Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

 • Royal Canin Kitten Instinctive i gelé - 48 x 85 g

  Balanserat våtfoder för unga katter i andra tillväxtfasen (4-12 månader), saftiga bitar i välsmakande gelé, för att stärka immunförsvaret, med antioxidantkomplex.
 • Luskam med tänder

  Luskam med tänderLuskam med 65 tänder. Specialdesignad för att hålla pälsen i perfekt kondition. Med luskammen kan man effektivt kamma bort löss ur pälsen. Kamma katten regelbundet, annars kan den få problem med hårbollar, vilket kan försvåra matsmältningen.
 • Little&Bigger Utställningsbur Dubbel Tyg

 • PeeWee EcoClassic Hög Vit

  Kattlåda PeeWee Hög är en kattlåda som används till PeeWee pellets. Lådan är tvådelad för att enkelt kunna plocka undan den blöta pelleten som trillar ner genom bottensilen till den undra delen av lådan.
 • Natures:menu Country Hunter Katt Kyckling & Gås

 • Smilla Adult Urinary - 1 kg

  Njurarna spelar en viktig roll för utsöndringen av giftiga metaboliska avfallsprodukter ur kattens organism. Många katter lider av känsligt urinsystem. Smilla Finest Healthy Nutrition Urinary med fjäderfä är utvecklat av ledande experter och enligt senaste vetenskapliga rön för att stödja katter med känsliga njurar och urinsystem. Smilla Urinary har minskade halter protein och mineraler, vilket kan ha en positiv effekt på ämnesomsättningen genom att skadliga nedbrytningsprodukter kan reduceras. Smilla Urinary innehåller dessutom DL-metionin som kan gynna försurning av urinens pH-värde. Därigenom kan Smilla Adult Urinary hjälpa till att förebygga cystin- och uratsten. Läs mer om fördelarna med Smilla Finest Healthy Nutrition Urinary med fågel: En anpassad protein- och mineralhalt kan minska belastningen på kattens metabolism Essentiella fettsyror kan stödja njurfiltrationen DL-metionin försurar urinens pH-värde Med vitamin A och E för syn och en sund hud Med linfrön som naturlig källa till omega 3- och omega 6-fettsyror för en glänsande päls Lättsmält och med hög acceptans för maximalt näringsupptag Med växtfibrer som hjälper till att transportera hårbollar genom tarmen Med viktigt protein som stödjer organens funktion Med taurin för ett starkt hjärta och god syn Utan konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Utan genteknik som en del av en balanserad kattnäring Utan tillsats av socker, laktosfritt Smilla Finest Healthy Nutrition Urinary med fågel - för ett hälsosamt och glädjefullt kattliv från 1 års ålder! Smilla Adult Urinary med fågel finns i storlekarna 300 g, 1 kg, 4 kg och 10 kg (2 x 4 kg + 2 x 1 kg).
 • 20 + 4 på köpet! 24 x 400 g Feringa Menu Duo - Lamm & kanin med tranbär & krasse

  Så länge lagret räcker! När du beställer 20 x 400 g Feringa Menu Duo naturnära kattfoder får du 4 burkar extra på köpet!
 • Vitakraft Kattgräs 120 g

  Vitakraft Kattgräs hjälper katter få upp hårbollar samtidigt som de får näringstillskott.
 • Schesir Kitten i gelé portionspåse 6 x 100 g - Tonfisk

  Schesir Kitten är ett utmärkt sätt att skämma bort din växande kattunge! Ingrediensernas smaker, dofter och konsistenser är oemotståndliga och 100 % naturliga. Tillagningen sker helt utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel. Kycklingköttet är hormonfritt. Råvarorna tillreds för hand och ångkokas varsamt till en hälsosam och balanserad kost. Essentiellt taurin påverkar din favorits syn, nerver och hjärta positivt. Viktiga omega-3 och-6 fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls, och högkvalitativt vitamin A och E avrundar de sunda måltiderna. Schesir tillverkas utan djurförsök. Rent naturligt för våra anspråksfulla fyrbenta vänner! Schesir Kitten i gelé i överblick: Tillskottsfoder för växande katter 100 % naturligt Skonsamt tillagat: bearbetas för hand och ångkokas därefter skonsamt Utsökta ingredienser: innehåller endast de bästa bitarna av kött och fisk Med kycklingkött: hormonfritt, lättsmält Med fisk: från hållbart fiske i öppet vatten Med taurin: stödjer nerverna, ögonen och ett friskt hjärta Med vitamin A och E: för en avvägd kost Med omega-3 och -6 fettsyror: för en frisk hud och glänsande päls Ris som alternativ kolhydratkälla Utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel Tillverkas utan djurförsök
 • Cosma Original blandpack i portionspåse - 12 x 100 g Tonfisk, kyckling, lax

  Cosma Original i gelé består av mört kött eller delikat fisk i en smakrik gelé. Fodret är en smakupplevelse för katten, för alla ingredienser tillagas varsamt, och därigenom kan alla viktiga näringsämnen och råvarornas genuina smaker bevaras. Cosma Original är förpackade i praktiska portionspåsar som är enkla att handha och servera ur samt håller maten färsk. En oemotståndlig njutning för våra ofta mycket kräsna kissar! Cosma tillskottsfoder med naturliga och förstklassiga ingredienser är en artanpassad kost för katter. Det blandade provpacket med 6 x 100 g Cosma Original kattmat i portionspåse innehåller följande smakvarianter: 2 påsar tonfisk: läckra tonfiskbitar i en god gelé 2 påsar kyckling: saftigta kycklingbitar i en smaskig gelé 2 påsar lax: delikat lax i en smakrik gelé Det blandade provpacket med 12 x 100 g Cosma Original kattmat i portionspåse innehåller följande smakvarianter: 4 påsar tonfisk: läckra tonfiskbitar i en god gelé 4 påsar kyckling: saftigta kycklingbitar i en smaskig gelé 4 påsar lax: delikat lax i en smakrik gelé Det blandade provpacket med 24 x 100 g Cosma Original kattmat i portionspåse innehåller följande smakvarianter: 8 påsar tonfisk: läckra tonfiskbitar i en god gelé 8 påsar kyckling: saftigta kycklingbitar i en smaskig gelé 8 påsar lax: delikat lax i en smakrik gelé
 • United Pets Boss skål Svart/silver 160 ml

  United Pets Boss skål har en design som är en blandning mellan en tuff look och mjuka kurvor.
 • Klöspelare Med Leksak 40 cm

  Klöspelare med leksak från Dogman tillverkad i plysch/sisal som katten kommer tycka mycket om att leka med och klösa på.
 • Happy Cat Indoor Adult Lamb - 1,4 kg

  Torrfoder speciellt för innekatter, minskade energi- och fetthalter, Yucca schidigera minskar avföringslukten, med mussla från Nya Zeeland, med ALL IN ONE koncept.
 • Whiskas Temptations + 20 % mer innehåll - Kyckling & ost 72 g

  Whiskas Temptations är mycket läckra godisbitar med ett knaprigt yttre och en fyllning som bara inte går att stå emot. Temptations från Whiskas är precis det riktiga när du vill belöna din katt. Ge godbitarna närsomhelst mellan måltiderna. I den återförslutbara förpackningen hålls godiset fräscht länge. För omväxling kan du välja mellan följande varianter: Whiskas Temptations med kyckling ost: En utsökt kombination av smakrik kyckling och läcker ost Whiskas Temptations med lax: Med för katter oemotståndlig lax inuti Whiskas Temptations med skaldjur: Innehåller läcker fisk och räkor, berikat med vitamin A och vitamin D3 Whiskas Temptations med kalkon: Med smaskig kalkon, en glädje för alla kissars smaklökar Whiskas Temptations med nötkött: Med rejält nötkött med kraftig smak Whiskas Temptations är ett unikt godis som är helt oemotståndligt för katter. De knapriga kuddarna passar som snack, godis och en belöning för emellanåt. Med Temptations kan du fundera ut roliga lekritualer med din katt som håller honom rörlig och samtidigt stärker förbindelsen mellan er två. Ta dig tid och lek med din kisse och ge honom de klappar och den uppmärksamhet som katter så väl behöver. Dessa lek- jakt- och mysstunder är så viktiga för kattens välbefinnande! Whiskas Temptations - godiset mellan måltiderna som din katt bara inte kan motstå.
 • Royal Canin Fit 32 - 10 kg

  Royal Canin Fit 32 är speciellt utformat för katter som delvis vistas utomhus men som spenderar den mesta tiden inomhus. Deras energibehov är måttligt, men immunsystemet blir genom vistelserna utomhus belastat. De tillbringar mycket tid med pälsvård och sväljer då hår. På grund av de sporadiska vistelserna utomhus kan katten inte alltid ta hjälp av växter som till exempel gräs för att påverka passagen i tarmen och matsmältningsstörningar kan uppstå. Royal Canin Fit 32 är särskilt utvecklat för måttligt aktiva katter med idealvikt. Bibehåller idealvikten: Kalorihalten är optimalt anpassat till katter som redan har sin idealvikt. Stödjer immunförsvaret: Ett patenterat komplex av synergistiska antioxidanter (vitamin E och C, lutein, taurin) samt MOS (mannan-oligosackarid) stärker det naturliga immunförsvaret hos katter som delvis vistas ute. Minskad uppkomst av hårbollar: Kombinationen av olika fibrer förbättrar hårets passering genom tarmen och reducerar uppkomsten av hårbollar. Royal Canin Fit 32 ger en anpassad balans mellan kaloriförsörjning och den variabla energiförbrukning katter har som delvis vistas ute.
 • Sandy Hard Shell väska - Storlek: L 46 x B 44 x H 35 cm

  Detta mobila hem har en mängd olika användningsmöjligheter, och ser dessutom elegant ut. Den stora väskan av hårdskal är perfekt för besök hos veterinären, som korg på semestern eller när ni vill gå ut och äta på restaurang. Den är en bekväm och mjukt vadderad alternativ till en rottingkorg. Dessutom är den säker i bilen, eftersom den har öglor där säkerhetsbältet kan sättas fast. Storleken på väskan är passande för stora kattraser eller mindre hundar. En mängd dragkedjor gör hardshellväskan Sandy till ett förvandlingsfenomen: I helt stängt tillstånd är väskan en transportväska med ett runt tak av förstärkt nät. Nätet ger en optimal luftcirkulation. Det runda taket kan öppnas på två sidor och har ett fönster som kan öppnas separat. En kort lina inuti korgen förhindrar att din fyrfoting kan hoppa ut. Väskan är bekväm att bära med det stabila, mjuka handtaget. Den övre delen av väskan kan snabbt separeras från den undre med hjälp av en dragkedja. På några sekunder bara förvandlas transportväskan till en korg med en vadderad, vändbar insida. Den ena insidan är en plyschig vintersida, den andra en kylande sommarsida. Sandy Hard Shell väska: Högkvalitativ väska, perfekt även för stora katter eller mindre hundar Formstabil: genom den förstärkta kanten kan den förvandlas till ett mysigt katthus eller en bekväm hundkorg Med ett runt tak av robust nät kan separeras med en dragkedja och tas av heltr En stor öppning på ovansidan, kan fällas upp på båda sidorna: djuret kan ta sig in och ut enkelt Integrerat nätfönster: kan öppnas separat och ge fri sikt Optimal luftcirkulation Vattentät botten Bekvämt handtag och justerbar axelrem, mjukt vadderad Praktisk säkerhetslina med karbinhake: djuret kan inte rymma Med hällor för bilbältet Uttagbar kudde med förstärkt kärna och avtagbart överdrag Vändbar inredning, kan tas ut komplett genom en dragkedja och tvättas i maskin Låg vikt: ca 1930 g Max. belastning: 25 kg Skötselråd: korg: handtvätt inredning: maskintvätt i 30 °C kuddöverdrag: maskintvätt 30 °C (avlägsna skumgummit och träplattan innan tvätt) Material: korg: 100 % polyester (oxford) vändbar kudde: överdrag: 100 % polyester (slät vävd sida/plyschsida) vaddering: 50 % skumgummivaddering (EPE), 50 % stabil träbotten (plywood) sommarinredning: 100 % polyester, tjockt vadderad och lättskött ovansida vinterinredning: 100 % polyester, tjockt vadderad ovansida av plysch vaddering inredning: 100 % polyeter Färg: grön/svart väska med svart nät ljusgrå /mörkgrå inredning Mått: totala ca L 46 x B 44 x H 35 cm platsbehov ca Ø 38 cm insida med sommarinredning: ca minst Ø 37 x H 33 cm insida med vinterinredning: ca minst Ø 34 x H 28 cm öppning fram: ca B 20 x H 22 cm öppning ovansida (uppfälld): max. L 40 x B 25 cm säkerhetslina med karbinhake ca L 30 cm
 • Diet Feline Z/D Burkar 24 x 156 g

  Hill’s Diet Feline Z/D Burkar är ett veterinärfoder som hjälper till att minimera allergiska reaktioner på mat. Den unika hydrolyserade formeln är en säker lösning för så gott som alla matallergier. Fodrets unika sammansättning ger också näring åt hud och päls eftersom det innehåller höga nivåer av essentiella fettsyror.
 • Ekonomipack: Cosma Nature 12 x 280 g - Kyckling & kycklingskinka

  Cosma Nature är en genuin kattnäring med en särskilt hög kött- eller fiskandel på hela 75 %. I 280 g burkarna ser de många goda smakvarianterna till att katten får omväxling i matskålen. Alla ingredienser kokas skonsamt i den egna vätskan. Genom den varsamma tillredningen kan råvarornas äkta smaker bibehållas - för mycket speciella smakupplevelser! Katter älskar Cosma Nature: En mycket hög köttandel på 75 %: Lättsmält, tillgodoser katten som köttätare artriktigt med viktigt protein Naturliga, färska ingredienser - skonsamt kokade i den egna saften: Med alla naturliga näringsämnen och äkta, saftiga smaker Passar även känsliga katter: Cosma Nature består av ett litet antal utvalda ingredienser av högsta kvalitet och passar därför också särskilt kräsna katter Helt utan tillsatser genom att artificiella konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen undviks Cosma Nature har en mycket hög kvalitet som överensstämmer med de normer som ställs på livsmedel. Testa genom att lukta på maten: Du kommer snabbt att konstatera att Cosmas foder håller en unik standard. Fodret luktar naturligt och ser mycket aptitligt ut. Din katt kommer helt säkert att hålla med om detta! Cosma Nature ekonomipack med 12 x 280 g finns i följande varianter: Kycklingfilé: Möra kycklingfiléer, rent kött för köttälskare Kycklingbröst och tonfisk: Duo av mört kycklingbröst och ljusa tonfiskbitar Tonfisk: Saftigt tonfiskkött, en äkta klassiker Tonfisk & räkor: Ljusa tonfiskbitar, förfinade med goda räkor Kyckling & kycklingskinka: Mört kycklingkött och god skinka från kyckling Kyckling & ost: Mört kycklingkött och läcker ost Kyckling & lax: Mört kycklingkött och fina bitar av lax Blandpack 6 sorter består av två burkar av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Kycklingbröst och tonfisk, Tonfisk & räkor, Kyckling & lax, Kyckling & kycklingskinka Cosma Nature - naturliga och genuina måltider för din katt! Här kan du läsa mer om Cosma: Cosma Nature 6 x 280 g
 • Prasseltunnel Classic Comfort

  För dig som vill ha stilrenare kattleksaker som passar in i hemmet!

  Härligt stilren prasseltunnel med insida av nylon och utsida i beige linne-tyg, passar både ensamkatten som gillar att smyga på husse och matte, men även för hushållet med flera katter som gärna leker och busar tillsammans. Kattungar och ungkatter brukar tycka att en tunnel är riktigt festligt att leka i!

  Lätt att fälla ihop och plocka undan när den inte används.

  Storlek:

  L 62.0 x W 25.5 x H 25.5
 • Ekonomipack: Whiskas 1+ burkar 24 x 400 g - 1+ Nötkött & lever i sås

  Dessa smarriga sorter för vuxna katter ger omväxlande måltider och är en näring som inte bara får katten att må bra, utan också smakar riktigt gott. Katter älskar smaken av färskt kött och färsk fisk, så med Whiskas ligger du riktigt! Whiskas tillverkas enligt originalrecept med mängder av färskt kött och naturlig fisk, helt utan onödiga, konstgjorda aromämnen. Inte heller innehåller recepten konstgjorda färgämnen eller tillsatser av socker. Whiskas innehåller alla viktiga vitaminer och näringsämnen som din katt behöver för att kunna leva ett friskt och lyckligt liv. Skäm bort din ögonsten med Whiskas burkmat med kött i läcker sås, gelé eller som terrin! Whiskas 1+ i överblick: Våtfoder för alla vuxna katter Med mängder av färskt kött Utan konstgjorda färg- och aromämnen eller tillsatt socker Med vitaminer och näringsämnen för en avvägd näring Mångsidigt och holistiskt - ger omväxling i matskålen Vill du ha mer omväxling för katten kan du välja våra blandpack med 24 x 400 g! Blandpack I med Whiskas 1+ består av 12 x 400 g Fjäderfä i sås + 12 x 400 g Nötkött & lever i sås Blandpack II med Whiskas 1+ består av 12 x 400 g Lax i gelé + 12 x 400 g Kyckling i gelé
 • Love Purr Katthalsband

  Randigt katthalsband med orden (Live, Love, Purr) och plastspänne med katt tryck. Halsbandet är gjort i slitstark nylon med säkerhetsspänne som öppnas om katten fastnar. På halsbandet sitter även en matchande katt bjällra.   Storlek: 0,95cm bred, justerbar för att passa halsar som mäter 20,5–30,5cm
 • K9 Competition Aloe Vera Schampoo

  K9 Competition Aloe Vera Schampo

  Ett milt, skonsamt och drygt schampo för din katt. Schampot har på grund av aloe veran en lugnande effekt på känslig hud och hårbotten, den irriterar ej. Schampot har utredande egenskaper och är snabbtorkande &: tidsbesparande.

  Det tillför näring, perfekt fuktbalans och optimerar pälskvaliteten.

  Passar alla pälstyper och alla raser!

  Använd så här:
  Massera in schampot noga i pälsen och skölj ur. Torr hud/päls = svalt sköljvatten. Fet = varmare sköljvatten. Upprepa behandlingen vid behov.
  Avsluta med K9 Aloe vera Balsam för optimalt resultat.

  Kan spädas vid behov upp till 1:20.

  Storlek:
  300 ml

  Innehåll:
  Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, veteprotein, doftämnen och konserveringsmedel.

  PH: 5,5
 • GimCat Tabs med fisk & biotin - Ekonomipack: 3 x 350 st (3 x 210 g)

  Det goda kattgodiset från GimCat kombinerar värdefulla råvaror med läcker fisk. GimCat Tabs har en hög biotinhalt. Biotin hör till gruppen B-vitaminer som är viktig för hud och päls. Biotinet i GimCat kattabletter ger din katt en glänsande, färgintensiv och smidig päls. De tvåfärgade godbitarna innehåller dessutom ett mjölksockerderivat med TGOS (trans-galaktooligosackarid), vilket är en löslig fiber som erhålls ur mjölk. I tarmen verkar TGOS som näringskälla till de positiva bakterierna. De kan därigenom ta plats och avgränsa skadliga bakterier. Positiva bakterier hjälper till att bryta ner och omvandla livsmedelskomponenter. GimCat Tabs med fisk + biotin: Kattgodis med läcker fisk Tvåfärgade godbitar i tablettform Med biotin för en glänsande, smidig päls med kraftiga färger Även lämpade för dräktiga och digivande katter Innehåller mjölksockerderivat med TGOS Godbitar för mellan målen GimCat Tabs med fisk och mängder av biotin - godbitar för emellanåt.
 • Kanonpris! 96 x 85 g Sheba i portionspåse - Selection in Sauce Fågelkött

  Har din katt också ett sjunde sinne när det gäller valet av foder? Katters fina smaksinne gör dem till riktiga gourmeter som vet precis vad de vill ha - och naturligtvis också vad definitivt inte kommer i fråga. En sådan tur att du kan skämma bort din katt med de goda smakerna från Sheba! Sheba's menyer glädjer kräsna smaklökar och överraskar katten med nya, exklusiva recept och oemotståndliga smakvarianter varje dag. Med dessa goda våtfoder träffar du mitt i prick och varje måltid blir speciell - lika speciell som din katt. Sheba kattmat är en holistisk och avvägd kost, utan onödiga tillsatser. Det finns många olika smakvarianter av Sheba i sås, så du kan glädja katten med en ny, läcker smak varje dag! De olika sammanställningarna är så fina att tillsatser av konstgjorda aromämnen och konserveringsmedel inte kommer i fråga - katten lockas till matskålen med naturliga, oförfalskade smaker och dofter. Med Sheba blir det aldrig långtråkigt för varje måltid är en fest för kattens sinnen. Låt din favorit njuta av omväxling på menyn! Fodret är förpackat i praktiska formar som är enkla att servera ur. Sheba Selection i sås i korthet: För alla vuxna katter Med förstklassiga ingredienser Innehåller ej konstgjorda aromämnen konserveringsmedel Ovanliga recept Naturliga smaker Avvägt och holistiskt Enkelt att portionera ur påsarna Följande varianter finns att välja mellan: Selection in Sauce 24 x med nötkött 24 x med lamm 24 x med kyckling 24 x med kalkon Selection in Sauce Fågelkött 24 x med kyckling 24 x med kalkon 24 x med anka 24 x med fågelkött Selection in Sauce Fin mångfald 24 x med lax 24 x med vitfisk 24 x med kyckling 24 x med nötkött Delicatesse in Jelly Fågelkött 24 x med kyckling 24 x med kalkon 24 x med anka 24 x med fågelkött Fish in Gravy/Jelly 24 x med sik 24 x med tonfisk 24 x med lax 24 x med Kabeljau Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 635308!
 • Brit Premium Cat Kitten OL

  Brit Premium Cat Kitten är ett helfoder med kyckling och laxsås för kattungar av mycket hög kvalitet. Fodret har ett välbalanserat innehåll, är helt fritt från vete och är mycket smakligt.
 • Hill's Prescription Diet Feline t/d - 1,5 kg

  Notera följande: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Hill´s Prescription Diet består av en mångfald kliniskt testade, terapeutiska foder som är utformade för behandling av olika symptom och sjukdomar. Hill's Prescription Diet Feline t/d stödjer hälsan hos tänder och tandkött och minskar uppkomsten av plack och tandsten. 70 % av alla katter över 2 år har problem med tänder eller tandkött, ofta i förening med smärta. Fodret Hill's Prescription Diet t/d är ett dietfoder, utvecklat för att stödja katter med tandsjukdomar. Fodret hjälper till att rengöra tänderna grundligt och bibehålla ett hälsosamt tandkött. Hill's Prescription Diet t/d har följande egenskaper och stöder därmed behandling av tänder och tandköttsproblem: Reducerar bevisligen uppkomsten av plack och tandsten Innehåller en speciell fiberstruktur, som inte smulas sönder lätt. Fibrerna i pelleten lägger sig runt tanden och gnuggar tandytan ren En hög halt av antioxidanter neutraliserar fria radikaler Indikationer: Plack, missfärgade tänder och tandsten Illaluktande andedräkt Gingivitis Kontraindikationen: Inte lämpligt för växande katter Inte lämpligt för dräktiga eller digivande katter Inte lämpligt med samtidig behandling med urinförsurande medel 100 % smakgaranti - ditt husdjur kommer att älska det. Hill´s Prescription Diet produkter tillverkas uteslutande av förstklassiga ingredienser och har en mycket god smak. Hill´s är helt övertygad om att ditt djur kommer att älska Hill´s Prescription Diet och kan därför lova 100 % smakgaranti.
 • Royal Canin Indoor

 • Prima Cat Meaty Treats Kanin

  Prima Cat Meaty Treats Kanin är ett supersmaskigt godis för alla katter. Fritt från både spannmål och tillsatt socker.
 • James Wellbeloved Adult Pouches - 24 x 85 g Kalkon

  James Wellbeloved Adult i portionspåsar är ett avvägt, smakrikt komplettfoder för näringskänsliga och allergiska vuxna katter. Det hypoallergena receptet innehåller endast en animalisk proteinkälla (singleprotein). Det är helt utan ingredienser med högt allergipotential, som exempelvis vete, gluten, soja, nötkött, mjölkprodukter eller ägg. Lättsmält potatis och maniok förser katten med kolhydrater. Linoljan i fodret är rik på omättade fettsyror som kan främja en sund hud och glänsande päls. Cikoria tillför prebiotiskt verkande inulin som kan gynna en balanserad tarmflora. Yuccaextrakt kan hjälpa mot otrevlig avföringslukt genom att binda lukt redan i tarmen. James Wellbeloved Adult innehåller endast naturliga och högkvalitativa ingredienser. Fodret är berikat med viktiga mineraler och vitaminer, och är en avvägd, god och lättsmält näring för kattungar. James Wellbeloved Adult Pouches i överblick: Avvägt komplettfoder för näringskänsliga eller allergiska katter Hypoallergent recept för bästa tolerans Singleprotein: Endast en animalisk proteinkälla, vilket är utmärkt för katter med intolerans mot flera olika sorters protein i ett foder Utan spannmål & gluten: Lättsmält potatis och maniok som kolhydratkälla Utvalda, naturliga ingredienser: Råvaror av högsta kvalitet garanterar den goda smaken Utan beståndsdelar med högt allergipotential: Innehåller ej vete, nötkött, griskött, mjölkprodukter och ägg Linolja innehåller viktiga omega 3 & 6-fattsyror som stöd för hudens och pälsens hälsa Prebiotiskt inulin: Cikoriaextrakt tillför viktigt inulin som främjar de goda bakterierna i tarmen och minskar de skadliga, vilket kan främja en avvägd tarmflora Yuccaextrakt: Kan binda otrevliga lukter redan i tarmen Vitaminer & mineraler: Fodret är berikat med viktiga näringsämnen för en balanserad och holistisk kattmat
 • Sparset pälsvård för katter: Furmaster tovkam + Pick-Up luddrulle - Kammbreite 9,5 cm

  En regelbunden vård av pälsen, framför allt hos långhåriga katter och hundar, är en viktig del av djurhållning. Det är fördelaktigt om det inte tar alltför lång tid och dessutom är okomplicerat. Denna tovkam från Furmaster passar för alla sorters päls, oavsett längd. Kammen är en praktisk lösning för att samla upp döda hår och lös underull. Under kamningen tas även tovor bort. Efter kamningen hamnar de uppsamlade håren i soporna, istället för på mattor, möbler och kläder. Furmasters tovkam är utmärkt för känsliga och rädda hundar och katter, eftersom den är enkel att använda och inte fastnar eller drar i pälsen. Det hanterliga gummigreppet ligger säkert och bekvämt in handen. Det är en utmärkt redskap för att vårda din favorits päls regelbundet! Tovkammen finns i två storlekar. Den mindre kammen är utformad för små hundar och katter. Den stora kammen för medelstora och stora hundar. Furmaster tovkam i överblick: Tovkam som avlägsnar döda hår och lös underull samt löser upp tovor Vård av alla sorters päls i alla längder, passar hundar och katter Kam, tovkam och karda i en och samma behändiga produkt Löser upp tovor och kortar hårlängden på tjock päls med mycket underull Avlägsnar tovor på ett mjukt sätt, utan att dra i pälsen Skadar inte friska överhår Lämplig för känsliga och rädda djur Behändigt gummigrepp Finns i två storlekar Färg: Grå/svart Material: Grepp: plast (TPU) Piggar: metall Storlekstabell: Storlek Kammens bredd Passar för: L 6,5 cm små hundar och katter XL 9,5 cm medelstora till stora hundar Notera: Furmaster tovkam är utformad för att minska volymen på tjock päls som brukar tova sig snabbt. Eftersom pälsens volym minskar är det inte lämpligt att använda tovkammen varje dag. Tips: Ska endast användas i torr päls. Låt kammens piggar glida försiktigt genom pälsen, alltid i hårets växtriktning. Kamma inte med för starkt tryck och inte för ofta på samma ställe. Vid alltför stora tovor rekommenderar vi att använda en av våra skärmaskiner först, för att undvika att djuret börjar tycka det är obehagligt. Använd inte i närheten av öppna sår eller skador. Ta bort avlägsnade hår ur kammen efter användning. Låt inte kammen ligga i vatten och förvara den inte i fuktiga rum. Pälsvård för katten till sparpris! Passa på och köp Furmaster tovkam för katter och den praktiska luddrullen Pick-Up för dina kläder i set till lågt pris! Säg adieu till irriterande hår och ludd på kläder och möbler! Luddrullen Pick-Up är täckt av dubbelhäftande tejp som rengör klädsel, textilier och andra material när den rullas över luddet. Efteråt kan den smutsiga tejpen enkelt avlägsnas och slängas och rullen kan användas direkt igen. Skaftet är ca 10 cm långt, total längd inklusive rulle ca 22 cm, diameter på rullen ca 4,5 cm. Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnumret 604188! Läs mer om produkterna här: Furmaster tovkam Luddrulle Pick-Up
 • Id-bricka hjärta röd med gravyr

  Unik graverad Id-bricka till ditt katthalsband!

  Id-bricka rött hjärta metall i en perfekt storlek att hänga på kattens halsband (ej tung eller för stor). Vi graverar en text som du väljer, rekommenderat är kattens namn på ena sidan och ditt telefonnummer på den andra. Perfekt om din katt har kommit bort, någon hittat den och behöver komma i kontakt med dig som ägare.

  Går förstås lika bra att använda på kattselen som på katthalsbandet.

  Efter genomförd order, skicka ett email till oss med din önskade gravyrtext!

  Brickan är ett rött hjärta på ca 2 cm i diameter. Levereras med ett litet nyckelringsfäste färdigt att sätta på ditt katthalsband.
 • 10 kg Sanabelle torrfoder + Rudolf Ren kattspö på köpet! Urinary

  Köp 10 kg Sanabelle torrfoder av valfri sort så medföljer ett Rudolf Ren kattspö utan extra kostnad! Sanabelle är kattfoder av högsta kvalitet, för varje fas i kattens liv, gottt, lättsmält, rikt på fjäderfäkött och välbalanserat med alla viktiga vitaminer, näringsämnen och fibrer.
 • Hill's Prescription Diet w/d Digestive/Weight Management Chicken - Ekonomipack: 24 x 156 g

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Produktserien Hill´s Prescription Diet består av en mångfald kliniskt testade, terapeutiska foder som används för behandling av olika symptom och sjukdomar. Hill's Prescription Diet w/d Digestive/Weight Management Chicken är en långfristig lösning som kan hjälpa katten att bibehålla idealvikten efter framgångsrik viktnedgång. Fodret är även lämpligt för sjukdomar som diabetes mellitus och hyperlipidemi, där katter reagerar känsligt på råfiber. Kalori- och fettinnehållet är reducerat, och en hög fiberhalt mättar bra och reglerar defekationen. L-karnitin stimulerar fettförbränningen, kan minska kroppens egna fettdepåer samt hjälper till att bibehålla muskelmassan. En hög halt av antioxidanter hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler. Dessutom stöds hälsan i urinvägarna. Indikationer: För att bibehålla idealvikten efter lyckad diet med viktnedgång Råfiberorsakade sjukdomar (diabetes mellitus, obstipation och kolit) Hyperlipidemi (endast torrfoder) Minskar struvitbetingad FLUDT hos katter som tenderar till fetma Kontraindikationer: Kattungar Dräktiga eller digivande katter Ej lämpligt för katter som samtidigt får urinförsurande medel Ej lämpligt för svaga, underviktiga eller dehydrerade katter 100 % smakgaranti - ditt husdjur kommer att älska det. Hill´s Prescription Diet produkter tillverkas uteslutande av förstklassiga ingredienser och har en mycket god smak. Hill´s är helt övertygad om att ditt djur kommer att älska Hill´s Prescription Diet och kan därför lova 100 % smakgaranti.
 • Nutrima Cat Vital Fussy 2 kg

  Nutrima Cat Vital Fussy är ett högkvalitativt och spannmålsfritt foder med mycket högt kött- och näringsinnehåll. Fodret är speciellt anpassat för kräsna vuxna katter. Det är även perfekt för katter i behov av viktuppgång eller som behöver mer energi.
 • Ekonomipack: Happy Cat - Adult Light (2 x 10 kg)

  Happy Cat är ett högkvalitativt kattfoder i bästa gourmetklass. Happy Cat's torrfoder finns i flera olika sorter för att passa kattens olika livsfaser. Många kattfoder tar inte hänsyn till det viktigaste med en sund näring - en aktiv metabolism. Här kommer Happy Cat, med Happy Cat LifePlus Concept, in i leken; med lättsmälta ingredienser och en måttlig fetthalt som inte belastar organismen. Det unika konceptet Happy Cat LifePlus innehåller högst verksamma, mångfaldiga och naturliga komponenter som stödjer kattens matsmältning och främjar ett bästa möjliga upptag av näringsämnen. Sålunda kan kattens hela organism gynnas – från ett starkt immunförsvar till en frisk hud. Resultatet: Katten känner sig alltigenom frisk och välmående! Utnyttja vårt ekonomipack nu! 2 resp. 3 stora eller små förpackningar Happy Cat i valfri sort - till lågt pris. Om du vill ha mer information om de enskilda fodersorterna, kan du klicka på länkarna nedan. Happy Cat Supreme Adult Beef Happy Cat Supreme Adult Lamb Happy Cat Supreme Adult Atlantic Salmon Happy Cat Supreme Adult Light Happy Cat Supreme Adult Large Breed Happy Cat Supreme Junior Happy Cat Supreme Adult Best Age 10+ Happy Cat La Cuisine Organic Poultry Happy Cat La Cuisine Duck Happy Cat La Cuisine Sea Fish Happy Cat Diet Kidney Happy Cat Fit & Well Adult lamm Happy Cat Fit & Well Adult lax Happy Cat Fit & Well Adult nötkött Happy Cat Fit & Well Adult Large Breed Happy Cat Fit & Well Adult Light Happy Cat Fit & Well Adult Best Age 10+ Happy Cat Fit & Well Adult Junior
 • Cat Pillows Krämig Lax

  Lyxig lax!

  Vitaminberikat belöningsgodis för katt. Nomnom för både stora och små!

  Förpackat i praktiskt plastburk som håller godiset fräscht samt skramlar inbjudande när man skakar på den.

  Storlek: 75g

  Ingredienser:
  Spannmål, kött och animaliska biprodukter, oljor och fetter, fisk och fiskprodukter (varav lax 4%), vegetabiliska proteinextrakt, mineraler, mjölk och mejeriprodukter.

  Analys:
  Råprotein 31%, råoljor och råfetter 20%, växttråd 1,5%, råaska 5%, Omega 3 0,5%


 • Klösträd Creative antracit/blå/vit

  Creative klösträd i snygga färger till din katt!

  Creative klösträd är ett fiffigt klösträd med flera spännande lek- och sovplatser. En mysig hängmatta i mitten av klösträdet för många sköna sovstunder, flera liggytor och en perfekt spanarplats i toppen av klösträdet. Bottengrottan kan man alltid använda för förvaring av kattens leksaker om kissen inte använder den själv!

  Storlek:
  höjd: 150 cm
  bottenplatta 1: 38 x 38 x 3,2 cm
  bottenplatta 2: 38 x 70 x 3,2 cm
  grotta: Ø 28 x 30 cm
  tunnel: Ø 28 cm
  sisalpelare: Ø 8 cm

  Obs! Detta klösträd levereras alltid som hempaket med DHL dagtid pga av kartongens storlek+vikt överskrider maxvikten som hanteras av ombud.
 • Basic Sweet Kattsele Rosa Medium

  Basic Sweet Kattsele är en ställbar och smidig kattsele för promenader eller veterinärbesök. Smidig skön och enkel i mjukt nylon.
 • Kattens No.1 Mittpelare 23 cm

  Lösdel till märket Kattens No.1

  Klöspelare till ditt klösträd från Kattens No1. Klädd med sisalmatta i en ljusbeige färgton. Glöm inte att köpa till en extra skruv om ni behöver.

  Höjd: 23 cm
  Diameter: 13 cm
 • Kattgodis Chicken Strips

  Kattgodis till din kissemiss!

  Smakfulla kyckling-strips till din katt med 94% kycklingkött. Mjukt och naturligt kattgodis till din kisse. Perfekt som extra god belöning.

  Storlek: 50 g
 • Feline Porta 21 kattfoder 1 x 90 g - Tonfisk med surimi - spannmålsfritt

  Feline Porta 21 är ett högvärdigt och smakrikt våtfoder för vuxna katter. De olika smakvarianterna tillagas med rena, naturliga ingredienser, utan tillsats av socker och kemiska konserveringsmedel. Du kan se skillnaden och katten kan smaka och lukta den när burken öppnas: den naturliga konsistensen glädjer både katt och kattägare. Förstklassigt kött från höns eller tonfisk (från delfinsäkert fiske) i hela bitar är lättsmält och även lämpligt för katter med känslig matsmältning. Råvarornas näringsämnen och protein kan bevaras genom den skonsamma tillagningen i den egna buljongen. Vitaminer och mineralämnen kompletterar näringsprofilen i det smakrika fodret från Porta 21. Taurin, som är livsviktig för katter, är tillsatt för att stödja kattens syn och hjärtfunktion. Porta 21 finns i många olika smakriktningar så att katten från njuta av omväxling i matskålen. Feline Porta 21 våtfoder 1 x 90 g i överblick: Premium-tillskottsfoder för katter Med rent naturliga ingredienser, lämpligt för näringskänsliga katter Hög köttandel: förstklassigt kött i bitar från höns eller tonfisk Varsamt kokat i den egna buljongen: det bevarar näringsämnen och protein, fodret blir lättsmält och har en hög tolerans Vitaminer och mineralämnen: kompletterar näringsprofilen Med taurin: stödjer synen och kattens hjärtfunktion Utan tillsats av socker Utan kemiska konserveringsmedel Många olika smakvarianter I praktiska 90 g burkar
 • Kong Cat Play Spaces Burrow

  Prasseltunnel krypin trädstam!

  Den här jättefina lektunneln är utformad som en ihålig trädstam, med en öppning i ena korsidan och ett tittut-hål längst in i tunneln. Kong Cat Play Spaces Burrow är lite kortare än andra lektunnlar, och är perfekt som krypin för den katt som vill gömma sig lite, eller kanske lägga sig i bakhåll för husse och matte?

  Tunneln är tillverkad i nylon som prasslar riktigt härligt, och utsidan är klädd i mjuk trädmönstrad plysch. En mjukisbäver i hänger i en gummisnodd längst in i trädstammen, och lämpar sig väldigt bra som jaktbyte!

  Kong Cat Spaces Burrow är lätt att fälla ihop och plocka undan när den inte används, tack vare smarta gummibandstroppar.

  Storlek: 24 X 46 cm
 • Kattlåda med huv Cat It Rosa

  Snygg och funktionell kattlåda från populära Cat It

  Lagom stor toalåda med vit topp och grå botten, takdetalj och sidospännen i rosa.

  Vid rensning av denna låda viker man upp både luckan och halva taket så att rensningen av lådan underlättas och man behöver inte knäppa loss hela huven för att komma åt. Smart funktion tycker vi!

  Lådan är extra hög i bakkant för att undvika att sanden kommer in mellan huven och botten när katten skottar runt inuti den, även för att förhindra eventuellt urinläckage.

  Utbytbara kolfilter.

  Storlek:
  Bredd 39, längd 54 cm, höjd 47 cm
 • Blandpack: 4 kg Royal Canin + 24 x 85 g våtfoder - Sterilised Appetite Control + Sterilised

  Royal Canin är kattmat särskilt utformat för katters särskilda behov med en väl avvägd energiförsörjning för att passa just din katts behov.
 • Animonda vom Feinsten för kastrerade katter 6 x 100 g Kalkon & öring

  Det mycket lättsmälta kalkonköttet - som förfinats med andra, läckra ingredienser - gör denna delikata måltid till en upplevelse för smaklökarna. Fodret är dessutom lämpligt för livsmedelskänsliga katter. Animonda vom Feinsten kattfoder för kastrerade katter framställs alltid helt utan soja, artificiella färgämnen och konserveringsmedel.
 • True Instinct RawBoost Cat Chicken

 • Staywell Nyckelhalsband Infra Blå Rosa

  Staywell Infraröd nyckel blå passar Staywell lucka 500. Förhindrar att obehöriga katter kommer in i huset.
 • 5 + 1 på köpet! 6 x 70 g Greenwoods Adult - Tonfisk

  Greenwoods Adult våtfoder för katter tillverkas uteslutande med obehandlade och färska ingredienser. Utvalt kött eller fisk kokas skonsamt i den egna saften: Greenwoods skämmer bort din katt med naturliga och oemotståndliga smaker! Greenwoods försäkrar alltid högsta kvalitet. De noggrant utvalda råvarorna kommer från artanpassad djurhållning och färskt fångad havsfisk. Genom en skonsam tillredning kan råvarornas värdefulla näringsämnen och vitaminer bevaras till största del. Greenwood avstår konsekvent från tillsatser av konstgjorda arom- eller färgämnen samt konserveringsmedel. Det är därför även en lämplig kost för känsliga eller kräsna katter. De olika sorterna, alla lika läckra, ger omväxling i kattskålen. När du öppnar en konserv med Greenwoods kan du se den naturliga konsistensen och känna hur gott innehållet luktar och ser ut. Med så mycket naturlig smak och fräschhet i varje tugga är det inte underligt att katter älskar Greenwoods! Greenwoods Adult kattfoder i överblick: 75 % kött eller fisk tillgodoser katten med lättsmält protein Obehandlade, utvalda ingredienser – skonsamt kokade i den egna saften: Alla näringsämnen och vitaminer kan bibehållas till största del och ger fodret en hög acceptans Passar även näringskänsliga katter: Fodret har ett begränsat antal, särskilt lättsmälta ingredienser Fritt från konstgjorda konserveringsmedel samt arom- och färgämnen Greenwoods Adult i 6 x 70 g förpackning erbjuder katten ett stort urval av goda sorter: Tuna: Saftigt tonfiskkött, en klassiker i kattskålen Chicken: Mör kycklingfilé för katter som älskar en ren köttsmak Chicken & Cheese: Mör kycklingfilé i kombination med aromatisk ost Tuna & Shrimps: Saftigt tonfiskkött och färska räkor Passa på att prova till lågt pris! Köp 5 x 70 g Greenwoods våtfoder - och få 1 x 70 g mer på köpet! Klicka på länkarna nedan så kan du läsa utförligt om de olika sorterna: Greenwoods Adult Tuna Greenwoods Adult Tuna & Shrimps Greenwoods Adult Chicken Greenwoods Adult Chicken & Cheese Greenwoods Adult för oförglömliga och naturliga smakupplevelser!
 • Ekonomipack: O´Canis for Cats 24 x 400 g - Anka & kyckling med safflorolja

  O'Canis for Cats artanpassade våtfoder för katter imiterar vilda katters naturliga kost, som huvudsakligen består av kött. Katter behöver en hög andel animaliskt protein för att kunna täcka behovet av näringsämnen, vitaminer och mineraler. En kost som är anpassad till dessa behov är avgörande för att katten ska må bra och förbli vital. O'Canis for Cats är därför exakt utformat för att tillgodose katters naturliga näringsbehov. En särskilt hög köttandel på över 80 %, bestående av muskelkött, hjärta, mage, lunga och lever, tillför viktiga animaliska proteiner. De regionala, tyska råvarorna är av bästa kvalitet och tillreds färska - tillverkat Tyskland! Eftersom många katter är intoleranta mot eller reagerar allergiskt på spannmål är recepten helt spannmålsfria. Inte heller har de olika fodersorterna några som helst tillsatser av exempelvis färgämnen eller konserveringsmedel. Däremot innehåller de viktigt taurin, vilket kan stödja sunda hjärtfunktioner och en god syn. Speciella oljor tillgodoser katten med omättade fettsyror som främjar hudens och pälsens hälsa. Nödvändiga vitaminer och mineraler förser katten komplett med allt den behöver. Genom innehållet av noggrant utvalda, sunda och förstklassiga innehållsämnen kännetecknas O´Canis for Cats av en mycket hög acceptans. O'Canis for Cats i överblick: Våtfoder av bästa kvalitet för alla katter Idealiskt för katter med näringsintolerans eller allergier Tillverkat i Tyskland Utformat efter vilda katters naturliga kost Över 80 % köttandel: Animaliskt protein av bästa kvalitet för energi och vitalitet Helt utan spannmål för bästa tolerabilitet Färska, regionala råvaror av bästa kvalitet ger O´Canis foder dess läckra smak och höga acceptans Med taurin som främjar synen och ett sunt hjärta Stödjer hud och päls med speciella oljor Utan färgämnen och konserveringsmedel Med viktiga vitaminer och mineraler för en balanserad, holistisk näringsprofil
 • Feline Porta 21 kattfoder 1 x 90 g - Tonfisk med sjögräs - spannmålsfritt

  Feline Porta 21 är ett högvärdigt och smakrikt våtfoder för vuxna katter. De olika smakvarianterna tillagas med rena, naturliga ingredienser, utan tillsats av socker och kemiska konserveringsmedel. Du kan se skillnaden och katten kan smaka och lukta den när burken öppnas: den naturliga konsistensen glädjer både katt och kattägare. Förstklassigt kött från höns eller tonfisk (från delfinsäkert fiske) i hela bitar är lättsmält och även lämpligt för katter med känslig matsmältning. Råvarornas näringsämnen och protein kan bevaras genom den skonsamma tillagningen i den egna buljongen. Vitaminer och mineralämnen kompletterar näringsprofilen i det smakrika fodret från Porta 21. Taurin, som är livsviktig för katter, är tillsatt för att stödja kattens syn och hjärtfunktion. Porta 21 finns i många olika smakriktningar så att katten från njuta av omväxling i matskålen. Feline Porta 21 våtfoder 1 x 90 g i överblick: Premium-tillskottsfoder för katter Med rent naturliga ingredienser, lämpligt för näringskänsliga katter Hög köttandel: förstklassigt kött i bitar från höns eller tonfisk Varsamt kokat i den egna buljongen: det bevarar näringsämnen och protein, fodret blir lättsmält och har en hög tolerans Vitaminer och mineralämnen: kompletterar näringsprofilen Med taurin: stödjer synen och kattens hjärtfunktion Utan tillsats av socker Utan kemiska konserveringsmedel Många olika smakvarianter I praktiska 90 g burkar
 • Catessy Bar-B-Q Sticks 10 st - Bar-B-Q med fågel & lever

  Belöna din katt med de goda Catessy Sticks - mycket omtyckta godbitar som alltid sprider glädje! De smakrika Catessy Sticks tillverkas av omsorgsfullt utsökta, färska ingredienser. Dessutom är de lättsmälta, eftersom de inte innehåller spannmål. Katter får inte nog av Catessy Sticks. Pinnarna kan snabbt delas upp i mindre bitar för de har skåror som gör det enkelt att portionera dem. Läckra och fräscha godbitar, till sista munsbiten! Catessy Sticks tillverkas i Tyskland! Skäm bort din katt dessa goda mellanmål samtidigt som du skonar plånboken! Catessy - lika viktigt som klappar och kel!
 • Ekonomipack: Happy Cat - Sensitive Duck (2 x 4 kg)

  Happy Cat är ett högkvalitativt kattfoder i bästa gourmetklass. Happy Cat's torrfoder finns i flera olika sorter för att passa kattens olika livsfaser. Många kattfoder tar inte hänsyn till det viktigaste med en sund näring - en aktiv metabolism. Här kommer Happy Cat, med Happy Cat LifePlus Concept, in i leken; med lättsmälta ingredienser och en måttlig fetthalt som inte belastar organismen. Det unika konceptet Happy Cat LifePlus innehåller högst verksamma, mångfaldiga och naturliga komponenter som stödjer kattens matsmältning och främjar ett bästa möjliga upptag av näringsämnen. Sålunda kan kattens hela organism gynnas – från ett starkt immunförsvar till en frisk hud. Resultatet: Katten känner sig alltigenom frisk och välmående! Utnyttja vårt ekonomipack nu! 2 resp. 3 stora eller små förpackningar Happy Cat i valfri sort - till lågt pris. Om du vill ha mer information om de enskilda fodersorterna, kan du klicka på länkarna nedan. Happy Cat Supreme Adult Beef Happy Cat Supreme Adult Lamb Happy Cat Supreme Adult Atlantic Salmon Happy Cat Supreme Adult Light Happy Cat Supreme Adult Large Breed Happy Cat Supreme Junior Happy Cat Supreme Adult Best Age 10+ Happy Cat La Cuisine Organic Poultry Happy Cat La Cuisine Duck Happy Cat La Cuisine Sea Fish Happy Cat Diet Kidney Happy Cat Fit & Well Adult lamm Happy Cat Fit & Well Adult lax Happy Cat Fit & Well Adult nötkött Happy Cat Fit & Well Adult Large Breed Happy Cat Fit & Well Adult Light Happy Cat Fit & Well Adult Best Age 10+ Happy Cat Fit & Well Adult Junior

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]