Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Burtillbehör

Tillbehör till smådjursburar är hö, strö, tunnlar och leksaker. Här finns ett brett utbud av burtillbehör från flera olika djurbutiker på nätet. Hoppas att du hittar det du behöver och kanske något extra roligt för ditt husdjur.

Tillbehör: Hö & Strö | Leksaker | Tunnlar

Populärt inom burtillbehör

 • Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)

  Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)
  Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur. Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används. Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri.
 • Bunny Bedding Easy - Turkos ca L 112 x B 51 cm

  Bunny Bedding Easy - Turkos ca L 112 x B 51 cm
  Är du trött på att behöva släpa hem flera kilo strö till gnagarburen var och varannan vecka? Det är du definitivt inte ensam om! Det är ganska förvånansvärt hur mycket strö som behövs även för så små invånare i buren. Bunny Bedding Easy är ett praktiskt, återanvändbart och hållbart alternativ till vanligt strö. Detta textilunderlag av textil är lämpligt för kaniner, marsvin och andra gnagare. Bunny Bedding Easy för smådjursburar består av ett lager molton som är mycket absorberande och suger upp urinen effektivt. Ytan är fluffig och mjuk som känns behaglig mot dina små älsklingars tassar och inte heller glider. Till skillnad från konventionellt strö dammar matten inte. Det är fördelaktigt för allergiker och dessutom hålls området runt buren rent. Bunny Bedding Easy burmatta kan enkelt tvättas i tvättmaskin - även i temperaturer upp till 60 °C för bästa hygien. Bunny Bedding Easy i överblick: Mjukt burinlägg för kaniner, marsvin och andra gnagare Praktiskt alternativ till strö i gnagarburen Bekväm och säker: yta av fluffig, mjuk suger upp urin effektivt Snabb och enkel rengöring av buren: omgivningen förblir ren Allergivänlig: ​​dammar inte, kan tvättas i maskin Slitstark och praktisk: du behöver inte uteburar, transportlådor, för pälsvården och klovården Även för sjuka små djur, t.ex. efter operationer Idealiskt för burar i storleken L 120 x B 60 cm Färg: mörkgrå/turkos, mörkgrå/rosa Mått: ca L 112 x B 51 cm ovansidan: fleece undersidan: molton Rengöring: tvättas i maskin i upp till 60 °C Bruksanvisning: Mattan ska rengöras från avföring dagligen med en sop. Du kan använda en pappershandduk för att testa om ytan fortfarande är fin och torr. Underlaget kan enkelt tvättas i tvättmaskinen med vanligt tvättmedel i 60 °C. Skaka/skölj av underlaget först om det är alltför smutsigt.
 • Trixie videtunnel - Ø 20 x 38 cm

  Trixie videtunnel - Ø 20 x 38 cm
  I denna tunnel, tillverkad av naturliga vide, kan ditt djur leka och gömma sig, eller gnaga på. Den är passande både för utomhushagen eller buren. Videtunneln finns i två storlekar: Ø 10 x 25 cm; lämplig för hamstrar, möss och andra små små husdjur. Ø 20 x 38 cm; lämplig för dvärgkaniner, marsvin och andra större djur.
 • Savic Giant Tube tunnel - Diameter 11 cm

  Savic Giant Tube tunnel - Diameter 11 cm
  Illrar, chinchillor och råttor behöver tillräcklig med sysselsättning för att inte bli uttråkade. Denna stora tunnel, som kan hängas upp i buren, ger ditt husdjur en trevlig omväxling och är rolig att leka och springa i! Tunneln levereras komplett med upphängningsanordning som kan fästas vid alla gallerburar. Savic Spieltunnel Giant Tube tunnel i överblick: Diameter: Ø 11 cm Längd: 31 cm Notera: Färgen kan skilja sig från produktbilden och kan inte väljas fritt vid beställningen. Du får tunneln i blått eller grönt!

Fler tips på burtillbehör

 • Soft Soft Harness with Leash Rabbit Mix 2540 cm

  Soft Soft Harness with Leash Rabbit Mix 2540 cm
  Ställbar vadderad smådjurssele med luftig mesh & kardborreknäppning till kaniner. Säkerhetsknäppning runt kaninselens hals för extra bra passform. Elastiskt stretchkoppel till kaninen ingår. Trixie Soft Soft Harness with Leash.
 • Chipsi Sunshine Bio Plus Ekologiskt hö från bergsängar - Ekologisk Maskros (600 g)

  Chipsi Sunshine Bio Plus Ekologiskt hö från bergsängar - Ekologisk Maskros (600 g)
  En varierad kost är inte bara viktig för oss människor utan också för våra små fyrbenta vänner. Chipsi Sunshine Bio Plus Ekologiska hö från bergsängar är en högkvalitativ beståndsdel i en artvänlig, naturlig diet för kaniner och gnagare. Det goda innehållet, som kommer från artrika, fräscha bergsängar i Schwäbische Alb, är utmärkt som tillskottsfoder. Ängshöet härstammar från kontrollerat ekologisk odling. Det doftar oemotståndligt av friska bergsängar - och är dessutom lika gott som det doftar. Höet är berikat med ekologiska, högkvalitativa ingredienser som söta morötter, kryddiga maskrosor eller uppfriskande pepparmynta. Smart: det är förpackat i praktiska 600 g förpackningar som är perfekta om du vill byta smak ofta och ge djuret ständig omväxling på menyn. Chipsi Sunshine Bio Plus Ekologiska hö från bergsängar i överblick: Kompletteringsfoder för kaniner och gnagare Fälttorkat, ekologiskt hö: från kontrollerat biologisk odling i Schwäbische Alb Omväxlande diet: hö från bergsängar, med hög artmångfald, berikat med näringsrika ingredienser som morot, maskros eller pepparmynta (beroende på sort) Naturprodukt: fritt från kemiska växtskyddsmedel och mineralgödsel Saftigt och aromatiskt: mycket gott, väldoftande grovfoder att knapra på Stödjer matsmältningen: kan främja en normal matsmältningsfunktion och tarmflora Liten förpackningsstorlek: perfekt om du vill byta sort ofta för att göra kosten för dina små djur ännu mer omväxlande Hög kvalitet: tillverkas i Tyskland Passar också som burströ för smådjur och överströ för fåglar
 • Hugro bomullsströ - Ekonomipack: 2 x 40 l

  Hugro bomullsströ - Ekonomipack: 2 x 40 l
  Hugro bomullsströ är ett underlag för gnagare och andra husdjur. Bomullsströet är en till 100 % naturlig produkt och består av fibrer från bomullsfrön. Varmt, dammfritt och utan bekämpningsmedel. Hugro bomullsströ är en biprodukt från bearbetningen av bomullsfrön. Frökapslarna innehåller frön, bevuxna med mängder av naturlig bomull, som förädlas till ett utmärkt bomullsströ för din lilla ögonsten. Bomullströ är mycket effektivt, eftersom det värmer och upptar fukt till nästan 100 %. Fördelarna med Hugro bomullsströ i överblick: 100% naturligt och miljövänligt Härligt mjukt och varmt Räcker länge, sparsam förbrukning Hög fuktabsorption
 • Sat Legou Carrot Orange 2pack

  Sat Legou Carrot Orange 2pack
  Morotsleksak - Aktiveringsleksak till kaniner & gnagare. Flätad morot lockar till mental aktivitet & livsviktigt gnagande. Smådjursleksak Flamingo Sat Legou Carrot Orange. Funktionell burinredning till smådjursburen. Berika kaninens, marsvinets eller hamsterns vardag med stimulerande & aktiverande smådjurstillbehör.
 • Little&Bigger Softwood Spån (110 L)

  Little&Bigger Softwood Spån (110 L)
  Little&Bigger Softwood Spån är spån av svenskt gran- och tallträ till din gnagare eller kanins bottenmaterial. Spånet dammar lite, det suger upp fukt bra och är mjukt och kul att gräva i. Rekommenderas inte till marsvin eller långhåriga kaniner. 
 • Bunny Bed O'Linum naturströ av lin - 35 l

  Bunny Bed O'Linum naturströ av lin - 35 l
  Ett löst skikt med 3-5 cm Bunny Bed O'Linum naturströ ger ditt husdjur maximal komfort med en torr bur och liggyta. Byt bara ut de ställen där avföring och urin finns mot nytt Bed o´Linum strö. Du och ditt djur kommer att ha glädje av en ren bur i veckor. Beroende på burens storlek och antal djur håller sig Bunny Bed o´Linum torrt i 14 dagar och stoppar effektivt lukten av ammoniak. Bunny Bed o´Linum är en snabbt biologiskt nedbrytbar produkt. 30 liter motsvarar ca 5 cm fyllhöjd i en bur med storleken 1,20 m x 0,60 m. Fördelar: Naturströ av lin Bästa absorbering Mycket mjukt Dammfritt, 5 gånger rengjort Ekonomiskt att använda Snabbt biologiskt nedbrytbart
 • - Smådjurstillbehör > Bottenströ & Bomaterial > Burspån
 • Chipsi Super burströ - 3,4 kg

  Chipsi Super burströ - 3,4 kg
  Chipsi Super husdjursströ med fingranulat framställs av barrved och är en ny och mycket effektiv ströprodukt. Ströet är specialtorkat, har dubbelt så hög absorptionskraft jämfört med annat träströ och innesluter därför fukt och lukt i mycket effektivt inne i växtfibrerna. Det gör Chipsi Super perfekt för små djur som lider av allergier eller luftvägssjukdomar, eftersom det är nästan dammfritt och bakteriefritt. Dessutom är ströet är mycket sparsamt och har utmärkta ruttningsegenskaper. Chipsi produkter tillverkas i Tyskland av lokal, utvald gran och tall. Det omfattas av ett strikt kontrollsystem och ströet är PEFC-certifierat. Kvalitet och miljökompatibilitet kommer först. Ströet är biologiskt nedbrytbar. *PEFC = träprodukter som härstammar från hållbart skogsbruk. Chipsi Super burströ i överblick: Strö för husdjur, av beprövad kvalitet Spån från gran och tall: naturligt strö, från lokalt utvalda träd i Tyskland Helt enkelt SUPER: bakteriefritt, dammfritt och med hög absorptionskraft Luktbindande: motverkar dålig lukt För optimal renlighet och hygien PEFC-certifierat: härstammar från hållbart förvaltade skogar Biologiskt nedbrytbart Tillverkas i Tyskland
 • Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)

  Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)
  Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur. Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används. Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri.
 • Chipsi Extra bokträspån - 15 kg, medelstora spån

  Chipsi Extra bokträspån - 15 kg, medelstora spån
  Chipsi Extra bokträspån-granulat är ett naturligt strö som är särskilt anpassat till reptilers samt vissa fågelarters behov. Den grovkorniga granulaten är lämplig för större reptiler, ormar och stora fåglar. Den medelstora kornstorleken för mindre reptiler, stora fåglar, sköldpaddor, o.s.v. Chipsi Extra bokträspån för exotiska djur är: Hygieniskt Torrt Dammfritt Chipsi Extra Medium: ca 1-4 mm stora spån Chipsi Extra XXL: ca 4-16 mm stora spån Produkterna från Chipsi är tillverkade av utvalt, inhemskt virke. De är strikt kontrollerade enligt DIN ISO 9001: Kvalitet och miljö är det viktigaste.
 • Tyrol Small Animal Lektunnel i Nylon 18,5x100 cm

  Tyrol Small Animal Lektunnel i Nylon 18,5x100 cm
 • Porta Pellis halmpellets - 60 l

  Porta Pellis halmpellets - 60 l
  Porta Pellis halmpellets är tillverkat av väl torkad, lågdammande vetehalm. Den tillsatta biologiska luktabsorbatorn säkerställer att boet hålls friskt längre när obehagliga lukter absorberas direkt. Den naturliga doften av halm bidrar till stråets popularitet. Lämpligt för små husdjur som kaniner, marsvin, hamstrar, möss, osv.
 • Exercise Wheel Plastic Mix 33 cm

  Exercise Wheel Plastic Mix 33 cm
  Trixie Exercise Wheel. Tysta hamsterhjul, springhjul. Artanpassade motionshjul i plast med kullager för hamstrar, råttor & andra små gnagare, lättroterande tyst hjul, står fritt eller kan hängas fast i buren, 3 optimala storlekar på hjulen kan väljas. Färg kan väljas på hjulet i butiken men ej på webben! Trixie Exercise Wheel Plastic for Hamsters and small animals.
 • Clean & Cozy Extreme Odor 24,6 L

  Clean & Cozy Extreme Odor 24,6 L
  Kaytee Clean & Cozy Extreme Odor pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 6 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Sat Zulu Tunnel Nature Beige 20 cm

  Sat Zulu Tunnel Nature Beige 20 cm
  Ätbar gnagartunnel & godisgömma för kaniner, marsvin & smågnagare- Häftig smådjurstunnel med bastliknande fransar som imiterar naturliga bohålor i naturen. Leksakstunnel till hamster & möss att inreda smådjursburen med. Flamingo Sat Zulu Tunnel Nature. Funktionell burinredning till smådjursburen, för naturliga beteenden.
 • Hamsterrör Stopp Transparent 8 x 6 x 3 cm

  Hamsterrör Stopp Transparent 8 x 6 x 3 cm
  Hit men inte längre! Tubeline Stopp blockerar det fyrkantiga hålet i Ferplast burarna som ni sedan kan fästa rören i om ni vill eller använd det plast locket som medföljer och blockera buröppningen vid rengöring eller flytt av rören.
 • Sat Radish Radou Mix 4,5 cm

  Sat Radish Radou Mix 4,5 cm
  Aktiveringsleksak till kaniner & gnagare. Flätad rädisa lockar till mental aktivitet & livsviktigt gnagande. Smådjursleksak Flamingo Sat Radish Radou. Funktionell burinredning till smådjursburen, för naturliga beteenden. Berika kaninens, marsvinets eller hamsterns vardag med stimulerande & aktiverande smådjurstillbehör.
 • Sat Algi Ball + Ball Seagrass Brown 7 cm

  Sat Algi Ball + Ball Seagrass Brown 7 cm
  Flätad algboll - Aktiveringsleksak till kaniner & gnagare. Flätat smådjursboll av sjögräs med integrerad bjällra lockar till mental aktivitet & livsviktigt gnagande. Smådjursleksaken är ätbar utom bjällran. Flamingo Sat Algi Ball + Ball Seagrass. Funktionell burinredning till smådjursburen, ger mental stimulans.
 • Playing Tunnel Green 130 cm Ø 18 cm

  Playing Tunnel Green 130 cm Ø 18 cm
  Smådjurstunnel för din kanin eller ditt marsvin. Främja naturliga beteenden genom att addera en tunnel till ditt husdjurs dagliga aktiviteter.
 • Chipsi Citrus strö - Ekonomipack: 2 x 3,2 kg

  Chipsi Citrus strö - Ekonomipack: 2 x 3,2 kg
  Chipsi Citrus är ett biologiskt strö med en kraftigt-fräsch citrondoft, baserad på naturlig, rent biologisk citronarom utan kemiska tillsatser. Chipsi Citrus absolut torr, steril och dammfri. Chipsi produkter tillverkas av noggrant utsökt, inhemsk och kådfri tall och gran. Produktionen sker under stränga kontroller enligt DIN ISO 9001, och stor hänsyn tas till kvalitet och miljövänlighet.
 • FoodBall Metal for Hanging in the Cage Black 8 cm

  FoodBall Metal for Hanging in the Cage Black 8 cm
  Aktiveringsleksak till smådjur, kanin & marsvin att stoppa hö, gräs, grönsaker & andra godsaker inuti. Foderboll att hänga i smådjursburen som gör måltiden till en aktivitet & som också förhindrar att hö & godsaker blir smutsigt. Trixie Food Ball.
 • Bunny hö från naturskyddade ängar - 2,7 kg

  Bunny hö från naturskyddade ängar - 2,7 kg
  Bunny hö från naturskyddade ängar framställs CO2-neutralt och i samklang med naturen: Det härstammar från oberörda, ej gödslade eller besprutade ängar. Genom att meja regelbundet bevaras den stora mångfalden av växter och örter som kännetecknar detta foder. Växterna skördas sent - inte före mitten på juni - samråd med experter, för att inte häckande djur ska störas. Premiumhöet består av en mängd olika växter, örter och blommor. Eftersom de torkas skonsamt i varmluftsugn kan alla naturliga färger och omväxlingsrika smaker bevaras. Därigenom har höet en högsta acceptans bland gnagarna. Bunny hö från naturskyddade ängar i överblick: Naturligt hö för dvärgkaniner och gnagare Omväxlingsrika smaker: innehåller en mångfald växter, örter och blommor Från naturliga ängar utan gödsling eller besprutning, skördas sent på året för att inte häckande djur ska störas Skonsamt torkat genom varmluftstorkning vilket bevarar alla naturliga smaker, CO2-neutralt Hög acceptans: den stora mångfalden av växter och knapriga långa halmstrån är omtyckt Handplockat och -förpackat: Luckras upp för hand och förpackas
 • CareFresh Konfetti Burströ (10 L / 1 kg)

  CareFresh Konfetti Burströ (10 L / 1 kg)
  CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Confetti kommer i härliga blandade färger, som livar upp i barnens rum.Mängd: 50 literAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburenAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburen
 • Trixie Gnagartunnel (ø 10 x 25 cm)

  Trixie Gnagartunnel (ø 10 x 25 cm)
  Greppvänlig tunnel gjord i 100 % naturmaterial.Mått: 38x20 cm
 • Harness & Leash for Rabbit Mix 2544cm

  Harness & Leash for Rabbit Mix 2544cm
  Set med sele & koppel till kaniner. Fullt ställbar kaninsele både runt halsen & runt magen. Snäppspännen & justeringsleif i kontrastfärgad plast. D-ring på ryggen i metall & pistolhake på kopplet.
 • Snack Ball with adjustable opening Mix 6 cm

  Snack Ball with adjustable opening Mix 6 cm
  Aktiveringsleksak till smådjur, kanin & råtta. Aktivitetsboll av plast att stoppa godsaker i & sedan låta kaniner, marsvin eller råttor rulla bollen så att godiset ramlar ut. Smådjursbollen har ställbar öppning för olika storlek på godbitar. Trixie Snack Ball.
 • Kuttrigt Spån Beige 110 L

  Kuttrigt Spån Beige 110 L
  Kutterspån för smådjur - Kuttrigt spån från Lupus. Lokalproducerat spån från Västmanland. Kutterspånet är nypackad vid leveransen till oss varje vecka & finns i 20-literspåsar eller i en 110 liters stor säck
 • CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)

  CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)
  CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Confetti kommer i härliga blandade färger, som livar upp i barnens rum.Mängd: 50 literAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburenAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburen
 • Assortment Cork Tunnel Brown cirka 3040 cm Ø 14 cm

  Assortment Cork Tunnel Brown cirka 3040 cm Ø 14 cm
  Korktunnlar för smådjur & reptiler. Rör av naturkork för djuren att leka med & gömma sig i, passar för dvärgkaniner, andra gnagare & reptiler. Ren natur i ditt husdjurs hem! En korktunnel är en naturlig innreding i smådjursburen eller i terrariet. I korktunneln kan djuren gömma sig & ta en tupplur. Trixie Assortment Cork Tunnels up to ø 19 cm / 55 cm
 • Playing Tunnel Rabbit & Guniea Pig Nylon Mix 19 x 117 cm

  Playing Tunnel Rabbit & Guniea Pig Nylon Mix 19 x 117 cm
  Smådjurstunnel i nylon som står stadigt när din kanin, marsvin eller chinchilla kryper igenom den. Berika smådjursburen eller rasthagen med prassliga tunnlar som lockar till naturliga beteenden & lek. Trixie Playing Tunnel.
 • Trixie Gnagartunnel i Rotting (ø 20 x 38 cm)

  Trixie Gnagartunnel i Rotting (ø 20 x 38 cm)
  Gnagartunnel i rottningDet här är en tunnel gjord i 100% naturmaterial. Optimal både till lek och att gnaga på! Gnagartunneln finns i flera storlekar och passar olika smådjur såsom kaniner, marsvin, tamråttor, möss och gerbiler.
 • Vilmie naturhalm 3 kg

  Vilmie naturhalm 3 kg
  Den förstklassiga naturhalmen från Vilmie är perfekt som bottenströ i buren. Det används gärna av kaniner, marsvin och andra smådjur som gömställe eller för att bygga bo. Det är också gott att knapra på emellanåt! Vilmie naturhalm är idealiskt både som foder och som sovplats. Vilmie naturhalm i överblick: Idealiskt som bottenströ Populärt som ett litet mellanmål För att gömma sig eller bygga bon för gnagare En måltid och bädd samtidigt Bra kvalitet till ett utmärkt pris Vilmie - for happy small pets! Notera: Vilmie halm är en naturprodukt. Därför kan färg och beskaffenhet variera, beroende på årstid, temperatur och väder. Variationerna är inget tecken på sämre kvalitet, Vilmie naturhalm består alltid högkvalitativa råvaror.
 • Bunny hö från naturskyddade ängar - 3 sorter - 3 x 250 g

  Bunny hö från naturskyddade ängar - 3 sorter - 3 x 250 g
  Bunny hö härstammar från naturskyddade ängar. Bunny hjälper därmed till att främja bevarandet av denna naturliga livsmiljö. Här finns en unik mångfald av örter och växter, särskilt goda och med ett högt biologiskt värde. Din kanin eller gnagare kommer att älska Bunny hö med de krispiga, långa stråna! Det förpackas per hand i speciella ogenomskinliga och färskhållande Fresh-Bags. På så sätt kan det skonsamt varmlufttorkade och CO2-neutralt framställda höet bevara alla aromer. Setet består av tre omväxlingsrika sorter, till glädje för varje gnagare: sorten ängsblommor innehåller doftande kamomill, ringblommor och prästkragar. De andra sorterna är förfinade med goda maskrosblad eller noggrant utvalda ekologiska grönsaker. Delikatesser från Bunny, anpassade till kaninens eller gnagarens naturliga näringsbehov! Bunny Hö från naturskyddade ängar - 3 sorter i överblick: Set med tre olika sorter: hö förfinat med smakrika tillskott, för kaniner eller gnagare Tre goda sorter: med doftande ängsblommor, noggrant utvalda ekologiska grönsaker och läckra maskrosblad ger gnagaren en väl förtjänad omväxling Hö från obehandlade, naturskyddade ängar: en unik blandning av växter och örter mycket goda och med med högt biologiskt värde Krispiga, långa strån: varsamt lufttorkade Fresh-Bag: aromerna skyddas genom en ogenomskinlig förpackning CO2-neutralt tillverkat Naturskydd Premiumkvalitet: alla Bunny Nature-produkter är utformade för att främja djurens naturliga behov och rekommenderas av veterinärer
 • Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)

  Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)
  Dammfritt burspån till de allra minstaMillamores strömaterial av dammfritt aspspån är till för dem allra minsta: kanin och gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet är dessutom speciellt bra att använda till pälslösa eller känsliga djur. Med hög absorption- och luktbindningsförmåga är Millamore det självklara valet. Spånet är tillverkat av fräsch och naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad. Millamore värderar ekologiska aspekter högt - därför är produktionen är avfallsfri och bioenergi används. Dessutom är de naturliga produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat för att bli fri från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri.Kornstorlek: 4 x 4 mmVälj mellan tre olika storlekar:10 liter (2 kg)20 liter (4 kg)50 liter (10 kg)
 • TIAKI vridleksak - intelligensleksak - L 16 x B 8 x H 3,5 cm

  TIAKI vridleksak - intelligensleksak - L 16 x B 8 x H 3,5 cm
  Intelligensleksaken från TIAKI är mer än bara en leksak för ditt lilla husdjur. Det är en innovativ och naturlig träleksak som har utvecklats speciellt för att sysselsätta och stimulera ditt lilla däggdjur. Oavsett om det är hamstrar, möss, råttor eller kaniner är den här leksaken lika spännande för många smådjur. Intelligensleksaken av obehandlat trä kan fyllas med torrfoder eller snacks för att motivera och belöna ditt husdjur att hitta mat. Din lilla vän kommer att sysselsätta sig med olika problem och försöka lösa dem genom att vrida och lyfta. Dessutom är locken som kan fällas upp och skjutas ut enkla att rengöra och fyllas på. TIAKI intelligensleksak i överblick: Träleksaker för att sysselsätta smådjur För många: lämplig för smådjur: t.ex. hamstrar, möss, råttor, kaniner Kan fyllas med godis: för torrfoder eller snacks Olika problem att lösa: att vrida och lyfta på Uppfällbart lock: för enkel rengöring och påfyllning Med gummifötter för att stå stadigt Färg: natur Material: 100 % furu Mått: L 16 x B 8 x H 3,5 cm Skötselråd: torka av med en fuktig trasa Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Clean & Cozy Natural 24,6 L

  Clean & Cozy Natural 24,6 L
  Kaytee Clean & Cozy Natural pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 5 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Chipsi Climate Floor Hampmatta (50 x 115 cm)

  Chipsi Climate Floor Hampmatta (50 x 115 cm)
  Chipsi Clean Climate floor-Ett utmärkt substitut till kutterspån och annat lost strömaterial!Detta är ett smart burunderlag gjort av 100% hampa som fungerar utmärkt som substitut till kutterspån eller andra former av löst strömaterial. Chipsi Clean Climate Floor är en matta gjord av hampa som enkelt byts ut vid behov. Buren hålls ren och praktiskt taget fri från damm, mattan har dessutom en fantastisk uppsugningsförmåga! Hampamattan är dessutom komposterbar!Burunderlag gjord i 100% mattaFungerar som substitut för löst strömaterialPraktiskt taget dammfritt!Komposterbar
 • Hugro hampmatta för smådjur - 40 x 100 cm

  Hugro hampmatta för smådjur - 40 x 100 cm
  Med mattan av 100 % obehandlade hampfibrer gör du din lilla vän en tjänst: ditt husdjur får en naturlig, organisk hampmatta att trivas på. Mattan kan skäras till efter behov och är helt fri från bekämpningsmedel och kemiska substanser. De mjuka hampfibrerna animerar din gnagare att mysa och leka, dessutom är hampa ett naturligt bomaterial. Små fibrer kan dras ur mattan och användas för att bygga bo. Det dammfria materialet gör mattorna särskilt lämpliga för djur med känsliga andningsorgan och allergiska djur. Efter kirurgiska ingrepp är mattan ett underlag som kan hjälpa till att skydda sår mot smuts. Fördelar för ert djur: 100 % ekologisk hampa - skyddar mot kvalsterangrepp Fritt från bekämpningsmedel och kemiska föroreningar Inga artificiella eller kemiska tillsatser Mycket mjukt - uppmuntrar ditt husdjur att leka och knapra Säkert för allergiker Animerar det naturliga bobyggande och till aktivitet Finns i olika storlekar och är lätt att skära till Informationer om eventuella biverkningar: Observera att hampfibrer i vissa fall kan leda till problem med matsmältningen.
 • Natural Living Playing Roll with Bell Brown 7 cm

  Natural Living Playing Roll with Bell Brown 7 cm
  Träleksak till smådjur med spännande pingla inuti. Rolig aktiveringsleksak med bjällra som kan rullas, puttas eller bäras av kanin, marsvin, hamster & andra leksugna gnagare. Berika smådjursburen med gnagvänliga leksaker. Trixie Playing roll with bell.
 • Hugro RODIFLAX linströ - 20 l

  Hugro RODIFLAX linströ - 20 l
  Letar du efter ett naturligt strö till ditt husdjur? Då är Hugro RODIFLAX linströ det rätta valet för dig! Tack vare den speciella bearbetningen är det mycket mjukt och absorberar vätska snabbt. Hugro RODIFLAX är ett linströ som dammrengjorts flera gånger, vilket gör det mycket allergivänligt. Bra att veta för miljömedvetna: Ströet kommer från hållbar odling och är till och med snabbkomposterbart och kan kastas som bioavfall. Ditt husdjur och miljön kommer att älska det här ströet! Hugro RODIFLAX linströ i korthet: Hållbart strö för gnagare 100 % naturligt lin: naturligt och absorberande Flera gånger hackat: skonsamt mot tassarna Särskilt bearbetat: mycket mjukt och absorberar vätska snabbt Dammrenat: lämpligt för allergiker Miljövänligt: från hållbar odling, snabbkomposterbart och kan kastas som bioavfall Innehåll: 20 l
 • Smily Halm (110 L)

  Smily Halm (110 L)
  Smily HalmHalm brukar fungera som ett mycket bra strömedel då det ger din kanin eller ditt marsvin sysselsättning, samtidigt som halmen suger upp vätska. Halm är en ren naturprodukt utan tillsatser. Smily Halm är en högkvalitativ vetehalm från våra svenska åkrar.Förpackningsstorlekar:30 L eller 110 L
 • Agility Set 2pack 28 x 26 x 12 cm

  Agility Set 2pack 28 x 26 x 12 cm
  Kul agility-set i 2 delar för smådjur så som kaniner, iller och råttor. Hindret kan justeras i höjd, vilket underlättar vid träningsstart. Perfekt fysisk och mental aktivering för din kanin / iller / råtta. Tillverkat i obehandlat trä.
 • Wooden Roll Björk/Perslja Brown 100 g

  Wooden Roll Björk/Perslja Brown 100 g
  Aktiveringsleksak för kaniner & gnagare. Trärulle av björk med persilja för tuggande & gnagande, utan onödiga tillsatsämnen till smådjur. Smådjursgodis till buren så att husdjuret får en sysselsättning.
 • Clean & Cozy Extreme Odor 40 L

  Clean & Cozy Extreme Odor 40 L
  Kaytee Clean & Cozy Extreme Odor pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 6 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Chipsi Climate Floor Hampmatta (40 x 25 cm)

  Chipsi Climate Floor Hampmatta (40 x 25 cm)
  Chipsi Clean Climate floor-Ett utmärkt substitut till kutterspån och annat lost strömaterial!Detta är ett smart burunderlag gjort av 100% hampa som fungerar utmärkt som substitut till kutterspån eller andra former av löst strömaterial. Chipsi Clean Climate Floor är en matta gjord av hampa som enkelt byts ut vid behov. Buren hålls ren och praktiskt taget fri från damm, mattan har dessutom en fantastisk uppsugningsförmåga! Hampamattan är dessutom komposterbar!Burunderlag gjord i 100% mattaFungerar som substitut för löst strömaterialPraktiskt taget dammfritt!Komposterbar
 • Bunny Nature Burströ Linum (12,5l)

  Bunny Nature Burströ Linum (12,5l)
  Inred buren med mysigt strö från Bunny Bedding!Mjukt och mysigt bottenströ med god absortionsförmåga och som är enkelt att städa ur. Fyll buren med 5-8 cm Bunny Bedding Linum för maximal komfort för din gnagare att springa och att gräva i.Städa ur nerkissat strö och avföring daligen och byt ut allt strö varannan vecka till en helt ny och fräsch bädd.Ekonomiskt bottenströ med god absortionsförmågaMjukt och trivsamt för gnagarenStör ej luftvägarnaNedbrytbart
 • Hamster Harness, Adjustable Nylon Röd 110 cm

  Hamster Harness, Adjustable Nylon Röd 110 cm
  Ferplast hamstersele röd nylon - Sele med koppel till guldhamstern. Ge din hamster träning och äventyr utan att riskera att förlora hamstern.Guldhamstrar tycker mycket om och mår bra av att få motion, så vänj gärna hamstern tidigt vid att ha på sig en sele för säker hantering utanför buren. Ferplast Hamster harness, adjustable
 • CareFresh Vit Burströ

  CareFresh Vit Burströ
  CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Ultra har vit färg, vilket underlättar burstädningen eftersom du enkelt ser vad som blivit smutsigt.Mängd: 10 literAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburenAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburen
 • Clean & Cozy Konfetti 49,2 L

  Clean & Cozy Konfetti 49,2 L
  Kaytee Clean & Cozy Konfetti pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö med små färgglada konfettibitar som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 5 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Höboll Videträ Brown 80 g

  Höboll Videträ Brown 80 g
  Perfekt sysselsättning för alla sorters gnagare. Stor videboll fylld med ringblommehö, låt din gnagare boa & leka med denna höboll från JR Farm!
 • Little&Bigger Softwood Spån (30L)

  Little&Bigger Softwood Spån (30L)
  Little&Bigger Softwood Spån är spån av svenskt gran- och tallträ till din gnagare eller kanins bottenmaterial. Spånet dammar lite, det suger upp fukt bra och är mjukt och kul att gräva i. Rekommenderas inte till marsvin eller långhåriga kaniner.