Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fisktillbehör

Ett akvarium med fiskar är husdjur som passar de flesta. Det kräver väldigt lite utrymme och passar till pälsallergiker. Man kan ha det som en inredningsdetalj och för riktigt fiskintresserade finns det många olika arter att köpa.

Det man behöver för att ha fisk är ett akvarium, luftpump, lite bottensand och några växter. Sen är man igång och det behöver inte kosta allt för mycket pengar. Här på sidan hittar du alla möjliga olika tillbehör du kan tänkas behöva som fiskägare.

Kategorier: Fiskmat | Akvarium

Populärt inom fiskprodukter

 • JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml

  JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml
  JBL NovoBea foder för unga fiskarJBL NovoBea är ett foder avsett för unga och små akvariefiskar.• Idealisk för tillväxten hos unga fiskar • Ett näringsrikt och lättsmält foder för små och unga akvariefiskar (1-5 cm i storlek) som lever i de översta och mellersta vattenskiktenUtfodringsguide: Ung, växande fisk: 3-5 gånger om dagen, så mycket som de äter upp på några minuter Vuxen fisk: 1-2 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)
  JBL NovoFect fodertabletter med växtfiberFodertabletter för växtätande akvariefiskar. Fäst på glasrutan eller lägg på botten beroende på behov. Förpackningsstorlek 250 ml.• Näringsrik och lättsmält • Idealiskt foder för räkor och fiskar mellan 3-20 cm som lever på alla vattendjupUtfodringsrekommendation: Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuter Växande fiskar: 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • Eheim Luftpump 100

  Eheim Luftpump 100
 • JBL Atvitol 50 ml

  JBL Atvitol 50 ml
  Multivitamin för akvariefiskar!JBL Avitol är ett multivitamin som kan blandas med alla sorters foder. Multivitaminerna hjälper akvariefiskarna att bygga upp immunförsvaret och förhindrar sjukdomar. JBL Avtiol passar alla dina fiskvänner, upprätthåller flockens välbefinnande både i aptit och tillväxt. JBL Avitols sammansättning gör att den långsamt släpper ut vitaminer i vattnet, vilket garanterar en långvarig mineral- och vitaminbalans i akvariet.Dosering:Som fodertillsats, på fodret: 2 - 4 droppar om dagen Som tillsats i vattnet: 2 droppar per 10 l vatten om dagen

Fler tips på fiskprodukter

 • JBL Clean A Glasrengöring 250 ml

  JBL Clean A Glasrengöring 250 ml
  Se till att du kan se dina akvariefiskar ordentligt med JBL Clean A Glasrengöring!Kladdiga fingrar (och kanske tassar eller nosar) på akvarieglaset? Då kan du använda JBL Clean A Glasrengöring som effektivt tar bort kladdiga märken från akvariets utsida. Att ha ett rent akvarieglas förhöjer verkligen upplevelsen av ditt akvarium.Tips!Med JBL Clean A Glasrengöring kan du också tvätta akvariets insida från exempelvis kalkavlagringar vid vattenytan. Sänk vattenvolymen och gör rent med en fuktig trasa, algskrapa eller svamp tillsammans med sprayen.Rengöringssprayen förgiftar inte akvarievattnet om det skulle komma i kontakt med varandra.
 • JBL Gala Fiskfoder

  JBL Gala Fiskfoder
  JBL Gala Calendula fiskfoderJBL Gala är ett foder med högkvalitativ näring som stödjer tillväxten hos tropisk sötvattenfisk. Förpackningsstorlek 250 ml.• Innehåller räkor och hälsosam vitlök • Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för arter som lever på 3-20 cm djup
 • JBL Testlab Vattentest

  JBL Testlab Vattentest
  Håll koll på ditt akvariums hälsa genom vattentester!Genom att reglebundet utför vattentester i ditt akvarium får du svart på vitt hur ditt akvarium och dess invånare faktiskt mår. Det är en bra vägledning för om du behöver förbättra miljön i ditt akvarium genom att balansera de olika nivåerna. I testet ingår 13 olika tester:pH 3,0 - 10,0pH 6,0 - 7,6pH 7,4 - 9,0O2 syretestGHKHPO4 fosfatNH4 ammoniumNH3 ammoniakNO2 NitritNO3 NitratFe järnCU silicat SiO2Testet är enkelt genomföra och ger en pålitlig kontroll av vattenvärdet i akvarier. Bestämning av pH-värde, karbonathårdhet, nitrit, nitrat och dessutom ammonium/ammoniak samt CO2-beräkning.Lätt att använda - tillsätt akvariumvatten till en kyvett, tillsätt indikator och jämför färg mot färgskalan. Koldioxidhalten bestäms via pH-värdet och KH-värdet i tabellen.
 • JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)
  Komplett fiskfoder i tablettform för alla slags akvariefiskarDetta fiskfoder kommer i ett smidigt tablettformat som antingen kan fästas mot akvarieglaset eller läggas på botten. Passar bra för bottenboende fiskar och alla slags akvariefiskar på 3-20 cm i samtliga vattenskikt.Utfodring: Ges 1-2 gånger dagligen i en så pass stor mängd att maten kan ätas upp inom några minuter.
 • JBL NovoVert Grönfoder Akveriefisk 250 ml

  JBL NovoVert Grönfoder Akveriefisk 250 ml
  NovoVert fiskfoder för växtätande akvariefiskarHuvudfoder i flingform för växtätande akvariefiskar. Fiskmaten innehåller spirulinaalger för naturlig färgförstärkning. Näringsrikt och lättsmält foder som passar alla fiskarter med en storlek på 3-20 cm som lever i mellersta och övre vattenskiktet.Utfodring: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar utfodras 3-4 gånger om dagen på samma sätt. 
 • JBL Aquadur Minerals Vattenberedning

  JBL Aquadur Minerals Vattenberedning
  Mineralsalt för cikliderJBL Aquadur mineralsalt för beredning av Osmos vatten, källvatten och mjukt vatten. 250 g räcker till 3000 liter för att höja KH med 1 grad och GH med 1,6 grader. Mineralsaltet förebygger mineralbristrelaterade sjukdomar hos fiskar och växter.Storlek: 250 g
 • JBL NovoMalawi Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoMalawi Fiskfoder 250 ml
  Fiskfoder för algätande CikliderNäringsrikt och lättsmält fiskfoder i flingform. Passar fiskarter i söt- och saltvatten med en storlek på 5-20 cm som lever i övre- och medel vattenskiktet. Passar även räkor. Fodret innehåller spirulina, alger och plankton.Fodret grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt tack vare en balanserad fosforhalt.Utfodring: Ge fodret 1-2 gånger om dagen, i en sådan mängd att fiskarna äter upp det inom några minuter. Unga, växande fiskar utfodras 3-4 gånger dagligen på samma sätt.Innehåller 250ml.
 • JBL NovoTanganjika Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoTanganjika Fiskfoder 250 ml
  Fiskfoder i flingform för rovcikliderDetta fiskfoder ger idealisk tillväxt och praktfulla färger hos dina ciklider. Passar för rovciklider från Tanganjikasjön och Malawisjön med en storlek på 5-20 cm som lever i det övre och mellersta vattenskiktet. Lättsmält fiskmat som innehåller kött från främst fisk och djurplankton.Utfodring: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL NovoRift Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoRift Fiskfoder 250 ml
  Fiskfoder för köttätande cikliderNäringsrikt och lättsmält fiskfoder för köttätande cilklider. Passar fiskarter med en storlek på 10-25 cm som lever i mellersta och övre vattenskiktet. Köttandelen består huvudsakligen av fiskkött.Utfodring: Mata 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Ung, växande fisk 3-4 gånger om dagen på samma sätt.250 ml/110 g
 • JBL NovoBel Huvudfoder Akvariefisk 250 ml

  JBL NovoBel Huvudfoder Akvariefisk 250 ml
  Näringsrikt och lättsmält fiskfoder för tropiska fiskar!JBL NovoBel huvudfoder är ett fiskfoder för tropiska, köttätande fiskarter som är mellan 3-20 cm stora. Foderflingorna sjunker långsamt och är lämpliga för fiskarter i de mellersta och övre vattenlagren. Fodret består av 50 olika råvaror som innehåller alla viktiga spårelement och vitaminer som dina fiskar behöver. Fodret har ett optimalt protein- och fettförhållande. Fodret innehåller fosfat för att optimera tillväxten hos dina fiskar samtidigt som det är noga balanserat för att reducera algtillväxten i akvariet. Fodret innehåller inte fiskmjöl och det grumlar inte i vattnet vid utfodring.Utfodring:Utfodra sparsamt, så att man inte övermatar fiskarna och bidrar till övergödning i akvariet. Dina fiskar ska kunna äta upp fodret på ett par minuter och utfodra en till två gånger per dag. Unga fiskar som fortfarande växer kan utfodras 3-4 gånger per dag.Till det vanliga hobbyakvariet rekommenderas en kombinerad utfodring av 50% JBL NovoBel huvudfoder och 50% JBL NovoVert grönfoder för att tillgodose alla fiskars behov av näring.
 • JBL Aquadur Malawi/Tanganjik

  JBL Aquadur Malawi/Tanganjik
  Uppnå rätt hårdhet på vattnet! JBL Aquadur Malawi / Tanganjik är ett mineralsalt som bland annat innehåller. magnesium, kalcium och kalium. Mineralsaltet används för att uppnå rätt hårdhet på vattnet till dina fiskar från Malawi/Tanganyika. Blandningen är lätt att använda och anpassa, eftersom den snabbt löser sig i vatten. Se till att hålla ett öga på fiskarna och akvariet när du använder blandningen, och kom ihåg att observera pH, karbonat och total hårdhet och justera dosen efter vad du ser. Blandningen förebygger sjukdomar orsakade av mineralbrist.Idealvärden för fiskar från Malawisjön är KH 7, GH 5, pH 8,5Idealvärden för fiskar från Tanganyikasjön är KH 17 , GH 11 , pH 8,8
 • JBL AquaEx Set 20-45 + Sandtvätt

  JBL AquaEx Set 20-45 + Sandtvätt
  Håll akvariet rent!JBL AquaEx set är en kraftfull rengöringssats för ditt akvarium. Effektiv samlar den ihop rester av mat och växter. Storlek 20-45 cm.
 • JBL KH-test Vattentest

  JBL KH-test Vattentest
  Håll koll på ditt akvariums karbonhårdhet med ett KH-test!Genom att reglebundet utföra test av karbonhårdheten i ditt akvarium får du svart på vitt hur ditt akvarium och dess invånare faktiskt mår. KH-värdet förbrukas av allt som lever och växer i vatten och är en temporär hårdhet. Bra KH-värden för ett hobbyakvarium är 5-10 kH, något högre i saltvatten- malawi- och tanganyika akvarier.Rekommenderade nivån för färskvatten: 4-8 ° dKH.1 droppe = 1 ° dKH.Mängd: 50 gram Färgförändring från blått till gult.Antalet begagnade droppar = nivå av karbonathårdheten. Av denna anledning kräver detta test ingen färskala.
 • JBL GranaDiscus CLICK Fiskfoder 250 ml

  JBL GranaDiscus CLICK Fiskfoder 250 ml
  JBL Grana Cichlid CLICK Calendula fiskfoderJBL Grana Cichlid är ett högkvalitativt foder för diskusfiskar. Förpackningsstorlek 250 ml.• Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för tillväxt och för att framhäva färgerUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar ca 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL NovoGuppy Fiskfoder 100 ml

  JBL NovoGuppy Fiskfoder 100 ml
  Fiskfoder för guppy och andra akvariefiskar som föder levande ungarDetta kompletta fiskfoder främjar fiskens färgprakt samtidigt som det förser fisken med den näring som behövs. Passar för guppy och andra akvariefiskar på 3-10 cm som föder levande ungar. Fodret grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt. 100 ml.Öppnad förpackning bör förbrukas inom 4 månader.
 • JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter

  JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter
  Säkerställ en effektiv rengöring i ditt akvarievatten!JBL CristalProfi i100 Greenline Innerfilter är ett innefilter som passar akvarier från 90 liter upp till 160 liter. I filtret finns en pump som säkerställer permanent vattencirkulation i ditt akvarium och hastigheten kan justeras från 150 l/h till 720 l/h samtidigt som den förbrukar upp till 63% mindre effekt än jämförbara modeller.Filtren har en praktisk triangel form och är helt färdiga att använda direkt, de kommer med filtermaterial som säkerställer en effektiv mekanisk och biologisk rengöring av tankvattnet.Mycket energieffektivHög effekt, låg ljudnivåEnkel installationHelt monterad och redo att använda 
 • JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml
  Novo Grano Mix mini - Premiumgranulatfoder för små akvariefiskarDetta fiskfoder passar för dig som har akvarium med flera olika små fiskar. Fiskmaten är anpassad för att passa olika typer av akvariefiskar med en storlek på 3-10 cm. Granulatet grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt. Fodret främjar även en god tillväxt hos fiskarna.Foderrekommendation: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL NovoBaby Yngelfoder 30 ml

  JBL NovoBaby Yngelfoder 30 ml
  JBL NovoBaby yngelfoderJBL NovoBaby är ett högkvalitetsfoder för yngel.• Näringsrik och lättsmält • Tre olika storlekar på fodret för att passa yngel upp till 30 mm i storlek • Lämplig för fiskyngel som lever på alla olika djup i akvarietUtfodringsguide: 3-4 gånger om dagen, strö tillräcklig mängd foder på vattenytan så att fiskarna kan äta upp det på ungefär fem minuter
 • JBL Ersättningslampa UV-C 11W

  JBL Ersättningslampa UV-C 11W
  UV-C vattenrenare ersättningslampa. UV-C används för snabb och effektiv eliminering av grönaktig och vitaktig grumlighet i akvarier. Ingen förändring av vattenvärden, ingen effekt på rengöring av bakterier och vattenparametrar kommer att förekomma. Urimdödande UVC-strålning på 255 mm, minskar risken för infektion. Obs: UV-C-lampor ska aldrig beröras med bara fingrar eftersom det minskar deras livslängd.
 • JBL Grana CLICK Fiskfoder 250 ml

  JBL Grana CLICK Fiskfoder 250 ml
  JBL Grana CLICK FiskfoderJBL Grana är ett foder med högkvalitativ näring för små akvariefiskar. Förpackningsstorlek 250 ml.• Stödjer en god tillväxt hos sötvattensfisk • Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för små fiskarter som lever på 3-15 cm djupUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar ca 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL NanoBel Fiskfoder 60 ml

  JBL NanoBel Fiskfoder 60 ml
  JBL Nano-Bel Calorie FoodJBL Nano-Bel Californian Food är ett högkvalitativt foder med viktig näring för små akvariefiskar.• Utvecklad speciellt för små akvarier • Mycket näringsrikt och lättsmält • Några av flingorna sjunker långsamt och vissa flyter på ytan en stund • De små flingorna passar ypperligt till små fiskarUtfodringsguide: 2-3 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter
 • JBL NanoBetta Fiskfoder Kampfiskar

  JBL NanoBetta Fiskfoder Kampfiskar
  JBL Nano-Betta foder för kampfiskarJBL Nano-Betta fiskfoder är ett foder med högkvalitativ näring för kampfiskar som lever i små akvarier.• Inkluderar 6% krill • Balanserad för att möta näringsbehoven hos fiskar som bor i mindre akvarier • Ingredienserna stärker färgerna • Fodret innehåller alla viktiga ingredienser som behövs: proteiner, fetter och kolhydrater, liksom mineraler och vitaminer som främjar tillväxten och stärker immunförsvaret • Idealisk form, storlek och smaklighetUtfodringsguide: 2-3 gånger om dagen, så mycket som fisken äter på några minuterTänk på att kampfiskar mår bäst av att bo i större utrymmen, även om dem klarar av att bo i mindre akvarium. De lagstadgade minimimåtten för hållande av fisk behöver fortfarande uppfyllas.
 • JBL GranaCichlid (CLICK) Fiskfoder

  JBL GranaCichlid (CLICK) Fiskfoder
  JBL Grana Cichlid CLICK Calendula fiskfoderJBL Grana Cichlid är ett högkvalitativt foder för små ciklider. Förpackningsstorlek 250 ml.• Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för 5 till 15 cm långa cikliderUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar ca 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL Maris Fiskfoder Saltvattensfisk Flingor 250 ml

  JBL Maris Fiskfoder Saltvattensfisk Flingor 250 ml
  JBL Maris fiskfoder i form av flingorJBL Maris fiskfoder består av fiskmjöl från de främsta delarna av skaldjur. Förpackningsstorlek 250 ml.• Stödjer idealisk tillväxt hos saltvattensfiskar: 50 naturliga ingredienser i sex olika sorters flingor • Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för alla fiskarter som lever på 5-20 cm djupUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL Floaty II Rengöringsmagnet (S)

  JBL Floaty II Rengöringsmagnet (S)
  Ta bort alger på ditt akvarieglas snabbt och enket med JBL Floaty II Rengöringsmagnet!Att hålla akvarieglaset rent från alger ska både vara enkelt och gå snabbt - och det för det nu med JBL Floaty II Rengöringsmagnet. Algmegneten är liten och smidig och kommer åt även bakom pump och doppvärmare.Fler fördelar med JBL Floaty II Rengöringsmagnet:Den inre delen av magneten är flytande, så om magneterna skulle separeras så flyter den inre upp till vattenytan så du enkelt kan fästa den igen.Genom att den flyter så riskerar du heller inte att akvarieglaset skulle bli repigt av eventuella stenar som skulle kunna följa med om magneten sjönk till botten.Rengöringsmagneten har vinklade hörn för att inte skada silikonfogarna i akvariet.Magneten har utskjutande kanter vilket gör det enklare att komma åt överallt.Handtaget är format för en enkel hantering.Finns i två storlekar:Small - fungerar på upp till 6mm tjockt glasMedium - fungerar på upp till 10 mm tjockt glas
 • JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml

  JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml
  JBL MariPearls Foder till saltvattensfiskJBL MariPearls fiskfoder är ett högklassigt foder till saltvattensfisk och passar till små fiskar som lever på 5-20 cm djup då de små foderkulorna både flyter och sjunker till botten. Förpackningsstorlek 250 ml.• Stödjer en sund och god tillväxt • Näringsrik och lättsmält • Passar bra till utfodringsmaskinerUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • JBL NovoGranoColor (CLICK)

  JBL NovoGranoColor (CLICK)
  Novo Grano Color - Minipellets för tropiska sötvattensfiskarNovo Grano Color är en balanserad näring i granulatformat (minipellets) för tropisk sötvattenfisk. Detta fiskfoder stödjer en balanserad tillväxt och klara färger hos fiskarna. Fodret är näringsrikt och lättsmält.Idealisk näring för tropiska sötvattensfiskar med en storlek på 6-15 cm i alla vattenskikt.Utfodring: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fisken äter på några minuter. För unga och växande fiskar ges fodret 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL Holiday Fiskfoder

  JBL Holiday Fiskfoder
  JBL Holiday FiskfoderJBL Holiday fiskfoder är speciellt anpassat för att underlätta utfodringen under semestern (cirka två veckor).• För tropisk sötvattenfisk • Näringsrik och lättsmält • Perfekt foder för fiskar mindre än 25 cmUtfodringsguide: Lägg ned kuben i akvariet. Kuben löser sig när fisken äter på den och varar i 14 dagar.Tänk dock på att fiskarna fortfarande ska ha daglig tillsyn med tex koll av pump- och ventilationssystem, fiskarnas hälsotillstånd etc.
 • JBL pH-Plus Vattenberedning 250 ml

  JBL pH-Plus Vattenberedning 250 ml
  JBL pH-Plus Vattenberedning 250 ml fungerar både i saltvatten och söttvattenakvarium. I sötvatten: JBL pH-Plus höjer och stabiliserar pH genom att höja karbonathårdheten. Höjer pH-värdet upp till max 8,5I saltvatten: KH Karbonathårdheten kan justeras upp till 10-12º som är den naturliga nivån i saltvatten och pH värde mellan 8,2 till 8,5Dosering:10 ml till 40 liter vatten höjer karbonathårdheten med ungefär 1º och höjer då även pH med 0.2 till 0.5 enheter.Viktigt! Mät pH värdet efter 1 till 2 dagar innan eventeullt ytterligare JBL pH-Plus tillsätts.
 • JBL NovoStick M Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoStick M Fiskfoder 250 ml
  Foderpinnar för köttätande cikliderNäringsrikt och lättsmält fiskfoder för köttätande ciklider. Passar fiskarter med en storlek på 10-25 cm som lever i mellersta och övre vattenskiktet. Köttandelen består huvudsakligen av fiskkött.Utfodring: Mata 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Ung, växande fisk 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml
  JBL Novo GranoVert - ett balanserat fiskfoderJBL Novo GranoVert Mini Click är ett balanserat foder för tropiska sötvattensfiskar och räkor.Stödjer idealisk tillväxt.Innehåller spirulina.Näringsrik och mycket smältbar.Utfodringsrekommendation: 1-2 gånger om dagen. Ung, växande fisk: 3-4 gånger om dagen. 
 • Eheim Luftpump 200

  Eheim Luftpump 200
 • JBL ProSilent a300 Luftpump

  JBL ProSilent a300 Luftpump
  Skapa en hälsosam miljö i ditt färskvatten- eller saltvattenakvarium!JBL ProSilent a300 Airfilter är ett enkelt filter att installera och ger både dina fiskar och växter en hälsosam miljö att leva i och håller akverievattnet klart. Pumpen är tyst och kan pumpa upp till 300 liter/h. Pumpen är anpassad för akvarier mellan 100 och 400 liter. I paketet ingår:PumpSyreslangarSyresten
 • JBL NovoRed fiskfoder

  JBL NovoRed fiskfoder
  Komplett fiskfoder för guldfiskKomplett fiskfoder för guldfisk: Fodret har ett högt innehåll av omättade fettsyror från vetegroddar, och är näringsrikt och lättsmält. Passar fiskarter med en storlek på 5-20 cm som lever i mellersta och översta vattenskiktet.Utfodring: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt. 
 • JBL Weekend Näringsblock

  JBL Weekend Näringsblock
  Weekendfoder för tropisk sötvattensfiskSmidigt weekendfoder för akvariefiskar. Maten räcker i tre dagar, blocket löses upp efterhand. Passar medelstora fiskar med en storlek på upp till 15 cm.Tänk på att fiskarna fortfarande ska ha daglig tillsyn med t.ex. koll av pump- och ventilationssystem, fiskarnas hälsotillstånd etc.Utfodring: Lägg till ett foderblock i akvariet för 15 små och medelstora fiskar. Fisken löser långsamt maten genom att småäta på matblocket. Maten räcker i 3 dagar. 
 • JBL Biotopol Vattenberedning 100 ml

  JBL Biotopol Vattenberedning 100 ml
  Vattenberedning för att friskt och hälsosamt akvarievatten!JBL Biotopol vattenberedning avlägsnar klor och oskadligör tungmetaller (koppar, bly, zink), samt även ämnen som klorin i vanligt kranvatten för att göra vattnet friskt och hälsosamt att använda som akvarievatten i ett sötvattenakvarium.JBL Biotopol vattenberedning innehåller dessutom aloe vera och vitamin b-komplex som lindrar stess hos dina fiskar, det förstärker avkvariefiskarnas naturliga skydd och slemhinnor, gälar, fenor och hud vilket gör att infektioner och parasiter har svårare att påverka dina fiskars hälsa.JBL Biotopol används med fördel vid vattenbyten och vid nystart av akvarium. Doseringen som rekommenderas är 10 ml per 40 liter vatten.Notera! Vattenberedaren skall alltid jobbat klart före man tillsätter bakteriekultur, växtnäring eller medicin.Varför tillsätta vattenberedare?Minskar stress hos dina akvariefiskarEliminerar mediciner efter medicinering.Tar bort och binder föroreningar och tungmetaller.Gör vattnet klart och tillför vitaminer både till fiskar och växter.Kommunala vatten verkar aggressivt på fiskens slemhud & gälar, vattenberedaren eliminerar detta.
 • JBL Spirulina Fiskfoder 250 ml

  JBL Spirulina Fiskfoder 250 ml
  Spirulina fiskfoder för algätande akvariefiskEtt premiumfiskfoder i flingform spirulina alger (spirulina platensis). Näringsrikt och lättsmält, med tillsatta vitaminer samt vitlök för att ge fisken ökad motståndskraft mot sjukdomar. Ger optimal näring till räkor, söt- och saltvattensfisk meden storlek på 3-20 cm som lever i mellersta och övre vattenskiktet.Fodret grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt.Foderrekommendation: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt.
 • JBL GoldPearls CLICK Fiskfoder 250 ml

  JBL GoldPearls CLICK Fiskfoder 250 ml
  JBL GoldPearls CLICK CalendulaJBL GoldPearls är ett foder med högkvalitativ näring för guldfiskar.• Stödjer en ideal tillväxt: noggrant utvalda råvaror uppfyller guldfiskens alla näringsbehov • Näringsrik och lättsmält • Perfekt fiskmat för fiskarter som lever på minst 8 cm djup • Pelletsen sjunker, så fisken inte sväljer luft
 • JBL NovoPleco Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoPleco Fiskfoder 250 ml
  Foder för algätande sugmalar!JBL NovoPleco är ett fiskfoder för algätande sugmalar. Det näringsrika fodret innehåller bland annat spirulina och vetekli, och passar fiskar med storleken 5-20 cm. Tabletten sjunker snabbt till botten, utan att göra vattnet grumligt. 
 • JBL NovoColor Fiskfoder

  JBL NovoColor Fiskfoder
  JBL Novo Color Calendula - balanserad näring för tropisk sötvattenfiskFlingfoder som framhäver fiskarnas naturliga färger. Förpackningsstorlek 250 ml.• Främjar en god tillväxt • Näringsrik och lättsmält • Lämplig för olika typer av fiskar mellan 3-20 cm och som lever i det övre och mittersta vattenlagretFoderinstruktioner: Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuter Växande fiskar: 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • TetraPro Colour flingfoder - 500 ml

  TetraPro Colour flingfoder - 500 ml
  Flingfodret Tetra ProColour stärker färgerna effektivt hos tropiska akvariefiskar när de utfodras regelbundet med flingfodret. Samtidigt tillgodoses fiskarna med alla viktiga näringsämnen. Det skonsamt tillverkade fodret med innovativa crisps-formade flingor utnyttjas mycket bra av fisken och minimerar belastningen på vattnet. Färgrika fiskar är höjdpunkten i alla akvarier. Premiumfodret Tetra ProColour innehåller alla essentiella näringsämnen och bidrar samtidigt till att intensifiera fiskarnas naturliga färger. Flingfodret är lämpligt för alla tropiska akvariefiskar. Tetra ProColour innehåller färgkoncentrat med vilket fiskarnas naturliga färger kan framhävas. Utfodras fiskarna regelbundet med detta foder blir de färgglada resultaten snabbt tydliga! Men akvariefiskarna ska inte bara se bra ut, de ska må bra också. Tetra ProColour består av en avvägd och näringsrik sammansättning som ger fiskarna extra energi med varje tugga. Förutom protein och förstklassiga fetter innehåller helfodret speciella karotenoider och koncentrat från algen spirulina. Helfodret tillverkas med en patenterad, skonsam lågtemperaturprocess som stabiliserar vitaminerna och säkerställer ett högt näringsvärde i fodret. Den innovativa crisps-formen på flingorna hjälper också till att minska vattenbelastningen i akvariet. Tetra ProColour i överblick: Helfoder för alla tropiska akvariefiskar Avvägt och näringsrikt Färgkoncentrat: för lysande, naturliga färgr Tillverkas genom en lågtemperatur-process: för stabila vitaminer och högre näringsvärde Innovativ crisps-form för en minimal vattenbelastning Berikat med karotenoider och spirulinaalger Enkelt att ge
 • TetraMin Flakes flingfoder - 500 ml

  TetraMin Flakes flingfoder - 500 ml
  TetraMin flingfoder är en allround-produkt som erbjuder akvariefiskarna olika sorters flingor, lämpliga för olika behov och ätbeteenden. Fiskarnas immunsystem, vitalitet och även näringsupptag främjas med den patenterade BioActive-formeln, vilket i slutändan minskar vattenbelastningen. En klassiker Sedan 1955 en idealiskt näring med hög acceptans hos tropiska akvariefiskar Kontrollerad kvalitet Utvecklat och testat i Tetras laboratorium för bästa säkerhet Viktiga innehållsämnen En blandning av 7 olika flingor, tillverkade med över 40 högkvalitativa råvaror och vitaminer, mineralämnen och spårämnen Optimalt foderupptag Olika, speciella flytegenskaper, lämpliga för fiskar i alla vattenzoner i akvariet (ytan, mitten, botten) För att fiskarna ska ska kunna utvecklas och få ett så långt liv som möjligt är det av stor betydelse att de får en nyttig kost. TetraMin flingfoder täcker tillförlitligt fiskarnas dagliga behov av essentiella näringsämnen, vitaminer, mineralämnen och spårämnen. Fodret består av sju olika sorters flingor som framställs med 40 olika råvaror av bästa kvalitet. Flingorna har olika, speciella flytegenskaper och sjunker individuellt snabbt, så alla akvariefiskar kan vara säkra på att hitta sin favoritmat. En patenterad BioActive-formel, bestående av en speciell blandning med vitaminer och näringsämnen, stärker immunsystemet och förbättrar kroppsfunktionerna. Flingfodret är dessutom berikat med prebiotika som främjar fiskarnas näringsupptag. Det leder inte bara till att fiskarnas hälsa förbättras långfristigt, utan även till en minskad vattenbelastning, eftersom det mesta av fodret äts upp. TetraMin flingfoder i överblick: Helfoder för alla akvariefiskar 7 sorters flingor Tillverkas med över 40 olika råvaror: innehåller alla livsviktiga näringsämnen, vitaminer, mineralämnen och spårämnen Patenterad BioActive-formel: för ett starkt immunsystem och långt liv Med prebiotika: när näringsupptaget förbättras främjas fiskarnas tillväxt och hälsa och vattenbelastningen minskar Speciella flytegenskaper, sjunker individuellt: optimalt för alla olika fiskar i akvariet Utmärkt acceptans
 • TetraRubin flingfoder - 250 ml

  TetraRubin flingfoder - 250 ml
  TetraRubin innehåller alla nödvändiga näringsämnen, vitaminer och spårämnen. Särskilda ingredienser (inga hormoner) förstärker de naturliga färgerna hos dina fiskar. En balanserad halt av stabiliserat vitamin C ökar fiskarnas motståndskrafter, främjar en hälsosam tillväxt och förhindrar näringsbrist. Fördelarna med TetraRubin flingfoder: Den färgförstärkande effekten är synlig redan efter två veckors utfodrande med TetraRubin Väl beprövad Tetra flingkvalitet - det betyder ett lättsmält foder med lång hållbarhet Flingorna har utmärkta flytegenskaper och fiskarna kan äta på ett naturligt sätt TetraRubin har en hög acceptansnivå bland all tropisk fisk Grumlar ej vattnet Tillbaka till flingfoder
 • JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoVert CLICK Mini 100 ml
 • JBL NovoMalawi Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoMalawi Fiskfoder 250 ml
 • JBL NovoVert Grönfoder Akveriefisk 250 ml

  JBL NovoVert Grönfoder Akveriefisk 250 ml
 • JBL AquaEx Set 20-45 + Sandtvätt

  JBL AquaEx Set 20-45 + Sandtvätt
  JBL AquaEx Set 20-45 + SandtvättDetta effektiva rengöringsset hjälper dig att få riktigt rent i ditt akvarium. Den håller sanden ren och fin tack vare hävertprincipen. Storlek:Passar till akvarium som är 20-45 cm höga
 • TetraPro Colour flingfoder - 250 ml

  TetraPro Colour flingfoder - 250 ml
  Flingfodret Tetra ProColour stärker färgerna effektivt hos tropiska akvariefiskar när de utfodras regelbundet med flingfodret. Samtidigt tillgodoses fiskarna med alla viktiga näringsämnen. Det skonsamt tillverkade fodret med innovativa crisps-formade flingor utnyttjas mycket bra av fisken och minimerar belastningen på vattnet. Färgrika fiskar är höjdpunkten i alla akvarier. Premiumfodret Tetra ProColour innehåller alla essentiella näringsämnen och bidrar samtidigt till att intensifiera fiskarnas naturliga färger. Flingfodret är lämpligt för alla tropiska akvariefiskar. Tetra ProColour innehåller färgkoncentrat med vilket fiskarnas naturliga färger kan framhävas. Utfodras fiskarna regelbundet med detta foder blir de färgglada resultaten snabbt tydliga! Men akvariefiskarna ska inte bara se bra ut, de ska må bra också. Tetra ProColour består av en avvägd och näringsrik sammansättning som ger fiskarna extra energi med varje tugga. Förutom protein och förstklassiga fetter innehåller helfodret speciella karotenoider och koncentrat från algen spirulina. Helfodret tillverkas med en patenterad, skonsam lågtemperaturprocess som stabiliserar vitaminerna och säkerställer ett högt näringsvärde i fodret. Den innovativa crisps-formen på flingorna hjälper också till att minska vattenbelastningen i akvariet. Tetra ProColour i överblick: Helfoder för alla tropiska akvariefiskar Avvägt och näringsrikt Färgkoncentrat: för lysande, naturliga färgr Tillverkas genom en lågtemperatur-process: för stabila vitaminer och högre näringsvärde Innovativ crisps-form för en minimal vattenbelastning Berikat med karotenoider och spirulinaalger Enkelt att ge