Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Torrfoder för hund

Torrfoder till hundar är mat som har ett lägre vatteninnehåll än 14%. Fodret tillverkas av torkade ingredienser och har en hård konsistens som gör att hunden måste jobba med käkarna. Det är något som är viktigt för att hundar ska ha en god munhygien.

Här hittar du torrfoder från flera av de ledande tillverkarna av hundmat. Aktuellt pris är hämtat från svenska nätbutiker som säljer hundfoder online. Vill du köpa en produkt klickar du dig enkelt vidare till webshopen.

Populärt inom torrfoder för hund

 • Carrier Grain Free Lamb (4 kg)

  Carrier Grain Free Lamb (4 kg)
  Egenskaper Grain Free Lamb är ett skonsamt hundfoder tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger fodret en mycket hög smältbarhet. Det är ett milt torrfoder som passar foderkänsliga hundar, hundar med hud- och pälsproblem (ex klåda) samt hundar med känslig mage. Grain Free Lamb täcker din hunds hela dagliga näringsbehov och har ett högt innehåll av naturliga antioxidanter. Köttbaserad – Innehåller 50% animaliska proteiner Med frukt och grönsaker – Främjar en god mag-tarmhälsa och innehåller naturliga antioxidanter Omega 3 & Omega 6 Fructo-oligosakkarider (FOS) – För en god tarmflora Glucosamin och Kondriotinsulfat – En kombination som arbetar tillsammans för att motverka ledproblem. Rosmarin – Naturlig antioxidant Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Canagan Country Game Small Breed (6 kg)

  Canagan Country Game Small Breed (6 kg)
  Egenskaper Fodret är perfekt även för den kräsnaste av hundar med sitt höga köttinnehåll. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en bra kost. Tack vare ankan så innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för små hund.
 • Purenatural Sensitive Duck (2 kg)

  Purenatural Sensitive Duck (2 kg)
  EgenskaperNivåerna av protein och fett är optimerade för att ge känsliga hundar den näring och energi som de behöver. Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från vete och konstgjorda tillsatser. Det, i kombination med FOS och MOS, gör att fodret också är snällt för hundens matsmältningssystem. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för hundar med känslig mage.
 • Nutrima Vital Medium Breed (12 kg)

  Nutrima Vital Medium Breed (12 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att tillfredsställa närings- och energibehovet hos medelstora hundraser. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för hundens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för vuxna hundar av medelstora raser.

Fler tips på torrfoder för hund

 • Brit Mono Protein Lamb & Brown Rice (6 x 400 g)

  Brit Mono Protein Lamb & Brown Rice (6 x 400 g)
  Egenskaper Brit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.
 • Brit Paté & Meat Duck (6 x 400 g)

  Brit Paté & Meat Duck (6 x 400 g)
  Egenskaper En utsökt kombination av fina köttbitar samt inälvor i en läcker paté. Tillfredsställer även de mest krävande finsmakarna. Brit Paté & Meat är ett helfoder men funkar också som ett komplement till torrfoder.
 • Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb (2 kg)
  Egenskaper Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb innehåller en oemotståndlig smak av färskt lamm och är komponerat för att uppfylla alla de specifika näringsbehov den lilla valpen har. Fodret främjar även immunförsvaret och hälsa så att din lilla kompis ska få den bästa starten på livet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Brit Care Mini Grain Free Puppy Lamb, Rikt på lamm, Torrfoder. Ett foder som är anpassat för de absolut minsta hundarna. Främjar ett friskt immunförsvar och hälsa hos den lilla valpen.
 • Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb (2 kg)
  Egenskaper Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb innehåller alla komponenter för att uppfylla de specifika näringskravem för de mycket små hundarna. Fodret främjar immunförsvar, hälsa och kondition. En proteinkälla gör att fodret lämpar sig även för känsliga och allegiska hundar. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb, Rikt på lamm, Torrfoder. Ett foder som är anpassat för de absolut minsta hundarna. Främjar ett sunt liv för vuxna hundar av liten ras.
 • CORE Dog Healthy Weight (12 kg)

  CORE Dog Healthy Weight (12 kg)
  Egenskaper CORE Dog Healthy Weight har ett reducerat fettinnehåll. Ett foder anpassat för hundar t.ex kämpar med övervikt. CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (7 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised (7 kg)
  Egenskaper Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised innehåller alla de näringsämnen den överviktiga och kastrerade hunden behöver för optimal viktkontroll. Fodret innehåller naturliga fiber för en bra mättnadskänsla. Fodret passar även känsliga hundar då det enbart innehåller proteiner från kanin och lax. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised, Rikt på lax och kanin, Torrfoder Ett foder som är anpassat för de absolut minsta hundarna. Främjar en god viktkontroll hos överviktiga och kastrerade hundar av liten ras.
 • Nutrima Health Skin+ (2 kg)

  Nutrima Health Skin+ (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en bättre hud- och pälshälsa. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för hundens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar, som vårdar hud och päls.
 • Pro Plan® Veterinary Diets Canine NC Neurocare (3 kg)

  Pro Plan® Veterinary Diets Canine NC Neurocare (3 kg)
  Egenskaper Purina® Pro Plan® Veterinary Diets Canine NC Neurocare är framtaget för hundar som lider av epelepsi. Genom att förbränna MCT-oljan i detta foder bildas ketoner, som fungerar som en energikälla för hundar. Genom forskning kan man visa att MCT-olja förebygger bland annat krampanfall genom att MCT blockerar vissa receptrorer i hjärnan. Studier på detta foder har gjorts mellan Purina och Kungliga Veterinärunivsersitetet i London (RVC) där man testat effekten av MCR hos hundar med epilepsi. Dessa studier har bland annat visat: 71% visade frekvent en minskning av krampanfall. 48% av hundarna visade frekvent en 50% minskning av krampanfall. 14% av hundarna blev helt och hållet befriade från epileptiska-anfall. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Pro Plan® Veterinary Diets Canine NC Neurocare, Torrfoder, smak av kyckling. Innehåller riklig smak av kyckling. Ett foder för hundar som lider av krampanfall eller epilepsi. Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Digestive Köttbullar (560 gram)

  Digestive Köttbullar (560 gram)
  Egenskaper Digestive med Ris är frysta köttbullar med kyckling, nötvom, kokt ris samt betmassa. Detta ger en produkt med lägre energitäthet och något lägre upptaglighet. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Helfoder med kött och kolhydrater förpackat i frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Köttbullarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Håller i ca 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Planet Pet Society Mini Adult Lamb & Rice (6 kg)

  Planet Pet Society Mini Adult Lamb & Rice (6 kg)
  Egenskaper Planet Pet Society Mini Adult Lamb & Rice är ett komplett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av små raser. Huvudproteinkällan i fodret är lamm vilket lämpar sig extra väl för de lite känsligare hundarna. Fodret innehåller även ris som brukar passa hundar med lite känsligare magar. Planet Pet Society Mini Adult Lamb & Rice är tillverkat av de allra bästa av råvaror och har även tillsatt laxolja och biotin som ger din hund vacker päls och frisk hud. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Brit Mono Protein Rabbit (6 x 400 g)

  Brit Mono Protein Rabbit (6 x 400 g)
  Egenskaper Brit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.
 • Prima Dog Köttkorv Lax & Ris (12 x 800g)

  Prima Dog Köttkorv Lax & Ris (12 x 800g)
  Egenskaper Prima Dog Köttkorv Lax & Ris är ett högkvalitativt vetefritt helfoder för fullvuxna hundar. Det går även att toppa vanligt torrfoder med fodret för att göra måltiden lite extra god ifall man inte vill använda det som helfoder. Fodret innehåller inga färgämnen eller kemiska konserveringsämnen. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur, öppnad förpackning förvaras i kylskåp i högst 3 dagar. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett högkvalitativt foder för vuxna hundar.
 • Profine Junior Large Chicken & Potatoes (3 kg)

  Profine Junior Large Chicken & Potatoes (3 kg)
  Egenskaper Komplett helfoder som tillgodoser närings- och energibehovet hos hundvalpar av större hundraser. Innehåller lättsmälta protein- och kolhydratskällor, som tillsammans med frukto- och mannanoligasackarider ger fodret en hög smältbarhet, vilket är snällt för hundens matsmältningssystem. Matsmältningen stöttas ytterligare på helt naturlig väg med yucca schidigeraextrakt och örtkombinationen fänkål, basilika och salvia. Omega 3- och 6-fettsyror finns i god mängd och de är viktiga för hundens allmänna välbefinnande, exempelvis skyddar de hjärta och nervsystem. Fodret är helt fritt från vete. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundvalpar av större raser.
 • Profine Light Lamb & Potatoes (15 kg)

  Profine Light Lamb & Potatoes (15 kg)
  Egenskaper Komplett lågkalorifoder som tillgodoser närings- och energibehovet hos vuxna hundar som behöver gå ner i vikt, eller bibehålla en sund vikt. Innehåller lättsmälta protein- och kolhydratskällor, som tillsammans med frukto- och mannanoligasackarider ger fodret en hög smältbarhet, vilket är snällt för hundens matsmältningssystem. Matsmältningen stöttas ytterligare på helt naturlig väg med yucca schidigeraextrakt och örtkombinationen fänkål, basilika och salvia. Omega 3- och 6-fettsyror finns i god mängd och de är viktiga för hundens allmänna välbefinnande, exempelvis skyddar de hjärta och nervsystem. Fodret är helt fritt från vete. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för överviktiga hundar.
 • Original Kennel (14 kg)

  Original Kennel (14 kg)
  Egenskaper Magnusson Original är hundmat utan onödiga tillsatser. Vid tillverkning använder man enbart svenska råvaror som bakas långsamt i ugn, vilket är unikt för torrfoder. I Magnusson Original hittar du inga onödiga tillsatser. Bara rena, svenskproducerade nyttigheter som din hund mår bra av. Så rena och så äkta att flera produkter i Original-serien till och med är KRAV-märkta. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. 40 g motsvarar ca 1 dl
 • Nutrima Health Dental (2 kg)

  Nutrima Health Dental (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en bättre tand- och munhälsa. På ett enkelt sätt hjälper fodret till att förebygga uppkomst av plack, minska tandsten och ge en fräsch och härlig andedräkt. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för hundens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar, som vårdar tand- och munhälsa.
 • Canagan Free-Range Chicken Large Breed (2 kg)

  Canagan Free-Range Chicken Large Breed (2 kg)
  Egenskaper Fodret är perfekt även för den kräsnaste av hundar med sitt höga köttinnehåll. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en bra kost. Fodret innehåller en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för stora hundar.
 • Active Proteinrikt Helfoder Köttbullar (560 gram)

  Active Proteinrikt Helfoder Köttbullar (560 gram)
  Egenskaper ACTIVE Helfoder är frysta köttbullar med kött, organ och vom från kyckling, nöt och svin från Svenska och Norska gårdar. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. ACTIVE är en produktserie från Vom och Hundemat som riktar sig till dig som vill använda Vom og Hundemat som helfoder. Produkterna i denna serien innehåller kött från flera olika djurslag och är framtagna för att passa som helfoder till friska vuxna hundar med en normal eller hög aktivitetsnivå. Produkterna passar även bra som tilläggsfoder till torrfoder. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Helfoder med kött och organ från kyckling, nöt samt svin förpackat i frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Köttbullarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Håller i ca 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Purenatural Grain Free Lax & Forell (12 kg)

  Purenatural Grain Free Lax & Forell (12 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Lax och forell är lättsmälta proteinkällor i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna, vilket gör fodret väldigt snällt för hundens matsmältningssystem. Fodret har en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar.
 • Eukanuba Caring Senior Large Breed (15 kg)

  Eukanuba Caring Senior Large Breed (15 kg)
  Egenskaper Eukanuba Caring Senior Large Breed innehåller optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater samt alla viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. Fodret innehåller högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor främst från kyckling. Fodret innehåller kalcium som stärker skelettet, samt har en optimal nivå av Omega 3 och 6 fettsyror som främjar tät och blank päls, frisk hud och den naturliga läkningsprocessen. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Torrfoder för äldre hundar av större raser
 • Magnussons Spannmålsfria (14 kg)

  Magnussons Spannmålsfria (14 kg)
  Egenskaper Magnussons Spannmålsfria är ett svenskt ugnsbakat torrfoder där man uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder som har hög kvalitet och hög smaklighet! Bitarna är något mindre än Magnussons övriga vuxen foder.
 • Active Helfoder med Lax Köttbullar (560 gram)

  Active Helfoder med Lax Köttbullar (560 gram)
  Egenskaper ACTIVE Helfoder med lax är ett frysta köttbullar med kött, organ och vom från kyckling, nöt, svin och lax. Lax är rikt på omega fettsyror och fodret innehåller en hög dos av de essentiella fettsyrorna DHA samt EPA som har positiva effekter på leder, immunförsvar samt hud, päls och tassar. Fodret har en lite högre fetthalt och om du har en överviktig hund är det bättre att välja ett av våra helfoder med lägre fettinnehåll. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. ACTIVE är en produktserie från Vom och Hundemat som riktar sig till dig som vill använda Vom og Hundemat som helfoder. Produkterna i denna serien innehåller kött från flera olika djurslag och är framtagna för att passa som helfoder till friska vuxna hundar med en normal eller hög aktivitetsnivå. Produkterna passar även bra som tilläggsfoder till torrfoder. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Helfoder med kött och organ från lax, kyckling, nöt samt svin förpackat i en påse med frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson.
 • Brit Mono Protein Lamb (6 x 400 g)

  Brit Mono Protein Lamb (6 x 400 g)
  Egenskaper Brit Mono Protein passar hundar med känslig matsmältning, foderallergier eller foderintolerans. Fodret garanterar en utsökt smak och arom då innehållet är kvalitetskött med en varsam bearbetning. Använd gärna fodret som ett komplement till torrfoder som i sin tur bidrar till att förbättra foderintaget och hydratisering.
 • FourFriends Grain Free Wild Boar (17 kg)

  FourFriends Grain Free Wild Boar (17 kg)
  Egenskaper FourFriends Grain Free Wild Boar är ett foder som passar alla vuxna hundar. Fodret innehåller smaskigt vildsvinskött som tillsammans med kalkon bjuder på en riktig smaklig måltid. FourFriends Adult innehåller en hög kötthalt och är fritt från spannmål. Bruksanvisning Serveras torrt eller uppblött i vatten. Friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Mängden foder kan variera beroende på hundens storlek, ålder, aktivitet och miljö, se fodergivan för rekommenderad mängd. Användning Spannmålsfritt torrfoder för hund
 • FourFriends Adult Chicken & Potatoes Köttkorv (12 x 800 g)

  FourFriends Adult Chicken & Potatoes Köttkorv (12 x 800 g)
  Egenskaper Adult Köttkorv är spannmålsfri och innehåller inga kemiska konserveringsmedel och kan användas som helfoder eller som topping till torrfoder. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur, öppnad förpackning förvaras i kylskåp i högst 3 dagar. OBS! fodergivan till höger används för att beräkna förbrukning vid prenumeration. Fodergivan är vägledande och kan variera beroende på ras, ålder, aktivitet och miljö.
 • Active Helfoder Köttbullar (560 gram)

  Active Helfoder Köttbullar (560 gram)
  Egenskaper ACTIVE Helfoder är en frysta köttbullar med kött, organ och vom från kyckling, nöt och svin från Svenska och Norska gårdar. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. ACTIVE är en produktserie från Vom och Hundemat som riktar sig till dig som vill använda Vom og Hundemat som helfoder. Produkterna i denna serien innehåller kött från flera olika djurslag och är framtagna för att passa som helfoder till friska vuxna hundar med en normal eller hög aktivitetsnivå. Produkterna passar även bra som tilläggsfoder till torrfoder. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Helfoder med kött och organ från kyckling, nöt samt svin förpackat i en påse frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Köttbullarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Håller i ca 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Canagan Free-Range Chicken Small Breed (2 kg)

  Canagan Free-Range Chicken Small Breed (2 kg)
  Egenskaper Fodret är perfekt även för den kräsnaste av hundar med sitt höga köttinnehåll. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en bra kost. Tack vare ankan så innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för små hundar.
 • TASTE Anka (0,5 kg)

  TASTE Anka (0,5 kg)
  Egenskaper TASTE ANKA är en fryst korv med kött & inälvor från anka från Norska gårdar. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. TASTE är en produktserie från den norska tillverkaren Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat.
 • Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Yorkshire (2 kg)
  Egenskaper Brit Care Mini Grain Free Yorkshire innehåller välbalanserade komponenter för att uppfylla de specifika näringsbehov de mindre hundarna har. Fodret främjar immunförsvar, hälsa och kondition. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Brit Care Mini Grain Free Yorkshire, Rikt på lax, Torrfoder. Ett foder som är anpassat för de absolut minsta hundarna. Lämpligt för vuxna hundar av liten ras som vill ha ett oemotståndligt gott foder.
 • Nutrima Weight Balance (2 kg)

  Nutrima Weight Balance (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att tillfredsställa närings- och energibehovet hos vuxna hundar som är i behov av viktnedgång eller behöver hjälp för att bibehålla vikten. Lågkalorifodret är optimerat för att främja ren muskelväxt och motarbeta eller förhindra fetma. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för hundens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar i behov av viktnedgång.
 • Carrier Grain Free Chicken (4 kg)

  Carrier Grain Free Chicken (4 kg)
  Egenskaper Grain Free Chicken är ett noggrant sammansatt hundfoder tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger fodret en mycket hög smältbarhet. Det är ett milt torrfoder som med sin höga smaklighet passar kräsna hundar och hundar med känslig mage. Grain Free Chicken täcker din hunds hela dagliga näringsbehov och har ett högt innehåll av naturliga antioxidanter. Köttbaserad – Innehåller 72% animaliska proteiner Med frukt och grönsaker – Främjar en god mag-tarmhälsa och innehåller naturliga antioxidanter Omega 3 & Omega 6 Fructo-oligosakkarider (FOS) – För en god tarmflora Glucosamin och Kondriotinsulfat – En kombination som arbetar tillsammans för att motverka ledproblem. Rosmarin – Naturlig antioxidant Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • CORE Dog Large Breed (12 kg)

  CORE Dog Large Breed (12 kg)
  Egenskaper CORE Dog Large Breed har de högre halterna protein, glukosamin och kondroitinsulfat för att stödja de specifika behoven hos stora rashundar. CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Canagan Dental (6 kg)

  Canagan Dental (6 kg)
  Egenskaper Canagan Dental är ett spannmålsfritt torrfoder tillverkat av de absolut finaste råvarona av bland annat ekologiska grönsaker och färskt kött. Torrfodret täcker alla din hunds näringsbehov samtidigt som det hjälper till att bibehålla en god tand- och munhälsa genom fodret tillsatts ProDen PlaqueOff. Genom detta speciella sjögräs som via blodet transporteras till hundens saliv skapas en skyddande barriär mot plack och andra orenheter. Canagan Dental innehåller även MSM, Kondroitin och Glukosamin som bidrar till bland annat friska leder samt Omega 3 och 6 för vacker päls och välmående hud. I fodret hittar vi också ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Canagan Light & Senior (12 kg)

  Canagan Light & Senior (12 kg)
  Egenskaper Fodret är speciellt utvecklat för äldre och överviktiga hundar, det har en lägre fett- och kalorihalt samt en sammansättning av näring för friska leder. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en bra kost. Fodret innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för äldre hundar.
 • FourFriends Grain Free Lamb (17 kg)

  FourFriends Grain Free Lamb (17 kg)
  Egenskaper FourFriends Grain Free Lamb är ett foder som passar alla vuxna hundar. Fodret innehåller smaskigt lamm som är en snäll proteinkälla, perfekt vid exempelvis eliminationsdieter. FourFriends Adult innehåller en hög kötthalt och är fritt från spannmål. Bruksanvisning Serveras torrt eller uppblött i vatten. Friskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Mängden foder kan variera beroende på hundens storlek, ålder, aktivitet och miljö, se fodergivan för rekommenderad mängd. Användning Spannmålsfritt torrfoder för hund
 • TASTE Kyckling (0,5 kg)

  TASTE Kyckling (0,5 kg)
  Egenskaper TASTE Kyckling är ett utmärkt tilläggsfoder som består av kött, skinn och skrov från kyckling (inga innanmäten, huvuden eller fötter/klor). Det är vanligt att man ger detta fodret till hundar som har allergi. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. TASTE är en produktserie från den norska tillverkaren Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Kött, skinn och skrov från kyckling förpackat i en fryst korv Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Alla våra produkter håller 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Purenatural Sensitive Salmon & Trout (vi-rekommendera 2 kg)

  Purenatural Sensitive Salmon & Trout (vi-rekommendera 2 kg)
  Egenskaper Nivåerna av protein och fett är optimerade för att ge känsliga hundar den näring och energi som de behöver. Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från vete och konstgjorda tillsatser. Det, i kombination med FOS och MOS, gör att fodret också är snällt för hundens matsmältningssystem. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar med känslig mage.
 • Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (2 kg)

  Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin (2 kg)
  Egenskaper Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin innehåller alla de näringsämnen den lilla hunden behöver för ett gott immunförsvar, hälsa och kondition. Fodret bidrar även till en frisk och gälnsande päls tack vare omega-3 fetter från lax. Då fodret endatt innehåller protein från lax och sill passar detta foder även känsliga och allergiska hundar. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin, Rikt på lax, Torrfoder Ett foder som är anpassat för de absolut minsta hundarna. Främjar ett sunt liv för vuxna hundar av liten ras.
 • Nutrima Health Digestion (12 kg)

  Nutrima Health Digestion (12 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en bättre mag- och tarmfunktion. På ett enkelt sätt hjälper fodret till att främja en normal tarm- och magfunktion, tillföra goda bakterier, kontrollera oönskad lukt i avföring och matsmältning. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för hundens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundar, som är extra snällt för matsmältningssystemet.
 • CORE Dog Ocean (16kg)

  CORE Dog Ocean (16kg)
  Egenskaper CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • True Instinct RawBoost Adult Dog Chicken (5 kg)

  True Instinct RawBoost Adult Dog Chicken (5 kg)
  Egenskaper TrueInstinct RawBoost Adult Dog Chicken med frystorkat kött är ett komplett torrfoder till din vuxna hund. Fodret är spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehållet av frystorkat kött höjer smakligheten så det passar även den mest kräsna hunden. TrueInstinct RawBoost har en hög proteinhalt för att ge din foder långvarig energi. TrueInstinct Rawboost bygger på två teknologier som tillsammans ger din hund både optimal smaklighet och ett högt näringsvärde. Fodersäcken innehåller 95% torrfoderkulor med hög proteinhalt och 5% frystorkat kött. Med tillsatt fiskolja för omega 3 och 6. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för vuxna hundar
 • Taste Anka Köttbullar (560 g)

  Taste Anka Köttbullar (560 g)
  Egenskaper TASTE anka är ett utmärkt tilläggsfoder som består av köttavskär, skinn och ben från anka. Den är rik på både fett och proteiner och alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. Spannmålsfritt och passar bra till underviktiga hundar och kräsna hundar. TASTE är en produktserie från den norska tillverkaren Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Köttavskär, skinn och ben från anka förpackat i en påse frysta köttbullar Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Köttbullarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Alla våra produkter håller 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Planet Pet Society Junior Large Breed (15 kg)

  Planet Pet Society Junior Large Breed (15 kg)
  Egenskaper Planet Pet Society Junior Large Breed är ett komplett välsmakande torrfoder för växande hundar av stora raser upp till 1 år. Huvudproteinkällan i fodret är kyckling vilket är en källa till många viktiga aminosyror som din hund behöver för ett långt och ett friskt liv. Fodret innehåller högkvalitativa råvaror som tillgodoser alla din hunds näringsbehov. Planet Pet Society Adult Large Breed har även tillsatt glukosamin och kondroitin som bidrar till god ledhälsa samt laxolja och biotin som ger din hund vacker päls och frisk hud. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Eukanuba Caring Senior Small Breed (3 kg)

  Eukanuba Caring Senior Small Breed (3 kg)
  Egenskaper Eukanuba Caring Senior Small Breed innehåller optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater samt alla viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. Fodret innehåller högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor främst från kyckling. Fodret innehåller kalcium som stärker skelettet, samt har en optimal nivå av Omega 3 och 6 fettsyror som främjar tät och blank päls, frisk hud och den naturliga läkningsprocessen. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Torrfoder för äldre hundar av mindre raser
 • Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion - OptiDigest® Lamm (14 kg)

  Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion - OptiDigest® Lamm (14 kg)
  EgenskaperPurina® Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion med OptiDigest® passar framförallt hundar med känslig matsmältning. OptiDigest® innehåller en välbalanserade näringsämnen och utvalda prebiotika som hjälper till att motverka de vanligaste orsakerna till känslig matsmältning hos hundar, nämligen obalands i mikrofloran. Lamm är ett lättsmält protein och uppskattas av många hundar.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningPurina® Pro Plan® Medium Adult Sensitive Digestion OptiDigest®, Rikt på lamm, TorrfoderInnehåller högkvalitativa bitar av lammFodret passar hundar med känslig mage tack vare noga och välbalanserade näringsämnen och utvalda prebiotikaFoder för vuxna hundarFörvaras torrt i rumstemperatur
 • Profine Puppy Lamb & Potatoes (15 kg)

  Profine Puppy Lamb & Potatoes (15 kg)
  Egenskaper Komplett helfoder som tillgodoser närings- och energibehovet hos hundvalpar av medelstora och små hundraser. Innehåller lättsmälta protein- och kolhydratskällor, som tillsammans med frukto- och mannanoligasackarider ger fodret en hög smältbarhet, vilket är snällt för hundens matsmältningssystem. Matsmältningen stöttas ytterligare på helt naturlig väg med yucca schidigeraextrakt och örtkombinationen fänkål, basilika och salvia. Omega 3- och 6-fettsyror finns i god mängd och de är viktiga för hundens allmänna välbefinnande, exempelvis skyddar de hjärta och nervsystem. Fodret är helt fritt från vete. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hundvalpar av medelstora och små raser.
 • Eukanuba Caring Senior Large Breed (3 kg)

  Eukanuba Caring Senior Large Breed (3 kg)
  Egenskaper Eukanuba Caring Senior Large Breed innehåller optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater samt alla viktiga vitaminer och mineraler som din hund behöver. Fodret innehåller högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor främst från kyckling. Fodret innehåller kalcium som stärker skelettet, samt har en optimal nivå av Omega 3 och 6 fettsyror som främjar tät och blank päls, frisk hud och den naturliga läkningsprocessen. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Torrfoder för äldre hundar av större raser
 • ACTIVE Proteinrikt Helfoder (0,5 kg)

  ACTIVE Proteinrikt Helfoder (0,5 kg)
  Egenskaper ACTIVE Proteinrikt Helfoder är en fryst korv som innehåller råvaror från kyckling, nötvom, nötlever, lax och ägg. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel. ACTIVE är en produktserie från Vom och Hundemat som riktar sig till dig som vill använda Vom og Hundemat som helfoder. Produkterna i denna serien innehåller kött från flera olika djurslag och är framtagna för att passa som helfoder till friska vuxna hundar med en normal eller hög aktivitetsnivå. Produkterna passar även bra som tilläggsfoder till torrfoder. Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat. Användning Helfoder med kött och organ från kyckling, nöt samt svin förpackat i en fryst korv Utfodring För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet, exempelvis aktiva hundar behöver en högre dagsranson. Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Korven håller i 2-3 dagar i kylskåp. Det går bra att ge köttet fryst om du vill att hunden ska tugga.
 • Canagan Scottish Salmon (2 kg)

  Canagan Scottish Salmon (2 kg)
  Egenskaper Fodret är perfekt även för den kräsnaste av hundar med sitt höga fiskinnehåll. Det är näringsrikt med få kolhydrater, innehåller en bra mängd härliga grönsaker och är helt fritt från spannmål, allt detta för att ge din hund en balanserad kost. Tack vare all fisk så innehåller fodret en god mängd Omega 3 och 6-fettsyror som gör gott för hundens välbefinnande, bland annat så är det bra för pälsen, huden och lederna. Det innehåller även ringblomma, kamomill och pepparmynta som alla är fantastiskt hälsosamma ingredienser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för hund.
 • CORE Dog Active Life (16 kg)

  CORE Dog Active Life (16 kg)
  Egenskaper CORE Dog Active Life har en hög energi och rekommenderas till jakt- eller hårt arbetande hundar. CORE-receptet är utformade baserat på näringsfilosofin att hundar, baserat på deras ursprungliga förfäder, trivs med en naturlig diet som huvudsakligen består av kött. Detta kornfria, proteinrika torrfoder är fullt av premiumprotein tillsammans med näringsrik supermat samt kosttillskott för att säkerställa att din hund får i sig det mest nödvändiga. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Profine Light Lamb & Potatoes (3 kg)

  Profine Light Lamb & Potatoes (3 kg)
  Egenskaper Komplett lågkalorifoder som tillgodoser närings- och energibehovet hos vuxna hundar som behöver gå ner i vikt, eller bibehålla en sund vikt. Innehåller lättsmälta protein- och kolhydratskällor, som tillsammans med frukto- och mannanoligasackarider ger fodret en hög smältbarhet, vilket är snällt för hundens matsmältningssystem. Matsmältningen stöttas ytterligare på helt naturlig väg med yucca schidigeraextrakt och örtkombinationen fänkål, basilika och salvia. Omega 3- och 6-fettsyror finns i god mängd och de är viktiga för hundens allmänna välbefinnande, exempelvis skyddar de hjärta och nervsystem. Fodret är helt fritt från vete. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för överviktiga hundar.
ilead