Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fisktillbehör

Ett akvarium med fiskar är husdjur som passar de flesta. Det kräver väldigt lite utrymme och passar till pälsallergiker. Man kan ha det som en inredningsdetalj och för riktigt fiskintresserade finns det många olika arter att köpa.

Det man behöver för att ha fisk är ett akvarium, luftpump, lite bottensand och några växter. Sen är man igång och det behöver inte kosta allt för mycket pengar. Här på sidan hittar du alla möjliga olika tillbehör du kan tänkas behöva som fiskägare.

Kategorier: Fiskmat | Akvarium

Populärt inom fiskprodukter

 • JBLPronovo Botia Tab M Fiskfoder (100 ml)

  JBLPronovo Botia Tab M Fiskfoder (100 ml)
  Fodertabletter till grönlingarDet här är ett idealtiskt foder i tablettform anpassade för grönlingar (loaches) mellan 1 - 20 cm. Fodertabletterna kan antingen fästas på glasrutan med ett lätt tryck från insidan eller läggas på botten av akvariet. Fodret innehåller naturliga ingredienser såsom algen spirulina som ger en näringrik kost till dina akvariefiskar. Utfodringsguide:Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuterFörpackningsstorlek:100 ml250 ml
 • Eheim Luftpump 100

  Eheim Luftpump 100
  Eheim Luftpump
 • JBL Pronovo Bel Flakes S Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml

  JBL Pronovo Bel Flakes S Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml
  Fiskfoder för små akvariefiskarDet här är ett foder avsett för små akvariefiskar som är mellan 3 – 10 cm stora. Fiskmaten är prebiotisk och innehåller kostfibrer som förser maten med nyttiga tarmbakterier för att främja en hälsosam matsmältning.  Fodret innehåller naturliga ingredienser utan konstgjorda tillsatser. Maten passar kräsna fiskar tack vare högkvalitativa råvaror såsom vitlök, lax, bläckfisk och räkor.  Utfodringsguide: 1–2 gånger om dagen, så mycket som de äter upp på några minuter. 
 • JBL Pronovo Bel Grano S Click Fiskfoder 100 ml

  JBL Pronovo Bel Grano S Click Fiskfoder 100 ml
  Fiskfoder till små akvariefiskarDetta fiskfoder passar för dig som har akvarium med flera olika små fiskar. Fiskmaten är anpassad för olika typer av akvariefiskar med en storlek på 3-10 cm. Granulatet i fodret grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt.   Fiskmaten är prebiotisk och innehåller bland annat krill och spirulina som främjas fiskarnas vackra färger. Fodret passar även den mer kräsna fisken tack vare högkvalitativa råvaror såsom vitlök, lax, bläckfisk och räkor.  Utfodringsguide: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt. Maten doseras enkelt genom att klickas ut.  

Fler tips på fiskprodukter

 • Weekend Sticks 20st

  Weekend Sticks 20st
  Semesterfoder för akvariefiskar - Fiskmat för en weekend med möjlighet att annpassa mängden föda till fiskarna i akvariet under en kortare semester. TetraMin Weekend är miniatyr foderblock i pelletsform som ger alla akvariefiskar den näring de behöver på helgerna eller under semestern. Semesterfodret räcker upp till sex dagar i ett akvarium - Weekendfoder för akvarium - kompakt fiskmat från Tetra utmärkt veckofoder till akvariefiskarna under semestern. Tetra Weekend Sticks - Compact Fish Food Sticks
 • JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)
 • Eheim 2012 Innerfilter

  Eheim 2012 Innerfilter
  Eheim 2012 InnerfilterEHEIM 2012 är ett praktiskt filter för akvarium som är extra enkelt att rengöraFiltret är enkelt att fästa i akvariet tack vare sugkopparna. Det speciella med Eheim 2012 är att filterkapseln tillsammans med dess patron kan tas bort från ovan, medan pumpenheten ligger kvar i tanken. Detta är en mycket praktisk lösning för rengöring eller byte av filterpatronen.Så funkar Eheim 2012 InnerfilterPumpen suger in vattnet underifrån och för det genom filterpatronen till toppen. Därefter leds det filtrerade vattnet tillbaka in i tanken via det vridbara utloppsmunstycket.Filter för akvariumEnkel att rengöra 
 • Pronovo Fex 250ml

  Pronovo Fex 250ml
  Frystorkad Tubifex som kosttillskott/godis för alla sötvattenfiskar, krabbor, kräftor, räkor och axolotl Tubifex är mycket energirika och stärker organismen hos fisken Alternativ till levande och fryst mat: kompletterande näring för sötvattenfiskar. Torkningsprocessen bevarar näringsämnen Vakuumfrysningsprocessen säkerställer att viktiga näringsämnen bevaras i de torkade utfodringsdjuren Förpackningsinnehåll: Originalförseglad, luft- och ljusförtätad, återvinningsbar burk med doseringshjälpmedel i locket
 • Formula Two (2) Marine Pellets Small 100 g

  Formula Two (2) Marine Pellets Small 100 g
  Vegitabilisk föda till saltvattensfiskar. Ocean Nutrition Formula Two pellets är ett naturligt gourméfoder för all saltvattenfisk. Ger starka färger & ökat immunförsvar. Pellets för saltvattensfisk med högre proteinbehov. Innehåller spirulina & vitlök etc. Ocean Nutrition Formula Two Marine Pellets Medium
 • ArtemioSet Complete Breeding Kit for Live Food 1 st

  ArtemioSet Complete Breeding Kit for Live Food 1 st
  Komplett set för artemiakläckning - JBLs artemiakläckningsset är enkelt att använda. JBL ArtemioSet Complete Breeding Kit for Live Food ger dig levande Artemia på 24-48 timmar salt & ägg ingår ej. För uppfödning av levandefoder hemma.
 • JBL Pronovo Pleco Wafer M Fiskfoder (250 ml)

  JBL Pronovo Pleco Wafer M Fiskfoder (250 ml)
  Foder för algätande sugmalar!Det här är ett komplett fiskfoder i tablettform för algätande sugmalar. Det näringsrika fodret innehåller bland annat artanpassat träfibrer och spenat. Passar sugmalar med storleken 1-20 cm. Tabletten sjunker snabbt till botten, utan att göra vattnet grumligt.  Utfodringsgudie:  Utfodra när lampan är släckt för skymnings- och nattaktiva arter. Ge 1–2 gånger om dag, så mycket som de hinner äta på några minuter. 
 • Protozin 250 ml

  Protozin 250 ml
  Används mot Protozoer/Svampar i sötvattensakvariet. Ges inte när det finns mormyrider (elefantnos m.m) i akvariet. Behandlar vita pricksjuka /svampsjukdom / costia / /odinium / Neonsjuka Hudparasiter områden med grå-vita hudfläckar, fisken slingrar eller skrubbar sig mot inredningen. Symptom odinium/sammetssjuka är små gulgrå puderaktiga prickar på kropp och fenor. För bättre verkan tillsätter man dubbel dos Ektozon saltförsta behandlings dagen.Räcker till 225 liter i 4 dagar.
 • Plastväxt Plant Mat 3 25x12,5cm

  Plastväxt Plant Mat 3 25x12,5cm
  Plastväxterna Plant Mat fungerar som gräsmatta för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Plastväxt Mayaca 25cm

  Plastväxt Mayaca 25cm
  Plastväxterna Mayaca fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Pronovo Bel Flakes Baby 3X10ml

  Pronovo Bel Flakes Baby 3X10ml
  Prebiotiskt, sjunkande foder: Kostfiber i fodret tillhandahåller tarmbakterierna med mat för en hälsosam matsmältning Användning: 3 burkar innehåller mat från pulverformad mat till mini-flingor, lämplig för växande ungfisk Naturliga råvaror utan konstgjorda tillsatser för en naturlig kost och friska ungfiskar Med högkvalitativt naturligt astaxantin från krill och spirulina, som säkerställer perfekt färgbildning hos prydfiskar Förpackningsinnehåll: 3 originalförseglade, ljus- och lufttäta påsar i återvinningsbart material med 3 olika foderstorlekar
 • Min Baby 66ml

  Min Baby 66ml
  Huvudfoder för akvariefiskyngel. Passar unga fiskarför upp till 1 cm. TetraMin Baby Flingfoder främjar en balanserad & god tillväxt i den kritiska uppfödningsperioden.
 • Plastväxt Eusteralis 20cm

  Plastväxt Eusteralis 20cm
  Plastväxterna Eusteralis fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i konstmaterial är mycket naturtrogna plastväxter för akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • JBL Aquadur Minerals Vattenberedning

  JBL Aquadur Minerals Vattenberedning
  JBL Aquadur Minerals VattenberedningDenna vattenberedningen är avsedd för osmosvatten och mjukt vatten. Den hjälper dig att återställa pH-värdet i vattnet och skapa en bra miljö för både växter och fiskar i akvariet. En förpackning på 250 g räcker till hela 3000 liter vatten för att höja KH med 1 grad och GH med 1,6 grader.En bra vattenberedning hjälper dig undvika sjukdomar som uppstår till följd av mineralbrist. 
 • JBL Testlab Vattentest

  JBL Testlab Vattentest
  Håll koll på ditt akvariums hälsa genom vattentester!Genom att reglebundet utför vattentester i ditt akvarium får du svart på vitt hur ditt akvarium och dess invånare faktiskt mår. Det är en bra vägledning för om du behöver förbättra miljön i ditt akvarium genom att balansera de olika nivåerna. I testet ingår 13 olika tester:pH 3,0 - 10,0pH 6,0 - 7,6pH 7,4 - 9,0O2 syretestGHKHPO4 fosfatNH4 ammoniumNH3 ammoniakNO2 NitritNO3 NitratFe järnCU silicat SiO2Testet är enkelt genomföra och ger en pålitlig kontroll av vattenvärdet i akvarier. Bestämning av pH-värde, karbonathårdhet, nitrit, nitrat och dessutom ammonium/ammoniak samt CO2-beräkning.Lätt att använda - tillsätt akvariumvatten till en kyvett, tillsätt indikator och jämför färg mot färgskalan. Koldioxidhalten bestäms via pH-värdet och KH-värdet i tabellen.
 • ProScape Tools P Curved Pincers for Plants & Decor 30 cm

  ProScape Tools P Curved Pincers for Plants & Decor 30 cm
  Planteringstång för professionell plantering av vattenväxter & akvarium dekorationer. Vinklad pincett för växter och akvariumdekorationer. Professionell dekoration och infogning av växter för utformning av akvariumslandskap. JBL ProScape Tools P Curved Pincers for Plants & Decor.
 • Plastväxt Vallisneria 34cm

  Plastväxt Vallisneria 34cm
  Plastväxterna Vallisneria fungerar som naturliga revirområden för fiskarna, med hjälp av växterna skapar lek & viloplatser i akvariet. Hobby akvarieväxter i plast är mycket naturtrogna plastväxter förr akvarium, smälter in naturligt i akvarieinredningen.
 • Holiday Complete Holiday Food for Goldfish 3pack

  Holiday Complete Holiday Food for Goldfish 3pack
  Semsterfoder för 1-3 guldfiskar i 4-6 dagar. Komplett semestermat för guldfiskar. Bekväm utfodring av guldfisk under semestern. Näringsrik och lätt att smälta. JBL Holiday Red Complete Holiday Food for Goldfish.
 • JBL Pronovo Malawi Flakes M Fiskfoder 250 ml

  JBL Pronovo Malawi Flakes M Fiskfoder 250 ml
  Fiskfoder för CikliderDet här är ett näringsrikt och lättsmält fiskfoder i flingform anpassat för ciklider från Malawisjön och Tanganyikasjön, mellan 8-20 cm. Fiskmaten är flytande och innehåller kostfibrer som förser maten med nyttiga tarmbakterier för att främja en hälsosam matsmältning. Fodret med bland annat spirulina och krill främjar fiskarnas vackra färger. Utfodringsgudie:  Ge fodret 1-2 gånger om dagen, i en sådan mängd att fiskarna äter upp det inom några minuter. Unga, växande fiskar utfodras 3-4 gånger dagligen på samma sätt. Förpackningsstorlek:250 ml 
 • sera Discus Granulat Nature - Ekonomipack: 2 x 250 ml

  sera Discus Granulat Nature - Ekonomipack: 2 x 250 ml
  sera Discus Granulat Nature är ett perfekt helfoder för all diskusfisk. Det är berikat med naturliga ingredienser, för står det "Nature" på utsidan är innehållet också naturligt! Det framställs helt utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel. Förutom akvatiskt protein innehåller de varsamt tillverkade och mjuka granulaten också mineralrika ingredienser som kan främja en sund utveckling samt upprätthålla det naturliga immunförsvaret och fertiliteten hos dina akvarieinvånare. Dessutom innehåller fodret vitlök och prebiotiska ingredienser, vilket gör det mycket gott och lättsmält. De sjunkande mjuka granulaten blir snabbt smidiga i vattnet, sväller inte och förlorar inte sin form, så vattnet förorenas inte. sera Discus Granulat Nature i överblick: Helfoder för all diskusfisk (inklusive ungfisk) och andra krävande akvariefiskar Varsamt framställda, mjuka granuler Proteinrika och mineralrika ingredienser: kan stödja en hälsosam utveckling och välbefinnande Vitlök prebiotiska komponenter: ger maten en god smak och kan stödja en sund matsmältning Berikat med 4% krill: protein- och mineralkälla Sjunkande granulat: blir smidig när den är fuktig, sväller inte utan behåller sin form Belastar inte vattnet Naturligt: utan färgämnen och konserveringsmedel, endast naturliga ingredienser Tillverkas i Tyskland
 • Pronovo Autofood Black

  Pronovo Autofood Black
  JBL Autofood gör fiskmatning enkel och den glöms aldrig bort! Passar till alla granulat upp till 3 mm, ej flingor, tabletter eller pinnar. Foderautomaten kan mata upp till 4 gånger per dag. Enkel programmering med displayen för tid och mängd. Luftanslutning för att hålla maten torr Monteras med sugkoppar eller klämfäste som kan roteras 360°. Kan även anslutas till JBL PRONOVO 250 ml burkar med hjälp av en adapter för att öka volymen från 125 ml till 375 ml.
 • Background Poster Multicolored 150 x 60 cm

  Background Poster Multicolored 150 x 60 cm
  Svart/vit akvariebakgrund från Juwel. Både den svarta & vita färgen skapar en läcker effekt & ger en snygg kontrast till växter & fisk. Monteras bäst med Juwel Poster Fix.
 • Background Filtercover Granite Stone Gray 55,5 x 18,6 cm

  Background Filtercover Granite Stone Gray 55,5 x 18,6 cm
  Dekorera akvariummets baksida med granitgrå stenbakrund för en mer hemtevlig känsla för dina fiskar
 • Discus D50 Plus Flakes 250 ml/50 g

  Discus D50 Plus Flakes 250 ml/50 g
  På grund av hög proteinnivå (50%) är det ett idealiskt foder för fiskar som lägger rom och unga fiskar. Ovanligt högt näringsvärde, tillsammans med optimalt vald sammansättning av vitamin och microelement, gör att fiskar som systematiskt får denna föda blir vitala, friska och gärna börjar leka. Naturell astaksanthin intensifierar fiskarnas färger och gynnar många fysiologiska processer, som växt och fortplantning. Fiskarnas immunologiska system aktiveras av BETA-1,3/1,6-GLUKAN - stark, naturell immunostimulator, vilket hjälper deras motstånd mot sjukdomar.
 • ProAquaTest Case CombiSet Plus NH4 Freshwater 6pack

  ProAquaTest Case CombiSet Plus NH4 Freshwater 6pack
  Vattentester för sötvattensakvarium -Vattentest väska Plus NH4- Enkel & pålitlig kontroll av vattenvärdet i akvarier. Bestämning av pH-värde, karbonathårdhet, nitrit, nitrat och dessutom ammonium/ammoniak samt CO2-beräkning. Lätt att använda - tillsätt akvariumvatten till en kyvett, tillsätt indikator och jämför färg mot färgskalan. Koldioxidhalten bestäms via pH-värdet och KH-värdet i tabellen. Innehåll: 1 test, 9 reagenser, 3 glaskyvetter, spruta, doseringssked, jämförelseblock, plastkyvett, färgkort, protokollblad, bruksanvisning.
 • Sera Vipan Nature - 1000 ml

  Sera Vipan Nature - 1000 ml
  Sera Vipan Nature är ett huvudfoder för alla akvariefiskar, tillverkat av naturliga ingredienser och utan färgämnen och konserveringsmedel. De flytande flingorna innehåller som högkvalitativ proteinkälla insektsmjöl, vilket anses vara särskilt resurssparande, samt värdefulla prebiotika. Fodrets balanserade sammansättning ger dina akvariefiskar alla näringsämnen de behöver, och kan bidra till att djuren växer optimalt. Flingorna behåller sin ursprungliga form under lång tid och gör därför inte vattnet grumligt. Sera Vipan Nature i överblick: Balanserat flingfoder för alla akvariefiskar Med insektsmjöl: Källa till högkvalitativa och resurssparande proteiner Naturliga ingredienser: utan färgämnen och konserveringsmedel Långvarig formstabilitet: vattnet blir inte grumligt
 • TetraPro Colour flingfoder - 500 ml

  TetraPro Colour flingfoder - 500 ml
  Flingfodret Tetra ProColour stärker färgerna effektivt hos tropiska akvariefiskar när de utfodras regelbundet med flingfodret. Samtidigt tillgodoses fiskarna med alla viktiga näringsämnen. Det skonsamt tillverkade fodret med innovativa crisps-formade flingor utnyttjas mycket bra av fisken och minimerar belastningen på vattnet. Färgrika fiskar är höjdpunkten i alla akvarier. Premiumfodret Tetra ProColour innehåller alla essentiella näringsämnen och bidrar samtidigt till att intensifiera fiskarnas naturliga färger. Flingfodret är lämpligt för alla tropiska akvariefiskar. Tetra ProColour innehåller färgkoncentrat med vilket fiskarnas naturliga färger kan framhävas. Utfodras fiskarna regelbundet med detta foder blir de färgglada resultaten snabbt tydliga! Men akvariefiskarna ska inte bara se bra ut, de ska må bra också. Tetra ProColour består av en avvägd och näringsrik sammansättning som ger fiskarna extra energi med varje tugga. Förutom protein och förstklassiga fetter innehåller helfodret speciella karotenoider och koncentrat från algen spirulina. Helfodret tillverkas med en patenterad, skonsam lågtemperaturprocess som stabiliserar vitaminerna och säkerställer ett högt näringsvärde i fodret. Den innovativa crisps-formen på flingorna hjälper också till att minska vattenbelastningen i akvariet. Tetra ProColour i överblick: Helfoder för alla tropiska akvariefiskar Avvägt och näringsrikt Färgkoncentrat: för lysande, naturliga färgr Tillverkas genom en lågtemperatur-process: för stabila vitaminer och högre näringsvärde Innovativ crisps-form för en minimal vattenbelastning Berikat med karotenoider och spirulinaalger Enkelt att ge
 • JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml

  JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml
  JBL MariPearls Foder till saltvattensfiskJBL MariPearls fiskfoder är ett högklassigt foder till saltvattensfisk och passar till små fiskar som lever på 5-20 cm djup då de små foderkulorna både flyter och sjunker till botten. Förpackningsstorlek 250 ml.• Stödjer en sund och god tillväxt • Näringsrik och lättsmält • Passar bra till utfodringsmaskinerUtfodringsguide: 1-2 gånger om dagen, så mycket som fiskarna äter på några minuter För växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt
 • Innerfilter Pick Up 160 2010 160

  Innerfilter Pick Up 160 2010 160
  Användarvänliga bra akvariepumpar, lätta att rengöra. Eheim Pick Up 160 (2010) krafitig pump upp till 160 L akvarium. Det speciella med Eheim pick up filtret är att pumpenheten kvar i tanken när filtret kapseln tas ut tillsammans med svampen för rengöring.
 • Skalade artemiaägg Lösvikt

  Skalade artemiaägg Lösvikt
  Kraftfull färg, hälsa och tillväxt booster. Avsett för daglig utfodring av nykläckta yngel och andra småfiskar. Skalad artemia ges direkt i akvariet till nykläckta yngel och småfiskar, utan att behöva kläckas. Skalad artemia är ett extra kraftfullt och näringsrikt kvalitétsfoder som innehåller extra höga halter av naturligt protein. Skalad artemia har ett högre näringsinnehåll än levande artemia eftersom den energi som förbrukas i kläckningsprocessen är bevarad. Skalad artemia har en kraftfull inverkan på snabb och harmonisk tillväxt av fiskyngel, färgförstärkning och korrekt fiskutveckling. Fodret minskar dessutom risken för förstoppning.
 • JBL Grana CLICK Fiskfoder 250 ml

  JBL Grana CLICK Fiskfoder 250 ml
 • ProAquaTest EasyTest 7 in1 Strips Quick Water Testing 50pack 7 värden

  ProAquaTest EasyTest 7 in1 Strips Quick Water Testing 50pack 7 värden
  Vattentest från JBL Testen tar endast 1 minut 50st i fp testa klor, pH, CH, TH, nitrit & nitrat allt på en gång super enkel. JBL ProAquaTest EasyTest 6in1/7in1 Strips Quick Water Testing.
 • JBL NovoStick M Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoStick M Fiskfoder 250 ml
 • Cichlid Gold Medium 250g

  Cichlid Gold Medium 250g
  Huvudfoder för sydamerikanska & centralamerikanska ciklider. Hikari Ciklid Gold Ciklidfoder innehåller naturliga färgämnen för starkare & klarare färger. Hikari Ciklid Gold pelletsfoder till alla centralamerikanska & sydamerikanska ciklider. Finns i tre olika
 • Pronovo Pleco Wafer M 1000ml

  Pronovo Pleco Wafer M 1000ml
  Foderplattor (med träinnehåll) för alla sugmalar som äter växter och alger, t.ex. långskäggig sugmal Användning: Låt dem sjunka till botten. För skymnings- och nattaktiva arter, mata endast efter att ha släckt ljuset Naturliga råvaror utan konstgjorda tillsatser för en naturlig kost och friska sugmalar Mycket hög acceptans även hos kräsna arter, tack vare högkvalitativa råvaror som spenat, spirulina och räkor Förpackningsinnehåll: Originalförseglad, luft- och ljusförtätad, återvinningsbar burk med doseringshjälpmedel i locket
 • ArtemioSal Salt for Cultivating Artemia Nauplii 230 g

  ArtemioSal Salt for Cultivating Artemia Nauplii 230 g
  Salt som används vid kläckning av artemia. För uppfödning av levandefoder hemma. Salt för odling av Artemia nauplii. Levande mat uppfödd hemma. Lättlöslig och enkel att använda. Tillsats av Artemiaägg (säljs separat) krävs. JBL ArtemioSal Salt for Cultivating Artemia Nauplii.
 • Pronovo Bel Flakes M 1000ml

  Pronovo Bel Flakes M 1000ml
  Pronovo Bel Flakes Medium är ett idealiskt fiskfoder i för alla omnivora, allätande, akvariefiskar. Optimal sammansättning av protein och fett för undvikande av fettdysfunktion hos varmvattenfiskar (23-30°C). Flingorna är lämpliga för de flesta fiskarter. Innehåller vitlök för ökad aptitlighet, inspirerat av observationer under JBL-expeditioner i Pantanal. Kan kompletteras med andra fiskfoder från JBL:s artkoncept och godis för att förgylla fiskarnas kost.
 • JBL NovoGranoColor (CLICK)

  JBL NovoGranoColor (CLICK)
 • JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml

  JBL MariPearls CLICK Fiskfoder Saltvattensfisk 250 ml
 • Plecomin 275tabl

  Plecomin 275tabl
  Grönfoder för alla bottenlevande fiskar & algätande malar. Finns i flera storlekar. Tabletterna innehållande en hög andel spirulina alger.
 • ProScan Water Test Smartphone Analysis Freshwater 24pack

  ProScan Water Test Smartphone Analysis Freshwater 24pack
  Vattentesten för akvarium som innehåller 24 analysremsor för att testa (GH, KH, pH, nitrit, nitrat, klor & för beräkningen av COj) med matchande JBL ProScan ColorCard för smarfone telefoner.
 • JBL Pronovo Spirulina Flakes M Fiskfoder 250 ml

  JBL Pronovo Spirulina Flakes M Fiskfoder 250 ml
  Spirulina fiskfoder för algätande akvariefiskDetta fiskfoder, rikt på spirulina, passar perfekt för algätande akvariefiskar. Fodret är utformat som flingor som flyter på vattnet.JBL Pronovo Spirulina Flakes M Fiskfoder är anpassat för algätande akvariefiskar.Fodret innehåller naturliga råvaror utan konstgjorda tillsatser för en naturlig kost och friska akvariefiskar!Fiskmaten har ett mycket högt innehåll av spirulina (20%) för friska fiskar och optimal färgbildning. Eftersom blågröna alger endast äts i måttliga mängder av fiskar i det vilda bör spirulinainnehållet inte överstiga 20%.Foderrekommendation: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter.
 • Min 100ml

  Min 100ml
  Världens mest sålda fiskfoder. TetraMin Flingfoder finns i flera storlekar. Regelbunden utfodring leder till en minsknad mängd nitrat & därför bättre vattenkvalitet.
 • JBL Clearol Slamborttagare 100 ml

  JBL Clearol Slamborttagare 100 ml
 • JBL NovoRift Fiskfoder 250 ml

  JBL NovoRift Fiskfoder 250 ml
 • JBL Pronovo Red Flakes M Fiskfoder för Guldfisk 250 ml

  JBL Pronovo Red Flakes M Fiskfoder för Guldfisk 250 ml
  Komplett fiskfoder för guldfiskDet här är ett komplett fiskfoder till guldfisk. Flingfodret främjar en hälsosam matsmältning och klara färger hos fiskarna. Maten innehåller naturliga ingredienser såsom räkor, lax och spirulina och är utan konstgjorda tillsatser. Passar guldfiskar med en storlek på 8-20 cm. Utfodringsguide: Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuter.  Unga, växande fiskar: 3-4 gånger om dagen, så mycket de äter på några minuter.  Förpackningsstorlek:250 ml
 • JBL ProSilent a300 Luftpump

  JBL ProSilent a300 Luftpump
  Skapa en hälsosam miljö i ditt färskvatten- eller saltvattenakvarium!JBL ProSilent a300 Airfilter är ett enkelt filter att installera och ger både dina fiskar och växter en hälsosam miljö att leva i och håller akverievattnet klart. Pumpen är tyst och kan pumpa upp till 300 liter/h. Pumpen är anpassad för akvarier mellan 100 och 400 liter. I paketet ingår:PumpSyreslangarSyresten
 • sera Vipagran Nature Softgranulat - 1000 ml

  sera Vipagran Nature Softgranulat - 1000 ml
  sera Vipagran Nature är ett mjukt granulat tillverkat av noggrant utvalda och beredda råvaror. Det är lämpligt för alla akvariefiskar. Fodret innehåller 4 % insektsmjöl som högkvalitativ proteinkälla samt prebiotika som kan stödja matsmältningen. sera Vipagran Nature ären särskilt naturlig näring som kan främja en sund tillväxt och kraftfull utveckling hos fiskarnas. Det innehåller inga färgämnen eööer konserveringsmedel, eftersom "Nature" står för naturligt på riktigt! Det formstabila och långsamt sjunkande mjuka granulatfodret är lättsmält och förorenar inte akvarievattnet. Tack vare partiklarnas mjuka och smidiga struktur är fodret också lämpligt för fiskar med liten mun och smal matstrupe. sera Vipagran Nature Softgranulat i överblick: Helfoder för all akvariefisk Lämpligt även för fisk med liten mun och smal matstrupe Balanserad formel: enoptimal näringstillförsel, kan stödja tillväxten och fiskarnas utveckling Berikat med 4 % insektsmjöl (Hermetia): högkvalitativ och resursbesparande proteinkälla Formstabila, förorenar inte vattnet Näringsrikt och lättsmält, mycket hög acceptans Nature: utan färgämnen och konserveringsmedel, endast naturliga ingredienser Tillverkas i Tyskland