Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Burtillbehör

Tillbehör till smådjursburar är hö, strö, tunnlar och leksaker. Här finns ett brett utbud av burtillbehör från flera olika djurbutiker på nätet. Hoppas att du hittar det du behöver och kanske något extra roligt för ditt husdjur.

Tillbehör: Hö & Strö | Leksaker | Tunnlar

Populärt inom burtillbehör

 • Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)

  Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)
  Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur. Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används. Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri.
 • Bunny Bedding Easy - Turkos ca L 112 x B 51 cm

  Bunny Bedding Easy - Turkos ca L 112 x B 51 cm
  Är du trött på att behöva släpa hem flera kilo strö till gnagarburen var och varannan vecka? Det är du definitivt inte ensam om! Det är ganska förvånansvärt hur mycket strö som behövs även för så små invånare i buren. Bunny Bedding Easy är ett praktiskt, återanvändbart och hållbart alternativ till vanligt strö. Detta textilunderlag av textil är lämpligt för kaniner, marsvin och andra gnagare. Bunny Bedding Easy för smådjursburar består av ett lager molton som är mycket absorberande och suger upp urinen effektivt. Ytan är fluffig och mjuk som känns behaglig mot dina små älsklingars tassar och inte heller glider. Till skillnad från konventionellt strö dammar matten inte. Det är fördelaktigt för allergiker och dessutom hålls området runt buren rent. Bunny Bedding Easy burmatta kan enkelt tvättas i tvättmaskin - även i temperaturer upp till 60 °C för bästa hygien. Bunny Bedding Easy i överblick: Mjukt burinlägg för kaniner, marsvin och andra gnagare Praktiskt alternativ till strö i gnagarburen Bekväm och säker: yta av fluffig, mjuk suger upp urin effektivt Snabb och enkel rengöring av buren: omgivningen förblir ren Allergivänlig: ​​dammar inte, kan tvättas i maskin Slitstark och praktisk: du behöver inte uteburar, transportlådor, för pälsvården och klovården Även för sjuka små djur, t.ex. efter operationer Idealiskt för burar i storleken L 120 x B 60 cm Färg: mörkgrå/turkos, mörkgrå/rosa Mått: ca L 112 x B 51 cm ovansidan: fleece undersidan: molton Rengöring: tvättas i maskin i upp till 60 °C Bruksanvisning: Mattan ska rengöras från avföring dagligen med en sop. Du kan använda en pappershandduk för att testa om ytan fortfarande är fin och torr. Underlaget kan enkelt tvättas i tvättmaskinen med vanligt tvättmedel i 60 °C. Skaka/skölj av underlaget först om det är alltför smutsigt.
 • Trixie videtunnel - Ø 20 x 38 cm

  Trixie videtunnel - Ø 20 x 38 cm
  I denna tunnel, tillverkad av naturliga vide, kan ditt djur leka och gömma sig, eller gnaga på. Den är passande både för utomhushagen eller buren. Videtunneln finns i två storlekar: Ø 10 x 25 cm; lämplig för hamstrar, möss och andra små små husdjur. Ø 20 x 38 cm; lämplig för dvärgkaniner, marsvin och andra större djur.
 • Savic Giant Tube tunnel - Diameter 11 cm

  Savic Giant Tube tunnel - Diameter 11 cm
  Illrar, chinchillor och råttor behöver tillräcklig med sysselsättning för att inte bli uttråkade. Denna stora tunnel, som kan hängas upp i buren, ger ditt husdjur en trevlig omväxling och är rolig att leka och springa i! Tunneln levereras komplett med upphängningsanordning som kan fästas vid alla gallerburar. Savic Spieltunnel Giant Tube tunnel i överblick: Diameter: Ø 11 cm Längd: 31 cm Notera: Färgen kan skilja sig från produktbilden och kan inte väljas fritt vid beställningen. Du får tunneln i blått eller grönt!

Fler tips på burtillbehör

 • Trixie Lektunnel till kanin 130 x 18 cm

  Trixie Lektunnel till kanin 130 x 18 cm
  Rolig lektunnel i för gnagare och kanin. Perfekt även som gömställe och viloplats. Tunneln har nätinslag för en bra luftcirkulation. Denna tunnel fungerar både inomhus och utomhus. Kan tvättas i 30 C.Längd: 130 cmDiameter: 18 cm. Säljes i osorterade färger.Användning Lektunnel till kanin, marsvin, iller och andra små gnagareAnvändning Lektunnel till kanin, marsvin, iller och andra små gnagare
 • Trixie videtunnel - Ø 10 x 25 cm

  Trixie videtunnel - Ø 10 x 25 cm
  I denna tunnel, tillverkad av naturliga vide, kan ditt djur leka och gömma sig, eller gnaga på. Den är passande både för utomhushagen eller buren. Videtunneln finns i två storlekar: Ø 10 x 25 cm; lämplig för hamstrar, möss och andra små små husdjur. Ø 20 x 38 cm; lämplig för dvärgkaniner, marsvin och andra större djur.
 • Smådjursrör Böjd Transparent 29 cm

  Smådjursrör Böjd Transparent 29 cm
  Ferplast smådjursrör böjd för råtta & iller - Lektunnlarna är både mysiga att sova i & att klättra på. Transparent böjt rör från Ferplast. Röret passar i alla bur, jättekul idealisk för råttor & iller. Plaströr som lämpar sig för att sitta hop eller bara hänga i en bur. Ventilationshål & kedjor för upphängning.
 • Playing Rope Cotton with Wooden Blocks Mix 20 cm

  Playing Rope Cotton with Wooden Blocks Mix 20 cm
  Apportleksak till smådjur med bomullsrep & träklossar. Rolig smådjursleksak till kanin, marsvin, hamster & andra leksugna gnagare. Berika smådjursburen med gnagvänliga leksaker. Trixie Playing cotton rope with two wooden blocks.
 • Soft Soft Harness with Leash Guniea Pig Mix 1825cm

  Soft Soft Harness with Leash Guniea Pig Mix 1825cm
  Smådjurssele med elastiskt koppel till marsvinet. Meshsele för marsvinen med kardborreknäppning & snäppspänne runt halsen för extra säkerhet. Mjuk & jättelätt marsvinssele som är snabb & enkel att sätta på. Trixie Soft Soft Harness with Leash.
 • Hamsterrör Rak Transparent 11 cm

  Hamsterrör Rak Transparent 11 cm
  Raksträcka! Passar alla Ferplat hamsterburar som har Ferplast Tubline fäste till buren. Kombinera alla Ferplast rör modeller & gör en spännande bana utanför hamsterburen eller välj att använda rören i buren för berikande av hamsterns inredning.
 • JR Farm hö från bergsängar - 2,5 kg

  JR Farm hö från bergsängar - 2,5 kg
  Hö är en viktig del av en välbalanserad kost för kaniner och små husdjur. Tack vare det höga innehållet av obearbetade fibrer främjar JR Farms hö matsmältningen och hjälper till att hålla de ständigt växande tänderna korta. Mjukt packade och handplockade - kvalitet tillverkad i Bayern!
 • Back-2-Nature Small smådjursströ - 20 liter

  Back-2-Nature Small smådjursströ - 20 liter
  Med Back-2-Nature Small husdjursströ håller du smådjursburen ren och hygienisk. Ströet i form av praktiska, biologiskt nedbrytbara pellets är mycket absorberande och hjälper till att hålla lukten under kontroll på ett naturligt sätt. Back-2-Nature Small husdjursströ tillverkas utan tillsatser eller kemikalier. Dessutom är det lätt och därför mycket enkelt att använda. Det är också ett billigt val som gör att både du och ditt lilla djur får ett fräscht hem. Back-2-Nature smådjursströ är nästan helt dammfritt, så damm sprids inte runt i bostaden och smutsar ner golvet. När det är dags att slänga ströet kan du helt enkelt lägga det i komposten... bra för miljön också, alltså! Back-2-Nature Small husdjursströ i överblick: Biologiskt nedbrytbart strö för smådjur Återvunnet: tillverkat av 99 % återvunnet papper Nästan dammfritt: perfekt för känsliga nosar och för att förhindra smuts Naturlig luktkontroll: för ett fräscht och hygieniskt hem Mycket absorberande: förhindrar läckage och vätskespill och gör att ditt smådjur inte behöver sitta kvar i vått strö Bra för plånboken: drygt, räcker länge Låg vikt: lätt att hantera Inga tillsatser eller kemikalier Bruksanvisning För däggdjur, reptiler och fåglar: Häll ca 2,4 cm strö i botten av buren. Bäst resultat får du om du regelbundet tar bort avfallet och rör om i granulatet för att lufta det. Fyll på med nya pellets efter behov, och byt ut allt strö minst en gång i veckan. Om ditt smådjur inte verkar gilla det nya ströet, försök att strö en liten mängd över det tidigare ströet innan du gradvis ökar mängden av det nya ströet. För gnagare: Häll ca 8,1 cm strö i botten av buren. För att nå det bästa resultatet bör du byta ut allt strö mot nya pellets när så behövs.
 • Bunny Timothy - 3 kg

  Bunny Timothy - 3 kg
  Högkvalitativt hö bör ingå som en del av gnagarnas balanserad kost. Med Bunny Timothy skämmer du bort dina små älsklingar med en särskilt aromatisk variant. Bunny Timothy har ett optimalt förhållande mellan kalcium och fosfor, vilket kan stödja en normal blåsfunktion. Dessutom är höet mycket rikt på fibrer, vilket i sin tur kan bidra till en optimal tarmfunktion och matsmältningsfunktion. Bunny Timothy består av extra långa halmstrån med grov struktur, vilket uppmuntrar gnagare till att tugga och det kan främja tandnötningen. Bunny Timothy i överblick: Högkvalitativt hö för gnagare Lägre proteinhalt: för optimal kroppsbyggnad Optimalt förhållande mellan kalcium och fosfor: kan stödja normal blåsfunktion Mycket fiberrikt: bidrar till optimal tarmfunktion och matsmältningsfunktion Långa halmstrån: grov strukturer, ökar tuggtiden, kan främja tandnötning Kvalitetsprodukt från Tyskland: från tyskt Timothy-hö, noggrant bearbetat, förpackat för hand Rekommenderas av veterinärer: viktigt för en balanserad kost Särskilt gott: omtyckt
 • CareFresh Chipsi Burströ Natural (60 l)

  CareFresh Chipsi Burströ Natural (60 l)
  Burströ till kanin, gnagare och fågel!CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Natural är helt obehandlat och därför naturligt brun i färgen.
 • Wicker Bridge Rabbit Natural Brown 30 x 16 x 30 cm

  Wicker Bridge Rabbit Natural Brown 30 x 16 x 30 cm
  Smådjurstunnel till kaniner, marsvin, chinchilla & råtta tillverkad av flätad pilträ 100% naturligt material. Marsvinstunnel att använda i smådjursburen eller rasthagen som krypin & sovplats. Kanintunneln funkar även som skyddande tak. Trixie Wicker Bridge.
 • Chipsi Citrus strö - Ekonomipack: 2 x 3,2 kg

  Chipsi Citrus strö - Ekonomipack: 2 x 3,2 kg
  Chipsi Citrus är ett biologiskt strö med en kraftigt-fräsch citrondoft, baserad på naturlig, rent biologisk citronarom utan kemiska tillsatser. Chipsi Citrus absolut torr, steril och dammfri. Chipsi produkter tillverkas av noggrant utsökt, inhemsk och kådfri tall och gran. Produktionen sker under stränga kontroller enligt DIN ISO 9001, och stor hänsyn tas till kvalitet och miljövänlighet.
 • Confetti Premium Soft Pet Bedding Pink 10 L

  Confetti Premium Soft Pet Bedding Pink 10 L
  Färgglatt pappersströ som också är mysigt dammfritt bomaterial. Carefresh är ett säkert alternativ till hamstervadd! Nu Carefresh Color Confetti med ännu bättre luktkontroll & absorptionsförmåga, är Carefresh burströ av naturliga cellulosafibrer, säker & bekväm för Gerbiler, Tamråtta, Guld- & Dvärghamster. Carefresh Confetti Premium Soft Pet Bedding
 • Sat Algi Ball + Ball Seagrass Brown 7 cm

  Sat Algi Ball + Ball Seagrass Brown 7 cm
  Flätad algboll - Aktiveringsleksak till kaniner & gnagare. Flätat smådjursboll av sjögräs med integrerad bjällra lockar till mental aktivitet & livsviktigt gnagande. Smådjursleksaken är ätbar utom bjällran. Flamingo Sat Algi Ball + Ball Seagrass. Funktionell burinredning till smådjursburen, ger mental stimulans.
 • Clean & Cozy Konfetti 49,2 L

  Clean & Cozy Konfetti 49,2 L
  Kaytee Clean & Cozy Konfetti pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö med små färgglada konfettibitar som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 5 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Hamsterbro - Naturträ med Gallerkrok - 53x7 cm

  Hamsterbro - Naturträ med Gallerkrok - 53x7 cm
  Hamsterbro - Naturträ med Gallerkrok - 53x7 cm
 • Soft Pet Bedding Ultra 10L

  Soft Pet Bedding Ultra 10L
  Vitt burströ för smådjur som har väldigt hög uppsugningsförmåga & dammar inte. Carefresh Ultra nu med ännu bättre luktkontroll & absorptionsförmåga, pappersströ, perfekt för allergikern. Carefresh är ett säkert alternativ till hamstervadd! Carefresh är mysigt burströ av naturliga cellulosafibrer, säker & bekväm för alla små husdjur. Carefresh Ultra Premium Soft Pet Bedding
 • Toy Roll Wrapped in Paper Yarn Mix 18 cm

  Toy Roll Wrapped in Paper Yarn Mix 18 cm
  Smådjursaktivitet av sisalrep till kanin, marsvin, hamster & andra leksugna gnagare. Smällkaramell som tuggleksak att slipa ner konstant växande framtänder med. Berika smådjursburen med gnagvänliga leksaker. Trixie Toy wrapped in paper yarn.
 • Bioströ 26L

  Bioströ 26L
  Bioströ 26L
 • Hamsterrör Stopp Transparent 8 x 6 x 3 cm

  Hamsterrör Stopp Transparent 8 x 6 x 3 cm
  Hit men inte längre! Tubeline Stopp blockerar det fyrkantiga hålet i Ferplast burarna som ni sedan kan fästa rören i om ni vill eller använd det plast locket som medföljer och blockera buröppningen vid rengöring eller flytt av rören.
 • Trixie Gnagartunnel i Rotting (ø 10 x 25 cm)

  Trixie Gnagartunnel i Rotting (ø 10 x 25 cm)
  Gnagartunnel i rottningDet här är en tunnel gjord i 100% naturmaterial. Optimal både till lek och att gnaga på! Gnagartunneln finns i flera storlekar och passar olika smådjur såsom kaniner, marsvin, tamråttor, möss och gerbiler.
 • Spån Presspack Burströ Beige 60 L

  Spån Presspack Burströ Beige 60 L
  Vitakraft kutterspån i förpackning som sparar utrymme innehåller hela 60liter spån.Vitakraft presspackat spån. Som bottenmaterial rekommenderar vi ett naturligt bottenmaterial med hög uppsugningsförmåga. Botten ska rengöras minst 1-2 gånger i veckan.
 • Wooden Playing Roll with Bell Brown 5 cm

  Wooden Playing Roll with Bell Brown 5 cm
  Träleksak till smådjur med spännande pingla inuti. Rolig aktiveringsleksak med bjällra som kan rullas, puttas eller bäras av kanin, marsvin, hamster & andra leksugna gnagare. Berika smådjursburen med gnagvänliga leksaker. Trixie Playing roll with bell.
 • Hugro hampströ - 100 l

  Hugro hampströ - 100 l
  HUGRO® naturströ tillverkas av den svampliknande kärnan i hampastammen som absorberar vätska som en svamp. Den naturliga kapillärstrukturen upptar och binder vätska till en mycket hög grad. Det är en unik egenskap som naturen har utrustat hampan med. Enligt aktuella europeiska testriktlinjen EN13041 belägger HUGRO® naturströ första platsen bland gängse naturströ. HUGRO® binder 1,5 gånger mer vätska än naturströ med lin och dubbelt så mycket som träspån. HUGRO® naturströ ligger därmed också på första plats när det gäller långsiktig ammoniakbindning. Genom den unika unika framställningen med flera rengöringsprocesser är HUGRO® naturströ lämpligt för alla smådjur. HUGRO® naturströ har en porös och öppen struktur som säkerställer ett konstant luftutbyte när det används som bottenbeläggning. Därför börjar inte ströet ruttna eller jäsa och därigenom uppstår inte heller otrevlig lukt. Fukt släpps tillbaka i luften och lukt binds tillförlitligt i kapillärerna. Hampplantan odlas i kontrollerade odlingar, UTAN användning av bekämpningsmedel. HUGRO® naturströ är biologiskt nedbrytbart och kan kastas i trädgårdskomposten. HUGRO® hampströ i överblick: Strö för smådjur av 100 % naturlig hampa Binder vätska mycket effektivt Mycket bra luktabsorption För alla smådjur pH-neutral, säker för allergiker Sparsamt: endast ett tunt lager behövs Klibbar, dammar och kladdar inte ihop Odlas i kontrollerade hampodlingar Biologiskt nedbrytbart HUGRO®: Bra för djuren! Bra för människor! Bra för naturen!
 • Sat Legou Carrot Orange 2pack

  Sat Legou Carrot Orange 2pack
  Morotsleksak - Aktiveringsleksak till kaniner & gnagare. Flätad morot lockar till mental aktivitet & livsviktigt gnagande. Smådjursleksak Flamingo Sat Legou Carrot Orange. Funktionell burinredning till smådjursburen. Berika kaninens, marsvinets eller hamsterns vardag med stimulerande & aktiverande smådjurstillbehör.
 • Fun Park Green 28 x18 x 5 cm

  Fun Park Green 28 x18 x 5 cm
  Aktivera & stimulera din gnagare med denna helt ätbara nöjespark från JR Farm! Aktiveringsleksak tillverkad av 100% naturliga ingredienser, leksaken balanserar & bidrar till stressreducering för ditt husdjur.
 • CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)

  CareFresh Konfetti Burströ (50 L / 5 kg)
  CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Confetti kommer i härliga blandade färger, som livar upp i barnens rum.Mängd: 50 literAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburenAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburen
 • Clean & Cozy Konfetti 24,6 L

  Clean & Cozy Konfetti 24,6 L
  Kaytee Clean & Cozy Konfetti pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö med små färgglada konfettibitar som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 5 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Höbonden Mer Halm 3 kg

  Höbonden Mer Halm 3 kg
  Halm av högsta kvalité som ger ditt sällskapsdjur sysselsättning och material för att bygga bo och sova i.Hela förpackningen återvinns som papper (wellpapp).
 • Little&Bigger Winter Lektunnel till Katt Mintgrön med Snöflinga

  Little&Bigger Winter Lektunnel till Katt Mintgrön med Snöflinga
  Vintrig kattunnel med dekorativ snöflinga som katten kan busa loss med!Superfin kattunnel i vintrig mintgrön. I ena änden hänger en kattleksak i form av en snöflinga med bjällra som är rolig att slå på med tassarna!Storlek 25 x 70cm 
 • Snack Roll trains the skills Gray 6 x 14 cm

  Snack Roll trains the skills Gray 6 x 14 cm
  Aktiveringsspel för kaniner & andra smådjur som gärna vill använda sin hjärna. Göm kaningodis i rullen & sätt på locket. Kaninen ska sedan rulla på cylindern för att få ut godbitarna. Mycket rolig smådjursaktivering & hjärngympa! Trixie Snack Roll Plastic/Rubb
 • Trixie Gnagartunnel (ø 10 x 25 cm)

  Trixie Gnagartunnel (ø 10 x 25 cm)
  Greppvänlig tunnel gjord i 100 % naturmaterial.Mått: 38x20 cm
 • Chipsi Sunshine Bio Plus hö från bergsängar - Maskros (600 g)

  Chipsi Sunshine Bio Plus hö från bergsängar - Maskros (600 g)
  En varierad kost är inte bara viktig för oss människor utan också för våra små fyrbenta vänner. Chipsi Sunshine Bio Plus hö från bergsängar är en högkvalitativ beståndsdel i en artvänlig, naturlig diet för kaniner och gnagare. Det goda innehållet, som kommer från artrika, fräscha bergsängar i Schwäbische Alb, är utmärkt som tillskottsfoder. Ängshöet härstammar från kontrollerat ekologisk odling. Det doftar oemotståndligt av friska bergsängar - och är dessutom lika gott som det doftar. Höet är berikat med ekologiska, högkvalitativa ingredienser som söta morötter, kryddiga maskrosor eller uppfriskande pepparmynta. Smart: det är förpackat i praktiska 600 g förpackningar som är perfekta om du vill byta smak ofta och ge djuret ständig omväxling på menyn. Chipsi Sunshine Bio Plus hö från bergsängar i överblick: Kompletteringsfoder för kaniner och gnagare Fälttorkat, ekologiskt hö: från kontrollerat biologisk odling i Schwäbische Alb Omväxlande diet: hö från bergsängar, med hög artmångfald, berikat med näringsrika ingredienser som morot, maskros eller pepparmynta (beroende på sort) Naturprodukt: fritt från kemiska växtskyddsmedel och mineralgödsel Saftigt och aromatiskt: mycket gott, väldoftande grovfoder att knapra på Stödjer matsmältningen: kan främja en normal matsmältningsfunktion och tarmflora Liten förpackningsstorlek: perfekt om du vill byta sort ofta för att göra kosten för dina små djur ännu mer omväxlande Hög kvalitet: tillverkas i Tyskland Passar också som burströ för smådjur och överströ för fåglar
 • Hamster Runner Diam Mix ø18cm

  Hamster Runner Diam Mix ø18cm
  Aktivering springboll för dvärghamstrar. Ett perfekt sätt att låta din dvärghamster springa lös utan att försvinna eller skada sig. Underhållning både för ditt smådjur & för dig. Aktiveringsbollen bör endast användas på plant underlag.
 • Alspån Nickos 2-4 mm 25L

  Alspån Nickos 2-4 mm 25L
  Alspån Nickos 2-4 mm 25L
 • Höbonden Halmautomat 700 g

  Höbonden Halmautomat 700 g
  Högkvalitativ, svensk halmHöbonden Halmautomat kan placeras direkt i kanin- eller hamsterburen! Din kanin eller marsvin kan själv dra ut hamlen ur förpackningen. Den svenska halmen är mycket högkvalitativ. Halmen har en absorberande effekt, vilket gör att det fungerar bra som bottenmaterial i buren. Den mjuka vetehalmen gör också buren till en mysig plats att vila på. Förpackningen kan sorteras som wellpapp, och är helt ofarlig för din kanin eller marsvin att gnaga på. 
 • Smily Halm (110 L)

  Smily Halm (110 L)
  Ett bra burunderlag är a och o för gnagarnas trivsel och det är dessutom en viktig del i att undvika skvasår på gnagarfötterna. Ett mjukt och torrt underlager är av stor vikt. Smiley Vetehalm är enkel att fördela och sysselsätter även gnagarna med tuggstunder. Ta för vana att städa buren med jämna mellanrum.
 • Trixie lamellboll med bjällra - Ø 6 cm

  Trixie lamellboll med bjällra - Ø 6 cm
  Den där grejen rullar roligt och låter spännande – här måste man genast kolla in vad det är för något! Lamellkulan med bjällra från Trixie passar perfekt som komplement till burinredningen för att underhålla marsvin och illrar. Lekbollen är gjord av obehandlat trä utan hartskanaler eller spetor – perfekt för ofarligt och omfattande gnagande. Trixie lamellboll med bjällra ger mängder med omväxlande och skojiga lekmöjligheter. Tack vare sin kulform är den lätt att putta på och rulla runt. Dessutom ger den integrerade bjällran roliga ljud ifrån sig under leken, vilket uppmuntrar till ännu mer aktivitet. På så sätt slipper dina älsklingar ha det långtråkigt. Trixie lamellboll med bjällra i korthet: Rolig lekboll för marsvin och illrar För att rulla runt, kasta med och gnaga på: mångsidig lekglädje, stimulerande, håller sig intressant länge Med bjällra: ger roliga ljud ifrån sig när man puttar på den, stimulerar till aktivitet Av obehandlat trä: för ofarligt gnagande Utan hartskanaler: utan spetor, robust och med lång livslängd Färg: natur Material: lamellkula: trä (FSC-certifierat) bjällra: metall Mått: ca Ø 6 cm Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.
 • Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)

  Millamore Premium Bottenmaterial (20 l)
  Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur. Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används. Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri.
 • Hugro hampströ - Dubbelpack: 2 x 30 l

  Hugro hampströ - Dubbelpack: 2 x 30 l
  HUGRO® naturströ tillverkas av den svampliknande kärnan i hampastammen som absorberar vätska som en svamp. Den naturliga kapillärstrukturen upptar och binder vätska till en mycket hög grad. Det är en unik egenskap som naturen har utrustat hampan med. Enligt aktuella europeiska testriktlinjen EN13041 belägger HUGRO® naturströ första platsen bland gängse naturströ. HUGRO® binder 1,5 gånger mer vätska än naturströ med lin och dubbelt så mycket som träspån. HUGRO® naturströ ligger därmed också på första plats när det gäller långsiktig ammoniakbindning. Genom den unika unika framställningen med flera rengöringsprocesser är HUGRO® naturströ lämpligt för alla smådjur. HUGRO® naturströ har en porös och öppen struktur som säkerställer ett konstant luftutbyte när det används som bottenbeläggning. Därför börjar inte ströet ruttna eller jäsa och därigenom uppstår inte heller otrevlig lukt. Fukt släpps tillbaka i luften och lukt binds tillförlitligt i kapillärerna. Hampplantan odlas i kontrollerade odlingar, UTAN användning av bekämpningsmedel. HUGRO® naturströ är biologiskt nedbrytbart och kan kastas i trädgårdskomposten. HUGRO® hampströ i överblick: Strö för smådjur av 100 % naturlig hampa Binder vätska mycket effektivt Mycket bra luktabsorption För alla smådjur pH-neutral, säker för allergiker Sparsamt: endast ett tunt lager behövs Klibbar, dammar och kladdar inte ihop Odlas i kontrollerade hampodlingar Biologiskt nedbrytbart HUGRO®: Bra för djuren! Bra för människor! Bra för naturen!
 • D&D Home Reina Designad Lektunnel för Katt

  D&D Home Reina Designad Lektunnel för Katt
  D&D Home Reina Designad Lektunnel för KattDetta är en rolig katt tunnel! Dess moderna design smälter lätt in i många olika hemmiljöer, och dess flexibilitet gör att den enkelt kan förvaras även i mindre utrymmen.Katt tunneln består av en ihopfällbar metallram som är klädd med en vattenhyacintmatta, vilket skapar en mysig burrito-formad tunnel.För att tillföra extra spänning för din katt, finns det en hängande kattleksak inuti tunneln. Tunnelns metallben är utrustade med gummitassar för att säkerställa att golvet förblir intakt. Rolig leksakstunnel för katterMåtten på kattunneln är 80 x 36 x 25 cm.
 • Soft Soft Harness with Leash Rat Mix 1218cm

  Soft Soft Harness with Leash Rat Mix 1218cm
  Smådjurssele med elastiskt koppel till råttan. Meshsele för råttor med kardborreknäppning & snäppspänne runt halsen för extra säkerhet. Mjuk & jättelätt råttsele som är snabb & enkel att sätta på. Trixie Soft Soft Harness with Leash.
 • Bunny Bedding Easy - Rosa ca L 112 x B 51 cm

  Bunny Bedding Easy - Rosa ca L 112 x B 51 cm
  Är du trött på att behöva släpa hem flera kilo strö till gnagarburen var och varannan vecka? Det är du definitivt inte ensam om! Det är ganska förvånansvärt hur mycket strö som behövs även för så små invånare i buren. Bunny Bedding Easy är ett praktiskt, återanvändbart och hållbart alternativ till vanligt strö. Detta textilunderlag av textil är lämpligt för kaniner, marsvin och andra gnagare. Bunny Bedding Easy för smådjursburar består av ett lager molton som är mycket absorberande och suger upp urinen effektivt. Ytan är fluffig och mjuk som känns behaglig mot dina små älsklingars tassar och inte heller glider. Till skillnad från konventionellt strö dammar matten inte. Det är fördelaktigt för allergiker och dessutom hålls området runt buren rent. Bunny Bedding Easy burmatta kan enkelt tvättas i tvättmaskin - även i temperaturer upp till 60 °C för bästa hygien. Bunny Bedding Easy i överblick: Mjukt burinlägg för kaniner, marsvin och andra gnagare Praktiskt alternativ till strö i gnagarburen Bekväm och säker: yta av fluffig, mjuk suger upp urin effektivt Snabb och enkel rengöring av buren: omgivningen förblir ren Allergivänlig: ​​dammar inte, kan tvättas i maskin Slitstark och praktisk: du behöver inte uteburar, transportlådor, för pälsvården och klovården Även för sjuka små djur, t.ex. efter operationer Idealiskt för burar i storleken L 120 x B 60 cm Färg: mörkgrå/turkos, mörkgrå/rosa Mått: ca L 112 x B 51 cm ovansidan: fleece undersidan: molton Rengöring: tvättas i maskin i upp till 60 °C Bruksanvisning: Mattan ska rengöras från avföring dagligen med en sop. Du kan använda en pappershandduk för att testa om ytan fortfarande är fin och torr. Underlaget kan enkelt tvättas i tvättmaskinen med vanligt tvättmedel i 60 °C. Skaka/skölj av underlaget först om det är alltför smutsigt.
 • Vilmie ängshö - 4 kg

  Vilmie ängshö - 4 kg
  Vilmie ängshö är en viktig grundnäring i kaniners, marsvin och andra gnagares kost som inte får fattas på menyn. Vilmie ängshö innehåller många nyttiga örter och bladväxter med essentiella näringsämnen. Den höga råfiberhalten är hälsosamt för de små djurens matsmältning. Hö är även viktigt för gnagarens tandnötning, så var noga med att dina djur alltid har tillräckligt med färskt hö tillgängligt! Vilmie ängshö innehåller inte lusern. Vilmie ängshö är ett löst packat hö som luktar gott och är en utmärkt kvalitet till ett rättvist pris! Vilmie ängshö i överblick: Gott doftande, löst hö Hälsosamt basfoder för alla gnagare Värdefulla ingredienser Högt innehåll av råfiber Stödjer matsmältningen Fritt från lusern Observera: Vilmie ängshö är en obehandlad naturprodukt. Färg och beskaffenhet kan förändras, beroende på årstid, vind och väder. Vilmie innehåller dock alltid hö av bästa kvalitet, oberoende av årstid.
 • Vitapol Chinchillasand - 5,1 kg - 3 L

  Vitapol Chinchillasand - 5,1 kg - 3 L
  Vitapol Chinchillasand - 5,1 kg - 3 L
 • Ängbit Med Blommor Green 750 g

  Ängbit Med Blommor Green 750 g
  Ängbit med blommor. Naturlig aktivering & stimulans för din gnagare i form av en ängsbit. Lått ditt husdjur utforska, gräva & gnaga på denna smakrika ängsbit dekorerad med torkade blommor.
 • Greenwoods ängshö - Vildapel 3 kg

  Greenwoods ängshö - Vildapel 3 kg
  Det förädlade ängshöet från Greenwoods är en smakrik och essentiell grundnäring för gnagare och kaniner. Blandningen av torkat gräs och örter är en viktig källa till fibrer och vildapel, maskrosor eller morötter tillgodoser djuret med värdefulla vitaminer och mineraler. Greenwoods ängshö är ett naturligt fodertillskott till det dagliga gnagarfodret. Den höga andelen fibrer stödjer matsmältningen, och tack vare en skonsam torkning kan vitaminer och råvarornas smaker bibehållas till stor del. Dessutom stödjer ängshöet den naturliga tandnötningen. Fördelar med Greenwoods ängshö i överblick: Gott och naturligt tillskott på den dagliga gnagarmenyn Särskilt hög fiberandel som stödjer matsmältningen Genom en skonsam torkning kan värdefulla vitaminer, mineraler och smak bibehållas Läcker omväxling med tre olika sorter Omtyckt genom tillsatsen av torkade morötter, vildapel eller maskrosor Greenwoods - för en god och naturlig näring för dina gnagare. Live naturally! Notera: Lagras torrt, svalt och mörkt. Eftersom Greenwoods ängshö är en naturprodukt kan beskaffenhet och färg variera beroende på säsong. Observera att 10 kg påsen består av 10 x 1 kg mindre påsar. Vänligen observera att 10 kg påsen består av 10 x 1 kg mindre påsar.
 • Hamsterbro - Naturträ - Medium - 16x27 cm

  Hamsterbro - Naturträ - Medium - 16x27 cm
  Hamsterbro - Naturträ - Medium - 16x27 cm
 • Clean & Cozy Natural 24,6 L

  Clean & Cozy Natural 24,6 L
  Kaytee Clean & Cozy Natural pappersströ är ett utmärkt val för smådjursägare som letar efter ett mjukt och högabsorberande bottenströ. Clean & Cozy är ett mjuk och fluffigt strö som uppmuntrar till att gräva och bygga bo för smådjur, samtidigt som det absorberar två gånger mer vätska än träspån. Ströets absorberande förmåga bidrar till mindre lukt i burarna, vilket ger en garanterad luktkontroll. Pappersströet absorberar 5 gånger sin vikt i vätska, vilket gör att det kan hålla sig torrt och fräscht längre. Med 99,9 % dammfrihet ger Clean & Cozy en renare bur och minskar risken för andningsproblem hos smådjur och ägare. Tillverkad av ingredienser som inte innehåller skadliga kemikalier eller biprodukter, vilket gör den säker för alla husdjur.
 • Natural Living Wooden Exercise Wheel Brown 21 cm

  Natural Living Wooden Exercise Wheel Brown 21 cm
  Trixie Exercise Wheel. Hamsterhjul i obehandlat trä. Charmigt springhjul för smådjursburen att aktivera hamstern med. Stabil konstruktion, tystgående trähjul med kullager & skyddande säkerhetsdetaljer. Trixie Natural Living Exercise Wheel.