Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se
Märken på katt

Katt

Med över 1,6 miljoner katter i Sverige är det vårt vanligaste husdjur. Över 90% av dessa katter lever i hus eller lägenhet medan resten är så kallade gårdskatter på bondgård. Så är det verkligen hunden som är människans bästa vän?

En vanligen föreställning är att katter kräver mindre skötsel och tillsyn än hundar. Men som kattägare måste man vara beredd på att investera både tid och pengar på sin familjemedlem. Kattmaten är relativt billig, men veterinär, leksaker som klösträd och andra stimulerande tillbehör kan man lägga mycket pengar på.

Kattprylar

Kategorier: Kattmat | Kattillbehör | Kattleksaker | Kattransport | Klösmöbler | Pälsvård katt | Klovård katt

 • Skål Melamin Flower

 • Hill's Prescription Diet a/d Restorative Care Chicken hund- och kattmat - 6 x 156 g

  Viktig information: Rådgör alltid med din veterinär innan du ger veterinärfoder till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig information och råd om lämplig behandling. När du ger veterinärfoder bör djuret kontrolleras hos veterinär regelbundet, i varje fall var sjätte månad. Om ditt husdjurs tillstånd mot förmodan skulle försämras under tiden det får denna produkt ska du omedelbar kontakta en veterinär. Genom att lägga den utvalda produkten i din varukorg bekräftar du att du läst och förstått informationen ovan. Produktserien Hill's Prescription Diet består av en mängd kliniskt testade, terapeutiska foder som används för behandling av olika symptom och sjukdomar. Hill's Prescription Diet a/d Restorative Care Chicken är en specialdiet för hundar och katter efter operationer, olyckor eller sjukdomar. Det lättsmälta receptet innehåller speciella proteiner som bidrar till att stärka immunsystemet och främja en effektiv sårläkningsprocess. Fodret har en särskilt hög energitäthet och koncentration av essentiella näringsämnen för att stödja djuret på bästa möjliga sätt efter ingrepp eller sjukdom. Hill's Prescription Diet a/d är mycket gott och har en mjuk konsistens som främjar aptiten. Det kan även ges över sond eller spruta. Indikationer: Återhämtning (även anorexia, svaghet, återhämtning efter operation och sondmatning) Fettleversyndrom (utan encefalopati) Kontraindikationer: Patienter där det huvudsakliga målet är att förebygga vätskeretention eller förhindra ansamling av nedbrytningsprodukter, kväve, fosfor eller natrium Patienter som inte tolererar ett högt fettintag, till exempel vid hyperlipidemisk pankreatit, djur med en förhistoria eller risk för pankreatit Hill´s Prescription Diet a/d Restorative Care kännetecknas av följande: Effektivare sårläkning, stärker immunförsvaret: tack vare speciella proteiner/li> Extra hög energitäthet och näringskoncentration:för bästa möjliga stöd och vård efter allvarlig sjukdom eller operationer Särskilt gott: stimulerar aptiten och främjar matlusten Mjuk konsistens: kan ges över sond eller matspruta 100 % smakgaranti - ditt husdjur kommer att älska det. Hill´s Prescription Diet produkter tillverkas uteslutande av förstklassiga ingredienser och har en mycket god smak. Hill´s är helt övertygad om att ditt djur kommer att älska Hill´s Prescription Diet och kan därför lova 100 % smakgaranti.
 • Hunter Glossy Stripes Katthalsband Brun

  Beskrivning kommer snart!
 • Kattleksak Lasermus 7,5cm

 • Schesir Small Natural 6 x 50 g - Kycklingfilé & anka

  Detta 6-pack består av 6 mindre burkar à 50 g och är perfekt för katter som bara äter små portioner, för särskilt kräsna djur eller kanske för katter som måste gå ner lite i vikt och därför behöver få mindre portioner ett tag. Katten efterlämnar inga rester kvar i skålen och äter alltid fodret färskt. Schesir Small består av 100 % naturliga ingredienser och tillagas helt utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel. Ingredienserna i de omväxlingsrika smakvarianterna är tillredda för hand och skonsamt ångkokade. Schesir Small kännetecknas av goda smaker och en tillförlitlig sammanställningen, baserad på tonfisk eller kyckling. Kycklingköttet är självklart hormonfritt och fisken är hållbart fiskad på öppet hav. Till köttet och fisken serveras ris som alternativ kolhydratkälla. Dessutom förses katten med essentiellt taurin som är viktigt för synen, nerverna och ett friskt hjärta samt högkvalitativt vitamin A och E. Omega-3 och-6 fettsyror stödjer hudens hälsa och en vacker, glänsande päls. Tillverkaren Schesir tar naturligtvis också hänsyn till miljön när det gäller tillverkningen av förpackningarna: för tillverkningen av kartongerna används minst 80 % miljövänligt returpapper! Schesir tillverkas utan djurförsök. Rent naturligt för våra anspråksfulla fyrbenta vänner! Schesir Small Natural i överblick: Kompletteringsfoder för vuxna katter Mindre storlek på konserverna, perfekt för småätare och kräsna eller överviktiga katter 100 % naturligt Skonsamt tillagat: tillrett för hand och skonsamt ångkokat Utsökta ingredienser: med de bästa kött- och fiskbitarna Med kyckling: hormonfritt kött Med fisk: från hållbart fiske i öppna vatten Med ris: snällt mot magen, en alternativ kolhydratkälla Taurin: stödjer ögonen, nerverna och ett friskt hjärta Vitamin A och E: för en avvägd kost Omega-3 och -6 fettsyror: för en frisk hud och glänsande päls Utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel Tillverkas utan djurförsök
 • Klösträd Zepko

 • Katthalsband Modern Art Luxus vit

 • Premium Karda Kort

  Karda med de-shedder kam i hög kvalitet och snygg design. Minskar håravfall och rekommenderas till kort och mellanlånghåriga pälstyper på hundar och katter. Hjälper till att hålla pälsen frisk och sund.
 • Coucou! Biff & Malt

 • Hill's Science Plan Kitten Healthy Development Tuna - 400 g

  Hill´s Science Plan Kitten Tuna förser kattungen med den energi och alla nödvändiga näringsämnen som den behöver för att växa och utvecklas på ett sunt sätt. Fodret är även lämpligt för dräktiga och digivande katter. Särskilt utvecklat för att tillgodose de högre energi- och näringsbehov unga katter har till och med 12 månaders ålder. Passar även dräktiga och digivande katter. En balanserad näringssammansättning med fantastisk smak. Hill's kattmat för kattungar innehåller Hill's Superior antioxidantformel som stödjer immunförsvaret. Främjar frisk hud och glänsande päls. Innehåller taurin som ser till att hjärta och näthinnor fungerar som de ska. Hjälper även katten växa som den ska. Vill du glädja katten med omväxlande måltider? Köp vårt blandpack till sparpris: 400 g Hill's Science Plan Kitten Tuna 400 g Hill's Science Plan Kitten Chicken Hill's kattmat består endast av högkvalitativa och lättabsorberade ingredienser. En skål Hill's innehåller en mycket högre sammansättning av näringsämnen än en skål med vanligt kattfoder, vilket innebär att kostnaderna blir lägre än väntat. Hill's kattmat är mycket lättsmält, vilket minskar avföringsmängden - du behöver därför inte byta kattsand lika ofta. Hill's Kitten med tonfisk är en knaprig och läcker kattmat. Det är det perfekta valet för att hålla din katt frisk och i form. Läs mer om Hill's Science Plan Kitten Chicken här: Hill's Science Plan Kitten Chicken Foderbitar:
 • Miamor Fine Filets i portionspåse 6 x 100 g - Tonfisk i laxgelé

  Miamor Fine Filets kattmat är en mycket kvalitativ och lättsmält filéspecialitet för anspråksfulla katter. Miamor Fine Filets fuktiga kattmat i praktiska påsar á 100 g: Exklusiva ljusa filébitar i god gelé. Tillverkat av högkvalitativa råvaror. Låg fetthalt, lämpligt för äldre eller överviktiga katter. Kvalitativ filéspecialitet, mycket lättsmält. Miamor Fine Filets våtfoder för din kräsna katt: Innehåller inga lever- eller slaktbiprodukter, ej heller animaliska biprodukter. Förpackad i praktiska 100 g påsar, mycket enkelt att servera.
 • Kattlåda med sprättkant ljusgrå

  Klassisk öppen kattlåda!

  Stor och rymlig öppen kattlåda med sprättkant för de katter som föredrar en toalett utan huv. Mycket fin lätt ljusgrå färg som gör sig bra i hemmet&hellip:
 • Ever Clean Xtra Strong Scented 10 L

  Ever Clean Xtra Strong Scented innehåller silicagel med enastående förmåga att absorbera fukt. Perfekt för dig som har din låda i våtutrymmen. Multi-Crystal Blend är parfymerad och innehåller aktivt kol som fångar upp och håller kvar odörmolekyler. Finns i storlekarna 6 och 10 liter.
 • Brit Fish Dreams Tuna & Salmon

  Smakrik blötmat med tonfisk och lax. Naturlig källa till Omega-3.
 • Ekonomipack: Greenwoods Adult våtfoder 24 x 70 g - Chicken

  Greenwoods Adult våtfoder för katter tillverkas uteslutande med obehandlade och färska ingredienser. Utvalt kött eller fisk kokas skonsamt i den egna saften: Greenwoods skämmer bort din katt med naturliga och oemotståndliga smaker! Greenwoods försäkrar alltid högsta kvalitet. De noggrant utvalda råvarorna kommer från artanpassad djurhållning och färskt fångad havsfisk. Genom en skonsam tillredning kan råvarornas värdefulla näringsämnen och vitaminer bevaras till största del. Greenwood avstår konsekvent från tillsatser av konstgjorda arom- eller färgämnen samt konserveringsmedel. Det är därför även en lämplig kost för känsliga eller kräsna katter. De olika sorterna, alla lika läckra, ger omväxling i kattskålen. När du öppnar en konserv med Greenwoods kan du se den naturliga konsistensen och känna hur gott innehållet luktar och ser ut. Med så mycket naturlig smak och fräschhet i varje tugga är det inte underligt att katter älskar Greenwoods! Greenwoods Adult kattfoder i överblick: 75 % kött eller fisk tillgodoser katten med lättsmält protein Obehandlade, utvalda ingredienser – skonsamt kokade i den egna saften: Alla näringsämnen och vitaminer kan bibehållas till största del och ger fodret en hög acceptans Passar även näringskänsliga katter: Fodret har ett begränsat antal, särskilt lättsmälta ingredienser Fritt från konstgjorda konserveringsmedel samt arom- och färgämnen Greenwoods Adult i 6 x 70 g förpackning erbjuder katten ett stort urval av goda sorter: Tuna: Saftigt tonfiskkött, en klassiker i kattskålen Chicken: Mör kycklingfilé för katter som älskar en ren köttsmak Chicken & Cheese: Mör kycklingfilé i kombination med aromatisk ost Tuna & Shrimps: Saftigt tonfiskkött och färska räkor Passa på och spara pengar! 24 x 70 g Greenwoods våtfoder - i ekonomipack till sparpris! Klicka på länkarna nedan så kan du läsa utförligt om de olika sorterna: Greenwoods Adult Tuna Greenwoods Adult Tuna & Shrimps Greenwoods Adult Chicken Greenwoods Adult Chicken & Cheese Greenwoods Adult för oförglömliga och naturliga smakupplevelser!
 • Tunnelförlängning Brun Staywell kattlucka 330

 • Kattleksak Yeowww knubbiga musen

 • Iams Delights in gravy Multipack Land

  Iams Delights Land är ett multipack med fantastiska smaker av lamm, lever, kyckling, kalkon och röd paprika. En combination som gör att den kommer falla många katter i smaken.
 • GimCat Superfood Dental Duo-Snacks - 50 g

  Godbitar med hälsofördelar! GimCat Superfood Dental Duo-Snacks är inte bara ett läckert godis för katten, utan kan även påverka kattens tandhälsa och ge en fräsch andedräkt. Små slippartiklar av cellulosa främjar den mekaniska tandrengöringen, pepparmynta förbättrar andedräkten. Superfood-godiset innehåller även viktiga mineraler och persilja med stora mängder antioxidanter och vitalämnen. De hjärtformade godisarna med läcker kyckling är ett uppskattat godis eller en belöning för artiga katter. De är sockerfria och innehåller ej färgämnen eller konserveringsmedel. Dental Duo-Snacks skämmer bort din katt samtidigt som organismen drar fördelar av det nyttiga innehållet! GimCat Superfood Dental Duo-Snacks i överblick: Ett tillskott till det dagliga fodret, med superfood-ingredienser Med hälsofrämjande egenskaper: kan förbättra tändernas hälsa och andedräkten Med pepparmynta: för en fräsch andedräkt Med cellulosapartiklar: rengör mekaniskt, främjar tandhälsan Med antioxidanter och vitaminer: godiset innehåller persilja Berikat med viktiga mineraler och vitaminer Skämma-bort-effekt: ett gott recept med mängder av kött och fisk samt mango Mångsidigt: ett godis eller som belöning Utan socker, färgämnen och konserveringsmedel Formade som hjärtan I praktisk färskbevarande påse
 • Pro Plan Delicate Turkey - 1,5 kg

  Pro Plan Cat Delicate med kalkon & ris är ett torrfoder av högsta kvalitet som utvecklats för att tillgodose behoven hos katter med känslig hy och matsmältning. Fodret innehåller välsmakande kalkon som enda animaliska proteinkälla. Utan spannmål. Fullvuxna katter har särskilda näringsbehov. Detta högkvalitativa foder är fyllt med alla näringsämnen och all energi din katt behöver för ett långt, friskt och aktivt liv. Pro Plan kattmat med kalkon och ris innehåller OptiRenal som är en speciell sammansättning av näringsämnen: vitamin C & E, B karotin, arginin samt omega 3-fettsyran EPA. OptiRenal har en bevisad positiv effekt på njurarnas funktion och bromsar dessutom njurarnas åldrande. OptiRenal har utvecklats i syfte att skydda njurarna hos vuxna katter då dessa är extra känsliga. Pro Plan Delicate med kalkon & ris innehåller kalkon som enda källa till animaliskt protein för att minska risken för en allergier. Pro Plan Delicate med kalkon och ris innehåller inget spannmål. Viktiga fettsyror (omega 3 & 6) minskar klåda och torr hud som ofta kan uppstå hos katter med känslig hud. Med kalkon av högsta kvalitet som främsta ingrediens, vilket gör att de flesta katter älskar den här maten. En unik form och konsistens på foderbitarna kan minska plack och tandsten med 40 %. Din katt har fyra olika skyddande system i kroppen som samarbetar för att upprätthålla kattens hälsa och välbefinnande: Hud och päls, matsmältnings-, urinvägs- och immunsystemet. Att tillsätta effektiva näringsämnen till kattens kost har en bevisad positiv påverkan på de fyra systemen och samarbetet mellan dessa kan optimeras. Pro Plan Delicate innehåller ''''Natural Feline Protection'''' som stärker din katts förmåga att skydda sig själv: Hud & päls: Vitamin A, linolensyra och zink främjar hudens textur och elasticitet. Nödvändiga fettsyror från fiskolja ger en glänsande päls. Matsmältningssystemet: Högkvalitativa gryn, naturlig prebiotika och ris för en optimal matsmältning och minskad avföringslukt. Urinvägssystemet: Med skydd från OptiRenal som ger förbättrade urinvägar tack vare nödvändiga mineraler och ett kontrollerat pH-värde i urinen. Detta minskar risken för njursten. Immunförsvaret: En hög proteinhalt främjar uppbyggandet av antikroppar och effektiva antioxidanter stödjer ett snabbt och effektivt immunförsvar. Pro Plan kattfoder skyddar din katt genom att förse den med en kost som stärker och utvecklar ett starkt immunförsvar, en frisk hud och päls samt en sund matsmältning. All kattmat från Purina Pro Plan har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsexperter för att ge din katt en fullständig och balanserad kost, baserat på kattens ålder och aktivitetsnivå.
 • Applaws Kitten Chicken - spannmålsfritt - 400 g

  Applaws Kitten Chicken är ett unikt helfoder för kattungar och dräktiga eller digivande katter. Fodrets innehåll simulerar den kost katter skulle välja i det vilda, men i form av praktiskt torrfoder. Katter är köttätande djur och deras matsmältningssystem är anpassat till en diet med en hög andel animaliskt protein. Katters naturliga kost består endast av ca 1-5 % vegetabilier, vilka härstammar från osmält näring ur bytets mage och tarm. Andra torrfoder innehåller ofta stora mängder spannmål som inte kan smältas av katten. Dessa onödiga kolhydrater omvandlas till glykogen eller fett, vilket i sin tur kan leda till kraftig övervikt, diabetes, problem med bukspottskörteln eller leversjukdomar. Applaws Kitten Chicken innehåller endast kött som proteinkälla, vilket kattungen effektivt kan omvandla till energi. Eftersom det är spannmålsfritt är det även lämpligt för katter med allergier eller matintolerans. Applaws tillverkas helt utan konstgjorda konserveringsmedel. I stället övertar antioxidanter ur naturligt selen och tokoferol denna uppgift. Dessa ämnen kan också påverka kattens hälsa och vitalitet positivt. De naturliga fettsyrorna omega 3 och omega 6 stärker hudens hälsa och ger en glänsande päls. Tranbärsextrakt stödjer urinvägarna och matsmältningssystemet. Applaws Kitten Chicken bekämpar hårbollar med en antihårboll-formel! Applaws Kitten Chicken - spannmålsfritt i överblick: 80 % kött 20 % grönsaker och naturliga extrakt Låg kolhydrathalt Hög andel proteiner från kycklingkött Innehåller INTE spannmål Inga artificiella färgämnen eller tillsatser Fettsyrorna omega 3 och omega 6 i stora mängder främjar hudens hälsa och ger en glänsande päls Tranbärsextrakt förhindrar att skadliga bakterier bildas och stödjer även urinvägarnas och matsmältningssystemets funktioner Yuccaextrakt har en antiinflammatorisk effekt och neutraliserar pH-värdet. Ett balanserat förhållande av kalcium/fosfor Utvecklat tillsammans med veterinärer Hypoallergent Bekämpar hårbollar med en antihårboll-formel Återförslutningsbar förpackning
 • Cosma Snackies XXL - frystorkat kattgodis NY! Lax 22 g

  Cosma Snackies XXL är ett helt naturligt snack för din katt. XXL-godiset består av extra stora bitar kycklingkött eller tonfisk som torkas genom en mycket skonsam process. Fukt avlägsnas ur köttet och fisken under låg värme, vilket gör att alla viktiga näringsämnen och den naturliga smaken i de fina råvarorna kan bibehållas. Cosma Snackies XXL innehåller inga konstgjorda tillsatser eller färg- lock- och konserveringsämnen. De frystorkade Cosma Snackies XXL av rent kött och fisk rekommenderas av veterinärer och uppfödare, eftersom det är ett hälsosamt godis med en mycket hög acceptans hos katter. De extra stora XXL-bitarna kan katten tugga länge, och godiset passar även perfekt för alla stora kattraser. Cosma Snackies XXL finns i följande goda smakvarianter: Nyhet! Lax: utvalda bitar av laxfilé, för fiskälskare. I ny Cosma-design! Kyckling 30 g: goda kycklingköttbitar Tonfisk 25 g: fina bitar av tonfisk Vitfisk: läckra bitar av vitfisk, för speciella fiskfantaster De kvalitativa Cosma Snackies XXL är förpackade i en återförslutningsbar förpackning som bevarar den naturliga kyckling- eller tonfisksmaken länge. Du kan ge godiset flera gånger dagligen som belöning eller strö det över fodret om du vill förfina måltiderna. Din katt kommer att älska den rena, naturliga smaken! Cosma Snackies XXL kattgodis - ett rent, naturligt godis för alla sammetstassar!
 • Royal Canin Digestive Care 10 kg

  Royal Canin Digestive Care är ett foder för katter som har en tendens att äta för stora mängder mat åt gången och därmed få problem med matsmältningen. Ett tecken på detta kan vara en stor avföringsmängd. Fodret stärker kattens matsmältningsfunktion och minskar avföringsmängden.
 • Animonda vom Feinsten Adult 6 x 100 g Fjäderfä & kalv

  Animonda vom Feinsten Adult är ett avvägt våtfoder för alla vuxna katter. Det tillagas med noggrant utvalt kött av hög kvalitet. Animonda vom Feinsten innehåller inte spannmål eller andra kolhydratkällor, vilket gör det lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsintoleranta katter. Den höga köttandelen säkerställer att katten tillgodoses med tillräckliga mängder protein, för animaliskt protein är det som katter behöver mest och kan smälta bäst. Fodret innehåller taurin som främjar synen och hjärtat. Ingen av sorterna innehåller soja, spannmål, genetiskt modifierade råvaror, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Animonda vom Feinsten i överblick: Högkvalitativt våtfoder för vuxna katter Idealiskt för katter med spannmålsintolerans eller näringskänsliga djur Hög andel kött: en artanpassad kost som tillgodoser katten med optimala mängder protein Utan spannmål och gluten: lättsmält och väl tolererat Avvägt näringsinnehåll: innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för ett sunt liv Med naturligt taurin: ett essentiellt näringsämne för katter som stärker hjärtat och synen Naturligt och oförfalskat: fritt från konstgjorda färg- och aromämnen och konserveringsmedel, innehåller ej soja, spannmål eller genetiskt modifierade råvaror
 • GranataPet DeliCatessen Pouch 12 x 85 g - Kitten Fågel

  Katter behöver en proteinrik näring med en anpassad och moderat fetthalt som de kan smälta särskilt bra. Eftersom de är rovdjur och köttätare av naturen är deras matsmältningssystem anpassat till en sådan näring. De har mycket svårt att smälta och uppta spannmål, och därför innehåller GranataPets foder vare sig spannmål eller gluten. Det säkerställer en optimal näring som orienterar sig efter kattens naturliga kost. GranataPet DeliCatessen tillverkas uteslutande i Tyskland och Österrike. Endast färska ingredienser av bästa kvalitet används vid tillredningen. Alla råvaror fylls på kalla och ångkokas sedan varsamt. Denna process gör att alla värdefulla näringsämnen, vitaminer och essentiella fettsyror kan bibehållas. Nu finns GranataPet DeliCatessen i praktiska portionspåsar - fodret serveras alltid färskt och är enkelt att portionera ur påsarna! GranataPet DeliCatessen är: Produktionsplatser: Tillverkas uteslutande i Tyskland. Den essentiella aminosulfonsyran taurin: Främjar synen och hjärtmuskelns funktion, ökar kattens välbefinnande. Hög andel kött, inget spannmål: Proteinrik och lättsmält näring, liknande kattens naturliga kost i det vilda. Granatäppelkärnor: Rika på kalium, vitamin C, kalcium och järn samt med en hög andel av den bioaktiva substansen ellagic syra. Möjliga effekter: Bevarar hälsan hos celler och vävnader: Skydd mot fria radikaler (antioxidanter). Avgiftar och förbättrar cellförnyelsen. Hjärt-kärlsystemet och immunsystemet: Skyddar dessa mot infektioner, hämmar inflammatoriska processer, främjar blodcirkulationen, påverkar fettförbränningen. Hjärna & nerver samt ögon: Stödjer hjärnans prestanda, skyddar nervcellerna. Tillsats av laxolja: Fleromättade fettsyror, speciellt omega-3 fettsyror, kan utlösa positiva effekter i ämnesomsättningen samt ge en frisk hud och glänsande päls. GranataPets produkter är garanterat UTAN: Spannmål, presskött, köttsubstitut, benmjöl, proteinsubstitut som soja, konstgjorda färg- och smakämnen, K3, djurförsök. Katter är kända att vara kräsna gourmeter, och deras smak skiljer sig ofta markant från varandra. GranataPet DeliCatessen erbjuder ett urval av spännande och välsmakande kompositioner: Lax: Fisk innehåller viktiga fettsyror (omega 3 och omega 6 fettsyror), är gott och lättsmält. Kalkon/tamkalkon: Huvudsakligen muskelkött som bistår med lättsmält protein används. Kalkon är magert kött och rikt på lysin och metionin. Anka: Ankkött kännetecknas av mycket lättsmält protein, tolereras väl och har en hög mineralhalt. Tamfågel/kyckling: Fjäderfäköttet består huvudsakligen av muskelkött och tillgodoser katten med lättsmält och användbart protein. Kalv: En högkvalitativ proteinkälla med höga halter magnesium, kalium, järn, naturligt zink, vitamin E och kolin. Kanin: Kaninkött är mycket fettsnålt och innehåller biologiskt protein med högt värde, det är magert och mycket omtyckt hos katter. Fasan: Sällsynt källa till protein och tolereras därför väl. Ett magert, vitt kött med en lätt viltsmak.
 • Royal Canin Kitten Sterilised 2 kg

  Royal Kitten Sterilised är ett balanserad och komplett foder speciellt lämpligt för kastrerade kattungar från 6 till 12 månader.
 • Espree Schampoo Bright White Cat

 • Da Bird Sparkling Tickler mixade färger

 • Kattens No 1 Herkules, Grå, Utan tillbehör

 • Royal Canin Indoor

 • Brit Care Cat Snack Meaty Chicken

 • Hunter Glossy Stripes Katthalsband Brun

  Hunter Glossy Stripes är ett katthalsband i ett snyggt mönstrat konstläder på utsidan. Halsbandet har även reflex, namnbricka, pingla samt säkerhetsspänne.
 • Blandpack: 6 x 100 g Feline Porta 21 - Blandpack

  Feline Porta 21 är ett högvärdigt och smakrikt våtfoder för vuxna katter. De olika smakvarianterna tillagas med rena, naturliga ingredienser, utan tillsats av socker och kemiska konserveringsmedel. Du kan se skillnaden och katten kan smaka och lukta den när burken öppnas: den naturliga konsistensen glädjer både katt och kattägare. Förstklassigt kött från höns eller tonfisk (från delfinsäkert fiske) i hela bitar är lättsmält och även lämpligt för katter med känslig matsmältning. Råvarornas näringsämnen och protein kan bevaras genom den skonsamma tillagningen i den egna buljongen. Vitaminer och mineralämnen kompletterar näringsprofilen i det smakrika fodret från Porta 21. Taurin, som är livsviktig för katter, är tillsatt för att stödja kattens syn och hjärtfunktion. Porta 21 finns i många olika smakriktningar så att katten från njuta av omväxling i matskålen. Feline Porta 21 våtfoder i portionspåsar i överblick: Premium-tillskottsfoder för katter Med rent naturliga ingredienser, lämpligt för näringskänsliga katter Hög köttandel: förstklassigt kött i bitar från höns eller tonfisk Varsamt kokat i den egna buljongen: det bevarar näringsämnen och protein, fodret blir lättsmält och har en hög tolerans Vitaminer och mineralämnen: kompletterar näringsprofilen Med taurin: stödjer synen och kattens hjärtfunktion Utan tillsats av socker Utan kemiska konserveringsmedel Många olika smakvarianter I praktiska 100 g portionspåsar Blandpacket består av följande sorter: 2 x Ren kyckling 1 x Tonfisk med Aloe vera 1 x Tonfisk med surimi 1 x Tonfisk med räkor 1 x Tonfisk med nötkött Blandpacket med spannmålsfria sorter innehåller 2 x Tonfisk med Aloe vera 2 x Tonfisk med surimi 2 x Tonfisk med nötkött
 • Almo Nature Holistic Chicken & Rice - 400 g

  Det avvägda torrfodret Almo Nature Holistic Chicken Rice är gott och mycket lättsmält. Det innehåller särskilt stora mängder kött, hela 46 %, varav 26 % är färskt, naturligt kycklingkött som förstklassig proteinkälla. Det är skonsamt tillagat och naturligt konserverat, har en hög acceptans och tillgodoser kattens näringsbehov på ett artanpassat sätt. Fodret passar alla raser och åldrar. Det näringsrika och lättsmälta innehållet kompletteras med en blandning av korn och ris, vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen. FOS och MOS stödjer balansen i tarmfloran medan biotin främjar en blank och mjuk päls och en frisk hud. Almo Nature Holistic Chicken Rice innehåller inte konstgjorda tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen. Almo Nature Holistic Chicken Rice i överblick: Avvägt torrfoder för katter av alla raser och oavsett ålder Mycket hög köttandel: med 26 % färskt kycklingkött och totalt över 50 % animaliska beståndsdelar Fräscht genom extrudering: skonsam tillagningsmetod där köttet inte behandlas kemiskt och näringsämnen konserveras på ett naturligt sätt Lockande smak: accepteras mycket bra genom den höga köttandelen och ett artanpassat innehåll Särskilt lättsmält: tillagas genom ångtryck vilket säkerställer en god smältbarhet, med lättsmält ris Med MOS FOS: stödjer en frisk tarmflora Avvägt innehåll: med ris och viktiga vitaminer och mineraler Innehåller taurin som stödjer en vital funktion av ögon, hjärna och nerver Rikt på biotin för en frisk hud och glänsande päls Fritt från konstgjorda konserveringsmedel, lock- och färgämnen Almo Nature kattfoder är så unikt och obeskrivligt som alla naturliga ting. Almo Nature - ur djurens sikt.
 • Feringa Adult Kalkon - 2 kg

  Det omsorgsfullt tillverkade torrfodret från Feringa är en härlig kombination av fint kalkonkött, läcker pumpa, lingon samt en nypa kattmynta. Feringa naturliga och spannmålsfria näring innehåller protein av högsta kvalitet från gott kalkonkött. Råvarorna tillreds skonsamt för att alla näringsämnen och naturliga smaker ska bibehållas. Det förstklassiga komplettfodret tillverkas i ett familjeföretag i Österrike. Eftersom kattens matsmältningssystem inte är utformat för att smälta större mängder spannmål undviker Feringa att använda sig av detta. Feringa torrfoder har en kvalitet som hemlagad, som även kräsna katter gillar. Fördelarna med Feringa torrfoder i överblick: Hög andel kött: Feringa torrfoder tillverkas av noggrant utvalt kalkonkött. Feringa är en naturligt och lämplig näring för katter, eftersom de är köttätare av naturen. Utan spannmål: Katter kan inte smälta spannmål bra och Feringa undviker allt spannmål i fodren. Därmed bildar de spannmålsfria recepten grunden för en artanpassad näring för katter. Skonsamt tillverkat: Alla ingredienser tillagas varsamt för att det viktiga innehållet och råvarornas naturliga smaker ska bibehållas till största delen. Ingredienser av hög kvalitet: Feringas grundläggande inställning är att helt undvika djur- och benmjöl, lågkvalitativa vegetabiliska biprodukter, slaktbiprodukter, artificiella färgämnen, konserveringsmedel och smakämnen. Med viktig laxolja: Laxolja är rik på essentiella omega 3 och omega 6-fettsyror. Dessa är viktiga för en sund hud och glänsande päls. Med tranbär: Tranbär är naturligt rika på vitamin C och flavonoider som har en viktig roll när det gäller skydd mot fria radikaler. Med vitaminer & taurin: Tillsatsen av taurin och vitaminer tillgodoser din katt med alla viktiga näringsämnen som är viktiga för en balanserad kost. Anpassat kalcium/fosfor-förhållande: Förhållandet mellan kalcium och fosfor är väsentligt för en sund kattnäring. I Feringa kattfoder med ankkött ligger kalcium/fosfor-förhållandet på 1,67 till 1. Soja- och laktosfritt: Som försklassig premiumnäring är Feringa naturligtvis fritt från soja och laktos och är därför även mycket lämpligt för känsliga katter. Tillverkat i ett familjeföretag: Feringa kattfoder tillverkas med mängder av kärlek och omsorg i ett familjeföretag i Österrike. Fokus här ligger på en artriktig och naturlig kost för katter. Feringa - som hemlagat, med mycket kärlek och omsorg! För en naturlig och artriktig kattnäring.
 • Smilla Oxragu 6 x 400 g - Nötkött & anka

  Kan din katt knappt vänta på nästa portion av Smillas våtfoder? De kan vi förstå, för Smilla är ett högkvalitativt, spannmålsfritt helfoder som skänker din kisse oemotståndliga smakupplevelser varje måltid. Smilla finns i många smaskiga sorter - där hittar varje katt sin favorit. Fodret innehåller inte tillsatt socker, inga smakförstärkare och konserveringsmedel och inte heller soja eller laktos. Naturliga ingredienser, hälsosamma vitaminer och viktigt taurin säkerställer att din katt får i sig alla livsviktiga näringsbyggstenar. Smilla oxragu skämmer inte bara bort katten utan det sunda och avvägda fodret ger den alla näringsbyggstenar den behöver. Välj mellan följande goda sorter: Nötkött kyckling Nötkött kalkon Nötkött anka Nötkött lever Fördelarna med Smilla oxragu i överblick: Utan spannmål - glutenfritt: Den spannmålsfria sammansättningen i Smilla oxragu belastar inte matsmältningssystemet onödigt, eftersom deras matsmältningsorgan inte är utformade för att smälta stora mängder spannmål. Smilla är också glutenfritt. Med vitaminer och mineraler: Vitaminer och mineraler spelar en stor roll i kattens kost. vitamin D stödjer till exempel regleringen av kalciumbalansen, vilken är viktig för benbildning. Vitamin A och E stöder synen och utvecklingen av huden och pälsen. Med taurin: Taurin är ett livsviktigt ämne för katter, och eftersom de inte kan bilda det själva i kroppen måste de få i sig det över näringen. Taurin kan stödja kattens hjärta och syn. Skonsam tillredning: De noggrant utvalda ingredienserna fylls på kalla och tillreds sedan skonsamt. Detta bevarar de naturliga och utsökta smakerna. Utan tillsats av socker, smakförstärkare och konserveringsmedel : Smilla oxragu tillagas helt utan tillsats av smakämnen och konserveringsmedel. Smilla skämmer bort katten med unika smakupplevelser och Smilla har varianter för alla smaklökar. Matdags är Smilladags! Smilla blötfoder för katter är det perfekta alternativet för din katt. Noggrant utvalda ingredienser som tillagats på ett varligt sätt förser din katt med alla nödvändiga näringsämnen. Smillas unika smak utmärker den bland andra kattfoder.
 • GranataPet DeliCatessen 6 x 400 g - Tonfisk & anka

  Premium-helfoder för katter, utan spannmål och gluten, med värdefull laxolja och granatäppelkärnor. Innehåller fina och färska ingredienser som försiktigt ångkokats. Rikt på taurin.
 • Hanka hängande Cuddly Cave

  Hängande kattkoja

  Hanka är en ny spännande hängande koja till din katt med 2 våningar och korthårigt plyschtyg med grafiskt mönster. Kattkojan hängs upp i taket och blir en mysig och gungande plats för din katt där den kan ta en catnap ostört&hellip:

 • Klösmöbel grå tre våningar

  Prisvärt klösträd helt i grå färg!

  Snyggt, enkelt och stilrent klösträd till din katt med både grå plysch och grå sisalrep runt klösstolparna. Tre stycken avsatser gör att även den äldre katten eller kattungen tar sig upp till den högsta sittplatsen, en bra höjd för att t ex spana ut genom ett fönster&hellip:
 • Meowing Heads Purr-Nickety 4 kg

  Meowing Heads Purr-Nickety är ett smaskigt och nyttigt kattfoder som är 100% naturligt. Det är ett komplett helfoder med en grym kombo av lax, fisk och kyckling som proteinkällor. Passar för alla vuxna katter över ett år.
 • Puppia Neil Vinröd

 • Sele med koppel - svart nylon

  Kattsele med bra passform och koppel!

  Sele + koppel med en mycket bra passform som är justerbar på flera olika ställen - både runt magen, runt hals/bringa och bandet mellan frambenen.

  Selen sitter väldigt bra på katten eftersom den har både en rem på ryggen och en rem under magen&hellip:
 • Mat- og vannskål Cindy

  Mat- og vannskål CindyModerne mat- og vannskål i i klassisk utseende. Laget i melamin med rustfri innerskål. Skålen står stødig pga. sin vekt og gummikant på undersiden. Du kan vaske innerskålen i oppvaskmaskinen, men den tåler ikke microbølgeovn. Farge: SvartLeveres i følgende størrelser:S - 14 cm i diameter x 4,5 cm høy - rommer 160 mlM - 17,5 i diameter x 6,5 cm høy - rommer 350 mlL - 22 cm i diameter x 7,5 cm høy - rommer 700 ml
 • Ekonomipack: Kitekat portionspåsar 48 x 100 g - Picknick i sås

  Att vara katt är att vara hungrig. Kitekat kattfoder ger din katt precis det den behöver för sina många spännande dagliga äventyr: Hälsosamma måltider med goda råvaror, högkvalitativa näringsämnen och viktiga vitaminer. Så får du en katt som kan njuta av livet till fullo! Kitekat i portionspåse finns nu i ett bekvämt, platssparande storpack - 48 portionspåsar på samlad plats! Kitekat i portionspåse: För vuxna katter Med vitaminer som stödjer immunsystemet Med värdefulla näringsämnen Utan konserveringsämnen Inga konstgjorda smaker Tillverkat i Tyskland I detta storpack hittar du Kitekat's mest omtyckta smaker i portionspåse. Picknick: 12 x Lamm 12 x Fjäderfä 12 x Kalkon 12 x Kanin Brokig mångfald: 12 x Kyckling 12 x Nötkött 12 x Anka 12 x Lax Jägarmeny: 12 x Anka 12 x Kanin 12 x Kalv 12 x Kalkon Kitekat kattfoder framställs utan konserveringsmedel och konstgjorda aromämnen i Tyskland!
 • 1,5 kg + 0,5 kg på köpet! 2 kg Sanabelle torrfoder för katt Adult with Ostrich

  Sanabelle högkvalitativa torrfoder för katter produceras i ett familjeföretag enligt senaste vetenskapliga rön. Innehållet består av kött av bästa kvalitet, glutenfritt spannmål eller potatis samt alla viktiga vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som katten behöver. Fodersorterna i Sanabelles sortiment är särskilt utvecklade för att passa din katts behov i varje livsfas och livsstil - från kattunge till senior och alla livsfaser samt för innekatter, utekatter, känsliga katter eller överviktiga katter. Sanabelle finns även för katter med speciella näringsbehov. Med Sanabelle kan du tillgodose katten med ett gott foder med utvalda, förstklassiga råvaror och en utmärkt smältbarhet som ligger över genomsnittet! Passa på - låt katten testa Sanabelle! Köp 1,5 kg och få 0,5 kg mer av samma sort utan extra kostnad! Du hittar mer information om de olika fodersorterna under följande länkar: Sanabelle Sanabelle Adult with Poultry Sanabelle Sensitive with Lamb Sanabelle Sensitive with Poultry Sanabelle Adult with Ostrich Sanabelle Adult with Trout Sanabelle Grande Sanabelle Sterilized Sanabelle Urinary Sanabelle No Grain Sanabelle Kitten Notera att erbjudandet endast gäller under artikelnummer 719851
 • Kattens No 1 Goliath, Grå, 15cm förlängning+halkskydd (169kr+79kr

 • Ekonomipack: Animonda Integra Protect Adult Adipositas 24 x 100 g portionsform Kyckling

  Övervikt är inte ovanligt hos katter, och särskilt drabbade är innekatter som inte rör på sig så mycket. Men också genetiska anlag kan leda till fetma. Övervikt begränsar inte bara kattens mobilitet utan ökar risken betydligt för följdsjukdomar som till exempel diabetes. Det är därför viktigt att minska kattens vikt. Animonda Integra Adult Adipositas är ett holistiskt våtfoder för överviktiga katter. Dieten främjar viktnedgången genom en reducerad energihalt och lägre fetthalt. Istället innehåller den höga halter animaliskt protein. Protein är särskilt viktigt under viktnedgången eftersom det mättar bra och dessutom är essentiellt för att bevara muskelmassan. Fodret innehåller inte spannmål, så det kan ges till katter med spannmåls- eller glutenintolerans. Potatis som kolhydratkälla är lättsmält med viktiga kostfibrer som mättar bra och täcker näringsbehovet. Animonda Integra Protect Adult Adipositas i överblick: Helfoder för överviktiga, vuxna katter Dietfoder för viktminskning Minskad energihalt: en låg fetthalt minskar fettvävnad Rikt på högkvalitativt protein: med kyckling och nötkött, mättar bra och hjälper till att bevara muskelmassa under dieten Utan spannmål: lämpligt för katter med spannmåls- eller glutenintolerans Kostfibrer: ökar mättnadskänslan och täcker näringsbehovet Innehåller ej socker, soja eller konstgjorda tillsatser Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 717718
 • Ekonomipack: MAC's Cat våtfoder 12 x 800 g - Lax & kyckling

  MAC's Cat kattmat är anpassat till katters naturliga näringsbehov. Katter är köttätare, och deras matsmältningssystem är utformat för att smälta animaliskt protein. Den höga andelen kött på hela 70 % täcker detta proteinbehov. Ofta utvecklar katter livsmedelsintolerans, och då reagerar de främst på spannmål i fodret. Därför är MAC's måltider helt spannmåls- och glutenfria och innehåller inte heller soja. Det högkvalitativa proteinet härstammar från hjärta, lunga och lever. MAC's tillverkas ej med presskött eller djur- och benmjöl. Fodret smakar därigenom mycket gott och har en hög acceptans. MAC's Cat goda måltider är omtyckta tack vare den skonsamma tillredningen utan tillsatser av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Fodret innehåller extra taurin som kan främja hjärtats funktion och en god syn samt andra viktiga vitaminer och mineraler för en balanserad näringsprofil. MAC's Cat tillverkas i Tyskland. MAC's Cat kattfoder i överblick: Helfoder för alla katter Idealiskt även för näringskänsliga djur 70 % köttandel: Täcker kattens naturliga näringsbehov Innehåller ej djur- eller benmjöl eller presskött Utan spannmål, soja, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Med taurin: stärker hjärtat och synen Med viktiga vitaminer och mineraler för en holistisk och avvägd kost Skonsamt tillagat: Det bevarar alla naturliga näringsämnen och råvarornas goda smaker Säkert ursprungsland: Made in Germany Blandpack I innehåller: 6 x 800 g Fjäderfä lingon 6 x 800 g Anka, kalkon kyckling Blandpack II innehåller: 6 x 800 g Lax kyckling 6 x 800 g Anka, kalkon kyckling Blandpack III innehåller: 6 x 800 g Nötkött 6 x 800 g Anka, kanin nötkött
 • Brit Care Cat Cocco 2 kg Brit Care JULI 10% SE Brit Care Kattmat

  Brit Care Cat Cocco är ett superpremium, hypoallergent anka och laxfoder utan spannmål för kräsna katter, eller katter med matproblem.
 • Kattlucka swíng 7 Vit

 • Animonda vom Feinsten Adult 6 x 100 g Fjäderfä & pasta

  Animonda vom Feinsten Adult är ett avvägt våtfoder för alla vuxna katter. Det tillagas med noggrant utvalt kött av hög kvalitet. Animonda vom Feinsten innehåller inte spannmål eller andra kolhydratkällor, vilket gör det lämpligt för näringskänsliga eller spannmålsintoleranta katter. Den höga köttandelen säkerställer att katten tillgodoses med tillräckliga mängder protein, för animaliskt protein är det som katter behöver mest och kan smälta bäst. Fodret innehåller taurin som främjar synen och hjärtat. Ingen av sorterna innehåller soja, spannmål, genetiskt modifierade råvaror, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Animonda vom Feinsten i överblick: Högkvalitativt våtfoder för vuxna katter Idealiskt för katter med spannmålsintolerans eller näringskänsliga djur Hög andel kött: en artanpassad kost som tillgodoser katten med optimala mängder protein Utan spannmål och gluten: lättsmält och väl tolererat Avvägt näringsinnehåll: innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för ett sunt liv Med naturligt taurin: ett essentiellt näringsämne för katter som stärker hjärtat och synen Naturligt och oförfalskat: fritt från konstgjorda färg- och aromämnen och konserveringsmedel, innehåller ej soja, spannmål eller genetiskt modifierade råvaror
 • Kattleksak Uppdragbar Groda

En katt på vakt

4 typer av raskatter

Raskatter kan man dela in i 4 typer; korthåriga, semilånghåriga, perser och orientaliska katter. Långhårig eller korthårig är mest en smaksak men väljer du en långhårig, var förberedd på att behöva spendera lite mer tid med pälsvård än om du har en korthårig katt.

Förutom de fyra raskatterna finns även till typ av katt och det är huskatten.

Att köpa katt

Om du är sugen på att skaffa katt ska du noga tänka igenom ditt beslut innan du köper. Vill du ha raskatt får du vara beredd på att betala lite mer. Vill du ha en katt du kan ha med på kattutställning måste du ha en raskatt då huskatter inte är tillåtna där. Är det sällskapet du är ute efter satsa på en sällskapskatt som kan vara blandras. Om du gillar katter mest av alla husdjur så vill vi tipsa om sajten Aquacat, en sajt med tips och guider för kattägare. Där kan man hitta billiga kattsaker och tillbehör som roliga kattleksaker.

Kattungar är beroende av sin kattmamma fram tills de är ca 8 veckor. Många låter de dock vara där tills de är 10-12 veckor innan de säljs.

Kattens dag

En helg varje år firas katter över hela världen lite extra. Kattens dag infaller alltid samma helg som första advent. Traditionen infördes 1983 av Sveriges Kattklubbars Riksförbund (SVERAK). Syftet med dagen är att höga kattens status i samhället både våra egna men också de lösa katter som finns ute i landet.

Det finns även andra mål med Kattens dag som att lyfta frågan om kastrering och sterilisering av katter samt att de ska ID-märkas.

[annons]