Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

Populärt inom kattprylar

 • Transportbag Torino

  En transportväska tillverkad i kvalitetsnylon som fungerar både som resebädd och väska i ett.

  Innerhöljet är vändbart och kan användas med plyschsidan uppåt eller nylonsidan uppåt&hellip:
 • Transportväska blå/svart

  Transportväska och sovplats i ett!

  Transportväska i en bra storlek till din katt - en väska med många användningsområden. Förutom att den är perfekt under resan och på semester så fungerar den även toppen att ha med sig som sovplats och krypin på hotell/vandrarhem/ i stugan eller som skuggig plats på balkongen eller på altanen - möjligheterna är många!

  Transportväskan öppnas på långsidan och överdelen har en avtagbar axelrem som medföljer&hellip:
 • Transportväska Samira

  En mjuk transportväska i nylon för katter upp till 9 eller 12 kilo.

  Väskan öppnas ovanifrån och har ett kort koppel om man vill spänna fast sin katt inför tex flygresor&hellip:
 • Holly transportväska

  Transportväska Holly från märket Trixie.

  Transportväska Holly är en transportväska till din katt med många användningsområden&hellip:

Fler tips på kattprylar

 • Schesir Kitten i gelé portionspåse 6 x 100 g - Tonfisk

  Schesir Kitten är ett utmärkt sätt att skämma bort din växande kattunge! Ingrediensernas smaker, dofter och konsistenser är oemotståndliga och 100 % naturliga. Tillagningen sker helt utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel. Kycklingköttet är hormonfritt. Råvarorna tillreds för hand och ångkokas varsamt till en hälsosam och balanserad kost. Essentiellt taurin påverkar din favorits syn, nerver och hjärta positivt. Viktiga omega-3 och-6 fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls, och högkvalitativt vitamin A och E avrundar de sunda måltiderna. Schesir tillverkas utan djurförsök. Rent naturligt för våra anspråksfulla fyrbenta vänner! Schesir Kitten i gelé i överblick: Tillskottsfoder för växande katter 100 % naturligt Skonsamt tillagat: bearbetas för hand och ångkokas därefter skonsamt Utsökta ingredienser: innehåller endast de bästa bitarna av kött och fisk Med kycklingkött: hormonfritt, lättsmält Med fisk: från hållbart fiske i öppet vatten Med taurin: stödjer nerverna, ögonen och ett friskt hjärta Med vitamin A och E: för en avvägd kost Med omega-3 och -6 fettsyror: för en frisk hud och glänsande päls Ris som alternativ kolhydratkälla Utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel Tillverkas utan djurförsök
 • Kattleksak Kong Nibble Carrot

 • kattspö med kul boll, Orange

 • Royal Canin Oral Care - 8 kg

  Katter tenderar ofta till att få plack och illaluktande andedräkt. När plack mineraliseras genom kalcium i saliven bildas tandsten. På längre sikt kan bakterierna ge upphov till tandköttsinflammation, dålig andedräkt och tandlossning. Daglig tandborstning är en ideal lösning att motverka plack. Med ett torrfoder som uppmuntrar till ett intensivt tuggande uppstår en mekanisk borstningseffekt som förebygger uppkomsten av plack och tandsten. Royal Canin Oral Care kattfoder är dubbelt så effektivt i skötseln av din katts tänder och tandkött: Foderbiten har en unik form och konsistens som ger en borstningseffekt som effektivt motverkar uppkomsten av plack. Natriumfosfater är aktiva ämnen som binder det kalcium som finns i saliven och på så vis kan förhindra uppkomsten av tandbeläggningar som t.ex. tandsten. Bevisat synligt resultat efter 28 dagar vid en exklusiv utfodring av Royal Canin Oral Care. Ett speciellt recept stödjer urinvägarna hos vuxna katter (pH-värde: 6-6,5). Royal Canin Oral Care innehåller alla essentiella näringsämnen din katt behöver för en förbättrad hälsa och välbefinnande. En bevisad effektivitet av Royal Canin Oral Care kattfoder är dokumenterad i vetenskapliga studier. Sedan mer än 40 år står husdjuret i centrum hos Royal Canin, vilket bland annat har lett till produktserien ''''Health Nuitrition'''' - hälsosam näring för ditt husdjur. Endast vetenskapen om olika djurs faktiska näringsmässiga behov och respekten för deras individuella karaktärer leder till utveckling och tillverkning av en kost som också täcker deras behov optimalt.
 • Kattleksak leopard mus & boll

 • PeeWee EcoMinor Kattlåda Grå/ljusgrå

  PeeWee EcoMinor Kattlåda är en dubbelbottnad kattlåda som används tillsammans med PeeWee pellets (artikelnr 275035 och 275036).
 • Kerbl Active Kattsele med Koppel - Röd

  Mjuk meshsele till katten. Lättviktssele med snabbspänne. Ett 120 cm långt koppel ingår. Finns i en storlek och två färger. Storlek: Hals omkrets: ca 28 cm Mage omkrets: ca 34-44 cm Färg: Röd
 • Topline Degreasing Shampoo 5 L

 • LitterBox + Skopa Grå

  LitterBox är en innovativ och genomtänkt kattlåda med flera smarta funktioner. En skopa som kan hängas på lådan ingår!
 • Blandat provpack Feringa köttmeny 6 x 200 g Blandpack: 6 sorter

  Förstklassigt premium-komplettfoder med utvalda, färska och naturliga ingredienser. Med grönsaker och örter, spannmålsfritt. Testa sorterna: kyckling, kanin, nötkött och lamm!
 • Vitakraft Cat Stick Mini - 6 x 6 g Kalkon & lamm

  Som mellanmål, när ni leker eller som en liten belöning - orsaken spelar ingen roll, med Vitakraft Cat Stick Mini glädjer du alltid din favorit. Och det utan att behöva ha dåligt samvete! Detta rejäla och smakrika godis innehåller vare sig socker, färgämnen eller smakförstärkare. Istället är det fullspäckat med fisk eller kött (upp till 95 %). Dofter och smaker som små finsmakare älskar! De sex sticksen är enskilt förpackade, så de serveras alltid fräscha och färska. Sticksen har praktiska skåror som gör dem enkla att bryta i mindre bitar. Mellanmål, belöning eller att leka med - för katten spelar det ingen roll varför, huvudsaken att den får sin godbit! En Vitakraft Cat Stick Mini glädjer varje katt, utan att matte och husse behöver få dåligt samvete. För dessa rejäla, smakrika sticks innehåller vare sig socker, färgämnen eller konstgjorda smakförstärkare, utan övertygar med stora mängder kött och fisk - 95% - och det märker katten! Kattgräs och inulin stödjer matsmältningen och omega 3 ger en glänsande päls och sund hud. De sex sticksen är enskilt förpackade, så de serveras alltid fräscha och med full arom. Praktiska skåror gör det enkelt att dela dem i lämpligt stora portioner. Vitakraft Cat Stick Mini kattgodis är så gott doftande och med en oemotståndlig smak som nog ingen katt kan motstå! Vitakraft Cat Stick Mini i överblick: Mellanmål eller liten belöning för katter En mycket hög kött- respektive fiskhalt (upp till 95 %) Utan socker Fritt från konstgjorda smakförstärkare och färgämnen Lockande doft och smak Pinnarna har skåror för att de lättare ska kunna brytas i mindre portioner 6 sticks, enskilt och aromskyddat förpackade
 • Specific™ Endocrine Support FEW-DM Burkar

  Specific™ Endocrine Support FEW-DM är ett våtfoder framtaget för katter med diabetes mellitus samt ger ett extra näringsmässigt stöd till katter med muskeldegeneration (e.g. katter med hypertyreoidism).
 • Kattsele 8 nylon blå

 • Peewee pellets 5 liter

  Är du less kattsand?

  Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet.
  Pelletsen tillverkas i Sverige av spån från svenska träd och räcker länge&hellip:
 • Katthalsband Rogz sparklecat turkos S

 • Puppia Baxter Oliv

 • Aptus Nutrisal Pulver

  Vätskeersättning till hund och katt för att upprätthålla vätskebalansen. Vid diarré går stora mängder vätska förlorad ur kroppen. Om inte vätskan ersätts är det risk för att djuret torkar ut. Hårt arbetande hundar kan med fördel ges vätskeersättning för att få tillbaka energi snabbt och få en snabbare återhämtning efter t.ex. jakt.
 • Hill's Prescription Diet Feline s/d Urinary Care - 12 x 156 g

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Prescription Diet Feline s/d Urinary Care från Hill´s är särskilt utformat för vuxna katter med återkommande urinvägsinfektioner. Detta diet-våtfoder innehåller DL-metionin med urinförsurande egenskaper och har en anpassad magnesiumhalt, vilket kan lösa upp struvitsten och minska risken för sjukdomar i de nedre urinvägarna (FLUTD). Det smakrika våtfodret med kyckling är ett helfoder med avvägt näringsinnehåll och en balanserad blandning av vitaminer, mineraler och spårämnen som tillgodoser katten med allt den behöver. Kattens allmänna välbefinnande främjas och den kan utveckla ett kraftigt immunsystem. s/d Urinary Care är ett högkvalitativt foder som förordas av veterinärer. Det hjälper din katt till friska urinvägar. Indikationer: Lösa upp struvitsten Kontraindikationer: Kattungar Dräktiga och digivande katter MP Hill's PD Feline Feline s/d Urinary Care i överblick: Diet-våtfoder för vuxna katter Särskilt utvecklat för katter med återkommande urinvägsproblem Motverkar FLUTD: minskar risken för sjukdomar i de nedre urinvägarna Kan upplösa struvitstenar: motverkar en av de vanligaste orsakerna till urinvägsinfektioner Optimalt pH-värde i urinen: innehåller urinförsurande DL-metionin och en anpassad magnesiumhalt Rikt på vitala ämnen: med vitaminer, mineraler och spårämnen för en optimal kroppskondition och starkt immunförsvar Med god kyckling: med viktigt animaliskt protein Praktisk ringburk: enkel att öppna Kliniskt testat: högkvalitativt våtfoder med effekt, rekommenderat av veterinärer
 • Cat Chow Kitten Chicken - 15 kg

  Cat Chow Kitten med kyckling är ett kattfoder som till näringsbehoven hos växande kattungar samt dräktiga och digivande katter. Dessa djur har ett ökat behov av energi, protein, mineraler, spårämnen och vitaminer. Cat Chow Kitten med kyckling tillgodoser kattungen med mängder av energi och alla essentiella näringsämnen som främjar en sund tillväxt och utveckling. Foderbitarna har en optimal storlek för kattungens käkar och är lätta att tugga. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Dessutom innehåller fodret dokosahexaensyra (DHA) för en sund mental utveckling. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För kattungar från 4 veckor och upp till 12 månader För dräktiga och digivande katter Med dokosahexaensyra (DHA) Med vitamin E Rikt på animaliskt protein Avvägda mängder näringsämnen och en mycket god smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Provpack: GranataPet DeliCatessen 6 x 200 g - Blandpack: Rent kalv-, kalkon- & kycklingkött

  Prova nu: Premium-helfoder för katter, rikt på laxolja, med granatäppelkärnor, utan spannmål & gluten, med mängder av taurin, varsamt ångkokat med de bästa ingredienser - i blandat provpack.
 • K9 Competition Sterling Silver Schampo

  K9 Competition Sterling Silver Schampo

  Sterling Silver Shampoo är ett effektivt vitschampo utan blekmedel med djup rengöring och viteffekt genom en revolutionerande formulering som har förmågan att rengöra och återfukta på samma gång vilket ger en snövit och blank päls utan torrhet

  Avlägsnar urinfläckar, smuts och gulhet. Ger din katts päls en härlig fuktbalans och glans med K9's optiska Keratin och D-panthenol komplex&hellip:
 • Ekonomipack: Purina One Adult 24 x 85 g - Indoor Formula Tonfisk & gröna bönor

  Purina One Adult är avvägda helfoder och finns för vuxna eller äldre katter. De består av möra bitar av nötkött, fiske eller fjäderfä tillsammans med grönsaker i smaskiga såser. Denna holistiska kattmat bjuder både på ett nyttigt och holistiskt innehåll och goda, omtyckta smaker. Purina ONE våtfoder utvecklas av veterinärer och nutritionister och innehållet är anpassat till vuxna/äldre katters näringsbehov. De innehåller bland annat antioxidanter (t.ex. vitamin E) som stärker motståndskrafterna. Katter tenderar till problem med urinvägarna, och för att motverka detta är de mineralämnen som kan orsaka struvitsten reducerade i Purina One Adult. Dessutom är fodren rika på utvalda kostfibrer som är kända för att främja en sund matsmältning och stödja hälsan i mage/tarmarna. Oljor och fetter bidrar med viktiga omega-3 och 6 fettsyror som kan gynna huden och pälsen. Purina One i överblick: Våtfoder för vuxna/senior katter i alla åldrar Möra köttbitar från nöt och kyckling eller goda fiskbitar med grönsaker i en smaskig sås Framställs med förstklassiga ingredienser Antioxidanter (t.ex. vitamin E): stödjer de naturliga motståndskrafterna Friska urinvägar: minskade halter av de mineraler som kan leda till urinsten Rika på speciella kostfibrer: kan bevisligen främja matsmältningen, magen och tarmarna Omega-3 och omega-6 fettsyror: ger en glänsande päls Avvägt och holistiskt utvecklat med Purinas veterinärer och nutritionister Blandpacket Adult innehåller följande sorter: 12 x 85 g Adult Nötkött & morötter 12 x 85 g Adult Kyckling & gröna bönor Blandpacket Sterilised innehåller följande sorter: 12 x 85 g Sterilised Lax & morötter 12 x 85 g Sterilised Kalkon & gröna bönor Läs utförligt om produkterna under länkarna nedan! Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 673825. Purina One Adult 6 x 85 g Purina One Sterilised 6 x 85 g Purina One Sensitive 6 x 85 g Purina One Indoor Formula 6 x 85 g Purina One Coat and Hairball 6 x 85 g Purina One Senior +7 6 x 85 g
 • Katthalsband RedDingo Döskalle och taggtråd

 • Ekonomipack: Royal Canin Veterinary Diet 48 x 85 / 100 g - Renal Chicken (48 x 85 g)

  Royal Canin Veterinary är ett terapeutiskt specialfoder för katter. I sortimentet finns foder för katter med allergier, diabetes, mag- och tarmbesvär, njurproblem och problem med urinsten. Royal Canin utvecklar ständigt sina dietfoder genom banbrytande forskning för att stödja katters hälsa och liv på bästa sätt. Viktig information: Rådgör alltid med en veterinär innan du börjar ge veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder till ditt husdjur bör du låta en veterinär undersöka det regelbundet (minst var sjätte månad). Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras när det får denna produkt ska du omedelbart kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Läs mer om de olika produkterna här: Royal Canin Diabetic Royal Canin Gastro Intestinal Royal Canin Renal Chicken Royal Canin Renal Tuna Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Royal Canin Obesity Management Royal Canin Urinary S/O Chicken Royal Canin Renal Beef Royal Canin Sensitivity Control Chicken Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie
 • Kitten reflekterande Orange

 • Kattvippa svart och vit med musmotiv och fjädrar

 • Blandpack: Perfect Fit - 12 x 85 g

  Perfect Fit i blandpack är perfekt för att ge katter över 1 år lite omväxling på menyn. Det holistiska fodret, som är utvecklat tillsammans med näringsexperter och veterinärer, stödjer kattens ungdomliga vitalitet - livet ut. Fodret tillverkas uteslutande med högkvalitativa ingredienser, utan tillsatser av konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Förstklassiga proteiner, kolhydrater och fetter främjar kattens naturliga motståndskrafter och en sund matsmältning. Det optimala förhållandet mellan vitaminer och mineraler jämkar ph-värdet i urinen, förebygger urinsten och gynnar friska urinvägar. Dessutom främjar det en frisk hud och vacker, glänsande päls. Perfect Fit Mix är en avvägd kost som smakar jättegott! Perfect Fit Mix i överblick: Helfoder för vuxna katter Högkvalitativa ingredienser: för bästa smak och en idealisk tillförsel av nödvändiga näringsämnen Med viktiga proteiner, kolhydrater och fetter: främjar det naturliga immunsystemet och ett friskt matsmältningssystem Med vitaminer och mineraler: säkerställer sunda urinvägar, en frisk hud och vacker, glänsande päls Innehåller ej konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel Holistiskt och balanserat Blandpacket med 12 x 85 g innehåller smakerna: 3 x Kyckling & ärtor 3 x Nötkött & morötter 3 x Lax & potatis 3 x Vitfisk & ärtor Blandpacket med 24 x 85 g innehåller smakerna: 6 x Kyckling & ärtor 6 x Nötkött & morötter 6 x Lax & potatis 6 x Vitfisk & ärtor
 • Katthalsband Reflex Röd

 • Katthalsband Glitter med hjärta Lila

 • Klöspelare sisal Blå 65 cm

 • Happy Cat Junior Grain Free Anka 1,4 kg

  Happy Cat är ett högkvalitativt foder som innehåller noga utvalda naturliga ingredienser. Råvaror från regionala lantbrukare står personligen som garant för att näringsbeståndsdelarna har ett säkert ursprung. Happy Cat använder enbart högkvalitativt protein i sina produkter som kombineras med de positiva effekterna från örter och frukt.
 • Blandpack: 2 x 2 kg Sanabelle Delicious Salmon & Sweet Potato + Delicious Deer & Potato

  Slå till! 2 x 2 kg Sanabelle torrfoder för katt i blandpack med 2 goda sorter - här till lågt sparpris!
 • Blandpack: 4 kg Royal Canin + 24 x 85 g våtfoder - Sterilised 37 + Sterilised i sås

  Royal Canin är kattmat särskilt utformat för katters särskilda behov med en väl avvägd energiförsörjning för att passa just din katts behov.
 • Pro Plan Cat Adult - 24 x 85 g Kyckling

  Vuxna katter vet vad de vill ha och har stora och ibland speciella krav på näringen. Så bra att du nu kan skämma bort din katt med en äkta smakupplevelse som dessutom är perfekt anpassat till kattens närings- och energibehov: Pro Plan Cat Adult – för en god hälsa och vitalitet i vuxen ålder! Det högkvalitativa våtfodret innehåller OptiRenal – en unik mix som består av aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter. De främjar njurarnas hälsa. Huvudingrediensen är högkvalitativt kycklingkött som är omtyckt, lättsmält och säkerställer ett bra näringsintag. Dessutom är fodret rikt på prebiotika, vitaminer och mineraler som stödjer kroppens egna skyddssystem och främjar matsmältningsorganen, urinvägarna, pälsen och huden. Pro Plan Cat Adult - alla viktiga näringsämnen katten behöver i en och samma högkvalitativa kost! Pro Plan Cat Adult 24 x 85 g våtfoder i överblick: Ett avvägt holistiskt helfoder för vuxna katter Innehåller alla essentiella näringsämnen för ett friskt och vitalt kattliv OptiRenal-recept: stödjer njurarnas funktion, med aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter Högkvalitativt kycklingkött: fodret är omtyckt, har en god acceptans och är lättsmält Innehåller prebiotika, vitaminer och mineraler: främjar kroppens skyddssystem
 • Elementsäng Sunrise svart

  Snyggt i hemmet!

  Mysig flätad elementsäng i svart färg, kombinerar snygg design med ett gosigt krypin för din katt! Sunrise hängs på elementet i ditt hem, perfekt för en catnap, men även en riktigt bra lekplats för att smyga på sina kattkompisar eller för att gömma sitt byte på. Mysig dyna medföljer&hellip:
 • Karda liten med trähandtag

 • Keramikskål till Katt Fiskben

  Fin glaserad keramikskål till din katt. Finns i färgerna: - orange - grön - lila (ljuslila - det finns ingen bild på denna)
 • Klösbräda cardboard med bollar

  Liten och behändig klösbräda i kartong och wellpapp som inbjuder till lek. Klösbrädan har två inbyggda bollar med bjällror, som är roliga att försöka fånga genom hålet&hellip:
 • Grön keramikmatskål med tass

 • Miamor Cat Snack Liver Paté Cream - 6 x 15 g

  Katter är små finsmakare som älskar leverpastej! Oavsett om den får Miamor Cat Snack Liver Paté Cream som mellanmål eller belöning - din kisse kommer älska den goda krämiga pastejen! Miamor Cat Snack Liver Paté innehåller endast nyttiga ingredienser och tillsatsen av extra timjan främjar ämnesomsättningen. Miamor Cat Snack Liver Paté är helt utan socker, färgämnen och konserveringsmedel! Pastejen är förpackad i praktiska portionspåsar, så katten får alltid sin dagliga ration färsk. Miamor Cat Snack Liver Paté Cream: Smaskig specialkräm som katten kan slicka i sig Passar alla katter Perfekt som gott mellanmål Med timjan - stödjer ämnesomsättningen Utan färgämnen och konserveringsmedel I praktiska portionspåsar - ge en dagligen! Få kalorier och sockerfritt Miamor Cat Snack - läckert, krämigt och nyttigt mellanmål för riktiga finsmakare.
 • NaturesMenu Multipack

  NaturesMenu Multipack är en trevlig uppsättning av tre olika sorters våtfoder, kyckling & kalkon, kyckling & oxkött, och kyckling, lax & tonfisk. Förpackningen innehåller fyra stycken av varje smak.
 • Kattgodis Chicken Strips

  Kattgodis till din kissemiss!

  Smakfulla kyckling-strips till din katt med 94% kycklingkött. Mjukt och naturligt kattgodis till din kisse&hellip:
 • Gourmet® Gold Délicatesse Havsfisk i Bechamel & Spenatsås

  Purina® Gourmet ® Gold Délicatesse Havsfisk i Bechamel & Spenatsås är omsorgsfullt tillagad för att erbjuda din katt njutningen av en delikat och mjuk matsensation.
 • Dreamies Selection Box (kyckling, nötkött, lax, ost) - Ekonomipack: 16 x 30 g

  Nu erbjuder vi fyra sorters Dreamies Cat Treats i en blandad Selection Box! Boxen innehåller sorterna nötkött, rejäl ost, lax, och kyckling - alla lika goda, med en mjuk, smarrig fyllning och knaprig utsida. Dreamies Cat Treats läckra godbitar är alltid lika uppskattade, och den krämiga fyllningen älskas av katter. Godiset skämmer bort din katt med fräscha bitar varje dag, för det hålls färskt i en återförslutningsbar förpackning. De olika sorterna är separat förpackade. Så skaka påsen och se din katt komma ilande till dig! Dreamies Cat Treats är en dröm som blivit sann - här direkt i fyra olika sorter! Dreamies Cat Treats Selection-Box består av: 1 x Dreamies med kyckling - 30 g 1 x Dreamies med ost - 30 g 1 x Dreamies med lax - 30 g 1 x Dreamies med nötkött - 30 g
 • Kattens No 1 Mammut m panorama fönster, Grå, 15cm förlängning+halkskydd (169kr+7

 • Fridolin klösmöbel

  Annorlunda klösträd med filtat tyg istället för plyschtyg, snygg och stilren design. Mjuk och mysig bädd i toppen och rolig tittut-koja i mitten, perfekt för förvaring av kattens leksaker om katten själv inte vill använda grottan för lek eller tupplurar&hellip:
 • Miss Purfect Tub Leverpaté

  Ett riktigt gott belöningsgodis- på tub! Perfekt när du klickertränar din katt.
 • Prova nu! Tigerino Crystals kattsand 3 x 5 l & 400 g Concept for Life torrfoder till sparpris! - Sterilised Cats

  Denna kattsand absorberar stora mängder vätska och lukter på ett unikt sätt: Tigerino Crystals silikatströ kan uppta nästan sin egen vikt i vätska. Urin, lukter och bakterier absorberas på sekunden: väta dunstar, doftmolekyler binds inne. Tigerinos oräkneliga mikroporer suger upp fukt omedelbart och håller kattoaletten torr. Ta chansen och beställ 3 x 5 l Tigerino Crystals kattsand med silikat & 400g Concept for Life till sparpris! Egenskaperna hos Tigerino kattsand med en blick: Stoppar lukter på några sekunder Extremt absorberande - lätt och ekonomiskt Enkel, dammfri användning Antibakteriell - sluter inne bakterier i kärnan Komposterbara, miljövänliga silikater 5 l Tigerino räcker för: 1 katt: ca 25-35 dagar 2 katter: ca 15-20 dagar 3 katter: ca. 8-12 dagar Concept for Life består av en hel produktserie med speciellt utvecklade torrfoder, särskilt anpassade till olika livsfaser och näringsbehov. Det skräddarsydda näringskonceptet i Concept for Life är baserat på vetenskaplig kunskap. Katten får en artriktig kost, avvägd och av premiumkvalitet samt lämplig för kattens livssituation. Och dessutom till ett rättvist pris! Hos Concept for Life står alltid i fokus att främja kattens välbefinnande med en artanpassad kost som passar kattens näringsbehov. Prova det unika näringskonceptet som utvecklats tillsammans med veterinärer med målet att främja ett friskt kattliv. Concept for Life är skräddarsytt för kattens behov! Allmänna fördelar med Concept for Life i överblick: Avvägd näringsämnesbalans: Receptet tillgodoser katten med alla proteiner, fetter, fibrer, vitaminer och mineraler den behöver för ett långt och friskt liv Tändernas hälsa: Stay-Clean™-komplexet med högst upplösbart vitamin C reducerar bakteriell plack och tandsten, speciella växtfibrer rengör tänderna mekaniskt Hud & päls: Ett vitamin B-komplex tillsammans med koppar och organiskt bunden zink samt viktiga omega 3- och omega 6-fettsyror kan ge en glänsande päls och smidig och sund hud Anti-Hairball-funktion: För att förbygga hårbollar och stödja transporten av redan uppkomna sådana innehåller fodret en mix av naturliga fibrer som främjar tarmrörelser. En kombination av psyllium, torkad sockerbetsmassa och lignocellulosa kan bidra till att svalda hår utsöndras naturligt Utvecklat tillsammans med veterinärer Hög andel kött Ris som lättsmält källa till kolhydrater - innehåller ej vete, majs eller soja Med essentiellt taurin Mer information om de enskilda produkterna hittar du under länkarna nedan: Tigerino Crystals kattsand Concept for Life torrfoder

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]