Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fiskmat

Här hittar du fiskmat från flera olika varumärken. Det är enkelt att beställa allt från flingor och tabletter till granulat. Se till att dina fiskar inte simmar omkring hungriga.

Tetra, JBL och Vitakraft är stora tillverkare av fiskmat och erbjuder ett väldigt brett sortiment. Köp rätt sorts foder till dina fiskar.

Typer av fiskfoder: Flingor | Pellets

Populärt inom fiskmat

 • JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoFect Fiskfoder (100 ml)
  Fodertabletter till grönlingarDet här är ett idealtiskt foder i tablettform anpassade för grönlingar (loaches) mellan 1 - 20 cm. Fodertabletterna kan antingen fästas på glasrutan med ett lätt tryck från insidan eller läggas på botten av akvariet. Fodret innehåller naturliga ingredienser såsom algen spirulina som ger en näringrik kost till dina akvariefiskar. Utfodringsguide:Vuxna fiskar: 1-2 gånger om dagen, så mycket som de äter på några minuterFörpackningsstorlek:100 ml250 ml
 • JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml

  JBL Novobea Fiskfoder för Unga Fiskar 100 ml
  Fiskfoder för små akvariefiskarDet här är ett foder avsett för små akvariefiskar som är mellan 3 – 10 cm stora. Fiskmaten är prebiotisk och innehåller kostfibrer som förser maten med nyttiga tarmbakterier för att främja en hälsosam matsmältning.  Fodret innehåller naturliga ingredienser utan konstgjorda tillsatser. Maten passar kräsna fiskar tack vare högkvalitativa råvaror såsom vitlök, lax, bläckfisk och räkor.  Utfodringsguide: 1–2 gånger om dagen, så mycket som de äter upp på några minuter. 
 • JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml

  JBL NovoGranoMix CLICK Mini 100 ml
  Fiskfoder till små akvariefiskarDetta fiskfoder passar för dig som har akvarium med flera olika små fiskar. Fiskmaten är anpassad för olika typer av akvariefiskar med en storlek på 3-10 cm. Granulatet i fodret grumlar inte vattnet och förebygger oönskad algtillväxt.   Fiskmaten är prebiotisk och innehåller bland annat krill och spirulina som främjas fiskarnas vackra färger. Fodret passar även den mer kräsna fisken tack vare högkvalitativa råvaror såsom vitlök, lax, bläckfisk och räkor.  Utfodringsguide: Ge foder 1-2 gånger om dagen, så mycket som kan ätas inom några minuter. Unga, växande fiskar 3-4 gånger om dagen på samma sätt. Maten doseras enkelt genom att klickas ut.  
 • TetraRubin flingfoder - 250 ml

  TetraRubin flingfoder - 250 ml
  TetraRubin innehåller alla nödvändiga näringsämnen, vitaminer och spårämnen. Särskilda ingredienser (inga hormoner) förstärker de naturliga färgerna hos dina fiskar. En balanserad halt av stabiliserat vitamin C ökar fiskarnas motståndskrafter, främjar en hälsosam tillväxt och förhindrar näringsbrist. Fördelarna med TetraRubin flingfoder: Den färgförstärkande effekten är synlig redan efter två veckors utfodrande med TetraRubin Väl beprövad Tetra flingkvalitet - det betyder ett lättsmält foder med lång hållbarhet Flingorna har utmärkta flytegenskaper och fiskarna kan äta på ett naturligt sätt TetraRubin har en hög acceptansnivå bland all tropisk fisk Grumlar ej vattnet Tillbaka till flingfoder

Fler tips på fiskmat

 • Pronovo Red Flakes M 250ml

  Pronovo Red Flakes M 250ml
  Prebiotiskt, sjunkande foder: Kostfiber i fodret tillhandahåller tarmbakterierna med mat för en hälsosam matsmältning Naturliga råvaror utan konstgjorda tillsatser för en naturlig kost och friska guldfiskar Mycket hög acceptans även hos olika guldfiskraser, tack vare högkvalitativa råvaror som räkor, lax och bläckfisk Med högkvalitativt naturligt astaxantin från krill och spirulina, som säkerställer perfekt färgbildning hos guldfiskar Förpackningsinnehåll: Originalförseglad, luft- och ljusförtätad, återvinningsbar burk med doseringshjälpmedel
 • Tetra TetraMin Crisps - Flingor - 10 liter

  Tetra TetraMin Crisps - Flingor - 10 liter
  Tetra TetraMin Crisps - Flingor - 10 liter
 • Hikari Cichlid Excel Mini Pellet - 250 g

  Hikari Cichlid Excel Mini Pellet - 250 g
  Hikari Cichlid Excel Mini Pellet - 250 g
 • JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 250 ml

  JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 250 ml
  JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 250 ml
 • Seachem Nourish - Fodertillskott - 100 ml

  Seachem Nourish - Fodertillskott - 100 ml
  Seachem Nourish - Fodertillskott - 100 ml
 • Tropical Shrimp Sticks - Räkfoder - 250 ml

  Tropical Shrimp Sticks - Räkfoder - 250 ml
  Tropical Shrimp Sticks - Räkfoder - 250 ml
 • JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 1000 ml

  JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 1000 ml
  JBL ProNovo Cichlid Grano - M - 1000 ml
 • Tetra Tablets TabiMin - 275 st

  Tetra Tablets TabiMin - 275 st
  Tetra Tablets TabiMin - 275 st
 • DiscusX Nutriboost Gold - Fodertillskott - 95 g

  DiscusX Nutriboost Gold - Fodertillskott - 95 g
  DiscusX Nutriboost Gold - Fodertillskott - 95 g
 • Tropical Goldfish Color Flakes - Flingor - 250 ml

  Tropical Goldfish Color Flakes - Flingor - 250 ml
  Tropical Goldfish Color Flakes - Flingor - 250 ml
 • Tetra Goldfish Flakes - Flingor - 100 ml

  Tetra Goldfish Flakes - Flingor - 100 ml
  Tetra Goldfish Flakes - Flingor - 100 ml
 • JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)

  JBL NovoTab Fiskfoder (100 ml)
  Komplett fiskfoder i tablettform för alla slags akvariefiskarDetta fiskfoder kommer i ett smidigt tablettformat som antingen kan fästas mot akvarieglaset eller läggas på botten. Passar bra för bottenboende fiskar och alla slags akvariefiskar på 1-20 cm i samtliga vattenskikt. Utfodring: Ges 1-2 gånger dagligen i en så pass stor mängd att maten kan ätas upp inom några minuter.
 • HS Aqua Spirulina Pellets - M - 1000 ml

  HS Aqua Spirulina Pellets - M - 1000 ml
  HS Aqua Spirulina Pellets - M - 1000 ml
 • HS Aqua Guppy Flakes - 200 ml

  HS Aqua Guppy Flakes - 200 ml
  HS Aqua Guppy Flakes - 200 ml
 • Tetra Cichlid Sticks - 10 L

  Tetra Cichlid Sticks - 10 L
  Tetra Cichlid Sticks - 10 L
 • Tropical Malawi Flakes - 1 kg

  Tropical Malawi Flakes - 1 kg
  Tropical Malawi Flakes - 1 kg (påse)
 • Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 60 g

  Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 60 g
  Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 60 g
 • Tropical Discus Gran D-50 Plus - Granulat - 1000 ml

  Tropical Discus Gran D-50 Plus - Granulat - 1000 ml
  Tropical Discus Gran D-50 Plus - Granulat - 1000 ml
 • JBL ProNovo Bel - Flingor - M - 250 ml

  JBL ProNovo Bel - Flingor - M - 250 ml
  JBL ProNovo Bel - Flingor - M - 250 ml
 • Tetra Weekend - 6 dagar

  Tetra Weekend - 6 dagar
  Tetra Weekend - 6 dagar
 • JBL ProNovo Bel Grano Click - M - 250 ml

  JBL ProNovo Bel Grano Click - M - 250 ml
  JBL ProNovo Bel Grano Click - M - 250 ml
 • sera Discus Granulat Nature - Ekonomipack: 2 x 250 ml

  sera Discus Granulat Nature - Ekonomipack: 2 x 250 ml
  sera Discus Granulat Nature är ett perfekt helfoder för all diskusfisk. Det är berikat med naturliga ingredienser, för står det "Nature" på utsidan är innehållet också naturligt! Det framställs helt utan tillsatser av färgämnen och konserveringsmedel. Förutom akvatiskt protein innehåller de varsamt tillverkade och mjuka granulaten också mineralrika ingredienser som kan främja en sund utveckling samt upprätthålla det naturliga immunförsvaret och fertiliteten hos dina akvarieinvånare. Dessutom innehåller fodret vitlök och prebiotiska ingredienser, vilket gör det mycket gott och lättsmält. De sjunkande mjuka granulaten blir snabbt smidiga i vattnet, sväller inte och förlorar inte sin form, så vattnet förorenas inte. sera Discus Granulat Nature i överblick: Helfoder för all diskusfisk (inklusive ungfisk) och andra krävande akvariefiskar Varsamt framställda, mjuka granuler Proteinrika och mineralrika ingredienser: kan stödja en hälsosam utveckling och välbefinnande Vitlök prebiotiska komponenter: ger maten en god smak och kan stödja en sund matsmältning Berikat med 4% krill: protein- och mineralkälla Sjunkande granulat: blir smidig när den är fuktig, sväller inte utan behåller sin form Belastar inte vattnet Naturligt: utan färgämnen och konserveringsmedel, endast naturliga ingredienser Tillverkas i Tyskland
 • Insect Menu Flakes 250 ml

  Insect Menu Flakes 250 ml
  Mångfaldig föda i form av flingor baserat på 3 insekter: mjölmask (15%), silkeslarv (15%) och mjölgris (15%) för allätande och köttätande fiskar. Innehåller endast insektprotein med hög smältbarhet, rikt på essentiella aminosyror för fisk. Högt fettinnehåll, inklusive omega-3- och omega-6-fettsyror, som är en energikälla för fiskar och stödjer hudens funktion. Insektsprotein stimulerar tillväxten av mjölksyrabakterier med probiotiska egenskaper, vilket påverkar bättre matsmältning, snabbare tillväxt och ökad resistens hos fiskarna. Den betydande mängden kitin från insekter aktiverar immunförsvarsceller, stöder tarmens naturliga bakterieflora och ökar absorptionen av näringsämnen. Regelbunden användning av maten accelererar tillväxten, stärker resistensen, reglerar matsmältningen och minskar belastningen på akvariet med ämnen som omvandlas. Optimal fosforhalt tillgodoser fiskarnas behov och begränsar algblomningen. Användningen av insekter i maten INSECT MENU är inte bara en anpassning till fiskarnas naturliga diet, utan också mindre påfrestning på miljön: minskad vatten- och energiförbrukning samt mindre koldioxidavtryck. Innehåller inga färgämnen och konserveringsmedel.
 • Tetra TetraMin Mini Granules - 100 ml

  Tetra TetraMin Mini Granules - 100 ml
  Tetra TetraMin Mini Granules - 100 ml
 • Ocean Nutrition - Discus Flakes - 34 g

  Ocean Nutrition - Discus Flakes - 34 g
  Ocean Nutrition - Discus Flakes - 34 g
 • HS Aqua Glass Cup Feeder - S

  HS Aqua Glass Cup Feeder - S
  HS Aqua Glass Cup Feeder - S
 • ArtemioMix Artemia Eggs & Salt for Live Food 200 ml

  ArtemioMix Artemia Eggs & Salt for Live Food 200 ml
  JBL ArtemioMix. Mix av Artemia-ägg och salt för blandning. Levande mat för tropiskt sötvatten och marin fisk. Blandad mat bestående av saltlakeägg, salt och mikroalger för dieten för akvariefisk.
 • Hikari Micro Wafers - 45 g

  Hikari Micro Wafers - 45 g
  Hikari Micro Wafers - 45 g
 • Hikari Cichlid Gold Baby Pellet - 250 g

  Hikari Cichlid Gold Baby Pellet - 250 g
  Hikari Cichlid Gold Baby Pellet - 250 g
 • JBL ProNovo Red Flakes - M - 250 ml

  JBL ProNovo Red Flakes - M - 250 ml
  JBL ProNovo Red Flakes - M - 250 ml
 • Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 150 g

  Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 150 g
  Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 150 g
 • Ocean Nutrition - Reef Pulse - Korallfoder - 120 g

  Ocean Nutrition - Reef Pulse - Korallfoder - 120 g
  Ocean Nutrition - Reef Pulse - Korallfoder - 120 g
 • Ocean Nutrition - Cichlid Vegi Pellets Medium - 200 g

  Ocean Nutrition - Cichlid Vegi Pellets Medium - 200 g
  Ocean Nutrition - Cichlid Vegi Pellets Medium - 200 g
 • Tropical Discus Gran Wild - 250 ml

  Tropical Discus Gran Wild - 250 ml
  Tropical Discus Gran Wild - 250 ml
 • Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 6 kg

  Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 6 kg
  Dr Bassleer Biofish Food - Chlorella - M - 6 kg
 • HS Aqua Cichlid Flakes - 200 ml

  HS Aqua Cichlid Flakes - 200 ml
  HS Aqua Cichlid Flakes - 200 ml
 • HS Aqua Discus Granules - 1000 ml

  HS Aqua Discus Granules - 1000 ml
  HS Aqua Discus Granules - 1000 ml
 • Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 150 g

  Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 150 g
  Dr Bassleer Biofish Food - Forte - L - 150 g
 • Tetra TetraMin Flakes - Flingor - 100 ml

  Tetra TetraMin Flakes - Flingor - 100 ml
  Tetra TetraMin Flakes - Flingor - 100 ml
 • Tetra Cichlid Crisps - Flingor - 500 ml

  Tetra Cichlid Crisps - Flingor - 500 ml
  Tetra Cichlid Crisps - Flingor - 500 ml
 • Tetra Tablets TabiMin - 1040 st

  Tetra Tablets TabiMin - 1040 st
  Tetra Tablets TabiMin - 1040 st
 • Tropical Mini Wafers Mix - 100 ml

  Tropical Mini Wafers Mix - 100 ml
  Tropical Mini Wafers Mix - 100 ml
 • Green wafers 900 ml / 405g

  Green wafers 900 ml / 405g
  Vegetabiliskt foder i form av sjunkande wafers. Green Wafers innehåller bland annat en stor andel av kostfiber från olika slags spannmål och alger som reglerar matsmältning och skyddar fiskar mot förstoppning. Green Wafers är avsett för daglig utfodring av växtätande och allätande malar samt andra akvariefiskar som äter på bottnen av akvariet. Wafers storlek: diameter 18 mm - 2 mm tjock.
 • Tropical Koi Wheat Germ &amp Garlic - S - 5L /1,5 kg

  Tropical Koi Wheat Germ &amp Garlic - S - 5L /1,5 kg
  Tropical Koi Wheat Germ &: Garlic - S - 5L /1,5 kg
 • HS Aqua Red Power Granules - S - 1000 ml

  HS Aqua Red Power Granules - S - 1000 ml
  HS Aqua Red Power Granules - S - 1000 ml
 • HS Aqua Crusta Chitin+ - 100 ml

  HS Aqua Crusta Chitin+ - 100 ml
  HS Aqua Crusta Chitin+ - 100 ml
 • Ocean Nutrition - Formula Two Flakes - 34 g

  Ocean Nutrition - Formula Two Flakes - 34 g
  Ocean Nutrition - Formula Two Flakes - 34 g
 • Vital Aquatics Discus Growth - Pellets - 90 g

  Vital Aquatics Discus Growth - Pellets - 90 g
  Vital Aquatics Discus Growth - Pellets - 90 g
 • Tropical Ichtio-Vit - 5L / 1 kg

  Tropical Ichtio-Vit - 5L / 1 kg
  Tropical Ichtio-Vit - 5L / 1 kg
 • Ocean Nutrition - Formula One Marine Pellets Small - 100 g

  Ocean Nutrition - Formula One Marine Pellets Small - 100 g
  Ocean Nutrition - Formula One Marine Pellets Small - 100 g
 • Ocean Nutrition - Brine Shrimp Plus Flakes - 34 g

  Ocean Nutrition - Brine Shrimp Plus Flakes - 34 g
  Ocean Nutrition - Brine Shrimp Plus Flakes - 34 g
 • Hikari First Bites Powder - Yngelfoder 10 g

  Hikari First Bites Powder - Yngelfoder 10 g
  Hikari First Bites Powder - Yngelfoder 10 g