Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Foder

Ditt smådjur behöver rätt sorts foder anpassat för djurets behov och serverat i en skål eller foderautomat för smådjur. Här finns foder för olika sorters gnagare att beställa online.

Visa bara: Hamstermat | Chinchillafoder | Kaninmat | Marsvinsmat | Råttfoder

Populärt inom foder

 • Bunny DvärghamsterDröm Expert - 500 g

  Bunny DvärghamsterDröm Expert - 500 g
  Bunny DvärghamsterDröm Expert utan extruderade ingredienser och pellets passar speciellt för dvärghamstrar som inte tycker om pellets. Det avvägda helfodret består av en färgglad blandning vitaliserande spannmålssorter och grönsaker. Kraftspridande ingredienser som quinoa, amarant, perillafrön och mungobönor, småfrön som hirs, linfrön och sesam samt utsökta ingredienser från dvärghamsterns hemland - plata hirs, röd hirs eller silver hirs. Mjölmask förbättrar smaken ännu mer. Det artanpassade och avvägda helfodret innehåller alla viktiga näringsämnen, vitaminer och spårämnen dvärghamstern behöver för att må bra. Ingredienserna är noggrant doserade för att främja ett långt liv och motverka övervikt. Fodret innehåller inga konserveringsmedel, tillsatser av socker, smakförstärkare, färg eller aromämnen. Detta mångfaldiga foder innehåller alla essentiella näringsämnen och är ett perfekt grundfoder för dvärghamstrar. Det kan ges obegränsat, utan dåligt samvete. Bunny DvärghamsterDröm Expert i överblick: Premium-helfoder för dvärghamstrar Utan extrudat, utan pellets: perfekt för dvärghamstrar som inte tycker om pellets n Avvägt recept: innehåller alla näringsämnen och vitalämnen dvärghamstern behöver för sitt välbefinnande Med VitalPlus: en speciell blandning av vitaminer och vitala ämnen Utsökta ingredienser från dvärghamsterns hemland: platahirs, röd hirs och vipphirs Med power-ingredienser: innehåller quinoa, amarant, perilla-frön och mungobönor Mjölmask: sorgen für besten Geschmack Hög andel småfrön: innehåller hirs, sesam och linfrö Long-Life-formel: en idealisk näringsämnesbalans för ett aktivt och långt liv Innehåller ej: konserveringsmedel, tillsatser av socker, smakförstärkare, färg- och aromämnen Rekommenderas av veterinärer
 • Vitakraft Menu Vital dvärgkanin - Ekonomipack: 2 x 5 kg

  Vitakraft Menu Vital dvärgkanin - Ekonomipack: 2 x 5 kg
  Denna klassiska foderblandning utgör en solid grundnäring för dvärgkaniner: Det goda, sockerfria innehållet i Menu Vital består av välsmakande frön, utsökt spannmål och läckra grönsaker. Vital-komplexet, en kombination av vitaminer och mineraler, ger djuren en extra portion vitalitet och livskraft. Fodret har dessutom en extra tillsats av Yucca shidigera, som minskar dålig lukt på avföringen. Vitakraft Menu Vital dvärgkanin i överblick: Komplettfoder till dvärgkaniner Blandning av utvalda frön, pellets och extrudat Med Vital-komplex: livsviktiga vitaminer och mineraler Med antilukt-komplex av yuccaextrakt Sockerfritt recept Utan konstgjorda smaker Utan konstgjorda konserveringsmedel I återförslutningsbar arom-fresh-påse
 • JR Farm Grainless Complete Dvärgkanin - 15 kg

  JR Farm Grainless Complete Dvärgkanin - 15 kg
  Grainless Complete för dvärgkaniner är ett hälsosamt, välsmakande helfoder för kaniner som är helt fritt från spannmål och spannmålsbiprodukter. Grainless Complete dvärgkanin innehåller skonsamt framställda bitar som alla innehåller samma mängder av de speciella ingredienserna. Selektivt ätande och en ensidig kost är alltså omöjligt genom den optimala blandningen av ingredienserna. Den fyrkantiga formen på foderbitarna stödjer tandnötningen. Fodret innehåller många olika sorters gräs, örter, blommor och grönsaker. Grainless har en särskilt låg kalciumhalt och det höga fiberinnehållet stödjer tandnötningen och matsmältningen. Grainless Complete är även rikt på vitaminer och viktiga spårämnen. De omättade fettsyrorna från färskt linfrö, fänkål och svart kummin är en extra bonus! Inga konstgjorda färgämnen, aromer eller genetiskt modifierade produkter används i detta foder. Det är också fritt från sockerrika ingredienser, pressrester och mjöl.
 • JR Farm Schmaus Dvärgkaninkalas - 2,5 kg

  JR Farm Schmaus Dvärgkaninkalas - 2,5 kg
  Dvärgkanin-kalas är ett naturligt och artriktigt komplettfoder för alla dvärgkaniner. En särskilt hög halt råfibrer och en låg andel spannmål stödjer matsmältningen och förebygger övervikt. Mängder av grönsaker och örter förser ditt djur med nödvändiga vitaminer och mineraler - för ett vitalt liv! JR Farm Schmaus Dvärgkaninkalas i överblick: Komplettfoder för dvärgkaniner Låg halt spannmål Hög andel råfibrer Med örter och grönsaker De extruderade foderbitarna färgas enbart genom vegetabiliska komponenter. Fodret innehåller inga konstgjorda färg- eller konserveringsämnen.

Fler tips på foder

 • Critical Care Äpple/Banan 141 g

  Critical Care Äpple/Banan 141 g
  En riktig livräddare! När du behöver stödmata ett sjukt eller svagt djur. Oxbow Critical Care Äpple/Banan är ett premium rehabilitets foder som kan ges till växtätare som är ovilliga att äta sin vanliga kost på grund av sjukdom, operation eller dålig näringsstatus.
 • Versele-Laga Crispy Muesli Guinea Pigs marsvinsfoder - 2,75 kg

  Versele-Laga Crispy Muesli Guinea Pigs marsvinsfoder - 2,75 kg
  Versele-Laga Crispy Muesli Guinea Pigs marsvinsfoder är ett komplettfoder av högsta kvalitet som anpassats särskilt till marsvinets näringsbehov. Den höga andelen vegetabiliska beståndsdelar efterliknar marsvinets naturliga och ursprungliga näring. Fodret är förfinat med knapriga, torkade grönsaker. Med Happy Healthy kornmix: en blandning av vitaminer, aminosyra och mineralämnen som anpassats till marsvinets behov.
 • Crispy Muesli Guinea Pigs 2,75 kg

  Crispy Muesli Guinea Pigs 2,75 kg
  Versele-Laga Crispy Muesli Guinea Pig. Smaskig fröblandning för marsvin. Komplett fiberrikt helfoder som stödjer ett hälsosamt matsmältningssystem och friska tänder. Berikad med pellets speciellt komponerade för marsvin.
 • Nature Mouse 400 g

  Nature Mouse 400 g
  Versele-Laga Nature Mouse. Massor av gott till musen. Musblandningen innehåller extra frön, nötter, örter, grönsaker, frukt, som ger musen en god matsmältning och godtandhygien, en glänsande päls. Den stora variationen av ingredienser garanterar god smak. Se till att ditt husdjur äter upp allt innehåll och inte väljer ut det godaste.
 • Nature Cuni Junior 2,3 kg

  Nature Cuni Junior 2,3 kg
  Versele-Laga Nature Cuni Junior. Kaninungeblandningen innehåller extra gräs, örter och grönsaker, som ger den unga kaninen en god matsmältning och godtandhygien, en glänsande päls. Den stora variationen av ingredienser garanterar god smak. Se till att ditt husdjur äter upp allt innehåll och inte väljer ut det godaste.
 • Gnagarblandning Lyx Utan Pellets 15 kg

  Gnagarblandning Lyx Utan Pellets 15 kg
  - Smådjurstillbehör > Smådjursfoder & Hö
 • Classic De-Luxe vattenflaska för smådjur och fåglar - 150 ml, small

  Classic De-Luxe vattenflaska för smådjur och fåglar - 150 ml, small
  Dricksflaskan Classic de Luxe säkerställer att ditt djur alltid har tillgång till rent vatten. Den finns i olika storlekar, och beroende på variant passar flaskan små och stora gnagare, papegojor eller kaniner. Den största varianten är till och med lämplig för valpar. Flaskan har en pip med dubbla kulor av rostfritt stål där djuret alltid kan släcka törsten. Tekniken med två kulor förhindrar att flaskan droppar och blöter ner i buren. Dricksflaskan av genomskinlig plast är praktisk, eftersom en lätt kan se när den behöver fyllas på. Flaskan är också enkel att handha: Ta av skruvkorken med ventilen och fyll på flaskan. Skruva på locket igen, vänd flaskan med pipen nedåt och tryck så länge på flaskan tills tills ett vakuum skapas och det slutar droppa. Flaskan fästs vid buren eller hagen med den medföljande ståltråden. Classic de Luxe vattenflaska för smådjur i överblick: Dricksflaska med pip och kulventil i olika storlekar för gnagare, papegojor, kaniner och valpar Ventil av rostfritt stål: rostfri och slitstark, motstår vassa gnagartänder Dubbelkula: en ventil med 2 kulor motverkar droppar och håller ströet under flaskan torrt Transparent flaska: enkelt att kontrollera vattennivån Ett praktiskt och rent sätt att säkerställa att djuret alltid har fräscht vatten, utan risk att buren blir våt som med vanliga vattenskålar Bekväm att handha: enkel vakuummetod, flaskan fylls på med några handgrepp Metalltråd att fästa med medföljer: enkel att fästa vid buren Färg: transparent Material: plast Volym: S: 150 ml M: 320 ml L: 600 ml Giant: 1100 ml
 • Adult Guinea Pig Food 4,5 kg

  Adult Guinea Pig Food 4,5 kg
  Förebygger hälsoproblem. Speciellt framtaget till vuxna marsvin. Oxbow Adult Guinea Pig marsvinspellets har högt fiberinnehåll & tillsatt C- vitamin. Oxbow marsvinspellets för vuxna marsvin rekommenderas av veterinärer.
 • Ekologiskt Hö Liten 20 Liter

  Ekologiskt Hö Liten 20 Liter
  Lissma hö för smådjur - Ekologiskt odlat smådjurshö från Lissma Gård - Härligt näringsrikt smådjurshö som odlas ekologiskt på Lissma Gård. Smådjurshöet innhåller Timotej, Ängsvingel, Ängsgröe. Höet får aldrig ta slut och bör fyllas på flera gånger om dagen. Det ska vara fräscht och väldoftande, öppna gärna påsen & lukta på det innan.
 • Bunny KaninDröm HERBS - Ekonomipack: 2 x 4 kg

  Bunny KaninDröm HERBS - Ekonomipack: 2 x 4 kg
  KaninDröm HERBS innehåller förutom en mängd gröna bladväxter alla nödvändiga näringsämnen, spårelement och vitaminer. Utvalda örter ger fodret den goda smaken. Det höga fiberinnehållet stödjer och främjar ditt husdjurs hälsa och utgör grunden för ett långt och hälsosamt liv. Den låga kalciumhalten förhindrar uppkomsten av urinsten. TriMello Teknoligin är en särskilt skonsam tillverkningsprocess där ingredienserna pressas till pellets. De smakrika TriMellos-pelletsen upptas helt, förhindrar selektivt ätande och utesluter en ensidig kost. Bunny KaninDröm HERBS i överblick: Innehåller färska örter (nässlor, fänkål, rosmarin, anis, timjan, säg, rölleka, kamomill). 21% smältbart fiberinnehåll och optimerat fiber/stärkelseförhållande. Minskad kalciumhalt. Spannmålsfritt. Nya ingredienser: 42 olika växter från bekämpningsmedelsfria fält samt utvalda örter. Inga genetiskt modifierade råvaror. Ett bra sätt att hålla ditt husdjur sysselsatt. Bättre tandslipning genom den grova fiberstrukturen. Diameter Trimello 10 mm.
 • Crispy Muesli Guinea Pigs 1 kg

  Crispy Muesli Guinea Pigs 1 kg
  Versele-Laga Crispy Muesli Guinea Pig. Smaskig fröblandning för marsvin. Komplett fiberrikt helfoder som stödjer ett hälsosamt matsmältningssystem och friska tänder. Berikad med pellets speciellt komponerade för marsvin.
 • Versele-Laga Nature Cuni - 2,3 kg

  Versele-Laga Nature Cuni - 2,3 kg
  Helfodret Versele-Laga Nature Cuni är en optimal fodermüsli för kaniner och dvärgkaniner. Sammansättningen är spannmålsfri och består huvudsakligen av viktiga grässorter och goda grönsaker. Den innehåller en extra dos mineraler och vitaminer som håller kaninen pigg och kry. De fiberrika, lagom stora bitarna är särskilt goda och främjar tandhälsan. Nature Cuni müsliblandning är perfekt på menyn för glada och aktiva kaniner. Alla fördelar med Versele-Laga Nature Cuni i överblick: Spannmålsfritt helfoder för kaniner och dvärgkaniner Gräs och grönsaker: omväxlingsrikt och smakrikt En extra portion mineraler och vitaminer: främjar djurets hälsa och välbefinnande Lagom stora, fiberrika foderbitar: stödjer friska tänder FOS: fermenterbara fibrer främjar en frisk och balanserad tarmflora Yucca schidigera: kan minska otrevlig urin- och avföringslukt Återförslutningsbar påse *Notera: 9 kg-påsen med Versele-Laga Nature Cuni är en standardförpackning där bilden på framsidan skiljer sig från produktbeskrivningens. Innehållsdeklarationen finns på en separat vit klisterlapp på botten eller på sidan av påsen.
 • Country's Best Cuni Fit Plus 5 kg

  Country's Best Cuni Fit Plus 5 kg
  Versele-Laga Country's Best Cuni Fit Plus är lämplig för kaniner med normala energibehov som inte ingår i ett avelssystem. Balanserad och fiberrik standardpellets för kaniner. Prebiotika och fibrer säkerställer optimal funktion av tarmfloran.
 • Vattenflaska Gd - 125 ml

  Vattenflaska Gd - 125 ml
  Vattenflaska Gd - 125 ml
 • Complete Cavia (Marsvin) 500 g

  Complete Cavia (Marsvin) 500 g
  Versele-Laga Complete Cavia. Allt-i-ett-pelletsfoder för marsvin. Versele-Laga Complete Cavia välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att ditt marsvin får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten ger ett naturligt tandslitage och hjälper till att förebygga tandproblem. Smådjursfoder speciellt anpassat för marsvins näringsbehov.
 • Animals Rabbit Junior 1,5kg

  Animals Rabbit Junior 1,5kg
  Profine Animals Rabbit Junior - Pelletsfoder för unga kaniner. Med alfalfa som fiberkälla. Örter är rika på antioxidanter. Linfrön innehåller vegetabiliska omegafettsyror. Öljäst är en bra källa till probiotika. Mariatistelfrön skyddar lever. Profine Animals Rabbit Junior
 • Keramikskål - Ergonomisk - Limegrön - 420 ml

  Keramikskål - Ergonomisk - Limegrön - 420 ml
  Keramikskål - Ergonomisk - Limegrön - 420 ml
 • Brit Animals Råtta Complete (300 g)

  Brit Animals Råtta Complete (300 g)
  Superpremium helfoder för råttor. Fodret innehåller Yucca Schidigera för luktkontroll, linfrö för en förbättrad hårkvalitet och vilda bär för att ge naturliga antioxidanter.Sammansättning: korn (25%), vete, majs, dehydratiserat kycklingmjöl, alfalfa, havre (7%), torkades äpplen, linfrö, morot, brewer's jäst, mannan-oligosackarider (75 mg / kg), fruktooligosackarider (50 mg / kg ), Yucca schidigera extrakt (45 mg / kg), blandning av vilda bär (tranbär, blåbär, hallon, 40 mg / kg).Analytiska beståndsdelar: råprotein 15,0%, fetthalt 5,0%, växttråd 6,0%, aska 4,5%, vatten 10,0%, kalcium 0,6%, fosfor 0,5%, natrium 0,05%.Tillsatta näringsämnen: vitamin A 10.200 IE vitamin D3 1250 IE, vitamin E (?-tokoferol) 70 mg, vitamin C 80 mg, vitamin K 0,1 mg, vitamin B1 1 mg vitamin B2 2 mg vitamin B3 6 mg, vitamin B5 3,5 mg, vitamin B6 1 mg vitamin B9 0,12 mg, vitamin B12 0,02 mg, biotin 1 mg, kolinklorid 200 mg, zink 72 mg, järn 40 mg, mangan 54 mg, koppar 10 mg, jod 1,8 mg, selen 0,21 mg
 • Gnagarmjölk 200 gr

  Gnagarmjölk 200 gr
  Komplett mjölkersättningsfoder för unga föräldralösa kaniner, marsvin, chinchilla, degu, iller och igelkott. Normal mjölk ger inte det protein och de oljor som krävs. Denna smådjursmjölk ger dock den korrekta balansen av oljor och alla nödvändiga vitaminer och mineraler.
 • Animals Rabbit Adult 1,5kg

  Animals Rabbit Adult 1,5kg
  Profine Animals Rabbit Adult - Pelletsfoder för vuxna kaniner. Med alfalfa som fiberkälla. Örter är rika på antioxidanter. Linfrön innehåller vegetabiliska omegafettsyror. Öljäst är en bra källa till probiotika. Mariatistelfrön skyddar lever. Profine Animals Rabbit Adult
 • Vattenflaska Glas 177 ml

  Vattenflaska Glas 177 ml
  Vattenflaska Glas 177 ml
 • Vattenflaska Drinky600 - Ferplast - 600 ml

  Vattenflaska Drinky600 - Ferplast - 600 ml
  Vattenflaska Drinky600 - Ferplast - 600 ml
 • Complete Cuni Junior 1,75 kg

  Complete Cuni Junior 1,75 kg
  Versele-Laga Complete Cuni Junior. Allt-i-ett-pelletsfoder för unga dvärgkaniner. Versele-Laga Complete Cuni Junior välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att din unga dvärgkanin får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten ger ett naturligt tandslitage och hjälper till att förebygga tandproblem. Smådjursfoder speciellt anpassat för yngre dvärgkaniners näringsbehov.
 • Young Rabbit Food 4,5 kg

  Young Rabbit Food 4,5 kg
  Speciellt framtaget foder till växande unga- eller gamla & magra kaniner. Oxbow Young Rabbit är ett näringsrikt pellets med högt fiberinnehåll. Oxbow kaninpellets för kaninungar. Kaninmat som rekommenderas av veterinärer.
 • Complete Cuni Sensitive 500 g

  Complete Cuni Sensitive 500 g
  Versele-Laga Complete Cuni Sensitive. Allt-i-ett-pelletsfoder för dvärgkaniner med känsliga magar. Versele-Laga Complete Cuni Sensitive välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att din känsliga dvärgkanin får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten ger ett naturligt tandslitage och hjälper till att förebygga tandproblem. Smådjursfoder speciellt anpassat för vuxna dvärgkaniners näringsbehov.
 • Mer Hö 110 L / 4 kg

  Mer Hö 110 L / 4 kg
  Allergivänligt, ekologiskt svenskt dammfritt smådjurshö. Höbondens näringsriktiga hö av ängssvingel & timotej för kaniner, marsvin & smådjur. Mer Hö innehåller fint, grovt hö som är obesprutat. Stor förpackning lätt att förvara & ofarlig för djur att gnaga på.
 • Menu Dvärgkanin 5 kg

  Menu Dvärgkanin 5 kg
  Vitakraft Menu Dvärgkanin. Kaninmat från Vitakraft en klassisk musliblandning till kaninen. Vitakraft menu dvärgkanin en blandning med utvalda frön, pellets & grönsaker. Sockerfitt kaninfoder som utgör en perfekt bas för ett hälsosamt kaninliv. Ge alltid kaninen fri tillgång på hö.
 • Bello Kaninpellets Premium - 900 g

  Bello Kaninpellets Premium - 900 g
  Bello Kaninpellets Premium - 900 g
 • Matkopp Chicko - Till kanin - Mix

  Matkopp Chicko - Till kanin - Mix
  Matkopp Chicko - Till kanin - Mix
 • Vattenflaska Classic - 75 ml

  Vattenflaska Classic - 75 ml
  Vattenflaska Classic - 75 ml
 • Versele-Laga Nature Rat 700 g (700 g)

  Versele-Laga Nature Rat 700 g (700 g)
  Premiumfoder för råttorVersele-Laga Nature Rat är ett premiumfoder med naturliga ingredienser, anpassat för att tillgodose råttans speciella behov. En balanserad sammansättning av vitaminer, mineraler och aminosyror. Tillsammans med torkade grönsaker, frukt och örter bidrar fodret till en god matsmältning, en bra tandhälsa och en blank och fin päls.Nu med uppdaterat innehåll! Fodret är fritt från färgämnen och innehåller mjölmaskar som proteinkälla.  
 • Adult Rabbit Food 4,5 kg

  Adult Rabbit Food 4,5 kg
  Förebygger övervikt & urinvägsproblem. Speciellt framtaget kaninmat till vuxna kaniner. Oxbow Adult Rabbit kaninpellets har högt fiberinnehåll. Oxbow kaninpellets för vuxna kaniner. Kaninmat som rekommenderas av veterinärer.
 • Science Selective Chinchilla 1,5 kg

  Science Selective Chinchilla 1,5 kg
  Supreme® Science Selective Chincilla är ett helfoder av högsta kvalitet. Receptet är noggrant framtaget för att tillgodose chinchillas dagliga behov av näring. Välsmakande persilja, groblad & linfrö tillsammans med ett högt innehåll av fiber - som är viktigt för både matsmältning & för tänderna. Linfrö, med sitt höga innehåll av fettsyror, ser till så att chinchillans päls håller sig mjuk & glansig.
 • Science Selective Rabbit 4+ 1,5 kg

  Science Selective Rabbit 4+ 1,5 kg
  Supreme® Science Selective 4+ Rabbit är ett kaninfoder sammansatt för den äldre kaninens näringsbehov. Receptet har ett högt innehåll av fiber, calcium & fosfor som stödjer immunförsvaret & vitaliteten. Den höga smakligheten säkerställer att kaningen får i sig alla näringsämnen den behöver istället för att endast äta vissa ingredienser som är vanligt när den serveras müsliblandning. Det höga innehållet av fiber främjar en naturlig nötning av tänderna & en god magjälsa. Linfrö som är en utmärkt källa till Omega-3 & Omega-6 bidrar till en glänsande päls & frisk hud. Specifikt framtaget för kaniner över 4 års ålder. 100% naturliga ingredienser utan socker eller färgämnen. Supreme Science Selective Rabbit 4+
 • VitaSpecial Regular Kanin 600 g

  VitaSpecial Regular Kanin 600 g
  Förebygger övervikt hos din vuxna kanin. Förutom hö ska kaniner även ha torrfoder i form av ett näringsrikt pellets med högt fiberinnehåll. Dryga pelletssorter ger man ca 4 msk/dag av till en vuxen kanin, och ungdjur ska ha fri tillgång.
 • Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg

  Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg
  Kaninpellets - 4 mm - 13 Kg
 • Complete Cavia (Marsvin) 8 kg

  Complete Cavia (Marsvin) 8 kg
  Versele-Laga Complete Cavia. Allt-i-ett-pelletsfoder för marsvin. Versele-Laga Complete Cavia välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att ditt marsvin får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten ger ett naturligt tandslitage och hjälper till att förebygga tandproblem. Smådjursfoder speciellt anpassat för marsvins näringsbehov.
 • Vattenflaska Sippy - Large - Ferplast - 600 ml

  Vattenflaska Sippy - Large - Ferplast - 600 ml
  Vattenflaska Sippy - Large - Ferplast - 600 ml
 • Rosewood Grainless Knapergräs

  Rosewood Grainless Knapergräs
  Vägen till din lilla väns hjärta går genom smaskiga delikatesser!Godis gjort av endast 100% naturliga ingredienser. Spannmålsfria, krispiga kakor med smaskiga grönsaker, örter och frön.Kommer i osorterade varianter med olika läckra grönsaker eller ätbara blommor. Du kan inte välja variant när du handlar i webbshoppen.Passar utmärkt till kaniner, marsvin hamstrar och alla andra smådjur.Storlek:5 x 5 cm
 • Hökub Mjölmask Green 12,5 cm

  Hökub Mjölmask Green 12,5 cm
  Naturlig stimulans för din gnagare! Fullt ätbar hökub från JR Farm fylld med torkade mjölmaskar. Kan fyllas på vid behov.
 • Vattenflaska Glas - 355 ml

  Vattenflaska Glas - 355 ml
  Vattenflaska Glas - 355 ml
 • Complete Hamster & Gerbil 2 kg

  Complete Hamster & Gerbil 2 kg
  Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil. Proteinrika allt-i-ett-pelletsfoder för dvärghamstrar och gerbiler. Versele-Laga Complete Hamster & Gerbil välsmakande allt-i-ett-pelletsen motverkar selektivt ätbeteende, så att din hamster eller ökenråtta får i sig alla viktiga näringsämnen utan att favorisera godaste bitarna. Maten innehåller kyckling som animaliskt protein och spannmål för energi och vitalitet. Smådjursfoder speciellt anpassat för hamstrars och ökenråttors näringsbehov.
 • Keramikskål - Ergonomisk - Ljusrosa - 420 ml

  Keramikskål - Ergonomisk - Ljusrosa - 420 ml
  Keramikskål - Ergonomisk - Ljusrosa - 420 ml
 • Countrys Best - Cuni Fit Plus - 20 kg

  Countrys Best - Cuni Fit Plus - 20 kg
  Countrys Best - Cuni Fit Plus - 20 kg
 • Matskål - Plast - 15 Cm - Colortone Bunnyfeeder

  Matskål - Plast - 15 Cm - Colortone Bunnyfeeder
  Matskål - Plast - 15 Cm - Colortone Bunnyfeeder
 • Bunny Nature Råtta Dream Basic 1,5 kg

  Bunny Nature Råtta Dream Basic 1,5 kg
  Foder till råttorDet här är ett komplett foder speciellt anpassat för råttor. Maten innehåller en varierad blandning med både animaliska och vegetabiliska ingredienser. Fodret består av hela 28 olika ingredienser som alla är noga utvalda och ger en artanpassad måltid.  Bunny Nature Råtta Dream Basic i korthet: Havre och vete från råttans ursprungliga miljö som ger en naturlig och anpassad kost Ost och kyckling som är högkvalitativa källor till protein  Krispiga grönsaker som morot, äpple och paprika Näringsrika fröer såsom linfrö och pumpafrö Med stor variation av ingredienser får din lilla vän en balanserad kost och samtidigt en rolig matupplevelse. 
 • Matskål Gd - Smådjur - Plast - Blandade färger

  Matskål Gd - Smådjur - Plast - Blandade färger
  Matskål Gd - Smådjur - Plast - Blandade färger
 • Crispy Muesli Rabbit (Kanin) 1 kg

  Crispy Muesli Rabbit (Kanin) 1 kg
  Versele-Laga Crispy Muesli Rabbits. Smaskig fröblandning för dvärgkaniner. Komplett fiberrikt helfoder som stödjer ett hälsosamt matsmältningssystem och friska tänder. Berikad med pellets speciellt komponerade för små kaninraser.
 • Nature Cavia (Marsvin) 2,3 kg

  Nature Cavia (Marsvin) 2,3 kg
  Versele-Laga Nature Cavia. Massor av gott till marsvinet. Marsvinsblandningen innehåller extra gräs, örter och grönsaker, som ger marsvinet en god matsmältning och godtandhygien, en glänsande päls. Den stora variationen av ingredienser garanterar god smak. Se till att ditt husdjur äter upp allt innehåll och inte väljer ut det godaste.
 • Marsvinspellets med C-vitamin - 4 mm - 13 kg

  Marsvinspellets med C-vitamin - 4 mm - 13 kg
  Marsvinspellets med C-vitamin - 4 mm - 13 kg