Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fågelbursinredning

I fågelburen kan du ge din fågel rolig inredning som sittpinnar, hänggungor och små pinglor eller andra leksaker.

I botten av buren ska du lägga bursand. Här finns speciell bursand och fågelströ för fågelburar. Ge också din fågel inredning som sittpinnar, stegar och annat roligt. Sist men inte minst behöver din fågel stimulans i form av leksaker.

Populärt inom fågelbursinredning

 • Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm

  Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm
  Gestalta ett underhållande och spännande hem med sysselsättning och omväxling som tillfredsställer din fågel - det är viktigt för ett lyckligt fågelliv! Gungor hör till en av de accessoarer som inte får fattas i buren. Denna metallgunga för små fåglar är täckt med påträdda äkta träbitar som din fågel kan roa sig med att gnaga på. Fågelgungan i överblick: Mått utan fixering: ca L 15 x B 20 cm Mått med fixering: ca L 21 x B 20 cm Ø sittpinne: L 13 x Ø 1,2 cm Karbinhaken: ca L 5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Prestige Premium Marine fågelsand - 5 kg

  Prestige Premium Marine fågelsand - 5 kg
  Prestige Premium fågelsand steriliseras i hög temperatur. Musselsand berikat med 50 % ostronskal, andra musselskal och mineraler. Fågelsanden är en god källa till mineraler och främjar en sund matsmältning, bentillväxt samt friska fjädrar. Den har en fräsch doft, är dammfri och miljövänlig. Bruksanvisning: För en optimal hygien bör sanden bytas 1-2 gånger i veckan.
 • Spiralrep - Stl L: ca L 80 cm, rep Ø 30 mm

  Spiralrep - Stl L: ca L 80 cm, rep Ø 30 mm
  Ett roligt och praktiskt alternativ till vanliga sittpinnar - det spiralformade bomullsrepet. Repets längd går att anpassa och kan skruvas fast i burens tak. I spiralrepets ände hänger en rolig bjällra som fågeln kan leka med. Notera: Färgerna kan avvika från bilderna Spiralrepet i överblick: Stl S: Längd ca: L 60 cm Repets tjocklek: Ø 15 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 150 cm Bjällra: L 2,5 x Ø 3,2 cm Passar för undulater eller rosenhuvade dvärgpapegojor Stl M: Längd ca: L 70 Repets tjocklek: Ø 24 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 190 cm Bjällra: L 3,5 x Ø 4,7 cm Passar för nymfparakiter, alexanderparakiter eller amazonpapegojor Stl L: Längd ca: L 80 cm Repets tjocklek: Ø 30 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 250 cm Bjällra: L 4,7 x Ø 6,2 cm Passar för aror, kakaduor eller grå jakos Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm

  Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm
  Underhållande lekar och klätterövningar för din befjädrade favorit: På metallringen, som är klädd med bomullsrep, kan din fågel klättra och gunga. Ringen levereras med en stängd metallhake som enkelt kan fästas i burtaket. Trixie bomullsring i överblick: Total längd (inklusive upphängning): 48 cm Ring utsidan: Ø 24 cm Rep: Ø 1,9 cm Träkula: Ø 5,3 cm Längd upphängning: 10 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.

Fler tips på fågelbursinredning

 • Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm

  Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 40 cm. 
 • Tyrol Redematerial Bollar 2-pack

  Tyrol Redematerial Bollar 2-pack
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial för småfåglar. Storlek: 6 cm. 
 • Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako

  Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 25 cm. 
 • Trixie Natural Living Fågelleksak (38 cm)

  Trixie Natural Living Fågelleksak (38 cm)
  Trixie Natural Living FågelleksakDen här fågelleksaken är tillverkad i olika trämaterial och olika former som i sin tur skapar en rolig och inbjudande form på leksaken. Fågeln kan användas som sittpinne och gunga. I leksaken finns även rep som den kan klättra på och dra i. Längst ner hänger en liten bjällra som ger ifrån sig ett härligt plingande när fågeln pickar på den.
 • Tyrol Sand Ark Small 35x21 cm 8-pack

  Tyrol Sand Ark Small 35x21 cm 8-pack
 • Trixie Sittpinne Y-form

  Trixie Sittpinne Y-form
  Sittpinne i naturträ med Y-form för undulater och parakiter. Den naturliga formen och materialet är skonsamt mot fåglarnas fötter. Det är viktigt att ha olika tjocklekar på pinnarna i buren för att fågelns fötter ska hållas friska och inte bli stela.Fästes enkelt i burgallret.Längd 20 cm.AnvändningBurtillbehör för fågel.
 • Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm

  Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 66 cm.
 • Benelux Skalsand 2 kg

  Benelux Skalsand 2 kg
  Benelux skalsand!Benelux skalsand är ätbar sand som bidrar till fågelns matsmältning. Skalsanden stärker benstrukturen och främjar matsmältningen såväl som tillväxten. Dessutom får fågeln i sig viktiga mineraler. Av hygieniska skäl rekommenderas att sanden byts ut varje vecka. Förpackningsstorlek: 2 kg. 
 • Tyrol Sand Ark M 40x25cm 6st

  Tyrol Sand Ark M 40x25cm 6st
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 40x25 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Tyrol Nesting Kokos 50 g

  Tyrol Nesting Kokos 50 g
 • Tyrol Redematerial Kokos 330 g

  Tyrol Redematerial Kokos 330 g
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial av kokosfiber till småfåglar.
 • Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)
 • Millamore Bomaterial Trä 50 g

  Millamore Bomaterial Trä 50 g
  Mysigt bomaterial till de allra minstaMillamores bomaterial av dammfria aspflisor är till för dem allra minsta vännerna såsom kaniner, gnagare och fåglar. Bomaterialet är dessutom speciellt bra att använda till pälslösa eller känsliga djur. Låt din lilla vän få bygga bo och mysa! Tillverkat av fräsch och naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad och därmed fri från bakterier, fungus och damm. 50 g.
 • Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak

  Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak
 • Benelux Kalksticka 23 cm

  Benelux Kalksticka 23 cm
  Benelux Kalksticka 23 cmKalk är en naturlig källa till kalcium för fåglar. Denna pinnen av kalk kan fågeln antingen picka på med sin näbb, eller hoppa på med klorna! Den fungerar självklart också som sittpinne!
 • Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm

  Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cm
  Tyrol Fågelleksak Climb Wall Pako 40 cmDenna smarta fågelleksaken är formad som ett nät som du kan sätta på väggen så att fågeln kan klättra på den. Den är försedd med lockande träbitar och är 40 cm lång. Rolig inredning såsom denna ökar din fågels livskvalitet!Storlek:Längd: 40 cm
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Benelux Skalsand 2 kg

  Benelux Skalsand 2 kg
  Benelux Skalsand 2 kgHär har vi en ätbar sand som bidrar till starkt skelett och hälsosam matsmältning! Sanden stöttar också fågelns tillväxt, och förser den med viktiga mineraler!Vi rekommenderar att man byter ut sanden ungefär en gång i veckan!
 • Tyrol Sand Ark S 35x21cm 8st

  Tyrol Sand Ark S 35x21cm 8st
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 35x21 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja

  Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja
  Rolig fågelleksakSpännande klätterstege till din papegoja. Storlek: 64x18 cm.
 • Trixie Fågelstege & Reptorn

  Trixie Fågelstege & Reptorn
  Trixie Fågelstege & ReptornMed den här aktiveringsleksaken håller sig din fågel underhållen under långa stunder i buren. Den är tillverkad i olika spännande material som trä, rep, kedja och bjällra. Fågeln kan klättra omkring på leksaken, gunga och picka. Högst upp i reptornet hänger en liten bjällra som ger ifrån sig ett härligt plingande.Vi tror att det här reptornet kommer att bli ett superroligt tillskott i din fågels bur och att djurets leklust och nyfikenhet kommer att stimuleras på ett härligt sätt.
 • Tyrol Pako Mikado Leksak 25 cm

  Tyrol Pako Mikado Leksak 25 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 25 cm. 
 • Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege

  Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege
  En rolig stege i trä som gör buren mer stimulerande för din fågel!
 • Tyrol Fågelstege 36 cm

  Tyrol Fågelstege 36 cm
 • Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack

  Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 43x25 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Tyrol Pako ABC Leksak 22 cm

  Tyrol Pako ABC Leksak 22 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 22 cm. 
 • Trixie Fågellekpark

  Trixie Fågellekpark
  En rolig leksak som ger din fågel massvis av stimulering! Tillverkad av trä och rep. Mått: 35x29x25 cm
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
 • Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg

  Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg
  Fågelsand med anisfrönTyrol fågelsand med anisfrön. 1,15 kg. 
 • Bursand med Snäckskal

  Bursand med Snäckskal
  Högkvalitativ bursand som innehåller 40% snäckskal, till burfåglar.En bursand med 40% snäckskal som innehåller Anis vilket främjar din fågels hygien och sprider en trevlig doft i och runt om fågelburen.
 • Trixie Hängstege med Leksaker

  Trixie Hängstege med Leksaker
  Rolig hängstege med många olika leksaker av naturmaterial på - bambu, kokos, rotting och sisalrep.Passar till de flesta små och mellanstora fåglar.Längd 45 cm
 • Tyrol Wooden Stege 28 cm

  Tyrol Wooden Stege 28 cm
  Till fågelburenEn rolig stege till fågelburen! Storlek: 28 cm
 • Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm

  Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm
 • Tyrol Vågig Sittpinne 22cm

  Tyrol Vågig Sittpinne 22cm
  Sittpinne i pimpstenVågig sittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Storlek: 22 cm. 
 • Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako

  Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako
  Fågelleksak Tiramisu PakoTyrol är en spännande leksak som både berikar hos din fågel och gör buren mysig och hemtrevlig!
 • Tyrol Arched Gunga 9x12cm

  Tyrol Arched Gunga 9x12cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 9x12 cm.
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg

  Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg
 • Trixie Repstege 3-steg 40 cm

  Trixie Repstege 3-steg 40 cm
 • Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm

  Tyrol Pako Spiral för Papegojor 60x30 cm
  Rolig fågelleksakSpiralformad leksak till din papegoja. Storlek: 60x30cm. 
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
 • Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Tyrol Arched Gunga 9x12 cm

  Tyrol Arched Gunga 9x12 cm
 • Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak

  Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 28 cm. 
 • Trixie Fågelleksak Rep Multifärgad (37 cm)

  Trixie Fågelleksak Rep Multifärgad (37 cm)
  Formbar sittpinne av repAnvändning Leksak till fågel.
 • Tyrol Redematerial Bollar 2-pack

  Tyrol Redematerial Bollar 2-pack
 • Tyrol Vågig Sittpinne 22 cm

  Tyrol Vågig Sittpinne 22 cm
 • Tyrol Shell Sand med Anisfrö 5 kg

  Tyrol Shell Sand med Anisfrö 5 kg