Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på hund

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder

 • Hunter Matskål Melamin Lime 350 ml

  Hunter Matskål Melamin är en snygg matskål i melamin som finns i flera olika färger. Går bra att diska i diskmaskin.
 • Trixie Hund Barriär Trä

 • Tugg-twister med rensmak 18 x 125 mm

  Tugg-twister med smak av Ren är ett tugg tillverkad av råhud som håller länge. PetNation tugg har smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna.
 • Maxi Adult 15 kg

  Royal Canin Maxi Adult är ett foder speciellt framtaget för vuxna hundar av stora raser. Fodret har en hög smaklighet tack vare utvalda råvaror samt foderbitarnas form, storlek och konsistens. Fodret är berikat med Omega fettsyror för en frisk och glansig päls.
 • Majstor Lamm & Ris Adult Genuin 2 kg

  Majstor Lamm & Ris Adult Genuin är ett lågallergent torrfoder, fritt från artificiella konserveringsmedel, färgtillsatser och smakämnen. Passar de flesta hundar.
 • Tugger Knots Moose Large

  Populär och slitstark dragleksak från Kong. Leksaken har ett genomgående rep med två öglor en för hund och en för husse eller matte att hålla i. Dragleksaken har också en pipfunktion som gör den ännu roligare.
 • Healthy Paws Wild Rabbit and Pheasant 6 x 400 g

  Healthy Paws Wild Rabbit and Pheasant är ett holistiskt foder helt fritt från artificiella färg-, smak- och konserveringsmedel. Fodret är tillverkat ur ett holisktiskt perspektiv med 100% naturliga ingredienser för att ge hunden optimal näring.
 • Happy Dog Classic Flakes - 10 kg

  Happy Dog Classic Flakes är en fin, komplett kost i form av flingor. Fodret är väl lämpat för särskilt näringskänsliga hundar eller valpar från 4 veckors ålder. Happy Dog fullkost-flingor består av en väl avväg andel högkvalitativa animaliska proteiner och fetter samt spjälkade kolhydrater in form av speciellt fina flingor av värdefull soltorkad majs. Fullkost-flingorna blandas alltid med ljummet vatten till en gröt. Konsistensen passar hundens hundens specifika art att sluka sin näring vilket underlättar matintaget. Fodret rekommenderas därför särskilt för alla känsliga hundar. Happy Dog Classic Flakes: Tillverkat i Tyskland under strikta kvalitetskontroller! För vuxna hundar med normal till lätt höjt energibehov För valpar från 4 veckors ålder Fina flingor som komplett näring Skonande utfodring, passar även känsliga hundar Mycket lättsmält och välsmakande Inga konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel Innehåller ej soja och majsgluten Sedan över 40 år tillverkas de särskilt lättsmälta, finskiktade fullkost-flingorna ''''Happy Dog fullkost-flingor'''' i en unik tillverkningsprocess.
 • Ekonomipack: Lukullus 12 x 400 g - Blandpack II, 2 sorter

  På insidan samma väl beprövade och sunda recept från Lukullus som alltid, men med en utsida med en ny, fräsch design! Hänvisning: i övergångsfasen kan beställningarna består av produkter med både den gamla och nya designen. Lukullus hundfoder är baserat på extra näringsrika recept. Idealiska kombinationer av animaliskt protein, vegetabiliska ingredienser och viktiga oljor ser till att din hund förses med alla viktiga näringsämnen. Helt utan kemiska tillsatser, för naturen har allt din hund behöver! Alla ingredienser i Lukullus hundfoder tillagas färska och på ett skonsamt sätt. Därför kan råvarornas naturliga smaker och nyttiga näringsämnen bibehållas. Det fullvärdiga, hälsosamma och goda våtfodret från Lukullus tillgodoser hunden med allt den behöver - för Lukullus förlitar sig på naturens kraft! Tips: köp i blandpack för mer variation! Blandpack I: 6 x 400 g Nötkött och kalkon 6 x 400 g Vildkanin & kalkon Blandpack II: 6 x 400 g Fågel & lamm 6 x 400 g Kalkonhjärta och gås Läs mer om produkterna nedan: Lukullus Nötkött & kalkon Lukullus Vildkanin & kalkon Lukullus Kanin & vilt Lukullus Kalkonhjärta & gås Lukullus Fågel & lamm Lukullus Lax & kyckling Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 607902!
 • Neon Flash Collar Orange X-large

  Neon Flash Collar är ett tåligt halsband med mjukt foder för skön komfort.
 • Royal Canin Maltese Adult - Ekonomipaket: 3 x 1,5 kg

  Rasen malteser är en särskilt förtjusande och intelligent ras med en stark karaktär. Dessa hundar beundras ofta på grund av den långa, silkeslena, vita pälsen. Ca. 35 % av det dagliga proteinintaget går åt till att förnya pälsen. Ett av särdragen hos maltesern är bristen på underull. Därför kan redan ett litet sår eller en lätt knuff åstadkomma känsliga reaktioner i huden. Pälsen behöver ständig vård. Essentiella fettsyror och biotin främjar den iögonfallande pälsens glans och lenhet. Maltesern har ett litet huvud med minimala tänder som behöver särskild vård. Tändernas hälsa kan främjas genom en speciell form på foderbiten. Om man byter foder för ofta blir maltesern kräsen, vilket gör det viktigt att fodret är välsmakande. Dessutom bör matsmältningen stödjas med hjälp av optimala näringsämnen. Royal Canin Breed Malteser Adult torrfoder är utvecklat speciellt för vuxna malteser från 10 månaders ålder: Sund hud och vacker päls: Gurkörtsolja, biotin och essentiella fettsyror gör den vita, ständigt växande pälsen mjukare och främjar glans. Motverkar tandsten: Natriumfosfat fångar upp kalcium ur saliven, som då inte längre står till förfogande för att bilda tandsten. Den speciella storleken och strukturen på foderbiten främjar ett intensivare tuggande. När tanden tränger in djupare i foderbiten gynnas gnidningen på tandens yta, vilket ger en effektivare rengöring. Högsta acceptans: Väl utvalda ingredienser ser till att även kräsna malteser accepterar fodret. Minskar avföringens lukt: Särskilda näringsämnen i det speciella receptet främjar ett optimalt matsmältningssystem. Royal Canin Malteser Adult kan bidra till att minska avföringens lukt och mängd.
 • Nutrivet Inne Dog Energetic - 12 kg

  Nutrivet Inne Dog är utformat enligt hundars naturliga näringsbehov - fodret innehåller hela 80 % animaliska ingredienser och till detta 20 % frukt, grönsaker, växtextrakt och vitaminer. Hundens förfader, vargen, lever av bytesdjur, vilda frukter och bär. Även hundars matsmältningssystem är utformat för att smälta en spannmålsfri kost med höga andelar animaliskt protein. Nutrivet Inne Dog Energetic består av stora mängder kyckling, lamm och kalkon som animaliska proteinkällor. Fodret har anpassade mängder fett och proteinbyggstenar som tillgodoser den aktiva hunden med tillräckliga mängder energi under den fysiska aktiviteten och säkerställer att den kan återhämta sig optimalt efteråt. Nutrivet Inne Dog Nutritive består förutom kött av en mängd olika, viktiga ingredienser ur naturen: rödbetor, tomater, cikoria och ytterligare grönsakssorter, extrakt från lingon, fänkålsblad och rosmarin samt andra vegetabiliska ingredienser kan ha välgörande effekter på hundens organism. Det högkvalitativa helfodret framställs helt utan tillsatser av konstgjorda smakämnen, färgämnen och kemiska konserveringsmedel. Laxolja främjar en glänsande päls, glukosamin och kondroitin stödjer hälsan i skelett och leder - det är viktigt hos aktiva hundar. L-karnitin stödjer metabolismen och stimulerar fettförbränningen så att den aktiva hunden får ännu mer energi till sitt förfogande. Nutrivet Inne Dog Energetic är ett balanserat torrfoder av övertygande kvalitet, där det bästa ur naturens skattkista kombineras till en nyttig kost. Nutrivet Inne Dog Energetic i överblick: Premium-torrfoder för vuxna, aktiva hundar mellan 2 och 7 år Ökade fett- och proteinhalter för aktiva hundar behöver större mängder energi 80 % animaliska och 20 % vegetabiliska ingredienser: receptet är inspirerat av vargars meny (bytesdjur och vilda bär) och innehåller därför stora mängder kött Spannmåls- och glutenfritt: lämpligt för allergiska eller överkänsliga hundar Hög andel protein: animaliskt protein från kyckling, lamm och kalkon, gott och lättsmält Med L-karnitin som kan stimulera metabolismen och omvandla fett till energi Naturligt: fritt från konstgjorda aromämnen, färgämnen, kemiska konserveringsmedel och genetiskt modifierade råvaror Med laxolja: rik på omättade omega-fettsyror som främjar en glänsande päls och kan stärka immunsystemet Innehåller glukosamin och kondroitin som främjar hälsan i leder och ben Vitaliserande: växtextrakt från grönsaker, frukt och örter samt en avvägd blandning vitaminer, mineraler och spårämnen stärker hundens välbefinnande och kan stärka immunsystemet Avvägd tarmflora: förstklassiga ingredienser, lättsmält kött, fänkål, cikoria och prebiotika (MOS & FOS) främjar balansen i tarm och mage Med yuccaextrakt: kan minska avföringslukt
 • Hill's Canine Adult Lamb with Rice - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  För en tid sedan uppvägdes fördelarna med en kost innehållande lamm & ris med nackdelarna, eftersom näringstillförseln inte var optimal. Hill's har nu höjt ribban. Adult Lamb with Rice hundmat är numera, avseende närings-och energiinnehållet, på samma nivå som de ''''normala'''' Science Plan produkterna. De fodertester som utförts visar att Hill's Canine Adult Lamb with Rice hundfoder inte bara är mycket lättsmält, utan också mycket omtyckt av hundarna. Hill's Canine Adult Lamb with Rice hundfoderinnehåller extra linfrö som bidrar till en frisk hud och glänsande päls. De naturliga vitaminerna E och C är de enda konserveringsmedel som använts. Hill's Canine Adult Lamb with Rice torrfoder för hundar innehåller följande: Mycket högkvalitativt protein från lättabsorberande ingredienser - detta ger slanka muskler. Ris som är en mycket lättsmält energikälla. Höjda halter av de viktiga fetterna omega 3 och omega 6 som bidrar till en frisk hud och glänsande päls. Inga artificiella konserveringsmedel, färger eller smaktillsatser. Hill's hundmat innehåller kvalitativa och lättabsorberade ingredienser. Hill's Science Plan har ett mycket högre näringsvärde än vanligt hundfoder, så hunden behöver en mindre mängd foder än normalt. Det betyder att matkostnaderna blir lägre än väntat. Fodret kan ges till små hundar upp till sju års ålder. För stora hundraser passar fodret upp till 5 år. Foderbitar:
 • Trainer Snack Mini Hearts Plasthink

  En godismix utan tillsatt socker med smak av kyckling, lamm och lax. Utmärkt som belöning vid träning!
 • Flexi Koppel Vario Band Rosa Medium

  Flexi Koppel Vario med band passar små hundar, katter och andra små djur. Välj storlek efter vikten på ditt djur.
 • Ekonomipack: Happy Dog pure 24 x 800 g - Nötkött

  Happy Dog pure är naturliga och rena smakupplevelser med 100 % färskt kött från lokala gårdar! Det smakrika våtfodret innehåller inget spannmål, soja eller socker samt inte heller konserveringsmedel eller färgämnen. Det är rikt på vitamin E, till fördel för immunsystemet. Eftersom varje sort endast innehåller en sorts animaliskt protein - monoprotein - är fodret särskilt lämpligt för hundar med allergier eller näringsintolerans. Happy Dog pure kan ges som helfoder, blandas med Happy Dog Classic Flakes flingor samt användas som alternativ till BARF. Fördelarna med Happy Dog pure i överblick: Högkvalitativt helfoder för hundar Bästa kvalitet ''''Made in Germany'''': färskt kött från lokala gårdar En enda animalisk proteinkälla per sort: 100 % kött Lämpligt vid livsmedelsintolerans och allergier: utmärkt för känsliga hundar Lättsmält: utan spannmål, soja och sockertillsatser Naturligt: innehåller ej konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel Extra portion vitaminer och mineraler för ett starkt immunsystem Blandpacket med Vilt och Buffel består av: 12 x 800 g Happy Dog pure Vilt 12 x 800 g Happy Dog pure Buffel Blandpacket med Nötkött + Lamm består av: 12 x 800 g Happy Dog pure Nötkött 12 x 800 g Happy Dog pure Lamm Blandpacket med Nötkött + Kalkon består av: 12 x 800 g Happy Dog pure Nötkött 12 x 800 g Happy Dog pure Kalkon Blandpacket med Lamm, Kalkon, Nötkött, Buffel, Lax består av: 8 x 800 g Happy Dog pure Lamm 4 x 800 g Happy Dog pure Kalkon 4 x 800 g Happy Dog pure Nötkött 4 x 800 g Happy Dog pure Buffel 4 x 800 g Happy Dog pure Lax Råd från experterna: Kött är viktigt, men är inte en fullvärdig näring. Det bästa är att blanda Happy Dog pure burkkött med Happy Dog flingfoder - för din hunds välbefinnande, vitalitet och livsglädje! Happy Dog erbjuder en idealisk möjlighet att blanda dina egna kombinationer, eftersom Happy Dog pure burkar passar perfekt att blanda med vitaminberikade spannmål- och grönsaksflingor. Här hittar du Happy Dog flingfoder
 • zooplus Classic Vilt & nötkött - 6 x 400 g

  Rent muskelkött och inälvsmat i zooplus Classic våtfoder med vilt och nötkött får varje hundhjärta att slå snabbare. Naturligt protein och fett tillgodoser hunden med energi för hela dagen. Det avvägda helfodret med mängder av saftiga köttbitar från vilt och nötdjur är en mycket väl tolererad och särskilt delikat måltid. Helt i hundens smak! Färska ingredienser av bästa kvalitet tillagas mycket skonsamt, vilket bevarar viktiga näringsämnen och är orsaken till den utmärkta tolerabiliteten. Dessutom innehåller det artanpassade fodret inte spannmål eller gluten och tillverkas helt utan färgämnen, arom- och lockämnen samt konserveringsmedel. Endast det bästa är gott nog för din hund! Fördelarna med zooplus Classic i överblick: Exklusivt hos zooplus: zooplus Classic hundfoder finns endast hos zooplus. Vi har använt vår mångåriga erfarenhet av djurnäring och våra kunders värdefulla feedback och önskningar till att skapa en produkt som uppfyller dessa behov och anspråk på en avvägd hundnäring. Därför är vi nu särskilt stolta att presentera resultatet. 71 % kött och inälvsmat: Extra stora mängder saftiga, naturliga köttbitar för våra köttälskande djur. Bästa smältbarhet och tolerabilitet: Det avvägda receptet med en hög andel färskt kött tolereras mycket väl av hundar. Starkt immunförsvar: Tistelolja innehåller fleromättade omega 3-fettsyror som kan stödja kroppens motståndskraft och bidra till ett effektivt cellskydd. Innehåller ej spannmål eller gluten: Som artanpassad hundnäring innehåller zooplus Classic inte spannmål och gluten. Skonsamt tillverkat: Den varsamma tillagningen gör att viktiga näringsämnen kan bevaras i högsta grad och ger en hög tolerabilitet. Utan socker, färg- och aromämnen eller lockämnen. Innehåller ej konserveringsmedel. Tillverkat i Tyskland. zooplus Classic våtfoder för hund kombinerar högsta kvalitet till bästa pris - till förmån för din hund.
 • Tugghorn Hjort Kluven XX-large

  Naturligt tugg av hjorthorn för din hund som räcker länge!
 • Edgard&Cooper Organic Chicken & Turkey

 • Ekonomipack: Hill's Canine 12 x 370 g - Adult: Kalkon

  Hill's Canine våtfoder för hundar innehåller allt som hunden behöver: essentiella fettsyror för en vacker päls, kvalitativt protein för underhållet av musklerna samt avvägda kalcium- och fosforhalter för kraftigt skelett och tänder. Hill's Canine våtfoder är ett hundfoder för bästa välmående och utseende - till lägre pris i förmånligt ekonomipack! Välj mellan följande sorter: Hill's Canine Adult Light: Med mört, gott kött och med en en lägre mängd kalorier och fett som hjälper din hund att hålla vikten. Hill's Canine Adult Perfect Weight: För hundar med lätt övervikt eller en tendens att gå upp i vikt, med minskad fetthalt, 6 % kyckling, grönsaker & L-karnitin. Hill's Canine Adult med kalkon: Gott kalkonkött, hunden tillgogoses med alla näringsämnen i anpassade mängder. Hill's Canine Adult med kyckling: Som i alla Science Plan-recept tillgodoses hunden med alla näringsämnen i anpassade mängder. Med en oemotståndlig kycklingsmak! Hill's Canine med nötkött: För hundar som älskar nötkött. Med en fantastisk smak, högkvalitativt nötkött och den rätta mängden näringsämnen som en vuxen hund behöver för att kunna leva ett långt lyckligt liv. Hill's Canine Puppy: För valpar och unga hundar. Passar även dräktiga och digivande tikar. Med god kyckling, viktiga näringsämnen, vitaminer och fettsyror. Hill'sCanine Senior: För äldre hundar från och med 5 års ålder (stora raser) eller 7 år (små raser), med viktiga näringsämnen och lättsmälta ingredienser. Adult blandpack innehåller 2 olika sorter: 6 x 370 g Hill's Canine Adult Kyckling: Innehåller alla viktiga näringsämnen som de övriga Science Plan-fodren och har en oemotståndlig kycklingsmak. 6 x 370 g Hill's Canine Adult Nötkött: För hundar som är galna i nötkött, med den läckra smaken av kvalitativt nötkött och precis de näringsämnen en vuxen hund behöver för att vara stark och lycklig - nu och hela livet ut. Här hittar du mer information om de enskilda produkterna: Hill's Canine Puppy Hill's Canine Adult Light Hill's Canine Adult Perfect Weight Hill's Canine Adult Hill's Canine Mature Adult 7+ med kyckling
 • Royal Canin Urinary S/O LP 18 - Veterinary Diet - 7,5 kg

  Hundar med sjukdomar i de nedre urinvägarna bör behandlas med en diet som främjar urinorganens hälsa. Sjukdomar i urinvägarna kan leda till uppkomst av urinsten (bland annat struvit och kalciumoxalat). Royal Canin Urinary S/O har utvecklats speciellt för att stödja behandlingen av urinvägsinfektion och urinsten och hjälper till att upplösa struvitstenar och -kristaller. Fodret är även effektivt som profylax mot urinsten samt för att behandla bakteriell blåskatarr. Med hjälp av Royal Canin Veterinary Diet - Urinary S/O LP 18 är det möjligt att nå ett lägre RSS-värde och motverka nybildning. Urinvolymen kan också ökas. Viktig information: Rådgör alltid med en veterinär innan du börjar ge veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder till ditt husdjur bör du låta en veterinär undersöka det regelbundet (minst var sjätte månad). Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras när det får denna produkt ska du omedelbart kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Indikationer: Upplöser struvitsten/struvitkristaller Bakteriell blåskatarr Profylax mot kalciumoxalatsten Förebygger struvitsten Kontraindikationer: Kronisk njursvikt, metabolisk acidos Hjärtsvikt Hyperlipidemi Pankreatit Parallell behandling med urinförsurande läkemedel Dräktiga och digivande tikar, valpar Speciella produktegenskaper: Upplöser struvitsten: Sammansättningen av Urinary S/O hjälper till att lösa upp struvitstenar effektivt Ökad urinproduktion: Receptet stödjer urinproduktionen, vilket motverkar struvit och kalciumoxalat Lågt RSS-värde: En undermättad urinmiljö motverkar automatiskt kristallisation hos struvit och kalciumoxalat Behandlingstid: Ges under 5 till 12 veckor eller tills urinkristaller-/stenar upplösts. Vid urinvägsinfektion bör kosten ges under minst en månad utöver den första negativa urinanalysen. Ytterligare informationer: Hunden ska matas uteslutande med Urinary S/O så länge den är sjuk, eftersom produkten annars inte är fullständigt effektiv.
 • Alpha Spirit Fish - 9,45 kg

  Alpha Spirit Fish är ett hypoallergent och innovativt helfoder för vuxna hundar. Fodret är utformat efter hundars ursprungliga kostvanor och har en mycket omtyckt semi-moist konsistens. Den halvfuktiga beskaffenheten accepteras gärna, även av hundar som är petiga med maten. Fodret är förpackat i praktiska 210 g portioner för att inte förlora fukt och bli torrt. Receptet är helt spannmålsfritt och innehåller 85 % fisk. Uteslutande färsk fisk, inget fiskmjöl, används i detta holistiska recept. Förstklassigt protein från makrill, sardiner och ansjovis, fiskade i Atlanten, tillhandahåller högkvalitativt protein och en hög andel av de essentiella fettsyrorna omega 3 och omega 6. Dessa har en positiv effekt på alla kroppsfunktioner. En patenterad och innovativ produktionsprocess med en sorts ''''predigerering'''' ökar lättsmältheten. Därigenom kan kroppen uppta och omvandla protein och näringsämnen särskilt effektivt. Funktionella innehållsämnen som öljäst, omega 3 och omega 6-fettsyror och Yucca schidigera-extrakt främjar och bevarar hundens hälsa och vitalitet. Alpha Spirit Fish i överblick: Hypoallergent helfoder för vuxna hundar Semi-moist foder: Mycket gott med en dubbelt så hög fuktighetsgrad som torrfoder Förpackade i praktiska 210 g portionsförpackningar: Den halvtorra konsistensen kan inte torka och varje måltid är färsk Mono-protein - 85 % färsk fisk: Innehåller inte fiskmjöl utan endast färsk makrill, sardiner och ansjovis från Atlanten Utan spannmål för bästa tolerabilitet, utmärkt för hundar med spannmålsallergi eller -intolerans 15 % groddar av baljväxter, främjar matsmältningen Patenterad, innovativ tillverkningsprocess med ett förfarande som liknar matsmältningsprocessen (en sorts predigerering) förenklar absorption och omvandling av protein Främjar en frisk päls: Innehåller öljäst som är rik på vitamin B och omega 3 och 6-fettsyror Kondroitin & glukosamin: Främjar ledernas hälsa och bevara ett intakt ledbrosk Uteslutande med naturliga konserveringsmedel
 • Rinti 12 x 800 g - Blandpack: Kyckling, Anka

  Rinti är ett väl avvägt hundfoder som motsvarar hundens näringsbehov. Hunden är köttätare av naturen och dess tarmkanal är anpassad till en köttbaserad kost. Den ursprungliga näringen bestod förutom muskelkött även av lever, mage eller lunga samt kött med en hög andel mineraler.Hunden är ingen spannmålsätare. Den behöver inte spannmål eller kolhydrater som energikälla, för fetterna och proteinerna i köttet förser kroppen med de nödvändiga kalorierna. Köttet i Rinti hundfoder tillagas skonsamt i låga temperaturer för att bevara så många naturliga näringsämnen som möjligt. Just därför smakar Rinti som nykokt. Rinti är en köttig måltid av högsta kvalitet som innehåller allt din hund behöver. Den unika sammansättningen av olika köttsorter har berikats med vitaminer och mineraler. En sund hundkost rekommenderas innehålla en balanserad mängd omega 3 och omega 6-fettsyror. Omega3-fettsyror finns i linfrö och omega 6-fettsyror finns i visst kött. Viktiga fibrer går att finna i vegetabiliska biprodukter - dessa stödjer matsmältningen, särskilt hos stora och äldre hundar. Rinti innehåller upp till 67 % kött samt fibrer, olja, mineraler, vitaminer och vatten. Mata din hund med Rinti hundmat: Tillverkat med riktiga köttbitar Inget presskött Inga smakförstärkare Inget köttmjöl Inget spannmål - som ofta finns i torrfoder Ingen soja Inga färgämnen Rinti ekonomipack finns också som blandpack i flera olika varianter: Blandpacket med Nötkött, Våm består av: 6 x 800 g Nötkött 6 x 800 g Våm Blandpacket med Kyckling, Anka består av: 6 x 800 g Kyckling 6 x 800 g Anka Blandpacket med Lamm, Kyckling, Vilt består av: 4 x 800 g Kyckling 4 x 800 g Lamm 4 x 800 g Vilt Blandpacket med Nötkött, Våm, Fågelhjärtan består av: 4 x 800 g Nötkött 4 x 800 g Våm 4 x 800 g Fågelhjärtan Blandpacket med Skinka, Vilt, Fågelhjärtan, Havsfisk består av: 3 x Skinka 3 x Vilt 3 x Fågelhjärtan 3 x Havsfisk Blandpacket med Nötkött, Kalkon, Ankhjärtan, Ren består av: 3 x Nötkött 3 x Kalkon 3 x Ankhjärtan 3 x Ren Blandpacket med Nötkött, Kyckling, Fågelhjärtan, Våm, Lamm, Kalv består av: 2 x Nötkött 2 x Fågelhjärtan 2 x Kyckling 2 x Våm 2 x Lamm 2 x Kalv
 • Trixie färgglada leksaksbollar för hundar - 3 st, Ø 6 cm

  Bollarna är av korthårig plysch och har ett retfullt ljud som snabbt fångar fyrbenta busars uppmärksamhet. Tryck på bollen, kasta den och vänta på att din kompis hämtar tillbaka den till dig! Bollarna hoppar på hårda ytor. Notera: Färgen på bollarna kan ej väljas vid beställningen och kan avvika från bildens. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt husdjur under tillsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Veterinary Diets Dog Adult 4 kg

  Dog Adult är ett helfoder foder för vuxna hundar av medelstora raser. Fodrets proteiner har en mycket hög smältbarhet.
 • ACTIVE Proteinrikt Fullfør

  ACTIVE Proteinrikt Fullfør är ett helfoder med ett högre proteininnehåll och ett lägre fettinnehåll. Fodret passar hundar som skall tränas och behöver bygga upp muskelmassa exempelvis innan jaktsäsongen. Fodret kan även ges till hundar som behöver gå ner i vikt.
 • Acana Singles Yorkshire Pork Dog hundfoder - 2 x 6 kg

  Premiumfoder från Kanada för näringskänsliga hundar av alla raser, med 50 % Yorkshire-gris som enda animaliska protein och 50 % frukt, grönsaker och växtextrakt, spannmålsfritt och lättsmält.
 • Justerbart Halsband Jet Rosa Large

  Ett ställbart halsband i nylon i flera olika snygga färger. Halsbandet har ett klickspänne för enkel användning.
 • Rogz Utility Koppel Turkos XX-large

  Rogz Utility är en serie koppel, halsband och selar i olika färger med invävda reflextrådar för ökad synlighet i mörkret.
 • Blandat provpack: 6 x 400 g Rinti - Blandpack: Våm, Nötkött, Fågelhjärtan

  Rinti våtfoder är avvägda hundfoder, med recept sammanställda enligt hundens naturliga näringsbehov. Hundar är köttätare och deras matsmältningsorgan är utformade för att smälta animaliskt protein. Den naturliga näringen i det vilda består förutom av muskelkött också av ätliga organ som lever, mage, lungor samt mineralrika animaliska material. Hundar behöver inte spannmål eller kolhydrater som energikälla, för köttets fett och protein tillgodoser hunden med de kalorier den behöver. Rinti hundfoder i överblick: Helfoder för hundar Med äkta kött i bitar nu med ännu mer naturligt kött! Med betmassa rik på fiber för en sund matsmältning Med linfröolja, rik på omega-3-fettsyror skyddar cellerna och stödjer immunsystemet Inget presskött Inga smakförstärkare Inget köttmjöl Inget spannmål, som i många torrfoder Ingen soja Inga färgämnen Välj mellan följande blandpack: 2 x 400 g Nötkött 2 x 400 g Fågelhjärtan 2 x 400 g Våm 2 x 400 g Kyckling 2 x 400 g Lamm 2 x 400 g Anka 2 x 400 g Nötkött 2 x 400 g Fågelhjärtan 2 x 400 g Lamm 2 x 400 g Sensible Kalkon & potatis 2 x 400 g Sensible Kyckling & ris 2 x 400 g Sensible Lamm & ris/li> 2 x 400 g Sensible Pur Nötkött 2 x 400 g Sensible Pur Kycklingkött 2 x 400 g Sensible Pur Lammkött Köttet i Rinti hundmat tillagas skonsamt vid låga temperaturer i syfte att bevara så många naturliga näringsämnen som möjligt. Just därför smakar Rinti som nykokt. Rinti är en köttig måltid av högsta kvalitet som innehåller allt din hund behöver - en unik sammansättning av kött som berikats med vitaminer och mineraler. För en sund kost rekommenderas en balanserad mängd av omega 3 och omega 6-fettsyror. Omega 3 fettsyror finns i linfrö och omega 6 i visst kött. Viktiga fibrer går att finna i vegetabiliska biprodukter - dessa stödjer matsmältningen, särskilt hos stora och äldre hundar. Rinti innehåller upp till 70 % kött samt fibrer, olja, mineraler, vitaminer och vatten. Passa på att spara pengar med vårt blandade provpack! Vi rekommenderar följande passande burklock: 3-pack Trixie burklock För burkar med en diameter på 7,5 cm - normala 200 g och 400 g burkar Håller maten fräsch längre Ingen oangenäm lukt i kylskåpet
 • Happy Dog Supreme Mini New Zeeland - 4 kg

  Komplettfoder för känsliga hundar av små raser upp till 10 kg, med lamm som enda källa till animaliskt protein (single-protein), mycket hög acceptans, med grönläppad mussla & ris, utan soja och vete.
 • Active Canis Hundtäcke Orange 45

  Active Canis är ett hundtäcke som andas och håller hunden varm och torr i dåligt väder.
 • Buster Reflective Mesh Koppel Grön Large-XL

  Buster Reflective Mesh Koppel är ett lätt, luftigt koppel med flera smarta detaljer.
 • Herrmanns ekologiska kompletteringsfoder 6 x 200 g - Grönsaksgryta

  Herrmanns grönsaksgryta och Herrmanns helt-utan-kött är särskilt högvärdiga kompletteringsfoder. De tillverkas med 100 % naturliga ingredienser från kontrollerat ekologiska odlingar. För att kunna garantera ett högt näringsinnehåll, tillverkas Herrmanns ekologiska tillskottsfoder på ett mycket skonsamt sätt genom att alla ingredienser fylls på kalla. Därigenom kan naturliga vitaminer och mineraler bevaras. Hundar och katter är som bekant köttätare. Men för en hälsosam kost, som bör innehålla även viktiga vitaminer, kostfibrer och kolhydrater, räcker inte ett foder med enbart kött. Herrmanns ekologiska kompletteringsfoder är perfekt att blandas med Herrmanns ekologiska kött samt rått eller kokt kött. Förhållandet mellan kött och grönsaker kan bestämmas och anpassas individuellt, helt enligt ditt djurs behov. Det är också en utmärkt lösning för en kontrollerad viktreducering. Herrmanns ekologiska tillskottsfoder är också idealiskt vid sjukdomar som njurinsufficiens eller leversjukdomar, där den totala mängden kött i utfodringen måste minskas. Herrmanns ekologiska fodertillskott är en naturlig, artriktig näring för hundar och katter: Färska, hälsosamma grönsaker från ekologiskt jordbruk (demeter): Babymorötter har en hög karotenhalt som förbättrar synen. Dessutom innehåller morötterna pektin, som ger en frisk hud och päls och stödjer tarmens slemhinnor Högkvalitativ potatis levererar kolhydrater för kraft och uthållighet samt många olika näringsämnen Frukt såsom päron, bananer, äpplen och tranbär förser djuret med viktiga vitaminer som stödjer kroppens naturliga försvar Herrmanns ekologiska kompletteringsfoder tillverkas särskilt skonsamt för att bevara alla naturliga vitaminer och mineraler och varje steg i produktionen är godkänt enligt tyska Biokreis Herrmanns ekologiska kompletteringsfoder är fritt från konserveringsmedel och andra tillsatser Det innehåller endast förstklassiga, oförfalskade ingredienser samt inga fyllmedel, lock- eller smakämnen Det har en särskilt hög smältbarhet och ovanligt god tolerans Teamet bakom Herrmanns hundmat anser att alla djur har en rätt till ett artriktigt liv - även boskap. Därför används endast djur som kommer från artriktig hållning. Detta märks tydligt på produkternas kvalitet: de innehåller varken antibiotika eller stressutlösande hormoner. Herrmanns hundmat är en ren delikatess för varje hund, särskilt känsliga eller allergiska hundar. Nyttig mat för en glad hund - det är målsättningen med Herrmanns hundfoder! Här hittar du andra produkter från Herrmanns: Hier finden Sie Herrmanns rent kött Pur Herrmanns Meny
 • Ekonomipack: Bozita Paté 24 x 625 g - Ren

  I Bozita Paté avvägda våtfoder hittar du ren natur från Sverige - i förpackningar med ny design och förbättrat recept. Men det hållbara konceptet och förstklassiga innehållet har inte förändrats: råvarorna i Bozita Paté härstammar från hållbart, svenskt jordbruk med respekt för människor, djur och natur. Recepten innehåller inga onödiga tillsatser och består till 100 % av naturlig, kontrollerad kvalitet. Sverige har även stränga riktlinjer och hårda krav på djurskydd och hygien. Därigenom kan du vara säker på att du erbjuder din hund högkvalitativa, säkra och goda måltider, fria från antibiotika och köttmjöl. Bozita Paté är avvägda våtfoder som framför allt innehåller stora mängder färskt kött! Fodret kan ges som helfoder eller saftigt tillskott till torrfoder. Det innehåller inte spannmål eller tillsatta kolhydratkällor, så det är utmärkt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar. Råvarornas goda kvalitet förser hunden med viktiga vitaminer och mineraler och bidrar också till att de smakrika menyerna har en mycket hög acceptans. Bozita - för ett friskt hundliv! Natur pur från Sverige i sex olika sorter, alla lika goda! Spara pengar! Köp Bozita avvägda våtfoder för hund till lågt pris i ekonomipack med 24 x 625 g! Bozita Paté 24 x 625 g i överblick: Helfoder för vuxna hundar Lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar Naturliga recept och förbättrade: utan onödiga tillsatser, råvarorna härstammar från hållbart, svensk jordbruk i samklang med naturen Made in Sweden: tillverkas enligt Sveriges hårda riktlinjer gällande djurskydd, helt utan antibiotika, köttmjöl eller GMO Hög köttandel: färskt kött av bästa kvalitet täcker hundens proteinbehov, lättsmält och gott Utan spannmål: för bästa smältbarhet och tolerans Rikt på vitaminer och mineraler Många olika sorter: sex olika sorter för att kunna tillfredsställa varje hunds smak
 • Ekonomipack: Rocco Classic 24 x 800 g hundfoder - Rent nötkött

  Ny kommer Rocco Classic tillförlitliga och klassiska recept i konserver med en ny, fräsch design! Hänvisning: Under övergångsfasen kan din beställning innehålla konserver med både den gamla och nya designen. Rocco Classic är ett högkvalitativt helfoder för vuxna hundar. De köttiga måltiderna består av minst 70 % kött och ätliga organ - till 100 % färskt tillagat. Våtfodret innehåller aldrig spannmål. Rent kött och ätliga organ av bästa kvalitet tillagas varsamt för att alla goda smaker, näringsämnen och de naturliga, äkta köttbitarna ska bevaras. Rocco Classic är en artanpassad köttmåltid för din vuxna hund. Högkvalitativt kött - precis som hundar vill ha det: Tillagas med 100 % färska ingredienser, utan presskött Garanterat fritt från animaliska biprodukter av låg kvalitet som köttmjöl (t ex benmjöl), vegetabiliska proteiner samt fyllmedel (t ex soja) Utan griskött Utan konstgjorda färg- och aromämnen eller lockämnen Rocco våtfoder i korthet: Artanpassat våtfoder för vuxna hundar av alla raser 100 % färska ingredienser av bästa kvalitet Minst 70 %* kött och ätliga organ Tack vare den skonsamma tillagningen i låga temperaturer kan de kraftiga köttsmakerna, alla näringsämnen samt naturliga köttbitarna bevaras Spannmålsfritt och glutenfritt Känt som väl tolererat Rocco – en köttig måltid för köttälskande hundar. * De övriga 30 % består av köttbuljong, oljor och mineraler. Välj mellan följande varianter av blandpacken: 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Rent nötkött 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & fågelhjärta 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & kyckling 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & grön våm eller 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & vilt 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & lax 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & renkött 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & lamm eller 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Rent nötkött 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & lax 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & vilt 6 x Rocco Classic Adult 800 g - Nötkött & kalvhjärta
 • Northmate Green Aktiveringsplatta/Matskål

  Northmate Green Aktiveringsplatta/Matskål är det perfekta sättet att utfodra den glupska hunden eller katten, där den måste jobba med tungan och tassar för att få i sig maten. Plattan består av 43 rundade blad av olika storlekar som men lägger godiset/maten emellan.
 • Yarrah Organic Dog Vegetarian Chunks

  Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian Chunks är ett välsmakande vegetariskt och spannmålsfritt våtfoder. Fodret tillverkas av fina ekologiska råvaror som varsamt tillagats för att behaga både smak och näring. Receptet innehåller även nypon vilket är rikt på antioxidanter, C-vitamin och mineraler.
 • Royal Canin Mobility C2P+ - Veterinary Diet - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Sviktande hälsa i lederna kan ha många olika orsaker hos hundar. Om hundar av stora raser utfodras fel under tillväxtfasen kan detta leda till allvarliga tillväxtproblem, vilket kan yttra sig i form av ledsjukdomar senare i livet. Slitna leder är även ett åldersrelaterat problem. Övervikt, tidigare ledskador, fysisk överbelastning samt genetiska anlag (genotyp) kan också leda till ledsjukdomar. Royal Canin Veterinary Diet - Mobility C2P+ är en komplettdiet för hundar upp till 20 kg. Fodret innehåller gurkmeja, hydrolyserad kollagen och polyfenoler från grönt te, vilka har en positiv effekt på ledernas funktion. Därigenom kan särskilt ledbrosket skyddas och andra symptom på ledsjukdomar kan avta. Energiinnehållet i fodret är måttligt för att undvika övervikt. Viktig information: Rådgör alltid med en veterinär innan du börjar ge veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder till ditt husdjur bör du låta en veterinär undersöka det regelbundet (minst var sjätte månad). Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras när det får denna produkt ska du omedelbart kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Indikationer: Ledsjukdomar Känsliga leder Kontraindikationer: Laktation Valpar under tillväxt Särskilda produktegenskaper: Stödjer lederna: Ett innovativt recept med gurkmeja, hydrolyserat kollagen och polyfenoler (från grönt te), kända för sina stödjande effekter på ledernas hälsa Vetenskapligt bevisat: Hunden blir märkbart rörligare, ett tecken på förbättrad livskvalitet Förbättrad rörlighet: Fodret är omtyckt, och genom de regelbundna måltiderna främjas ledernas hälsa dagligen Låg kalorihalt: Överviktiga djur är benägna till ledproblem. Ett måttligt energiintag förhindrar onödig viktökning och hjälper hunden att bevara sin idealvikt Behandlingstid: En förbättrad hälsa i lederna kan förväntas när fodret ges konsekvent under 6 till 8 veckor. Mobility C2P kan ges hela livet ut.
 • Ekonomipack: Grau Feast 24 x 800 g - Lamm med fullkornsris

  Grau Feast är ett utsökt våtfoder som tillgodoser näringskraven även hos de mest kräsna hundar. Grau Feast hundfoder består av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Vare sig fodret eller de använda råvarorna innehåller artificiella konserveringsmedel, antioxidanter, färgämnen eller smaktillsatser. Grau Feast konserver är lufttätt förslutna, vilket håller fodret färskt och gott länge en lång hållbarhet. Exakt information om de använda köttsorterna Varje variant innehåller endast det angivna köttslaget Utsökt smak Utan bindemedel Utan kemiska tillsatser Kvalitetskontrolleras av officiell kontrollmyndighet Grau Feast är helfoder foder för alla hundraser. Lamm med fullkornsris: endast en sorts animaliskt protein, passar allergiska hundar Kalkon med fullkornsris: endast en sorts animaliskt protein, passar allergiska hundar Fjäderfä med fullkornsris: lättsmält Vilt, grönsaker & pasta: exklusiva proteinkälla, Nötkött med fullkornsris: endast en sorts animaliskt protein, passar allergiska hundar Följande sorter ingår i blandpacket 12 x 800 g: 8 x 800 g Lamm med fullkornsris 8 x 800 g Kalkon med fullkornsris 8 x 800 g Nötkött med fullkornsris
 • Dental Stick Large

  Slitstark aktivitetsleksak från Kong som även rengör mellan hundens tänder. Godbitar kan kilas fast mellan leksakens gummiräfflor.
 • Animonda Vom Feinsten Forest 6 x 150 g - Hjort

  Animonda Vom Feinsten Forest hundmat för vuxna hundar tillverkas uteslutet av särskilt utvalda, kvalitativa köttsorter. Receptet innehåller varken soja, korn, artificiella färgämnen eller konserveringsmedel, eftersom dessa ofta är utlösare av allergier eller negativa reaktioner. Därför är detta foder även lämpligt för näringskänsliga hundar. Med Animonda Vom Feinsten Forest får din hund precis det den behöver - förstklassigt animaliskt protein som är lätt att smälta och kan utnyttjas effektivt av kroppen. Animonda Vom Feinsten innehåller naturligtvis inga konstgjorda konserveringsmedel eller färgämnen. Fodret är förpackat i praktiska portionsformar. Animonda Vom Feinsten Forest i överblick: Komplettfoder för vuxna hundar Även lämpligt för näringskänsliga hundar och allergiker Innehåller ej spannmål och soja för bästa smältbarhet och tolerabilitet Innehåller endast kött: Kött tillgodoser hunden med förstklassigt animaliskt protein och är lättsmält Avvägt och holistiskt Utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel
 • Lets Bite Bacon’s Best

  Ett gott godis med smak av kyckling.
 • Dental Tugg med twist

 • Ekonomipack: Rocco Junior 24 x 800 g - Fjäderfä, vilt & ris

  Goda nyheter: Rocco Junior väl beprövade och högkvalitativa innehåll - nu i ny design! *Hänvisning: I övergångsfasen kan beställningarna innehålla burkar med både gamla och nya designen. Rocco Junior är en köttmåltid för växande hundar. Innehållet är särskilt anpassat till valpars och unghundars behov under tillväxtfasen. Extra kalcium och ett avvägt kalcium/fosforförhållande stödjer tändernas och skelettets utveckling. Den höga proteinhalten ur de förstklassiga animaliska råvarorna främjar en harmonisk tillväxt – för en bra start i ett långt och aktivt hundliv. Rocco Junior i överblick: Artanpassat helfoder för alla valpar och unghundar oavsett ras 100 % färska ingredienser av bästa kvalitet Minst 50 % kött och inälvsmat Hälsosamma tillbehör till köttet Utan griskött Extra kalcium och ett avvägt kalcium/fosforförhållande Hög proteinhalt Sorten nötkött är spannmålsfri Tydlig och komplett innehållsdeklaration Inga kemiska arom- och färgämnen eller lockämnen Made in Germany Köp 24 x 800 g Rocco Junior torrfoder för hundar i ekonomipack till lågpris! Finns även som blandpack! Blandpack I Junior innehåller: 12 x 800 g Kalkon, kalvhjärta & ris 12 x 800 g Fjäderfä, kycklinghjärta & ris Blandpack II Junior innehåller: 12 x 800 g Fjäderfä, vilt & ris 12 x 800 g Fjäderfä & nötkött
 • Animonda Integra Protect Adipositas i konservburk - Kyckling 12 x 400 g

  Övervikt är ett vanligt problem bland våra hundar, och orsaken är för lite motion, ett alltför energirikt foder eller en kombination av båda. Men också genetiska anlag kan leda till fetma. Övervikt begränsar inte bara hundens mobilitet utan ökar risken betydligt för följdsjukdomar som till exempel diabetes. Det är därför viktigt att minska hundens vikt. Animonda Integra Adult Adipositas är ett holistiskt våtfoder för överviktiga hundar. Dieten främjar viktnedgången genom en reducerad energihalt och lägre fetthalt. Istället innehåller den höga halter animaliskt protein. Protein är särskilt viktigt under viktnedgången eftersom det mättar bra och dessutom är essentiellt för att bevara muskelmassan. Fodret innehåller inte spannmål, så det kan ges till hundar med spannmåls- eller glutenintolerans. Potatis som kolhydratkälla är lättsmält med viktiga kostfibrer som mättar bra och täcker näringsbehovet. Animonda Integra Protect Adult Adipositas i överblick: Helfoder för överviktiga, vuxna hundar Dietfoder för viktminskning Minskad energihalt: en låg fetthalt minskar fettvävnad Rikt på högkvalitativt protein: med kyckling eller nötkött, mättar bra och hjälper till att bevara muskelmassa under dieten Utan spannmål: lämpligt för hundar med spannmåls- eller glutenintolerans Kostfibrer: ökar mättnadskänslan och täcker näringsbehovet Innehåller ej socker, soja eller konstgjorda tillsatser
 • Hunter Halsband Vinthund Super Soft Svart 42

  Hunter Halsband Vinthund Super Soft är ett riktigt fint och mjukt läderhalsband för vinthundar. Halsbandet finns i brunt och svart.
 • Ekonomipack: 24 x 820 g Defu Organic Sensitive - Blandpack II

  Många hundar tenderar till foderintolerans där de inte tål en eller flera sorters livsmedel. Defu Organic Sensitive är en monoprotein-diet med endast en sorts animaliskt protein i varje smakvariant. Därför är de smakrika måltiderna utmärkta som uteslutningsdiet för allergiska hundar. Alla ingredienser är av bästa kvalitet och härstammar från 100 % kontrollerad, ekologisk odling och produktion. Förutom en stor andel högkvalitativt, ekologiskt kött består fodret av hälsosamma grönsaker som bidrar med viktiga vitaminer och fibrer. Jams, en kinesisk medicinalväxt, kan ha antiinflammatorisk effekt, främja tarmarnas funktion och stödja motståndskraften. Defu Organic Sensitive är en avvägd och holistisk näring med ett mycket lågt allergipotential. Fodret tillverkas i Tyskland, helt utan några som helst tillsatser. Defu Organic Sensitive i överblick: Premium-våtfoder för vuxna hundar Idealiskt som uteslutningsdiet för näringskänsliga hundar och allergiker Tillverkat i Tyskland Alla ingredienser är av 100 % ekologiskt kvalitet Monoprotein-diet: Varje smakvariant innehåller endast en sorts animaliskt protein Hög andel kött: För en optimal tillförsel av protein Utan spannmål med gluten Helt fritt från tillsatser Med hälsosamma grönsaker: Tillgodoser hunden med viktiga vitaminer, fibrer och mineralämnen Med jams: Kinesisk medicinalväxt som har en antiinflammatorisk verkan och stödjer tarmarnas arbete och motståndskraften Alla ingredienser från kontrollerad, ekologisk odling och lantbruk Avvägt och holistiskt Blandpacken består av: Blandpack I: 12 x 820 g Kalkon, 12 x 820 g Nötkött Blandpack II: 12 x 820 g Kalkon, 12 x 820 g Kyckling Blandpack III: 12 x 820 g Nötkött, 12 x 820 g Kyckling Läs mer om de olika sorterna här: Defu Bio Sensitive 6 x 820 g
 • Dressyrstryp Lila Lila Medium

  Ett hållbart halsband med reflex som ger dig god kontroll över hunden samtidigt som det ser till att hunden syns bra i mörker.
 • BUSTER Regntäcke Svart L

  BUSTER Regntäcke ger ett perfekt skydd mot regn och smuts när du går på promenad med hunden.
 • Little&Bigger Sumo Play Turkos

 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Pro Plan till extrapris! - Small & Mini Adult Sensitive Skin Salmon OPTIDERMA (3 x 3 kg)

  Passa på och spara pengar: Köp 2 eller 3 påsar Pro Plan hundfoder från Purina i valfri sort till förmånspris!

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se
- Vovveweb.se
- Pongo.se
- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

[annons]