Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Tygleksaker

Här hittar du olika tygleksaker för katter. Leksakerna är gjorde i mjuka material som plysch och andra sorters tyger.

Populärt inom tygleksaker

Fler tips på tygleksaker

 • KONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynte

  KONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynte
  KONG Cat Refillables Kameleon med KattemyntKONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynta är en mjuk kattleksak med påfyllningsbar kattmynta.De återförslutningsbara påsarna gör att kattmyntan enkelt kan fyllas på, om och om igen. Din katt kommer att älska det! Paketet innehåller en tub KONG Premium North American Catnip.Vad är kattnmynta? - Visste du att kattmynta har många fördelar för katter. Kattmynta är en naturlig växt som kan stimulera katters lekinstinkter och göra dem mer aktiva. Dessutom kan det minska stress och ångest och hjälpa till att lindra tristess hos katter. Kattmynta kan också hjälpa till att främja god hälsa genom att stimulera aptiten.
 • Enchanted Buzzy Unicorn Purple 10cm

  Enchanted Buzzy Unicorn Purple 10cm
  Enhörning - Vibrerande kattleksak, glittrande enhörning. KONG Enchanted Buzzy-leksaken lockar katter med en oemotståndligt surrande rörelse som engagerar naturliga jaktinstinkter. Vibrerar och snurrar när enhörningens svans dras och aktiverar en katts naturliga önskemål om att fånga- och jaga under lek. Kong Enchanted Buzzy Unicorn Purple
 • Dreamies kattgodis kattmynta

  Dreamies kattgodis kattmynta
 • Catnip Cat Toy Peeled Banana Yellow 17cm

  Catnip Cat Toy Peeled Banana Yellow 17cm
  Kattbanan fylld med kattmynta - För katter som älskar att apa sig! Världens bästa kattmyntaleksaker på marknaden! Yeowww Catnip Banana är fina & tåliga kattleksaker fyllda med den finaste ekologiska kattmyntan! Katternas favoritleksak! De spenderar timmar med att bita och sparka på bananen!
 • Bird Cat Toy Beige 8 cm

  Bird Cat Toy Beige 8 cm
  Härligt mjuk plyschleksak till katter. Plyschfågel med lockande fjädrar som katten kommer uppskatta. Trixie Cat Toy Plush Bird With Feathers
 • Squeaking Black Bird 10 cm

  Squeaking Black Bird 10 cm
  Skäm bort din katt med en verklighetstrogen liten pippifågel som ger ifrån sig spännande pipljud som lockar katter till naturliga jaktlekar. Kitty Play Squeaking Red Bird kattleksak med ljud.
 • Little&Bigger Färgad Virkad Boll

  Little&Bigger Färgad Virkad Boll
  Little&Bigger Färgad Virkad Boll är en mjuk boll som snabbt brukar locka till lek och bus!Jaga, smyga, attackera, bära runt på - vad kommer din katt ta sig för är den får syn på leksaken? Att leka med och aktivera sin katt är mycket viktigt för att den ska få utlopp för arttypiska beteenden och för att hålla den frisk, i form och lycklig, och dessutom stärker det bandet mellan katten och dig!5 cm i storlek. Bollen kommer i osorterade färger!
 • Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack

  Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack
  Roliga kattleksakerGe din katt 3 roliga bollar att roa sig med! I den här förpackningen finns en prasslig cellofanboll, en glittrig boll och en mjuk och luddig boll. Mjau vad skoj! Storlek: 3 cm i diameter. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. 
 • I Love Happy Cats Finn Fiskar 2-pack

  I Love Happy Cats Finn Fiskar 2-pack
  I Love Happy Cats Finn Fiskar 2-packDessa mjuka leksaker kommer i ett praktiskt 2-pack och är designade för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkt. De är riktigt roliga att bita och klösa i! Leksakerna är tillverkade av hållbar plysch och formade som små fiskar. De är designade av beteendevetaren Annaleen Brun och utvecklade för att främja kattens naturliga beteenden och instinkter. Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Nobby Baldrian Spray

  Nobby Baldrian Spray
 • Kattleksak valeriana katt, Rosa

  Kattleksak valeriana katt, Rosa
 • Yeowwws kattmynta stor påse

  Yeowwws kattmynta stor påse
 • Little&Bigger Kitten Basics Pompom Kattspö

  Little&Bigger Kitten Basics Pompom Kattspö
  Little&Bigger Kitten Basics Pompom KattspöDenna söta kattvippa (eller kattspö som man också kan säga) är supersöt med sina tre bollar, eller pompoms! Bollarna är mjuka och flugga och hänger på en 20 cm lång tråd.Kattvippor är perfekta för när du vill leka tillsammans med din katt, något som har massor av fördelar! Ni stärker er relation samtidigt som katten får motion och viktigt utlopp för sina jaktinstinkter. Leker du med en kattunge så får den chans att öva på sin motorik!Storlek:40 cm långt spö20 cm långt snöreBollarna är 5 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart

  I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart
  I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak SvartDet här är en rolig kattleksak som är utformad för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkt! Leksaken har en liten ficka som du kan fylla med exempelvis kattmynta för att väcka din katts uppmärksamhet.  Det mjuka gosedjuret i form av en katt, är tillverkad av hållbar plysch. Katten har ett mjukt huvud och en prasslig kropp som lockar till bus och lek.  I Love Happy Cats Zeno är enkel att hålla fräsch och kan tvättas i tvättmaskin.  Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden/katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart

  I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart
  I Love Happy Cats Zeno: En stimulerande och rolig leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då är I Love Happy Cats Zeno det perfekta valet! Denna fyllda kattleksak är designad för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter och ge dem en rolig och stimulerande upplevelse.Leksaken är tillverkad av mjuk och hållbar plysch och liknar en katt. Den har ett stort mjukt huvud och en platt, prasslig kropp som är perfekt för att bita och leka med.I leksaken finns en ficka som kan fyllas med till exempel kattmynta. Detta hjälper till att stimulera din katts luktsinne och gör lekarna ännu roligare.Leksaken är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.Fördelar:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterGer din katt en rolig och stimulerande upplevelseMjuk och hållbar plysch
 • Godis Tonfisk med kattmynta

  Godis Tonfisk med kattmynta
 • Cat Better Buzz Bee Catnip

  Cat Better Buzz Bee Catnip
  Bi - KONG Cat Better Buzz Bee är full av KONG North American Premium Catnip kattmynta för att locka fram kattens naturliga jaktinstinkter. Kattleksakens vingar knastrar, tillsammans med fjädrande antenner & fladderande vingpäls fängslar katterna för längre ansträngningar av hälsosamt, aktivt lekande. Kong Cat Better Buzz Bee Catnip Cat Treat
 • Kattleksak Yeowww Kattmynta Sardin Grön

  Kattleksak Yeowww Kattmynta Sardin Grön
 • Kerbl CatNip 175ml

  Kerbl CatNip 175ml
 • Trixie Cat Bollar 6-pack

  Trixie Cat Bollar 6-pack
  Trixie Cat Bollar 6-packDin katt älskar förmodligen bollar, och kanske försvinner de titt som tätt? Detta är något som många kattägare känner igen sig i! Här finns ett praktiskt 6-pack att komplettera med - med olika bollar som frestar katten till bus och lek!Förpackningen innehåller:1 st randig boll med bra studs1 st plastboll av det mjukare slaget1 st hård plastboll med en rolig bjällra i1 st liten tennisboll med fiskmönster2 st mjuka tygbollar med djurmönster
 • Spiraler 2pack

  Spiraler 2pack
  Stora kattspiraler i olika färger. 2 st spiraler/förpackning.
 • Trixies Kattmynta Burk 30g

  Trixies Kattmynta Burk 30g
 • Trixie kattmynta 20 g

  Trixie kattmynta 20 g
 • KONG Cat Kattmynta Ekorre

  KONG Cat Kattmynta Ekorre
  KONG Cat Kattmynta EkorreDetta är en spännande kattleksak i form av en mjuk och gosig ekorre. Tillsammans med leksaken medföljer ett refillpaket med kattmynta för att locka fram kattens lekfullhet.  Inuti ekorren finns en uttagbar påse med färsk kattmynta. När doften från kattmyntan börjar avta är det enkelt att fylla på med ny kattmynta för att återuppliva effekten.   KONG Cat Kattmynta Ekorre tål maskintvätt. Se bara till att plocka bort påsen med kattmynta innan tvätt.  Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Kattleksak Glittergodis med kattmynta, Rosa

  Kattleksak Glittergodis med kattmynta, Rosa
 • Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-packDessa söta bollarna är mjuka och mysiga, och de är extra spännande eftersom de har bjällra inuti! När katten leker med bollen så låter bjällran - superkul!Storlek:3,5 cm i diameterKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst! 
 • Catnip Cat Toy Pineapple Yellow 19cm

  Catnip Cat Toy Pineapple Yellow 19cm
  Kattananas fylld med kattmynta. Världens bästa kattmyntaleksaker på marknaden! Yeowww Catnip Pineapple är fina & tåliga kattleksaker fyllda med den finaste ekologiska kattmyntan! Katternas favoritleksak! De spenderar timmar med att bita och sparka på nyckelpigan.
 • Catit Kattmynta Bubblor

  Catit Kattmynta Bubblor
 • KONG Holiday Softies Scrattles Llama

  KONG Holiday Softies Scrattles Llama
  Vad säger Jul mer än en gullig leksakslama från Kong?Alla älskar väl lamor? Dessa märkliga djur med fluffig och mysig päls och lång hals! Nu kan kissen få bli ägare till en alldeles egen jul-lama! Detta ulliga och gulliga mjukisdjur med söt julig scarf blir en uppskattad julklapp till katten som älskar att busa och tycker om kattmynta!Överraska kissen i julKlart din pälskling ska ha en riktigt rolig julklapp! Laman från Kong är en utmärkt present att stoppa i julstrumpan eller under granen. Kasta, ruska och ha en liten lätt dragkamp med din bästa vän och njut av tiden ihop under denna mysiga högtid.Mjukisdjur från Kong i tygKattleksak med jultemaPassar katter som gillar att bära och springa efter leksakenStorlek ca 18 cm hög Tänk på att avlägsna leksaken omedelbart om din katt skulle ha sönder den. 
 • Pawise Simple Cat Kudde

  Pawise Simple Cat Kudde
  Rolig kattleksakPawise Simple Cat Kudde är en spännande kattleksak. Den mjuka leksaken har en fluffig svans och kattmynta inuti. Storlek: 22,5 cm.  Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.
 • Kattleksak plyschigelkott med microchipljud, 8cm

  Kattleksak plyschigelkott med microchipljud, 8cm
  Rolig kattleksak i plysch med ljud.
 • Pälsmus Med Kattmynta Ca 5 cm

  Pälsmus Med Kattmynta Ca 5 cm
  - Katt > Kattleksaker > Mjuka Kattleksaker
 • Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta

  Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta
 • Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila

  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila
  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker LilaVi tror att din lilla vän där hemma kommer älska att brottas med den här leksaken! Den har mjuk fluffig päls och en lång fjädersvans - och självklart har den kattmynta inuti!Storlek:30 cm lång inklusive svansKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack

  Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack
  Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack Det här är ett härligt 3-pack med roliga kattbollar! Bollarna är 3 cm i diameter och har olika spännande egenskaper.I Little&Bigger PurePurr Glitter Mix Bollar 3-pack ingår: En glittrig boll En prasslig cellofanboll En mjuk och luddig boll Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Catnip Cat Toy Banana Banana 17,5cm

  Catnip Cat Toy Banana Banana 17,5cm
  - Katt > Kattleksaker > Mjuka Kattleksaker
 • Rosewood Leksaksfisk Forell med Kattmynta

  Rosewood Leksaksfisk Forell med Kattmynta
  Rosewood Leksaksfisk Forell med KattmyntaRosewood Leksaksfisk Forell med Kattmynta är en rolig leksak som din katt kommer att älska. Denna leksaksfisk är fylld med 100 % kattmynta, vilket gör den oemotståndlig för katter. Den har en mjuk yta och en realistisk fiskdesign. Dessutom är leksaken förpackad i en miljövänlig förpackning, vilket gör den till ett hållbart val för både din katt och miljön.Nyckelfunktioner:100 % kattmyntaMjuk ytaRealistisk designMiljövänlig förpackning 
 • Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix 13x8x5cm

  Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix 13x8x5cm
  Björn - KONG Softies-leksaker kombinerar mjukt plyschtyg med en generös mängd KONG Premium nordamerikansk kattmynta för att få fram kattens lekfulla instinkter. Det prassliga ljudet & catnip uppmuntrar till aktiva lekar, medan det ultramjuka tyget gör också dem till idealiska goseleksaker. Kong Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix
 • Kattleksak Larv m kattmynta XL

  Kattleksak Larv m kattmynta XL
 • Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-packDessa urgulliga mjuka figurerna ser inte riktigt ut som andra kattleksaker. De sticker ut från mängden vilket vi tycker är superkul!Både löken och gurkan har kattmynta inuti, och vi tror att din kisse kommer älska dem!Storlek:Lök: 6 x 5 cmGurka: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun

  I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun
  I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun: En stimulerande och rolig leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då ärI Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun det perfekta valet! Denna fyllda kattleksak är designad för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter och ge dem en rolig och stimulerande upplevelse.Leksaken är tillverkad av mjuk och hållbar plysch och liknar en katt. Den har ett stort mjukt huvud och en prasslig kropp som är perfekt för att bita och leka med.I leksaken finns en ficka som kan fyllas med till exempel kattmynta. Detta hjälper till att stimulera din katts luktsinne och gör lekarna ännu roligare.Leksaken är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.Fördelar:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterGer din katt en rolig och stimulerande upplevelseMjuk och hållbar plysch
 • Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta

  Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta
  Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med HjärtaDenna fina kattvippan i mjuka naturfärger har både snören och fjädrar för att locka katten till lek, men det bästa av allt är nog hjärtat av pressad matatabi!Matatabi, eller silvervine som man också kan säga, är en icke-giftig växt som kommer ifrån Kina och Japan. Matatabi har lugnande egenskaper, och har länge använts inom naturmedicin. På senare år har matatabi blivit mer och mer poppis i kattleksaker - eftersom växten påverkar katter på liknande sätt som kattmynta. Kattmynta och silvervine är dock inte släkt, vilket innebär att katter som inte reagerar på den ena mycket väl kan reagera på den andra. Bli inte förskräckt om din katt tuggar på matatabin. Det är inte farligt - tvärtom så kan det hjälpa katten att hålla tänderna rena.Storlek:26 cm långt spöHjärtats mått är 4,5 x 4,3 x 1,2 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • MadCat Holiday Peppurrmint Meowtini & Polkagris 2-pack

  MadCat Holiday Peppurrmint Meowtini & Polkagris 2-pack
  MadCat Holiday Peppurrmint Meowtini & Polkagris 2-packFå din katt i partystämning med detta 2-pack kattleksaker.Den ena ser ut som en svalkande meowtini och den andra som en färgglad polkagris. Båda leksakerna är tillverkade av mjukt tyg och innehåller en mix av kattmynta och silvervine som ger din katt en kittlande och upplyftande lekupplevelse.Silvervine, eller matatabi som man också kan säga, kan locka även katter som inte brukar bli så påverkade av kattmynta. Effekten av silvervine är ungefär samma som den av kattmynta - katten kan bli både busig och lugn och känna generellt välbefinnande!Storlek:7,5 x 4,5 x 1,5 cmKom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!
 • I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st

  I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st
  I Love Happy Cats Barry Björnleksaker: En rolig och stimulerande leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då är I Love Happy Cats Barry Björnleksaker det perfekta valet! Dessa mångsidiga leksaker är designade av kattens beteendevetare Annaleen Brun för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter.Leksakerna är tillverkade av mjuk och hållbar plysch och liknar en björn. De är perfekta för att klösa och bita i.Tack vare öglan i leksakens ände, kan du fästa den i den teleskopiska Connor kattleksaken för att skapa en ännu mer spännande jaktupplevelse.Fördelar I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterMjuk och hållbar plyschKan fästas i teleskopiska Connor kattleksaken
 • Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-packDessa söta bollar i velour är små och mjuka, och de har bjällror inuti som ger spännande ljud när bollarna rullar över golvet.Mått:Diameter: 3,5 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Kattleksak Kong Ren med påfyllbar kattmynta

  Kattleksak Kong Ren med påfyllbar kattmynta
 • Yeowww Kattmynta Tub 82g

  Yeowww Kattmynta Tub 82g
 • Kattleksaker Yeowww Kattmynta Sardines 3 pack

  Kattleksaker Yeowww Kattmynta Sardines 3 pack
 • Kattleksak Hermelin med påfyllbar kattmynta

  Kattleksak Hermelin med påfyllbar kattmynta
 • Catnip Cat Toy Stinkies 1pack 9cm

  Catnip Cat Toy Stinkies 1pack 9cm
  Världens bästa kattleksak i miniformat. Catnip Stinkies är en lyxig kattmynta-fisk från Yeowww! Yeowww är kända för sina fina & tåliga leksaker fyllda med den finaste ekologiska kattmyntan!OBS: Säljes i osorterade färger.
 • Catnip Cat Toy Cigar Blue 17cm

  Catnip Cat Toy Cigar Blue 17cm
  - Katt > Kattleksaker > Mjuka Kattleksaker