Följ oss Följ oss på Facebook Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo

PetVillage.se

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder | Hundgård

Populärt inom hundprodukter

 • Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck - Storlek XS: L 32 x B 21 x H 46 cm

  Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck - Storlek XS: L 32 x B 21 x H 46 cm
  Ryggsäcken Sightseeing är idealisk för dig och din fyrfoting när ni är på språng! Din favorit har tillräckligt med plats i den bekväma väskan och kan säkert och bekvämt transporteras; till veterinären, på vandringar eller på resor. En särskild highlight är det stora uppfällbara nättaket på den främre över delen. Ditt djur har fri utsikt, utan att kunna rymma. På framsidan finns en ingång med ventilationsnät. Botten på ryggsäcken är tillverkad av en stadig polypropenmatta, belagd med mjuk konstpäls (sherpa), som är bekväm att ligga på och kan tas ut för rengöring. Den vadderade öppningen kan fällas upp komplett och ger din hund mer liggyta. Hunden kan sättas fast i ett integrerat, kort koppel för att förhindra att den hoppar ut. I Sightseeing kan ditt djur känna sig hemma under resan, och varje utflykt kan bli till en stressfri upplevelse. Ryggsäcken Sightseeing av polyester kännetecknas av att vara särskilt praktisk och smidig. Väskan väger lite, är bekväm att bära och har funktionella sidofickor. De breda, komfortabelt vadderade bärremmarna på ryggsäcken är ergonomiskt formade. Ytterligare ett midjebälte med klickstängning ger extra stabilitet och förhindrar att ryggsäcken glider omkring. Hundryggsäcken skonar ryggen på långa vandringar i naturen och är bekväm för både dig och din fyrfoting. Dessutom har du alltid händerna fria för annat. Om det skulle börja regna kan regnskyddet snabbt dras över nättaket och fixeras med tryckknappar. De dagar du inte behöver väskan kan den vikas ihop och förvaras mycket platssparande. Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck i överblick: Mått: L 32 x B 21 x H 46 cm Material: polyester Färg: grå Väger lite Bekväm att bära Vadderade och ergonomiskt formade bärremmar Midjebälte med klickstängning Fria händer Stabil polypropylen-bottenplatta, mjukt vadderad med konstpäls (sherpa) Nättaket kan stängas och fällas upp Sidofickor för tillbehör Ingång på framsidan Extra regnhuva Max. vikt: 5 kg Hänvisning: Vänj ditt djur långsamt vid väskan. Se även Jordbruksverkets föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt (SJVFS 2008:5).
 • Matbar Keramik/Trä S

  Matbar Keramik/Trä S
  En läcker designad matbar som både tillåter hunden en behaglig måltid och passar snyggt i hemmet.
 • Barkoo knutna tuggben - 3 st à ca 38 cm

  Barkoo knutna tuggben - 3 st à ca 38 cm
  Barkoo nyttiga tuggben kompletterar hundens normala meny optimalt. De fettsnåla tuggbenen, tillverkade av 100 % knaprig nöthud, kan hunden tugga länge. Samtidigt som hunden har skoj rengörs och vårdas hundens tänder och tandkött. Tuggbenen är fria från arom- och färgämnen samt konserveringsmedel, och är därför ett sunt och gott godis mellan måltiderna. Gnaga, tugga och knapra hör till hundens vardag. Barkoo tillgodoser denna urinstinkt och kan erbjuda en omväxlingsrik mångfald av naturligt tuggodis. En naturligt rolig syssla som din hund aldrig får nog av! Barkoo knutna tuggben: En lång tids rolig sysselsättning Naturliga och fettsnåla tuggben av 100 % nöthud Fria från arom- färg- och konserveringsämnen Särskilt hög acceptans Vårdar och stärker tänder, tandkött och käkmuskler Finns i olika storlekar Välj mellan följande storlekar: ca 7 cm: total vikt 60 g (6 st) ca 11 cm: total vikt 180 g (6 st) ca 16 cm: total vikt 390 g (6 st) ca 18 cm: total vikt 480 g (6 st) ca 25 cm: total vikt 540 g (6 st) ca 38 cm: total vikt 750 g (6 st) ca 55 cm: total vikt 1350 g (6 st) Barkoo glädjer varje hund med ett lämpligt godis, vare sig det ska vara som belöning, en sysselsättning, för speciella behov eller av ingen särskild orsak alls! Barkoo – passion for snacks! Vårt tips: Barkoo tuggben hjälper din favorit att uppleva obehagliga situationer som mindre stressiga! Barkoo knutna tuggben är ett tillskottsfoder som finns i olika storlekar.
 • Ekonomipack: 2 x 15 kg Lupo Sensitive hundfoder - 24/10

  Ekonomipack: 2 x 15 kg Lupo Sensitive hundfoder - 24/10
  Föd din hund problemfritt från första början med Lupo Sensitiv hundfoder! En nyttig näring är den viktigaste förutsättningen för hälsa och vitalitet, särskilt för foderkänsliga hundar. Många hundar reagerar på enskilda beståndsdelar i fodret med allergier, matsmältningsproblem eller hud- och pälsproblem. Men inte alltid är de enskilda beståndsdelarna skuld, utan även dess denaturering - även ingredienserna måste vara helt rena, eftersom minsta spår av allergiframkallande ämnen kan utlösa kraftiga allergiska reaktioner hos känsliga hundar. LUPO Sensitiv innehåller garanterat 100 % rent kycklingkött från golvhållning! Uppfödningen sker utan användning av genetiskt modifierade foder eller tillväxtbefrämjande medel, eftersom det kan leda till allergiska reaktioner. LUPO Sensitiv tillagas med lågallergent potatismjöl som kolhydratkälla. LupoZell®, en blandning av bland annat mjölktistelfrön, maskros, helande jord, cikoria och torkat moorextrakt, stödjer leverns och tarmens funktion. Linolja, gurkörtsolja, rapsolja och laxolja förser huden och pälsen med essentiella fettsyror. I produktionen används inga konserveringsmedel, färg- eller lockämnen, griskött, starkt upphettade fetter, djurmjöl, avfall från storkök, bröd, socker, spannmål med gluten, soja och mejeriprodukter. Genom den speciella och patenterade Icepressed®-metoden bibehålls de viktiga beståndsdelarnas biologiska värde. Denna kallvatten-pressmetod bevarar alla nyttiga vitaminer, proteiner, animaliska fetter och vegetabiliska oljor till största delen. Lupo Sensitive finns i två olika varianter. Lupo Sensitiv 24/10 hundfoder för: Normal till mycket aktiva hundar Normal vikt, vuxna hundar För valpuppfödning Dräktiga och digivande tikar Hundar med kostrelaterade metabola problem Perfekt för många allergiska hundar Lupo Sensitiv 20/8 hundfoder för: Normalt till mindre aktiva hundar Att minska och bibehålla vikten Äldre hundar från 6 års ålder Hundar med kostrelaterade metabola problem Perfekt för många allergiska hundar Nu i ekonomipack: Slå till och spara pengar med våra ekonomipack med 2 x 15 kg Lupo Sensitive i valfri smak till lågt pris! Klicka på länkarna ovan så kan du läsa utförligare om produkterna!

Fler tips på hundprodukter

 • Cheerful Soft Red - Sele och Koppel

  Cheerful Soft Red - Sele och Koppel
  Fint set med sele och matchande koppel. Puppy Angel Cheerful Soft Sele är en sele i mjuk bomull. Fint randigt tyg med ventilerade nät på insidan och justerbar rem runt bröstkorgen för en bra passform.…
 • Robur Mother & Puppy XL 3,25 kg

  Robur Mother & Puppy XL 3,25 kg
  Robur Mother & Puppy XL är ett helfoder, med vetefritt recept, som är naturligt optimerat för valpar och unghundar av större raser, dräktiga och digivande tikar.
 • Hurtta Casual Halvstryp Halsband Ljung 30-40

  Hurtta Casual Halvstryp Halsband Ljung 30-40
  Hurtta Casual Halvstryp Halsband ett bekvämt halsband för alla hundar.
 • Real Senior Light Hund

  Real Senior Light Hund
  Real Senior är ett komplett färskfoder för den lite äldre eller lugna hunden som inte är så aktiv. Fodret är förpackat i frysta korvar och har ett lågt glykemiskt index, som förebygger viktökning och ger hunden god hälsa.
 • Espree Plum Perfect Schampo 355 ml

  Espree Plum Perfect Schampo 355 ml
  Schampo med plommondoft.
 • Brit Premium By Nature Junior Small 8 kg

  Brit Premium By Nature Junior Small 8 kg
  Prisvärt och högkvalitativt valpfoder anpassat för växande, mindre valpar. Brit Premium by Nature Junior Small Valpmat är ett kycklingbaserat torrfoder för valpar med normal aktivitetsnivå.
 • Precept Plus Puppy 3 kg

  Precept Plus Puppy 3 kg
  Hundfoder för valpar
 • Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 1,5 kg Allergi Övervikt

  Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Moderate Calorie 1,5 kg Allergi Övervikt
  Torrfoder vid fodermedelsallergi/ intolerans med måttligt energi- innehåll, från 1 år.
 • Ekonomipack: 2 x 12 kg Nutrivet Inne Dog hundfoder - Dog Atlantic

  Ekonomipack: 2 x 12 kg Nutrivet Inne Dog hundfoder - Dog Atlantic
  Nutrivet Inne Dog är utformat enligt hundars naturliga näringsbehov - fodret innehåller hela 80 % animaliska ingredienser och till detta 20 % frukt, grönsaker, växtextrakt och vitaminer. Hundens förfader, vargen, lever av bytesdjur, vilda frukter och bär. Även hundars matsmältningssystem är utformat för att smälta en spannmålsfri kost med höga andelar animaliskt protein. Kyckling, lamm och kalkon är de animaliska proteinkällorna i detta mycket goda, avvägda och lättsmälta helfoder som tillgodoser din vuxna med alla näringsämnen den behöver för ett friskt och lyckligt liv. Nutrivet Inne Dog består förutom kött av en mängd olika, viktiga ingredienser ur naturen: rödbetor, tomater, cikoria och ytterligare grönsakssorter, extrakt från lingon, fänkålsblad och rosmarin samt andra vegetabiliska ingredienser kan ha välgörande effekter på hundens organism. Det högkvalitativa helfodret framställs helt utan tillsatser av konstgjorda smakämnen, färgämnen och kemiska konserveringsmedel. Laxolja främjar en glänsande päls, glukosamin och kondroitin främjar hälsan i skelett och leder. Nutrivet Inne Dog är ett balanserat torrfoder av övertygande kvalitet, där det bästa ur naturens skattkista kombineras till en nyttig kost. Nutrivet Inne Dog Nutritive i överblick: Premium-torrfoder för vuxna, normalt aktiva hundar mellan 2 och 7 år 80 % animaliska och 20 % vegetabiliska ingredienser: receptet är inspirerat av vargars meny (bytesdjur och vilda bär) och innehåller därför stora mängder kött Spannmåls- och glutenfritt: lämpligt för allergiska eller överkänsliga hundar Hög andel protein: animaliskt protein från kyckling, lamm och kalkon, gott och lättsmält Naturligt: fritt från konstgjorda aromämnen, färgämnen, kemiska konserveringsmedel och genetiskt modifierade råvaror Med laxolja: rik på omättade omega-fettsyror som främjar en glänsande päls och kan stärka immunsystemet Innehåller glukosamin och kondroitin som främjar hälsan i leder och ben Vitaliserande: växtextrakt från grönsaker, frukt och örter samt en avvägd blandning vitaminer, mineraler och spårämnen stärker hundens välbefinnande och kan stärka immunsystemet Avvägd tarmflora: förstklassiga ingredienser, lättsmält kött, fänkål, cikoria och prebiotika (MOS & FOS) främjar balansen i tarm och mage Med yuccaextrakt: kan minska avföringslukt Spara pengar och köp billigare i ekonomipack med 2 x 12 kg! Läs utförligt om de olika sorterna under länkarna nedan: Nutrivet Inne Dog Nutritive Nutrivet Inne Dog Atlantic Nutrivet Inne Dog Energetic Nutrivet Inne Dog Balance Nutrivet Inne Dog Senior Nutrivet Inne Dog Growth
 • Hurtta Casual Sele Flod 90

  Hurtta Casual Sele Flod 90
  Hurtta Casual Sele är en bekväm sele för daglig användning med synliga reflexer.
 • 9 + 1 kg på köpet! 10 kg Happy Dog Supreme hundfoder - Young Junior Lamb & Rice

  9 + 1 kg på köpet! 10 kg Happy Dog Supreme hundfoder - Young Junior Lamb & Rice
  En varg i det fria har en stor variation av näringsämnen att välja på och söker sig instinktivt till det den behöver för att må bra. Happy Dog valpfoder efterliknar vilda vargars näring och förser din växande hund med en lämplig sammansättning av viktiga näringsämnen. Happy Dog har ett anpassat energiinnehåll och främjar en god hälsa med hjälp av en speciell kombination av aktiva ingredienser. Fodret är helt fritt från kemiska tillsatser, kött- och benmjöl och soja. Passa på! Köp 9 kg Happy Dog valpfoder av valfri sort så får du 1 kg mer av samma sort utan extra kostnad! Young Junior Original: För unga hundar mellan 7 - 18 månader, lättsmält, 5 förstklassiga proteinkällor, ett anpassat innehåll av energi och vitalämnen. Young Baby Grainfree: För valpar upp till 6 månader, väl tolererat med lamm som proteinkälla och potatis, avvägt innehåll av vitalämnen, främjar en optimal utveckling. Young Junior Lamb Rice: För unga hundar mellan 7 - 18 månader, lättsmält, en proteinkälla - lamm - och ett anpassat innehåll av energi och vitalämnen. Young Junior Grainfree: För unga hundar mellan 7 - 18 månader, lättsmält med potatis och lamm, anpassade halter energi och vitalämnen främjar hundens utveckling. Familjeföretaget Interquell - tillverkarna av Happy Dog - finns sedan 250 år i närheten av tyska alperna. Ingredienserna i fodret består främst av inhemska råvaror och aromatiska örter som förenats med innovativa produkter av toppenkvalitet! Fodret har genomgått stränga kvalitetskontroller och är oerhört lättsmält ( 90%) - för hundens välbefinnande. Läs utförligt om produkterna under följande länkar: Happy Dog Supreme Young Junior Original Happy Dog Supreme Young Baby Grainfree Happy Dog Supreme Young Junior Grainfree Happy Dog Supreme Young Junior Lamb Rice Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 719999
 • Applaws Valp Chicken Konserv

  Applaws Valp Chicken Konserv
  Applaws Valp Chicken Konserv är ett komplett våtfoder för hundvalpar.
 • Gia Ivory - Hundkoppel

  Gia Ivory - Hundkoppel
  Hundkoppel i tyg med guldglittrande söta detaljer och dekorerad med Puppias logga. MATERIAL  - Skal: Bomull 95%, Span 5% - Foder: Polyester 100%
 • Hurtta Summit Parkas Vintertäcke Rosa 80

  Hurtta Summit Parkas Vintertäcke Rosa 80
  Värmetäcke med otroligt bra passform, för tuffa väderförhållanden.
 • Royal Canin Jack Russell Adult 1,5 kg

  Royal Canin Jack Russell Adult 1,5 kg
  Jack Russell Adult är ett helfoder för vuxna och äldre Jack Russel Terrier, från 10 månaders ålder.
 • Back On Track Hundtäcke Standard 55

  Back On Track Hundtäcke Standard 55
  Back On Track Hundtäcke är sydda i svart polyester som är regnavvisande men som andas, med reflex på sidorna och har en justerbar huvudöppning.
 • Feel Active Vadderat Koppel Rosa 1,5x200 cm

  Feel Active Vadderat Koppel Rosa 1,5x200 cm
  Feel Active vadderat koppel är ett superskönt koppel som med smarta reflexdetaljer som gör att ni syns under era promenader.
 • Hunter Matskål Melamin Svart 700 ml

  Hunter Matskål Melamin Svart 700 ml
  Stilren vit matskål i melamin.
 • Hurtta Casual Y-sele Svart 35

  Hurtta Casual Y-sele Svart 35
 • Happy Dog Fit & Well Mini Adult

  Happy Dog Fit & Well Mini Adult
  Komplett helfoder för vuxna hundar av små raser.
 • Science Plan Adult Small & Mini med Lamm & Ris 1,5 kg

  Science Plan Adult Small & Mini med Lamm & Ris 1,5 kg
  Beskrivning kommer snart!
 • Flexi Neon Koppel X-small

  Flexi Neon Koppel X-small
  Flexi Neon rullkoppel med reflekterande sidor och sömmar som gör att ni syns bättre när det är dags att gå på promenad.
 • Hurtta Halvstryp Halsband Körsbär 35-45cm

  Hurtta Halvstryp Halsband Körsbär 35-45cm
  Vadderat bekvämt halsband i halstrypsmodell.
 • Angel Wings Sele Svart - Medium

  Angel Wings Sele Svart - Medium
  Praktisk Step-in sele och koppel i ett från Puppy Angel. Otroligt fin med tunna remmar. Selen är utmärkt för små och mellanstora hundar. Spännlös reglering som skjuts upp/ner, selen är därmed…
 • Rostfri matskål med Silikon

  Rostfri matskål med Silikon
  Hundmatskål i rostfritt stål med dekorativa detaljer i silikon som även går ned på dess undersida, vilket gör att den står stadigt när hunden äter eller dricker. Finns i flera olika storlekar och motiv. Måttangivelser: 0,4 L: 14 x 4 c
 • Greenwoods Puppy Turkey & Rice - 2 kg

  Greenwoods Puppy Turkey & Rice - 2 kg
  Med Greenwoods Puppy torrfoder kan du erbjuda din unga hund en hälsosam näring. De goda foderbitarna är tillverkade med en hög andel färskt kött kombinerat med en skonsam tillredning - självklart helt utan tillsatser av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Hundens hälsa står i fokus, och de olika varianterna av Greenwoods består uteslutande av högkvalitativa ingredienser, sammanställda med recept som har testats länge och tolereras väl av hundar. Eftersom fodret bara har en sorts animalisk proteinkälla är Greenwoods Puppy särskilt lämpligt för valpar med känslig matsmältning. Ingredienser som ägg, mjölk, vete, soja samt gris- och nötkött undviks helt eftersom de är kända allergiutlösare. Detta förebygger också intolerans. Viktiga energikällor som ris, korn och havre stödjer matsmältningssystemet ytterligare. Med så mycket naturlig smak och fräschhet i varje tugga är det inte underligt att valpar älskar Greenwoods! Greenwoods är en balanserad hundmat, tillverkad av speciellt utvalda och naturliga ingredienser: Med färskt tillagat kalkonkött, skonsamt kokat för att bibehålla den naturlig smaken Brunt och vitt ris är utmärkta kolhydratkällor som förser valpen med energi - ris är känt för att ha en hög tolerans, även hos hundar med känslig mage Naturliga havsalger är rika på jod och prebiotiska fibrer som stödjer en frisk tarmflora Yucca schidigera har en positiv effekt på illaluktande avföring Cikoriaextrakt kan främja tillväxten av friska tarmbakterier och därmed stödja matsmältningen Linfrön har en hög halt livsnödvändiga omega-fettsyror som bland annat stödjer hud och päls Hypoallergent, fritt från ingredienser som ägg, mjölk, vete, soja, gris- och nötkött Greenwoods Puppy Turkey & Rice innehåller följande viktiga ämnen för ett gott allmänt välbefinnande: Alla livsnödvändiga vitaminer, däribland vitamin A, D, E samt alla viktiga B-vitaminer Vitamin E som naturlig antioxidant skyddar mot fria radikaler Cikoria-extrakt, rikt på inulin som stödjer tarmens hälsa Täcker behovet av alla nödvändiga mineralämnen (exempelvis kalcium, fosfor) och essentiella spårämnen (exempelvis zink, magnesium, selen) Notera: Förpackningen på produktbilden skiljer sig för närvarande utseendemässigt från den levererade varans förpackning, som kommer att ändras inom kort.
 • Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Small

  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack Small
  Dental Spannmålsfri Tuggpinne Multipack är smakliga och främjar en god tand- och munhälsa. Hundens andedräkt blir uppfräschad samtidigt som plack och tandsten motverkas.
 • Metizo Halsband Orange XXS/XS

  Metizo Halsband Orange XXS/XS
  Metizo Halsband är ett bekvämt fodrat halsband, som är lätt att sätta på.
 • Tre Ponti Sele R2 Camouflage 4

  Tre Ponti Sele R2 Camouflage 4
  Beskrivning kommer snart!
 • Svenska Djurapoteket Blodpulver

  Svenska Djurapoteket Blodpulver
  Svenska Djurapotekets Blodpulver hjälper till att förbättra pälskvaliten. Blodpulver främjar också muskelmassan till hårt arbetande djur hundar. Blodpulver fungerar också utmärkt som järntillskott till tikar under löp och genom ev skendräktighet.
 • Royal Canin Maxi Puppy 10 kg

  Royal Canin Maxi Puppy 10 kg
  Royal Canin Maxi Junior är ett helfoder för valpar av storvuxna raser upp till 15 månaders ålder.
 • Hurtta Weekend Warrior ECO Sele Buske 40-45

  Hurtta Weekend Warrior ECO Sele Buske 40-45
  Beskrivning kommer snart!
 • Dental Tuggpinne Large

  Dental Tuggpinne Large
  Dental Tuggpinne är smakliga och främjar en god tand- och munhälsa. Hundens andedräkt blir uppfräschad samtidigt som plack och tandsten motverkas.
 • Hurtta Halvstryp Halsband Korp 45-55cm

  Hurtta Halvstryp Halsband Korp 45-55cm
  Hurtta Halvstryp Halsband är mycket enkelt att ta på och av och lämpar sig därför utmärkt för aktiva fritidshundar som släpps lösa under aktiviteter. Finns i fyra snygga färger.
 • Royal Canin Educ Low Calorie - Ekonomipack: 4 x 50 g

  Royal Canin Educ Low Calorie - Ekonomipack: 4 x 50 g
  Royal Canin Educ Low Calorie är ett kalorisnålt alternativ till vanligt hundgodis. Royal Canin Educ är ett speciellt utformat hundgodis som passar utmärkt som belöning när du tränar eller uppfostrar din hund. Godiset är särskilt rikt på vitaminer och innehåller dessutom få kalorier (mindre än 3 kcal/st). Det speciella receptet passar hundar i alla åldrar, från valp till vuxen hund. Royal Canin Educ Low Calorie i överblick: Belöningsgodis på träningen Educ har en låg kalorihalt (mindre än 3 kcal/st) Lämplig för valpar från 2 månader och vuxna hundar Vitaminkomplex från vitaminerna E och C skyddar cellerna Godbitar med en storlek som passar både valpar och vuxna hundar
 • Purizon Adult Lamb & Salmon - 4 kg

  Purizon Adult Lamb & Salmon - 4 kg
  70 % gott lammkött och fisk, helt utan spannmål, istället med 30 % grönsaker, frukt och örter, med hälsosam fiskolja för en frisk hud och päls.
 • Hurtta Explorer Koppel Pinjeträd 180cm x 25mm

  Hurtta Explorer Koppel Pinjeträd 180cm x 25mm
  Hurtta Explorer Koppel är ett mycket stabilt koppel med skönt handtag för ägaren. Kopplet är utrustat med 3M-reflexer och med ett extra handtag längst ner på kopplet.
 • Valpset, Sele + Koppel Blå

  Valpset, Sele + Koppel Blå
  En fullt justerbar sele och ett långt koppel för bästa träning med din nya familjemedlem.
 • Metizo Sele med Handtag Lila XL

  Metizo Sele med Handtag Lila XL
  Metizo Sele med Handtag är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor.
 • Rogz Utility Koppel Röd Medium

  Rogz Utility Koppel Röd Medium
  Rogz Utility är en serie av snygga och komfortabla koppel, halsband och selar i olika stärka färger med reflex för bästa synlighet i mörket.
 • Espree Bright White Schampo 355 ml

  Espree Bright White Schampo 355 ml
  Bright White Schampo innehåller avancerade nyansförbättringsämnen är tillsatta för att förstärka pälsens vita lyster och rengöra från smuts och oljor.
 • VGW Pioneer Blå XX-Large

  VGW Pioneer Blå XX-Large
  En ergonomisk spårsele av högsta kvalité.
 • Hunter Larvik Halsband Svart 45

  Hunter Larvik Halsband Svart 45
  Hunter Larvik Halsband är ett riktigt snyggt och högkvalitativt halsband i oxläder med metallspännen och en avtagbar nyckelring. Finns i tre färger.
 • Whimzees Veggie Sausage Storpack SMALL

  Whimzees Veggie Sausage Storpack SMALL
  Whimzees Veggie Sausage är lättsmälta vegetabiliska tuggben som kan reducera förekomsten av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar.
 • Hästmix - 400 g

  Hästmix - 400 g
  Hundar älskar torkade tuggsnacks. Hästmixen är mycket god och är en optimal lösning för näringskänsliga hundar. Hunden vårdar tänderna genom intensivt tuggande på snacksen. På så sätt stärks även käkmuskulaturen och hunden kan sysselsätta sig. Hundar som är allergiska mot bestämda proteiner kan matas med hästmixen. Snacksen har torkats skonsamt vid 130°C i hetluftsugn utan rök. Snacksen är okryddade. Blandpåsen hästmix är ett naturligt alternativ till andra belöningssnacks. För att motverka tristess består påsen av olika hästdelar: Hjärta Lungor Levet Tarm Njure Torkat kött Luftrör Tunga OBS: Zooplus kan inte garantera att påsen alltid innehåller alla ovannämnda hästdelar. Detta innebär att påsen inte innehåller t.ex. njure eller lever, men påsen innehåller istället mer av andra delar. Påsen innehåller alltid 400 g.
 • Metizo Väktarkoppel Lila 20mm

  Metizo Väktarkoppel Lila 20mm
  Beskrivning kommer snart!
 • Little&Bigger Sumo Fit Bone Rosa L

  Little&Bigger Sumo Fit Bone Rosa L
  Little&Bigger Sumo Fit Bone är skojig och kan användas för många typer av lek. Finns att välja i två i storlekar, i antingen tjusig rosa eller turkos.
 • Rocco Menu 6 x 400 g - Nötkött med grönsaker & ris

  Rocco Menu 6 x 400 g - Nötkött med grönsaker & ris
  Rocco Menu är jättegoda köttmåltider med smaskiga tillbehör. Det omtyckta nötköttet från Rocco serveras rent eller i kombination med andra köttsorter och kompletteras med fina ''''sidorätter'''' som lättsmält ris och grönsaker. De viktiga kolhydraterna tillgodoser hunden med den energi den behöver och främjar en sund metabolism. Fodret innehåller biotin för en frisk hud och vacker päls. Berika hundens matsedel med dessa goda menyer från Rocco. Rocco Menu i överblick: Artanpassat helfoder för vuxna hundar av alla raser 100 % färska ingredienser av bästa kvalitet Minst 60 % kött och inälvsmat Hälsosamma ''''sidorätter'''' som lättsmält ris och grönsaker Utan griskött Tydlig och komplett innehållsförteckning Inga kemiska arom- eller färgämnen, inga lockämnen Made in Germany

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se

- Vovveweb.se

- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

ilead