Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på hund

Hund

Att skaffa hund är och ska vara ett väl övervägt beslut. Hunden är en familjemedlem som vi har i många år och det är inte för inte den kallas för människans bästa vän. Det tar mycket tid och kostar pengar att vara hundägare, men det ger massor tillbaka!

Köpa hundmat och hundprylar online

Vi har sammanställt och gjort det enkelt för dig att hitta hundprylarna du behöver. Här på sidan hittar du mängder av produkter från flera olika butiker samtidigt. Välj den kategori du vill titta närmare på eller välj varumärket som är din favorit.

Kategorier: Hundmat | Hundtillbehör | Hundleksaker | Pälsvård | Transport | Hundkläder

 • Nursing Kit Large

  Specialdesignat flaskset till modersmjölkersättning.
 • Science Plan Youthful Vitality Canine Adult Medium Chicken 2,5 kg

  Youthful Vitality är utvecklad med den senaste forskningen för att erbjuda foder som hjälper till att bromsa symptom på åldrande hos vuxna hundar från 7 år.
 • Whimzees Veggie Sausage Medium

  Lättsmälta vegetabiliska tuggben som kan reducera förekomsten av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar.
 • Hundfrisbee av TPR med LED - 1 st

  Denna hundfrisbee tillverkas av det flexibla och särskilt tåliga materialet TPR. Den flyger långt utan större kraftansträngning när man kastar ur handleden. Låt din hund springa av sig ordentligt medan den jagar efter och apporterar frisbeen. I mitten av frisbeen blinkar ett färgglatt LED-ljus i ca 15 sekunder när den skakas eller landar, så leksaken är enkel att hitta även i mörkret. Gemensamma lekar ute i friska luften fördjupar relationen mellan hund och hundägare och tränar samtidigt hundens kondition, snabbhet och reaktion. Den böjliga frisbeen ligger bra i handen och är enkel att greppa och fånga: Skivan är aerodynamiskt formad, kan hållas och fångas som en ring. Kanten runtom är försedd med små ben. I mitten, omsluten av små tassar, befinner sig en liten kula med ett blinkande LED-ljus. Frisbeen flyter, så ta med den till poolen och låt hunden apportera i vattnet! Hundfrisbeen av TPR är en mångsidigt användbar leksak för roliga lekar tillsammans ute i friska luften. Hundfrisbee av TPR med LED i överblick: Aerodynamisk frisbee för hundar Med blinkande ljus: Ett färgglatt LED-ljus börjar blinka i ca 15 sekunder när leksaken skakas kraftigt - enklare att hitta i mörkret Flyger långt utan kraftansträngning med rätt teknik; kasta den med en snärt ur handleden Robust, flexibelt material: Tillverkas av termoplastgummi (TPR) Skoj, kondition snabbhet: Att kasta och apportera, flyger lika långt som en vanlig frisbee, rolig att springa efter Lekar fördjupar relationen mellan hund och hundägare: Gemensamma stunder tillsammans i friska luften ökar tilliten Flyter, perfekt för roliga badlekar Enkel att greppa: Kan hållas och fångas som en ring Roligt dekorerad med små ben och tassar Partiellt noppig yta som stimulerar tänder och tandkött Enkel att rengöra tack vare det praktiska materialet som snabbt kan torkas av med en fuktig trasa Med ett integrerat knappbatteri, kan ej bytas Färg: Blå Material: TPR Mått: ø 22 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden alltid vara under uppsikt när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Hundsko X-Large

  Engångshundskor tillverkade i 100% naturgummi i fräscha färger.
 • Kleinmetall Bridge baksätesskydd med stödplattor - Gapfill stor, hela sätet

  Kleinmetall Bridge baksätesskydd är utrustat med inbyggda plattor som täcker utrymmet mellan baksätet och ryggstödet, så din hund kan inte längre ramla ner i fotutrymmet. Plattorna är tillverkade av spånskivor och kan anpassas till bilens storlek. Bridge från Kleinmetall kan förkortas med 20 cm vid ryggstödet genom att det kan rullas in och fästas med spännbanden som ingår i leveransen. Kleinmetall baksätesskydd Bridge i överblick: Hållbart, kan tvättas Fästs enkelt, snabbt och säkert vid nackstöden Med slitsar för hundens säkerhetsbälte (kan förslutas) När baksätsskyddet inte används kan det vikas ihop framåt och förvandlas till två praktiska förvaringsfack! Dragkedja längs sätet: bältesskyddet kan delas på mitten om en person åker med i baksätet Mått baksätesskyddet: ca 138 x 167 cm Mått stödplattan: ca 64 x 42 cm Material: förstärkt polyester Kleinmetall – Engineered in Germany Kleinmetall Gapfill baksätesförstoring är ett perfekt komplement till alla bilsätesskydd. Den stänger fotutrymmet bakom framsätet och breddar liggytan i baksätet. Gapfill är en smart lösning som ger hunden mer plats och ökar bekvämligheten i baksätet. Den kan även beställas i förmånligt set tillsammans med baksätesskyddet! Uppblåsbar baksätesförstoring för hundar Idealisk att användas med bilsätesskydd: minskar belastningen och därigenom hållbarheten av baksätesskyddet Säkerhet i trafiken: hunden kan inte halka av sätet i kurvor eller om du bromsar, hunden känner sig säkrare i baksätet För hela baksätesbredden Universell passform: eftersom kuddarna fylls med luft kan storleken anpassas perfekt till luckan mellan ryggstödet fram och baksätet, passar alla bilar, även med kardantunnel Mångsidig, praktisk: kan även användas för att skydda ömtåligt gods, väskor eller annat från att halka ner på golvet under transport Inklusive en 12 V-elektrisk pump: pumpen kan användas med cigarettändaruttaget, passar även för luftmadrasser eller uppblåsbara båtar, pumpar upp Gapfill på bara några minuter Vattenfast Torkas av med en fuktig trasa Färg: grå Material: PVC Mått: ca L 124 x B 25 x 35 – 40 cm kan vikas ihop platssparande: ca L 28 x B 18 x H 10 cm Här kan du läsa mer om Gapfill: Kleinmetall Gapfill baksätesförstoring Här hittar du bilbälten: Bilbälten för hundar för en säker & bra resa
 • Megaderm 8 ml

  Megaderm är ett fodertillskott för hund och katt som innehåller essentiella fettsyror samt vitamin A och E, som hjälper att förstärka hudens barriärfunktion och förbättra pälskvalitèn.
 • Hurtta Torrent Regnjacka Körsbär (65 cm)

 • KONG Snacks Bacon & Ost L

 • Bozita Paté 6 x 625 g - Lax

  Ren natur från Sverige med ny design och förbättrat recept: Innehållet i Bozita Paté härstammar från hållbart, svenskt jordbruk med respekt för människor, djur och natur. Recepten innehåller inga onödiga tillsatser och består till 100 % av naturlig, kontrollerad kvalitet. Sverige har även stränga riktlinjer och hårda krav på djurskydd och hygien. Därigenom kan du vara säker på att du erbjuder din hund högkvalitativa, säkra och goda måltider, fria från antibiotika och köttmjöl. Bozita Paté är avvägda våtfoder som framför allt innehåller stora mängder färskt kött! Fodret kan ges som helfoder eller saftigt tillskott till torrfoder. Det innehåller inte spannmål eller tillsatta kolhydratkällor, så det är utmärkt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar. Råvarornas goda kvalitet förser hunden med viktiga vitaminer och mineraler och bidrar också till att de smakrika menyerna har en mycket hög acceptans. Bozita - för ett friskt hundliv! Natur pur från Sverige i sex olika sorter, alla lika goda! Bozita Paté 6 x 625 g i överblick: Helfoder för vuxna hundar Lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsallergiska hundar Naturliga recept och förbättrade: utan onödiga tillsatser, råvarorna härstammar från hållbart, svensk jordbruk i samklang med naturen Made in Sweden: tillverkas enligt Sveriges hårda riktlinjer gällande djurskydd, helt utan antibiotika, köttmjöl eller GMO Hög köttandel: färskt kött av bästa kvalitet täcker hundens proteinbehov, lättsmält och gott Utan spannmål: för bästa smältbarhet och tolerans Rikt på vitaminer och mineraler Många olika sorter: sex olika sorter för att kunna tillfredsställa varje hunds smak
 • Vindjacka - Svart

  Material 100% polyester
 • Trixie tuggrullar med innehåll med våmsmak - 6 x 2 st

  En speciell och uppskattad sysselsättning och ett hälsosamt, välsmakande mellanmål i ett! Rullarna från Trixie är tillverkade av ren nöthud. När hunden tuggar främjar det tändernas hälsa och ger din hund ett friskt tandkött och kraftiga käkar. Trixie tuggrullar med innehåll med våmsmak i överblick: Storlek på rullarna: 12 cm Innehåll: 2 tuggrullar Påsens vikt: 45 g Kvalitetsprodukter tillverkade i Tyskland!
 • Lone Star Puppy 15 kg

  Ett välbalanserat kycklingbaserat valpfoder av högsta kvalitet.
 • NaturesMenu Hundgodis Kyckling

  NaturesMenu Hundgodis Kyckling är supersmaskigt och proppat med kött. Perfekt lämpat till träning eller belöning!
 • Allergy Management Plus CΩW-HY Våtfoder

  Balanserat helfoder för valpar och vuxna hundar med allergier, födoämnesreaktioner och hudproblem
 • Hurtta Adventure Halsband Apelsin 55-65cm

  Hurtta Adventure Halsband är ett utmärkt halsband tillverkat av bra material som är bekvämt för hunden och andas.
 • Hill´s Science Plan Adult Advanced Fitness Mini Chicken (800 gram)

 • Feel Antidragsele Svart (50 cm)

 • Feel Active Regnjacka Göteborg Svart med logo (60 cm)

 • Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie - Veterinary Diet - Ekonomipack: 2 x 14 kg

  Hundens känsligaste organ, som dessutom ofta är utsatta för påverkan, är mage och tarm. Många hundar lider av kroniska sjukdomar och diarré och/eller uppkastningar. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie är ett diet-helfoder med en måttlig energihalt. Det är speciellt utformat för hundar som tenderar till övervikt och samtidigt lider av pankreatit, kronisk diarré eller gastrit. Receptet innehåller lättsmälta proteiner som minskar intestinala jäsningsprocesser. Tillsatsen av FOS främjar reglerar tarmrörelserna och bidrar därmed till att upprätthålla sund tarmflora. Essentiella fettsyror som EPA och DHA kan hjälpa till att minska inflammatoriska processer i tarmen bidra till läkning. MOS stimulerar tarmens lokala immunsystem och kan hjälpa till att neutralisera patogena bakterier. Viktig information: Rådgör alltid med en veterinär innan du börjar ge veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder till ditt husdjur bör du låta en veterinär undersöka det regelbundet (minst var sjätte månad). Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras när det får denna produkt ska du omedelbart kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Indikationer: Kronisk pankreatit Kronisk och akut diarré Dysbakterios Inflammatorisk tarmsjukdom (IBD) Exokrin pankreasinsufficiens (EPI) Gastrit Kolit Malabsorptionssyndrom Matsmältningssvårigheter/dålig matsmältning Kontraindikationer: Dräktiga och digivande tikar - valpar Speciella produktegenskaper: Säker matsmältning: Lättsmälta proteiner minskar intestinala fermentationsprocesser. Fermenterbara fibrer (FOS) stödjer en balanserad tarmflora. Måttlig energihalt: Den anpassade energihalten gör fodret lämpligt för långvarig utfodring av hundar som tenderar till viktuppgång. Hög acceptans: Hundar med matsmältningsproblem lider ofta av dålig aptit och med viktminskning. Ett gott foder lockar hunden att äta, vilket stödjer tillfrisknandet. EPA/DHA: Eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA) är långkedjiga fettsyror av typ omega 3. Dessa kan bidra till att minska inflammatoriska processer i tarmen. Behandlingstid: Svåra sjukdomar kan kräva dietbehandling under minst tre veckor för att tarmluddet ska regenerera sig. Blir den akuta sjukdomen kronisk kan det vara nödvändigt med en permanent dietbehandling. För att optimera matsmältningen bör den dagliga mängden mat delas upp i flera måltider.
 • Northmate Green Aktiveringsplatta/Matskål

  Northmate Green Aktiveringsplatta/Matskål är det perfekta sättet att utfodra den glupska hunden eller katten, där den måste jobba med tungan och tassar för att få i sig maten. Plattan består av 43 rundade blad av olika storlekar som men lägger godiset/maten emellan.
 • Flexi New Comfort M Cord 8m/20kg (Grön)

 • Basic Cosy Halsband Halvstryp Saltlakrits (M/L)

 • Little & Bigger Aktivitetsspel Slide'n Find (M)

 • Dibo Godbit-mix för hundar (halvtorr) - 5 x 500 g

  Med denna roliga godismix kan du belöna din hund när den gör ett bra jobb, inte skäller eller bara för att du tycker så väldigt mycket om honom! Blandningen innehåller mjuka miniben och hjärtan med fjäderfä, lamm, komage eller lax. Utmärkt vid utbildning, sport eller som belöning i vardagen. Godbitarna är ca. 2 cm långa och förpackade i praktiska, återförslutningsbara förpackningar.
 • Buster Strong Y-Bone

  Buster Strong Y-Bone är en uppskattad aktiveringsleksak som stimulerar hundens tuggbehov. 
 • Little & Bigger Economy Skål Rostfri (470 ml)

 • Non Splash Skål 0,7 L

  Vattenskål som hindrar att vattnet skvalpar ut om skålen skulle råka välta omkull. Praktiskt att ha med på resan i bilen, eller helt enkelt om risken finns att hunden skulle börja leka med den.
 • Little&Bigger hundbädd svart (M)

 • Barkoo knutna tuggben med spirulina ca 12 cm - Ekonomipack: 12 st à ca 12 cm

  De naturliga, knutna tuggbenen med spirulinaalger är en läcker omväxling. Barkoo:s tuggben med 100 % råhud underhåller hunden en längre tid och stödjer samtidigt tandhygienen. Spirulinaalger är rika på mineraler, vitaminer, protein och aminosyror. De är fria från färg- och aromämnen samt konserveringsmedel, så de är ett nyttigt snack mellan måltiderna. Gnaga, knapra och tugga hör till varje hunds vardag. Barkoo tillfredsställer denna urinstinkt med ett omväxlingsrikt sortiment av naturligt tuggodis. En ''''djuriskt'''' rolig sysselsättning, som din hund inte kan få nog av. Övertyga dig själv om fördelarna med Barkoos tuggben: En idealisk sysselsättning som varar längre Naturliga och fettsnåla tuggben av 100 % råhud Med spirulinaalger: Ger en bättre andedräkt Mycket omtyckta Vårdar och stärker tänder, tandkött och käkmusklerna Välj mellan följande: Ca 12 cm: total vikt 180 g (3 st) Ekonomipack ca 12 cm: total vikt 540 g (12 st) Barkoo kan alltid glädja varje hund med ett passande godis - vare sig det ska vara en belöning, en sysselsättning, för speciella behov eller av ingen särskild orsak alls! Barkoo – passion for snacks! Vårt tips: Barkoo tuggben hjälper hunden igenom stressiga situationer! Barkoo tuggben är en foderkomplettering.
 • Korvar av 100 % hjortkött - 75 g

  Hjortköttkorvar av 100 % hjortkött är ett köttigt snack mellan måltiderna, också idealiskt för känsliga hundar. Korvarna genomgår en mild torkning som ger dem en lite hårdare konsistens. De är en utmärkt sysselsättning som stärker käkmuskulaturen och vårdar tänderna. Eftersom korvarna är fräscht förportionerade uppstår inga fettfläckar när du matar din hund. Hjortköttkorvarna är tillverkade av de finaste råvaror och innehåller inga konstgjorda tillsatser, så de är hälsosamma och lättsmälta: Ett särskilt passande godis för hundar med övervikt eller allergier. De viktigaste egenskaperna i överblick: Fria från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel Lämpliga för näringskänsliga och överviktiga hundar Lättsmälta För friska tänder och tandkött Uppskattad sysselsättning Ger inga fettfläckar Din hund kommer inte att kunna motstå dessa läckra godbitar – övertyga dig själv! Notera: Detta är en naturprodukt, så det kan förekomma färgavvikelser. Tänk på att hunden alltid behöver färskt vatten tillgängligt.
 • Läderkoppel Flätat Svart 6mm x 180cm

  Dogman flätat läderkoppel är stilrena, bekväma koppel som ligger bra i handen när det är dags att gå på promenad.
 • Ekonomipack: 2 x storpack Hill's Science Plan till lågpris - Puppy Small & Miniature Chicken & Turkey (3 x 1,5 kg)

  Hill's Premium hundfoder innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet, är mycket lättsmält och har en hög energitäthet. När du ger din hund Hill's komplettfoder får den alltså samma mängd näring med mindre portioner - och du sparar pengar. Eftersom näringsbehovet förändrar sig under loppet av ett hundliv, är Hill's hundfoder särskilt anpassat till hundens olika livsstadier. Men Hill's har även lösningar för speciella problem, som exempelvis Sensitive Stomach mot känslig matsmältning eller Sensitive Skin för hundar med hudproblem. Hill's hundfoder – föredras av veterinärer. Under länkarna nedan hittar du mer information om de olika sorterna: Adult Large Breed Light med kycklingHill's Science Plan Adult 1-6 Sensitive Stomach & Skin Medium Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Healthy Mobility Large Breed Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Healthy Mobility Medium Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Healthy Mobility Mini Chicken Hill's Canine Oral Care hundfoder Hill's Canine Adult 1-6 Advanced Fitness Medium Lamb & Rice Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Medium Tuna & Rice Hill's Science Plan Canine Adult 1-6 Advanced Fitness Medium Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Performance Medium Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Large Breed Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Large Breed Lamb & Rice Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Light Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Small & Miniature Chicken & Turkey Hill's Science Plan Adult 1-6 Light Mini Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Light Large Breed Chicken Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Light Large Breed Chicken Adult Adult Advanced Fitness Mini med kyckling Hill's Science Plan Adult 1-6 Advanced Fitness Light Medium Chicken Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small & Miniature Chicken & Turkey Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Light Mini Hill's Science Plan Puppy Small & Miniature Chicken & Turkey Hill's Science Plan Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed Chicken Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Medium Chicken Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Medium Lamb & Rice Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longevity Mini Chicken Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Large Chicken Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium Chicken Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Mini Chicken Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium Lamb & Rice
 • Eukanuba Growing Puppy Medium Breed Chicken - 3 kg

  Eukanuba Puppy Medium Breed Chicken uppfyller näringsbehoven hos valpar av medelstora raser som collie, cocker spaniel, tax eller beagle. Kyckling som naturlig huvudingrediens förser din växande hund med förstklassigt protein som stödjer uppbyggnaden av en kraftig, slank muskulatur. Kalcium kan kliniskt bevisat främja skelettets tillväxt. Dokosahexaensyra (DHA) ökar inlärningsförmågan och intelligensen hos växande hundar. Dessutom stärker antioxidanter hundens naturliga immunförsvar under utvecklingsfasen. Det till 100 % kompletta och avvägda fodret, vars recept är utformat tillsammans med veterinärer, har ett välbalanserat förhållande av proteiner, fett, kolhydrater, fibrer, vitaminer och mineraler. En balanserad tarmflora är viktigt för att valpen ska kunna absorbera alla viktiga näringsämnen den behöver så väl under uppväxten. Prebiotika och betmassa kan främja en harmonisk matsmältning och tarm. Eukanubas observationer sedan 10 år tillbaka gör tydligt att hundar kan uppnå en ovanligt hög ålder! Vi vill alla ge våra trogna, fyrbenta vänner ett så långt liv som möjligt. Eukanubas iakttagelser under de senaste 10 åren visar att Eunakubas foder kan hjälpa hunden till ett längre liv. Med Eukanubas exceptionella foder, kombinerat med en artanpassad omsorg, kan du och din trogna hund njuta av varandras sällskap längre. Eukanuba Puppy Medium Breed Chicken i överblick: Torrfoder för valpar av medelstora raser mellan 1 – 24 månader (med en väntat vuxenvikt på mellan 11 - 25 kg) 100 % komplett och avvägt - utvecklat tillsammans med veterinärer Optimal tillväxt: Höga halter energi, kalcium och fosfor för en sund tillväxt av leder och ben Huvudingrediens nr 1 är kyckling: Förser hunden med lättsmält protein och främjar en stark och slank muskelmassa Med DHA: Dokosahexaensyra kan kliniskt bevisat främja valpens inlärningsförmåga Med kalcium för ett starkt skelett och tänder Starkt immunförsvar tack vare kliniskt bevisade antioxidanter Effektiv matsmältning: Innehåller betfiber som främjar en harmonisk matsmältning och en balanserad tarmflora Utan konstgjorda arom- och färgämnen
 • Metizo NoseWork-koppel, 5m Blå 20mm

  Smidigt koppel från Metizo som är specifikt anpassat efter Nosework. Finns i flera längder efter behov!
 • Happy Dog Sensible Adult Neuseeland 4 kg

  Glutenfritt, mag- och tarmvänligt hundfoder för vuxna hundar. 
 • Happy Dog NaturCroq XXL - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Happy Dog NaturCroq XXL hundfoder är utvecklat för hundar av stora och mycket stora raser med ett recept baserat på de senaste vetenskapliga rönen. ''''Jätte'''' hundar har helt olika energibehov jämfört med mindre raser. De behöver en särskild näringssammansättning med en måttlig proteinhalt och anpassad fetthalt. Passande storleken på käkarna, föredrar de oftast större foderbitar. Bitar som är för små blir ofta slukade utan att att de tuggas. Hundar behöver mer än bara kött för en optimal näring. Detta recept är förfinat med naturliga örter som solrosor, grön havre, krasse och persilja för att säkerställa att din hunds näringsbehov täcks. Happy Dog NaturCroq XXL: Tillverkat i Tyskland under stränga kvalitetskontroller. För hundar av stora och mycket stora raser. Med anpassad energi-och proteininnehåll. Extra stora foderbitar. Utan färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Innehåller ej soja eller majsstärkelse. Lättsmält. NaturCroq XXL hundfoder - lättsmält genom den höga kvaliteten. Happy Dog hundfoder framställs med de bästa råvaror i ett bayerskt familjeföretag. Det speciella med dessa foder är den noggrant sammanställda mångfalden av helt naturliga ingredienser. Råvarorna kommer företrädesvis från lokalt lantbruk. Därigenom kan Happy Dog personligen garantera en säker härkomst av ingredienserna. Endast högkvalitativt protein används och kombineras med örter med många positiva egenskaper för hälsan. Happy Dog: unika recept för din hunds hälsa och vitalitet.
 • Aptus Multidog Tabletter

 • Eukanuba Daily Care Senior 9+ (12 kg)

 • Hunter Halsband Porto Brun 35

  Hunter Halsband Porto är ett riktigt snyggt och högkvalitativt halsband av ekologiskt läder. Finns i två färger.
 • Nutra Gold Salmon & Potato Adult 15 kg

  Nutra Gold Salmon & Potato Adult passar bäst vuxna hundar som är allergiska eller kräsna.
 • Scruffs Wilton Box Bädd Svart (L)

 • Ekonomipack: zoolove våtfoder för hundar 24 x 800 g - Trio di Carne

  zoolove våtfoder ur den exklusiva zoolove-kollektionen finns i sorterna Trio di Carne, Viltragu och Fjäderfäragu. Det är förstklassiga premium-våtfoder med 100 % färskt kött och ätliga organ. En artanpassad näring, helt i överensstämmelse med hundens naturliga näringsbehov - och en köttmåltid, precis som hunden skulle önska sig sina måltider! Fodret är helt gluten- och spannmålsfritt. Gynna din hunds hälsa och utfodra den enligt hundars naturliga behov. För zoolove står artriktig djurhållning i fokus, för det är avgörande för hundars välbefinnande och hälsa. I en artanpassad djurhållning ingår också en balanserad kost, utformad enligt hundens speciella behov. Det viktiga är inte bara vilka ingredienser som ingår i fodret, utan även kvaliteten på dessa. Kött är lättsmält och kan upptas särskilt effektivt av hundar. Just därför består zooloves foder av 100 % färskt kött och ätliga organ! Fodret innehåller inga som helst tillsatser av socker, spannmål eller soja och är därför även lämpligt för näringskänsliga eller allergiska hundar. Det har ett lågt allergipotential genom en mycket reducerad mängd ingredienser. zoolove våtfoder tillreds på ett mycket skonsamt sätt för att köttets fina smaker och näringsämnen ska kunna bevaras. Tillsatsen av linfröolja har en positiv effekt på hud och päls, eftersom linfrön är rika på den omättade fettsyran omega 3. Fodret är komplett fritt från konstgjorda tillsatser som färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Det tillverkas i Tyskland. När du köper detta foder hjälper du djur i nöd - för varje produkt som säljs donerar zooplus 10 % av försäljningspriset (exklusive moms) till en djurorganisation. Komplettfoder för hundar av alla raser zoolove tillverkas garanterat med 100 % färskt kött och ätliga organ zoolove våtfoder för hundar består av unika köttblandningar med totalt minst 70 % kött Lättsmält och lätt att uppta zoolove våtfoder är naturligtvis gluten- och spannmålsfria zoolove hundfoder framställs utan kemiska tillsatser som smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel Den skonsamma tillredningen av förstklassiga råvaror bevarar alla hälsosamma näringsämnen och de läckra köttsmakerna Med linfröolja, särskilt rik på omättade fettsyror Tillverkat i Tyskland I detta erbjudande ingår följande sorter: Blandpack 24 x 800 g: 12 burkar Trio di Carne och 6 burkar av varje Fjäderfäragu och Viltragu 24 x 800 g Fjäderfäragu 24 x 800 g Trio di Carne 24 x 800 g Viltragu Läs mer om de olika sorterna här: zoolove Fjäderfäragu 6 x 800 g zoolove Trio di Carne 6 x 800 g zoolove Viltragu 6 x 800 g zoolove by zooplus – en liten insats med stor inverkan! Att göra gott tillsammans är enkelt med zooplus välgörenhetsinitiativ zoolove by zooplus.
 • PCO Harmony Grey Lounger Memory Foam Hundbädd (Tyg)

 • Veterinary Diets Dog Weight Control 1,5 kg

  Torrfoder som bidrar till att kontrollera vikten, för hundar över 1 år.
 • Savic Cottage Hundbur Svart Small

  Savic hundbur är en stabil metallbur med svart ytbehandling, som kan användas i hemmet eller på resan. Savic Cottage Hundbur är enkel att montera ihop och levereras med kraftig plastbotten.
 • Feel Braid Läderkoppel Mässing Svart (1,5 x 180 cm)

 • Rukka Mini Comfort Koppel 3 m (Svart)

 • Pedigree Twistos - 8 x höns

  Pedigree Twistos är ett gott godis med en vriden struktur. Det är ett idealiskt tuggodis med 24 % protein som hunden kan få som belöning utan dåligt samvete, för den får en extra portion vitaminer och mineraler och det innehåller inte heller färgämnen eller aromämnen. Välj mellan de goda smakerna nötkött eller kyckling. Dessutom främjar omega-3 fettsyror en glänsande päls och städjer hudens hälsa. Pedigree Twistos är ett gott godis med en spännande form som är lämpligt för alla hundar över 4 månader. Pedigree Twistos i överblick: Tillskottsfoder för vuxna hundar över 4 månader Vridna tuggpinnar, roliga att tugga på Proteinhalt på 24 % Med gott nötkött eller hönskött Med omega-3 fettsyror: som bidrar till en glänsande päls och frisk hud Med vitaminer och mineralämnen: som håller energinivån uppe Utan tillsatser av färgämnen och aromämnen
 • Feel Active Stripe Halsband Grå/Rosa ((2x30-40cm))

 • Feel Active Vadderad Koppel Grå (1 x 200 cm)

 • Barkoo vridna tuggrullar, natur av gris - 100 st à ca 12 cm

  Det smakliga tuggrullarna fullständigar hundens dagliga meny. De fettsnåla, vridna tuggrullarna från Barkoo av 100 % naturlig, knaprig grishud sysselsätter hunden en längre tid, och samtidigt som den tuggar rengörs och vårdas automatiskt tänder och tandkött. Benen är fria från arom- och färgämnen och konserveringsmedel - en idealisk godbit emellanåt. Knapra, tugga och gnaga är högst uppskattade vardagsnöjen för hundar. Barkoo främjar denna urinstinkt med ett stort sortiment av omväxlingsrikt, naturligt tuggodis. Tugga är en rolig syssla som din hund aldrig får nog av! Här är fördelarna med Barkoos tuggrullar: En längre tids sysselsättning Naturliga och fettsnåla vridna tuggrullar av 100 % grishud Fria från arom- och färgämnen samt konserveringsmedel Särskilt hög acceptans Vårdar och stärker tänder, tandkött och käkmuskler Välj mellan följande storlekar: Ca 12 cm: total vikt 1 kg (100 st) Ca 12 cm: total vikt 3 kg (3 x 100 st) Barkoo kan muntra upp varje hund med ett passande godis, vare sig det ska vara som belöning, en sysselsättning, för speciella behov eller av ingen särskild orsak alls! Barkoo – passion for snacks! Vårt tips: Barkoos tuggrullar är perfekta att ta med! Barkoos vridna tuggrullar är ett fodertillskott.

Passar ditt liv för en hund?

Innan man skaffar hund bör man ställa sig frågan om hunden passar in i det liv du lever. Eller om du är beredd att göra en förändring för att anpassa dig. En hund förtjänar att få ta plats och vara en given familjemedlem. Du måste kunna ge den fysisk aktivitet, mental stimulans och har råd med foder, vaccination och försäkringar.

Den första tiden som hundägare om man köper en valp kräver extra mycket tid. Det är som att ha en bebis i familjen och kräver uppmärksamhet dygnet runt i början.

Hunden är ett flockdjur och mår inte bra av att vara ensam. När valptiden är över måste du fortsättningsvis kunna ge hunden sällskap under dagen. En hund får inte lämnas ensam mer än 5 timmar per dag.

Hund - människans bästa vän

Många olika hundraser

Hundar delas in i olika hundraser. Svenska Kennelklubben har en indelning i 10 olika rasgrupper. Inom varje grupp finns sen många olika raser av hundar.

Rasgrupp Hundtyp
Grupp 1 Vallhundar
Grupp 2 Schnauzer, pinscher
Grupp 3 Terrier
Grupp 4 Taxar
Grupp 5 Spetsar
Grupp 6 Driv- & sökhundar
Grupp 7 Stående fågelhundar
Grupp 8 Stötande hundar
Grupp 9 Sällskapshundar
Grupp 10 Vinthundar

Uppfödning och avel på hundar

En uppfödare av hundar kallas för kennel. Där håller ägaren hundar som får valpar och som senare säljs till nya hundägare. En valp säljs först efter att de är 8 veckor gamla. Olika kennlar har olika hundraser som de driver avel på.

Nätbutiker för hundägare

Det finns flera nätbutiker som idag säljer tillbehör till husdjur. För dig som har hund kan du vända dig till:

- Doggie.se
- Vovveweb.se
- Pongo.se
- Vetzoo.se

Läs våra guider om hundar, valpar och deras beteende

[annons]