Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

PetVillage » Katt » Kattillbehör

Märken på kattillbehör:

Kattillbehör

Det finns många saker förutom kattmat som man som kattägare kan köpa. Katten behöver någonstans att kissa och bajsa inomhus. Du kanske vill ge katten en särskild plats att vila och sova på. Här har vi samlat en mängd olika tillbehör för din katt.

Kategorier: Kattselar | Kattkoppel | Kattsand | Kattlådor | Kattsängar | Katthalsband

Populärt inom kattillbehör

 • Savic Hop In kattlåda med tak - Antracit/vit

  Hop In! Denna innovativa kattlåda från Savic är perfekt för katter som står och kissar eller kissar bakåt. Ingången är på taket, därigenom har toaletten har höga väggar runtom som inte släpper ut vare sig vätska eller sand om katten gräver intensivt. Strö, kiss och avföring stannar där det hör hemma - i kattoaletten. En smart detalj: taket har perforerade hål med något sluttande kanter inåt. På så sätt faller ströet från kattens tassar ner i toaletten igen när den kliver ut kattlådan över taket och golvet runt kattlådan förblir rent! Den rymliga och bekväma kattlådan har en 24 x 22 cm stor öppning i taket och är också lämplig för stora katter. När kattlådan ska rengöras tas taket av. En praktiskt idé är att det kan hängas fast på sidan av lådan! Toaletten har urholkningar som grepp på undersidan för att underlätta att lyfta och tömma den. En hake på sidan är perfekt att hänga en ströspade på (spade ingår ej i leveransen). Hop In har en genomtänkt och praktisk design i diskreta färger. Toaletten är perfekt i hushåll med hundar, eftersom de inte kommer åt innehållet. Ett tips för bästa hygien: ställer du kattoaletten i ett hörn med ingången inåt måste katten gå över den perforerade delen av taket när den lämnar toaletten - det betyder mindre kattsand på golvet! Savic Hop In kattoalett i överblick: Innovativ kattlåda från von Savic, med tak och ingång ovanifrån Idealisk för stora kattraser: en rymlig låda med en stor öppning i taket Höga kanter: idealiskt om du har en katt som kissar stående eller bakåt eller krafsar mycket i sanden, eftersom inget kan skvätta eller sprätta ut ur lådan Perforerat tak: med speciella hål där ströet från kattens tassar ramlar ned i kattlådan igen när katten traskar över taket Enkel att rengöra: avtagbart lock, kan hängas fast på sidan av lådan under rengöringen, urholkningar på undersidan underlättar att lyfta och tömma lådan Med en praktisk hake på sidan för en ströspade Modern design: rundade former och diskreta färger Högkvalitativ Idealiskt för hushåll med hundar och katter: hunden kommer inte åt ströet och avföringen Made in Europe Färger: låda: beige eller antracit lock: vitt Material: plast Mått: totala: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm ingång: L 24 x B 22 cm Savic Bag it Up Litter Tray Bags är ett idealiskt tillbehör för alla kattlådor. De slitstarka, transparenta folieinsättningarna motverkar avlagringar och uppkomsten av urinsten i kattlådor och i underdelen av kattoaletter med tak. Kattoalettens livslängd ökar och dålig lukt hör till det förflutna. Dessutom är det en barnlek att rengöra toaletten när Savic Bag it Up Litter Tray Bags används. Läs mer om det praktiska tillbehöret här: Savic Bag it Up Litter Tray Bags
 • Modkat kattlåda vit

  Modkat - where modern cats do their business!

  Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt?
  ModKat kattlåda i vit snygg färg fyller alla dessa funktioner! Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter!

  I paketet ingår 1 st litter liner och 1 st modkat scoop spade.

  Varje detalj på din Modkat har blivit omsorgsfullt designad, från antiglid-fötter som håller Modkat på plats, till klicklåset på taket som håller andra nyfikna husdjur och små barn borta&hellip:
 • Mjuk Kattsele med Koppel Varierade

  En mjuk och skonsam sele som uppskattas av de flesta katter.
 • Trixie XCat XL kattsele med koppel och dekal - Svart

  Trixies kattsele XCat XL är perfekt när du vill ta din stora katt på promenad. Den är komfortabel att bära och ger katten tillräcklig rörelsefrihet, så katten känner sig alltid bekväm på de gemensamma utflykterna. Selen, som har en mjuk vaddering av andningsaktiv och tåligt mesh-material och nylon, kan anpassas till kattens kropp för en perfekt passform. Det går snabbt och enkelt att ta på och anpassa selen med kardborrstängningen. På bröstet finns en extra, påsydd, rem med ett klickspänne som också kan justeras steglöst. Med denna extra rem sitter selen bekvämt och stadigt utan att glida. Katten märker det mjuka materialet knappt och vänjer sig snabbt att bära selen. Exklusivt hos zooplus: På ryggen sitter två starka kardborrband där en sticker kan sättas fast som finns i två varianter: För graciösa damer visar ''''Lady''''-dekalen att du är är på språng med en honkatt, ''''Gentleman'''' att du har en stolt hankatt i kopplet. Den fästs med kardborrband och är enkel att byta ut om du har flera katter hemma som följer med omväxlande på promenader. Ett nylonkoppel medföljer i leveransen. Kopplet är elastiskt, för att din nyfikna katt ska få tillräckligt med rörelsefrihet. Det fästs i en kraftig D-ring på ryggen av selen. Men inte bara bekvämligheten utan även säkerheten är naturligtvis viktig: Selen XCat har extra, reflekterande passpoaler runt kanterna som lyser i mörkret när ljus faller på dem, så din katt är alltid väl synlig i mörkret! Trixie XCat XL kattsele i överblick: Bekväm softsele för promenader, veterinärsbesök eller på resor Utformat för stora katter Exklusivt hos zooplus: Två utbytbara kardborrstickers medföljer: ''''Lady'''' & ''''Gentleman'''' Stadigt tillverkad: Av tåligt och andningsaktivt mesh-material och nylon Behaglig att bära: genom den extra mjuka vadderingen Sitter optimalt Steglöst anpassningsbar kardborrstängning över bröst och mage, med ett extra klickspänne över bröstet Inklusive koppel: Elastiskt, med handrem/li> Tas snabbt och enkelt på Med reflekterande passpoaler Kraftig D-ring för kopplet Material: Selen: mesh-material med nylon Koppel: nylon Stängning: kardborrband och klickspänne (plast), karbinhake och D-ring av metall Mått: Sele: bigsize bukomfång: 36 - 54 cm halsomfång: 25 - 32 cm längd ryggen: 13 cm Sticker: L 7,5 x 2,5 cm Koppel: L 120 x B 1 cm Skötselråd: Selen kan tvättas i upp till 30°C

Fler tips på kattillbehör

 • Kattlådehus Vico Korall

  Kattlådehus Vico är en kattlåda med avtagbart lock samt ett ventilationshål.
 • Puppia Da Vinci Rosa

 • Puppia Ritefit Harness

  Ritefit harness är en stabil och säker kattsele som går att reglera på tre ställen. Denna kattsele behöver man inte dra över huvudet, så den fungerar bra även till lite osäkra katter&hellip:
 • Metz Oval Hundbädd

  Metz Oval Hundbädd är en supermjuk och mysig bädd med kanter. Perfekt att kura ihop sig och vila i. Bädden har en avtagbar kudde i mitten. Kanterna gör att bädden passar extra bra till hundar som…
 • Kattsele/Koppel retro flower rosa

 • Prova nu! Tigerino Crystals kattsand 3 x 5 l & 400 g Concept for Life torrfoder till sparpris! - British Shorthair

  Denna kattsand absorberar stora mängder vätska och lukter på ett unikt sätt: Tigerino Crystals silikatströ kan uppta nästan sin egen vikt i vätska. Urin, lukter och bakterier absorberas på sekunden: väta dunstar, doftmolekyler binds inne. Tigerinos oräkneliga mikroporer suger upp fukt omedelbart och håller kattoaletten torr. Ta chansen och beställ 3 x 5 l Tigerino Crystals kattsand med silikat & 400g Concept for Life till sparpris! Egenskaperna hos Tigerino kattsand med en blick: Stoppar lukter på några sekunder Extremt absorberande - lätt och ekonomiskt Enkel, dammfri användning Antibakteriell - sluter inne bakterier i kärnan Komposterbara, miljövänliga silikater 5 l Tigerino räcker för: 1 katt: ca 25-35 dagar 2 katter: ca 15-20 dagar 3 katter: ca. 8-12 dagar Concept for Life består av en hel produktserie med speciellt utvecklade torrfoder, särskilt anpassade till olika livsfaser och näringsbehov. Det skräddarsydda näringskonceptet i Concept for Life är baserat på vetenskaplig kunskap. Katten får en artriktig kost, avvägd och av premiumkvalitet samt lämplig för kattens livssituation. Och dessutom till ett rättvist pris! Hos Concept for Life står alltid i fokus att främja kattens välbefinnande med en artanpassad kost som passar kattens näringsbehov. Prova det unika näringskonceptet som utvecklats tillsammans med veterinärer med målet att främja ett friskt kattliv. Concept for Life är skräddarsytt för kattens behov! Allmänna fördelar med Concept for Life i överblick: Avvägd näringsämnesbalans: Receptet tillgodoser katten med alla proteiner, fetter, fibrer, vitaminer och mineraler den behöver för ett långt och friskt liv Tändernas hälsa: Stay-Clean™-komplexet med högst upplösbart vitamin C reducerar bakteriell plack och tandsten, speciella växtfibrer rengör tänderna mekaniskt Hud & päls: Ett vitamin B-komplex tillsammans med koppar och organiskt bunden zink samt viktiga omega 3- och omega 6-fettsyror kan ge en glänsande päls och smidig och sund hud Anti-Hairball-funktion: För att förbygga hårbollar och stödja transporten av redan uppkomna sådana innehåller fodret en mix av naturliga fibrer som främjar tarmrörelser. En kombination av psyllium, torkad sockerbetsmassa och lignocellulosa kan bidra till att svalda hår utsöndras naturligt Utvecklat tillsammans med veterinärer Hög andel kött Ris som lättsmält källa till kolhydrater - innehåller ej vete, majs eller soja Med essentiellt taurin Mer information om de enskilda produkterna hittar du under länkarna nedan: Tigerino Crystals kattsand Concept for Life torrfoder
 • AFP Kattsäng Honey Comb

  Mjukt, mysigt och miljövänligt!

  Riktigt stor kattsäng till din katt! Varm och mysig kattbädd med micromocka på utsidan och supermjuk plysch på insidan. Din katt kommer att älska att krypa ner i denna gosiga bädd närhelst det är läge för lite skönhetssömn&hellip:
 • Kattigloo Silas Grå

 • Trixie hänggrotta för element - Ø 38 × H 34 cm

  Katter älskar värme lika mycket som de ogillar kallt och tråkigt väder. Trixies mysiga elementgrotta är exakt det katter vill ha kalla vinterdagar. Den extra varma och mysiga liggplatsen hängs nämligen fast på elementet - det finns ingen risk att katten fryser i denna bädd! Kojan är klädd med ett snyggt, grått möbeltyg och vit, mysig plysch på insidan. De diskreta färgerna passar till de flesta inredningsstilar. Elementgrottan hängs upp med två justerbara konsolkrokar som kan anpassas till 9 - 11 cm djupa element. Konsolkrokarna är utrustade med ett plasthölje och kan inte glida eller repa elementet. Kojan har en öppning på baksidan som ligger mot elementet och släpper in värmen i kojan. Mysig plysch och den tvättbara, vändbara kudden inuti kojan säkerställer att katten ligger bekvämt. Kojans korpus är stabil och säker. Trixie hänggrotta för element i överblick: En mycket varm hängande koja för katter Med en öppning på baksidan: en extra varm liggplats för katter, för kalla vinterdagar Med 2 justerbara metall-konsolkrokar, överdragna med plast: för alla gängse element Mjuk, varm plysch inuti: mysigt och varmt En uttagbar, vändbar kudde: perfekt för mysiga stunder, att dåsa och sova gott på, lättskött Robust korpus: en fast liggyta, stabil och säker Skötselråd: vändbar kudde, handtvätt upp till 30 °C Färg: vit/grå Material: hängande koja: 100 % polyester (plysch/mögeltyg) kuddöverdrag: 100 % polyester material vaddering: polyesterull Mått: totala: ca Ø 38 x T 34 (undersida) / 14,5 cm (ovansida) öppning baksidan: Ø 24 cm metall-konsolkrokar: kan justeras mellan 9 - 11 cm kudde: L 33 x B 25 x H 2 cm
 • Cozy Kingdom kattbädd / hundbädd - L 60 x B 55 x H 22 cm

  Låt din fyrbenta familjemedlem slumra kungligt och drömma om kommande spännande äventyr i den lyxiga sängen Cozy Kingdom. Den höga kanten, som är prydd med en passpoal i form av ett dekorativt snöre, inbjuder att luta sig mot och mysa. Här kan din älskling tryggt ta en tupplur. Kontrasten mellan det svarta, strukturerade tyget på utsidan med dekorationssnöret i guld och den ljusbeige, värmande insidan av härlig fleece ger sängen en lyxig stil. Den uttagbara, praktiskt vändbara kudden är tvåfärgad. Du kan bestämma stil på sängen efter smak, och dessutom behöver du inte tvätta hela sängen varje gång eftersom kudden kan tvättas separat. Undersidan på sängen är försedd med antiglid-noppor för att sängen inte ska glida omkring på hala golv. Sängen Cozy Kingdom är tvättbar i upp till bis 30°C. Säng Cozy Kingdom i överblick: Lyxigt mysig säng för hundar och katter Tyg på utsidan med struktur och gyllene kantband: kontrastrik och exklusiv design Tvåfärgad, vändbar kudde: förändra enkelt utseendet på sängen genom att vända på kudden! Särskilt hög kant: mysig att luta sig mot Mjukt vadderad liggyta: bekväm på kalla och hårda golv Halksäker undersida med noppor: halkar inte omkring på hala golv Lättskött: kan tvättas i maskin i 30 °C (skontvätt) Färg: Utsidan: svart Insidan: beige Dekorationsband: guld Material: Utsidan: 100% polyester, strukturerat Insidan: 100% polyester, fleece Tvättbar i upp till 30°C Notera: Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. Storlekstabell Cozy Kingdom: Totala mått L x B x H Liggytan L x B Mått på kudden L x B x H L 45 x B 45 x H 20 cm L 43 x B 43 cm L 43 x B 43 x H 7 cm L 60 x B 55 x H 22 cm L 55 x B 50 cm L 55 x B 50 x H 9 cm L 80 x B 60 x H 25 cm L 75 x B 55 cm L 75 x B 55 x H 9 cm Notera: Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Katthalsband reflex resår Gul

 • Katthalsband med Nitar svart

 • Mjau Kattströ Lavendel

  Beskrivning kommer snart!
 • PUPPIA RITEFIT KATTSELE LJUSBLÅ, M

 • Hagen Kattungesele med koppel svart

 • Little&Bigger Moon Stones Strö

  Little&Bigger Moon Stones är ett icke-klumpbildande och helt oparfymerat Strö med en mycket hög absorptionsförmåga.
 • Katthalsband REFLEX Bred PritaxRosa

 • Påse för kattlådan

 • Kattsele Camoflage Grön, XS

 • World's Best Cat Litter 3,18kg

  Klumpbildande kattströ av majs!

  World's Best Cat Litter använder den koncentrerade kraften av majs för att hjälpa dig och din katt att använda mindre strö och att hålla en renare kattlåda.

  Till skillnad från grå kattsand som kräver stora mängder sand för att fånga upp lukt och bilda klumpar effektivt så fixar World's Best Cat Litter detta med en mindre mängd strö&hellip:
 • PUPPIA - SPRING GARDEN HARNESS S, Rosa

 • katthalsband Teflon, Svart

 • Kattsele Tre Ponti Basic gul, 1,5

 • Kattsele Nylon My Boss Is Röd

 • KATTSELE PUPPIA SOFT HARNESS GRÖN, S

 • Katthalsband NeonRosa Reflex

 • Trixie Classic Kattlåda Beige

  Trixie Classic Kattlåda är en enkel kattlåda utan kant som passar till Toaletthus till Kattlåda.
 • Wonderful Alice beige

  Wonderful Alice är en snygg och mysig sovplats till din katt!

  De flesta katter sover gärna lite högre upp än golvnivå, detta gör att kattsängen Wonderful Alice oftast blir en hit. En riktigt mysig sovplats för katten som även passar fint i hemmet med en stilren cremefärgad liggdel och beige underdel&hellip:
 • ALAC KATTSELE GUL REFLEX 15MM

 • Katthalsband Duvo Boho, lila

 • Tabby myssäng - Ø 48 x H 22 cm

  Ge din katt eller lilla hund en mycket speciell sovplats i denna extra bekväma bädd! Sängen har en speciell design med mörkgrå, lite glänsande mikroplysch på utsidan. Den lyxiga snyggt grå utsidan understryks av den cremèfärgade insidan av mycket mjuk plysch. Tabby är en säng för underbara vilostunder för katter och små hundar. Sängen Tabby påminner om en mussla med den framåtlutande kanten. Den är högre utformad och försedd med sömmar och en svart kantbård. Katten eller hunden kan enkelt kliva in i bädden och rulla ihop sig och mysa mot den bekväma kanten. Antihalk-noppor på undersidan säkerställer att bädden står stabilt även på hala underlag. Den uttagbara kudden är mjukt stoppad. Vadderingen hålls på plats i kudden genom kviltade punktmarkeringar. Tabby säng är en härlig plats att slappna av och ligga bekvämt i för katter och små hundar! Tabby bädd i överblick: Mysig säng för katter och små hundar Hög kant: lutar lite framåt, härlig att rulla ihop sig och mysa mot, skyddar mot drag, formstabil genom kviltade sömmar Sänkt kant fram: bekväm att kliva i Antihalk-noppor: sängen står stadigt och halkar inte på hala golv Uttagbar, mjukt vadderad myskudde: särskilt mysig, med kviltade punkter som håller vadderingen på plats Färg: säng: mörkgrå kudde: cremè Material: utsidan: 100 % polyester (mikroplysch) botten: 100 % polyester (antihalk-noppor) vaddering: 100 % polyesterull Mått: totala: Ø 48 x H 22 cm liggyta: ca. Ø 35 cm kantens tjocklek: ca 7 cm kudde: ca Ø 45 x H 6 cm Skötselråd: Sängen och kudden kan tvättas separat i 30 °C Hänvisning: Placera ett underlag mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att vara undvika på att undersidan eventuellt färgar av.
 • Katthalsband Envy Cat Hula Hula, Blå

 • Cat’s Best Universal Träpellets 10 L

  Cat’s Best Universal är ett naturligt pellets strö av organiskt träfiber för smådjur och katter, som dessutom är komposterbar och biologiskt nedbrytbart.
 • Kattsele med fluga svart, S

 • Tigerino Crystals Flower Power kattsand Ekonomipack: 6 x 5 l

  Tigerino Crystals Flower Power är en kattsand som doftar ljuvligt av blommor. Sanden har en särskild silikatstruktur som stoppar otrevlig lukt omedelbart! Tigerino Crystals Flower Power absorberar stora mängder vätska och lukter på ett unikt sätt. Tigerino Crystals Flower Power kan uppta nästan sin egen vikt i vätska genom de otaliga mikroporerna i sanden som absorberar urin, lukt och bakterier inom några sekunder. Fukten avdunstar, och luktmolekylerna binds. Detta håller ströet torrt och fräscht länge. Fördelar med Tigerino kattsand: Stoppar lukt omedelbart. Med en oerhört effektiv uppsugningsförmåga. Lätthanterlig och fritt från damm. Antibakteriellt - innesluter bakterier i kärnan. Komposterbar och miljövänlig. 5 L Tigerino räcker för: 1 katt: ca. 25-35 dagar 2 katter: ca. 15-20 dagar 3 katter: ca. 8-12 dagar Notera: Under omställningen till de nya förpackningarna kan beställningarna innehålla både den nya och gamla designen.
 • Luxus elementsäng - Crème

  Denna mysiga elementsäng förgyller kattens drömmar! Den mycket bekväma mystunneln hängs enkelt på elementet - den passar på alla element med maximalt 7,5 cm djup - eller ställs på golvet om katten hellre vill det. Där kan katten dra sig tillbaka och sova och vila. Behöver ni inte sängen ett tag kan den förvaras platssparande. Överdraget på den flotta sängen är tillverkad av extra mysig plysch som är vadderad med skumgummi. Den lyxiga sängen är inbjudande och den mjuka plyschen är mycket behaglig. Katten kan känna sig trygg och mysa i den på ett särskilt stilfullt sätt. Den diskreta designen smälter in i varje omgivning. Sängen är mycket stabil genom den robusta metallramen. Tack vare det genomtänkta plugsystemet kan den snygga tunneln monteras enkelt och utan verktyg. Elementsängen Luxus är en särskilt exklusiv sovplats för sofistikerade kissar! Luxus elementsäng i överblick: Stilfull kattunnel att mysa i Mångsidig: kan placeras fristående eller hängas på elementet (max. 7,5 cm djup) Mysigt plyschöverdrag med en mjuk skumgummivaddering: här mår katten toppen! Enkelt system, pluggas ihop: okomplicerad montering utan verktyg Robust metallram: för högsta stabilitet Kan förvaras platssparande Färg: crème Material: överdrag: 100 % polyester (konstpäls-plysch) vaddering: skumgummi ram: metall Mått: totala: L 45 x B 38 x H 27 cm insidan: ca Ø 23 x L 45 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin 30 °C Max. belastning: 15 kg
 • Kattsele + koppel XL (för stora katter)

  Snygg och praktisk sele med matchande koppel!

  Funktionell kattsele i 4 färger med riktigt bra passform till din katt. Selen har en extra stor storlek och mjuka material&hellip:
 • Kattsele Tre Ponti Basic Mesh Röd, 2

 • World's Best Cat Litter extra stark kattsand - 12,7 kg

  World's Best extra stark kattsand är ett klumpande, till 100 % ekologiskt kattströ från USA, som är tillverkat av hela majskorn. World's Best extra starka kattsand är resultatet av en marknadsundersökning där kunderna uttryckte en önskan om en ännu bättre klumpande kattsand med en effektivare luktabsorbering. När kattsanden blir våt bildas små hårda klumpar som är helt vattenlösliga och lätt kan spolas ned i toaletten. Klumparna är enkla att skopa upp ur kattlådan. En naturlig tillsats absorberar otrevliga lukter effektivt även i hushåll där det finns flera katter. Din katt kommer älska sandens mjuka konsistens! De fina kornen är angenäma och snälla mot tassarna och stimulerar katten att krafsa. World's Best kattsand innehåller inga kemiska tillsatser eller parfym. Trots detta håller sig sanden fräsch länge. Dessutom är sanden dammfri. Täck den rena och torra kattoalettens botten med ca 5-7 cm kattsand från World's Best. Sanden bör ej blandas, för att uppnå bästa effektivitet. Om du tar bort klumpar och rester dagligen så hålls sanden hygienisk och fräsch längre. World's Best kattsand i överblick: Nedbrytbar. Tillverkad av naturligt förnybart material. Inga kemiska tillsatser. Klumpande. Ett mycket ekonomiskt alternativ. Dammfri. Oparfymerad. Maximal absorberingsförmåga. Går att spola ned i toaletten. Katten kommer utan tvekan acceptera sanden. Skonsam mot känsliga tassar. Ofarlig för katter och kattungar, även om de råkar äta av den. Lämpar sig för katter med allergi.
 • Kattselar Soft mix, S, Röd

 • KATTSELE PUPPIA SOFT VEST HARNESS MÖRK BLÅ

 • Catsan Naturelle Plus kattsand - 20 l

  Katter mår bra när de har det rent och fräscht omkring sig. Denna kattsand av starkt absorberande, naturligt trä är pålitlig och hygienisk i kattlådan. Det är ett icke-klumpande strö, bestående av korn från barrträ. Genom speciella träessenser och det naturligt låga pH-värdet är det verksammare och absorberar det tre gånger så effektivt jämfört med vanlig icke-klumpande kattströ. Kornen upptar vätskan snabbt, som en svamp, och innesluter dofter säkert. Kattströet dammar mycket lite, är snällt mot känsliga kattassar och kan komposteras till 100 %. Catsan Naturelle Plus i överblick: Kattströ för alla katter Korn av naturligt barrträ Absorberar vätska effektivt och binder doft mycket verksamt Mjuk textur, dammar mycket lite och har ett lågt pH-värde 100 % biologiskt nedbrytbart - av naturligt förnybara resurser Icke-klumpande
 • Kattsele Dot´s Mix Svart, XS

 • Katthalsband Rogz Catz Blå

 • Kattsele Catspia Guld och Beige, S

 • Kattsele Tre Ponti Basic gul, 1

 • Kattspade hagen, Lila

 • Kattsele+koppel snabblås ställb Nylon Röd

 • Tigerino Crystals kattsand med silikat - Ekonomipack: 3 x 5 l

  Tigerino Crystals kattsand stoppar lukt på några sekunder med hjälp av silikat! Ströet absorberar stora mängder vätska och lukter på ett unikt sätt: Tigerino Crystals silikatströ kan uppta nästan sin egen vikt i vätska. De otaliga mikroporerna i kornen absorberar urin, lukt och bakterier inom några sekunder och håller toaletten torr och behaglig för katten. Fördelarna med Tigerino Crystals i överblick: Stoppar lukt inom några sekunder Med en oerhörd uppsugningsförmåga - lätt och drygt i användning Lätthanterligt och fritt från damm Antibakteriellt - bekämpar bakterier genom att innesluta dem i sandkornens kärna Komposterbart och miljövänligt silikat 5 l Tigerino räcker för: 1 katt: ca 25-35 dagar 2 katter: ca 15-20 dagar 3 katter: ca 8-12 dagar
 • Tigerino Nuggies Classic kattströ - babypuder, grova korn - 14 l

  Den klumpbildande kattsanden Tigerino Nuggies Classic består av grova korn, vilket förhindrar att sanden fastnar på kattens tassar och sprids utanför kattlådan. Därför är Tigerino Nuggies även särskilt lämpligt för katter med lång och halvlång päls. Ströet är tillverkat av 100 % ren naturlera. Tigerino Nuggies binder otrevlig doft extra länge och doftar mild av babypuder - angenämt både för människa och djur! Alla fördelar med Tigerino Nuggies Classic i överblick: Bildar genast klumpar Extremt hög absorption - räcker fyra gånger längre än konventionellt strö 100 % naturlera Binder dofter snabbt och långvarigt En idealisk sand för katter med längre päls Made in Germany Dan snabba klumpbildningen håller det övriga ströet torrt. Ta bort klumpar regelbundet för att bevara sanden hygienisk och fräsch. Klumpbildning hos strö med grova och fina korn: Fint strö och grovt strö bildar olika klumpar. I grovt strö blir klumparna djupare, i fint strö bildas platta klumpar. Därför måste ströspaden stickas ned djupare i det grova ströet. Dessutom bör kattlådan fyllas med ca 7 – 10 cm strö för en optimal klumpbildning. Tips & hänvisningar: Den bästa platsen för kattoaletter är varma, torra rum. Sanden bildar klumpar mycket snabbt, vilket håller resten av sanden i kattlådan torr. Om klumparna tas bort regelbundet med hjälp av en liten spade förblir den övriga kattsanden ren och fräsch längre. Skulle katten mot förväntan ha svårt att vänja sig vid Tigerino Nuggies kan den första påsen blandas med det gamla ströet den första tiden (effektiviteten av Tigerino Nuggies kan minska). Användning: 1. Fyll på den rengjorda kattoaletten med ca 7 cm Tigerino Nuggies strö. 2. Ta bort avföring och ströklumpar minst en gång dagligen. Fyll på strö vid behov. 3. Rengör toaletten ca en gång i månaden. 4. Kasta använd strö i hushållssoporna eller följ de lokala föreskrifterna. Kasta aldrig strö i toaletten!
 • Kattlåda PeeWee Eco Classic Grå

 • KATTSELE PUPPIA SOFT HARNESS GUL, XS