Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Fågelbursinredning

I fågelburen kan du ge din fågel rolig inredning som sittpinnar, hänggungor och små pinglor eller andra leksaker.

I botten av buren ska du lägga bursand. Här finns speciell bursand och fågelströ för fågelburar. Ge också din fågel inredning som sittpinnar, stegar och annat roligt. Sist men inte minst behöver din fågel stimulans i form av leksaker.

Populärt inom fågelbursinredning

 • Trixie Sittpinne Y-form

  Trixie Sittpinne Y-form
  Sittpinne i naturträ med Y-form för undulater och parakiter. Den naturliga formen och materialet är skonsamt mot fåglarnas fötter. Det är viktigt att ha olika tjocklekar på pinnarna i buren för att fågelns fötter ska hållas friska och inte bli stela.Fästes enkelt i burgallret.Längd 20 cm.AnvändningBurtillbehör för fågel.
 • Trixie Fågelleksak Rep Multifärgad (37 cm)

  Trixie Fågelleksak Rep Multifärgad (37 cm)
  Formbar sittpinne av repAnvändning Leksak till fågel.
 • Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm

  Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm
  Gestalta ett underhållande och spännande hem med sysselsättning och omväxling som tillfredsställer din fågel - det är viktigt för ett lyckligt fågelliv! Gungor hör till en av de accessoarer som inte får fattas i buren. Denna metallgunga för små fåglar är täckt med påträdda äkta träbitar som din fågel kan roa sig med att gnaga på. Fågelgungan i överblick: Mått utan fixering: ca L 15 x B 20 cm Mått med fixering: ca L 21 x B 20 cm Ø sittpinne: L 13 x Ø 1,2 cm Karbinhaken: ca L 5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Trixie Hängstege med Leksaker

  Trixie Hängstege med Leksaker
  Rolig hängstege med många olika leksaker av naturmaterial på - bambu, kokos, rotting och sisalrep.Passar till de flesta små och mellanstora fåglar.Längd 45 cm

Fler tips på fågelbursinredning

 • Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm

  Tyrol Pako Bamboo Stege 66 cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 66 cm.
 • TIAKI färgglad hängbro - L 61 x H 12 cm

  TIAKI färgglad hängbro - L 61 x H 12 cm
  Ge dina bevingade vänners hem en färgglad touch, samtidigt som fåglarna får en rolig utmaning med hängbron från TIAKI! Den här fågelbron är tillverkad av naturligt trä och är en helt ofarlig miljö att klättra och leka i. Den flexibla utformningen av stegen gör att du kan använda den i olika former – från en enkel bro till ett spännande klätterlandskap. Den färgglada bron är perfekt för många olika fågelarter och främjar både den dagliga motionen och det naturliga behovet av att klättra. Med hängbron från TIAKI förvandlar du en vanlig fågelbur till en stimulerande lekplats som väcker nyfikenheten och bidrar till att dina fåglar får en god mental hälsa. Låt dina bevingade älsklingar balansera och klättra på den här färgglada bron och se hur de på ett lekfullt sätt förbättrar sin skicklighet och koordination. TIAKI färgglada hängbro i överblick: Färgglad klättringsmöjlighet för mindre fåglar Av äkta trä: högkvalitativt, hållbart material, tål klor Färgglad: härliga färger i voljären, tränar färgigenkänningen Lekplats: omväxlande klättringsmöjligheter, främjar koordinationen Kan användas flexibelt: som bro eller stege, kan även böjas i form Tillfredsställer de naturliga klätterinstinkterna: för att öka djurs välbefinnande Lätt att fästa: tack vare fyra praktiska karbinhakar Färg: flerfärgad Material: trä, metall Mått: L 61 x H 12 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar - Ø 4,5 x L 33 cm

  TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar - Ø 4,5 x L 33 cm
  Skäm bort dina fjäderklädda vänner med tuggleksaken Kebab från TIAKI – ett säkert och roligt sätt att främja deras naturliga beteende och bibehålla deras hälsa. Den här leksaken är tillverkad av naturligt trä och jute, alltså av material som är helt ofarliga för parakiter, finkar och papegojor. Det är inte bara en rolig aktivitet, utan hjälper också dina fåglar att hålla sin näbb i form. En för lång näbb kan påverka dina fåglars förmåga att plocka upp mat och på så sätt äventyra deras hälsa, men du kan förebygga detta problem genom att låta fåglarna leka med leksaken Kebab från TIAKI. Tack vare den enkla monteringen i buren blir den här krossleksaken snabbt din fågels nya favoritlekplats. Träets naturliga konsistens och omväxlande struktur väcker på ett ögonblick papegojornas uppmärksamhet. De kommer att vara sysselsatta i timmar, vilket inte bara är roligt, utan också kan minska destruktivt beteende i vardagen. TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar i överblick: Utmanande plock- och knaperleksak för papegojor, parakiter och andra exotiska djur Av trä med bark: behaglig att bearbeta med näbben Naturligt slitage: kan bidra till den dagliga vården av näbben Omväxlande: främjar de naturliga instinkterna i vardagen i buren Minskar destruktivt beteende: genom mental och fysisk ansträngning Lätt att fästa: med praktisk karbinhake Färg: natur Material: trä, jute, metall Mått: Ø 3,5 x L 28 cm Ø 4,5 x L 33 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Trixie Fågellekpark

  Trixie Fågellekpark
  En rolig leksak som ger din fågel massvis av stimulering! Tillverkad av trä och rep. Mått: 35x29x25 cm
 • TIAKI stege för fåglar - L 30,5 x B 9 x H 1,5 cm

  TIAKI stege för fåglar - L 30,5 x B 9 x H 1,5 cm
  Gör dina fåglars hem lite roligare med fågelstegen från TIAKI – ett litet mästerverk av trä som har utvecklats speciellt för behoven hos små och medelstora fåglar. Den här robusta stegen passar harmoniskt in i alla fågelburar och är lätt att montera på olika ställen tack vare de praktiska krokarna. Stegen från TIAKI är utrustad med rörliga, färgglada träpärlor som inte bara inbjuder till spännande klättring, utan uppmuntrar också till att leka och upptäcka – en perfekt kombination av träningsutrustning och leksak som inte lämnar några önskemål öppna. Eftersom materialet är lätt att rengöra är skötseln lekande lätt: Det räcker att försiktigt torka av ytan för att hålla stegen ren och sedan låta den torka naturligt. Oavsett om det är direkt i buren eller på taket av buren – den här stegen av trä förbättrar livskvaliteten och ger omväxling i fågelns vardag. TIAKI stege i överblick: Snygg trästege för små och medelstora fåglar Av trä: naturnära, hållbart och slitstarkt material Med färgglada träpärlor: att röra på, flytta på och picka på Uppmuntrar och utmanar: inbjuder till att klättra och leka, för mer omväxling i vardagen I och på buren: enkel att fästa med hjälp av metallkrokar Lättskött: bara torka av med en fuktig trasa och låt den lufttorka Färg: natur, flerfärgade kulor Material: trä, metall Mått: L 30,5 x B 9 x 1,5 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st

  Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st
  Spännande fågelgunga för sällskapsfåglar som tex papegojor. Ger en rolig, utmanande & stimulerande miljö. Underhåller din fågel som kan gunga & leka med de färgglada träpärlorna. Flamingo Parrot Swing with Beads
 • Bird Toy Music Multicolored 1 st

  Bird Toy Music Multicolored 1 st
  Fågelleksak med roliga bjällror som din fågel kommer att älska! Spännande leksaker i form av olika instrument. Leksaker som låter är perfekt för sällskapsfåglar som parakiter som ofta använder fågelsång. Berikar din fågels bur & skapar en lekfull atmosfär. Ger rolig lek, stimulans & aktivering. Flamingo Bird Toy Music
 • TIAKI papegojsits av javaträ - L 40,5 x B 31 x H 31 cm

  TIAKI papegojsits av javaträ - L 40,5 x B 31 x H 31 cm
  Med papegojsätet av javaträ från TIAKI får din fågel en säker och mysig plats att vila och koppla av på. Sitsen är tillverkad av naturligt Java kaffeträ och är därför helt ofarlig för din fågel. Tack vare den platta, kvadratiska basen står den stabilt i alla burar eller på ett bord. Din fågel lockas av de naturliga grenarna och hittar alltid en tilltalande plats att sitta på. Sittpinnen av javaträ är inte bara funktionell utan också ett riktigt blickfång. Det robusta naturliga träet är naturligt vackert och förskönar varje bur. Pinnarna har unika strukturer som gör att varje sittpinne är exklusiv, och varje struktur och träådring berättar sin egen historia. Detta tillbehör ger din fågelbur en enastående touch. Unna din fågel endast det bästa! Med TIAKI papegojsits av javaträ får fågeln inte bara en bekväm plats att vila på, utan också lite natur i sin livsmiljö. TIAKI papegoja av javaträ i överblick: Fristående sittpinne för papegojor och andra exotiska fåglar Av Java kaffeträ: naturligt, obehandlat och vackert slätt Med metallöglor: för att hänga upp t.ex. leksaker eller godis Stor bas: mycket stabil, kan placeras fritt Tåligt för klorna: robust och slitstarkt material Naturprodukt: varje del är unik Färg: natur Material: Java kaffeträ Mått: ca L 31 x B 31 x H 40,5 cm Observera: Eftersom den här produkten är en naturprodukt eller eftersom den innehåller naturliga råvaror kan det finnas avvikelser i form, storlek och färg samt sprickor. De beror på materialet och är oproblematiska. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Prestige Kristal Shell Sand 25 kg

  Prestige Kristal Shell Sand 25 kg
  Vit skalsand. Vit skalsand med anis, steriliseras vid hög temperatur. Uppfriskande doft, dammar inte och är miljövänlig.
 • Trixie Repstege 3-steg 40 cm

  Trixie Repstege 3-steg 40 cm
 • TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar - Ø 3,5 x L 28 cm

  TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar - Ø 3,5 x L 28 cm
  Skäm bort dina fjäderklädda vänner med tuggleksaken Kebab från TIAKI – ett säkert och roligt sätt att främja deras naturliga beteende och bibehålla deras hälsa. Den här leksaken är tillverkad av naturligt trä och jute, alltså av material som är helt ofarliga för parakiter, finkar och papegojor. Det är inte bara en rolig aktivitet, utan hjälper också dina fåglar att hålla sin näbb i form. En för lång näbb kan påverka dina fåglars förmåga att plocka upp mat och på så sätt äventyra deras hälsa, men du kan förebygga detta problem genom att låta fåglarna leka med leksaken Kebab från TIAKI. Tack vare den enkla monteringen i buren blir den här krossleksaken snabbt din fågels nya favoritlekplats. Träets naturliga konsistens och omväxlande struktur väcker på ett ögonblick papegojornas uppmärksamhet. De kommer att vara sysselsatta i timmar, vilket inte bara är roligt, utan också kan minska destruktivt beteende i vardagen. TIAKI Kebab knaperleksak för fåglar i överblick: Utmanande plock- och knaperleksak för papegojor, parakiter och andra exotiska djur Av trä med bark: behaglig att bearbeta med näbben Naturligt slitage: kan bidra till den dagliga vården av näbben Omväxlande: främjar de naturliga instinkterna i vardagen i buren Minskar destruktivt beteende: genom mental och fysisk ansträngning Lätt att fästa: med praktisk karbinhake Färg: natur Material: trä, jute, metall Mått: Ø 3,5 x L 28 cm Ø 4,5 x L 33 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
 • Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja

  Tyrol Fågellek Klätterstege Papegoja
  En skojig klätterstege som ger din fågel stimulering och gör buren mer hemtrevlig.
 • Bird Mineral Perch 22cm/290g Vit

  Bird Mineral Perch 22cm/290g Vit
  Nyttig sittpinne gjord på mineraler & vitaminer. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så mineralpinnen är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Nobby Mineral Stones Perch Trims Nails & Beak.
 • Suspension Bridge Bamboo Coconut Wood Mix 45 cm

  Suspension Bridge Bamboo Coconut Wood Mix 45 cm
  Fågelleksak hängbro med roliga & spännande inslag. Aktiveringsleksak av bambu, kokosnöt, rotting, trä & sisalrep. Aktivitetsbro till fågelburen som hänger i burtaken med träkrokar. Tillverkad av 100% naturliga material. Trixie Suspention Bridge Bamboo.
 • Bird Mirror 10x10x10cm

  Bird Mirror 10x10x10cm
  Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Fågelspegel med sittpinne. Nobby Cage Equipment Mirror Landing Place.
 • Trixie Natural Living trälekplats för parakiter - L 35 x B 29 x H 25 cm

  Trixie Natural Living trälekplats för parakiter - L 35 x B 29 x H 25 cm
  Natural Living från Trixie är en perfekt plats att leka och klättra på. Med lekplatsen Natural Living kan din nyfikna älskling leka och utöva akrobatiska konster. Lekplatsen är tillverkad av trä och är enkel att montera. Den består av en stege, bomullsring, klätterrep, landningsplats och en träleksak. Din fågel hinner garanterat aldrig bli uttråkad. Träplattan ser till att lekplatsen inte smutsas ned. Natural Living är en rolig leksak för alla fåglar! Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Sandpinnar L 3pack 24 cm ø 20 mm

  Sandpinnar L 3pack 24 cm ø 20 mm
  Material: sandpapper Hjälper till att hålla klor korta och rena samt näbben vass Diameter: Small 12 mm / Large 24 mm
 • TIAKI Big Wheel fågelgunga - Storlek L: L 30,5 x B 23 x H 15 cm

  TIAKI Big Wheel fågelgunga - Storlek L: L 30,5 x B 23 x H 15 cm
  Låt din bevingade familjemedlem flyga högt upp med TIAKI gunga för fåglar! Den här färgglada fågelleksaken blir inte bara ett blickfång i alla fågelhem. Den är också en lekfull aktivering undulater och andra fåglar som stimulerar och främjar deras naturliga instinkter. Gungan är tillverkad av robust, färgglatt trä och lovar lek, skoj och omväxling. Höjdpunkten är den integrerade godisrullen, som kan snurra och bli en skattlåda för dina fåglar. Fyll den med godis eller färsk frukt och titta på när dina fåglar gnager och leker entusiastiskt. Monteringen är lekande enkel tack vare de okomplicerade metallkarbinhakarna. Ytterligare metallöglor på leksaken kan dessutom användas för att fästa ännu mer godis eller leksaker – på så sätt håller du alltid dina fåglar intresserade. Fågelgungan Big Wheel från TIAKI är mer än bara en leksak; den är en berikning i vardagen för dina bevingade vänner. TIAKI Big Wheel fågelgunga i överblick: Rolig fågelgunga för undulater och andra fåglar Färgglad träleksak: av naturligt trä, röd och gul färg Med integrerad godisrulle: kan fyllas med godis och frukt Enkel att montera: tack vare de praktiska metallkarbinhakarna Ytterligare metallöglor: för att fästa fler leksaker eller godis Värdefull omväxling: berikar vardagen i buren Färg: röd, gul Material: trä, metall Mått: Storlek S: L 20 x B 15 x H 6,3 cm Storlek M: L 28 B 17,8 x H 8,9 cm Storlek L: L 30,5 x B 23 x H 15 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege

  Tyrol Fågelleksak BillyBall Pako Stege
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 30 cm.
 • Papillon Spezial papegojsand 0,2 - 2,0 mm (5 kg)

  Papillon Spezial papegojsand 0,2 - 2,0 mm (5 kg)
  Papillon papegojsand är en ljus, vacker sand med en behagligt fräsch doft som sprider en mysig och hygienisk atmosfär i fågelburen. Den speciella sanden är en rent naturlig produkt som är tillverkad av kvartssand och är särskilt lämplig för burar och voljärer för papegojor och parakiter. Papillon fågelsand är endast fysiskt bearbetad, inga kemiska tillsatser tillförs. Den innehåller spår av kiselskiffer, vilket kan vara till hjälp för att krossa foderkorn i fågelns mage. Den behagliga doften kommer från anis som har tillförts sanden. Papegojsanden är pH-neutral och kalkhaltig. Storleken på sandkornen är mellan 0,2 och 2 mm och de enskilda sandkornen har rundade kanter. Papillon Spezial papegojsand i överblick: Högkvalitativ sand för papegojburar och -voljärer Idealisk, hygienisk utrustning av burar och voljärer för papegojor och parakiter Rent naturlig produkt av kvartssand: hög kemisk och mineralogisk renhet, helt utan kemiska tillsatser Inga lösliga salter eller andra föroreningar: endast fysiskt bearbetat Kalkhaltig, pH-neutral, fri från humusämnen Innehåller spår av kiselskiffer: det kan främja nedbrytningen av foderkorn fågelns mage Inga vassa kanter: mjuk sand med särskilt rundande kanter, tvättad flera gånger och hydroklassificerad Berikad med anis: en fräsch, diskret doft för människa och djur Hög vithetsgrad: ljus, fin färg Kornstorlek: 0,2 - 2 mm
 • PediPerch Mix Small 16 cm

  PediPerch Mix Small 16 cm
  Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material betongpinnen används för att slipa näbb & klor, undvik att ha den på favoritplatsen för att skona fötterna på fågeln den är mycket bra om den används rätt. finns i många storlekar.
 • Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak

  Tyrol Fågelleksak Little Bermude Pak
 • TIAKI klättervägg av rep - Storlek L: L 70 x H 40 cm

  TIAKI klättervägg av rep - Storlek L: L 70 x H 40 cm
  Förvandla ditt husdjurs bur till en riktig lekplats med klätterväggen av rep från TIAKI! Den här unika leksaken erbjuder inte bara oändligt rolig klättring för fåglar, utan främjar också deras välbefinnande och rörelsemöjligheter. Klätterleksaken är tillverkad av naturliga material som äkta barkträ och jute som motstår även de vassaste klorna länge. Med klätterväggen av rep från TIAKI kan dina fjäderklädda vänner följa sina naturliga behov att klättra och ta sig upp till högre höjder. Det främjar rörelse och håller dem i form och friska. Klätterväggarna är inte bara en jättebra tillbehör i alla fågelvoljärer, utan kan även användas för gnagare som gillar att klättra. Med de två praktiska krokarna kan väggen fästas var som helst i burens tak. Klätterväggarna av rep från TIAKI är ett måste för alla husdjursföräldrar som lägger vikt vid att stimulera sina husdjur fysiskt och mentalt! TIAKI klätterrep i överblick: Uppmuntrande klätterleksak för fåglar Kan även användas för smådjur som gillar att klättra Av naturliga material: äkta barkträ och jute Främjar rörelse: stärker musklerna, ger omväxling Lätt att fästa: tack vare 2 metallkrokar Finns i två praktiska storlekar Färg: natur Material: äkta trä, jute Mått: storlek S: L 40 x H 35 cm storlek L: L 70 x H 40 cm Observera: Eftersom det är en naturprodukt kan måtten avvika något. Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Bird Toy Rainbow Art Multicolored 31 cm

  Bird Toy Rainbow Art Multicolored 31 cm
  Spännande fågelleksak i roliga färger. Leksaken har karbinhake för att kunna fästas i fågelburen. Berika din fågels miljö med en rolig kattleksak som aktiverar & underhåller. Flamingo Bird Toy Rainbow Art
 • TIAKI hängbro natur - L 77 x B 15 x H 2 cm

  TIAKI hängbro natur - L 77 x B 15 x H 2 cm
  Bjud in dina fåglar på ett äventyr med hängbron i natur från TIAKI! Den här leksaken är tillverkad av obehandlat naturträ och helt ofarlig för fåglar och både sysselsätter och underhåller fåglarna aktivt. Hängbrons flexibilitet är en speciell fördel, för den kan vikas i valfri form, vilket gör att den anpassar sig perfekt till dina husdjurs behov. Oavsett om den hänger eller sträcks ut kommer dina små eller medelstora fåglar att älska att klättra på den och uppleva sin omgivning ur ett nytt perspektiv. Hängbron från TIAKI är inte bara en leksak, utan också en effektiv träningsanordning. Att klättra är en utmärkt övning för fåglar eftersom den stärker deras muskler och samtidigt förbättrar deras koordinationsförmåga. Med den här produkten gör du inte bara dina fåglar nöjda i vardagslivet i buren utan stödjer också deras utveckling. TIAKI hängbro natur i överblick: Naturlig hängbro för små och medelstora fågelarter samt små papegojor För en omväxlande och skojig vardag i buren Mycket flexibel: kan böjas i olika former Av naturligt trä: med bark, lämplig att picka på och dra i Naturlig träning: att klättra främjar naturligt musklerna och koordinationsförmågan Enkel att fästa: tack vare 4 robusta metallkarbinhakar Färg: natur Material: trä, metall Mått: L 77 x B 15 x H 2 cm Observera: Eftersom det är en naturprodukt kan måtten avvika något. Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Benelux Skalsand 2 kg

  Benelux Skalsand 2 kg
  Benelux Skalsand 2 kgHär har vi en ätbar sand som bidrar till starkt skelett och hälsosam matsmältning! Sanden stöttar också fågelns tillväxt, och förser den med viktiga mineraler!Vi rekommenderar att man byter ut sanden ungefär en gång i veckan!
 • TIAKI krossleksak av bambu och papper - L 18 x B 13 x H 12 cm

  TIAKI krossleksak av bambu och papper - L 18 x B 13 x H 12 cm
  Gör dina fjäderklädda vänner ännu bättre med krossleksaken av bambu och papper från TIAKI! Den här färgglada fågelleksaken har ett praktiskt Quick-Link-spänne som gör att den snabbt kan hängas upp i fågelburen eller voljären. Leksaken är utrustad med en robust liten kedja som är ansluten till den fyllda bambukorgen och garanterar långvarig lekglädje. På båda sidor av korgen finns färgglada fingerfällor av bambu och färgade pappersbuskar att upptäcka och dra bort – perfekt för fåglarnas naturliga förstörelseinstinkt. Att dra isär pappret och dra i fingerfällorna främjar inte bara den mentala stimulansen, utan också de motoriska färdigheterna, vilket gör den här fågelleksaken till ett måste för en artanpassad fågelhållning. Krossleksaken för fåglar är inte bara en aktivitet, utan också en välgörande syssla för dina djur eftersom den förebygger tristess och främjar det naturliga beteendet. Ge din fågel en vardag full av glädje och aktivitet med fågelleksaken från TIAKI! TIAKI krossleksak av bambu och papper i överblick: Stimulerande krossleksak för fåglar För mer omväxling: bambu-fingerfällor och pappersbitar att peta på och riva på Främjar de naturliga instinkterna: sörjer för mental sysselsättning Många färgglada färger: tränar färgigenkänning hos fåglar Med snabbkoppling: för säker fastsättning på voljären Färg: flera färger Material: 60 % papper, 20 % bambu, 15 % björk, 5 % järn Mått: L 18 x B 13 H 12 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Spiralrep - Stl S: ca L 60 cm, rep Ø 15 mm

  Spiralrep - Stl S: ca L 60 cm, rep Ø 15 mm
  Ett roligt och praktiskt alternativ till vanliga sittpinnar - det spiralformade bomullsrepet. Repets längd går att anpassa och kan skruvas fast i burens tak. I spiralrepets ände hänger en rolig bjällra som fågeln kan leka med. Notera: Färgerna kan avvika från bilderna Spiralrepet i överblick: Stl S: Längd ca: L 60 cm Repets tjocklek: Ø 15 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 150 cm Bjällra: L 2,5 x Ø 3,2 cm Passar för undulater eller rosenhuvade dvärgpapegojor Stl M: Längd ca: L 70 Repets tjocklek: Ø 24 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 190 cm Bjällra: L 3,5 x Ø 4,7 cm Passar för nymfparakiter, alexanderparakiter eller amazonpapegojor Stl L: Längd ca: L 80 cm Repets tjocklek: Ø 30 mm Total längd (repet utdraget, inklusive upphängning och bjällra): ca 250 cm Bjällra: L 4,7 x Ø 6,2 cm Passar för aror, kakaduor eller grå jakos Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
 • Snäckskal 500 g till Fåglar

  Snäckskal 500 g till Fåglar
  Kan ges till Fåglar hela livet. Fåglar behöver Kalcium för uppbyggnaden och läkningen av ben och för näbb, för hormonproduktionen, för deras muskelfunktion, blodets koagulering och för överföringen av nervimpulser även för fjäderskruden så den håller sig i form. Kalcium är även nödvändig för att överföringen av vitamin B12 ska kunna ske. Kalcium används inte bara för att bilda skal, utveckla ägg och bibehålla starka ben, utan är också avgörande för väl fungerande muskler. Honan behöver kalcium för muskelåtgärder som behövs för att driva ut ägget. Denna produkt är anpassad till Fåglar som lever i fångenskap.
 • Millamore Bomaterial Trä 50 g

  Millamore Bomaterial Trä 50 g
  Millamore Bomaterial Trä 50 gGe din lilla vän ett riktigt mysigt bomaterial till buren eller huset! Millamore Bomaterial Trä är helt naturligt, och tillverkat av asp. Det är fritt från kemikalier och är således säkert även om ditt djur skulle vilja tugga på det.Millamore Bomaterial Trä går bra att använda till många olika djur såsom små gnagare och fåglar, och det passar extra bra till pälslösa eller känsliga djur.Detta bomaterialet är perfekt för att boa i, gräva i eller bädda med och passar exempelvis möss, råttor, gerbiler, marsvin och fåglar.
 • TIAKI Swing & Forage fågelleksak av kokosnöt - ca L 84 x Ø 21 cm

  TIAKI Swing & Forage fågelleksak av kokosnöt - ca L 84 x Ø 21 cm
  Fågelleksaken Swing Forage från TIAKI är en spännande fågelleksak gjord av kokosnöt. Den här handgjorda leksaken består av naturliga kokosnötter som är fästa på sisalrep, vilket gör den säker och hållbar. Den är perfekt för stora burar och kan användas av flera djur samtidigt. Dessutom främjar den din fågel att arbeta mentalt, eftersom den kan fyllas med foder eller godis och utforskas genom de många öppningarna. Tack vare den praktiska Quick-Link-fästen är TIAKI fågelleksak Swing Forage i kokosnöt lätt att fästa och ger lekglädje i timmar. Din fågel kommer att älska att utforska kokosnötter samtidigt som den tränar sin mentala förmåga. TIAKI fågelleksak Swing Forage i överblick: Rolig fågelleksak av naturliga kokosnötter 5 kokosnötter på sisalrep Perfekt för stora burar: mycket långa leksaker, kan användas av flera djur samtidigt Handgjord av naturliga material: ett säkert och hållbart lekalternativ Främjar mental aktivitet: kan fyllas med foder eller godis, många öppningar, kräver att fågeln använder fötterna och näbben Enkel att hänge upp i buren: tack vare snabbfäste Kan minska destruktivt beteende genom mental och fysisk ansträngning Färg: natur Material: kokosnöt, sisal, metall Mått: ca L 84 x Ø 21 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i djurets alla stunder av glädje: leksaken det gnager på, skålen det får sin mat i eller buren där det lever sitt liv lyckligt och säkert hos dig. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som känns bitna eller slitna. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Sandpinnar S 4pack 19 cm ø 12 mm

  Sandpinnar S 4pack 19 cm ø 12 mm
  Material: sandpapper Hjälper till att hålla klor korta och rena samt näbben vass Diameter: Small 12 mm / Large 24 mm
 • Tyrol Redematerial Bollar 2-pack

  Tyrol Redematerial Bollar 2-pack
  Naturligt bomaterialNaturligt bomaterial för småfåglar. Storlek: 6 cm. 
 • Prestige Grit with Coral 20 kg

  Prestige Grit with Coral 20 kg
  Snäckskal, Fågelsand - Storpack av snäckskal. Prestige Grit är en blandning av ostronskal, sand, havskorall, röd sten & träkol: ett viktigt fodertillskott. Prestige Grit Whit Coral fågelsand är inte bara en rik källa av mineraler & spårämnen, den möjliggör för en god matsmältning. Versele-Laga Prestige Grit with Coral
 • Natural Living Playground Natural Wood Brown 35 x 27 x 30 cm

  Natural Living Playground Natural Wood Brown 35 x 27 x 30 cm
  Aktiveringsleksak lekplats med klätterställning i trä med spännande stegar & gungor till fågel & hamster. Rolig aktivitetslekplats för fågelburen & smådjursburen. Trixie Natural Living Playground.
 • Parpyr Parakeet Toy Bouquet Large 30 cm

  Parpyr Parakeet Toy Bouquet Large 30 cm
  Färgglad parakitleksak med fransar. Hängande fågelleksak i sisal med papper. Naturlig rund sisalboll & aktiverande fågelleksaker med papperstrassel som hänger ifrån gallret i fågelburen. Flamingo Parpyr Parakeet Toy Bouque funktionell burinredning för fågelburar.
 • Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg

  Tyrol Shell Sand med Anisfrö 1,15 kg
 • Tyrol Nesting Kokos 50g

  Tyrol Nesting Kokos 50g
  Naturligt bomaterialTyrol Nesting Kokos är ett naturligt bomaterial för småfåglar. Bomaterialet består av kokosfiber och är 100% naturligt. 
 • Bird Swing Single Ring 14 cm

  Bird Swing Single Ring 14 cm
  Bomullsring att fästa i burtaket uppskattad av många fåglar. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Cage Toy Bird Activity Climbing Ring.
 • Perch Java Beige 40 cm

  Perch Java Beige 40 cm
  Naturlig sittpinne i trä till fågelburen. Sittpinnen monteras i buren med en vingmutter & ger fågeln aktivering med både näbb & klor. Sittpinnen blir dessutom en bra utkiksplats för burfågeln. Berikar fågelns miljö. Flamingo Perch Java
 • Benelux Kalksticka 23 cm

  Benelux Kalksticka 23 cm
  Benelux Kalksticka 23 cmKalk är en naturlig källa till kalcium för fåglar. Denna pinnen av kalk kan fågeln antingen picka på med sin näbb, eller hoppa på med klorna! Den fungerar självklart också som sittpinne!
 • Wooden Toy on Rope with Leather Straps Brown 35 cm

  Wooden Toy on Rope with Leather Straps Brown 35 cm
  Träleksak för burfåglar med spännande inslag av rep, läderband & träklossar. Tillverkad av 100% naturligt material som inte är farligt för fågeln att få i sig. Berika din fågelbur med en mentalt stimulerande fågelleksak. Trixie Wooden Toy on Rope.
 • Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm

  Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm
  Underhållande lekar och klätterövningar för din befjädrade favorit: På metallringen, som är klädd med bomullsrep, kan din fågel klättra och gunga. Ringen levereras med en stängd metallhake som enkelt kan fästas i burtaket. Trixie bomullsring i överblick: Total längd (inklusive upphängning): 48 cm Ring utsidan: Ø 24 cm Rep: Ø 1,9 cm Träkula: Ø 5,3 cm Längd upphängning: 10 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Trixie Lekgunga till fågel & gnagare

  Trixie Lekgunga till fågel & gnagare
  Lekgunga till fågel och tamråtta!Många fåglar gillar att klättra och då är en lekgunga ett bra alternativ att ha till din fågel. Trixie Lekgunga är tillverkad i samarbete med Walsrode World Bird Park och är gjord av sjögräs och trä.Gungan har ett hänge så att den kan hängas upp i burens tak. Gungan passar för fåglar och tamråttor.Då lekgungan är tillverkad av sjögräs och trä gör det inget om din fågel eller tamråtta gnager på den, men om de skulle börja äta materialet så råder vi dig att plocka bort leksaken.
 • Tyrol Wooden Stege 36cm

  Tyrol Wooden Stege 36cm
  Till fågelburenEn rolig stege till fågelburen! Storlek: 36 cm
 • Parpyr Parakeet Toy Tube Multicolored XLarge

  Parpyr Parakeet Toy Tube Multicolored XLarge
  Hängande fågelleksak i sisal med papper. Hängande naturlig sisaltub & aktiverande fågelleksaker för parakiter med papperstrassel. Flamingo Parpyr Parakeet & Parrot Toy Tube
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm.