havsalger: innehåller viktiga vitaminer och mineraler Låga andelar fett och protein Rika på komplexa kolhydrater genom innehållet av fullkornsprodukter Utan ingredienser med hög allergipotential: innehåller ej vete, soja, socker och mjölkprodukter Utvecklat av veterinärer Ett alternativ till veterinärdieter Utan konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel Säker härkomst: premium-tillverkare från UK med högsta kvalitetskrav Spara pengar! Köp 2 stora påsar Burns torrfoder för hundar i valfri smak till förmånligt sparpris! Läs mer om de olika sorterna nedan: Burns Adult & Senior Original Chicken & Brown Rice Burns Adult Original Lamb & Brown Rice Burns Adult Original Fish & Brown Rice Burns Adult & Senior Sensitive+ Duck & Brown Rice Burns Adult Sensitive+ Pork & Potato Burns Large & Giant Breed Original Chicken & Rice Burns Choice Adult Lamb & Maize Burns Choice Adult & Senior Chicken & Maize Burns Adult & Senior Weight Control+ Chicken & Oats Burns Puppy Original Chicken & Rice Burns Puppy Original Lamm & ris Burns Puppy Mini Chicken & Rice Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 492445.
 • Bravo Retriever Lammsmak 14 cm

  Tuggben med smak av lamm
 • Metizo Sele med Handtag Gul XXS

  Metizo Sele med Handtag är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor.
 • Ylletäcke 55 cm

  Ett värmande och slitstarkt ylletäcke i 100% ylle. Täcker värmer hundens viktigaste muskler samt bröstkorg. Perfekt att ha i bilen, innan och under aktivitet eller under ett regntäcke för extra frusna hundar.
 • Eukanuba Yorkshire Terrier Adult - Breed Specific - 2 kg

  Hjälp din vuxna, mindre rashund att förbli i toppform genom att tillgodose den med ett premiumfoder som är speciellt anpassad till rasens behov. Eukanuba Adult Breed Specific Yorkshire Terrier uppfyller de speciella näringsbehov som yorkshire terrier, cavalier king charles spaniel, mini- och toypudel samt shih tzu har. Det speciella receptet främjar tarmens hälsa och optimerar näringsupptaget med en extra portion prebiotika och sockerbetsfibrer. Kalorisnålt kycklingkött som huvudsaklig proteinkälla bygger slanka, starka muskler. Kalcium stödjer ett starkt skelett. Fodret är rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror som påverkar hudens och pälsens hälsa positivt. Håravfall kan bevisligen minskas med upp till 80 %. Dessutom kan extra tillsatta essentiella mineraler tillsammans med de speciellt utformade DentaDefense-foderbitarna bidra till att hunden får vitare tänder genom att tandbeläggning och nybildning av tandsten minskas. Ett till 100 % komplett och avvägt foder, vars formel är utformat tillsammans med veterinärer för att tillgodose din rashund med en optimal blandning närings- och mikronäringsämnen. Eukanubas studier sedan 10 år tillbaka gör tydligt att hundar kan uppnå en ovanligt hög ålder! Vi vill alla ge våra trogna, fyrbenta vänner ett så långt liv som möjligt. Eukanubas observationer under de senaste 10 åren visar att Eunakubas foder kan hjälpa hunden till ett längre liv. Med Eukanubas exceptionella foder, kombinerat med en artanpassad omsorg, kan du och din trogna hund njuta av varandras sällskap längre. Eukanuba Adult Breed Specific Yorkshire Terrier i överblick: Torrfoder för vuxna hundar över 1 års ålder av raserna yorkshire terrier, cavalier king charles spaniel, mini- och toypudel samt shih tzu 100 % komplett och avvägt - utvecklat tillsammans med veterinärer Effektiv matsmältning: Innehåller en särskilt hög halt prebiotiska fiber som främjar en harmonisk matsmältning och en balanserad tarmflora Vita tänder: Essentiella mineraler och speciella 3D-kroketter, utvecklade tillsammans med experter från Oral B, kan minska bildning av plack och tandsten med upp till 80 % Hudens och pälsens hälsa: Särskilt rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror, minskar bevisligen håravfall med upp till 80 % och ger en glänsande päls Med kalcium för ett starkt skelett och tänder Optimerad kombination av näringsämnen: Anpassat förhållande av protein, fett, kolhydrater, viktiga vitaminer och mineraler
 • Beco Eco Leksaksboll Blå S

  Beco Eco Leksaksboll är en skojig boll, gjord av miljövänligt naturgummi och växtfiber från risskal.
 • PetRageous Chevron Keramikskål Grå

 • Dogzilla Strong Chewer Dumbell

  Dogzilla Strong Chewer Dumbell är en skojig och tuff tuggleksak, tillverkad av naturgummi. Kan fyllas med torrfoder eller godis för att aktivera din hund!
 • Simple Shed Schampo 3,8 L

  Ett milt antifällningsschampo som påskyndar fällningen av täckhår och underull, samtidigt som den effektivt löser upp smuts och fett. Regelbunden användning kommer att minska onormal fällning.
 • Tuggknut Norrsken 33-36 cm

  Tuggknuten norrsken är ett naturellt tugg tillverkat av råhud som håller länge.PetNation tugg har smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna och finns även med ren eller hjortronsmak
 • Rinti Extra Puppy Bitties Kyckling - Ekonomipack: Kyckling & nötkött 3 x 75 g

  Rinti Extra Bitties tillverkas med en hög andel kött, helt utan soja (vegetabiliskt proteinextrakt). De goda bitarna är skonsamt lufttorkade och därefter steriliserade, vilket gör dem mycket lättsmälta. Tillsatsen av omega 3 stödjer immunsystemet som skyddar hunden mot en mängd olika sjukdomar. Rinti Extra Bitties innehåller inga konserveringsämnen eller andra konstgjorda tillsatser. Godbitarna är perfekta som belöning på valpskolan eller annan träning - köttiga aptitbitar som din valp kommer att älska, bit efter bit. Den återförslutningsbara påsen håller pinnarna färska längre. RINTI Extra Puppy Bitties med kyckling övertygar: Träningsgodis för små valpar I 2 läckra sorter: Kyckling & nötkött och Kyckling & anka Garanterat äkta kött: särskilt hög andel färskt kött Möra köttbitar: små och mjuka, lätta att tugga för valpar Med viktigt omega-3: för en god utveckling och starkt immunsystem Idealiskt som godis på valpträningen Utan soja, konserveringsmedel och konstgjorda tillsatser Skonsamt tillagat och mycket lättsmält Vi rekommenderar som praktiskt tillbehör: Trixie Dog Activity Baggy Deluxe Material: vattenavvisande högkvalitativt nylon Stängs med ett dragsnöre Kan sättas fast i bältet med ett clip Enkel att rengöra med en fuktig trasa
 • Kong Champz Bone Tug

  Kong Champz Bone Tug är designat för interaktiv lek med hunden både i vatten och på land.
 • Blandat sparpack: Chewies Miniben - 6 olika sorter (1,5 kg)

  Fågel-, lax-, lamm-, våm-, vilt- och nötkött i ett blandpack! Dessa läckra små ben är utmärkta för att få hunden att anstränga sig riktigt på träningen eller när ni övar på att förbättra hundens uppförande hemma. De små benen passar perfekt för små hundraser, men även katter eller stora hundar glädjer sig över en lättuggad godbit mellan måltiderna. De sex olika sorterna i det blandade sparpacket är alla smakrika och ger omväxling. Genom godbitarnas mindre storlek och speciella struktur är Chewies Miniben perfekta för att användas på träningen. Bitarna går snabbt att ge och hunden distraheras inte genom att tugga länge, så ni kan snabbt återgå till övningarna igen. Chewies Miniben har en hög kötthalt och är fettsnåla. Därutöver är de sockerfria, vilket skonar tänderna. Chewies Miniben tillverkas i Tyskland. Chewies Miniben är ett tillskott till det dagliga fodret Finns i sex olika smakvarianter: 2 x Fågel, 2 x Lax, 2 x Lamm, 2 x Våm, 2 x Vilt och 2 x Lammkött Speciellt lämpliga för hundar av små raser Passar perfekt som belöning på träningen eller uppfostringsövningar hemma Lämplig storlek och struktur: Kan enkelt och snabbt ges och sväljas och avleder inte hundens uppmärksamhet från övningarna länge Hög köttandel Låg fetthalt Utan socker: Tand- och matsmältningsproblem kan undvikas
 • Royal Canin Boxer Adult - 12 kg

  Boxern är en mycket aktiv och livlig hund som belastar lederna mycket intensivt. Boxern har ett stort hjärta och en stark muskulatur, men är också känd för att vara mottaglig för hjärtproblem. På grund av rasens unika huvudform med ett kort ansikte och underbett (brachycephalisk typ), har din boxer en unik ätteknik. Den tenderar till att suga på sin mat innan han tuggar den. Som hos alla stora hundar är boxerns matsmältningssystem är känsligare än hos mindre hundar. Royal Canin Breed Boxer torrfoder har utvecklats speciellt med ovan nämnda egenskaper i åtanke: Musklerna kan bibehållas, skydd för lederna: Royal Canin Breed Boxer hundfoder stöder upprätthållandet av muskelmassan, har en optimal proteinhalt (26%) och är rikt på L-karnitin, kondroitin, glukosamin liksom omega 3-fettsyror (EPA / DHA) som förstärkning för lederna. Hjärtfunktion: Royal Canin Breed Boxer hundfoder stöder kontraktionstyrkan och energiförsörjningen av hjärtmuskeln: Taurin och L-karnitin stimulerar hjärtmuskelns sammandragning. Tillägget av ett antioxidant komplex stöder hjärtat i kampen mot fria radikaler. Tillsatsen av fiskolja (EPA/DHA) begränsar risken för en oregelbunden hjärtrytm. Cellskydd: Ett aktivt ingredienskomplex av lykopen, polyfenoler från druvor och grönt te samt Vitamin E och C hjälper till att fördröja cellens åldrande. Optimal matsmältning: En oönskad bakteriejäsning begränsas genom den mindre halten svårsmälta proteiner och tillägget av växtfibrer bidrar till att upprätthålla matsmältningsorganens hygien. Speciella foderbitar: Tack vare de ergonomiskt utformade foderbitarna kan boxern lättare plocka upp dem och stimuleras samtidigt att tugga intensivare. Foderbitar:
 • Rogz Fancy Dress Halsband Rosa Medium

  Ett läckert hundhalsband i mjuk nylon.
 • Premium Piggborste Vajer Large

  Borste med metallpiggar av hög kvalitet och snygg design. Lämplig till mellan- och långhåriga hundar och katter. Hjälper till att ge en sund och fin päls.
 • Neewa Halvstryp Halsband Blå Medium

  Ett skönt halvstryphalsband med vadderad nedre del av halsen. Stora justeringsmöjligheter för att det ska passa hunden.
 • Ekonomipack: Bozita Paté 24 x 200 g - Lax

  I dessa burkar gömmer sig oförfalskade smaker från Sverige i form av smaskiga patéer. Det saftiga våtfodret från Bozita tillagas med färska, naturliga ingredienser och består till ungefär 60 % av aromatiska kött- och fisksorter som ren, nötkött, lax, kyckling eller älgkött. 100 % av proteinet är animaliskt och tillgodoser hunden med högkvalitativa proteinbyggstenar. Vitaminer, mineraler och spårämnen avrundar näringssammansättningen, så alla sorterna är lämpliga helfoder men kan även ges som topping på torrfodret. De rejäla sammansättningarna innehåller inga onödiga tillsatser och består till 100 % av naturlig, kontrollerad kvalitet. De tillagas helt utan grisprotein, socker, soja, färgämnen och GMO samt spannmål. Därför kan de ges till hundar med allergier eller livsmedelsintolerans. Sverige har stränga riktlinjer och hårda krav på djurskydd och hygien. Användning av förebyggande eller tillväxtfrämjande antibiotika eller hormoner är förbjudet. Därigenom kan du vara säker på att du erbjuder din hund högkvalitativa, säkra och goda måltider, fria från antibiotika och köttmjöl när den får Bozita. Bozita Patéer är äkta delikatesser som övertygar genom en genomgående god kvalitet och är omtyckt av alla hundar! Bozita Paté 200 g i överblick: Premium-våtfoder för vuxna hundar Spannmålsfritt: kan ges till hundar med allergier eller livsmedelsintolerans 100 % svenska ingredienser: förstklassiga råvaror, naturliga och färskt tillagade Höga köttandel: varje sort innehåller ungefär 60 % nötkött, renkött, älg, lax eller hönskött, goda och rika på viktiga proteinbyggstenar 100 % animaliskt protein: den totala proteinhalten härstammar från kött och fisk För en vital hund: avvägd sammanställning av vitalämnen för ett sunt välmående Inga onödiga ingredienser: innehåller ej grisprotein, soja, socker, färgämnen och GMO Helfoder: kan ges som helfoder lika väl som topping på torrfodret Särskilt smakrikt: genom svenska, högkvalitativa ingredienser Svensk kvalitet: Bozita hundfoder tillverkas i en av Europas modernaste anläggningar på högsta nivå. Tillverkaren kan se tillbaka på över 100 års erfarenhet, på grund av den stränga svenska lagstiftningen används endast förstklassiga råvaror, till exempel endast kött från livsmedelscertifierade slaktdjur, förebyggande eller tillväxtfrämjande användning av antibiotika och hormoner är förbjuden vid djuruppfödningen
 • Animonda GranCarno Original Adult 6 x 400 g - Rent nötkött

  Hunden härstammar från vargen, men dess utseende och väsen har förändrats starkt under de 15000 år den levt tillsammans med människan. Något som däremot inte har förändrats är näringsbehovet och särskilt behovet av animaliska råvaror. Animonda GranCarno Original innehåller uteslutande noggrant utvalda köttsorter av bästa kvalitet, bestående av hjärta, lunga, lever och muskelkött. Den varsamma tillredningen av det färska köttet gör det möjligt att bevara råvarornas näringsämnen och goda smaker. Även köttets naturliga fiberstruktur bevaras, och är ett tydligt bevis på matens fräschhet och naturlighet! Fodret smakar naturligt av kött och har därför en utmärkt acceptans bland hundarna. Det innehåller inte spannmål, utan den enda kolhydratkällan är potatis. Inte heller soja, smakförstärkare, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel tillsätts. Immunsystemet skyddas och hundens motståndskraft byggs upp med en speciell kombination av olika antioxidanter. Produktens egenskaper i överblick: Helfoder för vuxna hundar Passar även näringskänsliga eller allergiska hundar En hög andel kött, bestående av hjärta, lungor, lever och muskelkött Optimal tillgänglighet av näringsämnen tack vare den skonsamma tillredningen av färska ingredienser Köttets naturliga fiberstruktur bevaras: ett bevis på matens färskhet och naturlighet En kombination av olika antioxidanter stärker immunsystemet Utan spannmål och gluten: innehåller ej spannmål, utan potatis är den enda kolhydratkällan Hög acceptans: konsistensen och den goda smaken av äkta kött är omtyckt Helt UTAN soja, smakförstärkare, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel
 • Veterinary Diets Dog Mobility C2P+ 7 kg

  Royal Canin Veterinary Diets C2P+ ett innovativt komplex med tre samverkande beprövade komponenter som stödjer ledhälsan
 • Terra Canis 6 x 400 g - Kanin med zucchini, amarant & ramslök

  Terra Canis hundmat av högsta klass med enbart naturliga ingredienser i livsmedelskvalitet, tillverkad i ett bayerskt slakteri. Nu även för små raser.
 • Margbein

  Margben Naturlig snacks for å tilfredsstille hundens naturlige tyggebehov.NB! Vær oppmerksom på at deler kan løsne og sette seg fast i halsen eller skrape opp tarmer. Derfor er det viktig å følge med når hunden spiser margbein. Pass alltid på at hunden har tilgang på friskt vann. Størrelse: 11-14 cm  
 • Feel Active Neoprenhalsband Orange

 • Hurtta Casual Retriever Koppel Rosa 210cm x 8mm

  Hurtta Casual Retriever Koppel är ett stadigt repkoppel, perfekt för daglig användning och aktiviteter
 • Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities hundmat - Ekonomipack: Lax 24 x 370 g

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities hundmat har utvecklats speciellt för vuxna hundar som lider av dermatos eller överdrivet håravfall. Dietfodret bidrar till att minska hud- och pälsproblem som orsakats av livsmedelsintolerans eller allergier. Alla sorterna innehåller utvalda proteinkällor och kolhydratkällor som tolereras särskilt väl och kan användas som uteslutningsdieter. Det saftiga fodret är särskilt gott eftersom de innehåller minst 19 % fisk eller kött. Till köttet serveras ris eller potatis. Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities är lättsmälta och väl tolererade måltider. Alla sorterna innehåller höga halter essentiella fettsyror som kan främja en frisk hud och glänsande päls. En viktigt blandning av vitaminer, mineraler och spårämnen stödjer hunden och dess vitala funktioner komplett. Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities är ett högkvalitativt våtfoder som som förordas av veterinärer. Det hjälper till att lindra hud- och pälsproblem som orsakats av kosten. Indikationer Initial behandling av hundar med hudsjukdomar Klåda på grund av födoämnesallergi (atopi) Livsmedelsallergi eller intolerans med dermatologiska eller gastrointestinala symtom Vid den mest grundläggande formen av lishmania Kan användas som uteslutningsdiet Kontraindikationer Katter Valpar Dräktiga och digivande tikar Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities i överblick: Diet-våtfoder för vuxna hundar Speciellt utformat för hundar med dermatos eller överdrivet håravfall Motverkar hud- och pälsproblem orsakade av kosten: idealisk för känsliga hundar med allergier eller överkänslighet Höga halter essentiella fettsyror: stödjer en frisk hud och päls Utvalda protein och kolhydratkällor: hälsosamma ingredienser med lågt allergent potential, lämpligt som uteslutningsdiet Med minst 19 % fisk eller kött: rik på värdefulla animaliska proteiner, särskilt gott Avvägt, rikt på vitala ämnen: med vitaminer, mineraler och spårämnen som främjar en optimal kroppskondition Praktisk ring-burk: enkel att öppna och portionera ur Kliniskt testat: högkvalitativt våtfoder med effekt, rekommenderat av veterinärer
 • Pro Dog Repboll Gummi Lång S

  Pro Dog Repboll Gummi Lång är en rolig och aktiverande kastleksak för den leksugne apporterande hunden.
 • Hyper Pet Chewz Boll

  Hyper Pet Chewz består av 2 olika hållbara, lättvikts tuggleksaker i EVA skum som är perfekta för hunden.
 • Precept Plus Foundation 12 kg

  Hundfoder för vuxna hundar
 • Little&Bigger Rostfri Matskål Grön M

 • Purizon Large Adult Chicken & Fish - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Spannmålsfritt torrfoder för hundar av stora raser, extra stora foderbitar, med de naturliga broskbyggstenarna glukosamin och kondroitinsulfat, hela 70 % protein genom förstklassiga animaliska råvaror
 • Diet Canine Renal Health K/D 12 kg

  Diet Canine K/D är framtaget av veterinärer för att hjälpa hundar med njursjukdomar. Veterinärfodret lindrar symptomen samt fördröjer utvecklingen av njursvikt.
 • Avital Laxolja 100 ml

  Avital Laxolja har många hälsofördelar och lämpar sig för både hund och katt. Den dämpar inflammationer och ökar återhämtningsförmågan efter fysisk ansträngning. Den bidrar bland annat till hög vitalitet och elastisk hud.
 • Hunter Binz Underlägg

  Underlägg i silikon.
 • Hunter Canadian Elk Halsband Mörkbrun 55

  Halsband i älgläder med mycket hög kvalitet, vilket är extra mjukt och skönt att hålla.
 • KONG Classic, röd - M (8,5 cm)

  KONG Classic bär inte detta namn av en ren tillfällighet. KONG Classic är verkligen en väl beprövad klassiker bland hundleksaker, med en behaglig beskaffenhet som hundar älskar att tugga på och leka med. Leksaken kan till och med fyllas med godis för att göra den ännu mer attraktiv! Hundar har naturliga behov att dels jaga efter ''''byten'''' och dels att tugga. KONG Classic har allt detta, och mer - denna leksak har varit älskad av hundar sedan årtionden tillbaka. Ge din fyrbenta vän nöjet att tillfredsställa sina grundläggande behov med KONG Classic. Den är tillverkad av röd, naturgummi som är ett inbjudande material att tugga på, helst i all evighet. KONG Classic är perfekt för att liva upp vardagen. Den är till exempel rolig att apportera när ni är ute och promenerar. Det speciella med KONG Classic är att formen på leksaken gör att den studsar oförutsägbart när den landar, vilket väcker hundens jakt- och lekinstinkter och ökar lusten att försöka fånga den. Ännu intressantare för hunden blir KONG Classic när den fylls med godis. Göm tuggbitar, kex eller pastejer i hålet i Kong Classic och se hur hunden helt glömmer omgivningen medan den försöker få ut belöningen efter den vilda jakten på ''''bytet''''. Hundägare berättar ofta hur hunden tillbringar timmar med att bearbeta KONG. Det är en ansträngande sysselsättning där hunden använder flera sinnen. Liksom de andra KONG-varianterna finns även KONG Classic i olika storlekar, lämpliga för olika hundraser och viktklasser. KONG Classic i överblick: Hundleksak att leka med, apportera och tugga på Studsar oförutsägbart – jättekul att jaga efter! Kan fyllas med godis, till exempel tuggbitar eller kex Tillfredsställer det naturliga behovet att tugga, busa och leka den Färg: röd Material: naturgummi Storlekar: S för hundar upp till 9 kg: ca H 7 x B 4,5 x T 4,5 cm M för hundar 7 - 16 kg: ca H 8,5 x B 5,5 x T 5,5 cm L för hundar 13 - 30 kg: ca H 10 x B 6,5 x T 6,5 cm XL för hundar 27 - 41 kg: ca H 13 x B 9 x T 9 cm Några förslag på godis till KONG Classic: Goda, saftiga miniben som belöning vid träning, lydnadsövningar eller som godbit emellanåt: Chewies Miniben belöningsgodis (halvfuktiga) Rejäla smaker, utan köttmjöl och soja, skonsamt lufttorkade, lättsmälta och med hög tolerans: Rinti Extra Bitties 100 g Hänvisning: Ingen leksak är helt oförstörbar. Hunden bör alltid vara under uppsikt när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om det fattas delar eller om den är trasig för att säkerställa att hunden inte skadar sig.
 • Metizo Koppel Gummi, Reflex & Fodrat handtag Röd 15mm

  Metizo Koppel Gummi, Reflex & Fodrat handtag är ett allt-i-ett koppel för alla hundar
 • Greenwoods Adult Turkey & Rice 12 kg (6 x 2 kg)

  Med Greenwoods torrfoder kan du erbjuda din hund den bästa möjliga näringen. Den höga andelen färskt kött eller fisk kombinerat med en skonsam tillredning skapar det mycket goda torrfodret - som självklart inte innehåller tillsatser av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Hundens hälsa står i fokus, och de olika varianterna av Greenwoods består uteslutande av högkvalitativa ingredienser, sammanställda med recept som har testats länge och tolereras väl av hundar. Eftersom varje sort bara har en sorts animalisk proteinkälla är Greenwoods särskilt lämpligt för hundar med känslig matsmältning. Ingredienser som ägg, mjölk, vete, soja samt gris- och nötkött undviks helt eftersom de är kända allergiutlösare. Detta förebygger också intolerans. Viktiga energikällor som ris, korn och havre stödjer matsmältningssystemet ytterligare. Med så mycket naturlig smak och fräschhet i varje tugga är det inte underligt att hundar älskar Greenwoods! Greenwoods är en balanserad hundmat, tillverkad av speciellt utvalda och naturliga ingredienser: Med färskt tillagat kalkonkött, skonsamt kokat för att bibehålla den naturlig smaken Brunt och vitt ris är utmärkta kolhydratkällor som förser hunden med energi - ris är känt för att ha en hög tolerans, även hos hundar med känslig mage Naturliga havsalger är rika på jod och prebiotiska fibrer som stödjer en frisk tarmflora Yucca schidigera har en positiv effekt på illaluktande avföring Cikoriaextrakt kan främja tillväxten av friska tarmbakterier och därmed stödja matsmältningen Linfrön har en hög halt livsnödvändiga omega-fettsyror som bland annat stödjer hud och päls Hypoallergent, fritt från ingredienser som ägg, mjölk, vete, soja, gris- och nötkött Greenwoods Adult Turkey & Rice innehåller följande viktiga ämnen för ett gott allmänt välbefinnande: Alla livsnödvändiga vitaminer, däribland vitamin A, D, E samt alla viktiga B-vitaminer Vitamin E som naturlig antioxidant skyddar mot fria radikaler Cikoria-extrakt, rikt på inulin som stödjer tarmens hälsa Täcker behovet av alla nödvändiga mineralämnen (exempelvis kalcium, fosfor) och essentiella spårämnen (exempelvis zink, magnesium, selen) Notera: Förpackningen på produktbilden skiljer sig för närvarande utseendemässigt från den levererade varans förpackning, som kommer att ändras inom kort.
 • Stort ekonomipack: Barkoo tuggrullar - 500 st à ca 12,5 cm (vridna tuggrullar, natur)

  De smakliga tuggrullarna är ett roligt tillskott till hundens dagliga foder. De fettsnåla, vridna tuggrullarna från Barkoo av 100 % naturlig, knaprig råhud sysselsätter hunden en längre tid. Samtidigt som den tuggar rengörs och vårdas automatiskt tänderna och tandköttet! Benen är fria från arom- och färgämnen och konserveringsmedel. En idealisk godbit emellanåt! Knapra, tugga och gnaga är högst uppskattade vardagsnöjen för hundar. Barkoo främjar denna urinstinkt med ett stort sortiment av omväxlingsrikt, naturligt tuggodis. Tugga är en rolig syssla som din hund aldrig får nog av! Välj mellan följande Barkoo tuggpinnar: Barkoo tuggpinnar: Pressade tuggpinnar av 100 % nöthud som underhåller och glädjer både stora och små hundar en längre tid, samtidigt som tänder och käkmuskler stärks. Barkoo tuggpinne, natur: 100 % naturlig råhud, ej pressad: Tuggpinne som främjar munhygienen och tänderna. Ett långvarigt tuggskoj som ger nöjda hundar. Barkoo vridna tuggrullar, natur av gris: De vridna tuggrullarna av 100 % grishud är uppskattade av stora som små och är en längre tids tuggsysselsättning som dessutom stärker tänder och käkmuskler. Barkoo vridna tuggrullar, natur: 100 % torkad nöthud för långvarigt tuggande. De vridna rullarna behagar stor som liten och stärker samtidigt tänder och käkmuskler. Barkoo tuggrullar - brokig blandning: Detta tuggnöje av mald nöthud förnöjer stora som små hundar och stärker tänder och käkmuskler. Barkoo kan muntra upp varje hund med ett passande godis, vare sig det ska vara som belöning, en sysselsättning, för speciella behov eller av ingen särskild orsak alls! Barkoo – passion for snacks! Vårt tips: Barkoos tuggrullar är perfekta att ta med! Barkoos vridna tuggrullar är ett foderkomplettering.
 • Hunter Sele Neopren Vario Quick Röd S

  Mjuk följsam sele i nylon/neopren med 3M™ Scotchlite™ Reflective Material.
 • Nutrima Vital Medium Breed 2 kg

  Nutrima Vital Medium Breed är ett högkvalitativt och smaskigt torrfoder med mycket högt kött- och näringsinnehåll. Fodret är speciellt anpassat för vuxna hundar av medelstora raser.
 • Diet Canine i/d Stress Mini 1,5 kg

  Diet Canine i/d Stress Mini är ett foder speciellt sammansatt för att lugna och mildra stressrelaterade mag-tarmproblem hos hundar under 14 kg.
 • Hurtta Outdoors Dazzle Runt Reflexkoppel Gul 180 x 8 mm

  Hållbart repkoppel från Hurtta
 • Hundleksak Vildsvin 35 cm

  En mjukt stoppad hundleksak i plysch, med ljud.
 • Ekonomipack: Rinti 24 x 400 g - Fågelhjärtan

  Rinti är ett väl avvägt hundfoder som motsvarar hundens näringsbehov. Hunden är köttätare av naturen och dess tarmkanal är anpassad till en köttbaserad kost. Den ursprungliga näringen bestod förutom muskelkött även av inälvsmat som lever, mage eller lunga samt mineralrikt köttmaterial. Köttet tillagas skonsamt i låga temperaturer för att bevara så många naturliga näringsämnen som möjligt. Just därför smakar Rinti som färskt tillagat. Rinti är en köttig måltid av högsta kvalitet som innehåller allt din hund behöver. Den unika sammanställningen av olika köttsorter har berikats med vitaminer och mineraler. En sund hundkost rekommenderas innehålla en balanserad mängd omega 3 och omega 6-fettsyror. Omega 3-fettsyror finns i linfrö och omega 6-fettsyror finns i visst kött. Viktiga fibrer går att finna i vegetabiliska biprodukter. De stödjer matsmältningen, särskilt hos stora och äldre hundar. Rinti innehåller upp till 67 % kött samt fibrer, olja, mineraler, vitaminer och vatten. Mata din hund med Rinti hundmat: Helfoder för hundar Med äkta kött i bitar nu med ännu mer naturligt kött! Med betmassa rik på fiber för en sund matsmältning Med linfröolja, rik på omega-3-fettsyror skyddar cellerna och stödjer immunsystemet Inget presskött Inga smakförstärkare Inget köttmjöl Inget spannmål, som i många torrfoder Ingen soja Inga färgämnen Rinti ekonomipack finns också som blandpack i flera olika varianter: Blandpack Nötkött, Fågelhjärtan: 12 x 400 g Nötkött 12 x 400 g Fågelhjärtan Blandpack Kyckling, Kalv: 12 x 400 g Kyckling 12 x 400 g Kalv Blandpack Junior Nötkött, Kyckling: 12 x 400 g Junior Nötkött 12 x 400 g Junior Kyckling Blandpack Nötkött, Fågelhjärtan, Våm, Lamm: 6 x 400 g Nötkött 6 x 400 g Fågelhjärtan 6 x 400 g Lamm 6 x 400 g Våm Blandpack Lamm, Kyckling, Vilt, Anka: 6 x 400 g Lamm 6 x 400 g Kyckling 6 x 400 g Vilt 6 x 400 g Anka Blandpack Nötkött, Fågelhjärtan, Våm, Lamm: 6 x 400 g Nötkött 6 x 400 g Fågelhjärtan 6 x 400 g Lamm 6 x 400 g Våm Blandpack Fågelhjärtan, Nötkött, Kyckling, Skinka, Våm, Kalv: 2 x 400 g Nötkött 2 x 400 g Fågelhjärtan 2 x 400 g Kyckling 2 x 400 g Skinka 2 x 400 g Våm 2 x 400 g Kalv Du hittar mer information under länkarna nedan! Rinti 6 x 400 g Rinti Junior 6 x 400 g Rinti Senior 6 x 400 g
 • Puppy Small Breed 6 kg

  Acana Puppy Small Breed är ett hundfoder för valpar och unghundar av små raser.
 • Precept Plus Puppy 3 kg

  Precept Plus Puppy är ett foder framtaget för små och stora valpar från avvänjning till vuxen ålder samt dräktiga och digivande tikar. Fodret har en mycket hög kötthalt, är rikt på kalorier samt innehåller bara naturliga ingredienser som ger en frisk och sund hund med ett starkt immunförsvar.
 • ItsyBitsy Dog Lammsticks

 • Diet Canine C/D Multicare Chicken 12 kg

  Diet Canine C/D Urinary Care, urinstenar kan vara mycket smärtsamma och kan bildas på nytt efter att de lösts upp. Fodret minskar risken för kalciumoxalat och struvitstenar hos hundar.
 • Transportbur Metallic Blå Medium

  Denna metallbur håller mycket hög kvalitet och är stabil och hållbar. Enkel att montera och lätt att fälla ihop. Finns i flera färger och storlekar.
 • Science Plan Puppy Small & Miniature

  Specialanpassat foder för hundvalpar av små raser.

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se
- Vovveweb.se
- Pongo.se
- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

[annons]