Följ oss Följ oss på Facebook Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo

PetVillage.se

Kattleksaker

Katter behöver aktiveras och stimuleras. Ditt liv tillsammans med din katt blir också berikat om du leker med den ofta. Kattungar är leksamma av sig och de allra flesta leker automatiskt med katterna när de är små. Men glöm inte bort att även en lite äldre katt behöver stimulans och lekfullhet.

För att hjälpa dig och inspirera till mer kattlekar har vi här samlat ihop olika kattleksaker från de största tillverkarna. Botanisera runt och se om du hittar något spännande. Vill du sen köpa det klickar du dig vidare på köp-knappen och kommer direkt till produktsidan hos den e-handlare som säljer kattleksaken online.

Kategorier: Bollar | Kattvippor | Kattmynta | Tygleksaker | Möss

Populärt inom kattleksaker

 • Trixie noppbollar för katter - 4 st

  Trixie noppbollar för katter - 4 st
  De färgglada bollarna från Trixie är helt oförutsägbara och håller även de snabbaste katter sysselsatta! De rullar nyckfullt kors och tvärs - här måste din katt vara vaksam och alltid på språng för att hänga med i svängarna! Bollarna väcker kattens jaktinstinkter och ger den motion. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt husdjur under uppsikt när det leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den när om den är trasig eller en bit fattas, för att undvika att din katt skadar sig.
 • Kattspö 3in1 XXL - 1 st

  Kattspö 3in1 XXL - 1 st
  Väck din katts naturliga instinkter och tillfredsställ dennes jaktlust! Med kattspöet 3in1 XXL går det lekande lätt att tillgodose kattens naturliga behov att jaga. Det extra långa spöet, med tre utbytbara fjäderhängen, har en större radie än vanliga kattspön. Fjäderbuskarna flyger olika genom luften och kan enkelt bytas ut. Du kommer att bli förvånad över hur kul katten (och du) har med spöet 3in1 XXL! Kattspö 3in1 XXL i överblick: Kattleksak med tre olika fjäderhängen En extra lång stav med en större radie, bekväm att använda Tillfredsställer kattens jaktinstinkter Tre olika hängen av äkta fjädrar Utbytbara hängen, enkla att växla XXL stav, pluggas ihop Färg: Stav och snöre: svart Fjädrar: olika färger Material: Stav: plast Fjädrar: äkta fjädrar Mått: Total längd ca 200 cm Stav ca 95 cm Snöre ca 85 cm Hängen ca L 20 cm Hänvisning: Oavsett leksak bör katten alltid vara under uppsikt när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller om det fattas delar.
 • Kattspö fjäderboa - 1 st

  Kattspö fjäderboa - 1 st
  Sensationellt kul med den hängande, retfulla fjäderboan. Med den här animerande leksaken finjusteras din katts instinkter och koncentration på ett lekfullt sätt: Vad roligt att jaga fjäderboan med höga skutt i luften eller lura på den, för att - i rätta ögonblicket - attackera ur bakhållet med ett långt hopp, hålla fast den med klorna och aldrig ge ifrån sig den igen! Kattspöet i överblick: Färg: grön Fjäderboa av äkta fjädrar Med en hållbar plaststav Mått: Total längd: ca 125 cm Stav: L 46 cm Nylonband: ca 55 cm Fjäderboans längd: ca 27 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt husdjur i närheten när det leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller när en bit fattas, för att undvika att din katt eventuellt gör sig illa.
 • Crinkle Dancer kattvippa - ca 70 cm

  Crinkle Dancer kattvippa - ca 70 cm
  Denna kattvippa av toppkvalitet kommer att roa dig och din hustiger länge! Genom att vifta med Crinkle Dancer fram och tillbaka prasslar dekorationsbanden som sitter mellan fjädrarna - din katt kommer garanterat att fästa all uppmärksamhet på vippan och glömma omvärlden! Pinnen har en böjlig förlängning längst fram som får fjädrarna att svaja mycket förlockande fram och tillbaka. Pinnen är av tålig plast som ligger bekvämt i handen. Crinkle Dancer är en stabil, hållbar leksak, så du kan räkna med massor av skoj med din katt, en lång tid framöver! Kattvippan Crinkle Dancer i överblick: Naturliga fjädrar Färgad med livsmedelsfärg Med knastrande dekorationsband Flexibel ände Mycket hållbar Högkvalitativ bearbetning Made in USA Mått: Total längd: ca 70 cm Pinnen: L 46 cm Böjlig förlängning på pinnen: L 12 cm Färgen på produkten kan avvika från bildens. Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha ditt husdjur under uppsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten och byt ut den när den är trasig eller när en bit fattas, för att undvika att din katt eventuellt kan skada sig.

Fler tips på kattleksaker

 • Petstages Kattleksak, Green Magic Dynamite

  Petstages Kattleksak, Green Magic Dynamite
  Denna leksak från Petstages är en dynamit som innehåller 100 % kattmynta av den bästa kvaliteten. Det är en tygpåse vilket innebär att den är mjuk för din katt att leka med, och är lagom stor både för dig att kasta till din katt eller lå
 • Kattleksak glitterboll

  Kattleksak glitterboll
  Klassisk kattleksakLiten fluffig glitterboll som lockar katten till lek.Storlek: ø 4 cmSäljs styckevis i blandade färger&hellip:
 • Kattvippa Katt med svans

  Kattvippa Katt med svans
 • Kattleksak gallerboll med pingla

  Kattleksak gallerboll med pingla
  Klassisk kattleksakLiten gallerboll med pingla inuti som lockar katten till lek. Klassisk liten kattleksak, kul för både stora och små kissemissar!Storlek: ø 4 cmSäljs styckevis&hellip:
 • KATTLEKSAK CATZILLA CUDDLER ROSA

  KATTLEKSAK CATZILLA CUDDLER ROSA
 • Kattleksak FroliCat

  Kattleksak FroliCat
  Detta är en batteridriven kattleksak med formen och utseendet av en mus. Den har både en röda ögon, en oregelbundet viftande svans och ger ifrån sig ljud. Rolorat uppmuntrar din katt att leka och jaga, och på så sätt stimulera sina naturliga
 • Yeowww catnipe Liten påse

  Yeowww catnipe Liten påse
 • Kattleksak Petstages Tower of Tracks

  Kattleksak Petstages Tower of Tracks
 • Kattleksak LED nyckelpiga, plysch, 5 cm

  Kattleksak LED nyckelpiga, plysch, 5 cm
 • Kattleksak stora pälsmöss

  Kattleksak stora pälsmöss
 • Fluff Bunnies kattleksak, Rosa

  Fluff Bunnies kattleksak, Rosa
 • KONG Kitten Chirpz Chick

  KONG Kitten Chirpz Chick
 • Aktiveringsleksak Coockoo Tumbler Rosa

  Aktiveringsleksak Coockoo Tumbler Rosa
 • Kattleksak Fatcat Kitty Hoots Yikes

  Kattleksak Fatcat Kitty Hoots Yikes
 • Kattleksak Mekanisk Mask, Gön

  Kattleksak Mekanisk Mask, Gön
 • Kattleksak Mekanisk Mus Grå

  Kattleksak Mekanisk Mus Grå
 • Prasselbollar för katter - 4 st (ø 4 cm)

  Prasselbollar för katter - 4 st (ø 4 cm)
  De färgglada bollarna av prasselfolie är roliga att leka kast- och jaktlekar med, för stor och liten. De extremt lätta bollarna flyger långt, och prasslandet när de landar fångar kattens uppmärksamhet och väcker jaktinstinkten. Den kommer inte att kunna motstå nyfikenheten att utforska det spännande bytet. Eftersom ytan på prasselbollarna är oregelbunden är de lätta att greppa och kasta runt för katten. Bollarnas oförutsägbara rörelser när de landar gör jakten ännu mer spännande! Prasselbollarna i överblick: Lätta bollar av färgglad prasselfolie Folien reflekterar ljus: Väcker kattens uppmärksamhet och nyfikenhet Mycket lätta och flyger därför långt, roliga att jaga efter Oregelbunden yta: Enkla att få grepp om och oförutsägbara att fånga Antal: Fyra bollar ingår i ett set Färger: Rosa/blå/lila/grön Material: Färgglad prasselfolie Mått: Ø ca 4 cm Hänvisning: Som med alla andra produkter bör du ha ditt husdjur under uppsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten och byt ut den när den är trasig eller när en bit fattas, för att undvika att din katt eventuellt kan skada sig.
 • Rosa mus med tuppkam och fjädrar

  Rosa mus med tuppkam och fjädrar
  Sockersötast av dem alla!Supersöt rosa leksaksmus med liten tuff tuppkam över ryggen och läckra fjädrar till svans. Klassisk och rolig leksak för stora och små katter samt ett måste hos matten eller hussen som älskar rosa!Storlek:Kropp: 5 cmSvans/fjädrar: ca 10 cm&hellip:
 • Kattleksaker Zanies Fuzzy Rattle Möss Blå

  Kattleksaker Zanies Fuzzy Rattle Möss Blå
 • Kattleksak Millie the Mouse med Catnip Beco

  Kattleksak Millie the Mouse med Catnip Beco
 • Kattunnel Nylon 4302

  Kattunnel Nylon 4302
 • AFP Surf Snakes

  AFP Surf Snakes
  Färgglatt tvåpack från AFP!Läckert färgsprakande ormar med kattmynta i fyllningen från populära märket All For Paws. Dessa tuffa ormar kommer två och två och erbjuder således dubbel lekglädje för katter i alla åldrar!Mixade färger&hellip:
 • Kattleksak Da bird Colored Turkey refill

  Kattleksak Da bird Colored Turkey refill
 • Kattleksaker Aktiveringsboll globus, Rosa

  Kattleksaker Aktiveringsboll globus, Rosa
 • Kerbl Till Kattleksak Lekhandske

  Kerbl Till Kattleksak Lekhandske
  Mjuk handske med långa, förstärkta fingrar med bjällror / skallror. Mycket kul för katten att leka med. Gjord i 60% canvas och 40% fleece. Storlek: 33 cm
 • Laserpekare Pawise, Grön

  Laserpekare Pawise, Grön
 • Tygmöss bruna pälsmöss 4-pack

  Tygmöss bruna pälsmöss 4-pack
  Härligt söta tygmöss!Superfina mjuka plyschmöss i mixade bruna färger i 4-pack! Helt klart en prisvärd och klassisk kattleksak som alla kattägare borde ha! Tillverkad i plysch.&hellip:
 • Kattleksaker YEOWWW Färgkritor 3-pack

  Kattleksaker YEOWWW Färgkritor 3-pack
 • Klicker soft med handledsband

  Klicker soft med handledsband
  Lär din katt ett trick eller tre! Katter är så mycket smartare än vi tror! Ta en stund per dag och träna din katt med en klicker, ett klick och en godis när katten gjort rätt. Katten lär sig fort ljudet av klicket och behöver efter en tid inte godis som belöning för att lära sig nya saker! Handledsbandet gör att du kan släppa klickern för att klappa och belöna din katt och snabbt ha klickern till hands igen! Soft klicker passar extra bra för unga och/eller känsliga katter då den har ett lite mjukare klick-ljud&hellip:
 • Kattleksak Energize Petstages Feather Toucan

  Kattleksak Energize Petstages Feather Toucan
 • LEDpekare m nyckelring Gul

  LEDpekare m nyckelring Gul
 • Kattleksak Catmoji Cubes Sunny 100% Madnip

  Kattleksak Catmoji Cubes Sunny 100% Madnip
  Catmoji laughy Emojis är språket i denna generation! Varje snap- eller Instagram-bild med din katt blir hip och ultramodern tack vare Catmoji! Catmoji är tillverkad av mjuk fleece och har fjädrar för att ta fram din katts naturliga jaktinstink
 • Kattmynta spray

  Kattmynta spray
  Kattmyntedoft i sprayflaska!Toppenbra kattmyntespray från märket Diafarm. Den här kattmyntepsrayen har en riktigt bra doft för att vara i sprayflaska! Sprayen kan användas på kattens leksaker, klösträd eller kattens bädd&hellip:
 • Kattleksaker Mice with Feathers Nature 2 pack

  Kattleksaker Mice with Feathers Nature 2 pack
 • Kattleksak Matatabirulle

  Kattleksak Matatabirulle
 • PetMate - Crazies Bracelets farfelus - Kattleksak

  PetMate - Crazies Bracelets farfelus - Kattleksak
  Katter blir tokiga av denna specialdesignade leksaken från Petmate. Din katt kommer att älska den, använd den på att platt golv då kan din katt skicka iväg den, vända den, rulla den, bita den och bära den. Din katt kan göra vad den vill med
 • Kattleksak Fjäderfiskar 4-pack 470736

  Kattleksak Fjäderfiskar 4-pack 470736
 • Kattleksak Dörrkarms Mus Med Ljud

  Kattleksak Dörrkarms Mus Med Ljud
 • Kattleksak Dogmans prassliga papp boll

  Kattleksak Dogmans prassliga papp boll
 • Kattleksak Spö Cirkus

  Kattleksak Spö Cirkus
 • Skinneeez Kattleksak med Kattmynta - Flamingo

  Skinneeez Kattleksak med Kattmynta - Flamingo
  Skinneeez för katter Den här kattleksaken tillfredsställer din katts jaktinstinkt. Innehåller kattmynta som de flesta katter dras till. Storlek: 14 cm inklusive ben Modell: Flamingo 1 st
 • Kattleksak Ljuspenna Flamingo

  Kattleksak Ljuspenna Flamingo
 • Kattspö Vita fjädrar

  Kattspö Vita fjädrar
 • KATTLEKSAK PETSTAGES FEATHER BUNNIES

  KATTLEKSAK PETSTAGES FEATHER BUNNIES
 • Cat It Senses Speed Circuit

  Cat It Senses Speed Circuit
  Sight, sound and touch are key senses used when hunting prey. The Catit® Design Senses Play Circuit incorporates all three and is specially designed to entice, engage and entertain a cat&hellip:
 • Kattleksak Ducktail Orange/Brun

  Kattleksak Ducktail Orange/Brun
 • Kattleksak Play-n-Squeak Mouse Hunter

  Kattleksak Play-n-Squeak Mouse Hunter
 • Karlie Zoing Kattleksak

  Karlie Zoing Kattleksak
  Rolig leksak för katter som du trycker ihop och skjuter iväg. Leksaken är böjbar och väger väldigt lite, vilket gör att katten kan leka med den på flera sätt. Du kan trycka in ändarna så att den rullar fram, eller låta katten jaga den som
 • Kattleksak FatCat Kitty Hots

  Kattleksak FatCat Kitty Hots
 • Kattleksaker Mjuka Fjäderbollar 3-pack

  Kattleksaker Mjuka Fjäderbollar 3-pack
 • Kattleksak Aktiveringskula Twirly

  Kattleksak Aktiveringskula Twirly