Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Möss

Katter älskar att jaga möss. Det är något som triggar igång deras instinkt när en mus springer över golvet. Det är precis av den anledningen som det finns kattleksaker som ser ut som möss.

Med en batteridriven mus kan det bli extra rolig lek då musen dessutom rör sig. Din katt får verkligen leka runt och jaga möss vilket aktiverar många sinnen hos katten.

Populärt inom möss

Fler tips på möss

 • Running Mouse Plush Hunting Instinct Gray 5,5 cm

  Running Mouse Plush Hunting Instinct Gray 5,5 cm
  Batteridriven plyschmus för katter som ”springer” runt på golvet tills den blir fångad. Kattleksaken stimulerar kattens jaktinstinkt. Trixie Running Mouse Plush hunting instinct.
 • Aumüller ullfiltboll - Ullfiltboll

  Aumüller ullfiltboll - Ullfiltboll
  Ofta är det de enkla leksakerna som passar bäst för katter. Den naturliga kulan av ullfilt från Aumüller är en sådan leksak. Tack vare att den är rund är det skoj att skjutsa iväg den och se den rulla över golvet, den kan fångas igen och slickas av. Lekkulan är noggrant tillverkat för hand och övertygar med sin höga kvalitet. Kattleksaken är utrustad med ett lock av filt som du kan ta ut för att fylla kulan med kattmynta. På så sätt blir den ännu mer intressant för din katt! Med en diameter på 7 cm har kulan den perfekta storleken för att hålla fast, klösa och leka med. Den naturliga ullfiltkulan från Aumüller finns i olika vackra pastellnyanser, men du kan inte själv välja färg. Aumüller ullfiltboll av naturlig ull i korthet: Kulformad kattleksak av ull Perfekt att kombinera med färsk kattmynta från Aumüller (säljs separat) Filtapp för påfyllning: kulan kan fyllas med kattmynta för att göra leksaken ännu mer intressant Snygg design: behagliga pastelltoner, helt rund form som känns skön att ta på Handgjord: noggrann och högkvalitativ tillverkning Idealisk storlek: perfekt för att fånga, hålla fast, rulla runt och slicka Färg: grå, rosa, syrén, mynta – färg kan inte väljas fritt! Material: kula: 100 % ullfilt tapp: ullfilt med metallplattor för övertäckning Mått: ca Ø 7 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när den använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. Aumüller färsk kattmynta i korthet: Färsk, torkad kattmynta Särskild effekt: kan ha en stimulerande effekt på katter Hållbart material: naturlig, förnybar resurs Från tysk odling: högkvalitativt, testat och particertifierat I en stängningsbar zip-påse: för optimal förvaring, skyddar mot fukt 100 % kattmynta: utan tillsatser Innehåll: 10 g
 • Little&Bigger Wool Mus (Grå)

  Little&Bigger Wool Mus (Grå)
  Egenskaper En söt liten leksaksmus som är gjord i ull, fylld med kattmynta och prasslande material som gör leksaken mycket intressant för katten. Att jaga är ett naturligt beteende hos katten. Tack vare de olika texturerna blir denna jakten med verklighetstrogen och på så vis får katten använda sin jaktinstinkt. Kom ihåg att alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker. Finns i två färger. Användning Leksaksmus innehållande kattmynta och prasslande material
 • Kattleksak Plysch Mus Knaster

  Kattleksak Plysch Mus Knaster
 • kattleksak möss natur 2 pack

  kattleksak möss natur 2 pack
 • Kattleksak Blix Mus glitter, Rosa

  Kattleksak Blix Mus glitter, Rosa
 • Kattleksak Mus med prasselljud och fjädrar, Vit

  Kattleksak Mus med prasselljud och fjädrar, Vit
 • Kattleksak Knubbiga Musen - Gul mus

  Kattleksak Knubbiga Musen - Gul mus
  Från välkända Yeowww! kommer denna knubbiga mus med kattmynta som din katt kommer älska att leka med. Fylld med ekologisk kattmynta och yttermaterial av stark bomull. Ge katten en mus, och det kommer inte ta lång tid innan din katt kommer reagera på
 • Little&Bigger GizmoCat Springande Mus

  Little&Bigger GizmoCat Springande Mus
  Little&Bigger GizmoCat Springande MusDet här är en leksaksmus som kan dras upp så att den kan åka omkring av sig själv på golvet. Katter är kända för att tycka om att jaga sånt som rör sig på golvet, därför tror vi verkligen att din kisse kommer att älska att busa med den här leksaken!Storlek:6 cm långKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Kattleksak Sisalmöss med fjäder, Blå

  Kattleksak Sisalmöss med fjäder, Blå
 • KATTLEKSAK MULTO MUS, Rosa

  KATTLEKSAK MULTO MUS, Rosa
 • Kattleksak Rizzo Rund mus, Vit

  Kattleksak Rizzo Rund mus, Vit
 • Kattleksak Mickey med pip och bjällra, Gul

  Kattleksak Mickey med pip och bjällra, Gul
 • Dogman Leksak Frottémus + Boll Blå/vit

  Dogman Leksak Frottémus + Boll Blå/vit
 • Kattleksak Canvas mus med kattmynta

  Kattleksak Canvas mus med kattmynta
 • Kattleksaker Meowee Mouse 3-pack

  Kattleksaker Meowee Mouse 3-pack
 • Little&Bigger Mus med Fjädrar

  Little&Bigger Mus med Fjädrar
  Little&Bigger Mus med Fjädrar - Rolig leksaksmus!  Det här är en rolig liten mus med fjädersvans. Kattleksaken passar perfekt för bus och lek tillsammans med din katt! Storlek: 5 cm Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.   
 • Kattleksak Pritax mus i plysch med kattmynta

  Kattleksak Pritax mus i plysch med kattmynta
 • Karlie 3 möss sjögräs natur - 3-pack set

  Karlie 3 möss sjögräs natur - 3-pack set
  Rolig lek i praktisk förpackning med tre stycken: Karlie kattleksak tre möss sjögräs natur ger omväxlande lekglädje – även i hushåll med flera katter. Du får tre söta leksaksmöss på en och samma gång, som tack vare sin bytesliknande form väcker jaktinstinkten hos din gosiga tiger. Mössen är flätade i naturligt sjögräs, vilket ger en spännande känsla och en intressant doft. Som svans används äkta fjädrar. De vippar roligt vid lek och uppmuntrar till ännu mer bus. Tack vare att de är så små och väger så lite är det mycket lätt att bära runt på och kasta sjögräsmössen som ingår i Karlie leksakssetet för katter. Karlie kattleksak tre möss sjögräs natur i korthet: Kattleksak i praktiskt trepack Hållbara material: av flätat naturligt havsgräs, ger en spännande doft Med riktiga fjädrar: vippar roligt vid lek, väcker jaktinstinkten hos katter Form som liknar ett byte: formad som en mus vilket tilltalar katter, perfekt storlek för att kasta och bära runt på I tre olika färger: ger garanterat omväxling, lämplig för hushåll med flera katter Färg: natur Material: mus: sjögräs svans: äkta fjäder Mått: mått totalt: ca L 13 x B 2,5 x H 2,5 cm mus: ca L 5 x B 2,5 x H 2,5 cm fjäder: L 8 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig.
 • CT GRISO LONG MOUSE

  CT GRISO LONG MOUSE
 • Kattleksak Tjocka Knastermusen Beige/Vit

  Kattleksak Tjocka Knastermusen Beige/Vit
 • Little&Bigger Flat Mus (Beige)

  Little&Bigger Flat Mus (Beige)
  Låt jakten börja!Att jaga är ett naturligt beteende för alla katter. Little & Bigger leksaksmöss är fyllda med kattmynta och prasslande material, vilket gör leken extra rolig. De olika texturerna gör jakten verklighetstrogen, och stimulerar din katts jaktbehov. Storlek: 8x3x20 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Kattleksak Twice as Nice Mice Brun

  Kattleksak Twice as Nice Mice Brun
 • Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med Kattmynta

  Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med Kattmynta
  Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med KattmyntaDen här leksaksmusen tror vi kommer bli en riktig succé för din kisse! Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med Kattmynta är liten nog för att få plats i kattens mun, den innehåller spännande kattmynta OCH den piper! Hur kul!?Leksaksmusen är designad för att likna en riktig mus och på så sätt stimulera din katts naturliga instinkter. Musen är bara 3,8 cm stor och detta är för att katten ska kunna bära runt den i munnen, precis som den hade gjort med en riktig mus. Inuti musen sitter kattmynta som lockar kissen extra mycket till att leka, busa och jaga!När katten slår till musen med tassen så piper den till. Musen piper i ca 1 sekund för att sedan bli tyst tills katten slår till den igen.Vi tror helt klart att denna söta lilla leksaksmus kommer bli en storfavorit där hemma!Storlek:3,8 x 3,8 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Plush mouse with sound Gray 15 cm

  Plush mouse with sound Gray 15 cm
  Rolig kattleksak i plysch formad som en mus. Kattleksaken har ett pipljud som stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt. Trixie Cat Toy Plush Mouse With Sound
 • Kattleksak Polkamus med kattmynta, Grön

  Kattleksak Polkamus med kattmynta, Grön
 • Kattleksak möss i 2 pack 81648

  Kattleksak möss i 2 pack 81648
 • Pawise Mouse Tumbler Aktiveringsleksak

  Pawise Mouse Tumbler Aktiveringsleksak
  Pawise Mouse Tumbler AktiveringsleksakInuti denna söta, rosa musen kan du gömma kattgodis eller torrfoder, för att sedan låta din katt rulla, slå på och undersöka leksaken för att få ut alla bitarna.En aktiveringsleksak såsom denna ger katten en lugn stund av aktivering och stimulans. Den får använda både hjärna, nos och tassar för att komma åt alla godbitar.Pawise Mouse Tumbler Aktiveringsleksak är slittålig, och har en riktigt gullig design!Storlek:9 cm hög, 5,5 cm bred på tjockaste ställetKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • Kattleksak Skrammelmus

  Kattleksak Skrammelmus
 • Kattleksak Canvas Möss

  Kattleksak Canvas Möss
 • Kattleksak Möss brun grå 4Pack

  Kattleksak Möss brun grå 4Pack
 • Pawise Simple Cat Mus med Ljud

  Pawise Simple Cat Mus med Ljud
 • Kattleksak Wibbly Wobbly Lila

  Kattleksak Wibbly Wobbly Lila
 • Kattleksak Pink Mice with Catnip 90307

  Kattleksak Pink Mice with Catnip 90307
 • Kattleksak Blix Mus glitter, Grön

  Kattleksak Blix Mus glitter, Grön
 • Kattleksak Mice Of Wool, Rosa

  Kattleksak Mice Of Wool, Rosa
 • Kattleksak Mus med prasselljud och fjädrar, Beige

  Kattleksak Mus med prasselljud och fjädrar, Beige
 • Karlie Sisal Play Ball - 1 st

  Karlie Sisal Play Ball - 1 st
  Dessa fina bollar har ett spännande inre! Karlie Sisal Play Ball är inte bara robust, den har också roliga fladdrande fjädrar gömda inuti. Din katt kan försöka greppa dem genom öppningarna med tassen. Sisalbollen är särskilt lätt att greppa för katten och vårdar samtidigt klorna när katten leker. Den animerande doften av kattmynta lockar fram leklusten. Karlie Sisal Play Ball i överblick: Rolig boll för katter Tillverkad av robust sisal: vårdar klorna, lätt för katten att greppa Färgglada fjädrar: fladdrar roligt när katten leker, den kan försöka greppa dem med tassen genom öppningarna Kattmyntadoft: särskilt stimulerande, animerar katter att sysselsätta sig Främjar lekinstinkten Finns i två färger Färg: rosa / beige eller lila / beige (kan inte väljas fritt) Material: sisal / fjädrar Storlek: Ø 11 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Kattleksaker 6 små möss

  Kattleksaker 6 små möss
 • Kattleksak Platt plyschmus med ring av trä i tungan

  Kattleksak Platt plyschmus med ring av trä i tungan
 • Kattleksak Jolly yellow ball mouse

  Kattleksak Jolly yellow ball mouse
 • Mus i Gallerboll - Gallerboll med mus

  Mus i Gallerboll - Gallerboll med mus
  Denna leksak till katter är formad som en gallerboll med en liten mus inuti. Så både bollen och musen kommer fara runt när katten ska fånga dem. Katten kommer även göra allt den kan för att fånga musen genom gallret, vilket inte är den lättaste saken
 • Kattleksak Tygmus XXL

  Kattleksak Tygmus XXL
 • CLASSIC COMFORT HUSMUS, Beige

  CLASSIC COMFORT HUSMUS, Beige
 • Kattleksak Long Tail Mice, Rosa

  Kattleksak Long Tail Mice, Rosa
 • Kattleksak Natural kattmynta-boll - 1 st

  Kattleksak Natural kattmynta-boll - 1 st
  Denna mycket speciella boll får inte fattas i något katthushåll. Bollen Natural består till 100 % av kattmynta (Catnip), så din katt kan slicka och knapra på den utan fara för hälsan. Den angenäma och intensiva doften av kattmynta verkar stimulerande på din katt och animerar katten att leka med och springa efter bollen. Det spelar ingen roll om ni leker tillsammans eller om katten sysselsätter sig själv med bollen - den naturliga kattmynta-bollen Natural kommer att sprida mycket glädje. Kattleksak Natural kattmynta-boll i korthet: Färg: brun Mått: ca Ø 4,5 cm Vikt: ca 30 g 100 % naturligt innehåll: Kattmynta (Catnip) Tapiokastärkelse (bindemedel) Lång livslängd Stimulerande Är ätliga Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du inte låta din katt leka med den utan uppsikt. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att undvika att ditt djur skadas.
 • Kattleksak Mickey med pip och bjällra, Orange

  Kattleksak Mickey med pip och bjällra, Orange
 • Cosma ullbollar kattleksak - 2 st

  Cosma ullbollar kattleksak - 2 st
  Coma pure Love: ullbollarna från Cosma är ett utmärkt val för anspråksfulla katter. De består av 100 % naturligt material, är tåliga och har en lång livslängd. Leksaksbollarna är tillverkade av äkta, filtad ull. Det behagliga materialet är mycket lätt och ullbollarna orsakar inga störande ljud när katten leker. Samtidigt är de robusta och roliga att leka med. Cosma ullbollar i trendigt svart och grått är särskilt utformade för katter. Tack vare den uppruggade ytan och optimala storleken på bollarna är de enkla att greppa med klorna. Materialet är också skonsamt mot kattens tänder. Av bästa kvalitet, som alla Cosmas produkter. Skäm bort din katt med mycket kärlek och Cosma! Cosma Ullbollar att leka med i överblick: Högkvalitativa bollar för katter 100 % naturligt material: av äkta, filtad ull Särskilt enkla att greppa med kattklor (uppruggad yta) Extremt lätta och tysta: ljudlösa lekar Särskilt robusta och hållbara Skonar tänderna Färg: grå svart Material: 100 % ull Mått: Ø 5,5 cm Andra trendiga och praktiska tillbehör från Cosma hittar du här: Cosma kattsäng Cosma kattgrotta Cosma klösmöbel Cosma dubbelskål Cosma silikonunderlägg Cosma burklock Hänvisning: Du bör alltid ha din katt under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.
 • Kater Kasimir pälsboll - 1 st

  Kater Kasimir pälsboll - 1 st
  Ring, bjällra, ring! I detta fallet gärna året runt: Kater Kasimirs pälsboll, som är utrustad med en bjällra från Europas sista klockfabrik i Tyskland, är något speciellt! Oavsett om det handlar om att kasta och fånga, rulla runt eller bita på den – den här lekbollen är en riktig populär och vi avslöjar hemligheten bakom: Kärnan av portugisisk naturkork är omsorgsfullt tillverkad för hand och täckt med äkta fårskinn – och katter älskar doften av animaliska produkter. Tillsammans med det vackra ljudet kommer denna leksak garanterat att få ditt lilla husdjur att vilja leka länge! Kater Kasimir pälsboll i korthet: Fluffig lekboll för katter Naturliga material: av portugisisk naturkork, täckt med äkta fårskinn, katter älskar doften Rullar och låter så härligt: pinglande ljud lockar till att leka, kasta, fånga och gnaga Bjällra: från Europas sista klockfabrik som finns i Tyskland Tillverkad och förpackat för hand Färg: vit och brons Material: naturkork, fårskinn, tennbrons Mått: ca Ø 19 cm Observera: Som med alla andra produkter bör du ha uppsikt över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. Notera att pälsen är en naturprodukt. Det gör att varje leksak är unik och måtten kan variera.
 • Trixie plyschmus med kattmynta - 1 st

  Trixie plyschmus med kattmynta - 1 st
  Denna långa leksaksmus av plysch är fylld med väldoftande kattmynta som sporrar katten att leka. Kattmynta är en animerande ört som är mycket omtyckt av katter. Total längd ca 12 cm, musens kropp ca 7 cm. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha katten under uppsyn när den leker. Kontrollera produkten och byt ut den om den är trasig för att undvika att din katt eventuellt skadar sig.
 • Plush Mouse Mix 12 cm

  Plush Mouse Mix 12 cm
  Lurvig kattleksak i form av en verklighetstrogen mus med plyschpäls. Naturtrogen plyschleksak med spännande ljud som lockar katten till naturliga jaktlekar. Flamingo Plush Mouse with voice långhårig plyschmus med triggande ljud passar för kattungar, vuxna & äldre katter.