Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fågelbursinredning

I fågelburen kan du ge din fågel rolig inredning som sittpinnar, hänggungor och små pinglor eller andra leksaker.

I botten av buren ska du lägga bursand. Här finns speciell bursand och fågelströ för fågelburar. Ge också din fågel inredning som sittpinnar, stegar och annat roligt. Sist men inte minst behöver din fågel stimulans i form av leksaker.

Populärt inom fågelbursinredning

 • Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm

  Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm
  Gestalta ett underhållande och spännande hem med sysselsättning och omväxling som tillfredsställer din fågel - det är viktigt för ett lyckligt fågelliv! Gungor hör till en av de accessoarer som inte får fattas i buren. Denna metallgunga för små fåglar är täckt med påträdda äkta träbitar som din fågel kan roa sig med att gnaga på. Fågelgungan i överblick: Mått utan fixering: ca L 15 x B 20 cm Mått med fixering: ca L 21 x B 20 cm Ø sittpinne: L 13 x Ø 1,2 cm Karbinhaken: ca L 5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Prestige Premium Marine fågelsand - 5 kg

  Prestige Premium Marine fågelsand - 5 kg
  Prestige Premium fågelsand steriliseras i hög temperatur. Musselsand berikat med 50 % ostronskal, andra musselskal och mineraler. Fågelsanden är en god källa till mineraler och främjar en sund matsmältning, bentillväxt samt friska fjädrar. Den har en fräsch doft, är dammfri och miljövänlig. Bruksanvisning: För en optimal hygien bör sanden bytas 1-2 gånger i veckan.
 • Trixie Gantry hängande leksaksställning - H 34 x B 12 cm

  Trixie Gantry hängande leksaksställning - H 34 x B 12 cm
  Med klätter- och lekmöjligheter - din lilla befjädrade vän kommer aldrig bli uttråkad. Klätterställningen är tillverkad av trä och har 12 spjälor som är förenade med bomullssnoddar. Din fågel kan klättra runt på den och klänga från etage till etage. Inuti ställningen finns en pinglande bjällra som inte stör men underhåller fågeln och uppmuntrar den att leka. Stegen kan enkelt fästas i taket med en karbinhake. Leksaksställningen Gantry i överblick Totala mått inklusive upphängning: ca L 40 x B 12 x T 12 cm Längd utan upphängning: ca L 34 cm Spjälor av trä: L 12 cm x Ø 16 - 18 mm Avstånd spjälor/höjd de olika våningarna: ca 6 - 7 cm Bomullssnöre: ca Ø 7 mm Enkel att fästa i taken med en karbinhake (L 5 x B 2,4 cm) Med en bjällra Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Prestige Kristal musselsand - 5 kg

  Prestige Kristal musselsand - 5 kg
  Denna högkvalitativa sand från Versele Laga passar alla fågelraser. Sanden steriliseras i hög temperaturer, är fri från kemikalier och skadliga ämnen samt har en fräsch doft av anis. Den dammar inte och är miljövänlig.

Fler tips på fågelbursinredning

 • Prestige Grit with Coral (Fågel) 2,5 kg

  Prestige Grit with Coral (Fågel) 2,5 kg
  Snäckskal, Fågelsand - Storpack av snäckskal. Prestige Grit är en blandning av ostronskal, sand, havskorall, röd sten & träkol: ett viktigt fodertillskott. Prestige Grit Whit Coral fågelsand är inte bara en rik källa av mineraler & spårämnen, den möjliggör för en god matsmältning. Versele-Laga Prestige Grit with Coral
 • Benelux Skalsand 2 kg

  Benelux Skalsand 2 kg
  Benelux skalsand!Benelux skalsand är ätbar sand som bidrar till fågelns matsmältning. Skalsanden stärker benstrukturen och främjar matsmältningen såväl som tillväxten. Dessutom får fågeln i sig viktiga mineraler. Av hygieniska skäl rekommenderas att sanden byts ut varje vecka. Förpackningsstorlek: 2 kg. 
 • Prestige Kristal Shell Sand 25 kg

  Prestige Kristal Shell Sand 25 kg
  Vit skalsand. Vit skalsand med anis, steriliseras vid hög temperatur. Uppfriskande doft, dammar inte och är miljövänlig.
 • Natural Living Climbing Frame Brown 11 x 17 x 17 cm

  Natural Living Climbing Frame Brown 11 x 17 x 17 cm
  Klätterställning i naturligt trä som fästes i fågelburens eller smådjursburens tak. Rolig klätterleksak till fågelns, råttans eller hamsters bur med träklossar som aktiveringsleksak. Kan formas som en ring eller ett torn. Trixie Natural Living Climbing Frame.
 • Rosewood Trä Regnbågsmobil

  Rosewood Trä Regnbågsmobil
  Förgyll buren med en sockersöt regnbågsmobil av trä!En mobil i form av en regnbåge att hänga upp i buren till kaniner och gnagare så att de kan gnaga och leka med den! Leksaken är färgad med 100% säkra och grönsaksbaserade färger - så att du tryggt kan ge den till din vän!
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm

  Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm
  Klätterträd med naturlig sittpinne som ger känslan av att sitta i ett riktigt träd. Barkbeklädda sittpinnar i klätterställning som tränar upp fågelns balans. Berika fågelburen med stimulerande fågelleksaker. Trixie Natural Living Climbing Frame.
 • Bird Mineral Perch 22cm/290g Vit

  Bird Mineral Perch 22cm/290g Vit
  Nyttig sittpinne gjord på mineraler & vitaminer. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så mineralpinnen är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Nobby Mineral Stones Perch Trims Nails & Beak.
 • Calcium Perch White Medium

  Calcium Perch White Medium
  Sittpinne med mineraler till sällskapsfåglar. En sittpinne berikar din fågels bur & är ett bra komplement för att ge fötterna & näbben lite variation. Sittpinnen bidrar till en skonsam & naturlig nötning av fågelns klor. Flamingo Calcium Perch
 • Twister Perch Cotton Medium Ø 24mm x 165 cm

  Twister Perch Cotton Medium Ø 24mm x 165 cm
  Flossrep av bomull till fågelburen. Flexibel leksak eller sittplats som uppskattas av sällskapsfåglar som parakit & nymfparakit. Aktiverar & berikar din fågels miljö. Flamingo Twister Perch Cotton
 • Tyrol Redematerial Kokos 330 g

  Tyrol Redematerial Kokos 330 g
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial av kokosfiber till småfåglar.
 • Spiralrep - 85 cm - Ø1,8 cm

  Spiralrep - 85 cm - Ø1,8 cm
  Spiralrep - 85 cm - Ø1,8 cm
 • Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm

  Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm
  Klättervägg i naturligt trä & sisalrep som fästes i fågelburens eller smådjursburens tak. Roligt klätternät till fågelns, råttans eller hamsters bur med knutar, tofsar & träklossar som aktiveringsleksak. Trixie Natural Living Rope Climbing Wall.
 • Prestige Marine Shell Sand (Fågel) 25 kg

  Prestige Marine Shell Sand (Fågel) 25 kg
  Anis & Snäckskal, Fågelsand - Fågelsand av högsta kvalitet med snäckskal. Vit snäckskal sand med anis. Innehåller 50% av ostronskal, snäckor & andra mineraler. Steriliseras vid hög temperatur. Förbättrar matsmältningen, bentillväxt & utveckling av fjäderdräkten. Med uppfriskande doft. Versele-Laga Prestige Marine Shell Sand
 • Repring Dubbel - Large

  Repring Dubbel - Large
  Repring Dubbel - Large
 • Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack

  Tyrol SandpappTyrol Sand Ark 43x25 cm 5-pack
  Sandark till fågelburenHygieniska sandark till fågelburen. Storlek: 43x25 cm. Innehåller kalksten och mineraler, som är bra för fågelns klor och näbb. 
 • Bird Mirror 10x10x10cm

  Bird Mirror 10x10x10cm
  Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Fågelspegel med sittpinne. Nobby Cage Equipment Mirror Landing Place.
 • Ferplast sittpinne FLEX - Ø16 mm

  Ferplast sittpinne FLEX - Ø16 mm
  Ferplast sittpinne FLEX - Ø16 mm
 • Bird Swing Single Ring 14 cm

  Bird Swing Single Ring 14 cm
  Bomullsring att fästa i burtaket uppskattad av många fåglar. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Cage Toy Bird Activity Climbing Ring.
 • Stege - Plast - m. Kulram

  Stege - Plast - m. Kulram
  Stege - Plast - m. Kulram
 • Bird Mineral Nibbles Iodine 115g

  Bird Mineral Nibbles Iodine 115g
  Mineralsten för ett gott välbefinnande. Kalksten för fåglar med viktiga vitaminer & mineraler, stärker benstrukturen & ger en vacker fjäderdräkt. Nobby Mineral Stones Nibble Trims Nails & Beak.
 • Repgunga - Med Trä - 25x13 Cm

  Repgunga - Med Trä - 25x13 Cm
  Repgunga - Med Trä - 25x13 Cm
 • Stege 8 - Trä - Undulat - 7x1x34

  Stege 8 - Trä - Undulat - 7x1x34
  Stege 8 - Trä - Undulat - 7x1x34
 • Tyrol Wooden Stege 28 cm

  Tyrol Wooden Stege 28 cm
  Till fågelburenEn rolig stege till fågelburen! Storlek: 28 cm
 • Hängleksak Loofa Hoola 23 cm

  Hängleksak Loofa Hoola 23 cm
  Spännande ätbar hängande smådjursleksak för kanin, råtta, iller & marsvin. Aktiveringsleksak som lockar fram naturliga beteenden hos gnagare som måste använda både tänder & klor. Utmanande rolig hjärngympa som berikar ditt husdjurs vardag.
 • Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako

  Tyrol Fågelleksak Tiramisu Pako
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 25 cm. 
 • Bird Toy Net Square Multicolored 45 cm

  Bird Toy Net Square Multicolored 45 cm
  Fågelleksak med nät & färgglada detaljer. Leksaken har fyra hängande detaljer med färgglada former.
 • Bird Swing with Bells Multicolored 1 st

  Bird Swing with Bells Multicolored 1 st
  Fågelgunga i trä med spännande bjällror & roliga färger. Underhåller & aktiverar din fågel samtidigt som fågelns burmiljö berikas. Passar sällskapsfåglar som undulat & nymfparakit. Flamingo Bird Swing with Bells
 • Bird Toy Papyr Net Rectangular Multicolored 25 cm

  Bird Toy Papyr Net Rectangular Multicolored 25 cm
  Fågelleksak med nät & färgglada detaljer. Aktivering & burberikning för sällskapsfåglar.
 • Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege

  Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 30 cm.
 • Sandy 3plus Fågelsand 2,5 kg

  Sandy 3plus Fågelsand 2,5 kg
  Extra fin fågelsand med snäckskal. Vitakraft dandy med snäckskal, sanden är inte bara en rik källa av mineraler & spårämnen, den nödvändig för en god matsmältning.
 • Repring - XL

  Repring - XL
  Repring - XL
 • Bird Swing Double Trapeze 12x20cm

  Bird Swing Double Trapeze 12x20cm
  Klassisk rak trägunga med två våningar & två söta klockor att leka med. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Bird Toy Swing Double Trapeze.
 • Tyrol Wooden Stege 36cm

  Tyrol Wooden Stege 36cm
  Till fågelburenEn rolig stege till fågelburen! Storlek: 36 cm
 • Benelux Kalksticka 23 cm

  Benelux Kalksticka 23 cm
  Kalksticka för fåglar!Benelux kalksticka är en viktig källa till kalcium för fåglar! Kalkstaven kan hackas med näbben och hoppas på med klorna. Storlek: 23 cm 
 • Tyrol Nesting Kokos 50g

  Tyrol Nesting Kokos 50g
  Naturligt bomaterialTyrol Nesting Kokos är ett naturligt bomaterial för småfåglar. Bomaterialet består av kokosfiber och är 100% naturligt. 
 • Fp Sittpinne - Ställbar - 4172 - 22.6-32.6 cm - diameter 12 mm

  Fp Sittpinne - Ställbar - 4172 - 22.6-32.6 cm - diameter 12 mm
  Fp Sittpinne - Ställbar - 4172 - 22.6-32.6 cm - diameter 12 mm
 • Nesting Material Cotton Beige 50 g

  Nesting Material Cotton Beige 50 g
  Bomaterial med bomullsfiber till fågel, hamster & smådjur. Hamsterbädd - ätbart bäddmaterial till smådjursboet. Bomaterial till fågelnästet tillverkat av 100% naturmaterial fibrer från bomull. Trixie Nesting Material.
 • Natural Living Tower with Rope & Bell Brown 51 cm

  Natural Living Tower with Rope & Bell Brown 51 cm
  Aktiveringsleksak fågelgunga till fågelburen. Spännande & intressant fågelleksak sittpinne som lockar till aktivitet med rep & trä. Passar bra till kakadua, parakit & papegoja i liknande storlek. Trixie Natural Living Tower with Rope.
 • Bird Rope perch Mix 37 cm

  Bird Rope perch Mix 37 cm
  Aktiveringsleksak flossrep till fågel. Finns i olika storlekar som passar olika fågeltyper. Fästes enkelt i buren.
 • Sandpapper 7pack 24x41 cm

  Sandpapper 7pack 24x41 cm
  Material - sandpapper Hjälper till att hålla klor korta och rena samt näbben vass Håller buren ren och hygienisk Kan klippas till önskad storlek Placeras på burens botten
 • Fågelboll - 4x4x18

  Fågelboll - 4x4x18
  Fågelboll - 4x4x18
 • Parrot Woodroll 16x6x22cm: 200g

  Parrot Woodroll 16x6x22cm: 200g
  Spännande fågelleksak av trä fylld med smask. Rolig aktiveringleksak som lockar fram nyfikenhet & matsökande. Passar till alla storlekar på burfågel & papegoja. Intressant inslag till fågelburen som berikar ditt husdjurs vardag.
 • Triangle Rope Hanger Multicolored 33x47 cm

  Triangle Rope Hanger Multicolored 33x47 cm
  Fågelleksak med bomullsrep i glada färger. Leksaken kan hängas upp i taket & blir förutom underhållning även en bra sittplats för din sällskapsfågel. Bjällror & hängande rep bjuder in till lek & aktivering. Flamingo Triangle Rope Hanger
 • Tyrol Redematerial Bollar 2-pack

  Tyrol Redematerial Bollar 2-pack
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial för småfåglar. Storlek: 6 cm. 
 • Prestige Grit with Coral 20 kg

  Prestige Grit with Coral 20 kg
  Snäckskal, Fågelsand - Storpack av snäckskal. Prestige Grit är en blandning av ostronskal, sand, havskorall, röd sten & träkol: ett viktigt fodertillskott. Prestige Grit Whit Coral fågelsand är inte bara en rik källa av mineraler & spårämnen, den möjliggör för en god matsmältning. Versele-Laga Prestige Grit with Coral
 • Spiralrep - 20 mm - Srs-2 - 230 Cm

  Spiralrep - 20 mm - Srs-2 - 230 Cm
  Spiralrep - 20 mm - Srs-2 - 230 Cm
 • Bird Toy Music Multicolored 1 st

  Bird Toy Music Multicolored 1 st
  Fågelleksak med roliga bjällror som din fågel kommer att älska! Spännande leksaker i form av olika instrument. Leksaker som låter är perfekt för sällskapsfåglar som parakiter som ofta använder fågelsång. Berikar din fågels bur & skapar en lekfull atmosfär. Ger rolig lek, stimulans & aktivering. Flamingo Bird Toy Music
 • Repring - Medium

  Repring - Medium
  Repring - Medium
 • Wooden Toy on Rope with Leather Straps Brown 35 cm

  Wooden Toy on Rope with Leather Straps Brown 35 cm
  Träleksak för burfåglar med spännande inslag av rep, läderband & träklossar. Tillverkad av 100% naturligt material som inte är farligt för fågeln att få i sig. Berika din fågelbur med en mentalt stimulerande fågelleksak. Trixie Wooden Toy on Rope.
 • Natural Living Wooden Swing Brown 45 cm

  Natural Living Wooden Swing Brown 45 cm
  Natural living spännande fågelleksak med annorlunda material & struktur vilket stimulerar fåglar mentalt & ger aktivering. Lekfull aktivitetsleksak med trä, kokos & flätverk.