Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fisktillbehör

Ett akvarium med fiskar är husdjur som passar de flesta. Det kräver väldigt lite utrymme och passar till pälsallergiker. Man kan ha det som en inredningsdetalj och för riktigt fiskintresserade finns det många olika arter att köpa.

Det man behöver för att ha fisk är ett akvarium, luftpump, lite bottensand och några växter. Sen är man igång och det behöver inte kosta allt för mycket pengar. Här på sidan hittar du alla möjliga olika tillbehör du kan tänkas behöva som fiskägare.

Kategorier: Fiskmat | Akvarium

Populärt inom fiskprodukter

 • Eheim Luftpump 100

  Eheim Luftpump 100
 • JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)
  JBL NovoFect fodertabletter med växtfiberFodertabletter för växtätande akvariefiskar. Fäst på glasrutan eller lägg på botten beroende på behov. Förpackningsstorlek 250 ml.• Näringsrik och lättsmält • Idealiskt foder för räkor och fiskar mellan 3-20 cm som lever på alla vattendjupUtfodringsrekommendation: Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuter Växande fiskar: 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml

  JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml
  JBL NovoBea foder för unga fiskarJBL NovoBea är ett foder avsett för unga och små akvariefiskar.• Idealisk för tillväxten hos unga fiskar • Ett näringsrikt och lättsmält foder för små och unga akvariefiskar (1-5 cm i storlek) som lever i de översta och mellersta vattenskiktenUtfodringsguide: Ung, växande fisk: 3-5 gånger om dagen, så mycket som de äter upp på några minuter Vuxen fisk: 1-2 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml
  Novo Grano Mix mini - Premiumgranulatfoder för små akvariefiskarDetta fiskfoder passar för dig som har akvarium med flera olika små fiskar. Fiskmaten är anpassad för att passa olika typer av akvariefiskar med en storlek på 3-10 cm. Granulatet grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt. Fodret främjar även en god tillväxt hos fiskarna.Foderrekommendation: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt.

Fler tips på fiskprodukter

 • Aqua InOut Extension Set Extension Hose 8 m

  Aqua InOut Extension Set Extension Hose 8 m
  JBL Aqua In-Out Extension set. Förlängningssladd för vattenbyte. Vattenbytessats för akvarier för att ansluta till vattenkranen med vattenstrålepump och grusrensare. Enkel att installera. JBL Aqua In-Out Extension Set Extension Hose.
 • JBL Weekend Näringsblock

  JBL Weekend Näringsblock
  Weekendfoder för tropisk sötvattensfiskSmidigt weekendfoder för akvariefiskar. Maten räcker i tre dagar, blocket löses upp efterhand. Passar medelstora fiskar med en storlek på upp till 15 cm.Tänk på att fiskarna fortfarande ska ha daglig tillsyn med t.ex. koll av pump- och ventilationssystem, fiskarnas hälsotillstånd etc.Utfodring: Lägg till ett foderblock i akvariet för 15 små och medelstora fiskar. Fisken löser långsamt maten genom att småäta på matblocket. Maten räcker i 3 dagar. 
 • Vision 180 Black Aquarium

  Vision 180 Black Aquarium
  Akvariebänken ingår ej. Bra kvalitets akvarium i vitt. Vision akvarium från Juwel mäter I akvariet ingår armatur, (inklusive lysrör ), akvariepump Set & doppvärmare.
 • Algae Wafers 40g

  Algae Wafers 40g
  Algplattor för växtätande, marina fiskar, sugmalar & bottenlevande arter. Hikari Tropical Alge Wafers idealisk foder för algätare & saltvattensfiskar. Vetenskaplig kost för Plecostomus & algätande fiskar, inklusive marina växtätare i saltvattensakvarie.
 • Plastväxt Heteranthera 34cm

  Plastväxt Heteranthera 34cm
  Plastväxten Heteranthera fungerar som naturligt revirområde för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • JBL Floaty II Rengöringsmagnet (S)

  JBL Floaty II Rengöringsmagnet (S)
  Ta bort alger på ditt akvarieglas snabbt och enket med JBL Floaty II Rengöringsmagnet!Att hålla akvarieglaset rent från alger ska både vara enkelt och gå snabbt - och det för det nu med JBL Floaty II Rengöringsmagnet. Algmegneten är liten och smidig och kommer åt även bakom pump och doppvärmare.Fler fördelar med JBL Floaty II Rengöringsmagnet:Den inre delen av magneten är flytande, så om magneterna skulle separeras så flyter den inre upp till vattenytan så du enkelt kan fästa den igen.Genom att den flyter så riskerar du heller inte att akvarieglaset skulle bli repigt av eventuella stenar som skulle kunna följa med om magneten sjönk till botten.Rengöringsmagneten har vinklade hörn för att inte skada silikonfogarna i akvariet.Magneten har utskjutande kanter vilket gör det enklare att komma åt överallt.Handtaget är format för en enkel hantering.Finns i två storlekar:Small - fungerar på upp till 6mm tjockt glasMedium - fungerar på upp till 10 mm tjockt glas
 • Guppy 100ml

  Guppy 100ml
  Tetras små guppyflingor är ett huvudfoder för guppies, även ett utmärkt färgfoder för andra tandkarpar som föder levande ungar i akvariet. Miniatyr flingor som är särskilt utformade för små munnar guppy & andra levandefödare. Det specialdesignade receptet visar djuren i all sin prakt & upprätthåller deras livskraft. Flingfoder. Tetra Guppy - Colour Premium Mini Flake Fish Food
 • Pronovo Bel Grano S 100ml Click

  Pronovo Bel Grano S 100ml Click
  Idealiskt fiskfoder i för omnivora, allätande, akvariefiskar. Optimal sammansättning av protein och fett för undvikande av fettdysfunktion hos varmvattenfiskar (23-30°C). Granulaten är små och passar fiskar som är ca. 3-10 cm. Var noga med att kontrollera att granulaten passar fiskens mun. Innehåller vitlök för ökad aptitlighet, inspirerat av observationer under JBL-expeditioner i Pantanal. Kan kompletteras med andra fiskfoder från JBL:s artkoncept och godis för att förgylla fiskarnas kost.
 • Hydrometer for Saltwater Aquariums 1 st

  Hydrometer for Saltwater Aquariums 1 st
  Lämplig för vetenskapliga ändamål med behandlingen noggrannhet 0.0005 enheter! JBL Precision hydrometer med inbyggd termometer & temperatur korrigering skala. JBL Precision hydrometerns transport cylinder fungerar som praktisk mätnings skydd.
 • Betta BioGold Kampfisk 5g

  Betta BioGold Kampfisk 5g
  Betta Gold Kampfiskfoder från Hikari är ett färgförstärkande foder till kampfisk
 • JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter

  JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter
  Säkerställ en effektiv rengöring i ditt akvarievatten!JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter är ett innefilter som passar akvarier från 90 liter upp till 160 liter. I filtret finns en pump som säkerställer permanent vattencirkulation i ditt akvarium och hastigheten kan justeras från 150 l/h till 720 l/h samtidigt som den förbrukar upp till 63% mindre effekt än jämförbara modeller.Filtren har en praktisk triangel form och är helt färdiga att använda direkt, de kommer med filtermaterial som säkerställer en effektiv mekanisk och biologisk rengöring av tankvattnet.Mycket energieffektivHög effekt, låg ljudnivåEnkel installationHelt monterad och redo att använda 
 • Floaty Blade Floating Cleaning Magnet Large

  Floaty Blade Floating Cleaning Magnet Large
  Flytande algskrapa med rostfritt stål till akvarium. Om algskrapan används i saltvatten kan skrapan utveckla rost om den förblir i saltvattnet permanent, vi rekommenderar vi att skölja JBL Floaty Blade med kranvatten & förvara algskrapan på en torr plats.
 • Edge Extendable Gravel Cleaner Transparent 1 st

  Edge Extendable Gravel Cleaner Transparent 1 st
  Slamhävert till 46L Edge akvarium - Vattenbyten i Edge akvarie? Med en Fluval Edge slamhävert så underlättar du arbetet avsevärt. Rengöring av akvarium kan aldrig bli enklare, du rengör akvariegruset utan att grumla i akvarievattnet med slamhäverten, du städar ditt akvarium enkelt på 5 minuter. Fluval Edge Extendable Gravel Cleaner.
 • NovoGuppy Main Foor for Guppies & Livebearers 100 ml

  NovoGuppy Main Foor for Guppies & Livebearers 100 ml
  Komplett fiskmat för guppy & andra tropiska akvariefiskar som föder levande ungar. Fodret främjar fiskens färgprakt. Flinfodret utfodras sparsamt, bara så mycket flingor som fiskarna kan äta upp på en kort stund. JBL NovoGuppy - for Guppies and other Live Bearing Fish
 • NovoGranoMix Granulat for Medium & Large Fish 250 ml

  NovoGranoMix Granulat for Medium & Large Fish 250 ml
  Halvflytande akvariefiskfoder, JBL Novo Grano Mix är ett premiumgranulat passar för akvarium med olika sorters sällskapsfisk & akvariefiskar. JBL Novo Grano Mix fiskmaten är sammansatt för att passa flera typer av akvariefiskar som kräver hög andel animalier.
 • JBL Ersättningslampa UV-C 11W

  JBL Ersättningslampa UV-C 11W
  UV-C vattenrenare ersättningslampa. UV-C används för snabb och effektiv eliminering av grönaktig och vitaktig grumlighet i akvarier. Ingen förändring av vattenvärden, ingen effekt på rengöring av bakterier och vattenparametrar kommer att förekomma. Urimdödande UVC-strålning på 255 mm, minskar risken för infektion. Obs: UV-C-lampor ska aldrig beröras med bara fingrar eftersom det minskar deras livslängd.
 • Easy Clean Oval Transparent 38 cm

  Easy Clean Oval Transparent 38 cm
  Rengöring av akvarium kan aldrig bli enklare, du rengör akvariegruset utan att grumla i akvarievattnet med sughäverten, du städar ditt akvarium på 5 min. Byt vatten & rengör ditt akvarium med Hagen Easy Clean slamhävert så underlättar du arbetet avsevärt.
 • BabyHome Pro Air Spawning Box for Air Stone 20 x 9,8 cm

  BabyHome Pro Air Spawning Box for Air Stone 20 x 9,8 cm
  Yngelkammare - JBL Babyhome 3 in 1 yngelkar skyddar yngel och småfiskar mot stora fiskar. Leklåda för akvariefisk; isoleringstank för sjuk eller aggressiv fisk.
 • CristalProfi i200 Greenline Internal Filter 300720L/h 720 l/h

  CristalProfi i200 Greenline Internal Filter 300720L/h 720 l/h
  Innerfilter hörnmodell för 130 - 200 liter (80-120 cm) akvarium. Underhållsfri energisparande pump med konstant cirkulation, justerbar utgång: från 300 - 720 l / h. Internt filter för mekanisk & biologisk filtrering till akvarier på 130-200 liter. Helt redo att ansluta & utrusta med filtermaterial. Fritt utdragbar, vattenutloppsrör som kan roteras. JBL CristalProfi i200 Greenline
 • Plastväxt Sagittaria 20cm

  Plastväxt Sagittaria 20cm
  Plastväxterna fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby Sagittaria akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Min Holiday 30g

  Min Holiday 30g
  Unikt semesterfoder som inte grummlar vattent eller överutfodrar. Ett foder block är tillräckligt för en akvarium (ca 60 liter) med 5-15 fiskar (3 - 6 cm fisk längd) över en period av 14 dagar.
 • JBL Atvitol 50 ml

  JBL Atvitol 50 ml
  Multivitamin för akvariefiskar!JBL Avitol är ett multivitamin som kan blandas med alla sorters foder. Multivitaminerna hjälper akvariefiskarna att bygga upp immunförsvaret och förhindrar sjukdomar. JBL Avtiol passar alla dina fiskvänner, upprätthåller flockens välbefinnande både i aptit och tillväxt. JBL Avitols sammansättning gör att den långsamt släpper ut vitaminer i vattnet, vilket garanterar en långvarig mineral- och vitaminbalans i akvariet.Dosering:Som fodertillsats, på fodret: 2 - 4 droppar om dagen Som tillsats i vattnet: 2 droppar per 10 l vatten om dagen
 • JBL NovoColor Fiskfoder

  JBL NovoColor Fiskfoder
  JBL Novo Color Calendula - balanserad näring för tropisk sötvattenfiskFlingfoder som framhäver fiskarnas naturliga färger. Förpackningsstorlek 250 ml.• Främjar en god tillväxt • Näringsrik och lättsmält • Lämplig för olika typer av fiskar mellan 3-20 cm och som lever i det övre och mittersta vattenlagretFoderinstruktioner: Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuter Växande fiskar: 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • Shrimp Set Smart LED Aquarium White 19 L 25x25x30 cm

  Shrimp Set Smart LED Aquarium White 19 L 25x25x30 cm
  Aquael Nanoakvarium är perfekta akvarium för räkor & mindre fiskar, även ett bra nybörjarakvarium med energibesparande stark LED-belysning 6W, 8500K, doppvärmare & vattenfilter. Aquael Shrimpset Smart 10L ,19L & 30 Liter i svart med ny design på belysningen.
 • Rio 180 LED Dark Wood Aquarium

  Rio 180 LED Dark Wood Aquarium
  Akvariebänken tillkommer till akvarie priset. Bra kvalitets akvarium i vitt finns i flera storlekar. I Juwel akvariet ingår armatur ( inklusive lysrör ), akvariepump Set & doppvärmare.
 • Micro Pellets 45g

  Micro Pellets 45g
  Superfoder till Cardinaler, Neon tetror & andra småtropiska fiskar. Hikari Micro Pellets är ett bra fiskfoder. Hikari Micro Pellets tillverkade med modern bioteknik som hjälper dina tropiska fiskar att upprätthålla lysande färger inomhus i akvarier året runt.
 • Leddy set Day & Night Plus Black 54 L

  Leddy set Day & Night Plus Black 54 L
  Ett komplett utrustat rektangulärt vitt akvarium i glas med heltäckande plastramp med energisnål och effektiv LED belysning. Innerfilter ASAP 300/500 och en termostatvärmare från aquael ingår. Leddy day & night svart. För både nybörjare & akvariumproffs. Aquael Leddy day & night Startset för sötvattenakvarier.
 • Weekend Sticks 20st

  Weekend Sticks 20st
  Semesterfoder för akvariefiskar - Fiskmat för en weekend med möjlighet att annpassa mängden föda till fiskarna i akvariet under en kortare semester. TetraMin Weekend är miniatyr foderblock i pelletsform som ger alla akvariefiskar den näring de behöver på helgerna eller under semestern. Semesterfodret räcker upp till sex dagar i ett akvarium - Weekendfoder för akvarium - kompakt fiskmat från Tetra utmärkt veckofoder till akvariefiskarna under semestern. Tetra Weekend Sticks - Compact Fish Food Sticks
 • Plastväxt Echinodrus 20cm

  Plastväxt Echinodrus 20cm
  Plastväxterna Echinodrus fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Easy Clean Rund Transparent 25 cm

  Easy Clean Rund Transparent 25 cm
  Vattenbyten & rengöring i små akvarium på 5 minuter! Med Hagen Easy Clean Rund sughävert så underlättar du arbetet avsevärt. Rengöring av akvarium kan aldrig bli enklare, städa & rengör akvariegruset utan att grumla i akvarievattnet med slamhäverten.
 • Innerfilter Powerline XL 2252 Green XLarge

  Innerfilter Powerline XL 2252 Green XLarge
  Tyska tysta akvariepumpar, kvalitets pumpar som aldrig gör en besviken. Eheim Powerline XL (2252) även kallad kraftpaketet med effektiv filtrering & snabb kraftig cirkulation för ditt Malawi akvarium. Eheim Powerline XL (2252) passar akvarium över ca 200 liter
 • JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml
  JBL Novo GranoVert - ett balanserat fiskfoderJBL Novo GranoVert Mini Click är ett balanserat foder för tropiska sötvattensfiskar och räkor.Stödjer idealisk tillväxt.Innehåller spirulina.Näringsrik och mycket smältbar.Utfodringsrekommendation: 1-2 gånger om dagen. Ung, växande fisk: 3-4 gånger om dagen. 
 • AquaT Handy Spare Blades for AquaT Handy 5pack

  AquaT Handy Spare Blades for AquaT Handy 5pack
  Ersättningsblad till JBL Aqua-T Handy finns att köpa i 5-pack. Blad är 70mm lång. Akvarieskrapan tar lätt bort de mest envisa algavlagringar. JBL Aqua-T Handy skadar inte silikonet i akvariet. Undvik skador & använd skyddet när akvarieskrapan inte används.
 • Holiday Complete Holiday Food for Goldfish 3pack

  Holiday Complete Holiday Food for Goldfish 3pack
  Semsterfoder för 1-3 guldfiskar i 4-6 dagar. Komplett semestermat för guldfiskar. Bekväm utfodring av guldfisk under semestern. Näringsrik och lätt att smälta. JBL Holiday Red Complete Holiday Food for Goldfish.
 • Flora Root 2 S 17cm

  Flora Root 2 S 17cm
  Plastväxterna Flora Root fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Spirulina Premium Main Food for AlgaeEating Fish 250 ml

  Spirulina Premium Main Food for AlgaeEating Fish 250 ml
  40 % spirulina med högkvalitativa råvaror i en smakligt foderflinga passar kräsna fiskar. Fiskmat för söt- & Saltvattensfiskar som kräver en diet rik på alger & vegetabilier. JBL Premium Spirulina flingor med protein-rika spirulina alger (Spirulina platensis). Flingfoder.
 • Leddy set Day & Night Plus White 54 L

  Leddy set Day & Night Plus White 54 L
  Ett komplett utrustat rektangulärt svart akvarium i glas med heltäckande plastramp med energisnål och effektiv LED belysning. Innerfilter ASAP 300/500 och en termostatvärmare från aquael ingår. Leddy day & night svart. För både nybörjare & akvariumproffs. Aquael Leddy day & night Startset för sötvattenakvarier.
 • Lido LED Aquarium White 120 L

  Lido LED Aquarium White 120 L
  Juwels Lido akvarium är ett stilrent pelarakvarium i vitt av bra kvalité. I Juwel akvariet ingår armatur (inkl. LED lysrör), inbyggt filter med stor filtreringskapacitet och doppvärmare. Akvariebänken ingår ej i akvariets pris.
 • Cichlid Gold Large 250g

  Cichlid Gold Large 250g
  Huvudfoder för sydamerikanska & centralamerikanska ciklider. Hikari Ciklid Gold Ciklidfoder innehåller naturliga färgämnen för starkare & klarare färger. Hikari Ciklid Gold pelletsfoder till alla centralamerikanska & sydamerikanska ciklider. Finns i tre olika
 • NovoFil Blood Worms Supplementary Food 100 ml

  NovoFil Blood Worms Supplementary Food 100 ml
  Mygglarver ett smakfullt fiskfoder & ett måste vid avel, JBL NovoFil mygglarver är älskad av nästa alla akvariefiskar i sötvatten. Ingen risk för sjukdommar jämfört med levande röda mygglarver & mindre vattenföroreningar än vid användning av fryst fiskmat.
 • Background Cliff Dark Brown 60 x 55 cm

  Background Cliff Dark Brown 60 x 55 cm
  Imponerande akvariebakgrund med klippmotiv. Lämplig för alla typer av havsvatten. Enkel att installera.
 • GranaCichlid Premium Food for Predatory Cichlids 250 ml

  GranaCichlid Premium Food for Predatory Cichlids 250 ml
  Halvflytande premiumgranulat för medelstora köttätande ciklider & andra akvariefiskar. Grana Cichlid fiskfoder med en granulat storlek som passa de flesta fiskar.
 • Hexastarterset LED Aquarium Black 60 LSvart

  Hexastarterset LED Aquarium Black 60 LSvart
  Sexkantigt akvarieset. 60 liters akvarium med pump & värmare Comfortzone Gold 50W. Två filterbehållare är inbyggda i locket, vilket gör rengöringen mycket enkel. Akvarium med energisnål 6W LED belysning.
 • Floaty II Floating Glass Cleaning Magnet Large

  Floaty II Floating Glass Cleaning Magnet Large
  Algskrapan flyter ifall du tappar den & du slipper repiga rutor på akvariet! För bekväm & effektiv rengöring av akvariets innsida utan att få händerna blöta. Den utskjutande JBL Floaty II kanten gör det lättare att nå alger bakom den tekniska utrustningen.
 • Shrimp Cuisine 10g

  Shrimp Cuisine 10g
  Ett komplett foder för alla sötvattensräkor speciellt Caridina & Neocaridina arterna. Den höga halten med naturliga ingredienser ger den nödvändiga
 • MCP pH/Alk Test 1 st

  MCP pH/Alk Test 1 st
  Red Sea MCP pH/Alk Test Avancerad vattentest kit för att noggrant mäta nivån av KH/Alkalinitet i saltvattensakvarier. Titreringstest. KH-test som har utformats till ett enkelt dropptest, som ger en noggrannhet av 0,5 dKH.
 • Pat Mini Filter Black 4 W

  Pat Mini Filter Black 4 W
  AQUAEL internt filter till akvarium är avsedd för rengöring & luftning av akvarievatten. Filtret är smutsavvisande & kräver minimal rengöring. Plastbehållaren fångar grova föroreningar, som garanterar långvarig effektiv filtrering av akvarier.
 • Background Filtercover Granite Stone Gray 55,5 x 18,6 cm

  Background Filtercover Granite Stone Gray 55,5 x 18,6 cm
  Dekorera akvariummets baksida med granitgrå stenbakrund för en mer hemtevlig känsla för dina fiskar