Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

PetVillage » Katt » Kattillbehör

Märken på kattillbehör:

Kattillbehör

Det finns många saker förutom kattmat som man som kattägare kan köpa. Katten behöver någonstans att kissa och bajsa inomhus. Du kanske vill ge katten en särskild plats att vila och sova på. Här har vi samlat en mängd olika tillbehör för din katt.

Kategorier: Kattselar | Kattkoppel | Kattsand | Kattlådor | Kattsängar | Katthalsband

 • Modkat kattlåda vit

  Modkat - where modern cats do their business!

  Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt?
  ModKat kattlåda i vit snygg färg fyller alla dessa funktioner! Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter!

  I paketet ingår 1 st litter liner och 1 st modkat scoop spade.

  Varje detalj på din Modkat har blivit omsorgsfullt designad, från antiglid-fötter som håller Modkat på plats, till klicklåset på taket som håller andra nyfikna husdjur och små barn borta&hellip:
 • Mjuk Kattsele med Koppel Varierade

  En mjuk och skonsam sele som uppskattas av de flesta katter.
 • Kattlåda Cube grå

  Cube kattlåda - snyggt i hemmet!

  Modern kattlåda med huv och lucka till din katt. Fyrkantig utformning skiljer den från mängden och snygga grå detaljer &hellip:
 • Mjuk Kattsele med Koppel Svart

  En mjuk och skonsam sele som uppskattas av de flesta katter.
 • Cat's Best Öko Plus / Original kattsand - 40 l (ca 18 kg)

  Cat´s Best Original, efterföljaren till Cat's Best Öko Plus kattsand, är betydligt drygare än vanligt klumpbildande kattsand eftersom vätskan binds mycket effektivt i kapillärerna i de naturliga växtfibrerna. Därigenom är Cat's Best Original också sparsammare i förbrukningen och betydligt mer ekonomiskt är många andra sorters kattströ. Mer än 3000 positiva omdömen kan inte ha fel! Arbetet med att städa och fylla kattoaletten reduceras till ett minimum eftersom Cat's Best Original består av teknologiskt förädlade aktiva träfibrer som upptar väta och lukt effektivt och sedan stänger inne dessa. Därför kan sanden användas mycket längre i lådan - upp till sju veckor. Det betyder mindre arbete och lägre kostnader för kattsand! Övertyga dig själv om Europas nr 1 kattsand - för välmående katter och perfekt för känsliga näsor. Cat´s Best Original i överblick: Kattströ av växtfibrer Extremt luktbindande, doftar naturligt gott, utan konstgjorda tillsatser Kan slängas i komposten och är till 100 % biologiskt nedbrytbart: kattoaletten kan tömmas i komposten eller i biotunnan (observera lokala bestämmelser), de dagliga klumparna kan kastas i toaletten 100 % luktabsorberande aktiva träfibrer: fina växtfibrer används vid tillverkningen av kattsanden, de härstammar från regional, obehandlad tall och gran som fälls och rensas ur beståndet för att bevara naturliga, friska skogar Mycket drygt: grundfyllningen i kattlådan räcker i upp till 7 veckor, betydligt längre än konventionellt kattströ Högabsorberande - upp till 700 % fuktupptag jämfört med den egna vikten Klumpbildande och dammar mycket lite Lätt att transportera Kan kastas i toaletten: tillverkas av naturliga växtfibrer som, liknande toalettpapper, löses upp redan i toaletten och därför inte orsakar problem i vattenledningar eller reningsverk. Var noga med att spola ordentligt och en extra gång efteråt! Mjukt mot tassarna Tips: Kasta bara mindre mängder i toaletten! Endast enskilda klumpar ska spolas ner i toaletten! Kasta en klump i toaletten och låt de mjukna. Spola kraftigt - vattnet måste kunna strömma ordentligt runt klumpen. Först när den är borta kan en ny kastas i. Det är ännu enklare om man trycker klumparna platta med ströspaden innan de kastas i toaletten. Kasta aldrig flera klumpar samtidigt i toaletten. Observera att vattnet måste kunna strömma runt klumpen, mjuka upp och lösa upp den. Töm aldrig kattlådan i toaletten utan på komposten, i biotunnan eller kasta som restavfall (kontrollera de lokala reglerna på din ort).
 • Tigerino Canada kattströ - Babypuderdoft - Ekonomipack: 2 x 12 kg

  Tigerino granulatströ av naturlera tillverkas i Kanada. Det bildar snabbt klumpar och är ehögabsorberande - ströet är upp till 4 x effektivare än konventionella klumpande kattströn! Tigerino har särskilt fina korn och dammbildningen ligger på under 1 %. Tigerino Canada kattströ består av 100 % ren naturlera och är helt fritt från kemiska tillsatser. Dessutom binder ströet tillförlitligt otrevliga lukter och dämpar dem med den fina doften av babypuder - väldoftande både för dig och ditt husdjur! Alla fördelar med Tigerino Canada klumpande strö i överblick: Extremt drygt och mycket fin granulat av naturlera Räcker 4 x längre än konventionellt strö genom den höga absorptionsförmågan Klumpar direkt och mycket starkt (350 % absorptionsförmåga) 99 % dammfritt (mindre än 1% dammbildning) Len doft av babypuder av naturliga oljor (inget puder), binder lukter särskilt länge 100 % naturligt: Baserat på ren lera av hög kvalitet - helt fritt från kemiska tillsatser Den snabba klumpbildningen håller resten av ströet torrt och rent. Om du tar bort klumparna regelbundet hålls ströet hygieniskt och fräscht längre.
 • GPS för katt och hund

  GPS-spårare för hund och katt med 20 dagars standby!

  Är du orolig att din hund eller katt ska springa bort? Ska ni vistas i okänt område (camping, sommarstuga) och ni vill ha lite extra koll? Då kan denna GPS-sändare passa riktigt bra!

  GPS för realtidsspårning med app via din telefon eller dator. Det man behöver för att spåraren ska fungera är ett standard SIM-kort (ej micro-SIM), gärna ett kontantkort&hellip:
 • Trixie XCat kattsele med sticker och koppel - Svart

  Katter som börjar gå i koppel behöver en möjligast bekväm sele, och rörelsefrihet och komfort är extra viktigt för djur som inte är vana att bära en sele. Modellen XCat från Trixie är idealisk för gemensamma utflykter, för softselens mjuka poster sitter behagligt och kan anpassas optimalt efter kattens kroppsform. Selen är tillverkad av hållbart mesh-material och nylon. Den tas på snabbt och enkelt med praktiska kardborrband. Med kardborrbanden kan selen anpassas individuellt över bröst och mage. Selen fixeras med klickspännet i de fastsydda remmarna över bröstet. Remmarna kan också anpassas steglöst, och med dessa sitter selen stadigt och kan inte glida omkring. Katten störs knappt det mjuka materialet och vänjer sig snabbt vid selen. Individuell design - exklusivt hos zooplus: På ryggen sitter två starka kardborrband där en passande sticker kan sättas fast, beroende på om du har en tjej eller kille: ''''Lady''''-stickern visar att du är är på språng med en honkatt, ''''Gentleman'''' att du har en stolt hankatt i kopplet. Kardborrstickern är enkel att byta ut om du har flera katter hemma som följer med omväxlande på promenader. Ett nylonkoppel medföljer i leveransen. Det fästs i en kraftig D-ring på ryggen av selen. Kopplet är elastiskt, för att din nyfikna katt ska få tillräckligt med rörelsefrihet. Men inte bara bekvämligheten utan även säkerheten är naturligtvis viktig: Selen XCat har extra, reflekterande passpoaler runt kanterna som lyser i mörkret när ljus faller på dem, så din katt är alltid väl synlig i mörkret! Trixie XCat kattsele i överblick: Softsele för promenader, veterinärsbesök eller på resor Exklusivt hos zooplus: Två utbytbara kardborrstickers medföljer: ''''Lady'''' & ''''Gentleman'''' Stadigt tillverkad: Av tåligt mesh-material och nylon Behaglig att bära genom den extra mjuka vadderingen Sitter optimalt: Steglöst anpassningsbar kardborrstängning över bröst och mage, med ett extra klickspänne över bröstet Inklusive koppel: Elastiskt, med handrem Tas snabbt och enkelt på Med reflekterande passpoaler Kraftig D-ring för kopplet Material: Selen: mesh-material med nylon Koppel: nylon Stängning: kardborrband och klickspänne (plast), karbinhake och D-ring av metall Mått: Sele: onesize bukomfång: 24 - 42 cm halsomfång: 16 - 22 cm längd ryggen: 13 cm Sticker: L 7,5 x 2,5 cm Koppel: L 120 x B 1 cmKan tvättas i upp till 30°C
 • Kattsele + Koppel för Kattunge

  En fullt ställbar sele till kattungar.
 • Catsan Hygiene kattsand - 20 l

  Catsan Hygiene kattsand är utvecklat för att tillmötesgå kattens naturliga behov. Det innehåller hygieniska och vita kvalitetskorn som bekämpar uppkomsten av bakterier och absorberar lukt redan innan de hinner utvecklas. Kornens mikroporösa yta suger upp vätska snabbt och grundligt och ser till att kattoaletten hålls torr och fräsch. Dessutom innehåller Catsan Hygiene ett extra mineralskydd som binder lukter särskilt pålitligt och länge. Det håller kattlådan hygienisk ren. Inte konstigt att denna kattsand är så omtyckt av våra luktkänsliga katter! Catsan Hygiene består av naturlig kalk och fin kvartssand. Det ger kornen en hygieniskt ren färg och dig säkerheten att sanden inte innehåller farliga fibrer eller andra ohälsosam ämnen. Catsans hygieniska kattsand - absorberar lukt innan den hinner utvecklas. En kattsand som ser till kattens välbefinnande!
 • PeeWee EcoHûs Kattlåda Brun/beige

  PeeWee EcoHûs Kattlåda är en dubbelbottnad kattlåda, stängd modell som används tillsammans med PeeWee pellets (artikelnr 275035 och 275036).
 • Hunter Signs katt- och valpsele - Brun/rosa

  Hundar och katter behöver kunna röra sig fritt och obehindrat. Den bekväma hund- och kattselen Signs från Hunter fördelar trycket över bröst- och axelremmarna. Remmarna är steglöst justerbara för att passa ditt husdjurs individuella storlek perfekt. Bröstremmarna har termospännen som gör det enkelt att ta av och på selen. Den funktionella selen har extra starka sömmar och förnicklade metalldelar. Hunter katt- och valpsele med koppel i överblick: Halsomfång upp till 28 cm. Brustomfång upp till 37 cm. Bredd: 10 mm. Kopplets längd: 110 cm. Steglöst inställbar. Med termospänne. Material: 100% nylon Förnicklade metalldelar. Hunter står för kvalitet och funktionalitet. Hunter ger dig hög kvalitet i kombination med attraktiv design på alla produkter, och kan samtidigt erbjuda högsta funktionalitet och stor säkerhet.
 • Vitakraft Compact Ultra

  Compact Ultra finkornig klumpbildande kattsand med god uppsugningsförmåga.
 • Monster Kattsand Multicat

  Monster Kattsand Multicat är en sand för hushåll med flera katter som delar på en låda. Kattsanden har en fantastisk klumpförmåga och är mycket dryg.
 • Puppia Soft Vest Harness

  En av Puppias populära kattselar, gjord i ett skonsamt mesh-material!

  Denna sele sitter lite annorlunda på katten jämfört med puppias soft harness-selar. Denna sitter mer som en "väst" på, den passar inte katter med höga skulderblad då spännet hamnar ovanför skuldrorna på kattens rygg&hellip:
 • Trixie XL kattsele med koppel - Svart

  Ägare till en stor eller överviktig katt kan ha det svårt att hitta en passande sele. Trixie XL kattsele med koppel kan utan problem anpassas till stora hals- och bukomfång. Selen är behaglig att bära och ger katten rörelsefrihet så att den kan känna sig bekväm på utflykterna. Kattselen från Trixie är tillverkad av hållbar nylon och kan ställas in steglöst till rätt storlek. Ett koppel i passande design ingår och ger katten tillräcklig handlingsfrihet för att utforska omgivningen. Selen har praktiska klickspännen som gör det enkelt att snabbt sätta på och ta av den. Trixie XL sele med koppel i överblick: Kattsele för promenader, veterinärsbesök eller på resor Idealisk för stora och överviktiga katter Sitter optimalt: Steglöst inställbar på bröst och buk, med klickspännen Kan snabbt och enkelt sättas på Stabil D-ring av metall för kopplet Material: sele: 100 % nylon koppel: 100 % robust nylon spännen: klickspännen (plast) Färg: svart Mått: bukomfång: 31 - 54 cm halsomfång: 21 - 36 cm längd bandet mellan nacke och hals: 10 cm Koppel: L 120 x B 1,3 cm
 • World's Best Cat Litter kattsand - 12,7 kg

  World's Best kattsand är ett klumpande, till 100 % ekologiskt kattströ från USA som är tillverkat av hela majskorn. När kattsanden blir våt bildas små hårda klumpar som är helt vattenlösliga och lätt kan spolas ned i toaletten. Klumparna är enkla att skopa upp ur kattlådan. Otrevlig lukt absorberas på ett effektiv sätt och är knappt märkbar. Din katt kommer älska sandens mjuka konsistens! De fina kornen är angenäma och snälla mot tassarna och stimulerar katten att krafsa. World's Best kattsand innehåller inga kemiska tillsatser eller parfym. Trots detta håller sig sanden fräsch länge. Dessutom är sanden 99 % dammfri. Täck den rena och torra kattoalettens botten med ca 5-7 cm kattsand från World's Best. Sanden bör ej blandas, för att uppnå bästa effektivitet. Om du tar bort klumpar och rester dagligen så hålls sanden hygienisk och fräsch längre. World's Best kattsand i överblick: Tillverkad av naturligt, förnybart material Inga kemiska tillsatser Klumpbildande Ett mycket ekonomiskt alternativ 99 % dammfri Doftneutral Maximalt luktupptag Går att spola ned i toaletten Omtyckt av katter Skonsam mot känsliga tassar Ofarlig för katter och kattungar, även om de råkar äta av den Lämpar sig för katter med allergi
 • Golden White - 14 kg

  Golden White kattströ är en ren naturprodukt som är gjord av vit lera. Alla fördelar med Golden White kattströ i överblick: Bentonit Med blå hygienkorn för bättre luktkontroll Behaglig lavendeldoft Fint klumpande strö 320 % absorptionsförmåga Ekonomiskt förbrukning, kan användas i upp till 8 veckor utan att ett komplett sandbyte behövs Leran som används till Golden White kattströ är en ren naturprodukt och därför helt ofarlig för katter. De fina kornen är särskilt snälla mot små katt-tassar. Ströet upptar 320% vätska och med tillsatsen av de blå hygienkornen uppstår inga otrevliga lukter, eftersom fukt innesluts omedelbart. När ströet kommer i kontakt med vätska släpps dessutom en behaglig lavendeldoft ut. Golden White kattströ är särskilt ekonomiskt och kan användas i upp till 8 veckor utan att behöva bytas ut helt. Ta bara bort klumpar dagligen och släng dem i de vanliga soporna. Vid detta tillvägagångssätt motsvarar 14 kg Golden White kattströ ungefär 42 kg vanligt strö.
 • flexi Cat New Classic kattkoppel - 1 st

  Det särskilt lätta och lätthanterliga rullkopplet flexi Cat New Classic i fickformat är speciellt utformat för katter och smådjur upp till 8 kg. En smidigt fungerande upprullningsautomatik och det praktiska snabb-stoppsystemet i väl beprövad flexikvalitet gör promenaderna med din katt, kanin, iller eller andra smådjur (upp till max. 8 kg) säkra och bekväma. Linan, ett 3 meter långt repkoppel, kan aldrig släpa i marken, eftersom den automatiskt rullas ut när djuret avlägsnar sig och rullas in igen när djuret kommer närmare. Ditt djur får maximal rörelsefrihet på promenaderna, samtidigt som du ändå kan behålla kontrollen över det. Tack vare den patenterade snabbstopp-mekanismen kan du enkelt minska djurets rörelsefrihet vid behov. Denna klassiker bland flexi-kopplen uppfyller högsta krav på kvalitet och bekvämlighet, både på promenader i tätbebyggda områden, ute i naturen eller när du vill vänja ditt djur vid frigång. Det finns många situationer när det kan vara nödvändigt med ett kattkoppel för att din favorit ska kunna njuta av utflykter i omgivningen. flexi handtillverkas i Tyskland och övertygar miljoner husdjursägare över hela världen med ett rättvist pris-prestanda-förhållande. Kattkoppel Flexi Cat i överblick: Kompakt rullkopp: för katter och andra smådjur upp till max. 8 kg Snabb-bromsfunktion: med ett knapptryck stoppas linan och djurets rörelsefrihet begränsas Fickformat: särskilt lätt och lätthanterligt Med säkerhetsrem: förhindrar att kopplet snärtar tillbaka om halsbandet skulle gå sönder Förstklassig tillverkning: alla delar i kopplet är av premiumkvalitet, robusta och stabila, haken är förkromad Made in Germany: handtillverkas i Tyskland, populära över hela världen Färg: svart Material: plast Vikt: ca 100 g
 • Tigerino Canada kattströ - Sensitive - 12 kg

  Tigerino klumpande strö av naturlig lergranulat tillverkas i Kanada och kännetecknas av en mycket snabb klumpbildning! För alla kattägare som föredrar oparfymerat strö eller har luktkänsliga katter finns det nu Tigerino Canada också som parfymfri variant. Tigerino Cananda parfymfri binder oangenäma lukter i ströet med hjälp av en speciell formel och säkerställer på så sätt ett behagligt rumsklimat. Dessutom är den höga uppsugningsförmågan övertygande - ströet är upp till 4 x effektivare än vanligt klumpande strö. Ströet har särskilt fina korn och dammbildningen är mindre än 1%! Tigerino Canada parfymfria kattströ består av 100% ren, naturlig lera som är helt fri från kemiska tillsatser. Övertyga dig själv om fördelarna med Tigerino Canada parfymfria klumpande strö: Parfymfri - särskilt lämplig för känsliga katter. Extra fin naturlig lergranulat med extremt högt utbyte. Räcker 4 x längre än vanligt strö genom den särskilt höga absorptionsförmågan. Klumpar omedelbart och mycket starkt (350 % absorptionsförmåga). 99 % dammfritt (mindre än 1 % dammbildning). Binder lukt, tack vare en speciell formel speciellt länge. 100% naturligt: Baserat på ren, högkvalitativ lera - helt fri från kemiska tillsatser. Den snabba klumpbildningen med små klumpar håller det övriga ströet torrt. Ta bort klumparna regelbundet med en skopa så förblir ströet hygieniskt fräscht.
 • Biokats Micro Fresh - 14 l

  Nu erbjuder Biokats en ny sorts kattsand med extra små korn: Biokats Micro Fresh Summerbreeze med en härlig frisk sommardoft. Biokats Micro Fresh räcker längre än vanliga sorters kattsand. 1 liter Biokats Micro Fresh binder minst 3 liter vätska. Ett ekonomiskt alternativ för dig som vill spara, utan att kvaliteten blir lidande. Biokats Micro Fresh står för hög kvalitet, liksom alla Biokats produkter: I Micro Fresh används endast kvalitativ tysk lera! Särskilda produktegenskaper: 1 liter Biokats Micro Fresh binder minst 3 liter vätska Extra små korn Binder lukten maximalt Nästan dammfritt (99,8%) Sommardoft, med lukt av färska blommor och citrusdoft Miljövänlig tillverkning Tysk kvalitetsprodukt Leran som används i Biokats bryts framförallt i Bayern.
 • World's Best Cat Litter extra stark kattsand - 12,7 kg

  World's Best extra stark kattsand är ett klumpande, till 100 % ekologiskt kattströ från USA, som är tillverkat av hela majskorn. World's Best extra starka kattsand är resultatet av en marknadsundersökning där kunderna uttryckte en önskan om en ännu bättre klumpande kattsand med en effektivare luktabsorbering. När kattsanden blir våt bildas små hårda klumpar som är helt vattenlösliga och lätt kan spolas ned i toaletten. Klumparna är enkla att skopa upp ur kattlådan. En naturlig tillsats absorberar otrevliga lukter effektivt även i hushåll där det finns flera katter. Din katt kommer älska sandens mjuka konsistens! De fina kornen är angenäma och snälla mot tassarna och stimulerar katten att krafsa. World's Best kattsand innehåller inga kemiska tillsatser eller parfym. Trots detta håller sig sanden fräsch länge. Dessutom är sanden dammfri. Täck den rena och torra kattoalettens botten med ca 5-7 cm kattsand från World's Best. Sanden bör ej blandas, för att uppnå bästa effektivitet. Om du tar bort klumpar och rester dagligen så hålls sanden hygienisk och fräsch längre. World's Best kattsand i överblick: Nedbrytbar. Tillverkad av naturligt förnybart material. Inga kemiska tillsatser. Klumpande. Ett mycket ekonomiskt alternativ. Dammfri. Oparfymerad. Maximal absorberingsförmåga. Går att spola ned i toaletten. Katten kommer utan tvekan acceptera sanden. Skonsam mot känsliga tassar. Ofarlig för katter och kattungar, även om de råkar äta av den. Lämpar sig för katter med allergi.
 • Super Benek Corn Cat Natural - 40 l

  Super Benek Corn Cat Natural är ett innovativt kattströ av 100 % naturliga växtmaterial. Inga kemiska tillsatser används vid tillverkningen, så ströet är komposterbart och klumpar kan slängas i toaletten. Den enorma sugkraften absorberar vätska snabbt och ströet bildar kompakta, platta klumpar som enkelt kan plockas bort ur kattlådan. Ströet neutraliserar och absorberar dessutom lukt särskilt effektivt. Kvaliteten på ströet minskar spridning utan för kattoaletten. Den neutrala doften har hög acceptans hos katter. Super Benek Corn Cat Natural i överblick: Naturligt klumpbildande strö för katter Av 100 % naturliga, vegetabiliska material: Komposterbart och biologiskt nedbrytbart Klumpar kan kastas i toaletten: Klumparna löser upp sig som papper i toaletten Mycket sugstarkt: Vätska absorberas genast och bildar kompakta klumpar Neutraliserar doft effektivt: Otrevlig lukt absorberas av ströet, ger en behaglig miljö i rummet Hög acceptans av katter: Tack vare ströets naturliga egna doft Kvaliteten på strökornen gör att ströet inte sprids så lätt utanför toaletten
 • Kattsele + Koppel

  En fullt justerbar sele med snabblås och tillhörande koppel.
 • Kattsele Tre Ponti djurmönstrad

  För katten med attityd!

  Äntligen en kattsele som är lätt att ta av och på utan trassel, bra för katten som inte gillar att få selen trädd över huvudet. Selen har inget "fram eller bak"&hellip:
 • Golden Grey Master - 14 kg

  Golden Grey Master kattsand av finkornig bentonit är mycket populär bland kattägare. Fördelarna med Golden Grey kattsand i korthet: Bentonit (sandkornstorlek 12) Med silikat - binder lukter ännu effektivare Med en doft av babypuder 380% absorberingsförmåga Praktiskt taget dammfri Leran som används i denna kattsand är helt naturlig och absolut ofarlig för din katt. Den överlägsna absorberingen (ca 380 %) förhindrar otrevliga lukter, samtidigt som kattsanden sprider en angenäm doft av babypuder. Kattsanden dammar ytterst lite och består av en snabbt klumpande sand som inte fastnar i kattens tassar. Sanden sprids därmed inte omkring i ditt hus. Golden Grey Master kattsand är berikad med silikat som effektivt håller obehagliga lukter under kontroll. Den här kattsanden är ett perfekt alternativ för hankatter samt hushåll med flera katter! Sanden är mycket lätthanterligt och sparsamt, eftersom inte all kattsand behöver bytas ut varje gång. Det räcker om du tar bort klumparna och fyller på lite sand. 12 kg Golden Grey motsvarar ca. 42,2 kg konventionellt kattströ. Tidigare importerades Golden Grey kattströ färdigt förpackat från Kanada, men 2005 flyttades hela produktionen till Tyskland. Kattsandskopan Ultra Litter är utformad för extra fin, klumpbildande kattsand. När du använder denna ströspade går mindre mängder sand förlorad när du hämtar upp klumparna ut kattoaletten, eftersom de små slitsarna låter oanvänd, ren strö ramla tillbaka igen i kattoaletten. Kattsandskopa Ultra Litter i överblick : Särskilt anpassade slitsar för mycket fin kattsand Låter oanvänd, ren kattsand falla tillbaka i kattlådan igen Låg ströförlust Färg: ljusgrå Material: plast Mått: totala: L 28 x B 10 x H 2,5 cm själva skopan: L 12,5 x B 10 x H 2,5 cm slitsarna: B 0,3 x L 1,8 cm Läs mer om Informationen kattsandskopan Ultra Litter: Ultra Litter
 • Professional Classic kattsand med luktabsorberare - 15 kg

  Professional Classic med doftabsorbering är en klumpbildande kattsand som kan innesluta obehaglig lukt mycket effektivt. Professional Classic innehåller en biologisk luktabsorbering som eliminerar otrevlig lukt (inte bara gömmer den med annan doft!) samt silikat som binder fukt och vätska effektivt. Förutom en extremt effektiv uppsugningsförmåga på ca 380 % binder denna bentonitsand även fukt särskilt bra genom tillsatsen av silikat. Professional Classic håller alltså toaletten torr genom att kombinera fördelarna med klumpbildande bentonit-kattsand och silikatsand. Dessutom ser den till att kattlådan är doftfri genom den speciella luktabsorberingen. Professional Classic kattsand producerar väldigt lite damm - den är 99 % dammfri. Den har en hög uppsugningsförmåga som gör den till ett mycket ekonomiskt val - 15 kg Professional Classic kattsand motsvarar ca 50 kg vanlig kattsand! Alla fördelar i överblick: Klumpströ och silikatströ i ett för en hygienisk kattlåda Med biologiska luktabsorberare som dödar lukt effektivt 380 % absorbering: binder fukt effektivt Fastnar inte på tassarna 99 % dammfritt Sparsamt genom optimal klumpbildning Utan doftämnen
 • Super Benek Corn Cat Natural - 7 l

  Super Benek Corn Cat Natural är ett innovativt kattströ av 100 % naturliga växtmaterial. Inga kemiska tillsatser används vid tillverkningen, så ströet är komposterbart och klumpar kan slängas i toaletten. Den enorma sugkraften absorberar vätska snabbt och ströet bildar kompakta, platta klumpar som enkelt kan plockas bort ur kattlådan. Ströet neutraliserar och absorberar dessutom lukt särskilt effektivt. Kvaliteten på ströet minskar spridning utan för kattoaletten. Den neutrala doften har hög acceptans hos katter. Super Benek Corn Cat Natural i överblick: Naturligt klumpbildande strö för katter Av 100 % naturliga, vegetabiliska material: Komposterbart och biologiskt nedbrytbart Klumpar kan kastas i toaletten: Klumparna löser upp sig som papper i toaletten Mycket sugstarkt: Vätska absorberas genast och bildar kompakta klumpar Neutraliserar doft effektivt: Otrevlig lukt absorberas av ströet, ger en behaglig miljö i rummet Hög acceptans av katter: Tack vare ströets naturliga egna doft Kvaliteten på strökornen gör att ströet inte sprids så lätt utanför toaletten
 • Modkat kattlåda grå

  Modkat - where modern cats do their business!

  Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt?
  ModKat kattlåda i den nya stilrena grå färgen uppfyller alla dessa funktioner! Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter!

  I paketet ingår 1 st litter liner och 1 st modkat scoop spade.

  Varje detalj på din Modkat har blivit omsorgsfullt designad, från antiglid-fötter som håller Modkat på plats, till klicklåset på taket som håller andra nyfikna husdjur och små barn borta&hellip:
 • Super Benek Corn Cat Ocean Breeze - 7 l (ca 5 kg)

  Super Benek Corn Cat Ocean Breeze är en innovativ kattsand som tillverkas av 100 % naturliga och vegetabiliska material. Ströet innehåller inga tillsatser av kemiska ämnen, så produkten är biologiskt nedbrytbar och kan kastas i toaletten. Kattsanden har en enorm absorptionsförmåga, suger upp vätska snabbt och bildar kompakta, platta klumpar. Därigenom kan toaletten rengöras snabbt och arbetssparande. Ströet kan även neutralisera dofter mycket effektivt. Otrevlig lukt absorberas och innesluts snabbt. Den behagliga havsbris-doften som utvecklas när ströet kommer i kontakt med vätska ser till att kattlådan och miljön runtom den doftar gott. Ströet har en mycket hög acceptans hos katter som normalt inte gillar parfymerad kattsand. Sandens konsistens gör att spill runt kattlådan minskas. Produktens egenskaper i överblick: Naturligt kattströ Av till 100 % av naturliga, vegetabiliska material som kan komposteras och är biologiskt nedbrytbara Kan kastas i toaletten: Klumparna löser upp sig på samma vis som toalettpapper i vattnet Särskilt hög absorbering: Vätska sugs upp genast och bildar kompakta klumpar Neutraliserar doft effektivt: Otrevlig lukt absorberas och innesluts i ströet Med havsbris-doft för en behaglig omgivning runt kattlådan Hög acceptans hos katterna Sandens speciella konsistens minskar spill runt kattlådan
 • Worlds Best Cat Litter Lavender Scented kattströ - 12,7 kg

  Worlds Best Cat Litter Lavender Scented är ett klumpande strö med en behaglig lavendeldoft. Ströet är en ren naturprodukt som tillverkas av majs. Lavendeldoften härstammar från naturlig lavendelolja. Kommer ströet i kontakt med vätska bildas fasta klumpar som kan tas bort ur toaletten utan att de faller sönder. De fina kornen binder obehaglig doft snabbt och effektivt, och tillsammans med lavendeldoften ger det en behaglig miljö runt kattoaletten. Worlds Best Cat Litter Lavender Scented är dammfritt till 99 % vilket är viktigt både för katt och kattägare. Dessutom är ströet mycket sparsamt i förbrukningen. Worlds Best Cat Litter Lavender Scented i överblick: Klumpbildande kattströ 100 % naturligt, utan kemiska tillsatser Med lavendeldoft: Från naturlig lavendelolja, ger en behaglig miljö i rummet Tillverkat av majs Binder lukter effektivt: Stänger in lukt inuti kornen 99 % dammfri: Viktigt för båda katt och kattägare Bildar snabbt fasta klumpar som inte faller isär - enkla att ta bort ur kattlådan Sparsamt
 • Golden Grey - 14 kg

  Golden Grey kattsand av finkornig bentonit är mycket populär bland kattägare. Fördelarna med Golden Grey kattsand i korthet: Bentonit (sandkornstorlek 12) Med en doft av babypuder 320% absorberingsförmåga Dammar inte Leran som används i denna kattsand är helt naturlig och därmed absolut ofarlig för din katt. Den överlägsna absorberingsförmågan (ca 320 %) förhindrar otrevliga lukter, samtidigt som kattsanden sprider en angenäm doft av babypuder. Kattsanden dammar ytterst lite och består av en snabbt klumpande sand som inte fastnar i kattens tassar. Sanden sprids därmed inte omkring i ditt hus. Golden Grey kattsand är mycket lätthanterlig och sparsam, eftersom inte all sand behöver bytas ut varje gång. Det räcker om du tar bort klumparna och fyller på lite sand. 12 kg Golden Grey motsvarar ca 42,2 vanlig kattsand!
 • EcoLife Multicat

  EcoLife Multicat är det ultimata miljövänliga och klumpbildande ekologiska kattströet och det är 100% naturligt och 100% biologiskt nedbrytbart.
 • Super Benek Corn Cat Fresh Meadow - 7 l (ca 5 kg)

  Super Benek Corn Cat Fresh Meadow är en innovativ kattsand som tillverkas av 100 % naturliga och vegetabiliska material. Ströet innehåller inga tillsatser av kemiska ämnen, så produkten är biologiskt nedbrytbar och kan kastas i toaletten. Kattsanden har en enorm absorptionsförmåga, suger upp vätska snabbt och bildar kompakta, platta klumpar. Därigenom kan toaletten rengöras snabbt och arbetssparande. Ströet kan även neutralisera dofter mycket effektivt. Otrevlig lukt absorberas och innesluts snabbt. Den behagliga doften av färskt gräs som utvecklas när ströet kommer i kontakt med vätska ser till att kattlådan och miljön runtom den doftar gott. Ströet har en mycket hög acceptans hos katter som normalt inte gillar parfymerad kattsand. Sandens konsistens gör att spill runt kattlådan minskas. Produktens egenskaper i överblick: Naturligt kattströ för katter Av till 100 % av naturliga, vegetabiliska material som kan komposteras och är biologiskt nedbrytbara Kan kastas i toaletten: Klumparna löser upp sig på samma vis som toalettpapper i vattnet Särskilt hög absorbering: Vätska sugs upp genast och bildar kompakta klumpar Neutraliserar doft effektivt: Otrevlig lukt absorberas och innesluts i ströet Med en doft av färskt ängsgräs för en behaglig omgivning runt kattlådan Hög acceptans hos katterna Sandens speciella konsistens minskar spill runt kattlådan
 • Biokat's Micro White Fresh - 14 l

  Biokat's Micro White Fresh, efterföljaren till Biokat's Compact Fresh är ett klumpande strö av naturlera. De extra fina kornen är mycket omtyckta för den höga effektiviteten. Ströet gillas dessutom av katter samt har en härlig doft av vår. Biokat's Micro White Fresh är mycket effektivt. När ströet kommer i kontakt med fukt binder det både fukt och otrevlig lukt till platta klumpar. För Biokat's används endast högkvalitativ lera med en tillförlitlig och stark fukt- och luktabsorption. Det gör Biokat's hygieniskt och unikt. Skillnader i färgen i samt medföljande mineraler påverkar inte kvaliteten. Biokat's Micro White Fresh kattströ: Klumpande kattströ av 100 % naturlera Särskilt fina och vita korn - mjukt för tassarna Endast högkvalitativ lera används Binder lukt upp till 100 % Upp till 100 % dammfritt. Har en fräsch vårdoft Effektiv och pålitlig absorption Bildar platta klumpar Tysk kvalitet Vinnare av Ecocare Award 2012 Den lera som används för Biokat's bryts huvudsakligen i Bayern. Här hittar du mer information om den miljövänliga produktion av Biokat s kattsand:
 • World's Best Cat Litter kattsand - 6,35 kg

  World's Best kattsand är ett klumpande, till 100 % ekologiskt kattströ från USA som är tillverkat av hela majskorn. När kattsanden blir våt bildas små hårda klumpar som är helt vattenlösliga och lätt kan spolas ned i toaletten. Klumparna är enkla att skopa upp ur kattlådan. Otrevlig lukt absorberas på ett effektiv sätt och är knappt märkbar. Din katt kommer älska sandens mjuka konsistens! De fina kornen är angenäma och snälla mot tassarna och stimulerar katten att krafsa. World's Best kattsand innehåller inga kemiska tillsatser eller parfym. Trots detta håller sig sanden fräsch länge. Dessutom är sanden 99 % dammfri. Täck den rena och torra kattoalettens botten med ca 5-7 cm kattsand från World's Best. Sanden bör ej blandas, för att uppnå bästa effektivitet. Om du tar bort klumpar och rester dagligen så hålls sanden hygienisk och fräsch längre. World's Best kattsand i överblick: Tillverkad av naturligt, förnybart material Inga kemiska tillsatser Klumpbildande Ett mycket ekonomiskt alternativ 99 % dammfri Doftneutral Maximalt luktupptag Går att spola ned i toaletten Omtyckt av katter Skonsam mot känsliga tassar Ofarlig för katter och kattungar, även om de råkar äta av den Lämpar sig för katter med allergi
 • PeeWee EcoHûs Kattlåda Svart/grå

  PeeWee EcoHûs Kattlåda är en dubbelbottnad kattlåda, stängd modell som används tillsammans med PeeWee pellets (artikelnr 275035 och 275036).
 • Kattlåda Hörn Alvaro

  En hörnkattlåda med kåpa, lucka och handtag.
 • Modkat kattlåda orange

  Modkat - where modern cats do their business!

  Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt?
  ModKat kattlåda i knallig orange härlig färg fyller alla dessa funktioner! Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter!

  I paketet ingår 1 st litter liner och 1 st modkat scoop spade.

  Varje detalj på din Modkat har blivit omsorgsfullt designad, från antiglid-fötter som håller Modkat på plats, till klicklåset på taket som håller andra nyfikna husdjur och små barn borta&hellip:
 • Super Benek Compact Lawenda - 10 l

  Super Benek Compact Lawenda är ett starkt klumpbildande strö, tillverkat uteslutande av 100 % naturlig bentonit av bästa kvalitet. Den effektiva absorptionen gör att vätska sugs upp mycket snabbt. Platta klumpar bildas, som är enkla att ta ur toaletten. Samtidigt absorberas och innesluts obehaglig lukt. Den diskreta lavendeldoften ser till att kattlådan och miljön runtom den doftar gott. Den effektiva kattsanden Super Benek Compact Lawenda består av fina korn som är snälla mot kassens tassar. Produktens egenskaper i överblick: Klumpbildande kattsand Till 100 % av naturlig bentonit av bästa kvalitet, mycket miljövänlig Fina korn för en hög effektivitet, behagliga för kattens trampdynor Med lavendeldoft för en behaglig omgivning runt kattlådan Särskilt hög absorbering: Lukt sugs upp genast och innesluts Högabsorberande, bildar platta klumpar Utan konstgjorda tillsatser
 • Hunter Flashlight katthalsband - Reflekterande (gult)

  Förutom alla angenäma egenskaper som nylonartiklar har, så är det viktigaste med detta halsband säkerheten. Det elastiska nylonhalsbandet har inarbetade reflekterande trådar som gör katten synlig när det börjar bli mörkt och under natten. Katthalsbandet är synligt från långt avstånd, speciellt i trafiken när billjuset faller på det. Hunter Flashlight katthalsband i överblick: Tillverkat av tänjbar och reflekterande nylon. Med en bjällra som sitter på en D-ring. Med nickelöverdragna metalldelar. Steglöst en anpassningsbar längd. Med ett praktiskt klickspänne. Halsomfång: 16,5 - 26,0 cm. Bredd: 1 cm. Hunter kännetecknas av kvalitet och funktionalitet. Hunter förenar högkvalitativa unika produkter med en attraktiv design, samtidigt som produkterna är både funktionella och säkra.
 • FourFriends Kattsand Oparfymerad 14 kg

  FourFriends Kattsand är av absolut högsta kvalitet och innehåller 100% naturlera med zeolit. Zeolit är en naturlig mineral och ser ut som ett lerigt pulver.
 • Hunter Sele Neopren - flera färger

  Fin sele från Hunter!

  Mjuk Y-sele med två justeringsmöjligheter, mellan frambenen samt runt magen. Uppe på ryggen har selen en tunn neoprenplatta som skyddar kattens rygg från tryck av plastspännena och halsöppningen är klädd i ett mjukt foder som motverkar att pälsen nöts samtidigt som det är behagligt för katten att ha på selen&hellip:
 • Trixie reflekterande katthalsband - Reflekterande (olika färger)

  Detta katthalsband från Trixie är mycket bekväm tack vare dess mjuka sammet. Den inbyggda reflekterande remsan ser även till att din katt är mer synlig när den befinner sig bland traffiken om natten. Reflekterande. ''''Snap & Easy'''' spänne och reglage Med en storlek som passar alla katter Anpassningsbar (inga hål) Med en ringklocka Var god notera: det går ej att välja färg på katthalsbandet.
 • Greenwoods Bentonite: Klumpbildande, kanadensisk bentonit - 6 kg

  Detta klumpbildande strö består av rent naturlig bentonit i form av små granulater. Det absorberar stora mängder vätska och bildar klumpar mycket snabbt. Blå zeolit, en naturlig mineralkristall med en speciell struktur, binder dofter effektivt. Greenwoods fokuserar alltid i första hand på din katts välbefinnande! Greenwoods klumpbildande strö av naturlig bentonit har en hög absorptionsförmåga på upp till 320 % av den egna vikten och är 4 gånger så effektivt som vanligt kattströ. De fina kornen dammar mycket lite och fastnar inte på kattens känsliga tassar. Ströet klumpar extremt snabbt och och binder lukt och bakterier effektivt, så det passar även för kattoaletter som används av flera katter. Greenwoods Bentonite klumpbildande strö: Särskilt fint, naturligt lergranulat, hög absorptionsförmåga, räcker länge: Det fina granulatet kan binda stora mängder vätska i klumpar - hela 320 % av den egna volymen. Därigenom är ströet ytterst sparsamt och 4 gånger så effektivt som annat kattströ. Upptar dofter och bakterier genom grön zeolit: Den naturliga mineralkristallen kännetecknas av en komplex bikakestruktur som innesluter bakterier och lukter snabbt och säkert. 100 % naturligt: Greenwoods klumpbildande strö består av ren lera och naturlig zeolit av högsta kvalitet. Greenwoods strö är naturligtvis helt fri från kemiska tillsatser. Med babypuderdoft - för en behaglig lukt: De naturliga oljorna sprider en diskret doft av babypuder. Dammar mycket lite: Ett strö som inte dammar mycket är viktigt speciellt för äldre katter eller allergiska djur. Snällt mot kattens tassar - fastnar inte: De fina kornen fastnar inte på kattens känsliga tassar. Passar också mycket bra för hushåll med flera katter. Plocka bort klumpar några gånger dagligen och fyll på med färskt strö vid behov för bästa effektivitet.
 • Figaro Kattlåda

  SAVIC DeLuxe Figaro kattlåda har en oval form som ger katten god plats.
 • Kattlådspåsar, 10-pack Large

  Påsar till kattlådan som underlättar tömning och rengöring av lådan.
 • Katthalsband Reflectocat limegrön

  Katthalsband med reflex för bättre synlighet!

  Snyggt katthalsband i läcker limegrön färg och motiv av fiskar, reflex för bättre synlighet i mörker och skymning utomhus. Katthalsbandet är utrustad med det kombinerade "SafeLoc" och "Break Away Safety" spännet som är speciellt för katthalsbanden som märket Rogz tillverkar&hellip:
 • Puppia Ritefit Harness

  Ritefit harness är en stabil och säker kattsele som går att reglera på tre ställen. Denna kattsele behöver man inte dra över huvudet, så den fungerar bra även till lite osäkra katter&hellip:
 • PeeWee EcoHûs Kattlåda Grå/ljusgrå

  PeeWee EcoHûs Kattlåda är en dubbelbottnad kattlåda, stängd modell som används tillsammans med PeeWee pellets (artikelnr 275035 och 275036).
 • Greenwoods Plant Fibre: Växtbaserat klumpbildande strö - Provpack: 8 l (ca 3,4 kg)

  Greenwoods fokuserar alltid i första hand på din katts välbefinnande. Därför bildar det naturliga ströet av 100 % växtfibrer klumpar mycket snabbt och binder fukt och lukter långvarigt. Genom växtfibrernas struktur kan träströet uppta 7 gånger sin egen vikt i vätska. Därigenom är det växtbaserade ströet mycket drygt och tre gånger så effektivt som normalt kattströ. Greenwood katt strö kan dessutom slängas på komposten och mindre mängder i toaletten. Naturligt kan vara så enkelt! Greenwoods klumpbildande strö på träbasis har många fördelar: 100 % naturligt: Greenwoods klumpbildande strö består av 100 % rent naturliga och förnybara växtfibrer och är helt fritt från kemiska tillsatser. Därför är detta strö mycket miljövänligt. Biologiskt nedbrytbart: Ströet kan kastas som bioavfall i biotunnan eller på komposten (följ de lokala föreskrifterna). Enskilda klumpar kan slängas i toaletten. Med naturlig trälukt: Fibrerna har en behaglig och naturlig doft av trä och är helt utan tillsatser av doft- eller aromämnen. Väldigt drygt: Ströet kan absorbera 7 gånger den egna vikten i vätska och klumpar mycket snabbt. Det gör det till ett effektivt och sparsamt strö. Dammar mycket lite: Ett strö som inte dammar mycket är viktigt speciellt för äldre katter eller allergiska djur. Låg vikt: Det är enklare att handha och transportera ett lätt strö. Innesluter lukt och bakterier säkert Kan kastas i toaletten: Enskilda klumpar kan slängas i toaletten, där de naturliga växtfibrerna löser upp sig (som toalettpapper också gör). Observera även här lokala föreskrifter. Snällt mot känsliga kattassar - fastnar inte Tips: Kasta endast enskilda klumpar i toaletten! Kasta klumpen i toaletten och låt den lösa upp sig ett ögonblick. Spola kraftigt med tillräckliga mängder vatten. Kasta inte nästa klump innan toaletten är fri. Det går enklare om klumpen plattas till med ströskopan innan. Kasta aldrig flera klumpar samtidigt. Vattnet måste kunna spola runt och lösa upp klumpen. Det är inte lämpligt att kasta strö i toaletten vid komplett byte av ströet. Använd komposten, biotunnan eller soporna till detta (avhängig av de lokala bestämmelserna)! Plocka bort klumpar några gånger dagligen och fyll på med färskt strö vid behov för bästa effektivitet.
 • Katthalsband Glowcat svart

  Självlysande katthalsband med reflex!

  Smart självlysande katthalsband med reflex för bättre synlighet i mörker och skymning utomhus. Katthalsbandet är utrustad med det kombinerade "SafeLoc" och "Break Away Safety" spännet som är speciellt för katthalsbanden som märket Rogz tillverkar&hellip:
[annons]