Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

 • Schesir i gelé portionspåse 6 x 100 g - Tonfisk & guldsparid

  Skäm bort din kisse med naturliga ingredienser av bästa kvalitet och dagligen varierade måltider! Detta goda tillskottsfoder från Schesir består av 100 % naturliga ingredienser och är helt fritt från konserveringsmedel och färgämnen. De rejäla delikatesserna är omtyckta av vuxna katter, och varje katt kan säkert hitta sin favoritsort bland de smaskiga menyerna i smakrik gelé eller sås. Med så många sorter kan katten belönas dagligen med omväxlingsrika, goda, och sunda måltider. Schesir Jelly består nämligen till 100 % av naturliga ingredienser, tillredda för hand och skonsamt ångkokade. Det innehåller taurin som påverkar kattens nerver, hjärta och ögon positivt samt högkvalitativt vitamin A och E som avrundar den avvägda kosten. Alla sorterna tillverkas utan djurförsök. Rent naturligt för våra anspråksfulla fyrbenta vänner! Fördelarna med Schesir i gelé i portionspåse, 6 x 100 g: Tillskottsfoder för vuxna katter 100 % naturliga ingredienser, helt utan tillsatser av konserveringsmedel och färgämnen Skonsamt tillagade råvaror, tillredda för hand och ångkokade Utvalda råvaror: innehåller endast de bästa bitarna av kött och fisk Med kycklingkött: utan tillsats av hormoner Med fisk: från hållbart fiske på öppna vatten Med taurin: främjar synen, nerverna och hjärtat Med vitamin A och E: för ett avvägt näringsintag I gelé eller god sås: en speciell smakupplevelse Utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel Framställs utan djurförsök Blandpacket med kyckling innehåller: 3 x 100 g Schesir Kycklingfilé 3 x 100 g Schesir Kycklingfilé skinka Blandpacket med tonfisk innehåller: 3 x 100 g Schesir Tonfisk 3 x 100 g Schesir Tonfisk havsabborre
 • Cosma Thai i gelé 6 x 400 g - Tonfisk & krabbkött

  Cosma Thai kattmat är en unik smakupplevelse för din katt. Det är ett kompletteringsfoder av bästa kvalitet, tillverkat av endast naturliga ingredienser. Fodret är fritt från konstgjorda konserveringsämnen och innehåller naturligtvis inga smakförstärkare. Cosma Thai består av ljust kött i bitar, färskt tillredda tillsammans med exotiskt ris. Ingrediensernas höga kvalitet märker du redan när du öppnar burken, för på Cosmas foder ställs samma fordringar som på livsmedel för människor. Kattmaten luktar mycket naturligt och övertygar genom den höga andelen fågelkött eller tonfisk, som förfinats med t.ex. krabba eller delikat kycklinglever. De naturliga ingredienserna tillgodoser din katt med en artriktig näring med en oemotståndlig smak. Det omtyckta kattfodret Cosma Thai finns också i ekonomisk 400 g-burk i följande smaker: Tonfisk & krabbkött: Lätta tonfiskbitar och lättsmält krabbkött i läcker gelé med exotiskt ris Kyckling & tonfisk: Delikata kycklingbitar med lätt tonfisk i gelé, berikat med exotiskt ris Kyckling & kycklinglever: Delikata kycklingbitar och nyttig kycklinglever med exotiskt ris Blandpack: 2x Kyckling & kycklinglever, 2 x Kyckling & tonfisk, 2 x Tonfisk & krabbkött Servera Cosma Thai rumstempererat så att köttets och fiskens smak och arom kan utvecklas helt.
 • Bio Groom Waterless, Testflaska

 • Whiskas Temptations med kyckling och ost

  Temptations kattgodis för din katt!

  Vi tror att din katt kommer att älska den knapriga ytan och den mjuka mitten på Whiskas® Temptations.

  Kattgodiset är förslutet med folie för extra friskhet och har en smak av kyckling och ost som är svår att motstå för din katt&hellip:
 • Mjau Multipack Kattunge

  Mjau Multipack Kattunge är ett härligt multipack innehållande utsökta portionspåsar med smakerna nötkött, lax och kyckling. Fodret lämpar sig bäst för kattungar och är av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser.
 • Diet Feline C/D Urinay Stress Reduced Calorie Chicken 4 kg

  Utfodring med Hill’s Diet Feline C/D Urinary Stress Reduced Calorie Chicken är framtaget för överviktsbenägna katter och gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp. Veterinärfodret har en god smal av kyckling och fungerar bra för långtidsutfodring.
 • Science Plan Feline Adult Light Chicken 5 kg

  Hill’s Science Plan Feline Adult Light Chicken är ett foder med smak av kyckling för vuxna katter som bidrar till att bevara idealvikten. Fodret är sammansatt med höga nivåer L-karnitin som hjälper till att omvandla fett till energi.
 • KlösMöbel Scratch & Punch

 • easy walk sele Röd

 • Galoppträd med krypin ljusgrå möbeltyg

  Kattens No.1 nya serie med italienskt möbeltyg!

  Galoppträdetet tillgodoser verkligen kattens behov av att klösa och klättra&hellip:

 • Zentonil Advanced 30 tabl 100 mg

  Zentonil Advanced är ett dietiskt fodertillskott med SAMe och silybin som understödjer leverfunktionen hos hund och katt.
 • Matskål Amy Grå

 • Kattleksak Geting Melody Chaser 7017

 • Kattlåda Nestor Earthy Pink

  Stilren kattlåda i rosa och vitt

  En lagom stor toalåda med lite extra hög bakkant för att undvika att ströet kommer in mellan huven och botten när katten skottar runt inuti den, även för att förhindra eventuellt urinläckage. Färgen är en trendig smutsrosa ton av rosa&hellip:
 • Snuggle Bed Kattbädd

 • Kitty-round med boll

  Superrolig cirkel i plast med en boll som går runt runt runt när katten slår den med tassen.

  Den är extra triggande till lek eftersom katten aldrig kommer åt bollen, passar perfekt för rastlösa ungkatter och kattungar! En riktig klassiker som man även kan stoppa ner lite kattgodis i ibland&hellip:
 • Dermoscent ATOP 7 Shampoo

 • Kattleksaker Cat Dancer Whisker Chasers

 • Katthalsband Ancol Leopard, Blå

 • GimCat Malt-Soft Extra Paste - Ekonomipack: 2 x 200 g

  Katter tillbringar en stor del av dagen med att tvätta och vårda pälsen. De tar bort döda hår med tungan, som sedan sväljs. I magen kan håren förvandlas till olika stora hårbollar. Äldre katter och långhåriga kattraser är särskilt utsatta för detta problem. För katter som ofta drabbas av hårbollar finns det en lösning: GimCat Malt Soft-Extra Paste. Med den speciella pastejen kan uppkomsten av hårbollar motverkas. GimCat Malt-Soft Extra Paste innehåller naturlig, aromatisk malt samt oljor och fetter som hjälper till att utsöndra håren på naturlig väg genom tarmen. När GimCat Malt-Soft Extra Paste ges regelbundet är det ett säkert hjälpmedel att minska uppkomsten av hårbollar. GimCat Malt-Soft Extra Paste innehåller inte socker. Bästa kvalitet från Tyskland - för din katts hälsa! GimCat Malt-Soft Extra Paste: Premiumtillskott för vuxna katter Med Anti-Hairball komplex: dubbel verkan - stödjer den naturliga utsöndringen av svalda hår, minskar ny uppkomst av hårbollar Med naturren malt, högkvalitativa oljor och kostfibrer: kan förebygga matsmältningsstörningar genom hårbollar Med betaglukan: kan hjälpa till att motverka inflammationer i mage och tarm Kan ges dagligen Utan socker För vitalitet och välbefinnande Rekommenderas av veterinärer Tillverkas i Tyskland GimCat Malt-Soft Paste Extra, en praktisk lösning för ''''håriga'''' problem. Upptäck också de andra pastejerna från GimCat! Med de nya produktlinjerna ''''Every Day'''' och ''''Expert Line'''' delar GimCat in de goda fodertillskotten i ''''dagliga godsaker'''' och ''''sanna problemlösare''''. Slå till och välj de smaskiga och hälsosamma kattpastejerna som nyttigt mellanmål till din älskling!
 • Whiskas Healthy Fur + 20 % mer innehåll - 72 g

  Whiskas Healthy Fur är godbitar som din katt kommer älska! De knapriga bitarna med den krämiga, saftiga fyllningen förser katten med viktiga näringsämnen som biotin, omega 3 och vitamin B. De bidrar alla till en sund hud och glänsande, präktig päls. Whiskas Healthy Fur - en hälsosam belöning! Förpackningen kan återförslutas och håller de läckra godbitarna fräscha och knapriga längre. Whiskas Healthy Fur i korthet: Godbitar för alla katter Biotin & vitamin B stödjer en frisk hud och glänsande päls Idealiskt som godbit eller belöning mellan måltiderna God, krispigt hölje och en ännu godare, mjuk kärna Länga fräscht genom den återförslutningsbara förpackningen
 • Katthalsband Strass Röd

 • Katthalsband by Laura med reflex grön

  Katthalsband med hjärte-reflexer!

  Fint skogs-grönt katthalsband i polyester med reflekterande tryck i form av hjärtan. Svart klickspänne med möjlighet att ställa in halsbandets längd&hellip:
 • Kattgodis Dentala Minibitar sockerfria och vitaminberikade

 • DUBBELBORSTE LUSKAM GUMMIKARDA KARLIE

 • Apportmjukis Skinneeez stor tropisk fågel

  För katten som älskar att apportera!

  Att få chansen att fånga en stor tropisk fågel kan nog för de flesta hemmalejon te sig som en ouppnåelig dröm och familjens burfåglar är otillåten jaktmark. Denna stora och härligt färgglada Skinneeez-fågel innehållande en gnutta kattmynta och lite intressant frasmaterial, erbjuder ett helt okej alternativ&hellip:
 • Thrive Frystorkade kattsnacks - Tonfisk, 25 g

  Thrive frystorkade kattgodis från Petproject - absolut färskt, absolut naturligt och absolut speciellt! Thrive kattsnacks är exklusiva godsaker, förpackade i en unik och återförslutningsbar tub. I dessa förstklassiga kattsnacks återfinns inget annat än 100 % fisk eller kött, skonsamt frystorkat. Din katt kommer inte kunna få nog av de här delikatesserna! Vid tillverkningen av Thrive kattsnacks används endast kött av fisk, nötkött, kyckling eller lever av bästa kvalitet, helt utan färgtillsatser eller konserveringsmedel. Godisarna är konserverade genom en naturlig och skonsam frystorkningsmetod som bevarar alla näringsämnen och smaker i högsta grad. Frystorkning används främst inom läkemedelsindustrin och är en av de mest skonsamma tillverkningsmetoderna som finns. Thrive kattsnacks är berömda för den goda acceptansen. De rekommenderas av brittiska veterinärer. Thrive! Frystorkat kattgodis: Helt naturliga godsaker Med råvaror av finaste kvalitet Skonsamt tillredda, näringsämnen kan bibehållas Rekommenderas av hundutbildare, uppfödare och veterinärer Helt utan tillsatser Vår rekommendation: Du kan ge Thrive kattgodis emellanåt som belöning eller smula det över kattens mat för att göra måltiderna särskilt lockande.
 • Purina One Sensitive - 6 x 85 g Kyckling & morötter

  Purina One Sensitive är ett avvägt kattfoder för katter med känslig matsmältning eller besvär med hud och päls. Fodret är utvecklat av Purinas veterinärer och näringsexperter. Det är särskilt anpassat till näringsbehoven hos känsliga katter. Den välsmakande kombinationen av möra köttbitar från kyckling, tillsammans med grönsaker i en läcker sås, är en holistisk näring med en oemotståndlig smak. Purina One Sensitive innehåller lättsmälta och högkvalitativa ingredienser. Fodret har ett minskat antal proteinkällor för att undvika intolerans. En ökad halt omega 3 och 6-fettsyror kan hjälpa vid hud- och pälsbesvär och främja en frisk och glänsande päls. Antioxidanter (exempelvis vitamin E) kan stärka det naturliga motståndet. Purina One Sensitive är dessutom rikt på utvalda fibrer som bevisligen kan främja en frisk mag-tarmkanal. Purina One Sensitive i överblick: Våtfoder för känsliga, vuxna katter För katter med känslig matsmältning eller hud- och pälsbesvär Möra bitar av kyckling och grönsaker i smakrik sås Tillverkat av högkvalitativa och lättsmälta ingredienser Begränsat antal proteinkällor för god tolerans Ökat innehåll av omega-3 och omega 6-fettsyror som kan motverka hud-och pälsproblem Rikt på speciella fibrer: Kan främja ett friskt matsmältningssystem Antioxidanter (exempelvis vitamin E): Stärker immunsystemet Avvägt och holistiskt Utvecklat med Purina's veterinärer och näringsexperter
 • Golden White - 14 kg

  Golden White kattströ är en ren naturprodukt som är gjord av vit lera. Alla fördelar med Golden White kattströ i överblick: Bentonit Med blå hygienkorn för bättre luktkontroll Behaglig lavendeldoft Fint klumpande strö 320 % absorptionsförmåga Ekonomiskt förbrukning, kan användas i upp till 8 veckor utan att ett komplett sandbyte behövs Leran som används till Golden White kattströ är en ren naturprodukt och därför helt ofarlig för katter. De fina kornen är särskilt snälla mot små katt-tassar. Ströet upptar 320% vätska och med tillsatsen av de blå hygienkornen uppstår inga otrevliga lukter, eftersom fukt innesluts omedelbart. När ströet kommer i kontakt med vätska släpps dessutom en behaglig lavendeldoft ut. Golden White kattströ är särskilt ekonomiskt och kan användas i upp till 8 veckor utan att behöva bytas ut helt. Ta bara bort klumpar dagligen och släng dem i de vanliga soporna. Vid detta tillvägagångssätt motsvarar 14 kg Golden White kattströ ungefär 42 kg vanligt strö.
 • Animonda vom Feinsten för kastrerade katter 6 x 100 g - Kalkon

  Det mycket lättsmälta kalkonköttet - som förfinats med andra, läckra ingredienser - gör denna delikata måltid till en upplevelse för smaklökarna. Fodret är dessutom lämpligt för livsmedelskänsliga katter. Animonda vom Feinsten kattfoder för kastrerade katter framställs alltid helt utan soja, artificiella färgämnen och konserveringsmedel.
 • Hill's Science Plan Kitten Healthy Development Chicken - 10 kg

  Hill's Kitten förser kattungen med den energi och alla nödvändiga näringsämnen som den behöver för att växa och utvecklas på ett sunt sätt. Fodret är även lämpligt för dräktiga och digivande katter. Fodret är särskilt utvecklat för att tillgodose kattungars samt dräktiga och digivande katters högre energi- och näringsbehov (kattungar upp till 12 månaders ålder). En balanserad näringssammansättning med en fantastisk smak. Hill's kattmat för kattungar innehåller Hill's Superior antioxidantformel som stärker immunförsvaret. Främjar en frisk hud och glänsande päls. Innehåller taurin som stödjer hjärta, näthinnor och ger katten en sund tillväxt. Vill du glädja katten med omväxlande måltider? Köp vårt blandpack till sparpris: 400 g Hill's Science Plan Kitten Tuna 400 g Hill's Science Plan Kitten Chicken Hill's kattmat består endast av högkvalitativa och lättabsorberade ingredienser. En skål Hill's innehåller en mycket högre sammansättning av näringsämnen än en skål med vanligt kattfoder, vilket innebär att kostnaderna blir lägre än väntat. Hill's kattmat är mycket lättsmält, vilket minskar avföringsmängden - du behöver därför inte byta kattsand lika ofta. Hill´s Science Plan Kitten Chicken är en knaprig och läcker kattmat. Det är det perfekta valet för att hålla din katt frisk och i form. Läs mer om Hill's Science Plan Kitten Tuna här: Hill's Science Plan Kitten Tuna Foderbitar:
 • Katthalsband Nylon collars flowers Blå

 • Katthalsband strass grön slät

 • Kattleksak Chenille Furmice with Ring

 • Staywell Nyckelhalsband

 • klosax Svart

 • O´Canis for Cats 6 x 200 g - Gås, kyckling & safflorolja

  Katter är köttätare av naturen. De behöver en hög andel animaliskt protein för att kunna täcka behovet av näringsämnen, vitaminer och mineraler. En kost som är anpassad till dessa behov är avgörande för att katten ska må bra och förbli vital. O'Canis for Cats är därför exakt utformat för att tillgodose katters naturliga näringsbehov. En särskilt hög köttandel på över 80 %, bestående av muskelkött, hjärta, mage, lunga och lever, tillför viktiga animaliska proteiner. De regionala, tyska råvarorna är av bästa kvalitet och tillreds färska - tillverkat Tyskland! Eftersom många katter är intoleranta mot eller reagerar allergiskt på spannmål är recepten helt spannmålsfria. Inte heller har de olika fodersorterna några som helst tillsatser av exempelvis färgämnen eller konserveringsmedel. Däremot innehåller de viktigt taurin, vilket kan stödja sunda hjärtfunktioner och en god syn. Speciella oljor tillgodoser katten med omättade fettsyror som främjar hudens och pälsens hälsa. Nödvändiga vitaminer och mineraler förser katten komplett med allt den behöver. Genom innehållet av noggrant utvalda, sunda och förstklassiga innehållsämnen kännetecknas O´Canis for Cats av en mycket hög acceptans. O'Canis for Cats i överblick: Våtfoder av bästa kvalitet för alla katter Idealiskt för katter med näringsintolerans eller allergier Tillverkat i Tyskland Utformat efter vilda katters naturliga kost Över 80 % köttandel: Animaliskt protein av bästa kvalitet för energi och vitalitet Helt utan spannmål för bästa tolerabilitet Färska, regionala råvaror av bästa kvalitet ger O´Canis foder dess läckra smak och höga acceptans Med taurin som främjar synen och ett sunt hjärta Stödjer hud och päls med speciella oljor Utan färgämnen och konserveringsmedel Med viktiga vitaminer och mineraler för en balanserad, holistisk näringsprofil
 • Klösmöbel Kattens No 1 Q14

 • Karda Mjuk med tråhandtag

 • EXPANDER TILL SWING 1 VIT

 • Ekonomipack: Gourmet Perle 36 x 85 g - Delicate Meats Duo

  Gourmet Perle är en fröjd för smaklökarna, enligt de flesta kräsna finsmakare. För katter är sanna gourmeter som inte kan utstå långtråkiga menyer utan omväxling. De många varianterna i detta smakrika våtfoder kan glädja din katt med varierande måltider, som är riktiga smakupplevelser för fyrbenta köttälskare - varje dag på nytt! Dessa utsökta kompositioner med välsmakande kött och fisk får alla katthjärtan att slå snabbare. Berikat med mineraler och viktiga vitaminer främjar fodret hälsan och stärker kattens allmänna välmående. Alla ingredienser tillagas i den egna saften för särskilt aptitretande måltider. Med Gourmet Perle kan du glädja katten med en ny smakvariant varje dag. De avvägda ingredienserna tillgodoser katten med allt den behöver för att kunna leva ett sunt och aktivt liv. Gourmet Perle i överblick: Utsökt våtfoder för katter mellan 1-7 år Med fina ingredienser: Högkvalitativt animaliskt protein för bästa smak och hög acceptans Med viktiga mineraler: För en balanserad näringsprofil Med viktiga vitaminer: För bästa hälsa och välbefinnande Omväxlande och mångsidigt: Inga långtråkiga måltider längre Holistiskt Varianten Seaside Duo består av följande sorter: 12 x med lax & sej 12 x med oceanfisk & tonfisk 12 x med lax & vitfisk 12 x med sardiner & tonfisk Varianten Delicate Meats Duo består av följande sorter: 12 x med kyckling & nötkött 12 x med kalkon & lamm 12 x mad anka & lever 12 x med kanin & vilt Varianten Chef's Collection består av följande sorter: 12 x med kalkon 12 x med tonfisk 12 x med anka 12 x med lamm Varianten Country Medley in Jelly består av följande sorter: 12 x med anka 12 x med vilt 12 x med öring 12 x med kalkon Varianten Ocean Delicates består av följande sorter: 12 x med lax & räkor 12 x med rödspätta & räkor 12 x med tonfisk & räkor 12 x med torsk & räkor
 • Ekonomipack: Animonda vom Feinsten Kitten 36 x 100 g - Fågelkött

  Animonda vom Feinsten Kitten ger variation i matskålen med tre olika sorters noggrant utvalt kött. Animonda vom Feinsten Kitten tar hänsyn till den unga kattens speciella näringsbehov. Fodret är helt utan soja och artificiell färg- eller konserveringsmedel.
 • Purina ONE Adult Kyckling & fullkorn - 1,5 kg

  Med Bifensis Dual Defense Formel från Purina One stödjer du kattens naturliga motståndskraft. Det innovativa receptet innehåller förutom huvudingrediensen kyckling alla viktiga näringsämnen katten behöver för en god hälsa. Bifensis Dual Defense Formel är utformat av veterinärer och näringsexperter. Det är vetenskapligt bevisat att denna speciella sammansättning ökar produktionen av antikroppar i tarmen. De viktiga, funktionella bakterierna i matsmältningskanalen stärker immunsystemet inifrån. Samtidigt främjar omega-fettsyror och zink hudens hälsa och ger en vacker glänsande päls. En annan hälsofrämjande fördel: vissa innehållsämnen i fodret minskar bevisligen tandbeläggning med runt 40 %. Anpassade mineralhalter främjar hälsan i urinvägarna och vitamin D stödjer tillsammans med andra viktiga vitalämnen ett starkt och friskt skelett. Purina One Bifensis Dual Defense-receptet består av högkvalitativa ingredienser och innehåller inte några som helst konstgjorda tillsatser - det gör fodret lättsmält och garanterar att alla näringsämnen kan upptas effektivt. Purina One Adult premiumfoder, som är utvecklat enligt senaste vetenskapliga rön, tillgodoser din katt med allt den behöver och bidrar till ett gott välbefinnande - idag och på längre sikt! Purina One Adult med kyckling i överblick: Avvägt helfoder med extra hälsofrämjande fördelar, passar katter över 1 år Bifensis Dual Defence är ett dubbelt hälsoskydd, både inifrån och utifrån - det ökar bevisligen produktionen av antikroppar i tarmen och främjar hudens och pälsens hälsa med omega 3-fettsyror Minskar tandbeläggning med runt 40 %: uppkomsten av tandsten minskar bevisligen Friska urinvägar: avvägda mineralhalter kan skydda de känsliga urinvägarna mot sjukdomar Ett starkt skelett: genom vitamin D och höga halter av viktiga mineraler Idealiskt utnyttjande av näringsämnen: högkvalitativa ingredienser och innehållsämnen som reglerar tarmen kan förbättra upptaget av viktiga vitalämnen i fodret Ett avvägt recept med alla essentiella näringsämnen som vitaminer, mineraler och spårämnen katten behöver för en god vigör Huvudingrediensen kyckling bidrar med viktigt animaliskt protein Med fullkornsspannmål Innehåller taurin: ett för katter livsviktigt näringsämne som främjar hjärtmuskelfunktionen och synen Utan färg- eller smakämnen och konserveringsmedel Utvecklat av experter: recept enligt senaste vetenskapliga rön, rekommenderas av veterinärer Praktisk zip-påse: den återförslutningsbara förpackningen bevarar och skyddar den fina smaken
 • Applaws Kattfoder påse Fisk Gele Multimix 5pack

 • Yeowww Lemon

  "When life gives you lemons, Yeowww! the heck with lemonade, give them to your cat!"

  Trots att citroner sällan är katters favoriter, så lär denna bli undantaget som bekräftar regeln! Den här citronen är nämligen fullproppad med kattmynta av finaste kvalitet!

  Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.&hellip:
 • Ekonomipack: Schesir i buljong burk 48 x 70 g - Kycklingfilé & guldsparid

  Schesir är en mycket hälsosam kost för katter och kännetecknas av de noggrant utvalda ingredienserna som tonfisk och kyckling, som ger en aptitretande smak. Schesirs smak, arom och konsistens är oemotståndlig, även för de mest känsliga och kräsna husdjur. Fodret tillverkas med hjälp av en anspråksfull teknik och under stränga kontroller för att säkerställa högsta kvalitet och en exceptionell smak. Tillverkaren Schesir har vid produktionen av förpackningen naturligtvis tagit hänsyn till miljön: Förpackningarna består till minst 80% av återvunnet papper! Schesir i buljong är ett tillskottsfoder.
 • Cosma Original i gelé 6 x 400 g - Blandpack: Tonfisk, kyckling, sardiner

  Cosma Original är ett högkvalitativt våtfoder för vuxna katter, tillverkat av färskt kött eller fisk. Varje smakvariation innehåller ingredienser av bästa kvalitet som har tillagats i buljong och vegetabiliskt pektin. Din katt kommer älska den fantastiska och rena smaken av Cosma Original, som dessutom tillgodoser katten med nödvändig vätska. Cosma innehåller inga smaktillsatser, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel. Cosma Original kattmat finns nu tillgänglig i 400 g konservburk - ett mycket ekonomiskt alternativ. Du kan välja mellan följande smaker: Tonfisk: Läckra tonfiskbitar i utsökt gelé med tillskott av vitaminer och mineraler Kyckling: Särskilt utvalda kycklingbitar Sardiner: Med extra stora sardinbitar, för fisk-entusiaster Cosma Original blandpack: 2 x Tonfisk, 2 x Kyckling & sardiner samt 2 x Sardiner i gelé Viktigt: För en fullständigt hälsosam kattnäring är förhållandet mellan kalcium-fosfor mycket viktigt. Kalcium-fosfor stödjer en frisk benstruktur. Ett riktigt kalcium-fosforförhållande bör ligga inom 1:1 till 2:1. Som ett högkvalitativt komplettfoder tillfredsställer varianten ''''Tonfisk'''' dessa krav och kan säkerställa en riktig näringsförsörjning. Varianterna kyckling / sardin är tillskottsfoder. Det betyder att dessa smakvarianter inte har några tillsatser av mineraler. Vi rekommenderar därför att kombinera dem med ett balanserat torrfoder. Cosma är en kattmat av högsta kvalitet som uppfyller normerna för livsmedelskvalitet. Du kan lätt övertyga dig själv om Cosmas utmärkta kvalitet: Öppna en burk och lukta försiktigt på maten. Du kommer att märka den naturliga lukten och aptitretande konsistensen. Cosma Original bör serveras rumstempererad så att smakerna av kött och fisk kan utvecklas fullt ut.
 • Purina One Adult - 6 x 85 g Kyckling & gröna bönor

  Purina One Adult är ett balanserat komplettfoder för vuxna katter. De möra bitarna av nötkött eller fjäderfä, tillsammans med grönsaker i en supergod sås, är en holistisk kattnäring av hög kvalitet med en oemotståndlig smak. Fodret är utvecklat av Purinas veterinärer och näringsexperter. Det är utformat speciellt för att täcka näringsbehovet hos vuxna katter. Antioxidanterna i fodret (exempelvis vitamin E) hjälper till att stödja kattens naturliga motståndskraft. För att minska risken för struvitsten har fodret en lägre halt av de mineraler som bidrar till detta problem. Purina One Adult är dessutom rikt på utvalda fibrer som bevisligen kan främja en frisk mag-tarmkanal. Tillsatser av oljor och fetter med ett högt innehåll av värdefulla omega 3 och omega 6-fettsyror kan ge en glänsande päls. Purina One Adult i överblick: Våtfoder för vuxna katter av alla raser Möra bitar av nötkött eller kyckling tillsammans med grönsaker i en smakrik sås Tillverkad av förstklassiga ingredienser Antioxidanter (exempelvis vitamin E): Stödjer det naturliga försvaret Friska urinvägar: Minskad halt av de mineraler som kan leda till urinsten Rik på specialfiber som bevisligen kan främja ett hälsosamt matsmältningssystemet Omega 3 och omega 6-fettsyror: För en glänsande päls Balanserat och holistiskt Utvecklat med Purina's veterinärer och näringsexperter
 • Katty Paté med Kyckling

  Katty Paté med Kyckling är ett 100% svensktillverkat helfoder som ger katten energi och livskraft. Berikat med vitaminer för en lång och hälsosam livsstil.
 • Ideal Balance Kitten NoGrain Chicken & Potato OL

  Hill´s Ideal Balance Kitten NoGrain Chicken & Potato är ett helfoder för kattungar och dräktiga eller digivande honkatter.
 • Kattleksaker Pyramid, Blå

 • Ekonomipack: Schesir 12 x 140 g - Tonfisk & räkor i gelé

  Schesir högkvalitativa och goda tillskottsfoder är det rätta för din gourmet därhemma. De stora konserverna är idealiska för hushåll med flera katter eller katter som behöver stora portioner. Ingredienserna är 100 % naturliga, tillreds för hand och ångkokas därefter varsamt, helt utan tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen. De delikata sorterna är baserade på kycklingkött eller tonfisk, så varje katt har stora chanser att hitta en favoritsmak som överträffar allt. Endast de bästa kött- och fiskbitarna används och kycklingköttet är självklart hormonfritt. Fodret innehåller essentiellt taurin som viktigt stöd för kattens syn, nerver och hjärta. Förstklassigt vitamin A och E avrundar den hälsosamma kosten. Omega-3 och -6 fettsyror främjar hudens hälsa och en vacker päls, proteinet i maten är en sund energikälla. Tillverkaren Schesir tar naturligtvis också hänsyn till miljön när det gäller tillverkningen av förpackningarna: för tillverkningen av kartongerna används minst 80 % miljövänligt returpapper! Schesir tillverkas utan djurförsök. Rent naturligt för våra anspråksfulla fyrbenta vänner! Schesir i gelé 6 x 140 g i överblick: Tillskottsfoder för vuxna katter eller kattungar 100 % naturligt Skonsamt tillverkat: tillreds för hand och ångkokas därefter Utvalda ingredienser: innehåller endast de bästa bitarna av kött och fisk Med kycklingfilé: hormonfritt kött Med fisk: från hållbart fiske på öppet hav Med taurin: stödjer ett friskt hjärta, nerver och ögonen Vitamin A och E: för en hälsosam kost Omega-3 och -6 fettsyror: för en sund hud och glänsande päls Med protein: som viktig energikälla Utan tillsatser av färgämnen eller konserveringsmedel Tillverkas utan djurförsök

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]