Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

PetVillage » Katt » Kattillbehör

Märken på kattillbehör:

Kattillbehör

Det finns många saker förutom kattmat som man som kattägare kan köpa. Katten behöver någonstans att kissa och bajsa inomhus. Du kanske vill ge katten en särskild plats att vila och sova på. Här har vi samlat en mängd olika tillbehör för din katt.

Kategorier: Kattselar | Kattkoppel | Kattsand | Kattlådor | Kattsängar | Katthalsband

Populärt inom kattillbehör

 • Savic Hop In kattlåda med tak - Antracit/vit

  Hop In! Denna innovativa kattlåda från Savic är perfekt för katter som står och kissar eller kissar bakåt. Ingången är på taket, därigenom har toaletten har höga väggar runtom som inte släpper ut vare sig vätska eller sand om katten gräver intensivt. Strö, kiss och avföring stannar där det hör hemma - i kattoaletten. En smart detalj: taket har perforerade hål med något sluttande kanter inåt. På så sätt faller ströet från kattens tassar ner i toaletten igen när den kliver ut kattlådan över taket och golvet runt kattlådan förblir rent! Den rymliga och bekväma kattlådan har en 24 x 22 cm stor öppning i taket och är också lämplig för stora katter. När kattlådan ska rengöras tas taket av. En praktiskt idé är att det kan hängas fast på sidan av lådan! Toaletten har urholkningar som grepp på undersidan för att underlätta att lyfta och tömma den. En hake på sidan är perfekt att hänga en ströspade på (spade ingår ej i leveransen). Hop In har en genomtänkt och praktisk design i diskreta färger. Toaletten är perfekt i hushåll med hundar, eftersom de inte kommer åt innehållet. Ett tips för bästa hygien: ställer du kattoaletten i ett hörn med ingången inåt måste katten gå över den perforerade delen av taket när den lämnar toaletten - det betyder mindre kattsand på golvet! Savic Hop In kattoalett i överblick: Innovativ kattlåda från von Savic, med tak och ingång ovanifrån Idealisk för stora kattraser: en rymlig låda med en stor öppning i taket Höga kanter: idealiskt om du har en katt som kissar stående eller bakåt eller krafsar mycket i sanden, eftersom inget kan skvätta eller sprätta ut ur lådan Perforerat tak: med speciella hål där ströet från kattens tassar ramlar ned i kattlådan igen när katten traskar över taket Enkel att rengöra: avtagbart lock, kan hängas fast på sidan av lådan under rengöringen, urholkningar på undersidan underlättar att lyfta och tömma lådan Med en praktisk hake på sidan för en ströspade Modern design: rundade former och diskreta färger Högkvalitativ Idealiskt för hushåll med hundar och katter: hunden kommer inte åt ströet och avföringen Made in Europe Färger: låda: beige eller antracit lock: vitt Material: plast Mått: totala: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm ingång: L 24 x B 22 cm Savic Bag it Up Litter Tray Bags är ett idealiskt tillbehör för alla kattlådor. De slitstarka, transparenta folieinsättningarna motverkar avlagringar och uppkomsten av urinsten i kattlådor och i underdelen av kattoaletter med tak. Kattoalettens livslängd ökar och dålig lukt hör till det förflutna. Dessutom är det en barnlek att rengöra toaletten när Savic Bag it Up Litter Tray Bags används. Läs mer om det praktiska tillbehöret här: Savic Bag it Up Litter Tray Bags
 • Modkat kattlåda vit

  Modkat - where modern cats do their business!

  Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt?
  ModKat kattlåda i vit snygg färg fyller alla dessa funktioner! Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter!

  I paketet ingår 1 st litter liner och 1 st modkat scoop spade.

  Varje detalj på din Modkat har blivit omsorgsfullt designad, från antiglid-fötter som håller Modkat på plats, till klicklåset på taket som håller andra nyfikna husdjur och små barn borta&hellip:
 • Mjuk Kattsele med Koppel Varierade

  En mjuk och skonsam sele som uppskattas av de flesta katter.
 • Trixie XCat XL kattsele med koppel och dekal - Svart

  Trixies kattsele XCat XL är perfekt när du vill ta din stora katt på promenad. Den är komfortabel att bära och ger katten tillräcklig rörelsefrihet, så katten känner sig alltid bekväm på de gemensamma utflykterna. Selen, som har en mjuk vaddering av andningsaktiv och tåligt mesh-material och nylon, kan anpassas till kattens kropp för en perfekt passform. Det går snabbt och enkelt att ta på och anpassa selen med kardborrstängningen. På bröstet finns en extra, påsydd, rem med ett klickspänne som också kan justeras steglöst. Med denna extra rem sitter selen bekvämt och stadigt utan att glida. Katten märker det mjuka materialet knappt och vänjer sig snabbt att bära selen. Exklusivt hos zooplus: På ryggen sitter två starka kardborrband där en sticker kan sättas fast som finns i två varianter: För graciösa damer visar ''''Lady''''-dekalen att du är är på språng med en honkatt, ''''Gentleman'''' att du har en stolt hankatt i kopplet. Den fästs med kardborrband och är enkel att byta ut om du har flera katter hemma som följer med omväxlande på promenader. Ett nylonkoppel medföljer i leveransen. Kopplet är elastiskt, för att din nyfikna katt ska få tillräckligt med rörelsefrihet. Det fästs i en kraftig D-ring på ryggen av selen. Men inte bara bekvämligheten utan även säkerheten är naturligtvis viktig: Selen XCat har extra, reflekterande passpoaler runt kanterna som lyser i mörkret när ljus faller på dem, så din katt är alltid väl synlig i mörkret! Trixie XCat XL kattsele i överblick: Bekväm softsele för promenader, veterinärsbesök eller på resor Utformat för stora katter Exklusivt hos zooplus: Två utbytbara kardborrstickers medföljer: ''''Lady'''' & ''''Gentleman'''' Stadigt tillverkad: Av tåligt och andningsaktivt mesh-material och nylon Behaglig att bära: genom den extra mjuka vadderingen Sitter optimalt Steglöst anpassningsbar kardborrstängning över bröst och mage, med ett extra klickspänne över bröstet Inklusive koppel: Elastiskt, med handrem/li> Tas snabbt och enkelt på Med reflekterande passpoaler Kraftig D-ring för kopplet Material: Selen: mesh-material med nylon Koppel: nylon Stängning: kardborrband och klickspänne (plast), karbinhake och D-ring av metall Mått: Sele: bigsize bukomfång: 36 - 54 cm halsomfång: 25 - 32 cm längd ryggen: 13 cm Sticker: L 7,5 x 2,5 cm Koppel: L 120 x B 1 cm Skötselråd: Selen kan tvättas i upp till 30°C

Fler tips på kattillbehör

 • Fleecefilt Star Grå

 • Kattungehalsband RedDingo röd

 • Kattbädd Lounge Scandinavia Cow, S

 • Katthalsband neon fisk gul

 • Katthalsband STRASS East Side Collection ®, Röd

 • Kattsele Puppia Cara Turkos S

 • Katthalsband Saftyknäppe strass och stenar Svart

 • FourFriends Baby Powder Kattsand

  Klumpbildande kattsand med doft av havsbris!
 • Kattsele+koppel ställbar Reflex Röd

 • Catrine Premium Extra kattsand 7,5kg

 • Katthalsband Royal Röd

 • Fönster kudde reflects

 • Kattungehalsband Rosarandig

 • Kattbädd Jimmy

 • Katthalsband i Nylon med tassar, Röd

 • Katthalsband Snabblås Paljetter Silver

 • Kattkopppel Flexi XS Blå

 • Kattsele Tre Ponti Basic Mesh Svart, 3

 • Cat´s Best Natures Gold 20 L

  Cats Best Nature GOLD 10l - Ekologiska klumpbildande pellets för långhåriga katter
 • Trixie Cuddly Cave för väggmontering - L 44 × B 29 × H 30 cm

  Mysa och klösa - den här snygga grottan, som direkt uppfyller två av kattens viktigaste intressen - kan monteras på väggen! Den mysiga plyschen är inbjudande att vila upp sig på och sisalytan runt grottan att klösa och vårda klorna på. Grottan kan både monteras på väggen för katter som gillar upphöjda liggplatser eller ställas på golvet. Den tidlösa designen är diskret, och grotta passar in överallt som komplement till andra klösmöbler. Insidan av grottan är klädd med plysch och har en vändbar kudde som enkelt kan tvättas för hand. Trixie Cuddly Cave för väggmontering i överblick: Mysig grotta för katter, kan monteras på väggen Utsidans kortsidor är av plysch, långsidorna är täckta av sisal att klösa på Lämplig som komplement till andra klösmöbler Insidan är täckt av plysch Med en vändbar kudde Kan även ställas på golvet: Plyschtäckta kortsidor Färg: Ullvit plysc Grå sisal Material: Utsidan är täckt av plysch (100 % polyester) och sisal Insidan är täckt av plysch (100 % polyester) Kudden är stoppad med polyesterfleece (100 % polyester) Mått: Totala: L 44 x B 29 x H 30 cm Insidan: ca L 40 x B 25 x H 27 cm Liggyta: ca L 30 x B 25 cm Ingången: Ø 19 cm Kudde: ca L 39 x B 25 x H 2,5 cm Skötselråd: Den vändbara kudden kan tvättas för hand / grottans utsida kan torkas av med en fuktig trasa Monteringsmaterial ingår ej komplett i leveransen
 • PeeWee EcoDome XL Antracit/Grå

  PeeWee EcoDome är en extra stor kattlåda för den stora katten eller om man har flera katter hemma. Kattlådan är en dubbelbottnad kattlåda, stängd modell som används tillsammans med PeeWee pellets (artikelnr 275035 och 275036).
 • Katthalsband färgglatt med cirklar grå

 • Liva igloo kattbädd

  Supermysigt kryp-in för din katt att spana eller ta sina tupplurer i. Liva Igloo är tillverkad i stabilt filtmaterial som håller formen, samt verkar isolerande och är smutsavvisande&hellip:
 • Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom - 10 l

  Biokat's Classic Fresh Cotton Blossom är en starkt klumpbildande kattsand som består av tre olika kornstorlekar. Det är en unik strökombination som kan absorbera lukt snabbare, den ger mer hållbara klumpar och är effektivare. Den speciella AromaProtect Formula i kattströet innekapslar lukter effektivt och frigör en fräsch doft av bomullsblomma och jasmin. Det klumpbildande ströet består av stora, mellanstora och små korn. De stora kornen har porer med särskilt stor yta och kan suga upp väta och lukt som en svamp. De medelstora kornen fyller luckan mellan de stora och små kornen och har som uppgift att bilda särskilt hållbara klumpar. De små kornen ökar den totala effektiviteten genom att de fördelar sig i ströet och stödjer de stora och mellanstora kornens verkan. Biokat´s Classic Fresh 3in1 har ytterligare en fördel: det fastnar inte så snabbt på tassarna, vilket håller omgivningen runt kattlådan ren. Det är ett hygieniskt strö som är enkelt att handha och mycket komfortabelt för dig som kattägare! Biokat’s Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom tillverkas av 100 % naturlig lera från kontrollerade och ekologiskt hållbara dagbrott i Tyskland. Biokat's Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom i överblick: Högkvalitativt kattströ för alla katter Klumpbildande kattsand med tre olika storlekar på kornen: Stora korn med extra stora porer har en enorm absorptionskraft och suger upp väta och binder doft snabbare Medelstora korn har uppgiften att bilda extra fasta klumpar Små korn ökar effektiviteten och drygheten för de fördelar sig perfekt i ströet AromaProtect Formula: innekapslar otrevlig lukt och lösgör en behaglig doft Komfortabelt och praktiskt: fastnar inte på kattens tassar, så sanden stannar i kattlådan Enkelt att handha och mycket hygieniskt: binder lukter ännu effektivare, ger fastare klumpar, räcker länge Mycket drygt i förbrukningen, räcker i upp till 32 dagar Doftar gott och fräscht av bomullsblomma och lite jasmin Made in Germany: tillverkas garanterat i Tyskland
 • Le Cube Plum - Meyou Paris

  En mysig kub för sömn och lek!

  Le Cube från det franska märket Meyou Paris kombinerar renheten med grafisk form med mjukheten av en vävd bubbla. En skyddad plats för din katt: en mysig kub med plats för sömn och lek, både funktionalitet och design&hellip:
 • Dogit BUST-IT fläck- och luktborttagare - 710 ml

  Med BUST-IT fläck- och luktborttagare försvinner fläckar och oangenäma lukter för alltid! BUST-IT tar bort orsakerna till fläckar och lukter på ett skonande sätt. Medlet består av en kombination av naturliga bakteriekulturer och fermentationsextrakt. BUST-IT innehåller inga starka kemiska tillsatser eller ångor och är biologiskt nedbrytbar. BUST-IT är särskilt lämpligt för mattor, möbeltyger, möbler, trägolv, keramikplattor och fungerar t.om. på porösa ytor. Fläck- och luktborttagningsmedlet har certifikatet EcoLogo, som bevisar dess effektivitet och kompatibilitet med textilier och miljö. Bruksanvisning för BUST-IT fläck- och luktborttagare: Testa produkten före första användning på ett icke synligt område. Ta bort hårdnade ytor. Om fläcken är ny och fortfarande fuktig, absorbera fukten med en torr, ren trasa. Spraya det drabbade området tills det har upptagit vätskan. Borsta område starkt för att avlägsna kvarvarande ämnen. Arbeta dig från den yttre kanten av fläcken till mitten i en cirkulär rörelse. Torka av området med en ren, torr trasa, för att avlägsna rester av rengöringsmedlet. Vid behov kan du skölja det behandlade området med rent vatten och sedan torka bort vattnet igen. På mattor, klädsel etc. bör du dammsuga området med en dammsugare när medlet har torkat, för att avlägsna eventuella rester. Om fläcken fortfarande är synlig kan du upprepa behandlingen. BUST-IT bör användas so snabbt som möjligt för att undvika permanenta skador eller missfärgningar på tyget genom syran i urinen, avföringen eller gallan. Vänligen observera: BUST-IT kan ej återställa färger om tyget redan är missfärgat. Enzymer förstör lukter, därför är BUST-IT luktfritt. BUST-IT gömmer inte dåliga lukter, utan avlägsnar dem permanent.
 • Compact Care Strong Clumping

  Compact Care Strong Clumping är högkvalitativ kattsand som binder oönskade odörer samt fukt på ett effektivt sätt. Ett bra val för den som önskar mild doft, svagt parfymerad med lavendel.
 • Kattbädd Salio brun 45x40x18cm

 • Kattsele Catspia Penelope Röd

 • Katthalsband Duvo Cartoony, Röd

 • Kattsele Dot´s Mix Svart, XS

 • Katthalsband Duvo Python, Orange

 • Tic-Clip Fästingskydd för katt (fri frakt)

  Skydda din katt mot fästingar i sommar!

  Tic-clip är ett giftfritt alternativ för att skydda din katt (eller hund) mot fästingar under sommarhalvåret.

  Hur använder man Tic-clip?
  Tic-clip består av en metallbricka och två ringar&hellip:
 • Elementsäng plysch brun Rund

 • Kattsele med Kattkoppel Tartan Lila

 • Katthalsband Tartan, Rosa

 • Katthalsband med dekorsten rosa

  Snyggt katthalsband i rosa med fina dekorstenar!

  Riktigt fint läderhalsband i cerise färg med dekorstenar. Fint bling-bling till din katt!

  Halsbandet har en töjbar resårdel så att katten ska kunna komma ur halsbandet om den fastnar&hellip:
 • Kattsäng Gröna Samuel

 • Elementsäng Trixie Beige

 • Kattsele Karlie art sportiv kitty blå

 • katt & Hund Fluga Mix, Brun

 • Katthalsband Neongrön Reflex

 • World´s Best Cat Litter 12,7 kg

  Kattsand som är majsbaserad, helt naturlig och utan tillsatta kemikalier. Den är miljövänlig och biologisk.
 • Kattigloo Filtad Grå

 • Katthalsband Tartan

 • Ekonomipack: 2 x 14 l Tigerino Nuggies kattsand - Sommaräng (2x14l)

  Sandkornen i Tigerino klumpande kattsand har en extremt effektiv uppsugningsförmåga: 4 x effektivare än vanlig kattsand! Tigerino är en finkornig, 100% naturlig kattsand som producerar väldigt lite damm. Tigerino innesluter otrevliga lukter länge och har själv en behaglig doft av babypuder som behagar både människa och husdjur. Fördelar med Tigerino kattsand: Klumpar sig omedelbart. Fri från kemiska tillsatser. Har en extrem uppsugningsförmåga - 4 x effektivare än vanlig kattsand. 100% naturlig. Oerhört hygienisk. Innesluter obehagliga dofter extra länge. Består av praktiskt taget dammfri sand. Tigerino kattsand innehåller inga kemiska tillsatser. Eftersom sanden klumpar sig väldigt fort, hålls resten av sanden i toaletten torr. Om du tar bort den nedsmutsade sanden regelbundet med hjälp av en liten spade så förblir den övriga sanden fräsch och ren. Här kan du hitta den perfekta kattoaletten: LitterLocker II PLus Här kan du hitta en kattoalett med lock: Covered Litter Boxes Här kan du få reda på hur du kan få bukt på problem med obehagliga lukter: Odour Management
 • Id-katthalsband med reflex fiskmotiv

 • katthalsband by Laura nylon ljusgrön

 • Kattsele Tre Ponti Basic Zebra Svart/Vit, 1

 • Vägghängd hängmatta vitt tyg

  Vägghängd hängmatta till din katt!

  Snygg och stilren sovhylla till din katt som hängs på väggen. Mycket populär då de flesta katter gillar att sova lite högre upp där de kan spana ut över rummet!

  Tyg i vitt med trästativ&hellip:
 • Katthalsband Flanno Lime

 • kattlåda med tak Nova blå/mørk grå