Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på hund

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder

 • RAUH! Belly Toast

  Tillverkat av nötskinn och grisöra utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis.
 • HUNTER Knot hundleksak - L 32 x Ø 7 cm

  Med denna mångsidiga kvalitetsleksak från HUNTER kan ni tillbringa många gemensamma stunder med lekar och sport! Den tåliga gummiknuten är tillverkad i ett stycke och kan inte förlora formen. Leksaken har en räfflad yta som är snäll mot hundens tänder och gör det lätt att plocka upp den och bära på. I ena änden är ett gediget vävt rep fastbundet att hålla fast i när ni leker vilda dragkamper - tänk bara på att hunden inte alltid får vinna! Den robusta och elastiska gummiknuten är också en uppskattad tuggleksak om hunden ska sysselsätta sig själv. Likaså är gummiknuten en idealisk apporteringsleksak, eftersom den är enkel att kasta långt med hjälp av repet. Hundar älskar att jaga efter och apportera den mångsidiga leksaken! HUNTER hundleksak Knot i överblick: Robust dragkamp- och apporteringsleksak HUNTER-kvalitetsleksak: Mycket tålig och hållbar, med genomtänkt och funktionell design Knut av gummi: Robust, skonsam mot tänderna Med kraftigt rep: Att hålla i när ni leker dragkamp och praktiskt för långa kast Mångsidig sysselsättning: Som leksak för dragkamper, att kasta och apportera eller att tugga på Enkel att plocka upp tack vara den räfflade ytan Elastiskt och motståndskraftig Färg: Färg kan inte väljas vid beställningen Variant 1: Svart/gul Variant 2: Gul/svart Material: Gummiknut med rep Mått: Totala mått: Ø 5 x L 32 cm Knut: Ø 5 x L 18 cm Vikt: 230 g Hänvisning: Ingen leksak är helt oförstörbar. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om det fattas bitar eller om den är trasig, för att undvika att hunden eventuellt gör sig illa.
 • Basic Nappa Halvstryp Halsband Rosa/Svart

 • ANF Low Activity / Senior 12 kg

  Detta är ett komplett och balanserat hundfoder för hundar med låg aktivitetsnivå och äldre hundar.
 • Doggy Professional Extra Valp 2 kg

  Smakligt foder för växande och di-givande hundar.
 • Hunter Matskål Melamin Lime 160 ml

  Stilren vit matskål i melamin.
 • James Wellbeloved Senior Fish & Rice - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  James Wellbeloved Senior med smaklig fisk och ris är ett komplett torrfoder, anpassat till äldre hundars speciella näringsbehov. När din hund åldrar behöver den en balanserad diet som stödjer hälsan i skelett och leder samt hjälper till att motverka eller lindra tecknen på artrit. Det goda, sunda och lättsmälta fodret har endast en animaliskt proteinkälla - fisk - samt ris som källa till kolhydrater. James Wellbeloved torrfoder undviker många av de ingredienser som är kända för att orsaka allergiska reaktioner. Det är hypoallergent och innehåller ej soja, nötkött, griskött, vetegluten, vete, ägg, mjölkprodukter eller artificiella färgämnen och konserveringsmedel. De läckra fodret är lämpligt för hundar som lider av allergier, känslig hud eller matsmältningsproblem. Det är energirikt och storleken på bitarna uppmuntrar hunden att äta långsammare, vilket minskar risken för uppblåsthet. Fodret innehåller viktiga mineraler och vitaminer som äldre hundar behöver för att kunna behålla en god hälsa. Välgörande alger och cikoriaextrakt är prebiotika som främjar sunda bakterier i tarmen. Linfrön innehåller hälsosamma omega 3 och 6 som hjälper till att hålla huden frisk och ger och vacker päls. Yuccaextrakt minskar lukten på avföringen, kondroitin och glukosanim kan hjälpa till att håller brosket friskt och lindrar symptom på artrit. James Wellbeloved Senior Fish & Rice är ett balanserat torrfoder, tillverkat med förstklassiga, naturliga och hälsosamma ingredienser som främjar hundens hälsa: Balanserat komplett torrfoder, sammanställt enligt äldre hundars näringsbehov Tillverkat med naturliga ingredienser och med endast en sorts animaliskt protein Lämpligt för hundar med hudproblem eller känsligt matsmältningssystem Undviker de vanligaste allergena ingredienserna: Utan nötkött, griskött, soja, vete, vetegluten, mjölkprodukter och ägg Hypoallergent: Endast en källa till animaliskt protein Fisk: Lättsmält och förstklassigt animaliskt protein Minskar gaser: Energirikt med större foderbitar som får hunden att tugga längre och äta långsammare Ris: En lättsmält, hälsosam källa till kolhydrater och energi Omegaoljor: En blandning av omega 3 och omega 6-fettsyror främjar en hälsosam, glänsande päls Cikoriaextrakt: Cikoria är rik på inulin, vilket bidrar till att upprätthålla en sund tarmflora Kondroitin and glukosamin: Hjälper till att hålla skelettet och lederna vid god hälsa Yuccaextrakt: Minskar avföringens lukt Vitaminer och mineraler innehåller viktiga näringsämnen för en holistisk och balanserad kost, i detta foder är mängderna sammanställda speciellt för äldre hundar Alfalfa: En utmärkt källa till naturliga betakaroten antioxidanter, innehåller även viktiga spårämnen Helt utan: Artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen samt fyllnadsmedel Tillverkat i UK
 • Urban Rain Vest - Orange

  Varumärke: Puppy Angel
 • Mini Exigent 4 kg

  Royal Canin Mini Exigent är ett torrfoder anpassat för vuxna, kräsna småhundar med en vikt mellan 1-10 kg, från 10 månaders ålder.
 • Pedigree Tasty Bites - Ekonomipack: Tuggsnittar nötkött: 6 x 155 g

  Pedigree Tasty Bites är supergoda snacks med kraftigt nötkött eller gott kycklingkött. Storleken gör dem lämpliga som belöning eller godbit emellanåt. De små bitarna är rika på viktiga vitaminer och mineraler, vilka kan stödja ett starkt immunsystem, och essentiella omega 3-fettsyror som främjar huden och pälsen. Pedigree Tasty Bites innehåller inga tillsatser av konstgjorda arom- och färgämnen. Godbitarna är förpackade i återförslutningsbara påsar som håller dem färska och goda länge. Pedigree Tasty Bites i översikt: Köttiga godbitar för alla vuxna hundar Perfekta som belöning eller bara som omväxling mellan måltiderna Med vitaminer, mineraler & omega 3: Främjar immunsystemet, huden och pälsen Utan konstgjorda färgämnen och aromer Den återförslutningsbara påsen håller godiset färskt länge
 • Svenska Djurapoteket Kelp

  Kelp är ett knöltångspulver från Svenska Djurapotek för hund och katt som främjar pälskvalitet, finare klor och bättre pigmentering i munnen samt på nosen. Produkten är populär hos utställare.
 • Premium Sele Röd XS

  En prisvärd sele med extra mjuk vaddering i fleece som sitter behagligt på hunden.
 • Metizo Sele Gul XL

  En ergonomisk utformad sele som ger hunden helt fria luft- och andningsvägare och fri rörelsefrihet. Selen motverkar även felbelastning av nack- och ryggkotor.
 • Little&Bigger Matskål Cylinder Double Diner

  Little&Bigger Matskål Cylinder Double Diner är en dubbel matbar med en stilren blank finish. Finns 2 storlekar att passa alla hundstorlekar.
 • Rogz Utility Halsband Lila Large

  Rogz Utility är en serie koppel, halsband och selar i olika färger med invävda reflextrådar för ökad synlighet i mörkret.
 • Happy Dog Sensible Mini Toscana 1 kg

  Happy Dog Mini Toscana är ett glutenfritt foder baserat på medelhavsköket anpassat efter den mindre raserna upp till 10kg. Dessa ingredienser ger ett naturligt skydd mot sjukdomar och är därför mycket nyttiga för den vuxna mindre hunden.
 • Premium Sele Bordeaux XS

  En prisvärd sele med extra mjuk vaddering i fleece som sitter behagligt på hunden.
 • Rukka Form Neon Y-Sele Rosa XS

  Rukka Form Neon Y-Sele är ergonomisk, färgglad och hållbar. Selen är mycket funktionell och hållbar. De färgglada och trevliga neonfärgerna lyser upp i mörkret och tillsammans med de reflekterande detaljerna så ökar synligheten och säkerheten för hunden.
 • Puppy Play leksaksben - 35 cm

  Detta ben av tandvänligt läder med trycket ''''First Toy'''' samt ett rep av bomullsmix är en leksak som håller valpen sysselsatt länge. Leksaken är utan pipljud, för att inte störa utvecklingen av valpens naturliga bithämning. Valpleksaken främjar också en sund utveckling av tänder och käkmuskulatur. Puppy Play leksaksben är passande för valpar mellan 0 - 4,5 månaders ålder. Mått: ca. 35 x 8 x 3 cm. Notera: Endast livsmedelsfärger har använts vid tillverkningen av Puppy Play leksaksben. Om benet skulle färga av sig är det helt ofarligt. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Basic Sparkle Diamanthalsband Svart XS

  Basic Sparkle Diamanthalsband är snyggt och fräckt halsband, gjort av tåligt och snyggt konstläder med glittrande tjusig strass. Finns att välja i två färger och fyra storlekar.
 • Urban Adult Large Dog 9 kg

  Royal Canin Urban Life Adult Large är ett hundfoder speciellt framtaget för vuxna, stora hundar som bor i städer.
 • TPR-ben med rep - 2 st

  Detta söta leksaksrep är flätat av ljusgröna, vita och rosa band och knutet i båda ändarna. Utmana din valp eller lilla hund till en dragkamp och låt den ta i ordentligt! Hundar älskar kampen om ett byte, och särskilt när de får leka med husse eller matte. I mitten av repet finns ett rörligt, ca 9 cm långt ben av kraftigt termoplastiskt gummi (TPR). Benet är försett med noppor runtom som är sköna att tugga på och stimulerar tandköttet. Så TPR-benet med rep är en mångsidig leksak som både roar roar din hund och främjar tandvården. Hundleksak TPR-ben med rep i överblick: Leksak för valpar av små raser Mångsidigt användbar: Att dra i, tugga på, kasta och apportera Rep med knutar att mäta krafterna med genom vilda dragkamper TPR-ben med noppor: Ett tåligt ben av robust, termoplastiskt gummi, lockar att tugga på och stimulerar Tandvänligt: Att tugga kan främja tandvården beitragen Söta färger - ljusgrönt, rosa, vitt Material: Ben: TPRRep: polyester Mått: Ben: L 9 cmRep: L ca 35 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker med produkten. Kontrollera den regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • United Pets Daisy skål Grå 750 ml

  DAISY är en serie skålar i enkel och stilren italiensk design, som pryder varje hem
 • Hurtta Vadderad Y-sele Korp 80

  Ergonomisk vadderad y-sele i hållbart material från Hurtta. 
 • zooplus Selection Adult Nötkött, fasan & gås - Ekonomipack: 24 x 400 g

  zooplus Selection lever upp till sitt namn! För innehållet i våra naturliga våtfoder för hundar består uteslutande av noggrant utvalda råvaror av bästa kvalitet. Kött från nöt, fasan och gås tillagas med naturliga ingredienser som broccoli, sparris och tranbär samt viktig laxolja. Den skonsamma tillredningen av det avvägda helfodret för vuxna hundar säkerställer att naturliga näringsämnen och råvarornas goda smaker bevaras. zooplus Selection är måltider som smakar som hemlagat! Fördelarna med zooplus Selection i överblick: Exklusivt hos zooplus: zooplus Selection finns endast att köpa hos zooplus. Vår mångåriga erfarenhet av hundnäring och era, våra kunders, viktiga feedback och önskningar har inspirerat oss att framställa en produkt som motsvarar alla anspråk man kan ha på en förstklassig hundnäring. Vi är nu särskilt stolta att kunna presentera resultatet! Anpassat till olika livsfaser: zooplus Selection Adult Nötkött, fasan & gås är en naturlig och artanpassad näring för vuxna hundar. Med en hög andel kött: zooplus Selection innehåller särskilt stora mängder läckert kött. Speciellt utvalda ingredienser: zooplus Selection Adult Nötkött, fasan & gås är spannmålsfritt och innehåller utvalda och naturliga ingredienser - utsökt, färskt kött från nöt, fasan och gås, kombinerat med morötter, äpplen, tranbär och havregryn samt laxolja. Smakrika recept: Varje hund har sin egen favorit-smakupplevelse. Med en mängd olika varianter kan zooplus erbjuda ett foder för varje smak, som dessutom alla smakar som hemlagat! Skonsamt tillrett: Genom den varsamma tillagningen kan viktiga näringsämnen bevaras i högsta möjliga grad. Tillverkat i Tyskland: zooplus Selection hundfoders goda kvalitet är vårt varumärke. Därför tillverkas vårt våtfoder för hundar i Tyskland i enlighet med högsta kvalitetsstandard. Innehåller ej socker, lockämnen och konstgjorda konserveringsmedel: zooplus Selection är gott på ett naturligt sätt - därför behöver vi inte tillfoga socker, lockämnen eller konstgjorda konserveringsmedel. zooplus Selection våtfoder för hundar förenar bästa kvalitet med hundars individuella fäblesser och behov.
 • Rocco Real Hearts 6 x 800 g - Nötkött med hela kycklinghjärtan

  Goda nyheter: Rocco Real Hearts väl beprövade och högkvalitativa innehåll - nu i ny design! *Hänvisning: I övergångsfasen kan beställningarna innehålla burkar med både gamla och nya designen. Rocco Real Hearts är rejäla köttmåltider för äkta finsmakare. Det speciella med fodret är de kraftiga, hela kycklinghjärtana, täckta av saftigt Rocco kyckling- eller nötkött. Ingredienserna tillagas skonsamt, vilket bevarar de stora köttbitarnas konsistens och gör Rocco Real Hearts till en äkta smakupplevelse. Hjärta består av nyttigt muskelkött med förstklassigt protein och vitalämnen som främjar muskelmassan och bidrar med kraft och energi. En avvägd smakupplevelse som stärker hunden artriktigt. Rocco Real Hearts i överblick: Artanpassat helfoder för hundar av alla raser 100 % färska ingredienser av bästa kvalitet Minst 70 % kött och inälvsmat Hela, kraftiga kycklinghjärtan Extra stora köttbitar Utan griskött Spannmåls- och glutenfritt Tydlig och komplett innehållsdeklaration Inga kemiska arom- och färgämnen eller lockämnen Made in Germany
 • Rukka Rope Retrieverkoppel Turkos

 • Coccoon Hundsäng Beluga Green Large

  Mjuk och härlig säng med mjuka fluffiga kanter tillverkad av kraftig ripstop-polyester som är ett väldigt hållbart material. Sängen är enkel att rengöra och finns i flera fina färger så att du lätt hittar din favorit!
 • Flexi New Comfort S Cord 5m/12kg

 • Feel Braid Läderkoppel BGB Svart

 • Ekonomipack: 2 x 12,5 kg Meradog och Meradog Pure - Pure Sill, krill och potatis, utan spannmål

  Meradog Pure hundfoder är en väl avvägd och hälsosam hundnäring med hög acceptans. Meradog hundfoder är utmärkta för hundar med livsmedelsallergier, eftersom endast en köttsort (kalkon eller lamm) respektive endast en fisksort (lax) används i fodret. Det är en anpassad kost för hundar som är krävande när det gäller smaken på fodret eller hundar med näringsproblem, intoleranser eller allergier. Alla hundfoder från Meradog är av premiumkvalitet med förstklassiga ingredienser som främjar hälsan, välmåendet och prestandan hos varje hund. Meradog produceras i Tyskland, i en av de modernaste anläggningarna i Europa. Effektiva och skonsamma tillverkningsmetoder i kombination med senaste vetenskapliga rön inom näringsläran garanterar högsta kvalitet. Meradog är hundfoder som gör allt för ett långt hundliv och skyddar din hund långt utöver en normal kost. Utnyttja vårt ekonomipack! Nu finns Meradog i ekonomipack med 2 x 12,5 kg i valfri smak till förmånligt pris! Du hittar mer information om de olika sorterna Meradog och Meradog Pure under följande länkar: Meradog Pure Senior Kalkon & ris Meradog Pure Junior Kalkon & ris Meradog Pure Lax & ris Meradog Pure Kalkon & ris Meradog Pure Lamm & ris Meradog Active Meradog Brocken Meradog Univit Meradog Junior 1 Meradog Agility Meradog Reference Meradog Junior 2 Meradog Light Meradog Energy Meradog Senior Meradog Pure Sill, krill & potatis, utan spannmål Meradog Pure Kalkon & potatis, utan spannmål Meradog Pure Kyckling & potatis, utan spannmål
 • Ekonomipack: Bozita Paté 24 x 625 g - Ren

  I Bozita Paté avvägda våtfoder hittar du ren natur från Sverige - i förpackningar med ny design och förbättrat recept. Men det hållbara konceptet och förstklassiga innehållet har inte förändrats: råvarorna i Bozita Paté härstammar från hållbart, svenskt jordbruk med respekt för människor, djur och natur. Recepten innehåller inga onödiga tillsatser och består till 100 % av naturlig, kontrollerad kvalitet. Sverige har även stränga riktlinjer och hårda krav på djurskydd och hygien. Därigenom kan du vara säker på att du erbjuder din hund högkvalitativa, säkra och goda måltider, fria från antibiotika och köttmjöl. Bozita Paté är avvägda våtfoder som framför allt innehåller stora mängder färskt kött! Fodret kan ges som helfoder eller saftigt tillskott till torrfoder. Det innehåller inte spannmål eller tillsatta kolhydratkällor, så det är utmärkt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar. Råvarornas goda kvalitet förser hunden med viktiga vitaminer och mineraler och bidrar också till att de smakrika menyerna har en mycket hög acceptans. Bozita - för ett friskt hundliv! Natur pur från Sverige i sex olika sorter, alla lika goda! Spara pengar! Köp Bozita avvägda våtfoder för hund till lågt pris i ekonomipack med 24 x 625 g! Bozita Paté 24 x 625 g i överblick: Helfoder för vuxna hundar Lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar Naturliga recept och förbättrade: utan onödiga tillsatser, råvarorna härstammar från hållbart, svensk jordbruk i samklang med naturen Made in Sweden: tillverkas enligt Sveriges hårda riktlinjer gällande djurskydd, helt utan antibiotika, köttmjöl eller GMO Hög köttandel: färskt kött av bästa kvalitet täcker hundens proteinbehov, lättsmält och gott Utan spannmål: för bästa smältbarhet och tolerans Rikt på vitaminer och mineraler Många olika sorter: sex olika sorter för att kunna tillfredsställa varje hunds smak
 • Hurtta Casual Y-sele Flod 60

  Ergonomisk vadderad y-sele i hållbart material från Hurtta. 
 • FourFriends Dog Lamb Cube 100g

  FourFriends Dog Lamb Cube är ett högkvalitativt belöningsgodis till hund med smak av lamm.
 • Rogz Gumz Orange Medium

  Rolig boll med bra studs från Rogz!
 • Drinkwell Fontän Original

  Vattenfontän med rinnande vattenstråle. Rymmer 1,5 liter.
 • Cucumber Melon Schampo 355 ml

  Detta Gurka och Melon schampo är ett mycket effektivt djuprengörande schampo som passar alla typer av pälsar. De naturliga ingredienserna och den fylliga doften gör den till en absolut favorit hos både vardagsanvändare och professionella trim.
 • Metizo Koppel Reflex & Fodrat handtag Turkos 15mm

  Metizo Koppel Reflex & Fodrat handtag är ett multifunktionellt och bekvämt hundkoppel som ger dig allt i ett.
 • Royal Canin Bulldog Adult - 12 kg

  Den engelska bulldoggen är en lugn och balanserad familje- och sällskapshund med ett hjärta av guld. Rasens speciella huvudform och det korta ansiktet (brachycephalisk typ) innebär att bulldoggen har smala andningsorgan som gör det ansträngande att andas samt uppta och svälja föda. Därför behöver bulldoggar en speciell foderbit som är lätt att plocka upp och som uppmuntrar hunden att tugga. Bulldoggens hud är karakteristiskt rynkig, och fukt och värme stannar lätt kvar i hudvecken, vilket kan ge problem med hud och päls. Bulldoggens kroppsform ökar risken för ledbesvär, så lederna kräver särskilt mycket uppmärksamhet och skydd. Royal Canin Breed Bulldog Adult torrfoder är utvecklat för vuxna (från 12 månader) bulldoggars speciella krav på foder. Ledernas hälsa och skydd: Royal Canin Bulldog Adult hundfoder stöder upprätthållandet av muskelmassan och hjälper till att utveckla och skydda lederna med en optimal proteinhalt (24%) och noga anpassade mängder av L-karnitin, kondroitin, glukosamin och omega 3-fettsyror (EPA/DHA). Främjar hudens hälsa: Ett antioxidantkomplex av zink, vitaminer och aminosyror förbättrar hudens barriärfunktion och hjälper till att hålla pälsen stark och frisk. Optimalt födointag och intensiv tandhälsa: Ergonomiskt utformade foderbitar gör det lättare att plocka upp bitarna, samtidigt som storleken och konsistensen uppmuntrar hunden att tugga. Det intensiva tuggandet rengör tänderna mekaniskt. Optimal matsmältning: En minskning av svårsmälta proteiner och ökad halt av vegetabiliska fibrer minskar bakteriell jäsning och främjar en god matsmältningshygien. FOS främjar en sund tarmflora. Foderbitar: Royal Canin Breed Bulldog är ett torrfoder för vuxna bulldoggar med ett recept speciellt anpassat till rasens näringsbehov.
 • FourFriends Twisted Stick Chicken 12,5 cm 4 pack

  FourFriends Twisted Stick Chicken är tuggpinnar med kyckling av hög kvalitet. Finns i flera storlekar för just din hund.
 • Ekonomipack: Rinti Finest 44 x 150 g - Fjäderfä & anka

  Namnet håller vad det lovar: finaste köttmåltider för din hund. Eftersom hundar är köttätare innehåller Rinti Finest över 50 % kött och är helt utan spannmål. Ljusa filébitar från fågel kombineras med andra köttsorter, vitaminer och mineraler till läckra, fullvärdiga måltider som hundar bara älskar! Köttet tillreds vid låga temperaturer för att alla naturliga smaker och näringsämnen inte ska förlora sin naturlighet. Måltiderna är lättsmälta och tolereras väl. Dessutom har de en låg fetthalt, så det är ett lämpligt foder för ''''lata'''' eller överviktiga hundar. Rinti Finest innehåller aldrig lever eller inälvor. Rinti Finest i överblick: Helfoder för vuxna hundar Hög andel kött: filébitar från fågel kombineras med andra köttsorter Innehåller ej lever eller inälvor Minskad fetthalt: lämpligt för inaktiva eller överviktiga hundar Särskilt lättsmält och väl tolererat Avvägt recept med vitaminer och mineraler I praktiska 150 g portionsformar Rinti Finest hundfoder i praktiska 150 g portionsformar finns även i olika blandpack: Fjäderfä blandpack I: 22 x Fjäderfä & skinka 22 x Fjäderfä & grönsaker Fjäderfä blandpack II: 11 x Fjäderfä & lamm 11 x Fjäderfä & lax 11 x Fjäderfä & skinka 11 x Fjäderfä & grönsaker
 • Ekonomipack: Herrmanns Meny 12 x 400 - Ekologisk anka med sötpotatis, pumpa & jättenattljusolja

  Herrmanns Meny är ett helfoder för hundar med fisk eller till största delen ekologiskt kött, med lättsmälta, ekologiska grönsaker och kolhydrater. Köp i billigt sparpack med 12 x 400 g!
 • Rogz Utility Sele Gul Small

  En snygg och bekväm hundsele med reflextrådar för ökad synlighet.
 • Little&Bigger Sumo Fit Bone Rosa L

  Little&Bigger Sumo Fit Bone är skojig och kan användas för många typer av lek. Finns att välja i två i storlekar, i antingen tjusig rosa eller turkos.
 • Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Beef Burkar

  Hill´s Science Plan Canine Adult Beef är komplett burkmat med smak av biff för vuxna hundar av alla raser.
 • Basic Sparkle Diamanthalsband Svart M

 • FourFriends Senior Hund 3 kg

  FourFriends Senior är ett foder speciellt framtaget för den äldre hunden som inte längre har så högt energibehov. Fodret innehåller en speciell sammansättning näringsämnen som hjälper din senior att hålla sig pigg och vital.
 • Veterinary Diets Pediatric Puppy Giant Dog 14 kg

  Torrfoder för valpar av mycket stora raser med vuxenvikt över 45 kg.
 • Sam’s Field Adult Grain Free 13 kg

  Sam’s Field Adult Grain Free är ett smaskigt och hypoallergent torrfoder, fyllt med härlig kyckling, potatis och grönsaker. Fodret är spannmålsfritt och speciellt anpassat för att vara snällt mot allergikänsliga hundar. Passar vuxna hundar av alla raser.
 • Southwest Canyon 2 kg

  Taste of the Wild Southwest Canyon är ett spannmålsfritt hundfoder som innehåller nötkött, lamm, vildsvin och havsfisk. 
 • Lone Star Puppy 15 kg

  Detta valpfoder är ett välbalanserat foder för avvänjning.
 • Mini Exigent 4 kg

  Royal Canin Mini Exigent är ett foder för vuxna och äldre kräsna små hundar. Fodret tillfredsställer den kräsna aptiten hos små hundar genom en unik foderbit som kombinerar en krispig utsida med en mjuk insida samt en sammansättning av ingredienser med hög smaklighet.

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se
- Vovveweb.se
- Pongo.se
- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

[annons]