Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Våtfoder för hund

Som namnet säger innehåller våtfodret vätska, till skillnad från det torkade torrfodret. På grund av vatteninnehållet blir energimängden per kg och volym mycket lägre i ett våtfoder. Det finns både för- och nackdelar med blötfoder till hundar.

Här nedanför ser du flera förslag på våtfoderprodukter från ledande tillverkare av mat till hundar. Priserna är dagsaktuella och hämtas från svenska näthandlare med djurmat i sitt sortiment.

Populärt inom våtfoder för hund

 • Royal Canin Mini Puppy Våtfoder (12 x 85g)

  Royal Canin Mini Puppy Våtfoder (12 x 85g)
  Egenskaper Valpfodret innehåller en exklusiv kombination av näringsämnen för att stärka imminförsvaret och stödja en god matsmältning. Mycket små raser har en större risk för att få förstoppning. Ett balanserat innehåll av fibrer hjälper passagen genom tarmen och bidrar till förbättrad avföringskonsistens. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för valpar mellan 2 och 10 månader med en vuxenvikt under 10 kg
 • Royal Canin Mini Adult Våtfoder (12 x 85g)

  Royal Canin Mini Adult Våtfoder (12 x 85g)
  Egenskaper Royal Canin Mini Adult innehåller en exklusiv kombination av näringsämnen för att stärka immunförsvaret och stödja en god matsmältning. Fodret bidrar också till att hundar av små raser behåller idealvikten genom att energibehovet tillgodoses exakt och genom tillskott av L-Karnitin som hjälper till att förbränna fett. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för små vuxna hundar mellan 5 och 10 kg.
 • True Instinct HighMeat Dog Beef (8 x 300g)

  True Instinct HighMeat Dog Beef (8 x 300g)
  EgenskaperTrue Instinct HighMeat Dog Beef är ett spannmålsfritt våtfoder med helt naturliga ingredienser. Fodret innehåller strimlade filébitar tillsammans med grönsaker och örter , för att efterlikna det din hund skulle äta i det vilda. Den höga kötthalten av god kvalitet ger din hund långvarig energi och lockar även den mest kräsna hunden att äta. Med tillsatt fiskolja för omega 3 och 6. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Spannmålsfritt foder. Naturligt låg kolhydrathalt. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen.
 • True Instinct HighMeat Dog Turkey (8x150g Våtfoder)

  True Instinct HighMeat Dog Turkey (8x150g Våtfoder)
  EgenskaperTrue Instinct HighMeat Dog Turkey är ett spannmålsfritt våtfoder med helt naturliga ingredienser. Fodret innehåller strimlade filébitar tillsammans med grönsaker och örter , för att efterlikna det din hund skulle äta i det vilda. Den höga kötthalten av god kvalitet ger din hund långvarig energi och lockar även den mest kräsna hunden att äta. Med tillsatt fiskolja för omega 3 och 6. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Spannmålsfritt foder. Naturligt låg kolhydrathalt. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen.

Fler tips på våtfoder för hund

 • Bozita Lax, Paté (12 x 625 g)

  Bozita Lax, Paté (12 x 625 g)
  Egenskaper Bozita Lax, Paté är ett svensktillverkat, välsmakande helfoder med en stor andel svenska råvaror. 14 % lax och det är tillagat utan socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar
 • Science Plan Perfect Weight Våtfoder med Kyckling&Grönsaker (12 x 363 g)

  Science Plan Perfect Weight Våtfoder med Kyckling&Grönsaker (12 x 363 g)
  Egenskaper Kliniskt bevisad teknologi för viktminskning som är säker och effektiv med synliga resultat. HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Wieght Adult innehåller banbrytande näring för viktkontroll och långsiktigt smidiga muskler. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's. Produktfilm
 • Royal Canin Medium Adult Våtfoder (10 x 140g)

  Royal Canin Medium Adult Våtfoder (10 x 140g)
  Egenskaper Royal Canin Medium Adult Våtfoder hjälper till att stärka hundens naturliga försvar samt hjälper hunden att bibehålla idealvikten tack vare ett anpassat energiintag. Fodret kommer uppskattas av de flesta valpar tack vara de små bitarna i en läcker sås. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för vuxna hundar mellan 1 och 10 år med en vikt mellan 11 och 25 kg.
 • Sierra Mountain Canine Formula Våtfoder (12 x 390 g)

  Sierra Mountain Canine Formula Våtfoder (12 x 390 g)
  Egenskaper Sierra Mountain innehåller lamm, men även sötpotatis och ärtor som ger mycket lättsmält energi för aktiva hundar. Fodret är kompletterat med frukt och grönsaker och denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Ett foder med smak av det vilda. Taste of the Wild Sierra Mountain innehåller 7% råproteiner och 6% fett. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • True Instinct HighMeat Dog Salmon (8 x 300g)

  True Instinct HighMeat Dog Salmon (8 x 300g)
  EgenskaperTrue Instinct HighMeat Dog Salmon är ett spannmålsfritt våtfoder med helt naturliga ingredienser. Fodret innehåller strimlade filébitar tillsammans med grönsaker och örter , för att efterlikna det din hund skulle äta i det vilda. Den höga kötthalten av god kvalitet ger din hund långvarig energi och lockar även den mest kräsna hunden att äta. Med fisk och tillsatt fiskolja för omega 3 och 6. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Spannmålsfritt foder. Naturligt låg kolhydrathalt. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen.
 • Bozita Älg, Paté (12 x 625 g)

  Bozita Älg, Paté (12 x 625 g)
  Egenskaper Bozita Älg, Paté är ett svensktillverkat, välsmakande helfoder med en stor andel svenska råvaror. 14 % älg och det är tillagat utan socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar
 • Ideal Balance Canine Adult Tender Chicken and Vegetables Våtfoder (12 x 363 g)

  Ideal Balance Canine Adult Tender Chicken and Vegetables Våtfoder (12 x 363 g)
  Egenskaper Kontrollerat innehåll av protein, kalcium, fosfor och natrium ger en idealisk balans för en god hälsa. Fodret innehåller inget soja, vete eller majs utan bara naturliga ingredienser. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Brit Premium Köttkorvar Kyckling (12 x 800 g)

  Brit Premium Köttkorvar Kyckling (12 x 800 g)
  Egenskaper Köttkorvarna är en populär produkt som uppskattas av den kräsnaste hund. Korvarna är lättuggade och passar hundar med dåliga tänder samt kan ges till hundar som dricker dåligt då våtfoder innehåller mera vätska än torrfoder. Kan antingen ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Utfodring Se tabell för fodergiva. Användning Våtfoder för hundar med högt köttinnehåll
 • Royal Canin Medium Ageing 10+ Våtfoder (10 x 140g)

  Royal Canin Medium Ageing 10+ Våtfoder (10 x 140g)
  Egenskaper Fodret underlättar en optimal matsmältning tack vare en unik sammansättning med mycket högkvalitativa proteiner och en balanserad nivå av fibrer. Vidare bidrar fodret till friska leder och skelett. Fodret brukar uppskattas av de flesta då det innehåller småbitar i en läcker sås. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för vuxna hundar över 10 år mellan 11 och 25 kg.
 • Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog (12 x 195 g)

  Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog (12 x 195 g)
  Egenskaper Gluco Modulation En blandning av spannmål med lågt glykemiskt index (majs) minskar risken för hyperglykemi efter måltid. Low Starch Ett lågt innehåll av stärkelse minskar risken för hyperglykemi (högt blodsocker) efter måltid. Användning Våtfoder för hundar med diabetes. Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Canagan Puppy Feast Kyckling & Nöt (6 x 400 g)

  Canagan Puppy Feast Kyckling & Nöt (6 x 400 g)
  Egenskaper Canagan Puppy Feast Kyckling & Nöt är optimalt för dig som vill ge din hundvalp variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose valpens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundvalpar.
 • Majstor Kalkon & Ris Våtfoder (6 x 400 gram)

  Majstor Kalkon & Ris Våtfoder (6 x 400 gram)
  Egenskaper Majstor Kalkon & Ris Våtfoder innehåller endast en animalisk råvara, 65% kalkon, där en skonsam tillverkningsprocess säkerställer att alla viktiga och väsentliga vitaminer, mineraler och näringsämnen är bevarade i fodret. Innehåller dessutom lättsmält brunt ris med havre, solrosolja och havsalger för att se till att din hund får sitt energibehov tillgodosett för en aktiv vardag. Lågallergent och helt fritt från konserveringsmedel samt färgtillsatser och smakämnen, samt fritt från vete, ägg, mjölk, soja, gris och nötkött. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar
 • Royal Canin Medium Puppy Våtfoder (10 x 140g)

  Royal Canin Medium Puppy Våtfoder (10 x 140g)
  Egenskaper Fodret har en överlägsen matsmältningstolerans och bidrar fodret till utvecklingen av skelettet hos valpar av medelstora raser genom anpassat innehåll av kalcium och fosfor. Fodret kommer uppskattas av de flesta valpar tack vara de små bitarna i en läcker sås. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för valpar mellan 2 och 10 månader med en vuxenvikt mellan 11 och 25 kg.
 • Science Plan Puppy Våtfoder med Kyckling (12 x 370 g)

  Science Plan Puppy Våtfoder med Kyckling (12 x 370 g)
  Egenskaper Med len & mjuk konsistens och kycklingsmak är HILL'S SCIENCE PLAN Puppy ett foder din valp sannolikt kommer älska. Med en fantastisk balans av smak och näring ger fodret din valp rätt mängd energi för att utvecklas med bästa förutsättningarna i det kommande livet. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.
 • Royal Canin Mini Ageing 12+ Våtfoder (12 x 85 g)

  Royal Canin Mini Ageing 12+ Våtfoder (12 x 85 g)
  Egenskaper Royal Canin Mini Ageing +12 innehåller utvalda näringsämnen som ger stöd genom åldersprocessen. Vidare stödjer fodret njurarnas hälsa hos äldre hundar tack vare en anpassad nivå av fosfor. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för små vuxna hundar äldre än 12 år mellan 1 och 10 kg.
 • Doggy Professional Skonsam Våtfoder (16 x 370g)

  Doggy Professional Skonsam Våtfoder (16 x 370g)
  Egenskaper Doggy Professional Skonsam Våtfoder är kärleksfullt tillagat i Vårgårda i Sverige med naturliga råvaror, främst från svenska gårdar. Maten är rik på animaliska proteiner och utan tillsatt socker. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Yarrah Organic Dog Chicken Chunks (6-x-820-g)

  Yarrah Organic Dog Chicken Chunks (6-x-820-g)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Chicken Chunks innehåller möra bitar av kyckling i en läcker sås. Receptet innehåller nässlor som renar blodet och bidrar till friska njurar. Tolater är även tillsatta som en bra källa till vitaminer, kalium, magnesium, fosfor samt lykopen som främjar ett start immunförsvar. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett ekologiskt våtfoder för alla hundar.
 • Canagan Chicken & Wild Boar Casserole (6 x 400 g)

  Canagan Chicken & Wild Boar Casserole (6 x 400 g)
  Egenskaper Canagan Chicken & Wild Boar Casserole är optimalt för dig som vill ge din hund variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose hundens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hund.
 • Brit Premium Köttkorvar Kyckling & Vit Fisk (12 x 800 g)

  Brit Premium Köttkorvar Kyckling & Vit Fisk (12 x 800 g)
  Egenskaper Köttkorvarna är en populär produkt som uppskattas av den kräsnaste hund. Korvarna är lättuggade och passar hundar med dåliga tänder samt kan ges till hundar som dricker dåligt då våtfoder innehåller mera vätska än torrfoder. Kan antingen ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Utfodring Se tabell för fodergiva. Användning Våtfoder för hundar med högt köttinnehåll
 • Nutrima Vital Adult Kyckling, Kalkon & Lamm 6 x 150 g (6 x 150 g)

  Nutrima Vital Adult Kyckling, Kalkon & Lamm 6 x 150 g (6 x 150 g)
  Egenskaper Nutrima Vital Adult är ett våtfoder för vuxna och äldre hundar. Fodret innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom laxolja, grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för vuxna och äldre hundar.
 • Bozita Kalkon, Bitar i Gelé (16 x 370 g)

  Bozita Kalkon, Bitar i Gelé (16 x 370 g)
  Egenskaper Kalkonens fylliga smak gör detta foder till en favorit bland hundarna. Fodret är tillagat av naturliga ingredienser utan vete, socker, soja eller färgämnen. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Se tabell för fodergiva till höger för vägledande utfodring. Användning Våtfoder för hundar
 • Doggy Professional Extra Våtfoder (16 x 370g)

  Doggy Professional Extra Våtfoder (16 x 370g)
  Egenskaper Doggy Professional Extra Våtfoder är kärleksfullt tillagat i Vårgårda i Sverige med naturliga råvaror, främst från svenska gårdar. Maten är rik på animaliska proteiner och utan tillsatt socker. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Wet (12 x 85 g)

  Royal Canin Yorkshire Terrier Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Yorkshireterrier Wet är ett smakrikt våtfoder anpassat efter rasens behov, passar äldre och vuxna hundar över 10 månader. Fodret innehåller näringsämnen som ska hålla hundens päls frisk och glansig. Den hälsosamma sammansättningen bidrar även till en god mag- och tarmhälsa. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Våtfoder till yorkshireterrier.
 • Science Plan Adult våtfoder med Nötkött (12 x 370 g)

  Science Plan Adult våtfoder med Nötkött (12 x 370 g)
  EgenskaperMed en mjuk och len konsistens lär din fyrbente vän älska nötköttsmaken hos HILL'S SCIENCE PLAN Adult. Med en perfekt balans av smak och näring för din stöder detta foder rätt kroppsvikt hos vuxna hundar mellan 1 och 6 år samt ger dem rätt mängd energi.UtfordringVänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.Pengarna Tillbaka GarantiHill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.  
 • Majstor Holistic Lamm Våtfoder (6 x 400 g)

  Majstor Holistic Lamm Våtfoder (6 x 400 g)
  Egenskaper Innehåller endast en animalisk råvara, 65% lamm, där en skonsam tillverkningsprocess säkerställer att alla viktiga och väsentliga vitaminer, mineraler och näringsämnen är bevarade i fodret. Innehåller dessutom lättsmält brunt ris med havre, solrosolja och havsalger för att se till att din hund får sitt energibehov tillgodosett för en aktiv vardag. Lågallergent och helt fritt från konserveringsmedel samt färgtillsatser och smakämnen, samt fritt från vete, ägg, mjölk, soja, gris och nötkött. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen
 • Canagan Shepherds Pie (6 x 400 g)

  Canagan Shepherds Pie (6 x 400 g)
  Egenskaper Canagan Shepherds Pie är optimalt för dig som vill ge din hund variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose hundens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hund.
 • Purenatural Puppy Chicken With Rice (8 x 150 g)

  Purenatural Puppy Chicken With Rice (8 x 150 g)
  Egenskaper Purenatural Puppy Chicken With Rice kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din valp, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundvalp.
 • Nutrima Health Skin+ Anka, Vilt & Hjort 6 x 150 g (6 x 150 g)

  Nutrima Health Skin+ Anka, Vilt & Hjort 6 x 150 g (6 x 150 g)
  Egenskaper Nutrima Health Skin + är ett högkvalitativt våtfoder för hundar med känslig hud eller krävande päls. Fodret innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom laxolja, grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. När hunden mår bra av sitt foder återspeglas det i en glad och aktiv hund med päls som strålar. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar.
 • Yarrah Organic Dog Turkey Paté Grain Free (12 x 150 g)

  Yarrah Organic Dog Turkey Paté Grain Free (12 x 150 g)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Turkey Paté Grain Free innehåller alger som bidrar till en fin hud och päls samt innehåller vitaminer, mineraler och aminosyror. Fisken i fodret kommer från ett MSC-certifierat fiske. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett spannmålsfritt våtfoder för alla hundar.
 • Canagan Turkey & Duck Dinner (6 x 400 g)

  Canagan Turkey & Duck Dinner (6 x 400 g)
  Egenskaper Canagan Turkey & Duck Dinner är optimalt för dig som vill ge din hund variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose hundens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hund.
 • Brit Premium Köttkorvar Kalkon & Ärtor (12 x 800 g)

  Brit Premium Köttkorvar Kalkon & Ärtor (12 x 800 g)
  Egenskaper Köttkorvarna är en populär produkt som uppskattas av den kräsnaste hund. Korvarna är lättuggade och passar hundar med dåliga tänder samt kan ges till hundar som dricker dåligt då våtfoder innehåller mera vätska än torrfoder. Kan antingen ges som komplement till torrfoder eller som helfoder. Utfodring Se tabell för fodergiva. Användning Våtfoder för hundar med högt köttinnehåll
 • Purenatural Dog Adult Lamb (8 x 150 g)

  Purenatural Dog Adult Lamb (8 x 150 g)
  Egenskaper Purenatural Dog Adult Lamb kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hund.
 • Canagan Chicken Hotpot (6 x 400 g)

  Canagan Chicken Hotpot (6 x 400 g)
  Egenskaper Canagan Chicken Hotpot är optimalt för dig som vill ge din hund variation i utfodringen, genom att ge det som komplement till torrfoder. Det går även givetvis att ges som en komplett måltid. Våtfoder är också ett perfekt komplement för att tillgodose hundens vätskebehov och är dessutom extra smaskigt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hund.
 • Yarrah Organic Dog Pork Paté (12 x 400 g)

  Yarrah Organic Dog Pork Paté (12 x 400 g)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Pork Paté har ett högt proteininnehåll, lågt kolhydratinnehåll och helt fritt från tillsatt socker. Då fodret endast innehåller protein från en animalisk källa lämpar sig fodret till allergiska hundar. Fodret innehåller dessutom bra källor till vitaminer, mineraler, aminosyror och andra komponenter som är bra för hundens välmående. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett organiskt och spannmålsfritt våtfoder för alla hundar.
 • Royal Canin Tax/Dachshund Wet (12 x 85 g)

  Royal Canin Tax/Dachshund Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Dachshund Wet innehåller näringsämnen som främjar taxens ben och ledhälsa och ämnen som bebehåller taxens muskeltonus. Aptitstimulerande ämnen främjar en god aptit hos din tax. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration Användning Våtfoder till den vuxna taxen över 10 månader.
 • Bozita Ren, Bitar i Gelé (16 x 370 g)

  Bozita Ren, Bitar i Gelé (16 x 370 g)
  Egenskaper Bozita Ren, Bitar i Gelé ger en fyllig smak av vilt, och ren är både magert och mört. Fodret är tillagat av naturliga ingredienser utan vete, socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Se tabell för fodergiva till höger för vägledande utfodring. Användning Våtfoder för hundar
 • Specific™ COW-HY Allergen Management Våtfoder (6 x 300 g)

  Specific™ COW-HY Allergen Management Våtfoder (6 x 300 g)
  EgenskaperSpecific™ COW-HY Allergen Management Våtfoder innehåller hydrolyserat laxprotein med en molekylvikt på < 3000 Dalton, som har en hög smältbarhet och en låg allergiframkallande potential. Veterinärfodret innehåller även höga halter av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA från fiskolja samt omega-6 fettsyran GLA från gurkörtsolja. Dessa fettsyror kan påverka immunförsvaret genom att förändra produktionen av eicosanoider. Fodret är optimalt för hundar med atopi p g a de höga halterna av EPA och DHA som ökar produktionen av de ”goda”, d v s mindre inflammatoriska, eicosanoiderna och därmed dämpas den hyperreaktiva inflammatoriska reaktionen i huden. Fodret innehåller även Psyllium Husk som är en löslig, gelbildande fiber som absorberar flera gånger sin vikt i vätska och har en gynnsam effekt på regleringen av aktiviteten i mag och tarmkanalen.InfoNotera att det tar tid innan tillräckliga mängder av de befintliga fettsyrorna i cellmembranen ersätts. Därför kan det ta upp till 12 veckor innan fodrets fulla effekt observeras. Normalt kan en förbättring av hundens tillstånd observeras efter 6-8 veckor bla i form av en friskare och glansigare päls. För att undvika symptomen vid foderallergi/ foderintolerans är det av yttersta vikt att inga födoämnen förutom det hypoallergena fodret ges.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Royal Canin Maxi Puppy Våtfoder (10 x 140g)

  Royal Canin Maxi Puppy Våtfoder (10 x 140g)
  Egenskaper Fodret har en överlägsen matsmältningstolerans och främjar även valpens naturliga försvar genom en patenterad blandning av kraftfulla antioxidanter och mannan-oligosackarider. Vidare bidrar fodret till utvecklingen av skelettet hos valpar av stora raser genom anpassat innehåll av kalcium och fosfor. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Foder för valpar mellan 2 och 15 månader med en vuxenvikt mellan 26 och 44 kg.
 • Bozita Ren, Paté (12 x 625 g)

  Bozita Ren, Paté (12 x 625 g)
  Egenskaper Bozita Ren, Paté är ett svensktillverkat, välsmakande helfoder med en stor andel svenska råvaror. 14 % renkött och det är tillagat utan socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar
 • Science Plan Adult Våtfoder med Kalkon (12 x 370 g)

  Science Plan Adult Våtfoder med Kalkon (12 x 370 g)
  Egenskaper Med en mjuk och len konsistens lär din fyrbente vän älska kalkonsmaken hos HILL'S SCIENCE PLAN Adult. Med en perfekt balans av smak och näring för din stöder detta foder rätt kroppsvikt hos vuxna hundar mellan 1 och 6 år samt ger dem rätt mängd energi. Utfordring Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din hunds optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din hunds nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök. Pengarna Tillbaka Garanti Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's. Produktfilm
 • Pacific Stream Våtfoder (12 x 375 g)

  Pacific Stream Våtfoder (12 x 375 g)
  Egenskaper Pacific Stream innehåller fisk och potatis som ger mycket lättsmält energi för din känsliga hund, och en smakupplevelse som inget annat. Pacific Stream är kompletterat med frukt och grönsaker, färsk lax och potatis. Denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Nutrima Health Digestion Lamm, Hjort & Anka 6 x 150 g (6 x 150 g)

  Nutrima Health Digestion Lamm, Hjort & Anka 6 x 150 g (6 x 150 g)
  Egenskaper Nutrima Health Digestion är ett våtfoder för känsliga hundar och hundar som lider av fodermedelsallergier. Fodret har hög smaklighet och innehåller endast kött, buljong och funktionella ingredienser såsom grönsaker, bär, örter och MOS och FOS för att främja din hunds välbefinnande från insidan och ut. När hunden mår bra i magen har man en glad och aktiv hund som utstrålar krafit och välmående. Innehåller inga onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar.
 • Bozita Lamm, Paté (12 x 625 g)

  Bozita Lamm, Paté (12 x 625 g)
  Egenskaper Bozita Lamm, Paté är ett svensktillverkat, välsmakande helfoder med en stor andel svenska råvaror. 14 % lamm och det är tillagat utan socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar
 • Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog (12 x 410 g)

  Veterinary Diets Diabetic Special Low Carbohydrate Wet Dog (12 x 410 g)
  Egenskaper Gluco Modulation En blandning av spannmål med lågt glykemiskt index (majs) minskar risken för hyperglykemi efter måltid. Low Starch Ett lågt innehåll av stärkelse minskar risken för hyperglykemi (högt blodsocker) efter måltid. Användning Våtfoder för hundar med diabetes. Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Bozita Lax, Bitar i Gelé (16 x 370 g)

  Bozita Lax, Bitar i Gelé (16 x 370 g)
  Egenskaper Laxen är känd för sin goda smak och med bra fetter som ger fodret en känsla av nordisk friskhet. Fodret är tillagat av naturliga ingredienser utan vete, socker, soja eller färgämnen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Se tabell för fodergiva till höger för vägledande utfodring. Användning Våtfoder för hundar
 • Purenatural Adult Calf & Duck (8 x 300 g)

  Purenatural Adult Calf & Duck (8 x 300 g)
  Egenskaper Purenatural Adult Calf & Duck kan ges som det är, eller blanda med torrfoder. Det har ett högt köttinnehåll som gör det extra lockande för din hund, det ger dessutom fodret en hög smältbarhet. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Våtfoder för hundar.
 • Yarrah Organic Dog MultiPack Paté Grain Free (6 x 150 g)

  Yarrah Organic Dog MultiPack Paté Grain Free (6 x 150 g)
  Egenskaper Yarrah Dog Organic MultiPack Paté Grain Free är uppskattat av hunden som gillar variation, här får du tre olika smaker att variera mellan. Multipacket innehåller 2 x 150 g Kalkonpaté med aloe vera som har läkande egenskaper. 2 x 150 g Kycklingpaté med tång som stärker hundens immunförsvar och sköldkörtel. 2 x 150 g Nötpaté med spirulina som stärker immunförsvaret. Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett organiskt spannmålsfritt våtfoder med tre olika smaker för alla hundar.
 • True Instinct HighMeat Dog Salmon (8 x 150g)

  True Instinct HighMeat Dog Salmon (8 x 150g)
  EgenskaperTrue Instinct HighMeat Dog Salmon är ett spannmålsfritt våtfoder med helt naturliga ingredienser. Fodret innehåller strimlade filébitar tillsammans med grönsaker och örter , för att efterlikna det din hund skulle äta i det vilda. Den höga kötthalten av god kvalitet ger din hund långvarig energi och lockar även den mest kräsna hunden att äta. Med fisk och tillsatt fiskolja för omega 3 och 6. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Spannmålsfritt foder. Naturligt låg kolhydrathalt. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen.
 • Royal Canin Chihuahua Wet (12 x 85 g)

  Royal Canin Chihuahua Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Ett våtfoder framtaget för att passa chihuahuans behov. Innehåller näringsämnen som bidrar till att hålla pälsen och huden frisk och blank. Smakerna stimulerar aptiteten vilket gynnar även den kräsna hunden. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration. Användning Våtfoder för den vuxna Chihuahuan.
ilead