Följ oss Följ oss på Facebook Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo

PetVillage.se

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder

Populärt inom hundprodukter

 • Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck - Storlek XS: L 32 x B 21 x H 46 cm

  Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck - Storlek XS: L 32 x B 21 x H 46 cm
  Ryggsäcken Sightseeing är idealisk för dig och din fyrfoting när ni är på språng! Din favorit har tillräckligt med plats i den bekväma väskan och kan säkert och bekvämt transporteras; till veterinären, på vandringar eller på resor. En särskild highlight är det stora uppfällbara nättaket på den främre över delen. Ditt djur har fri utsikt, utan att kunna rymma. På framsidan finns en ingång med ventilationsnät. Botten på ryggsäcken är tillverkad av en stadig polypropenmatta, belagd med mjuk konstpäls (sherpa), som är bekväm att ligga på och kan tas ut för rengöring. Den vadderade öppningen kan fällas upp komplett och ger din hund mer liggyta. Hunden kan sättas fast i ett integrerat, kort koppel för att förhindra att den hoppar ut. I Sightseeing kan ditt djur känna sig hemma under resan, och varje utflykt kan bli till en stressfri upplevelse. Ryggsäcken Sightseeing av polyester kännetecknas av att vara särskilt praktisk och smidig. Väskan väger lite, är bekväm att bära och har funktionella sidofickor. De breda, komfortabelt vadderade bärremmarna på ryggsäcken är ergonomiskt formade. Ytterligare ett midjebälte med klickstängning ger extra stabilitet och förhindrar att ryggsäcken glider omkring. Hundryggsäcken skonar ryggen på långa vandringar i naturen och är bekväm för både dig och din fyrfoting. Dessutom har du alltid händerna fria för annat. Om det skulle börja regna kan regnskyddet snabbt dras över nättaket och fixeras med tryckknappar. De dagar du inte behöver väskan kan den vikas ihop och förvaras mycket platssparande. Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck i överblick: Mått: L 32 x B 21 x H 46 cm Material: polyester Färg: grå Väger lite Bekväm att bära Vadderade och ergonomiskt formade bärremmar Midjebälte med klickstängning Fria händer Stabil polypropylen-bottenplatta, mjukt vadderad med konstpäls (sherpa) Nättaket kan stängas och fällas upp Sidofickor för tillbehör Ingång på framsidan Extra regnhuva Max. vikt: 5 kg
 • Matbar Keramik/Trä S

  Matbar Keramik/Trä S
  En läcker designad matbar som både tillåter hunden en behaglig måltid och passar snyggt i hemmet.
 • Barkoo knutna tuggben - 3 st à ca 38 cm

  Barkoo knutna tuggben - 3 st à ca 38 cm
  Barkoo nyttiga tuggben kompletterar hundens normala meny optimalt. De fettsnåla tuggbenen, tillverkade av 100 % knaprig nöthud, kan hunden tugga länge. Samtidigt som hunden har skoj rengörs och vårdas hundens tänder och tandkött. Tuggbenen är fria från arom- och färgämnen samt konserveringsmedel, och är därför ett sunt och gott godis mellan måltiderna. Gnaga, tugga och knapra hör till hundens vardag. Barkoo tillgodoser denna urinstinkt och kan erbjuda en omväxlingsrik mångfald av naturligt tuggodis. En naturligt rolig syssla som din hund aldrig får nog av! Barkoo knutna tuggben: En lång tids rolig sysselsättning Naturliga och fettsnåla tuggben av 100 % nöthud Fria från arom- färg- och konserveringsämnen Särskilt hög acceptans Vårdar och stärker tänder, tandkött och käkmuskler Finns i olika storlekar Välj mellan följande storlekar: ca 7 cm: total vikt 60 g (6 st) ca 11 cm: total vikt 180 g (6 st) ca 16 cm: total vikt 390 g (6 st) ca 18 cm: total vikt 480 g (6 st) ca 25 cm: total vikt 540 g (6 st) ca 38 cm: total vikt 750 g (6 st) ca 55 cm: total vikt 1350 g (6 st) Barkoo glädjer varje hund med ett lämpligt godis, vare sig det ska vara som belöning, en sysselsättning, för speciella behov eller av ingen särskild orsak alls! Barkoo – passion for snacks! Vårt tips: Barkoo tuggben hjälper din favorit att uppleva obehagliga situationer som mindre stressiga! Barkoo knutna tuggben är ett tillskottsfoder som finns i olika storlekar.
 • Ekonomipack: 2 x 15 kg Lupo Sensitive hundfoder - 24/10

  Ekonomipack: 2 x 15 kg Lupo Sensitive hundfoder - 24/10
  Föd din hund problemfritt från första början med Lupo Sensitiv hundfoder! En nyttig näring är den viktigaste förutsättningen för hälsa och vitalitet, särskilt för foderkänsliga hundar. Många hundar reagerar på enskilda beståndsdelar i fodret med allergier, matsmältningsproblem eller hud- och pälsproblem. Men inte alltid är de enskilda beståndsdelarna skuld, utan även dess denaturering - även ingredienserna måste vara helt rena, eftersom minsta spår av allergiframkallande ämnen kan utlösa kraftiga allergiska reaktioner hos känsliga hundar. LUPO Sensitiv innehåller garanterat 100 % rent kycklingkött från golvhållning! Uppfödningen sker utan användning av genetiskt modifierade foder eller tillväxtbefrämjande medel, eftersom det kan leda till allergiska reaktioner. LUPO Sensitiv tillagas med lågallergent potatismjöl som kolhydratkälla. LupoZell®, en blandning av bland annat mjölktistelfrön, maskros, helande jord, cikoria och torkat moorextrakt, stödjer leverns och tarmens funktion. Linolja, gurkörtsolja, rapsolja och laxolja förser huden och pälsen med essentiella fettsyror. I produktionen används inga konserveringsmedel, färg- eller lockämnen, griskött, starkt upphettade fetter, djurmjöl, avfall från storkök, bröd, socker, spannmål med gluten, soja och mejeriprodukter. Genom den speciella och patenterade Icepressed®-metoden bibehålls de viktiga beståndsdelarnas biologiska värde. Denna kallvatten-pressmetod bevarar alla nyttiga vitaminer, proteiner, animaliska fetter och vegetabiliska oljor till största delen. Lupo Sensitive finns i två olika varianter. Lupo Sensitiv 24/10 hundfoder för: Normal till mycket aktiva hundar Normal vikt, vuxna hundar För valpuppfödning Dräktiga och digivande tikar Hundar med kostrelaterade metabola problem Perfekt för många allergiska hundar Lupo Sensitiv 20/8 hundfoder för: Normalt till mindre aktiva hundar Att minska och bibehålla vikten Äldre hundar från 6 års ålder Hundar med kostrelaterade metabola problem Perfekt för många allergiska hundar Nu i ekonomipack: Slå till och spara pengar med våra ekonomipack med 2 x 15 kg Lupo Sensitive i valfri smak till lågt pris! Klicka på länkarna ovan så kan du läsa utförligare om produkterna!

Fler tips på hundprodukter

 • Hurtta Weekend Warrior Repkoppel 6mm

  Hurtta Weekend Warrior Repkoppel 6mm
  Detta repkoppel är designat för en aktiv daglig användning. Kopplet är både hållbart och pålitligt. Detta koppel har också testats i hållbarhet genom ett draghållfasthetstest.
 • Veterinary Diets Dog Derma Skin Support 2 kg Hud och päls

  Veterinary Diets Dog Derma Skin Support 2 kg Hud och päls
  Veterinary Diets Dog Derma Skin Support är ett komplett dietfoder för hund vars sammansättning stödjer hudfunktionen vid hudsjukdomar eller håravfall. Dietfodret innehåller en hög halt av essentiella fettsyror.
 • 8in1 Delights tuggpinnar med nötkött - Ekonomipack: 3 x 3 st (á 75 g)

  8in1 Delights tuggpinnar med nötkött - Ekonomipack: 3 x 3 st (á 75 g)
  8in1 Delights nötkött är tillverkade av välsmakande nötkött inlindat i motståndskraftig råhud. Din hund kan tugga länge, och du kommer inte att hitta några rester! Till skillnad från vanliga tuggpinnar väcker den frestande lukten och köttet på kanterna hundens intresse. Köttet lockar hudnen att tugga tills den sista tuggan är svald. Denna unika, patenterade kombination av tuggpinne, belöning och tandvård är en fröjd för din hund som samtidigt vårdar tandkött och tänder. För hundar med en vikt på 2 - 35 kg. 8in1 Delights tuggpinnar med nötkött i överblick: Massor av kvalitativt nötkött inlindat i fast, motståndskraftig råhud Vårdar tänder och tandkött Tillfredsställer din hunds naturliga tugginstinkter Långvarigt tuggskoj utan rester Olika storlekar att välja mellan, för alla hundraser Endast en proteinkälla: nötkött Innehåller bara 3,5 % fett Inga artificiella färg- eller smaktillsatser Tuggpinnar är ett bra sätt att belöna din hund och samtidigt vårda dess tänder och tandkött. Hundar tenderar att snabbt tappa intresset för vanliga tuggben eftersom de saknar smak och lukt. De patenterade 8in1 Delights är tillverkade av kvalitativt nötkött, insvept i fast, motståndskraftig råhud. De har en aptitretande doft och kött som väller ut över kanterna. Det lockar din hund att vilja komma åt köttet i mitten. Att tugga på råhud stimulerar hundens naturliga tugginstinkter och är ett utmärkt sätt att rengöra tänder och tandkött på ett roligt sätt. Ge 8in1 tuggpinnar regelbundet för att reducera plack och uppkomsten av tandsten. 8in1 Delights nötkött har endast 3, 5% fett och innehåller inga artificiella färgämnen eller smakförstärkare. Delights är ett naturligt, hälsosamt tuggnöje för din hund som samtidigt vårdar tandkött och tänder.
 • Metizo Sele Turkos XXL

  Metizo Sele Turkos XXL
  Metizo Sele är en hundsele framtagen för optimal passform utifrån hundens fysik. 
 • Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg

  Royal Canin Maxi Sterilised Adult 9 kg
  Royal Canin Maxi Sterilised Adult är ett foder för stora vuxna kastrerade hundar. Fodret är berikat med Omega fettsyror för att ge en frisk och glansig päls samt har ett ökat fiberinnehåll för att ge en längre mättnadskänsla.
 • Hurtta Weekend Warrior ECO Sele Nypon 45-60

  Hurtta Weekend Warrior ECO Sele Nypon 45-60
  Beskrivning kommer snart!
 • Purizon Large Puppy Chicken & Fish - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Purizon Large Puppy Chicken & Fish - Ekonomipack: 2 x 12 kg
  Torrfoder utformat för stora valpar, anpassat energiinnehåll stöder en harmonisk tillväxt, massor av färskt kycklingkött för viktigt protein, 70 % högkvalitativa animaliska ingredienser, 0 % spannmål.
 • Carnilove Renkött 12 kg

  Carnilove Renkött 12 kg
  Carnilove Renkött är ett spannmålsfritt och potatisfritt foder för vuxna hundar
 • Hunter Vario Rapid Sele Röd M

  Hunter Vario Rapid Sele Röd M
  Hunter Vario Rapid Sele är en mjuk och flexibel sele i nylon. Detta är den perfekta selen för ex. den växande valpen då den är prisvärd samt går att justera på fem olika ställen och därmed utöka den i storlek allt eftersom den lilla valpen växer.
 • Pet Head Feeling Flaky Hundschampo 475 ml

  Pet Head Feeling Flaky Hundschampo 475 ml
  Väldoftande hundschampoo med hundanpassat pH-värde för torr och känslig hud. Den återfuktande formulan lindrar irriterad och torr hud och återställer pälsens naturliga lyster. Perfekt för hundar med känslig, torr eller irriterad hud. Med yu
 • Pedigree Adult Maxi Beef & Rice - 15 kg

  Pedigree Adult Maxi Beef & Rice - 15 kg
  Pedigree Adult Maxi är speciellt framtaget för att täcka behoven hos stora hundar över 25 kg. Lederna hos stora hundar överbelastas oftare än hos mindre hundraser, och därför behövs ett speciellt anpassat foder med ett innehåll som stödjer hundens leder och brosk. Pedigree Adult Maxi med nötkött är specifikt sammansatt för att möta de särskilda näringsbehov som hundar av storvuxna raser har. Optimerat förhållande mellan kalcium och fosfor för friska tänder och ett kraftigt skelett Vitamin E främjar immunförsvaret Proteiner av mycket hög kvalitet stärker musklerna Naturligt glukosamin främjar starka och smidiga leder Omega 3 & omega 6-fettsyror främjar huden och en glänsande päls Fiskolja är en naturlig källa till DHA (fettsyror) som stödjer synen och hjärnans utveckling Foderbitarna har en speciell form som hjälper till att hålla tänder rena och tandkött friskt. Pedigree Adult Maxi Beef & Rice ä ett balanserat, helfoder för din hund, tillverkat med högkvalitativa råvaror.
 • Specific Lunch

  Specific Lunch
  Beskrivning kommer snart!
 • Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Small 8 m

  Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Small 8 m
  Beskrivning kommer snart!
 • Lukullus Junior Kyckling & nordsjölax - 6 kg

  Lukullus Junior Kyckling & nordsjölax - 6 kg
  Notera: Foderbitarna i Lukullus torrfoder har nu en ny, rund form! Samma väl beprövade innehåll - nya spännande foderbitar! Lukullus Junior fina premium-torrfoder i sorten Kyckling & nordsjölax med fullkornsris är anpassat till växande hundars individuella näringsbehov. De utsökta, till stor del naturliga ingredienserna är försiktigt kallpressade. Därigenom kan råvarornas naturliga smak och viktiga näringsämnen bibehållas närapå komplett. För naturen ställer allt din unga hund behöver till förfogande! Lukullus Junior Kyckling & nordsjölax är optimalt anpassat till valpars och växande hundars individuella näringsbehov. Fodret passar alla raser och storlekar: Ett avvägt kalcium-fosforförhållande stödjer en sund utveckling av tänder och skelett. De förstklassiga proteinkällorna kyckling och nordsjölax främjar en harmonisk tillväxt och är särskilt lättsmälta. Viktiga kolhydrater som fullkornsris säkerställer en optimal energitillförsel. Musselköttextrakt från Perna canaliculus är en naturlig källa till kondroitin och glukosaminoglykaner (byggstenar för brosk och leder). Dessa ämnen stöder broskets och ledernas hälsa. Tillsammans med frukt som äpplen, päron och blåbär tillgodoser de andra ingredienserna i Lukullus Junior din valp optimalt med essentiella vitaminer och mineraler. Fodret är avrundat med högkvalitativ lax- och linfröolja som främjar en sund hud och vacker päls. Lukullus Junior är helt naturligt konserverat, fritt från genmodifierade ingredienser och glutenfritt. Lukullus är noggrant utformat för att passa behoven hos din hund: I harmoni med naturen: Naturinspirerade recept med noga utvalda ingredienser för din gourmet hund Ursprungliga smaker och ett naturligt innehåll av näringsämnen tack vare den skonsamma tillverkningen med kallpressning Förstklassigt protein genom speciellt utvalt kött: Kyckling och nordsjölax Helt naturligt konserverat, fritt från genmodifierade ingredienser, glutenfritt Förstklassigt komplettfoder för valpar och unga hundar Gynnar tandrengöring med en speciell form på foderbitarna Lukullus har förtroende för naturens kraft. Den som en gång sade att man inte kan köpa lycka, glömde hundvalpar (Gene Hill). Kallpressning - vad är det? Jämfört med andra tillverkningsprocesser undviks höga temperaturer och starkt tryck vid kallpressning. De viktiga ingredienserna kan därför bevaras och upptas och smältas effektivt av hunden. Hänvisning: Förvara fodret svalt och torrt. Fyll ej om i lufttäta behållare. Eftersom vi vill producera och erbjuda våra produkter så naturliga som möjligt använder vi aldrig kemiska tillsatser som konserveringsmedel eller färg- och lockämnen. Därför har Lukullus kallpressade foder en hållbarhet på 8 månader från produktionsdatum. Fodret kan med fördel kombineras med Lukullus Junior våtfoder! Prova Lukullus Junior våtfoder i sorterna Lukullus Junior Kalkonhjärta & lamm eller Lukullus Junior Kyckling & kalv
 • Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Medium 5 m

  Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Medium 5 m
  Beskrivning kommer snart!
 • Metizo Tvillingkoppel Gummi & Reflex Svart 15mm

  Metizo Tvillingkoppel Gummi & Reflex Svart 15mm
  Metizo Tvillingkoppel passar för dig som har allt från en hund. Kopplet har reflex för bästa säkerhet och antiglid för bra grepp. Längst ut sitter en sprengerswivel som gör så det inte trasslar sig. Kopplet kombineras med en tvillingdel (köpes separat).
 • Caniland Soft Trainees Fjäderfä i XXL-hink - 2 kg

  Caniland Soft Trainees Fjäderfä i XXL-hink - 2 kg
  De mjuka Caniland Soft Trainees XXL från Canibit passar utmärkt som belöning på träningen eller i hemmet. En positiv uppmuntran med godbitar är av grundläggande betydelse för att snabbt få positiva resultat när du uppfostrar din hund. Soft Trainees har en hög restfukt (semi-moist) som ger dem en härligt mjuk konsistens som tillsammans med gott fjäderfäkött och hälsosam potatis ger dem en oförglömlig smak. Godbitarna är uppskattade belöningar, särskilt på hundplatsen när ni tränar. De ca 1,5 cm stora bitarna kan ges hela eller enkelt delas. Soft Trainees är därför också praktiska som träningsgodis eftersom de inte distraherar hunden då den inte behöver tugga länge. På träningen, hemma eller när ni är på språng - Caniland Soft Trainees är effektiva belöningar, som hundar är redo att göra sitt bästa för! Caniland Soft Trainees i överblick: Belöningsgodis för hundar på träningen eller som godbit emellanåt Semi-moist: Mjuk konsistens med hög restfukt Jättegott! Med gott fjäderfäkött och potatis Lätta att dela Storlek per bit ca 1,5 cm I en praktisk återförslutningsbar hink
 • Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Medium 8 m

  Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Medium 8 m
  Beskrivning kommer snart!
 • Ekonomipack: 2 x 7,5 / 10 / 12 kg Exclusion Mediterraneo - Adult Large med fisk (2 x 12,5 kg)

  Ekonomipack: 2 x 7,5 / 10 / 12 kg Exclusion Mediterraneo - Adult Large med fisk (2 x 12,5 kg)
  Exclusion Mediterraneo hundfoder innehåller endast en sorts kött i varje smakvariant (hjort, kanin, anka, fisk eller nötkött). I kombination med goda mediterranska ingredienser som olivolja, tomater, granatäpplen och ärtor bildar detta foder en fullvärdig näring som är lättsmält och har en hög acceptans. Produkterna i serien Exclusion Mediterraneo är: Exclusion Mediterraneo Large: För stora raser Exclusion Mediterraneo Adult Large med kyckling: För vuxna hundar av stora raser, med funktionella ingredienser ur medelhavsköket, idealiska för hundar med hud- och matsmältningsproblem, utan vete. Exclusion Mediterraneo Adult Large med fisk: För vuxna hundar av stora raser, med fisk som enda källa till protein, perfekt för problem med hud och matsmältning, rikt på funktionella ingredienser ur medelhavsköket. Exclusion Mediterraneo Medium: För medelstora raser Exclusion Mediterraneo Adult Medium med kyckling: För vuxna hundar av medelstora raser, med funktionella ingredienser ur medelhavsköket, lämpligt för hundar som har problem med hud och matsmältning, utan vete. Exclusion Mediterraneo Adult Medium med fisk: För vuxna hundar av medelstora raser, med funktionella ingredienser ur medelhavsköket, lämpligt för hundar som har problem med hud och matsmältning, utan vete. Exclusion Mediterraneo Small: För små raser Exclusion Mediterraneo Adult Small med kyckling: För vuxna hundar av små raser, för problem med hud och matsmältning, utan vete, med funktionella ingredienser ur medelhavsköket. Exclusion Mediterraneo Adult Small mit Lamm: För vuxna hundar av små raser, lamm som enda proteinkälla, lämpligt för hundar med hud- och matsmältningsproblem, utan vete, rikt på funktionella ingredienser ur medelhavsköket. Förmånligt pris: Köp 2 stora påsar Exclusion Mediterraneo torrfoder i valfri smak och spara pengar! Läs utförligt om de olika produkterna här: Adult Large med kyckling Adult Large med fisk Adult Medium med kyckling Adult Medium med fisk Adult Small med kyckling Adult Small med lamm
 • Nerf Tennisbollar

  Nerf Tennisbollar
  Nerf Tennisbollar passar perfekt till Nerf Mini Blaster. De fungerar givetvis bra vid vanlig apportering och lekar.
 • Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg

  Royal Canin X-Small Puppy 1,5 kg
  Royal Canin X-small Puppy är ett foder speciellt framtaget för valpar av mindre raser. Fodret har en hög energinivå och innehåller alla näringsämnen som valpen behöver för att kunna utvecklas. Fodret består av mindre foderkulor som passar de mindre käkarna hos små hundar.
 • Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Small 5 m

  Flexi Koppel New Comfort Lina Röd Small 5 m
  Beskrivning kommer snart!
 • 12 kg + 2 kg på köpet! 14 kg Purina Dog Chow torrfoder Adult Chicken

  12 kg + 2 kg på köpet! 14 kg Purina Dog Chow torrfoder Adult Chicken
  Purina Dog Chow helfoder för hundar finns i många sorter, anpassade efter olika livsstadier och speciella behov. Just nu får du vid köp av 12 kg Dog Chow av valfri sort 2 kg mer, utan extra kostnad!
 • Orijen Dog Regional Red 11,4 kg

  Orijen Dog Regional Red 11,4 kg
  Orijen Dog Regional Red är ett balanserat helfoder för den vuxna hunden.
 • Eukanuba Cocker Spaniel Adult - Breed Specific - 7,5 kg

  Eukanuba Cocker Spaniel Adult - Breed Specific - 7,5 kg
  Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel motsvarar de speciella näringsbehoven hos rashundar som cocker spaniel, engelsk springer spaniel, eller amerikansk cocker spaniel har. Det speciella receptet innehåller en extra portion prebiotika och sockerbetsfibrer som optimerar hälsan i tarmen, vilket främjar absorptionen av näringsämnen och mikronäringsämnen ur fodret. L-karnitin stimulerar samtidigt ämnesomsättningen, och på så sätt kan andelen kroppsfett minskas. Dessutom arbetar L-karnitin tillsammans med taurin för att hålla din rashunds hjärta friskt. Detta avvägda premiumfoder innehåller kyckling som huvudsaklig proteinkälla, vilket lägger grunden till en stark, slank muskulatur. Höga halter omega 3 och omega 6-fettsyror har en positiv effekt på hudens och pälsens hälsa - håravfall kan bevisligen minskas med upp till 80 %. De speciella DentaDefense-foderbitarna rengör tänderna medan hunden tuggar, och tandbeläggning och nybildning av tandsten kan minskas med upp till 80 %. Eukanubas studier sedan 10 år tillbaka gör tydligt att hundar kan uppnå en ovanligt hög ålder! Vi vill alla ge våra trogna, fyrbenta vänner ett så långt liv som möjligt. Eukanubas observationer under de senaste 10 åren visar att Eunakubas foder kan hjälpa hunden till ett längre liv. Med Eukanubas exceptionella foder, kombinerat med en artanpassad omsorg, kan du och din trogna hund njuta av varandras sällskap längre. Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel i överblick: Torrfoder för vuxna hundar över 1 års ålder - lämpligt för raserna cocker spaniel, engelsk springer spaniel eller amerikansk cocker spaniel 100 % komplett och avvägt - utvecklat tillsammans med veterinärer Kyckling som huvudingrediens: En förstklassig, naturlig proteinkälla som främjar en slank och stark muskulatur Effektiv matsmältning: Sockerbetsmassa och prebiotika främjar matsmältningen och ger en harmonisk och balanserad tarmflora samt effektivt näringsupptag Med L-karnitin: Ökar ämnesomsättningen, vilket kan bidra till att kroppsfettet minskar Taurin för ett friskt hjärta Hudens och pälsens hälsa: Särskilt rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror, kan bevisligen minska håravfall med upp till 80 % och ger en glänsande päls DentaDefense för tändernas hälsa: Utvecklat tillsammans med experter från Oral B, med speciella 3D-foderbitar som avlägsnar plack mekaniskt. Nybildning av tandsten kan minskas med upp till 80 % med hjälp av mikrorengöringskristaller Starkt immunförsvar tack vare kliniskt bevisade antioxidanter Med kalcium för ett kraftigt skelett och tänder Anpassade halter av näringsämnen: Noggrant anpassat förhållande mellan protein, fett, kolhydrater, viktiga vitaminer och mineraler
 • Eukanuba Adult Daily Care Overweight & Sterilised - 12,5 kg

  Eukanuba Adult Daily Care Overweight & Sterilised - 12,5 kg
  Hjälp din vuxna hund att nå och hålla sin idealvikt med detta specialfoder och ge henom samtidigt mer vitalitet. Vare sig hunden snabbt går upp i vikt eller lider av övervikt på grund av för lite motion, kastration eller av genetiska orsaker: Eukanuba Adult Daily Care Overweight & Sterilised har ett fettreducerat recept och innehåller förstklassiga proteinkällor, vilket tillsammans minskar fett och bygger upp en slank muskelmassa. L-karnitin stödjer metabolismen och kan öka fettförbränningen. Genom det noggrant anpassade förhållandet mellan protein, kolhydrater, viktiga vitaminer och mineraler får hunden en optimal näringstillförsel. En hög andel antioxidanter främjar de naturliga motståndskrafterna och skyddar cellerna. Dessutom är denna premiumkost rik på omega 3 och omega 6-fettsyror som har en positiv effekt på hudens och pälsens hälsa - håravfall kan bevisligen minskas med upp till 80 %. Hundens tandhälsa kan förbättras, främst genom den speciella DentaDefense-foderbiten som kan minska plack och nybildning av tandsten med upp till 80 %. Eukanubas observationer sedan 10 år tillbaka gör tydligt att hundar kan uppnå en ovanligt hög ålder! Vi vill alla ge våra trogna, fyrbenta vänner ett så långt liv som möjligt. Eukanubas iakttagelser under de senaste 10 åren visar att Eunakubas foder kan hjälpa hunden till ett längre liv. Med Eukanubas exceptionella foder, kombinerat med en artanpassad omsorg, kan du och din trogna hund njuta av varandras sällskap längre. Eukanuba Adult Daily Care Overweight & Sterilised i överblick: Torrfoder för vuxna hundar från 1 års ålder Speciellt utvecklat för överviktiga eller steriliserade hundar som snabbt går upp i vikt 100 % komplett och avvägt - utvecklat tillsammans med veterinärer Med L-karnitin: Ökar ämnesomsättningen och kan bidra till att minska kroppsfett Förstklassigt protein: Lättsmält med fettsnåla proteinkällor ger en stark och slank muskelmassa Hudens och pälsens hälsa: Särskilt rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror, kan bevisligen minska håravfall med upp till 80 % och ge en glänsande päls Starkt immunsystem tack vare kliniskt bevisade antioxidanter som dessutom ger cellskydd Utan konstgjorda aromämnen
 • Tundra Lamm Clearwater Valley Formula 11,34 kg Spannmålsfritt

  Tundra Lamm Clearwater Valley Formula 11,34 kg Spannmålsfritt
  Beskrivning kommer snart!
 • Tello Light/Senior

  Tello Light/Senior
  Tello Light & Senior är ett vetefritt helfoder till äldre hundar i alla raser, men låg till normal aktivitetsnivå. Fodret innehåller kyckling och lax vilket brukar rekommenderas till äldre hundar.
 • Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Rottweiler Adult (2 x 12 kg)

  Ekonomipack: 2 eller 3 påsar Royal Canin Breed Adult - Rottweiler Adult (2 x 12 kg)
  Royal Canin Breed - lämplig näring, inte bara mat! Hundar har olika näringsbehov. Näringskonceptet från Royal Canin hundfoder är baserat på hundars individuella storlek, ålder, aktivitetsnivå samt livsstil, och främjar därmed ett långt och sunt hundliv. Med Royal Canin hundfoder ger du din hund en hälsosam och anpassad näring. Royal Canin är pionjärer inom hundfoder, och tack vare många års erfarenhet och intensiv forskning står Royal Canin i spetsen när det gäller utvecklingen av hundnäring. Toppmoderna tillverkningsmetoder säkerställer att Royal Canin kan producera hälsosamt hundfoder i allra bästa kvalitet. Med Royal Canin hundfoder skänker du din hund ett långt och hälsosamt liv. Köp mer och tjäna pengar: Beställ 2 eller 3 påsar av Royal Canin Breed hundfoder med 1,5 / 7,5 eller 12 kg i valfri smak till lågpris! Under följande länk kan du läsa utförligt om de olika fodersorterna: Royal Canin Breed hundfoder
 • London Calling Jacket & Koppel - Svart

  London Calling Jacket & Koppel - Svart
  Fint set med sele och matchande koppel. Selen är en så kallad step-in sele. En step-in sele är perfekt för dig som har en hund som tycker att det är obehagligt när man trär något över huvudet.…
 • Professional+ Chicken & Pea

  Professional+ Chicken & Pea
  Beskrivning kommer snart!
 • Bravo Vridet Ben Honungssmak 10-pack 12,5 cm

  Bravo Vridet Ben Honungssmak 10-pack 12,5 cm
  Bravo Vridet Ben Honungssmak 10-pack är högkvalitativa och smaskiga tuggrullar. Finns två olika varianter, ett 10-pack med 12,5 cm långa rullar och ett 10-pack med 25 cm långa rullar.
 • Feel Active Nylonkoppel med karbin och neoprenhandtag Orange 2x180 cm

  Feel Active Nylonkoppel med karbin och neoprenhandtag Orange 2x180 cm
  Feel Active Nylonkoppel med karbin och neoprenhandtag är att slitstarkt koppel perfekt för alla typer av friluftsaktiviteter med din hund.
 • KONG Wubba Weaves - Stl L: ca. L 33 x B 9 x H 9 cm

  KONG Wubba Weaves - Stl L: ca. L 33 x B 9 x H 9 cm
  Detta är en leksak som inte får fattas i leksakslådan: Wubba Weaves från KONG är en kast- och apporteringsleksak med roliga extradetaljer - och som vanligt i bästa KONG-kvalitet. De långa nylonbanden gör det lättare att hålla fast leksaken när ni busar och leker dragkamp tillsammans. Pipljudet inuti leksaken busar upp hunden och ger den lust att leka. KONG Wubba Weaves är noggrant och grundligt sydd för att din hund ska kunna ha skoj med den under en lång tid. Bomullsbanden är snurrade i varandra och knutna till en fast boll som är mycket hållbar och dessutom har en extra funktion; när hunden tuggar på den under lekarna rengör den samtidigt tänderna. Den roliga leksaken KONG Wubba Weaves finns i tre glada färger: grön, knallrosa och blå. Notera att färg ej kan väljas vid beställningen. KONG Wubba Weaves i överblick: Kraftig apporterings- och dragkampleksak Med greppvänliga nylonband: perfekt om din favorit är förtjust i dragkamper! Kraftiga material: noggrant sydd nylon med en knut av snurrad bomull gör KONG Wubba Weaves till en mycket hållbar leksak! Rengör tänderna: varje gång hunden biter och gnager på knuten har det en rengörande effekt på tänderna, beläggningar på tänderna tas bort, utan att skada dem Med pipljud som animerar hunden att leka Färg: grön, knallrosa och blå - färg kan inte väljas vid beställningen! Material: kraftig nylon med en stadig bomullsknut Hänvisning: Som med alla leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om delar fattas eller om den är trasig, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Metizo Halsband Fast Grön 30

  Metizo Halsband Fast Grön 30
  Metizo Halsband Fast är ett bekvämt fodrat halsband, som är lätt att sätta på.
 • Keramikskål Grå med Benmotiv Grå Liten

  Keramikskål Grå med Benmotiv Grå Liten
  Beskrivning kommer snart!
 • Active Canis 2in1 Dog Coat Khaki 40

  Active Canis 2in1 Dog Coat Khaki 40
  2 in 1 är ett täcke med avtagbart foder vilket gör att man kan använda det både som ett värmande vintertäcke eller ta ut fodret och använda det som ett regntäcke.
 • Stor påse Royal Canin Breed + godisväska med reflexband på köpet! - Shih Tzu Adult (7,5 kg)

  Stor påse Royal Canin Breed + godisväska med reflexband på köpet! - Shih Tzu Adult (7,5 kg)
  Så länge lagret räcker: Köp 7,5 - 12 kg Royal Canin Breed hundfoder av valfri sort och få en godisväska av reflekterande tyg utan extra kostnad!
 • Keramikskål med Gummibotten M

  Keramikskål med Gummibotten M
  En mycket snygg och tidlös design som passar i de flesta hem med gummibotten som förhindrar att skålen glider omkring.
 • Rogz Utility Koppel Svart Large

  Rogz Utility Koppel Svart Large
  Rogz Utility är en serie av snygga och komfortabla koppel, halsband och selar i olika stärka färger med reflex för bästa synlighet i mörket.
 • Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management Stew hundfoder med kyckling - Ekonomipack: 48 x 354 g

  Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management Stew hundfoder med kyckling - Ekonomipack: 48 x 354 g
  Våtfodret Hill’s Prescription Diet Metabolic Canine Stew är speciellt utformat för att stödja viktnedgång och kontrollera vikten hos hundar. Det påverkar hundens kaloribehov och metabolism på ett naturligt sätt och hjälper till att undvika att hunden går upp i vikt igen efter dieten. Diethundfodret från Hill's innehåller noggrant sammanställda kombinationer av ingredienser, till exempel en fiberblandning från grönsaker. Det mättar bra och är gott, så din hund kommer inte att märka att den äter dietmat. Denna ragu med kyckling och grönsaker är förpackad i praktiska ringburkar. Notera följande: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Indikationer: Överviktiga eller feta hundar Bevarar idealvikten efter viktminskning Kontraindikationer: Ej lämpligt för katter Ej lämpligt för valpar Ej lämpligt för räktiga eller digivande tikar Hill’s Prescription Diet Metabolic Weight Management Stew i överblick: Diet-våtfoder för vuxna hundar Stödjer viktminskning och -kontroll Avvägd innehåll: med synergetiskt samordnade ingredienser Fiberblandning ur grönsaker: mättar bra och länge mellan måltiderna Med antioxidanter: kan stödja immunsystemet Viktkontroll: kan påverka hundens energiförbrukning på ett naturligt sätt samt kontrollera vikten efter dieten Gott: accepteras mycket bra av många hundar, god ragu med tonfisk och grönsaker Praktiska ringburkar: enkla att öppna och portionera ur Rekommenderas av veterinärer: ett kliniskt effektivt foder som ofta föreskrivs av veterinärer
 • Ekonomipack: RINTI 24 x 800 g Hönshjärta

  Ekonomipack: RINTI 24 x 800 g Hönshjärta
  RINTI är ett väl avvägt hundfoder som motsvarar hundens näringsbehov. Hunden är köttätare av naturen och dess tarmkanal är anpassad till en köttbaserad kost. Den ursprungliga näringen bestod förutom muskelkött även av lever, mage eller lunga samt kött med en hög andel mineraler.Hunden är ingen spannmålsätare. Den behöver inte spannmål eller kolhydrater som energikälla, för fetterna och proteinerna i köttet förser kroppen med de nödvändiga kalorierna. Köttet i RINTI hundfoder tillagas skonsamt i låga temperaturer för att bevara så många naturliga näringsämnen som möjligt. Just därför smakar RINTI som nykokt. RINTI är en köttig måltid av högsta kvalitet som innehåller allt din hund behöver. Den unika sammansättningen av olika köttsorter har berikats med vitaminer och mineraler. En sund hundkost rekommenderas innehålla en balanserad mängd omega 3 och omega 6-fettsyror. Omega3-fettsyror finns i linfrö och omega 6-fettsyror finns i visst kött. Viktiga fibrer går att finna i vegetabiliska biprodukter - dessa stödjer matsmältningen, särskilt hos stora och äldre hundar. RINTI innehåller upp till 67 % kött samt fibrer, olja, mineraler, vitaminer och vatten. Mata din hund med RINTI hundmat: Tillverkat med riktiga köttbitar Inget presskött Inga smakförstärkare Inget köttmjöl Inget spannmål - som ofta finns i torrfoder Ingen soja Inga färgämnen RINTI ekonomipack finns också som blandpack i flera olika varianter: Blandpacket med Nötkött, Våm består av: 12 x Nötkött 12 x Våm Blandpacket med Nötkött, Fågelhjärtan består av: 12 x Nötkött 12 x Fågelhjärtan Blandpacket med Fågelhjärtan, Nötkött, Kyckling, Våm, Kalv, Lamm består av: 4 x Nötkött 4 x Fågelhjärtan 4 x Kyckling 4 x Våm 4 x Lamm 4 x Kalv Blandpacket med Kyckling, Vilt, Anka, Lamm består av: 6 x Kyckling 6 x Vilt 6 x Anka 6 x Lamm Blandpacket med Nötkött, Fågelhjärtan, Lamm, Våm består av: 6 x Nötkött 6 x Fågelhjärtan 6 x Lamm 6 x Våm För Rinti hundfoder tillagas köttet skonsamt vid låga temperaturer för att bevara så många naturliga näringsämnen som möjligt. Just därför smakar Rinti som nykokt. Rinti är en köttig måltid av högsta kvalitet som innehåller allt din hund behöver - en unik sammansättning av olika köttsorter som berikats med vitaminer och mineraler. En sund hundkost rekommenderas innehålla en balanserad mängd omega 3 och omega 6-fettsyror. Omega3-fettsyror finns i linfrö och omega 6-fettsyror finns i visst kött. Viktiga fibrer går att finna i vegetabiliska biprodukter - dessa stödjer matsmältningen, särskilt hos stora och äldre hundar. Rinti innehåller upp till 67 % kött samt fibrer, olja, mineraler, vitaminer och vatten. Du hittar mer information under länkarna nedan! RINTI 6 x 800 g RINTI Junior
 • Rogz Fancy Dress Koppel Lila Medium

  Rogz Fancy Dress Koppel Lila Medium
  Rogz Fancy Dress är en serie halsband, koppel och selar i skönt och hållbart nylon med kreativa färgmönster.
 • Spårlina Reflex i Mjuk Nylon - Svart

  Spårlina Reflex i Mjuk Nylon - Svart
  Perfekt spårlina och ett bra hjälpmedel vid inkallningsträning och träna hunden att gå lös. Reflexerna i linan gör att den syns bra i mörker. Spårlina i mjuk nylon som syns bra i terrängen. Storlek: 15 meter x 6 mm
 • RINTI Chicko Mini Anka 4 x 225 g

  RINTI Chicko Mini Anka 4 x 225 g
  Samla poäng hos din hund med dessa godbitar! RINTI Chicko Mini består av 100 % färska kyckling-, ank- eller nötfiléer. De innehåller inte soja eller köttmjöl. De skonsamt lufttorkade godbitarna är oförglömligt smakrika och knapriga. Den lilla storleken gör dem perfekta som belöning när du tränar din hund. RINTI Chicko Mini – ett supergott, nyttigt och lättsmält hundgodis som genom den låga fetthalten även kan ges till överviktiga hundar! Den återförslutningsbara påsen håller godiset fräscht länge. RINTI Chicko Mini är en krispig köttdelikatess - filébit efter filébit. RINTI Extra Chicko Mini i överblick Tillskottsfoder (godis) för hundar Möra filéstrimlor från kyckling, anka och nötkött som belöning mellan måltiderna 100 % filéer i köttandel Skonsamt lufttorkade Fettsnåla Lättsmält, tolereras väl Utan köttmjöl, socker, soja och konserveringsmedel Återförslutningsbar påse håller bitarna fräscha länge
 • Herrmann's Meny Häst med sötpotatis - 6 x 400 g

  Herrmann's Meny Häst med sötpotatis - 6 x 400 g
  Herrmann's Meny är hundfoder av särskilt hög och certifierad kvalitet. Köttet härstammar från kontrollerad uppfödning med artanpassad djurhållning och slakt direkt på gårdarna. Herrmann's Meny Häst med sötpotatis, med lättsmälta kolhydrater och en extra portion grönsaker, är ett gott helfoder för alla hundar - en måltid färdigt att serveras, direkt ur burken. Herrmann's Meny Häst med sötpotatis: Avvägt helfoder för hundar i alla åldrar, med mängder av färskt kött, balanserat med kolhydrater och grönsaker Med endast en proteinkälla Fylls på kallt för att alla näringsämnen ska bevaras till högsta grad Alla köttsorter i Herrmann's hundmat härstammar från kontrollerad uppfödning, med artanpassad djurhållning och slakt - för kärlek till djur är inte begränsat till den egna hunden Färska, hälsosamma grönsaker från kontrollerade odlingar Jättenattljusolja innehåller avvägt omega 3/omega 6-fettsyraspektrum och stödjer en sund hud och glänsande päls Sötpotatis av bästa kvalitet tillgodoser hunden med kolhydrater för kraft och uthållighet samt mängder av olika näringsämnen Skonsamt tillverkat för att naturliga vitaminer och mineraler ska bevaras Innehåller ej konserveringsmedel och andra tillsatser 100 % naturliga ingredienser: inga fyll-, lock- eller aromämnen, därför mättar Herrmanns hundmat bättre än vanligt foder Lättsmält med hög acceptans och tolerabilitet Passar allergiker: spannmålsfritt, glutenfritt och laktosfritt Teamet bakom Herrmann's hundmat anser att alla djur har en rätt till ett liv anpassat till arten - även boskap. Därför används endast djur som kommer från artanpassad djurhållning. Detta märks tydligt på produkternas kvalitet: de innehåller varken antibiotika eller stressutlösande hormoner. Herrmanns hundmat är en ren delikatess för varje hund, särskilt känsliga eller allergiska hundar. Nyttig mat för en glad hund - det är målsättningen!
 • Hundsko Svarta Small

  Hundsko Svarta Small
  Engångshundskor från Paws. Hundskorna är vattentäta, sitter bra på tassen och ger hunden maximal rörelsefrihet samtidigt som den skyddar mot snö, frost och vägsalt.
 • Metizo Sele Orange M

  Metizo Sele Orange M
  En ergonomisk utformad sele som ger hunden helt fria luft- och andningsvägare och fri rörelsefrihet. Selen motverkar även felbelastning av nack- och ryggkotor.

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se

- Vovveweb.se

- Pongo.se

- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

ilead