Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Sittpinnar & Gungor

En fågelbur eller fågelvoljär utan inredning är lika tråkig som en lekplats utan lekställningar. Ge din burfågel roliga saker att klättra på som stegar eller sittpinnar på vilka den kan sitta och prata med dig.

Populärt inom sittpinnar & gungor

 • Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Tyrol Vågig Sittpinne 22cm

  Tyrol Vågig Sittpinne 22cm
  Sittpinne i pimpstenVågig sittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Storlek: 22 cm. 
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 

Fler tips på sittpinnar & gungor

 • Tyrol Arched Gunga 9x12cm

  Tyrol Arched Gunga 9x12cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 9x12 cm.
 • Bird Rope perch Mix 66 cm

  Bird Rope perch Mix 66 cm
  Aktiveringsleksak flossrep till fågel. Finns i olika storlekar som passar olika fågeltyper. Fästes enkelt i buren.
 • Bird Mineral Perch 12,5cm/95g Vit

  Bird Mineral Perch 12,5cm/95g Vit
  Nyttig sittpinne gjord på mineraler & vitaminer. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så mineralpinnen är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Nobby Mineral Stones Perch Trims Nails & Beak.
 • Perch Java Beige 20 cm

  Perch Java Beige 20 cm
  Naturlig sittpinne i trä till fågelburen. Sittpinnen monteras i buren med en vingmutter & ger fågeln aktivering med både näbb & klor. Sittpinnen blir dessutom en bra utkiksplats för burfågeln. Berikar fågelns miljö. Flamingo Perch Java
 • Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st

  Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st
  Spännande fågelgunga för sällskapsfåglar som tex papegojor. Ger en rolig, utmanande & stimulerande miljö. Underhåller din fågel som kan gunga & leka med de färgglada träpärlorna. Flamingo Parrot Swing with Beads
 • Calcium Perch White Medium

  Calcium Perch White Medium
  Sittpinne med mineraler till sällskapsfåglar. En sittpinne berikar din fågels bur & är ett bra komplement för att ge fötterna & näbben lite variation. Sittpinnen bidrar till en skonsam & naturlig nötning av fågelns klor. Flamingo Calcium Perch
 • Bird Swing Single Ring 14 cm

  Bird Swing Single Ring 14 cm
  Bomullsring att fästa i burtaket uppskattad av många fåglar. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Cage Toy Bird Activity Climbing Ring.
 • Twister Perch Cotton Medium Ø 24mm

  Twister Perch Cotton Medium Ø 24mm
  Flossrep av bomull till fågelburen. Flexibel leksak eller sittplats som uppskattas av sällskapsfåglar som parakit & nymfparakit. Aktiverar & berikar din fågels miljö. Flamingo Twister Perch Cotton
 • Bird Swing with Bells Multicolored 1 st

  Bird Swing with Bells Multicolored 1 st
  Fågelgunga i trä med spännande bjällror & roliga färger. Underhåller & aktiverar din fågel samtidigt som fågelns burmiljö berikas. Passar sällskapsfåglar som undulat & nymfparakit. Flamingo Bird Swing with Bells
 • PediPerch Mix Small 16 cm

  PediPerch Mix Small 16 cm
  Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material betongpinnen används för att slipa näbb & klor, undvik att ha den på favoritplatsen för att skona fötterna på fågeln den är mycket bra om den används rätt. finns i många storlekar.
 • Perch V Shape Brown 31 cm

  Perch V Shape Brown 31 cm
  Naturlig sittpinne för fågelburen. Y-formad sittpinne av trä. Den naturliga sittpinnen fästes i fågelburens galler med en vingmutter & ger en långvarig aktivering där parakiten behöver använda både näbb & klor. Flamingo Perch V Shape Y. Sittpinnar ger burfåglarna fler utkiksplatser. Funktionell burinredning till fågelburen.
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Natural Living Arch Swing Wood & Rope Brown 15 x 20 cm

  Natural Living Arch Swing Wood & Rope Brown 15 x 20 cm
  Aktiveringsleksak fågelgunga till fågelburen. Spännande & intressant fågelleksak sittpinne som lockar till aktivitet med rep & trä. Trixie Natural Living Arch Swing.
 • Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm

  Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm
  Klätterträd med naturlig sittpinne som ger känslan av att sitta i ett riktigt träd. Barkbeklädda sittpinnar i klätterställning som tränar upp fågelns balans. Berika fågelburen med stimulerande fågelleksaker. Trixie Natural Living Climbing Frame.
 • Bird Swing Double Trapeze 12x20cm

  Bird Swing Double Trapeze 12x20cm
  Klassisk rak trägunga med två våningar & två söta klockor att leka med. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Bird Toy Swing Double Trapeze.
 • Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm

  Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm
  Klättervägg i naturligt trä & sisalrep som fästes i fågelburens eller smådjursburens tak. Roligt klätternät till fågelns, råttans eller hamsters bur med knutar, tofsar & träklossar som aktiveringsleksak. Trixie Natural Living Rope Climbing Wall.
 • Parrot Toy Perch with Beads 30 cm

  Parrot Toy Perch with Beads 30 cm
  Sittpinne i trä med färgade rep & klossar - Kraftig sittpinne för papegojor med roliga rep att dra i & är lätt att fästa i bur gallret. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så den här sittrepet är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Flamingo Parrot Toy Perch with Beads
 • Natural Living Climbing Frame Brown 11 x 17 x 17 cm

  Natural Living Climbing Frame Brown 11 x 17 x 17 cm
  Klätterställning i naturligt trä som fästes i fågelburens eller smådjursburens tak. Rolig klätterleksak till fågelns, råttans eller hamsters bur med träklossar som aktiveringsleksak. Kan formas som en ring eller ett torn. Trixie Natural Living Climbing Frame.
 • Bird Mineral Nibbles Iodine 115g

  Bird Mineral Nibbles Iodine 115g
  Mineralsten för ett gott välbefinnande. Kalksten för fåglar med viktiga vitaminer & mineraler, stärker benstrukturen & ger en vacker fjäderdräkt. Nobby Mineral Stones Nibble Trims Nails & Beak.
 • Trixie Sittpinne Y-form

  Trixie Sittpinne Y-form
  Sittpinne i naturträ med Y-form för undulater och parakiter. Den naturliga formen och materialet är skonsamt mot fåglarnas fötter. Det är viktigt att ha olika tjocklekar på pinnarna i buren för att fågelns fötter ska hållas friska och inte bli stela.Fästes enkelt i burgallret.Längd 20 cm.AnvändningBurtillbehör för fågel.
 • Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm

  Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm
  Underhållande lekar och klätterövningar för din befjädrade favorit: På metallringen, som är klädd med bomullsrep, kan din fågel klättra och gunga. Ringen levereras med en stängd metallhake som enkelt kan fästas i burtaket. Trixie bomullsring i överblick: Total längd (inklusive upphängning): 48 cm Ring utsidan: Ø 24 cm Rep: Ø 1,9 cm Träkula: Ø 5,3 cm Längd upphängning: 10 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm

  Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm
  Gestalta ett underhållande och spännande hem med sysselsättning och omväxling som tillfredsställer din fågel - det är viktigt för ett lyckligt fågelliv! Gungor hör till en av de accessoarer som inte får fattas i buren. Denna metallgunga för små fåglar är täckt med påträdda äkta träbitar som din fågel kan roa sig med att gnaga på. Fågelgungan i överblick: Mått utan fixering: ca L 15 x B 20 cm Mått med fixering: ca L 21 x B 20 cm Ø sittpinne: L 13 x Ø 1,2 cm Karbinhaken: ca L 5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.