Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Sittpinnar & Gungor

En fågelbur eller fågelvoljär utan inredning är lika tråkig som en lekplats utan lekställningar. Ge din burfågel roliga saker att klättra på som stegar eller sittpinnar på vilka den kan sitta och prata med dig.

Populärt inom sittpinnar & gungor

 • Trixie Sittpinne Y-form

  Trixie Sittpinne Y-form
  Sittpinne i naturträ med Y-form för undulater och parakiter. Den naturliga formen och materialet är skonsamt mot fåglarnas fötter. Det är viktigt att ha olika tjocklekar på pinnarna i buren för att fågelns fötter ska hållas friska och inte bli stela.Fästes enkelt i burgallret.Längd 20 cm.AnvändningBurtillbehör för fågel.
 • Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm

  Trixie Natur fågelgunga - L 15 x H 20 cm
  Gestalta ett underhållande och spännande hem med sysselsättning och omväxling som tillfredsställer din fågel - det är viktigt för ett lyckligt fågelliv! Gungor hör till en av de accessoarer som inte får fattas i buren. Denna metallgunga för små fåglar är täckt med påträdda äkta träbitar som din fågel kan roa sig med att gnaga på. Fågelgungan i överblick: Mått utan fixering: ca L 15 x B 20 cm Mått med fixering: ca L 21 x B 20 cm Ø sittpinne: L 13 x Ø 1,2 cm Karbinhaken: ca L 5 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm

  Trixie bomullsring med träkulor - Ø ca 24 cm
  Underhållande lekar och klätterövningar för din befjädrade favorit: På metallringen, som är klädd med bomullsrep, kan din fågel klättra och gunga. Ringen levereras med en stängd metallhake som enkelt kan fästas i burtaket. Trixie bomullsring i överblick: Total längd (inklusive upphängning): 48 cm Ring utsidan: Ø 24 cm Rep: Ø 1,9 cm Träkula: Ø 5,3 cm Längd upphängning: 10 cm Hänvisning: Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när det leker, oavsett med vilken leksak det sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att djuret eventuellt skadar sig.
 • Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (3 x 20 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.

Fler tips på sittpinnar & gungor

 • PediPerch Mix Medium 20,5 cm

  PediPerch Mix Medium 20,5 cm
  Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material betongpinnen används för att slipa näbb & klor, undvik att ha den på favoritplatsen för att skona fötterna på fågeln den är mycket bra om den används rätt. finns i många storlekar.
 • Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm

  Natural Living Rope Climbing Wall Brown 27 x 24 cm
  Klättervägg i naturligt trä & sisalrep som fästes i fågelburens eller smådjursburens tak. Roligt klätternät till fågelns, råttans eller hamsters bur med knutar, tofsar & träklossar som aktiveringsleksak. Trixie Natural Living Rope Climbing Wall.
 • Bird Mineral Perch 12,5cm/95g Vit

  Bird Mineral Perch 12,5cm/95g Vit
  Nyttig sittpinne gjord på mineraler & vitaminer. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så mineralpinnen är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Nobby Mineral Stones Perch Trims Nails & Beak.
 • Bird Swing Single Ring 14 cm

  Bird Swing Single Ring 14 cm
  Bomullsring att fästa i burtaket uppskattad av många fåglar. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Cage Toy Bird Activity Climbing Ring.
 • Sandpinnar S 4pack 19 cm ø 12 mm

  Sandpinnar S 4pack 19 cm ø 12 mm
  Material: sandpapper Hjälper till att hålla klor korta och rena samt näbben vass Diameter: Small 12 mm / Large 24 mm
 • Sandpinnar L 3pack 24 cm ø 20 mm

  Sandpinnar L 3pack 24 cm ø 20 mm
  Material: sandpapper Hjälper till att hålla klor korta och rena samt näbben vass Diameter: Small 12 mm / Large 24 mm
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (30 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Bird Mineral Nibbles Iodine 2Pack 20g

  Bird Mineral Nibbles Iodine 2Pack 20g
  Mineralsten för ett gott välbefinnande. Kalksten för fåglar med viktiga vitaminer & mineraler, stärker benstrukturen & ger en vacker fjäderdräkt. Nobby Mineral Stones Nibble Trims Nails & Beak.
 • Tyrol Arched Gunga 9x12cm

  Tyrol Arched Gunga 9x12cm
  Rolig fågelleksakÖka din fågels välmående med den här fågelleksaken. Storlek: 9x12 cm.
 • Parrot Toy Perch with Beads 30 cm

  Parrot Toy Perch with Beads 30 cm
  Sittpinne i trä med färgade rep & klossar - Kraftig sittpinne för papegojor med roliga rep att dra i & är lätt att fästa i bur gallret. Sittpinnarna ska vara av olika tjocklek & material så den här sittrepet är ett bra komplement för att ge fötterna lite variation & fågeln sysselsättning. Flamingo Parrot Toy Perch with Beads
 • Bird Swing Double Trapeze 12x20cm

  Bird Swing Double Trapeze 12x20cm
  Klassisk rak trägunga med två våningar & två söta klockor att leka med. Leksaker är ett enkelt sätt att se till att din fågel alltid har något att göra, & det finns massor att välja på! Variera gärna material & färger. Nobby Bird Toy Swing Double Trapeze.
 • Calcium Perch White Small

  Calcium Perch White Small
  Sittpinne med mineraler till sällskapsfåglar. En sittpinne berikar din fågels bur & är ett bra komplement för att ge fötterna & näbben lite variation. Sittpinnen bidrar till en skonsam & naturlig nötning av fågelns klor. Flamingo Calcium Perch
 • Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st

  Parrot Swing with Beads Multicolored 1 st
  Spännande fågelgunga för sällskapsfåglar som tex papegojor. Ger en rolig, utmanande & stimulerande miljö. Underhåller din fågel som kan gunga & leka med de färgglada träpärlorna. Flamingo Parrot Swing with Beads
 • Bird Swing with Bells Multicolored 1 st

  Bird Swing with Bells Multicolored 1 st
  Fågelgunga i trä med spännande bjällror & roliga färger. Underhåller & aktiverar din fågel samtidigt som fågelns burmiljö berikas. Passar sällskapsfåglar som undulat & nymfparakit. Flamingo Bird Swing with Bells
 • Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm

  Natural Living Climbing Frame Budgies Brown 25 cm
  Klätterträd med naturlig sittpinne som ger känslan av att sitta i ett riktigt träd. Barkbeklädda sittpinnar i klätterställning som tränar upp fågelns balans. Berika fågelburen med stimulerande fågelleksaker. Trixie Natural Living Climbing Frame.
 • Twister Perch Cotton Large Ø 30mm x 227 cm

  Twister Perch Cotton Large Ø 30mm x 227 cm
  Flossrep av bomull till fågelburen. Flexibel leksak eller sittplats som uppskattas av sällskapsfåglar som parakit & nymfparakit. Aktiverar & berikar din fågels miljö. Flamingo Twister Perch Cotton
 • Perch V Shape Brown 42 cm

  Perch V Shape Brown 42 cm
  Naturlig sittpinne för fågelburen. Y-formad sittpinne av trä. Den naturliga sittpinnen fästes i fågelburens galler med en vingmutter & ger en långvarig aktivering där parakiten behöver använda både näbb & klor. Flamingo Perch V Shape Y. Sittpinnar ger burfåglarna fler utkiksplatser. Funktionell burinredning till fågelburen.
 • Bird Rope perch Mix 66 cm

  Bird Rope perch Mix 66 cm
  Aktiveringsleksak flossrep till fågel. Finns i olika storlekar som passar olika fågeltyper. Fästes enkelt i buren.
 • Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)

  Tyrol Rak Sittpinne (2 x 12,5 cm)
  Sittpinne i pimpstenSittpinne till fågelburen. Pinnen är gjord av pimpsten, som slipar klorna. Finns i tre olika storlekar.
 • Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)

  Tyrol Sittpinne Trä Naturell (35 cm)
  Sittpinne i träSittpinne till fågelburen. med skruvfäste i metall. Finns i två storlekar: 30cm och 35cm. 
 • Perch Java Beige 40 cm

  Perch Java Beige 40 cm
  Naturlig sittpinne i trä till fågelburen. Sittpinnen monteras i buren med en vingmutter & ger fågeln aktivering med både näbb & klor. Sittpinnen blir dessutom en bra utkiksplats för burfågeln. Berikar fågelns miljö. Flamingo Perch Java
 • Natural Living Arch Swing Wood & Rope Brown 15 x 20 cm

  Natural Living Arch Swing Wood & Rope Brown 15 x 20 cm
  Aktiveringsleksak fågelgunga till fågelburen. Spännande & intressant fågelleksak sittpinne som lockar till aktivitet med rep & trä. Trixie Natural Living Arch Swing.