Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

 • Ekonomipack: Grau Gourmet 24 x 400 g - Nötkött med fullkornsris

  Grau Gourmet är ett innehållsrikt och förstklassigt helfoder för alla katter. Kombinationen av de bästa råvaror och en skonsam tillredning med utvalda köttbitar gör det till ett särskilt nyttigt och lättsmält kattfoder. Vid tillverkningen av Grau Gourmet används inga tillsatser av konstgjorda konserveringsmedel, antioxidationsmedel, lock-, färg- eller smakämnen. De använda råvarorna innehåller inte heller dessa tillsatser. Grau Gourmet är garanterat fritt från genetiskt modifierad soja. Maten är lufttätt förpackad och kan inte bli dålig. Denna mycket kvalitativa och goda kattmat är ständig kvalitetskontrollerat. Blandpacket med fullkorn innehåller följande sorter: 6 x Lamm med fullkornsris 6 x Nötkött med fullkornsris 6 x Hjärta & lever med fullkornsris 6 x Fågel med fullkornsris Spara pengar med zooplus! Köp billigare i ekonomipack - 24 x 400 g Grau Gourmet av valvri sort
 • Prima Cat Kyckling med Surimi i Gelé 24 x 50g

  Prima Cat Kyckling med Surimi i Gelé är ett delikat kompletteringsfoder gjort av 100% naturliga råvaror. Detta nyttiga foder utan tillsatser eller konstgjorda medel kommer din katt att älska.
 • Purina ONE Adult Nötkött & fullkorn - 800 g

  Med Bifensis Dual Defense Formel från Purina One stödjer du kattens naturliga motståndskraft. Det innovativa receptet, som är utformat av veterinärer och näringsexperter, innehåller förutom huvudingrediensen nötkött alla viktiga näringsämnen katten behöver för en god hälsa. Det är vetenskapligt bevisat att denna speciella sammansättning ökar produktionen av antikroppar i tarmen. De viktiga, funktionella bakterierna i matsmältningskanalen stärker immunsystemet inifrån. Samtidigt skyddar omega-fettsyror och zink hudens hälsa och ger en vacker glänsande päls. Anpassade mineralhalter främjar hälsan i urinvägarna och vitamin D stödjer tillsammans med andra viktiga vitalämnen ett starkt och friskt skelett. Purina One Bifensis Dual Defense-receptet består av högkvalitativa ingredienser och innehåller inte några som helst konstgjorda tillsatser - det gör fodret lättsmält och garanterar att alla näringsämnen kan upptas effektivt. Purina One Adult premiumfoder, som är utvecklat enligt senaste vetenskapliga rön, tillgodoser din katt med allt den behöver och bidrar till ett gott välbefinnande, idag och på längre sikt! Purina One Adult Nötkött i överblick: Avvägt helfoder med extra hälsofrämjande fördelar, passar katter över 1 år, med flera hälsofrämjande egenskaper Bifensis Dual Defence är ett dubbelt hälsoskydd, både inifrån och utifrån - det ökar bevisligen produktionen av antikroppar i tarmen och främjar hudens och pälsens hälsa med omega 3-fettsyror Minskar tandbeläggning med runt 40 %: uppkomsten av tandsten minskar bevisligen Friska urinvägar: avvägda mineralhalter kan skydda de känsliga urinvägarna mot sjukdomar Ett starkt skelett: genom vitamin D och höga halter av viktiga mineraler Idealiskt utnyttjande av näringsämnen: högkvalitativa ingredienser och innehållsämnen som reglerar tarmen kan förbättra upptaget av viktiga vitalämnen i fodret Ett avvägt recept med alla essentiella näringsämnen som vitaminer, mineraler och spårämnen katten behöver för en god vigör Huvudingrediensen nötkött bidrar med viktigt animaliskt protein Med fullkornsspannmål Innehåller taurin: ett för katter livsviktigt näringsämne som främjar hjärtmuskelfunktionen och synen Utan färg- eller smakämnen och konserveringsmedel Utvecklat av experter: recept enligt senaste vetenskapliga rön, rekommenderas av veterinärer Praktisk zip-påse: den återförslutningsbara förpackningen bevarar skyddar den fina smaken
 • Hill's Science Plan Sterilised Cat Young Adult Chicken - 1,5 kg

  Hill's Science Plan Sterilised Cat Young Adult är det perfekta valet för steriliserade katter mellan 6 månader och 7 år. Många kattägare steriliserar sina katter för att undvika dräktighet och oönskat beteende. Dessvärre innebär sterilisering en ökad risk för övervikt samt uppkomst av urinsten. Övervikten kan i sin tur leda till allvarliga hälsorisker som exempelvis diabetes. Orsaker till övervikt efter sterilisering: Den minskade mängden könshormoner bromsar ämnesomsättningen. Kattens aptit ökar med upp till 25%. Energiförbrukningen minskar i genomsnitt med 30%. Orsaker till uppkomsten av urinsten efter sterilisering: Steriliserade katter dricker ofta mindre vilket leder till att urinen koncentreras. Den koncentrerade urinen kan leda till ett försämrat pH-värde. En hög mineralhalt kan hopa sig och leda till att stenar bildas i blåsan. Din kastrerade katt har genom ovan beskrivna hälsorisker behov av en särskild diet hela livet. Den goda nyheten: En speciell kost kan minska dessa risker. Av denna orsak har Hill´s Science Plan Sterilised Cat Young Adult utvecklats. Fodret möjliggör en sund utveckling och bevarar den unga vuxna kattens hälsa. Hill's Young Adult Sterilised Cat erbjuder en optimal näringssammansättning som stödjer din kastrerade katts hälsa från 6 månaders ålder upp till 7 år: En unik Weight Management-formel: Låga fetthalter möjliggör anpassade matmängder. Ett kontrollerat kaloriintag för en optimal energimängd. L-karnitin och L-lysin har en kliniskt bevisad effekt på minskad fettlagring och ser till att katten behåller en slank muskelmassa. För friska njurar och friska urinvägar: Reglerad mineralhalt förhindrar uppkomsten av urinsten och främjar friska njurar. Har ett effektivt inflytande på urinens pH-värde. Antioxidanter med en kliniskt bevisad effekt: Höga halter av vitamin E och C. Upprätthåller ett starkt immunförsvar. Neutraliserar fria radikaler. Äldre katter har p.g.a. svaga njurar inte behov av samma näringsämnen som yngre katter. Hill's Science Plan är det enda fodermärket som erbjuder två olika sammansättningar av kattmat för att tillgodose de olika behoven hos både yngre och äldre steriliserade katter. Hill´s Science Plan Sterilised Cat Young Adult ser till att din steriliserade katt - mellan 6 månader och 7 år - får den passande näringen.
 • Sturdi Car-GO

  Transportbur för bilåkande katt!

  Car-GO skapar en "zon av säkerhet" för din katt eller små till medelstora hundar när du reser i bilen. Den står säkert i bilsätet genom att man trär fordonets bilbälte igenom slingorna på baksidan av Car-GO och på detta sätt spänner fast den.

  Jättelätt att fälla upp och vika ihop igen med ett enkelt "pop up". Car-GO levereras i en oversize-väska så att du även ska få plats med en liten kattlåda, mat&:amp,vattenskål och andra små förnödenheter i samma väska!

  Hängmatta till din Car-GO går att köpa till separat, man kan med fördel även köpa en Sturdibox så har katten tillgång till toalett och mysig hängmatta under långa bilfärder. Det finns även en vattentät vinyl-liner att lägga i botten av din Car-Go.

  En Car-GO är perfekt för dig med katt eller hund som reser ofta i bil! Observera dock att Car-Go har en "mjuk" botten så om du ska bära din katt en sträcka kan det vara bra att komplettera din Car-Go med en transportväska. Car-Go har en utgång i sidan (se lila foto) med dragkedja där du kan fästa dragkedjan på en Sturdibag och koppla ihop dem, för ytterligare utrymma i bilen för din katt och lätt att bära med sig utanför bilen.


  Tips:
  När din får hem din Car-GO , "poppa upp" den, öppna dörren och placera den på golvet så ditt djur kan upptäcka den i lugn och ro. Erbjud beröm och upprepa positiv uppmuntran så ofta som möjligt samtidigt som ditt djur anpassar sig till sin Car-GO. När ditt djur har anpassat sig till sin nya Car-GO kan du ta ditt sällskapsdjur på en biltur. :)  Tips! En Car-Go fungerar även perfekt att använda som bolåda i kattungehagen när kattungarna är små! Fårskinnsbädden från Trixie är precis rätt storlek att lägga i botten.
 • Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken är ett avvägt torrfoder som tillgodoser vuxna och växande, normalt aktiva katter med alla näringsämnen de behöver för att vitalt liv. Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken motsvarar katters naturliga näringsbehov. Det innehåller 47 % kycklingkött med viktiga proteinbyggstenar som enda animaliska proteinkälla. 80 % av proteinet i fodret är av animaliskt ursprung, de övriga 20 % härstammar från vegetabiliska ingredienser. 15 % av kycklingköttet tillagas färskt - det är en av orsakerna till den goda smaken på fodret. Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken innehåller inte spannmål utan är särskilt lättsmält och lämpligt för djur med allergier eller livsmedelsintolerans. Prebiotika främjar balansen i mage och tarm, vilket gynnar näringsupptaget ur fodret. Receptet är rikt på vitala ämnen och innehåller Macrograd, ett innehållsämne som stödjer immunsystemet samt taurin som stärker synen och hjärtat. Med Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken erbjuder du din katt ett förstklassigt helfoder och glädjer den med med högkvalitativa ingredienser med aromatiska, svenska smaker i matskålen. Bozita Feline Grain Free Single Protein Chicken i överblick: Högkvalitativt helfoder för vuxna och växande katter med normal aktivitetsnivå Spannmålsfritt recept: även för känsliga katter med allergier eller intolerans Monoprotein-foder med kyckling: kycklingkött som enda animaliska proteinkälla, kan användas som uteslutningsdiet Avvägt recept: tillgodoser katten med alla näringsämnen och vitalämnen den behöver för att må bra Med 47 % kyckling: 15 % färskt kött och 32 % torkat, svenskt kycklingkött, mycket gott, med viktiga proteinbyggstenar 80 % animaliska och 20 % vegetabiliskt protein: motsvarar katter naturliga näringsbehov Sund matsmältning: tack vare förstklassiga ingredienser och prebiotika (FOS ur cikoria) som reglerar mage och tarm samt främjar ett optimalt näringsupptag Starkt immunförsvar: med Macrogard, kan stödja immunsystemet Med taurin: ett för katter essentiellt näringsämne som stärker hjärtat och synen Svensk kvalitet: speciellt aromatiska och goda ingredienser, kyckling från svensk djurhållning, uppfödda utan hormoner och antibiotika
 • United Pets Daisy skål Grå 300 ml

  United Pets Daisy skål är en serie skålar i enkel och stilren italiensk design, i flera färger och 2 storlekar.
 • Blandpaket Gourmet Gold Soufflé 48 x 85 g - Kyckling & Lax

  För våra små finsmakare är Gourmet Gold Soufflé det riktiga - för katter förtjänar mer än ett vanligt kattfoder! Gourmet Gold Soufflé innehåller endast högkvalitativa ingredienser - möra bitar av kött eller fisk - delikat tillredda med lätt vispade ägg till suffléer med en fantastisk smak. Perfekt för läckergommar som föredrar en krämig konsistens. Med de praktiska portionsburkarna serveras maten alltid färsk i skålen. Unna din katt njutningen av Gourmet Gold Soufflé: Komplettfoder för katter Högkvalitativa råvaror Unikt recept med sufflé Två läckra smaker att välja mellan: kyckling eller lax En oemotståndlig smakupplevelse som skämmer bort den mest kräsna katt Makalöst läckra menyer I praktiska 85 g portionsburkar - alltid färskt foder i kattens skål I det blandade storpacket med 48 x 85 g ingår: 24x Kyckling 24x Lax Gourmet Gold kattfoder - kvalitativa råvaror, sammanställda med väl beprövade recept - är delikatesser din katt inte kan motstå.
 • 44 +4 på köpet! 48 x 85 g Gourmet Perle - Duetto di Carne med sardiner & tonfisk

  Skäm bort din katt med de smaskiga kreationerna från Gourmet Perle! Det högkvalitativa proteinet härstammar från fin fisk och filébitar. Ingredienserna tillagas med spännande recept som ger katten en oemotståndlig smakupplevelse varje tugga. Gourmet är enkla att portionera ur de behändiga portionspåsarna. En påse=en portion - alltid färsk mat i kattens skål! Helfoder för katter av alla raser och i alla livsstadier En unik mångfald med spännande recept Smakrikt kött kombinerat med grönsaker I smakrika såser Avvägt och holistiskt I praktiska portionspåsar Gourmet Perle i välsmakande sås är förpackade i praktiska portionspåsar. OBS! Erbjudandet gäller endast under artikelnr 530163.
 • 10 kg Royal Canin + fjädervippa på köpet! - Siamese Adult

  Med Royal Canin livnär du din katt på ett artriktigt och balanserat sätt. Ge din katt en skräddarsydd näring som är anpassad till livsstil, ålder och känslighet. Just nu med en fjädervippa på köpet!
 • Barock kattbädd / hundbädd med dinkel - brun - B 110 x D 75 x H 15 cm

  Den högvärdiga dinkelkudden från den tyska firman Aumüller är en behaglig och hälsosam sovplats för ditt djur. Dinkelfyllningen är luftgenomtränglig, så att fukt och överskottlig värme kan avledas från djuret. Samtidigt lagras värme mellan kornen och ger en angenäm sovtemperatur. Kudden är en behaglig sovplats, speciellt för äldre och ledsjuka djur. Den ger din fyrbenta vän en hälsosam sömn, musklerna slappnar av, lederna avlastas och djurets kroppsvärme regleras. Kuddfodralet har en dragkedja och kan tas av och tvättas i upp till 40°C. Kuddens ovansida är testad enligt Öko-tex standard 100. Innerkudden har ett tvåkammarsystem. En kammare är fylld med tysk dinkel och bottenkammaren med diolenfleece. Detta system garanterar en kompakt och långvarigt formstabil fyllning. Hårda och kalla golv är inte längre ett tema. Alla fördelar med dinkelkudden från Aumüller i överblick: Mönster: Barock brun. Hälsosam sovplats. Passar utmärkt för äldre och ledsjuka djur. Avtagbart kuddfodral med dragkedja. Fodral tvättbart i upp till 40°C. Innerkudden är kompakt och formstabilt fylld genom ett tvåkammarsystem. Dinkel och diolenfleece är fyllda i separata kammare. Med tysk dinkel i kvarnkvalitet. Minimal andel dammpartiklar och en neutral till angenämt milt lukt. Ovansidan av höljet: 80 % polyester och 20 % bomull. Undersidan: 100 % polyester. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Dinkelkudden finns även med mönstret Barock brun.
 • Sheba Fresh & Fine 6 x 50 g - Urval i sås

  Sheba Fresh & Fine våtfoder för katter tillreds uteslutande av utvalda ingredienser av bästa kvalitet. Katten kan glädja sig över de delikata måltiderna i skålen varje dag som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökar. Sheba Fresh & Fine är ett väl avvägt komplettfoder som förser din katt med alla nödvändiga näringsämnen och vitaminer. De små och fint skurna bitarna av kött eller fisk serveras i en frestande sås. Eftersom Sheba Fresh & Fine är förpackat i praktiska 50 g portionspåsar får katten alltid färska måltider. Så enkelt kan du behaga din katt! Fodrets egenskaper i överblick: Tillverkat av utvalda råvaror Unika recept Finskurna bitar av kött eller fisk i smakrika såser eller geléer Komplett och väl balanserat I praktiska 50 g portionspåsar Särskilt gott och omtyckt Sheba Fresh & Fine finns i följande smakvarianter: Fin mångfald land & hav: 2 x med fågel 2 x med kalkon 2 x med lax Rejäla kreationer: 2 x med kyckling 2 x med nötkött 2 x med anka Fjäderfävariationer: 2 x med kyckling 2 x med fågel 2 x med kalkon Fjäderfävariationer med grönsaker i sås: 2 x med kyckling & ärtor 2 x med kalkon & morötter 2 x med fågel Fin mångfald med grönsaker i sås: 2 x med lax & ärtor 2 x med tonfisk & morötter 2 x med fågel Fjäderfävariationer i gelé: 2 x med kyckling 2 x med fjäderfä 2 x med kalkon Fiskvariationer i gelé: 2 x med lax 2 x med tonfisk 2 x med vitfisk Urval i sås: 2 x med kyckling 2 x med nötkött 2 x med anka Fiskvariationer med grönsaker i sås: 2 x med lax & ärtor 2 x med tonfisk & morötter 2 x med torsk Fiskvariationer i sås: 2 x med lax 2 x med tonfisk 2 x med torsk
 • GimCat Nutri Pockets - Malt-Vitamin-Mix (150 g)

  De läckra GimCat Nutri Pockets med spännande, blandade smakvarianter finns som Taurine-Beauty-Mix eller Malt-Vitamin-Mix. Nutri Pockets är knapriga kuddar med ett supergott, mjukt inre och hälsofrämjande ingredienser. Katter älskar de rejäla godbitarna, och eftersom de bara har 2 kalorier per bit kan katten få någon bit extra, utan att du behöver ha dåligt samvete! Taurin-Beauty-Mix består av sorterna “Ost och taurin” och “Fjäderfä och biotin“. Taurin främjar synen och har en positiv effekt på hjärtats funktion. Biotin kan stödja huden och ge en glänsande päls. Malt-Vitamin-Mix-godbitarna har tre olika fyllningar. Sorten ''''Kattmynta och multivitamin'''' innehåller 12 livsviktiga vitaminer som kan öka kattens motståndskrafter. ''''Nötkött och malt'''' kan främja transporten av svalda hår genom tarmen och därmed minska hårbollar. Immunsystemet kan stärkas med sorten ''''Lax och omega 3 & 6. Eftersom kattgodiset har mindre än 2 kcal per bit, passar de utmärkt som godbit mellan måltiderna. Och det är inte så farligt om om det skulle bli någon bit för mycket ibland! Godbitarna är förpackade i återförslutningsbara påsar som håller dem fräscha och goda länge, så de behöver inte fyllas om när påsen är öppnad. GimCat Nutri Pockets i överblick: Smakrika godbitar för katter i alla åldrar Knaprigt godis formade som kuddar med en god, mjuk fyllning Mindre är 2 kcal per bit: Därför kan katten få upp till 20 bitar om dagen Spännande blandning för mer omväxling Taurin-Beauty-Mix: Ost och taurin: Kan främja synen och stödja hjärtats funktion Fågelkött och biotin: Ger en glänsande päls och smidig hud Malt-Vitamin-Mix: Kattmynta och multivitamin: Innehåller 12 livsviktiga, hälsofrämjande vitaminer Nötkött och malt: Förenklar transporten av svalda hår och kan därmed minska uppkomsten av hårbollar Lax och omega 3/omega 6: Kan stärka immunsystemet Återförslutningsbar påse: Godbitarna hålls fräscha och färska, även när påsen är öppnad
 • Brit Care Cat Cocco 2 kg

  Brit Care Cat Cocco är ett superpremium, hypoallergent anka och laxfoder utan spannmål för kräsna katter, eller katter med matproblem.
 • Ekonomipack: Smilla fågelragu 24 x 800 g - Mört fågelkött med fisk

  Kan din katt knappt vänta på nästa portion av Smillas våtfoder? Smilla är ett förstklassigt spannmålsfritt helfoder och en oemotståndlig smakupplevelse. Smilla finns i många goda sorter, så varje katt kan hitta sin favoritsmak, vare sig den föredrar fisk eller kött. Fodret innehåller inte socker, smakförstärkare, konserveringsmedel eller soja och är laktosfritt. Smilla fågelragu skämmer inte bara bort din katt, utan föder den hälsosamt och balanserat: Naturliga ingredienser, sunda vitaminer och viktigt taurin tillgodoser katten med alla viktiga näringsbyggstenar den behöver. Välj mellan följande goda sorter: Mört fågelkött med fågelhjärtan Mört fågelkött med nötkött Mört fågelkött med lamm Mört fågelkött med fisk Blandpack: 6 burkar av varje sort ovan Nu kan du köpa det goda fodret i 800 g-burkar - Köp billigare i ekonomipack med 24 x 800 g! Fördelarna med Smilla i överblick: Utan spannmål - glutenfritt: Katters matsmältningsorgan är inte utformade för att smälta spannmål. Det spannmålsfria receptet belastar inte mage och tarm onödigt. Smilla är även glutenfritt. Med vitaminer och mineraler: Vitaminer och mineraler spelar en viktig roll i katters diet. Vitamin D stöder regleringen av kalciumbalansen, som spelar en viktig roll vid benbildning. Vitamin A och E stödjer synen och hälsan i hud och päls. Med taurin: Taurin är ett livsviktigt näringsämne för katter som de inte kan framställa själva i organismen, utan måste tillföras över kosten. Taurin stödjer hjärtat och synen. Skonsam tillagning: De noggrant utvalda ingredienserna fylls på kalla och kokas därefter skonsamt för att råvarornas naturligt goda smak ska bevaras. Utan tillsatser av socker, smakförstärkare och konserveringsmedel. Det kvittar om favoriten är mört fågelkött, smaskigt lamm, saftigt nötkött eller sund fisk - Smilla har något för alla smaker. Matdags är Smilladags! Smilla blötfoder för katter är det perfekta alternativet för din katt. Särskilt utvalda ingredienser som tillagas på ett varligt sätt ger din katt alla nödvändiga näringsämnen. Smillas unika smak utmärker den bland andra kattfoder.
 • Royal Canin Ageing 12+

 • Ekonomipack: James Wellbeloved Senior Pouches 24 x 85 g - Kalkon

  Katters metabolism och näringsbehov förändras med åldern. James Wellbeloved Senior är ett smakrikt komplettfoder speciellt för näringskänsliga eller allergiska äldre katter. Det hypoallergena receptet innehåller endast en animalisk proteinkälla. Det är helt utan ingredienser med högt allergipotential, som exempelvis vete, gluten, soja, nötkött, mjölkprodukter eller ägg. Lättsmält potatis och maniok förser katten med kolhydrater. Linoljan i fodret är rik på omättade fettsyror som kan främja en sund hud och glänsande päls. Glukosamin kan understödja brosket i lederna, eftersom äldre katter ofta har besvär med detta. Cikoria tillför prebiotiskt verkande inulin som kan gynna en balanserad tarmflora. Yuccaextrakt kan hjälpa mot otrevlig avföringslukt genom att binda lukt redan i tarmen. James Wellbeloved Senior innehåller endast naturliga och högkvalitativa ingredienser och fodret är berikat med viktiga mineraler och vitaminer - en avvägd, god och lättsmält näring för seniorkatter. James Wellbeloved Senior i överblick: Avvägt komplettfoder för äldre och seniorkatter Hypoallergent recept för bästa tolerans Singleprotein: Endast en animalisk proteinkälla, vilket är utmärkt för katter med intolerans mot flera olika sorters protein i ett foder Utan spannmål & gluten: Lättsmält potatis och maniok som kolhydratkälla Utvalda, naturliga ingredienser: Råvaror av högsta kvalitet garanterar den goda smaken Utan beståndsdelar med högt allergipotential: Innehåller ej vete, nötkött, griskött, mjölkprodukter och ägg Linolja innehåller viktiga omega 3 & 6-fattsyror som stöd för hudens och pälsens hälsa Glukosamin: Kan främja ledbroskets hälsa Prebiotiskt inulin: Cikoriaextrakt tillför viktigt inulin som främjar de goda bakterierna i tarmen och minskar de skadliga, vilket kan främja en avvägd tarmflora Yuccaextrakt: Kan binda otrevliga lukter redan i tarmen Vitaminer & mineraler: Fodret är berikat med viktiga näringsämnen för en balanserad och holistisk kattmat
 • Kitten Sterilised 4 kg

  Royal Kitten Sterilised är ett balanserad och komplett foder speciellt lämpligt för kastrerade kattungar från 6 till 12 månader.
 • Ekonomipack: GranataPet DeliCatessen 24 x 200 g - Rent kycklingkött

  Katter behöver en proteinrik näring med en anpassad och moderat fetthalt. Eftersom de är rovdjur och köttätare av naturen är deras matsmältningssystem anpassat till en sådan näring. De har mycket svårt att smälta och uppta spannmål, och därför innehåller GranataPets foder vare sig spannmål eller gluten. GranataPet är en en optimal näring som orienterar sig efter kattens naturliga kost. GranataPet DeliCatessen tillverkas uteslutande i Tyskland. Endast färska ingredienser av bästa kvalitet används vid tillagningen. Alla råvaror fylls på kalla och ångkokas sedan varsamt. Denna process gör att alla värdefulla näringsämnen, vitaminer och essentiella fettsyror kan bibehållas. GranataPets produkter är garanterat UTAN: Spannmål, presskött, köttsubstitut, benmjöl, proteinsubstitut som soja, konstgjorda färg- och smakämnen, K3, djurförsök. Katter är kända att vara kräsna gourmeter, och deras smak skiljer sig ofta markant från varandra. Därför finns GranataPet DeliCatessen i ett urval av spännande och välsmakande varianter: Lax: Fisk innehåller viktiga fettsyror (omega 3 och 6), är gott och lättsmält. Kalkon/tamkalkon: Köttet består övervägande av muskelkött med mängder av viktigt protein. Kalkon är fettsnålt och rikt på lysin och metionin. Anka: Ankkött innehåller lättupptaget protein, är lättsmält och innehåller en stora andelar mineraler. Fjäderfä/kyckling: Fågelköttet (huvudsakligen muskelkött) bidrar med lättsmält och brukbart protein. Kalv: En förstklassig proteinkälla med höga halter magnesium, kalium, järn, naturligt zink, vitamin E och kolin. Kanin: Kaninkött är fettsnålt och innehåller biologiskt högkvalitativt protein, det är dessutom omtyckt hos katter. Fasan: En ovanlig proteinkälla, ett lättsmält och magert, ljust kött med en hög tolerabilitet. Utnyttja vårt sparsamma ekonomipack! Köp 24 x 200 g kg GranataPet DeliCatessen i valfri sort - till lågt pris. Klicka på länken nedan så kan du läsa mer om de olika sorterna: GranataPet DeliCatessen
 • Aluna Square Bed

  Varumärke: YAP
 • Kattmatskål 2 i 1 Blue star

  Kattmatskål med stjärnor 

  Denna fina ljsublå matskål, med motiv av flera vita stjärnor, går att använda som både 1 och 2 matskålar. Insatsen i rostfritt stål om 160 ml går lätt att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen, den går även att använda som en separat matskål.

  Tål maskindisk och rymmer 160 ml.

  Fler rostfria insatsskålar finns att köpa till som separat produkt.
 • Klösmöbeln Vågen - 49 x 20 x 7,5 cm

  För att skona dina möbler, mattor och väggar, bör din katt ha tillräckligt med möjligheter att vässa och sköta sina klor. Denna möbel av wellpapp är ett idealiskt komplement till klösträd. Möbeln kan också användas som liggplats där katten kan vila upp och lata sig lite. Klösmöbeln består av wellpapp med ett fint och elegant mönster tryckt i svart och vitt på båda sidorna. Det robusta materialet och den stora klösytan är mycket attraktiva för katter att vässa klorna på på. Kattmyntan, som ingår i leveransen, gör möbeln oemotståndlig när den strös över kartongen. Klösmöbler av wellpapp är mycket tåliga, eftersom kattens klor inte kommer igenom kartongen utan endast klöser på ytan. Och dessutom: När ena sidan är förbrukad, kan möbeln enkelt vändas och livslängden fördubblas. Är möbeln hårt sliten, kan den kastas i pappersåtervinningen och återvinnas. Klösmöbeln Vågen i överblick: Mått: bredd 49 x djup 20 höjd 7,5 cm Material: wellpapp Lätt Robust Lång livslängd - båda sidorna kan användas Perfekt som komplettering till klösträd Med kattmynta Miljövänlig Med tryck på båda sidorna
 • Animonda Integra Protect Adult Intestinal 6 x 100 g portionsform - Kalkon

  Typiska symptom för sjukdomar i mage och tarm hos katter är akut och kronisk diarré samt kräkningar. Det finns en mängd orsaker för dessa symptom: livsmedelsintolerans, allergier, parasiter eller psykisk belastning. För att avlasta magen och tarmen är det nödvändigt att katten får ett lättsmält foder den tolererar väl. Animonda Integra Protect Intestinal är lämpligt för att mildra akuta resorptionsstörningar i tarmen. Fodret innehåller högkvalitativt protein från kalkon som täcker proteinbehovet och ris som glutenfri och lättsmält kolhydratkälla. Fetthalten är måttligt reducerad. Detta avlastar tarmen. Den ökade elektrolythalten (natrium och kalium) kompenserar förluster. Innehållet av ingredienser är reducerat för att minska risken för allergiska reaktioner, utan att smaken för den skull försämras. Risken för uppkomst av struvit och kalciumoxalat minskar genom en speciell kombination av mineraler. Animonda Integra Protect Adult Intestinal i överblick: Helfoder för katter med akut diarré och/eller kräkningar Dietfoder som lindrar akuta resorptionsstörningar Monoprotein: innehåller endast kalkon som lättsmält proteinkälla Glutenfria kolhydrater: väl tolererat och lättsmält Ökad elektrolythalt: kompenserar förlust av kalium och natrium på grund av symptomen Förebygger uppkomsten av urinsten: speciella mineraler kan motverka uppkomsten av struvit och kalciumoxalat Kort ingredienslista: minskar risken för allergiska reaktioner Utan socker, soja eller konstgjorda tillsatser
 • Applaws kattmat i buljong 6 x 70 g - Kycklingbröst & pumpa

  Applaws kattmat innehåller endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet och har en köttandel på 75 %. Fisken som används härstammar från etiskt fiske. Så snart du öppnat burken, kan du se skillnaden mot annan kattmat! Den oemotståndliga lukten och smaken samt naturliga konsistens övertygar de mest kräsna katter! De viktigaste produktegenskaperna i överblick: Inga artificiella färgämnen, smaktillsatser eller konserveringsmedel Glutenfritt och utan vitamintillsatser 75 % köttinnehåll
 • Whiskas Temptations - Ekonomipack: Nötkött 8 x 60 g

  Whiskas Temptations är mycket läckra godisbitar med ett knaprigt yttre och en fyllning som bara inte går att stå emot. Temptations från Whiskas är precis det riktiga när du vill belöna din katt. Ge godbitarna närsomhelst mellan måltiderna. I den återförslutbara förpackningen hålls godiset fräscht länge. För omväxling kan du välja mellan följande varianter: Whiskas Temptations med kyckling & ost: En utsökt kombination av smakrik kyckling och läcker ost Whiskas Temptations med lax: Med för katter oemotståndlig lax inuti Whiskas Temptations med skaldjur: Innehåller läcker fisk och räkor, berikat med vitamin A och vitamin D3 Whiskas Temptations med kalkon: Med smaskig kalkon, en glädje för alla kissars smaklökar Whiskas Temptations med nötkött: Med rejält nötkött med kraftig smak Whiskas Temptations är ett unikt godis som är helt oemotståndligt för katter. De knapriga kuddarna passar som snack, godis och en belöning för emellanåt. Med Temptations kan du fundera ut roliga lekritualer med din katt som håller honom rörlig och samtidigt stärker förbindelsen mellan er två. Ta dig tid med din kisse och lek med honom och ge honom de klappar som han så väl behöver. Dessa lek- jakt- och mysstunder är så viktiga för din katters välbefinnande! Whiskas Temptations - godiset mellan måltiderna som din katt bara inte kan motstå.
 • Blandat ekonomipack: Miamor Ragout Royale 48 x 100 g - Blandat ekonomipack: 48 x 100 g

  Miamor Ragout Royale är högkvalitativa delikatesser för katter, med stora andelar mört kött eller fisk i saftiga geléer eller kryddiga såser. Ingredienserna tillagas skonsamt i en vitaminskyddande process som bevarar viktiga vitaminer och näringsämnen. Inga färgämnen eller konserveringsmedel tillsätts. Fördelen med detta provpack, förutom naturligtvis att katten tillgodoses med alla vitaminer och mineraler den behöver, är att den alltid kan förvänta sig omväxlande måltider. Precis som katter vill ha det! Varje provpack innehåller flera olika, exklusiva och goda sorter. De praktiska portionspåsarna håller fodret fräscht och är enkla att servera ur. Blandpacket med Miamor Ragout Royale: Delikat våtfoder för alla vuxna katter Höga andelar kött eller fisk: för särskilt läckra och tilldragande smaker I gelé eller sås Framställs med en vitaminskyddande process: bevarar alla viktiga näringsämnen Utan färgämnen och konserveringsmedel Olika sorter för omväxlande måltider Praktiska, färskhållande portionspåsar - enkla att servera ur 48 x 100 g blandpack alla 10 sorterna Jelly & Sauce innehåller följande sorter: 12 x 100 g Multi-Mix Jelly II (Kalkon, Lax, Kalv) 12 x 100 g Multi-Mix Jelly I (Kanin, Kyckling, Tonfisk) 24 x 100 gMulti-Mix i sås (Kalkon & vilt, Tonfisk & kyckling, Anka & fjäderfä, Kyckling & lax) 48 x 100 g Multi-Mix Jelly I innehåller följande sorter: 4 x 100 g Kanin 4 x 100 g Kyckling 4 x 100 g Tonfisk 48 x 100 g Multi-Mix Jelly II innehåller följande sorter: 4 x 100 g Kalkon 4 x 100 g Lax 4 x 100 g Kalv 48 x 100 g Multi-Mix i sås innehåller följande sorter: 12 x 100 g - Kalkon & vilt 12 x 100 g - Tonfisk & kyckling 12 x 100 g - Anka & fjäderfä 12 x 100 g - Kyckling & lax 48 x Multi-Mix Cream innehåller följande sorter: 12 x 100 g - Lax i yoghurtcrème 12 x 100 g - Kalv i tomatcrème 12 x 100 g - Anka i örtcrème 12 x 100 g - Kyckling i morotscrème
 • Mindre kattlåda svart

  Mindre kattlåda för kattungen som ännu inte flyttat hemifrån eller för utställningsburen!

  En mindre kattlåda i snygg, svart och enkel design. Passar utmärkt för de små kattungarnas som första toalett eller till den stora katten i utställningsburen som behöver lite extra utrymme.

  Storlek:
  44 x 31 x 8 cm

  Obs: om du köpt en kattunge som är äldre än 12 veckor bör du köpa en fullstor kattlåda till din katt
 • Ekonomipack: Miamor Ragout Royale i gelé 44 x 100 g - Tonfisk

  Miamor Ragout Royale erbjuder din katt ett ''''kungligt'''' delikatessfoder med hög kötthalt. Produkten är helt utan nötkött och tillverkas med en skonsam, vitaminbevarande teknik för att bibehålla en så stor dels som möjligt av alla näringsämnen. Miamor Ragout Royale är dessutom lätt att portionera ur de praktiska påsarna, utan att rester fastnar i påsen. Köp billigare i vårt ekonomipack med 44 x 100 g! Fodret innehåller ej artificiella färgämnen eller konserveringsmedel. Det finns i flera välsmakande sorter, för finsmakare med höga krav.
 • Feline Kitten Tetra 16 x 190 g

  Bozita Feline Kitten Tetra är ett våtfoder med bitar i gelé som underlättar övergången från mjölk till fast föda och är speciellt lämplig för kattungar och unga katter.
 • Ekonomipack: 2 x 12 kg / 4 x 2 kg Almo Nature Holistic - Chicken & Rice (2 x 12)

  Almo Nature kattfoder är tillverkat av utsökta, högkvalitativa och naturliga råvaror. Almo Nature torrfoder för katter innehåller inga smakförstärkare eller artificiella konserveringsmedel och består av endast en proteinkälla. Därför lämpar sig därför väl för känsliga katter. Almo Nature erbjuder din katt den okonstlade mångfald som endast ett naturligt kattfoder kan. Almo Nature kattfoder - så äkta och unikt som allt annat i naturen. Almo Nature Holistic Chicken & Rice: För vuxna katter, med massor av färsk kyckling & ris, näringstillsatser, naturligt konserverat Almo Nature Holistic Oily Fish & Rice: För vuxna katter, med färskt fångad fisk och ris, näringstillsatser, naturligt konserverat Almo Nature Holistic Truthahn & Reis: För vuxna katter, med kalkon och ris, komplett, avvägt och naturligt konserverat, med massor av färskt kvalitetskött Almo Nature Holistic Kitten Chicken & Rice: För en sund tillväxt hos kattungar, med mängder av färsk kyckling och ris, med näringsfysiologiska tillsatser - naturligt konserverat Köp 2 x 12 kg kg Almo Nature Holistic kattfoder i ekonomipack i valfri smak - och spara pengar! Här hittar du mer information om de olika sorterna. Klicka bara på länkarna nedan: Chicken & Rice Oily Fish & Rice Turkey & Rice Kitten Chicken & Rice
 • World's Best Cat Litter 6,35 kg

  Klumpbildande kattströ av majs 6,35 kg!

  World's Best Cat Litter använder den koncentrerade kraften av majs för att hjälpa dig och din katt att använda mindre strö och att hålla en renare kattlåda.

  Till skillnad från grå kattsand som kräver stora mängder sand för att fånga upp lukt och bilda klumpar effektivt så fixar World's Best Cat Litter detta med en mindre mängd strö. Den patenterade tillverkningsprocessen komprimerar majs till koncentrerade granuler som ger denna naturliga sand dess naturliga uppsugningsförmåga och långvarig prestanda.

  Slutresultatet är världens bästa kattsand - det enda ströet för kattlådan som använder den koncentrerade kraften av majs för att din katt ska få njuta av en renare kattåda med mindre krångel och mindre skräp.

  World's Best Cat Litter går att spola ner i toaletten då den inte skadar septitankar och den är 100% biologiskt nedbrytbar till skillnd från vanlig grå bentonitsand som inte bryts ner alls och kräver stora resurser av vår planet i form av gruvindustri för framställning och tillverkning.

  Mjuk och behaglig konsistens för kattens känsliga trampdynor och inga tillsatta kemikalier eller doftämnen så att din katt kan gräva i sin kattlåda och tvätta sina tassar efter besöket utan att få i sig några farliga ämnen.  Rekommenderas varmt av oss på Supercat för dig som är less på dammig grå kattsand!


 • GimCat Crispy Bits Anti-Hairball - Ekonomipack: 3 x 40 g

  GimCat Crispy Bits Anti-Hairball är ett knaprigt godis som främjar utsöndringen av hårbollar i mag-tarmkanalen med hjälp av ingredienserna kattgräs och almbark. Dessutom: med vitaminer som förbättrar det allmänna välbefinnandet och taurin som stödjer hjärtat och synen. Ett godis mellan måltiderna – hälsosamt, gott och främjar matsmältningen. GimCat Crispy Bits Anti-Hairball: Krämigt kattgodis för alla vuxna katter Fodertillskott Kattgräs: hjälper till att binda hår, förenklar för katten att hosta upp hårbollar samt rengör magen Almbark: hämmar inflammationer, förser katten med näringsämnen, lugnar slemhinnan i tarmen och hjälper till att avgifta kroppen/li> Med naturliga vitaminer Taurin: förbättrar kattens hjärtfunktion och syn Sockerfritt Krispigt godis: insidan och utsidan knaprigt goda Med antioxidanter: motverkar åldrandeprocessen och skyddar mot infektioner Ett speciellt delikat godis, bekvämt och enkelt att portionera. En belöning för din kisse och en god gärning för dennes matsmältning.
 • Miamor Fine Filets 6 x 185 g - Tonfisk & calamari i gelé

  Miamor Fine Filets kattfoder är en särskilt god specialitet: Utvalda filébitar kombinerade med andra högkvalitativa och läckra råvaror. Miamor Fine Filets kattfoder innehåller inga andra fisk- eller köttsorter än de som står nämnda på förpackningen. Filébitar från tonfisk Utan lever, utan ben, inga animaliska biprodukter Lättsmält och med hög acceptans Minskad fetthalt, är lämpligt även för katter med övervikt, lågaktiva djur samt seniorer Idealiskt fodertillskott med allt din katt behöver ytterligare Miamor Fine Filets - ett kattfoder som garanterat ger renslickade skålar!
 • Ekonomipack: 32 x 370 g Bozita bitar i gelé - Nötfärs

  Bozita bitar i gelé är högkvalitativa våtfoder för katter i alla åldrar och livsfaser. Fodret finns i många olika läckra smakriktningar. Bozita bitar i gelé helfoder tillverkas av förstklassiga råvaror som exempelvis kolja, havskräfta och lax. Det innehåller vare sig soja, spannmål, socker, köttmjöl eller konserveringsmedel. Bozita bitar i gelé förpackas i en smart Tetra Pak som skyddar det goda innehållet och håller det färskt. Dessutom kan förpackningarna enkelt återförslutas genom att hörnen viks ned. Innehållet i en öppnad förpackning hålls färsk och gott i upp till 2 dagar i kylskåp. Tomma förpackningar kan plattas ihop och tar ingen plats i soporna, dessutom kan de återvinnas - ett viktigt bidrag för att skydda miljön. Mängder av gott innehåll i en liten förpackning som är lätt, platssparande och kan återvinnas! CO2-utsläpp, energibehov vid tillverkningen samt antalet transporter kan minskas, vilket skonar miljön. Bozita bitar i gelé: Med livsmedelskontrollerade råvaror Alla råvaror är fria från tillväxtfrämjande hormoner Utan konstgjorda smakförstärkare, färgämnen eller konserveringsmedel Tetra Recart förpackning - praktisk och miljövänlig I många olika sorter Komplettfoder, färdigt att serveras, för katter i alla livsfaser Bozita tillverkas utan djurförsök. Så lätt är det att att öppna Bozitas tetraförpackningar: Bozita bitar i gelé – en del av Sverige
 • Veterinary Diets Cat Renal Chicken Portionspåsar 12 x 85 g

  Renal Chicken portionspåsar är ett dietfoder för vuxna katter som stödjer njurfunktionen vid kronisk eller tillfällig njursvikt. Fodret har en låg fosforhalt och måttligt innehåll av protein.
 • Nordmann leather klösträd all Black

  Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.

  Nordmann all Black i "leather-look" utförande är ett riktigt snyggt klösträd från Kattens No1 med läderimitation istället för plysch på hylldelar. Läderimitationen på hyllorna och den lackade bottenplattan gör klösträdet lättstädat och det håller i många år. Nordmann tillgodoser verkligen kattens behov av att klösa och klättra och det passar fint i ett modernt hem.

  Golv-till-tak modell.
  Klösträdet finns i samtliga färger.
  Höjd: 230-245 cm
  Vikt: 17 kg

  Lösdelar vid leverans:
  3 st mittpelare 60 cm (Ø 13 cm)
  1 st mittpelare med takfäste 45 cm (Ø 13 cm)
  1 st plyschskydd till takfästet
  1 st hängmatta 44 x 44 cm
  1 st rund hylla Ø 50 cm
  1 st hylla med kant Ø 50 cm
  1 st rund bottenplatta Ø 50 cm
  1 st skruv
  3 st genomgående skruvar

  Vid takhöjd över 245 cm köper man till en extra mittpelare:
  Takhöjd 246-261 cm = 15 cm mittpelare Ø 13 cm
  Takhöjd 262-277 cm = 30 cm mittpelare Ø 13 cm
  Takhöjd 278-293 cm = 45 cm mittpelare Ø13 cm

  Placeras trädet i rum med takhöjd över 293 cm så omfattas det inte av fabriksgaratin.

  Obs! Frakten ingår i priset.
  Detta är en beställningsvara och levereras inom 1-2 veckor med Schenker.
 • Natur mus plysch

  Litet mjukismöss som passar perfekt för katten att apportera.

  Har du en katt som gillar att kasta runt och bära på sina leksaker är denna perfekt! Litet mjukismöss med lite stoppning vilket gör den lätt att busa med och att bära i munnen. Väldigt söt!

  Storlek:
  7 cm
 • AFP Klöslek "Scratch & Punch"

  Litet och smidigt kattklös!


  Detta pyttelilla klösträd med två roliga fjäderprydda bollar i toppen väger endast tre kilo och tar nästan ingen plats alls. Perfekt att ta med på resan eller för kullen med kattungar då de två bollarna gör det möjligt för flera att leka samtidigt.

  Storlek:
  24 x 20 x 18 cm
 • Porta 21 Blandpack: 10 kg torrfoder + 18 x 156 g våtfoder - Holistic Cat Kyckling & ris + 18 x 156 g Sensitive Kyckling med Ris

  Porta 21 är ett sunt och naturligt kattfoder av toppkvalitet som främjar ett långt och hälsosamt kattliv. Malt fjäderfäkött, rikhaltiga örter och omega 3 och 6-fettsyror tillgodoser katten med en balanserad näring. Exempelvis härstammar de naturliga ingredienserna i Porta 21 Holistic Cat kattfoder övervägande från ekologisk produktion, allt kycklingkött kommer från frigående kycklingar från ekologisk uppfödning. Välj mellan följande varianter: Feline Finest Sensible - spannmålsfritt: För allergiska och känsliga katter, rikt på animaliskt protein och viktiga aminosyror, med en låg halt kolhydrater samt helt utan spannmål Feline Finest Cats Heaven: Idealiskt för allergiska, överviktiga eller äldre katter, rikt på animaliskt protein, taurin, omega 3 och 6-fettsyror - spannmålsfritt Feline Finest Adult Cat: För vuxna katter, med kyckling och frukt, rikt på taurin, omega 3- och 6-fettsyror Holistic Cat Kyckling & ris: Med en mängd högkvalitativa ekologiska näringsämnen samt utvalda örter, frukter och grönsaker Holistic Cat Anka & ris: Näringsrik och holistiskt, med högkvalitativa ekologiska ingredienser och delikat ankkött Passa på nu och ge din katt en härlig variation av läcker kattmat. Just nu kan du köpa 10 kg Porta 21 Premium torrfoder tillsammans med 18 x 156 gram våtfoder. Klicka på länkarna nedan om du vill läsa mer om produkterna i erbjudandet: Porta 21 Feline Finest Sensible - spannmålsfritt Porta 21 Feline Finest Cats Heaven Porta 21 Feline Finest Adult Cat Porta 21 Holistic Cat Kyckling & ris Porta 21 Holistic Cat Anka & ris Klicka här för att läsa om Porta 21:s våtfoder
 • Animonda vom Feinsten Adult 6 x 100 g - Fjäderfä & kalv

  Animonda vom Feinsten Adult är ett avvägt våtfoder för alla vuxna katter. Det tillagas med noggrant utvalt kött av hög kvalitet. Animonda vom Feinsten innehåller inte spannmål eller andra kolhydratkällor, vilket gör det lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsintoleranta katter. Den höga köttandelen säkerställer att katten tillgodoses med tillräckliga mängder protein, för animaliskt protein är det som katter behöver mest och kan smälta bäst. Fodret innehåller taurin som främjar synen och hjärtat. Ingen av sorterna innehåller soja, spannmål, genetiskt modifierade råvaror, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Animonda vom Feinsten i överblick: Högkvalitativt våtfoder för vuxna katter Idealiskt för katter med spannmålsintolerans eller näringskänsliga djur Hög andel kött: En artanpassad kost som tillgodoser katten med optimala mängder protein Utan spannmål och gluten: Lättsmält och väl tolererat Avvägt näringsinnehåll: Innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för ett sunt liv Med naturligt taurin: Ett essentiellt näringsämne för katter som stärker hjärtat och synen Naturligt och oförfalskat: Fritt från konstgjorda färg- och aromämnen och konserveringsmedel, innehåller ej soja, spannmål eller genetiskt modifierade råvaror
 • Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic Chicken - 24 x 85 g

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Prescription Diet Feline Metabolic från Hill´s är särskilt utvecklat för att stödja vuxna, överviktiga katter att nå och därefter hålla sin idealvikt. Diet-våtfodret har ett lägre energiinnehåll och är lämpligt för katter som redan är överviktiga samt för djur som lätt går upp i vikt. Det avvägda receptet tillgodoser katten med alla viktiga näringsämnen, utan att belasta med onödiga kalorier, eftersom det innehåller anpassade mängder protein, kolhydrater, en låg fetthalt samt viktiga vitalämnen. Det goda fodret innehåller 27 % lättsmält kycklingkött med viktigt protein. De fina köttbitarna i sås är omtyckta och accepteras väl. Dessutom innehåller den saftiga måltiden spannmål, grönsaker och en balanserad blandning av vitaminer, mineraler och spårämnen. Dessa främjar kattens välbefinnande och vitala funktioner, inifrån och ut. Metabolic är ett högkvalitativt foder som förordas av veterinärer. Det hjälper din överviktiga katt att gå ned i vikt. Indikationer: Överviktiga och feta katter Bibehålla idealvikten efter viktminskningen Kontraindikationer: Hundar Kattungar Dräktiga och digivande katter Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic i överblick: Diet-våtfoder för överviktiga vuxna katter Avvägt recept: idealisk sammanställning av protein, låga fett- och kolhydrathalter och näringsämnen för en optimal kroppskondition Viktkontroll: kalorisnålt innehåll bidrar till att katten kan uppnå och därefter hålla sin idealvikt Med 27 % kyckling: god proteinkälla Viktig blandning av vitalämnen: med vitaminer, mineraler, spårämnen för bästa välbefinnande Accepteras mycket bra: möra kycklingbitar i sås, särskilt gott Praktiska portionspåsar: enkla att fördela maten ur Kliniskt testat: högkvalitativt våtfoder med effekt, rekommenderat av veterinärer
 • Kattlåda Hörn Alvaro

  En hörnkattlåda med kåpa, lucka och handtag.
 • Kattlucka Swing 11 - stora katter, mellansmå hundar

  Kattlucka Swing 11 - stora katter eller små hundarKattlucka för stora katter och mellansmå hundar från italienska Ferplast. Du får större kontroll över din katt/hund med en kattlucka, samtidigt som katten får en större frihet.- vindstopp system som förhindrar drag från luckan.- 4vägs som betyder att den kan vara öppen eller stengt, bara inn eller bara ut.- Luckan kan monteras i trä, metall, glas eller mur vägg/dörr.- Kan monteras i vägg/dörr up till 96mm (tunnelförlängning är inkluderat) Storlek:Brädd 31 cm x Djup 9,6 cm x Hög 38,4cmLuckans öppning: 21,8 cm x 25,5 cmFärg: hvit
 • Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat Tuna 3,5 kg

  Hill’s Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat Tuna är ett foder med smak av tonfisk avsett för kastrerade katter. Fodret är sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och en unik viktminskningsformel.
 • Ekonomipack: Wahre Liebe Landlust Pouch 24 x 85 g - Nötkött

  Inspirerat av lantlivet och präglat av respekt för natur och djur - så uppstår recepten till Wahre Liebe! Liknande förebilden till fodret, vår natur, erbjuder Landlust en fin, hemlagad komplett näring där råvarorna huvudsakligen härstammar från regionen. Fodret med 0 % spannmål och 68 % animaliska ingredienser, bland annat god inälvsmat, kan lova att din katt får en äkta smakupplevelse. Muskelkött och inälvsmat innehåller förutom nyttigt protein även mineraler, spårämnen och viktiga vitaminer. De fina recepten där rent kalkonkött, ank- eller kycklingkött, nötkött eller öring tillagas med frukt och grönsaker, får kattens hjärta att slå snabbare när matskålen fylls på. De tre olika smakvarianterna med unika recept består till största delen av regionala ingredienser. En skonsam ångkokning bevarar vitaminer och näringsämnen optimalt. Taurin stödjer hjärtats och ögonens hälsa och Wahre Liebe-skyddskoncept, en speciell kombination av verksamma ämnen, säkerställer att katten förses med allt den behöver. Wahre Liebe Landlust: äkta, bästa lantkvalitet, tillverkat i Tyskland - ett måste för varje katt, för även katten är vad den äter! Lagra upp och spara pengar med våra förmånliga ekonomipack med 24 x 85 g! Wahre Liebe Landlust - av lantkvalitet: Holistiskt våtfoder för katter, med ett recept inspirerat av naturen 0 % spannmål - bästa tolerans, lämpligt för katter med näringsallergier Över 68 % animaliska ingredienser: med goda och näringsrika ätliga organ och muskelkött 100 % tillverkat i Tyskland Skonsamt ångkokat - det förstör inte vitaminer och näringsämnen Frukt & grönt: lantäpplen, morötter och lingon Örter: kattmynta, kattgamander och maskros Ingredienserna härstammar så långt det är möjligt från regionen Taurin: främjar kattens hjärta och syn Linolja: är rik på omättade omega-fettsyror som främjar hudens och pälsens hälsa Produktion med grön el; CO2-neutralt Utan färg- och konserveringsmedel Wahre Liebe skyddskoncept stödjer: En sund hud och glänsande päls med fettsyrorna omega 3 och omega 6 från linfrö, laxolja samt solrosolja Ger en stabil tarmflora och ett sunt matsmältningssystem tack vare prebiotiskt inulin från cikoriarot Motverkar hårbollar med särskilda fibrer från växtriket (betmassa, cellulosa). Dessa främjar en snabb utsöndring av svalda hår Förhindrar urinsten tack vare ett optimalt pH-värde som ligger under 6,5 Kattens naturliga försvar upprätthålls genom tillsatsen av jästextrakt, rikt på betaglukan och lutein Skyddar cellerna och immunsystemet med värdefulla antioxidanter som vitamin E, vitamin C och selen Wahre Liebe Landlust våtfoder innehåller allt katten behöver ett lyckligt och framför allt hälsosamt liv!
 • Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance - Vet Care Nutrition - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  Med stigande ålder får katten andra krav på näringen. Huden och pälsen blir känsligare, men även ämnesomsättningen och matsmältningen förändras. Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance är ett dietfoder, speciell utformat för att motverka och förlångsamma kattens åldrande samt bevara vitaliteten och en hälsosam vikt. Receptet innehåller speciellt utvalda näringsämnen som motsvarar de näringsbehov som just katter över 7 år har. Fosforhalten är måttlig, vilket stödjer njurarnas funktion. Ett antioxidantkomplex bestående av vitamin E, vitamin C, lutein och taurin bidrar till att reglerar oxidativ stress. Proteinet i fodret innehåller dessutom förgrenade aminosyror. För att katten ska bevara sin idealvikt innehåller fodret utvalda fibrer som ökar mättnadskänslan. En kombination av lösliga fibrer (psyllium) och olösliga fibrer med hög vattenbindningsförmåga hjälper till att minska hungerkänslor, vilket minskar det dagliga energiintaget. Indikationer: Vuxna kastrerade katter över 7 år Bevara en idealvikt Tyngdpunkter: Vitalitet Vikt Speciella produktegenskaper: Vitalitetskomplex: Utvalda näringsämnen stödjer den äldre kattens näringsbehov: En måttlig fosforhalt avlastar njurarna, ett antioxidantkomplex med vitamin E, vitamin C, lutein, taurin hjälper till att reglerar oxidativ stress samt utvalt protein innehåller förgrenade aminosyror. Berikat med fosfatidylserin. Hög fiberhalt: Utvalda fibrer stöder mättnadseffekten. En kombination av lösliga fibrer (psyllium) och olösliga fibrer med hög vattenbindningskapacitet minskar hungerkänslor vilket leder till ett lägre dagligt energiintag. S/O INDEX: En kost med S/O-index skapar en urinmiljö som motverkar (ny)bildning av struvit- och kalciumoxalatkristaller. Fosfatidylserin Fosfatidylserin är en naturligt förekommande fosfolipid som finns i hög koncentration i hjärnan. Den spelar en viktig roll för hjärnfunktionen, för vidarebefordran av information.
 • Purina ONE Coat & Hairball - 1,5 kg

  Purina One Coat & Hairball med kyckling är speciellt utvecklat för att stärka katters hud och päls. Fodret tillgodoser katter över 1 år med alla näringsämnen de behöver. En speciell kombination av fibrer främjar transporten av svalda hår genom tarmen, vilket minskar uppkomsten av hårbollar i magen. Högkvalitativt protein, vitaminer och essentiella näringsämnen ger en glänsande, vacker päls och motverkar överdrivet håravfall. Fodrets avvägda mineralhalt främjar friska urinvägar. Purina One Coat & Hairball med Bifensis Dual Defense Formel skyddar kattens hälsa dubbelt - både inifrån och utifrån. Bifensis Dual Defense Formel är utformat av veterinärer och näringsexperter. Det är vetenskapligt bevisat att denna speciella sammansättning ökar produktionen av antikroppar i tarmen. De viktiga, funktionella bakterierna i matsmältningskanalen stärker immunsystemet inifrån. Samtidigt främjar omega-fettsyror och zink hudens hälsa. Purina One Bifensis Dual Defense-receptet består av högkvalitativa ingredienser och innehåller inte några som helst konstgjorda tillsatser - det gör fodret lättsmält och garanterar att alla näringsämnen kan upptas effektivt. Purina One Adult premiumfoder, som är utvecklat enligt senaste vetenskapliga rön, tillgodoser din katt med allt den behöver och bidrar till ett gott välbefinnande - idag och på längre sikt! Purina One Coat & Hairball med kyckling i överblick: Avvägt helfoder med extra hälsofrämjande fördelar, passar katter över 1 år Särskilt utvecklat för att stödja kattens hud och päls Bifensis Dual Defence är ett dubbelt hälsoskydd, både inifrån och utifrån: det ökar bevisligen produktionen av antikroppar i tarmen och främjar hudens och pälsens hälsa med omega 3-fettsyror Förhindrar bildning av hårbollar: innehåller en speciell blandning av fibrer som stödjer transporten av svalda hår genom tarmen Minskar håravfall: med högkvalitativt protein och ett anpassat näringsinnehåll Idealiskt utnyttjande av näringsämnen: högkvalitativa ingredienser och innehållsämnen som reglerar tarmen kan förbättra upptaget av viktiga vitalämnen i fodret Friska urinvägar: avvägda mineralhalter kan skydda de känsliga urinvägarna mot sjukdomar Ett avvägt recept med alla essentiella näringsämnen som vitaminer, mineraler och spårämnen katten behöver för en god vigör Huvudingrediensen kyckling bidrar med viktigt animaliskt protein Med fullkornsspannmål Innehåller taurin: ett för katter livsviktigt näringsämne som främjar hjärtmuskelfunktionen och synen Utan färg- eller smakämnen och konserveringsmedel Utvecklat av experter: recept enligt senaste vetenskapliga rön, rekommenderas av veterinärer Praktisk zip-påse: den återförslutningsbara förpackningen bevarar skyddar den fina smaken
 • Diet Feline Metabolic Treats

  Belöna din katt med välsmakande godsaker. Diet Feline Metabolic Treats är ett komplementärt foder för vuxna katter för att främja viktminskning.
 • Underlägg Zentangle

  Matskålsunderlägg i Zentangle-serien

  Fint underlägg till din kattmatskål eller vattenskål, grafiskt motiv av en Zentagle-katt på vit bakgrund. 

  Storlek: 44 × 28 cm

  I Zentagle-serien ingår även matskål och klösmöbel.
 • Ekonomipack: 24 x 50 g Almo Nature Classic Light - Kycklingbröst med ostlig liten tonfisk

  Almo Nature Light är särskilt lämpligt för överviktiga, kastrerade, hjärtsjuka eller diabetessjuka katter som behöver ett lägre energiintag. Men de praktiska 50 g burkarna är även passande för katter som inte orkar äta hela innehållet i större burkar och senare vägrar äta resten. Lägre energitillförsel genom den särskilda sammansättningen med 50% kött, 47% kokvatten och 3% ris Högkvalitativa ingredienser och möjligheten att välja mellan olika kött- och fisksorter som grund för en hälsosam kost Kycklingbröst: Vitt, magert kött som främst innehåller icke-mättat fett. Kycklingbröst med ostlig liten bonit tonfisk: Ett mörkt, kompakt kött med låg fetthalt. Ostlig liten bonit tonfisk: Ett mörkt, kompakt kött med låg fetthalt. Skip Jack tonfisk: Ett mycket smakrikt rosa kött. Tonggol tonfisk: Läcker tonfisk från Thailand och Indonesien med mört vitt kött och mild smak. Innehåll i ekonomipaketet ''''2 blandade sorter'''': 12 x 50 g Östlig liten tonfisk 12 x 50 g Kycklingbröst
 • Science Plan Youthful Vitality Feline Adult Chicken 6 kg

  Youthful Vitality är utvecklad med den senaste forskningen för att erbjuda foder som hjälper till att bromsa symptom på åldrande hos äldre katter från 7 år.
 • Schesir i gelé 1 x 85 g - Tonfisk & quinoa

  Schesir utmärker sig inte bara genom den mycket aptitliga smaken av utvald tonfisk eller kyckling, utan också för att det är en mycket hälsosam och balanserad näring. Fodrets olika smaker, aromer och konsistenser är oemotståndliga, till och med för de mest kräsna och kinkiga djur. Schesir kattmat innehåller de hälsosamma, omättade fettsyrorna omega 3 och omega 6 (linolsyra), vilka är avgörande för en sund och balanserad näring. Näringen framställs med hjälp av en avancerad teknik och under noggranna kontroller, för att kunna garantera högsta kvalitet och den ovanligt höga acceptansen. Schesir har vid produktionen av förpackningen naturligtvis tagit hänsyn till miljön: Förpackningarna består till minst 80 % av återvunnet papper! Schesir i gelé: Schesir kattmat med tonfisk eller kyckling är högkvalitativa måltider för vuxna katter - finns i många olika sorter 2 Schesir i gelé Kitten: kattmat med tonfisk eller kyckling är nyttiga måltider för katter som växer läs mer om de olika sorterna här: Schesir i gelé Schesir i gelé Kitten

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]