Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Tuggleksaker

Tåliga bitleksaker och tuggleksaker till hundar

Hundar gillar att tugga och bita på saker. Det är en del av deras natur och det gäller att tillgodose det på ett bra sätt. Det finns många bra tuggleksaker som tål bett och även såna som låter. Här hittar du mjuka bollar, nylonben och tuggringar av olika slag. Allt för din hunds tuggbehov.

Populärt inom tuggleksaker

 • KONG Stuff-A-Ball - Large: Ø ca 9 cm

  KONG Stuff-A-Ball - Large: Ø ca 9 cm
  Numera måste hunden inte längre "arbeta" för sin mat. Jakt är för många hundar nuförtiden bara en lek som förbättrar konditionen och tränar koncentration och intelligens. Att gnaga av köttet från benen var inte bara bra för att motverka hungern, det stärkte också käkmusklerna och vårdade tänderna. Med KONG Stuff-A-Ball kan du erbjuda din hund allt detta. Tristess och negativt beteende motverkas med denna leksak. KONG Stuff-A-Ball studsar och hoppar helt oförutsägbart. En stor utmaning för din hunds jakt- och lekinstinkter, och din hund blir sporrad att springa efter, fånga och tugga på leksaken. Kong kan fyllas med foder eller godis - belöna din hund för "hårt arbete" och fördubbla nöjet! Storlek Large passar hundar mellan 15 - 30 kg Diameter: ca 9 cm Hänvisning: Ingen leksak är helt oförstörbar. Som med alla andra produkter, övervaka ditt husdjur när den leker med denna leksak. Kontrollera den regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det saknas delar för att undvika att din hund eventuellt skadar sig.
 • Bam-bones Plus Biff (M)

  Bam-bones Plus Biff (M)
  Tuggleksak i form av benBambones Plus är en hållbar tuggleksak för intensivt tuggande. Tuggleksaken är tillverkad av bambu och nylon.Den ojämna strukturen hjälper till att rengöra hundens tänder och tandkött. Tuggleksaken har en härlig smak av biff som vi tror din hund kommer älska!Mått:S: 10,2 x 8,5 x 3,5 cmM: 14 x 12 x 5 cmL: 18 x 15 x 6 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Bam-bones Lax (17,5 cm)

  Bam-bones Lax (17,5 cm)
  Bam-bones LaxBam-bones är en lite speciell typ av hundleksak - det är nämligen tuggleksaker med smak! Din hund kanske älskar att tugga, men man kan ju inte servera hur många tuggben som helst per vecka - då kommer en hundleksak som denna väl till pass!Bam-bones Lax är tillverkad av en blandning av polypropylen och bambufiber. Tuggleksakens form gör den lätt att greppa, både med munnen och med tassarna!När hunden tuggar på hundleksaken så får den härlig aktivering samtidigt som tandköttet masseras och hunden får hjälp med att hålla tänderna rena. Tuggleksaker som dessa är ett utmärkt komplement till annan aktivering och daglig tandborstning!Dessa Bam-bones är anpassade för hundar som gillar att tugga! Har du en hund som tuggar mycket och är stark i käkarna, och brukar ha en tendens till att ha sönder sina tuggleksaker - välj Bam-bones Plus istället!Storlekar:14 cm17,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Bam-bones Plus Kyckling (M)

  Bam-bones Plus Kyckling (M)
  Hållbar hundleksak i form av tuggbenBam-bones Plus är en hållbar hundleksak för intensiva tuggare - med läcker smak! Hundleksaken är gjord av bambu och nylon, vilket gör den hållbar! Den ojämna strukturen rengör hundens tänder och tandkött.Storlekar:S: 10,2 x 8,5 x 3,5 cmM: 14 x 12 x 5 cmL: 18 x 15 x 6 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 

Fler tips på tuggleksaker

 • Gummitugger Stor Leksak

  Gummitugger Stor Leksak
  Leksak Gummitugge för Stor Hund: Ultimat Tugglek för Stora Hundar! Denna tuggleksak är särskilt framtagen för stora hundar och tillverkad av kraftigt naturligt gummi. Med dess knottriga och mönstrade&hellip:
 • Playing Rope With WovenIn Ball Braid Mix Ø 8 / 38 cm

  Playing Rope With WovenIn Ball Braid Mix Ø 8 / 38 cm
  Apporteringsleksak till hundar som älskar att både hämta leksaker & kampa. Repleksak i polyesterrep för kastlekar som hunden också kan bita i. Att leka med hundleksaker är ett bra sätt att förstärka bandet mellan dig & din hund. Trixie Playing Rope With Woven-In Ball
 • Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm

  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cm
  Kong Wubba No Stuff Zebra 40 cmVäldigt slitstark leksak som passar utmärkt för drag- och apportlekar då den helt och hållet saknar fyllning, vilket minskar risken för oreda efter sönderslitna leksaker. Leksaken har ett prasslande läte och den långa s
 • Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. M: Ø 16 x H 3,2 cm

  Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. M: Ø 16 x H 3,2 cm
  Att leka och äta snacks hör säkert till din fyrbenta kompis favoritaktiviteter, eller hur? Med Ferplast Smile tuggring kan du kombinera båda dessa intressen på en och samma gång. På baksidan kan den snygga ringen kan fyllas med torrfoder eller godis, som din hund kan arbeta sig till för bit genom att tugga och leka. Den ojämna ytan gör att tänder och tandkött masseras och rengörs när hunden sysselsätter sig med tuggringen. Ferplast Smile tuggring, svart i korthet: Robust tuggring för små till stora hundar Kan fyllas med godis: perfekt för långvarig sysselsättning Kan stödja tandhälsan: tillverkad med bikarbonatkristaller Skön att tugga på: masserar tandköttet Tillverkad av slitstarkt, ogiftigt material Främjar lekinstinkten Med tilltalande köttarom Made in Italy Färg: svart Material: 100 % TPU (termoplastisk elastomer) Mått: XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm S: Ø 12 x H 2,4 cm M: Ø 16 x H 3,2 cm L: Ø 20 x H 3,9 cm Artikelns vikt: 35,105,225,465 g Skötselråd: kan diskas i diskmaskin Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Ferplast Smile tuggring, röd - Stl. XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm

  Ferplast Smile tuggring, röd - Stl. XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm
  Att kombinera nytta med nöje – det är det inte bara vi människor som gillar. Även din fyrbenta vän kommer att älska att leka med den glittrande ringen och behöva jobba för sitt godis, medan den ojämna ytan på Ferplast Smile tuggringen gör att tänderna blir fria från plack och tandbeläggningar. Dessutom masseras hundens tandkött på ett skonsamt sätt när den tuggar och den kan leva ut sin lek- och tugginstinkt i fulla drag. Ferplast Smile Kauring, röd i korthet: Slitstarkt tuggring för små till stora hundar Kan fyllas med godis: perfekt för att hålla hunden sysselsatt under en lång tid Stödjer tand- och munhygienen: med bikarbonatkristaller, motverkar plack och tandbeläggning Masserar tandköttet: ökar tugglädjen ytterligare Tillverkad av robust, ogiftigt material Främjar lekinstinkten Tilltalande köttarom Made in Italy Färg: röd Material: 100 % TPU (termoplastisk elastomer) Mått: XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm S: Ø 12 x H 2,4 cm M: Ø 16 x H 3,2 cm L: Ø 20 x H 3,9 cm Artikelns vikt: 35,105,225,465 g Skötselråd: kan diskas i diskmaskin Notera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Wubba Weaves w/Rope Large 38 cm

  Wubba Weaves w/Rope Large 38 cm
  Repleksak - Repfigur med repknutar till hunden. Ansikte, armar & ben är tåliga bomullsflossknutar. Hundleksak Kong Wubba Weaves w/Rope Flerfärgad.
 • Dog Toy Pori Dog Beige 17cm

  Dog Toy Pori Dog Beige 17cm
  Hunter Pori hundleksak med söt hund-design. Fluffig leksak i brun plysch som passar de flesta hundar. Med pipljud och en taggig boll i kroppen. Tvättas vid behov i maskin, 30°C. Observera: ingen leksak är oförstörbar, kontrollera leksaken regelbundet och håll uppsikt.
 • BE NORDIC Playing Rope with Wovenin Ball White Ø 7 cm Längd 20 cm

  BE NORDIC Playing Rope with Wovenin Ball White Ø 7 cm Längd 20 cm
  Slittåliga stilrena repbollar från Trixie med rephandtag för för små, mellanstora & större hundar. Handöglan gör repbollen enkel att slunga iväg, tillverkad i polyester/bomull. Kollektionen är inspirerad av Tysklands norra kust där landskapet består av mestadels strand och hav. Hundleksakerna är tillverkade av robusta rep i stilrena färger som matchar strand & hav. Trixie NORDIC Playing Rope with Woven-in Ball
 • Digby & Fox Tuggleksak - Räv

  Digby & Fox Tuggleksak - Räv
  Digby & Fox Tuggleksak - RävRolig hundleksak gjord av mockaläder, fylld med växtfibrer från gräs. Detta är en leksak gjord på naturliga ingredienser som är fri från plast och gifter.  Egenskaper Tillverkad av mockaläder Fylld med växtfibrer från
 • Digby & Fox Tuggleksak - Toffla

  Digby & Fox Tuggleksak - Toffla
  Digby & Fox Tuggleksak - TofflaRolig hundleksak gjord av mockaläder, fylld med växtfibrer från gräs. Detta är en leksak gjord på naturliga ingredienser som är fri från plast och gifter.  Egenskaper Tillverkad av mockaläder Fylld med växtfibrer fr
 • Junior Pacifier/Dummy Rubber Various Colours Mix 9 cm

  Junior Pacifier/Dummy Rubber Various Colours Mix 9 cm
  Valpleksak gumminapp från Trixie - Hundleksak för valpar i naturgummi som masserar kliande tandkött med växande tänder. Gumminapparna säljs styckvis i osorterade pastellfärger. Storlek: 9 cm. Trixie Junior Pacifier Natural Rubber
 • Funball Med Rep grön M

  Funball Med Rep grön M
  Treat Dispensing Chew Ball finns med ett rep för att apport-lek! Vår extremt tåliga tuggboll är trädd på ett starkt knutet nylonrep, flyter i vatten och studsar också. Säker för tänder och tandkött.
 • Tuggleksak - Hulken

  Tuggleksak - Hulken
  Hulken Tuggleksak - Äventyret Väntar! Introducerar Hulken Tuggleksak, den ultimata leksaken för din fyrbenta vän. Inspirerad av den kraftfulla Hulken från Avengers, kommer denna leksak utan tvekan&hellip:
 • Dog Toy Basil Cotton Red 48 cm

  Dog Toy Basil Cotton Red 48 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Kampleksaker
 • Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm

  Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm
  Att leka och äta snacks hör säkert till din fyrbenta kompis favoritaktiviteter, eller hur? Med Ferplast Smile tuggring kan du kombinera båda dessa intressen på en och samma gång. På baksidan kan den snygga ringen kan fyllas med torrfoder eller godis, som din hund kan arbeta sig till för bit genom att tugga och leka. Den ojämna ytan gör att tänder och tandkött masseras och rengörs när hunden sysselsätter sig med tuggringen. Ferplast Smile tuggring, svart i korthet: Robust tuggring för små till stora hundar Kan fyllas med godis: perfekt för långvarig sysselsättning Kan stödja tandhälsan: tillverkad med bikarbonatkristaller Skön att tugga på: masserar tandköttet Tillverkad av slitstarkt, ogiftigt material Främjar lekinstinkten Med tilltalande köttarom Made in Italy Färg: svart Material: 100 % TPU (termoplastisk elastomer) Mått: XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm S: Ø 12 x H 2,4 cm M: Ø 16 x H 3,2 cm L: Ø 20 x H 3,9 cm Artikelns vikt: 35,105,225,465 g Skötselråd: kan diskas i diskmaskin Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • groovy Ball Lila S

  groovy Ball Lila S
  Extremt hållbar för kraftiga tuggare Fungerar med Starmark Everlasting Treats Fyll eller frys små godbitar inuti Treat ball-systemet främjar lek, vilket hjälper till att minska ångest och tråkighetsbeteenden Leksaken flyter i vatten Hjälp till att förebygga destruktiva tråkighetsbeteenden med Everlasting Groovy Ball. Tillverkad av ett mjukt, men rivresistent material som står emot även starka tuggare. Den kan frysas för ett svalkande sommartreat och är diskmaskinssäker för enkel och bekväm rengöring. Erbjud timmar av interaktivt tuggutmaning. Använd med en Everlasting Treat eller små godbitar. Passar små hundar.
 • Hard Bone Chicken Nylon 15 cm

  Hard Bone Chicken Nylon 15 cm
  Hårt & slitstarkt hard bone chicken nylonben från Bone Appetit med god kycklingmak. Nylonbenet hjälper till att rengöra din hunds tänder. Medelstort nylonben som passar hundar från 2-20 kg.
 • Junior Rope Knot Ball Multicolored Ø 6 cm

  Junior Rope Knot Ball Multicolored Ø 6 cm
  Repknut för valpar. Bomullsrep som är skönt för valptänder att tugga på. Pastellfärgad repboll till småhundar och valpar. Repbollen kompletterar valpens leksakslåda. Trixie Junior Rope Knot Ball Cotton - Puppy Toy
 • Jaxx Braided Tug Black & Yellow 27cm

  Jaxx Braided Tug Black & Yellow 27cm
  Repfläta - Kampfläta flätad med gummidetaljer och handtag. Tåligare hundleksak för lite intensivare lekar. KONG Jaxx är byggd av slitstarka material som är utformade för att belöna lämpligt tuggbeteende samtidigt som de uppfyller instinktiva behov. Kong Jaxx Braided Tug Black & Yellow
 • Kong Extreme Dental med rep - M

  Kong Extreme Dental med rep - M
  Kong Extreme Dental med rep - M Dessa Extreme Kong hundleksaker är starka nog att klara de allra tuffaste "Tuggarna" Leksakerna är tillverkade av punktering-resistent rågummi för oöverträffad styrka, hållbarhet. Denna variant: Extreme Dental med rep,
 • Junior Cooling Bone Rubber Various Colours Mix 10 cm

  Junior Cooling Bone Rubber Various Colours Mix 10 cm
  Kylande hundben för valpar - Valpleksak kylben i naturgummi från Trixie - Hundleksak för valpar i naturgummi som masserar kliande tandkött med växande tänder. Gummibenet säljs styckvis i osorterade pastellfärger. Storlek: 10 cm. Trixie Junior Cooling Bone Puppy Toy Natural Rubber
 • Little&Bigger Floss (15 cm)

  Little&Bigger Floss (15 cm)
  Little&Bigger floss med 2 knutar är en rolig och aktiverande leksak för hundar i alla åldrar. Utmärkt att användas för roliga lekstunder, som tuggleksak men även för träning. Finns i olika storlekar.
 • Kong Extreme (XXL)

  Kong Extreme (XXL)
  Dessa Extreme Kong hund leksaker är starka nog att klara de allra tuffaste "Tuggarna" Leksakerna är tillverkade av punktering-resistent rågummi för oöverträffad styrka, hållbarhet. Kupol formen gör att leksaken studsar oförutsägbart i varje riktning.
 • Trixie Junior Knot Ball av rep med kastslinga - Ø 6 cm, ca 23 cm lång

  Trixie Junior Knot Ball av rep med kastslinga - Ø 6 cm, ca 23 cm lång
  Inte heller särskilt vassa valptänder kan förstöra denna robusta leksak så enkelt: Trixie Junior Knot Ball på en kastslinga är gjord av en särskilt slitstark bomullsblandning och är jättekul att tugga på och leka dragkamper med. Lekrepet för valpar är utrustat med långa knutar och ett grepp som gör det enkelt att kasta och hämta det. Dessutom är en robust boll invävd i repet, vilket gör lekarna ännu roligare. Repen i Trixie Junior Knot Ball på kastslinga är gjorda av tandvänliga material och dess fibrer kan till och med stödja din valps tandhygien medan den tuggar på leksaken. Trixie Junior Knot Ball på kastslinga i överblick: Hållbart dragkampsrep för valpar Mångsidigt skoj: perfekt för dragkamper, att tugga på, kasta och apportera Tillverkad av resistenta material: tål vassa tänder, särskilt tandvänliga material Långa knutar och grepp: gör det enkelt att kasta och hämta leksaken Stöder tandvården: fibrer rengör tänderna medan valpen leker, kan bidra till bättre munhygien Med en flätad boll: särskilt robust Färg: grå/mint/lila Material: bomullsblandning Storlek: totala mått: ca L 23 x B 8 x H 6 cm boll: Ø 6 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.
 • Junior Rustling Branch Rubber Various Colours Mix 10 cm

  Junior Rustling Branch Rubber Various Colours Mix 10 cm
  Valpleksak gummigren från Trixie - Hundleksak för valpar i naturgummi som masserar kliande tandkött med växande tänder. Gummikvisten säljs styckvis i osorterade pastellfärger. Storlek: 10 cm. Trixie Junior Rustling Branch Puppy Toy Natural Rubber
 • Dog Toy Ayla Cotton Rot Mix 36 cm

  Dog Toy Ayla Cotton Rot Mix 36 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Kampleksaker
 • Nylabone Puppy Dental Bone tuggben - L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm

  Nylabone Puppy Dental Bone tuggben - L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm
  Den som vill bli ett riktigt tuggproffs får börja träna tidigt! Nylabone Puppy Dental tuggben är perfekt för valpar som fortfarande har sina första tänder eller precis börjar byta tänder. Benet är gjort av mjuk, termoplastisk polymer och är särskilt skonsam mot din valps mun. Tuggleksaken uppfyller den naturliga tugginstinkter, vilket kan förhindra att hunden börjar tugga på saker den inte ska ägna sig åt - till exempel skor eller möbler. Dessutom är benet en sysselsättning som stöder tandhygienen. Tack vare knopparna på ytan främjas tandrengöringen. Hela valpleksaken smakar utsökt kyckling, vilket också uppmuntrar hunden att tugga. Nylabone Puppy Dental Bone i överblick: Litet tuggben för valpar upp till 7 kg Främjar och uppfyller hundens naturliga tuggbehov redan som valp Speciellt utformat för valpar: små, lätta ben, varsamma mot munnen, perfekt för hundar som fortfarande har sina första tänder Lugnar tandköttet: av mjukt, flexibelt material, idealiskt för valpar som byter tänder Små knoppar på benet: kan stödja tandhygien och minska plack och tandsten Med en utsökt kycklingsmak: i hela leksaken, kan inte slickas av, ökar lusten att tugga Trevligt och förnuftigt tidsfördriv: hjälper mot tristess, tandvärk och mot destruktiv tuggning Motståndskraftigt: robust material för extra långt tuggskoj Lättskött: kan lätt rengöras med varmt vatten om det behövs Made in USA Färg: ljusblått Material: mjuk termoplastisk polymer Mått: ca L 9,5 x B 3 x H 1,5 cm Artikelvikt: ca 20 g Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig. Säkerhetshänvisning: Det är viktigt att du väljer rätt storlek och typ av tuggben baserat på din hunds ålder, vikt och tuggkraft. Tuggben som inte är avsedda att användas som livsmedel bör vara tillräckligt stora för att uppmuntra att hunden tuggar med sidorna. Om det finns flera hundar i ditt hushåll bör du välja ett tuggben som är lämpligt för den största och starkaste bland dina hundar. Detta ben är inte lämpligt för kraftiga käkar eller för valpar med permanenta tänder. I genomsnitt börjar tandbytet hos valpar i åldern 4 till 8 månader, beroende på ras och storlek. Kraftiga tuggare kan behöva Nylabone Power Chew-leksaker. Tuggbenet är inte avsett för konsumtion. Om du tror att din hund kan ha svalt en del av tuggbenet, ta bort benet och kontakta veterinären.
 • Nylabone Moderate Dental Chicken (S)

  Nylabone Moderate Dental Chicken (S)
  Ett tuggben för munhälsanNylabones är till för att tugga på, inte äta. Men givetvis är de giftfria ändå. När en hund tuggar ”normalt” på benet höjs små borstliknande bitar i plasten som hjälper till att rengöra tänderna. Dessa små bitar (ungefär samma storlek som ett litet riskorn) är utformade för att lätt passera om de råkar ätas upp. Alla ben från Nylabone är smaksatta rakt igenom – det gör benet spännande och hunden sugen. Valpvarianterna har extra mycket smak för att vi ska vara säkra på att Nylabone är mer spännande än familjens skor. Om ett ben börjar förlora doft kan du skrapa det mot en hård yta för att liva upp smaken igen. Nylabone Moderate är perfekt för äldre hundar och för hundar som tuggar mindre intensivt. Benen hjälper till att rengöra tänderna och hålla plack och tandsten under kontroll.Storlek: S (0-11 kg)Varför Nylabone? • Tillfredsställer bl a. valpars tuggbehov • Minskar stress • Förhindrar destruktiv tuggning • Lindrar tristess & separationsångest • Tandvård – rengör tändernaNylabones ben sprider glädje hos hundar världen över. Och det är inte så konstigt: • Nylabones tuggben räcker längre • Den inbyggda smaken är svår att motstå • Benet släpper inga stora delar, och när ytan blir lite sliten, blir det båda godare och mer intressant för hunden
 • BE NORDIC Playing Rope Ball White Ø 13 cm

  BE NORDIC Playing Rope Ball White Ø 13 cm
  Stilren, slitstark repboll för mellan, - stora hundar, den största repbollen passar troligtvis även en tuffare mindre hund men på grund av den slitstarka bollens storlek & tyngd är det en utmärkt boll för stora hundraser. Repleksak för hund av kraftigt naturligt rep. Repbollen är tillverkad miljövänligt i norden. Trixie NORDIC Playing Rope Ball
 • Trixie kylande hundben av latex - 11 cm

  Trixie kylande hundben av latex - 11 cm
  På sommaren tillbringar vi vår tid gärna utomhus. Likaså vill våra hundar också helst uppehålla sig i det fria. Men hundar tål inte värme lika bra som människor, så vi hundägare måste vara vaksamma för att inte riskera att våra fyrbenta familjemedlemmar drabbas av överhettning. Detta kylande leksaksben av latex kan vara till hjälp varma dagar. Doppa benet i vattnet och tryck fast på det. Släpp trycket så suger svampen inuti benet upp vatten. När hunden sedan tuggar på benet friges vattnet genom de små hålen i benet. Så enkelt och på ett lekfullt sätt kan du se till att hunden får i sig tillräckliga mängder vatten under dagen! Skulle temperaturen skjuta riktigt i höjden kan det vattenfyllda benet frysas in för att ge hunden en riktigt effektiv avkylning - nästan lite som "glass för hundar"! Leksaksbenet av latex är perfekt att ta med på promenaderna. Det kan kastas och apporteras och flyter, till glädje för alla vattenälskande hundar. Kasta ut benet i vattnet och låt hunden hämta in det igen. En bättre lek finns nog inte för hunden när det är varmt ute! Benet är också utmärkt för valpar, särskilt när tänderna börjar "klia". Valpen kan tugga under tandömsningen och samtidigt utveckla käkmuskulaturen. Det kanske dessutom räddar några skor eller inredningen! Trixie kylande hundben av latex i överblick: Roligt, kylande hundben för stora och små hundar Perfekt för valpar under tandömsningen Med en svamp inuti: vatten sugs upp och friges genom hålen i benet när hunden tuggar Enkelt att frysa in: fräscht och avsvalkande att tugga på på sommaren Flyter: passar för apportering i vattnet Färg: röd, blå eller gul (färg kan inte väljas vid beställningen) Material: latex Mått: L 11 cm Hänvisning: Oavsett vilken leksak hunden leker med bör den hållas under uppsikt. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att vara säker på att hunden inte skadar sig.
 • Denta Fun Mintfresh Rugby Ball Natural Rubber Green 15 cm

  Denta Fun Mintfresh Rugby Ball Natural Rubber Green 15 cm
  Dentalfunboll - Hundleksak gummiboll, rugby. Denta Fun Mint-Fresh Rugby Ball med mintsmak. Tillverkad av naturgummi & hjälper till att rengöra tänderna & massera tandköttet med hjälp av gummipiggar. Trixie DentaFun Mintfresh RugbyBall
 • Bam-bones Plus Kyckling (L)

  Bam-bones Plus Kyckling (L)
  Hållbar hundleksak i form av tuggbenBam-bones Plus är en hållbar hundleksak för intensiva tuggare - med läcker smak! Hundleksaken är gjord av bambu och nylon, vilket gör den hållbar! Den ojämna strukturen rengör hundens tänder och tandkött.Storlekar:S: 10,2 x 8,5 x 3,5 cmM: 14 x 12 x 5 cmL: 18 x 15 x 6 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Dotz Circle Large 23,5x14,6x4,4cm

  Dotz Circle Large 23,5x14,6x4,4cm
  Gummiring - Kong Dotz Circle tuggleksak är försedd med knottrig gummiyta som är extra rolig att tugga på för hunden. Hundleksak som studsar oförutsägbart vilket är idealiskt för interaktiv lek med hunden. Gummipunkterna hjälper till att rena hundens tänder & tandkött. Kong Dotz Circle Dog Toy
 • Dog Toy Flocco Rope Red 95 cm

  Dog Toy Flocco Rope Red 95 cm
  - Hund > Hundleksaker & Spel > Kampleksaker
 • Tuggleksak Bionic Toss-N-Tug - 22,5 Cm

  Tuggleksak Bionic Toss-N-Tug - 22,5 Cm
  Tuggleksak Bionic Toss-N-Tug - 22,5 Cm
 • Rope Toy with Wovenin Ball Mix 44 cm Ø 7 cm

  Rope Toy with Wovenin Ball Mix 44 cm Ø 7 cm
  Bomullsapport för hundar & hundvalpar. Flossknut med boll & armar är lätt för hunden att hålla i & rolig att leka med. Passar lika bra hemma i vardagsrummet som på träningsplanen. Repleksaker är ganska tåliga. Trixie Denta Fun Rope Toy with Woven-in Ball.
 • Dog Toy Faro Dog Grey 19cm

  Dog Toy Faro Dog Grey 19cm
  Hunter Faro hundleksak med söt hund-design. Fluffig leksak som passar de flesta hundar. Utan pipljud och med fyllning. Tvättas vid behov för hand. Observera: ingen leksak är oförstörbar, kontrollera leksaken regelbundet och håll uppsikt.
 • Dog Toy Huggly Zoo Giraffe Tan 24cm

  Dog Toy Huggly Zoo Giraffe Tan 24cm
  Hunter Huggly hundleksak med söt giraff-design. Mjuk och mysig leksak i plysch och rep som passar små och medelstora hundar. Utan pipljud. Tvättas vid behov i maskin, 30°C. Observera: ingen leksak är oförstörbar, kontrollera leksaken regelbundet och håll uppsikt.
 • Dog Toy Canvas Maritime Sea Gull 30cm

  Dog Toy Canvas Maritime Sea Gull 30cm
  Hunter Canvas Marinetime hundleksak med fiskmås-design i härligt marina färger. Tålig leksak i canvas och rep som passar medelstora till stora hundar. Med pipljud för uppmuntran till lek. Tvättas vid behov i maskin, 30°C. Observera: ingen leksak är oförstörbar, kontrollera leksaken regelbundet och håll uppsikt.
 • Flossrep med gummiring, 41 / 12 cm

  Flossrep med gummiring, 41 / 12 cm
  Slittålig leksak i bomull och naturligt gummi Masserar hundens tandkött Lätt att kasta iväg. Passar bra till dragkamp Finns i två olika färger
 • Dragons Knots Medium/Large 27cm

  Dragons Knots Medium/Large 27cm
  Drake - Kong Dragon Knots hundleksak i plysch. Mjuk på utsidan med starka & hållbara rep med knutar på insidan. Hunden älskar det knutna repen som stimulerar deras naturliga instinkter på att tugga. Tuggleksak för hund med inbyggd pip gör leken extra rolig. Kong Dragons Knots Dog Toy
 • Winder Fox Medium Orange

  Winder Fox Medium Orange
  Räv - Kong Winders från Kong stimulerande tuggleksak för hund med pip lockar din hund till lek. Kong Winders Fox är en färgglad och stimulerande tuggleksak för hund med pip inuti. Repet av bomull på Kong-hundleksaken hjälper att locka till lek. Kong Winder Fox Medium Orange Dog Toy
 • KONG Wubba NoStuff Hundleksak - Cheetah

  KONG Wubba NoStuff Hundleksak - Cheetah
  KONG Wubba NoStuff Hundleksak - Cheetah Jätterolig och mångsidig leksak med smart design som gör leksaken lätt att greppa, både för dig och din hund. Helt utan fyllning, med pip. Wubba är tålig och fungerar lika bra till apportering som till draglek
 • Denta Fun Mintfresh Ball Natural Rubber Green 6 cm

  Denta Fun Mintfresh Ball Natural Rubber Green 6 cm
  Dentalfunboll - Hundleksak tandvänlig gummiboll rengör hundens tänder. Denta Fun Mint-Fresh Ball med mintsmak. Tillverkad av naturgummi & hjälper till att rengöra tänderna & massera tandköttet med hjälp av gummipiggar. Trixie DentaFun Mintfresh Ball
 • Bungee Tugger med ring, ø 10/56 cm

  Bungee Tugger med ring, ø 10/56 cm
  Polyester Ring gjord av TPR Med expander
 • Bungee dummy, polyester, 20 cm/47 cm

  Bungee dummy, polyester, 20 cm/47 cm
  Plysch/tyg (polyester) Med expander
 • Outward Hound Oh Planet Dog Orbee-Tuff Nooks Hundleksak - Gul

  Outward Hound Oh Planet Dog Orbee-Tuff Nooks Hundleksak - Gul
  Outward Hound Oh Planet Dog Orbee-Tuff Nooks Hundleksak - Gul Slitstark boll från Oh Planet som är fri från båda BPA och ftalater. Leksaken har en mintdoft som hjälper till att hålla hundens andedräkt fräsch. Tillverkat av Orbee-Tuff material som är
 • Ferplast Smile tuggring, röd - Stl. M: Ø 16 x H 3,2 cm

  Ferplast Smile tuggring, röd - Stl. M: Ø 16 x H 3,2 cm
  Att kombinera nytta med nöje – det är det inte bara vi människor som gillar. Även din fyrbenta vän kommer att älska att leka med den glittrande ringen och behöva jobba för sitt godis, medan den ojämna ytan på Ferplast Smile tuggringen gör att tänderna blir fria från plack och tandbeläggningar. Dessutom masseras hundens tandkött på ett skonsamt sätt när den tuggar och den kan leva ut sin lek- och tugginstinkt i fulla drag. Ferplast Smile Kauring, röd i korthet: Slitstarkt tuggring för små till stora hundar Kan fyllas med godis: perfekt för att hålla hunden sysselsatt under en lång tid Stödjer tand- och munhygienen: med bikarbonatkristaller, motverkar plack och tandbeläggning Masserar tandköttet: ökar tugglädjen ytterligare Tillverkad av robust, ogiftigt material Främjar lekinstinkten Tilltalande köttarom Made in Italy Färg: röd Material: 100 % TPU (termoplastisk elastomer) Mått: XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm S: Ø 12 x H 2,4 cm M: Ø 16 x H 3,2 cm L: Ø 20 x H 3,9 cm Artikelns vikt: 35,105,225,465 g Skötselråd: kan diskas i diskmaskin Notera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • Junior Rope Dumbbell Light/Lilac/Mint Multicolored 15 cm

  Junior Rope Dumbbell Light/Lilac/Mint Multicolored 15 cm
  Repfloss för valpar. Bomullsrep som är skönt för valptänder att tugga på. Repknuten kompletterar valpens leksakslåda. Trixie Junior Rope Dumbbell
 • Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. S: Ø 12 x H 2,4 cm

  Ferplast Smile tuggring, svart - Stl. S: Ø 12 x H 2,4 cm
  Att leka och äta snacks hör säkert till din fyrbenta kompis favoritaktiviteter, eller hur? Med Ferplast Smile tuggring kan du kombinera båda dessa intressen på en och samma gång. På baksidan kan den snygga ringen kan fyllas med torrfoder eller godis, som din hund kan arbeta sig till för bit genom att tugga och leka. Den ojämna ytan gör att tänder och tandkött masseras och rengörs när hunden sysselsätter sig med tuggringen. Ferplast Smile tuggring, svart i korthet: Robust tuggring för små till stora hundar Kan fyllas med godis: perfekt för långvarig sysselsättning Kan stödja tandhälsan: tillverkad med bikarbonatkristaller Skön att tugga på: masserar tandköttet Tillverkad av slitstarkt, ogiftigt material Främjar lekinstinkten Med tilltalande köttarom Made in Italy Färg: svart Material: 100 % TPU (termoplastisk elastomer) Mått: XS: Ø 8,5 x H 1,7 cm S: Ø 12 x H 2,4 cm M: Ø 16 x H 3,2 cm L: Ø 20 x H 3,9 cm Artikelns vikt: 35,105,225,465 g Skötselråd: kan diskas i diskmaskin Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.

Bitleksaker till valpar

När tänderna växer ut kan det klia i munnen hos valpen. Ett sätt att stilla klådan är genom att få bita och tugga på saker. En tålig bitleksak är då något du kan köpa till din valp.

Valpleksaker som tål att bitas på finns i många varianter. Det finns de som låter, ofta med pipljud. En superviktig sak att tänka på är att bitleksaken ska vara säker. Den måste vara i en storlek anpassad för hundvalpen och absolut inte för liten så den kan fastna i mun eller hals.