Följ oss Följ oss på Facebook

PetVillage.se

PetVillage » Katt » Kattmat

Märken på kattmat:

Kattmat

Precis som oss människor behöver katten bra mat för att må väl. Katter är rovdjur och är byggd för att äta fet och proteinrik mat med låg halt av kolhydrater.

Torrfoder och blötfoder

En grov indelning av kattmat är torrfoder och blötfoder. Katten är ursprungligen ett ökendjur, vilket innebär att den är anpassad till att få i sig vätska genom sitt byte. Katten har en dålig törstreflex så om man bara ger katten torrfoder kan det leda till uttorkning om man inte ser till att ge katten vätska på annat sätt. Med blötfoder får katter i sig vätska samtidigt som kattnäring.

Man kan även lägga till en tredje typ av kattfoder och det är rå mat. Det är egentligen den typ av mat som katten utvecklats för. Kycklingvingar, lever, hjärtan och andra råa animaliska produkter är den typ av föda som katter är byggda för.

Kategorier: Torrfoder | Blötfoder | Helfoder | Kattgodis | Kattmatskålar | Matskålsunderlägg | Vitaminer & Tillskott | Foderautomater

Populärt inom kattmat

 • Bozita Feline Sensitive Diet & Stomach - 10 kg

  Bozita Feline Sensitive Diet Stomach torrfoder är en holistisk och välbalanserad kattmat för katter med känslig mage eller mag/tarmkanal. Bozita Feline Diet Stomach innehåller älgkött, en lågallergen råvara som passar perfekt för katter med känslig matsmältning. Den goda smaken accepteras också gärna av kräsna katter. Receptet har ett lågt energivärde och är ett optimalt foder som främjar en hälsosam viktminskning hos överviktiga katter. MacroGard, en naturlig beta-glukan, kan förstärka kattens immunförsvar. Bozita Feline Sensitive Diet Stomach är ett balanserat komplettfoder för katter med en tendens till fetma eller känslig mag/tarmkanal. Bozita Feline Diet Stomach: För vuxna katter med känsliga magar. Komplettfoder. Låg energihalt, perfekt för överviktiga katter. Innehåller gott älgkött med hög acceptans. Även kräsna katter älskar detta foder! SPC-behandlad havre ger en sund matsmältning. Balanserat recept med MacroGard, antioxidanter och vitaminer för ett starkt immunförsvar. Svensk kvalitet: Tillverkat i Sverige enligt stränga föreskrifter och med högkvalitativa ingredienser. Kattmaten Bozita Feline Diet Stomach är värdefull för: Innehåller MacroGard som är en naturlig livsmedelstillsats (kolhydrater) som utvinns från jäst. MacroGard stimulerar och stärker kattens immunsystem i alla livsstadier. Med älgkött som har en god smak och är lågallergent. Även kräsna katter älskar denna smak. Med SPC, en speciellt bearbetad havre som ger en sund matsmältning. Sverige - storslagna landskap av hisnande skönhet och orörd natur, vars rikedom erbjuder bästa möjliga förutsättningar till hälsosamma och högkvalitativa ingredienser. Varje förpackning Bozita kattmat innehåller denna känsla av närhet till naturen. Bozita produceras i hjärtat av den svenska landsbygden, i det historiska Västergötland. Bästa kvalitetskött blandat med friskt kli och korn utgör en god grund för fodrets olika smakriktningar som alla har en sak gemensamt: den goda kvaliteten. Sverige har gott om utrymme för djurvänligt jordbruk och livsmedelsproduktion och därför kan råvaror av livsmedelskvalitet användas vid tillverkningen av Bozita kattmat. Bozita kvalitet - en liten bit Sverige: Ingredienser av uteslutande högsta kvalitet. Tillverkat av kött av livsmedelskvalitet. Användningen av färskt kött i tillverkningsprocessen ökar inte bara smältbarheten utan ger också en hög smaklighet och acceptans. Alla ingredienser är fria från tillväxthormoner (policy hos Lantmännen Doggy AB). Inga konstgjorda smakförstärkare eller färgämnen. Inga konstgjorda konserveringsmedel. Användning av kadavermjöl i foder och livsmedel är förbjudet sedan 1985. Självklart tillverkat utan djurförsök.
 • Blandat provpack: Royal Canin Kitten + 24 x 85 g våtfoder - Kitten Sterilised (2 kg + 24 x 85 g våtfoder)

  Det hälsosamma kattfodret Royal Canin finns i flera olika varianter och är ett idealiskt foder under kattungens hela första levnadsår. Kattungar och dräktiga och digivande katter har ett ökat behov av energi, proteiner, mineraler, spårämnen och vitaminer. Royal Canin Kitten har utvecklats speciellt för att täcka dessa behov. Foderbiten har en optimal storlek och textur för kattungars små käkar och är lätt att tugga. Läs mer om de olika varianterna av torrfoder här: Kitten 36 - Royal Canin Kitten 36 kattfoder för både kattungar från 4 till 12 månaders ålder och dräktiga eller digivande katter. Läs mer om Kitten 36 här. Kitten Sterilised - Royal Canin Kitten Sterilised torrfoder för kastrerade kattungar mellan 6 och 12 månaders ålder. En anpassad fetthalt motverkar en överdriven viktökning. Läs mer om Kitten Sterilised här. Mother & Babycat 34 - Royal Canin Mother & Babycat 34 för kattungar mellan 1-4 månader, med ett exklusivt näringskomplex och lätt upplösbara foderbitar som underlättar avvänjningsperioden. Läs mer om Mother and Babycat här. Maine Coon Kitten - Royal Canin Maine Coon Kitten foder för kattungar har en speciell sammanställning som ger kattungen en balanserad uppväxt. Läs mer om Maine Coon Kitten här. British Shorthair Kitten - Torrfoder speciellt framtaget för katter av rasen British Shorthair. Lämpat för kattungar upp till 12 månaders ålder och för dräktiga eller digivande katter. Läs mer om British Shorthair Kitten här. Persian Kitten - Royal Canin Persian Kitten torrfoder för perserkatter i tillväxt, med en exklusiv sammansättning för att reducera mängden osmält mat samt FOS för en balanserad tarmflora. Läs mer om Persian Kitten här. Läs mer om de olika varianterna av våtfoder här: Kitten Instinctive i sås - Royal Canin Kitten Instinctive med ''''Nutrient Preference Formula'''' för kattungar i andra tillväxtfasen (4 till 8 månader). Läs mer om Instinctive i sås här. Kitten Instinctive i gelé - Balanserat våtfoder för unga katter i andra tillväxtfasen (4-12 månader), saftiga bitar i välsmakande gelé, för att stärka immunförsvaret, med antioxidantkomplex. Läs mer om Instinctive i gelé här. Sedan mer än 40 år står husdjuret i centrum hos Royal Canin, vilket bland annat har lett till produktserien ''''Health Nuitrition'''' - hälsosam näring för ditt husdjur. Endast vetenskapen om olika djurs faktiska näringsmässiga behov och respekten för deras individuella karaktärer leder till utveckling och tillverkning av en kost som också täcker deras behov optimalt. Foderbitar: Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 555020.
 • 10 kg + 2 kg på köpet! 12 kg Royal Canin Feline - Indoor 27

  Med Royal Canin torrfoder ser du till att din katt förses med en artriktig och väl avvägd kattnäring. Royal Canin är pionjärer inom torrfoder för katter, och tack vare många års erfarenhet och intensiv forskning står Royal Canin i spetsen när det gäller utvecklingen av kattnäring. Toppmoderna tillverkningsmetoder säkerställer att Royal Canin kan producera hälsosamt kattfoder i allra bästa kvalitet. Med Royal Canin kattfoder får katten en balancerad näring, optimalt anpassad efter livsstil, ålder och känslighet. Dessa varianter finns i förmånlig bonuspåse med 2 kg på köpet: Royal Canin Sterilised 37: För kastrerade katter, motverkar viktökning och främjar friska urinvägar Royal Canin Sensible 33: För vuxna katter med känslig matsmältning Royal Canin Exigent 35/30 - Savour Sensation: För anspråksfulla, kräsna katter, med två olika foderbitar för bästa acceptans Royal Canin Maine Coon Adult: Speciellt utvecklat för kattrasen maine coon, med stora foderbitar för ett utdraget tuggande samt glukosamin och kondroitin för friska leder Royal Canin Persian Adult:För perserkatter, reducerar uppkomsten av hårbollar, med essentiella fettsyror för en sund hud och glänsande päls samt en speciell form på foderbitarna Royal Canin Light Weight Care: För överviktiga katter: fiberrikt, med en ökad proteinhalt samt L-karnitin Royal Canin Royal Canin Outdoor 30: För aktiva katter med en hög energiförbrukning som vistas mestadels utomhus Royal Canin Fit 32: För färdigvuxna, ej överviktiga katter som även vistas utomhus Royal Canin Indoor 27: För fullvuxna inomhuskatter, med en anpassad kalorihalt, minimerar uppkomsten av hårbollar och motverkar illaluktande avföring Spara pengar med vårt specialerbjudande! Gäller så långt lagret räcker: Köp 10 kg Royal Canin torrfoder för katter i bonuspåse och få 2 kg extra på köpet! Här kan du läsa utförligt om produkterna: Royal Canin Sterilised 37 Royal Canin Sensible 33 Royal Canin Exigent 35/30 - Savour Sensation Royal Canin Maine Coon Adult Royal Canin Persian Adult Royal Canin Light Weight Care Royal Canin Outdoor 30 Royal Canin Fit 32 Royal Canin Indoor 27
 • Microchip Pet Feeder Sidoskydd

  Rear Cover till Surefeed

  Har ni en liten nyfiken ungkatt hemma som listat ut att man kan samäta från sidan med den vuxna kompisen? Eller har ni kanske en väldigt matfrisk katt som bara ääälskar det där torrfodret som är instängt i automaten och som börjar försöka klura ut hur man kommer in.&hellip:

Fler tips på kattmat

 • Ekonomipack: Cosma Thai portionspåsar 48 x 100 g - Kyckling

  Cosma Thai i gelé är en förstklassig kattmat av bästa premiumkvalitet, tillverkad med utvalda ingredienser. Fint kycklingkött, exklusiva räkor och läcker tonfisk, serverade med exotiskt ris - ett riktigt himmelrike för katter! Cosma Thai är kompletteringsfoder med kvalitativa, naturliga råvaror. En artriktig näring för katter - som dessutom har en oförglömlig smak. De praktiska portionspåsarna är enkla att servera ur och garanterar fräscht foder vid varje måltid. Med Cosma Thai i portionspåse kan du alltid tillfredsställa din kräsna hustiger på bästa sätt! Cosma Thai kattfoder i portionspåsar finns i följande smakvarianter: 48 x 100 g Tonfisk: Lättsmälta tonfiskbitar i välsmakande gelé med exotiskt ris 24 x 100 g Kyckling: Delikat kyckling i gelé, berikat med exotiskt ris 48 x 100 g Tonfisk & krabbkött: Ljusa tonfiskbitar med lättsmält krabbkött i gelé, kombinerat med exotiskt ris 48 x 100 g Kyckling & tonfisk: Delikata kycklingbitar med ljust tonfiskkött i gelé, kombinerat med exotiskt ris 48 x 100 g Kyckling & räkor: Delikata kycklingbitar med smarriga räkor i gelé, kombinerat med exotiskt ris 48 x 100 g Kyckling & kycklinglever: Goda kycklingbitar med sund kycklinglever, kombinerat med exotiskt ris Blandpack I: Med Tonfisk, Kyckling, Tonfisk & krabbkött, Kyckling & tonfisk, Kyckling & räkor, Kyckling & kycklinglever Blandpack II: Med Tonfisk, Kyckling, Tonfisk & krabbkött, Kyckling & tonfisk, Här hittar du mer information: Cosma Thai portionspåsar.
 • Sanabelle Delicious Adult with Deer & Potato - Ekonomipack: 2 x 2 kg

  En delikat måltid för anspråksfulla kissar med känslig matsmältning: Sanabelle Adult Adult with Deer & Potato är helt spannmålsfritt och innehåller högkvalitativt protein med en extra portion färskt kött, bestående av 15 % rådjurskött, 37,5 % kyckling och 3,7 % lever. Den stora mängden färskt kött är också hemligheten till helfodrets särskilt aromatiska och goda smak. Samtidigt förses katten med viktiga animaliska proteinbyggstenar (70 % av det totala innehållet). Tillsammans med solrosprotein får fodret en särskilt värdefull aminosyraprofil som stödjer en optimal kroppskonstitution. Till köttet tillkommer lättsmält potatis som alternativa kolhydratkällor samt vitaliserande bär och örter. Omättade omega-fettsyror ur lax och solrosolja ger kattens päls en fin glans och främjar en frisk, smidig hud. Psyllium, cikoria och yucca balanserar mag- och tarmfloran och ger en avvägd matsmältning. Dessutom innehåller Sanabelle Adult med renkött & potatis extrakt ur grönläppad mussla som påverkar ledernas smidighet. Tillsatser av taurin, som är ett essentiellt näringsämne för katter, stödjer hjärtat och synen. Sanabelle Adult framställs enligt senaste näringsvetenskapliga rön i ett familjeföretag i Baden-Württemberg som arbetar med en hållbar filosofi. Denna premiumtillverkare erbjuder katten foder med inte bara oemotståndliga smaker utan också innovativa näringsprofiler som lägger grunden till ett friskt och aktivt kattliv. Sanabelle Delicious Adult with Deer & Potato i överblick: Avvägt helfoder för katter över 12 månaders ålder 0 % spannmål: även lämpligt för näringskänsliga katter med allergier eller näringsintolerans 70 % animaliska proteinkällor: särskilt hög andel animaliska proteinbyggstenar med en värdefull aminosyraprofil Stora mängder färskt kött: 15 % rådjurskött, 37,5 % kyckling och 3,7 % lever tillagas färska - särskilt gott och rikt på näringsämnen 30 % alternativa kolhydratkällor: med lättsmält potatis, bär och örter Innehåller solrosprotein: kompletterar det högkvalitativa animaliska proteinet Välgörande fytokemikalier: ur grönsaker, frukt och vegetabiliska extrakt, rikt på naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter Omättade omega-fettsyror: ur lax och solrosolja, främjar en vacker, glänsande päls och stödjer hudens hälsa och smidighet Effektiv matsmältning: tack vare högkvalitativa ingredienser och cikoria, yucca och loppfrön som har tarmreglerande egenskaper Med extrakt från grönläppad mussla: kan förbättra ledernas hälsa och rörlighet Hög acceptans: mycket gott genom förstklassiga premiumingredienser, omtyckt av kräsna djur Råaskahalten hålls under 7 % Avvägt recept: katten tillgodoses komplett med vitaminer, mineraler och spårämnen Made in Baden-Württemberg: ett familjeföretag med hållbar filosofi och ett modernt näringskoncept som garanterar användningen av högkvalitativa råvaror
 • Royal Canin Breed Persian - 12 x 85 g

  Förr var denna ras särskilt omtyckt bland den rika befolkningen, nuförtiden är det nog den bekantaste kattrasen överhuvudtaget. Den vänliga perserkatten har en ovanlig päls och ett runt huvud - och speciella näringsbehov. Royal Canin Breed Persian våtfoder är utformat för att passa perserkattens krav på näring. Perserkattens igenkänningstecken är främst den långa, praktfulla pälsen med tjock underull. Ett speciellt näringskomplex med omega-3 och omega-6 fettsyror kan minska hudirritation, förstärka hudens barriärfunktion och stärka pälsens färg, glans och smidighet. Speciella kostfibrer hjälper till att öka transporten av svalda hår genom tarmen, vilket minskar uppkomsten av hårbollar på ett naturligt sätt. Anpassade mineralhalter håller pH-värdet i urinen lågt och på så sätt kan fodret minska risken för sjukdomar i urinvägarna. Lättsmält protein och prebiotiska kostfibrer kan främja en avvägd tarmflora. De mandelformade foderbitarna är särskilt utformade för brakycefala kattraser med en kort, trubbig nos. De äter på ett speciellt sätt som kallas den ''''sublinguala'''' metoden - de använder undersidan av tungan för att fiska upp maten. Ju större kontaktyta tungan har med foderbitarna, desto enklare är det för katten att äta. Royal Canin Breed Persian i överblick: Våtfoder för perserkatter över 12 månaders ålder Näringsämneskomplex med omega-3 och omega-6 fettsyror: kan minska hudirritation, stärka hudens barriärfunktion och förstärka pälsens färger, glans och smidighet Speciella kostfibrer: kan motverka hårbollar och främja transporten av svalda hår genom tarmen Anpassade mineralhalter: kan skydda känsliga urinvägar mot sjukdom Lättsmält protein och prebiotiska kostfibrer: stödjer tarmfloran Mandelformade foderbitar: formade på ett sätt som passar kattens profil och underlättar för den att äta Blandutfodring – kombinera smart: Ge katten både våtfoder och torrfoder och förena fördelarna med båda! Våtfoder är särskilt gott, innehåller viktiga näringsämnen och ökar vätskeintaget, vilket stödjer hälsan i njurarna och urinvägarna. En portionspåse med 100 g våtfoder täcker hälften av det dagliga vätskebehovet! Torrfoder motsvarar kattens naturliga beteende med att äta flera små portioner när den får lust. Foderbitarna vårdar även tänderna och tandköttet och innehåller höga koncentrationer av näringsämnen, till exempel protein eller kostfibrer. Ett flertal studier bekräftar att kombinationen av vårfoder och torrfoder stödjer kattens hälsa och naturliga beteende! Här hittar du det passande torrfodret till Royal Canin Breed Persian: Royal Canin Persian Adult
 • Iams Adult Salmon

  Iams Adult Salmon är foder för vuxna katter med smak av lax.
 • Royal Canin Intense Beauty i gelé - 24 x 85 g Intense Beauty mix i sås & gelé

  Komplett våtfoder för vuxna katter, rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror, vitamin B, zink, biotin och spårämnen som stödjer hud och päls.
 • Feline Outdoor & Active Tetra

  Bozita Feline Outdoor & Active Tetra är ett våtfoder med bitar i gelé lämpligt för utekatter och aktiva katter, och med lågallergen råvara passar det även katter med känslig mage eller hud.
 • Majstor Katt Wet Kalkon & Grönsaker

  Ett naturligt lågallergent våtfoder till din katt.
 • Whiskas Junior portionspåse 12 x 85/100 g - Klassiskt urval i sås

  Whiskas Junior kattmat tillagas särskilt skonsamt och noggrant. Whiskas Junior kattmat i portionspåse är särskilt utformat för katter upp till 12 månader. I förgrunden står kattungars behov och önskningar. Whiskas Junior kattmat tillreds med viktiga näringsämnen och vitaminer som hjälper kattungen att utvecklas till en stor och stark katt: Whiskas Junior kattmat är rik på kalcium som stärker tänder och skelett Vitamin A, B och E samt mineraler stärker motståndskraften Koncentrerad energi och lättsmälta proteiner säkerställer god tillväxt Godare måltider: Mer smak! Läckra Whiskas recept och varsamt kokade ingredienser som bevarar alla naturliga smaker ger kattungen en smakupplevelse varje måltid. Färskare! En nyöppnad påse ger mer smak i matskålen. Mer variation! Whiskas i portionspåse finns i många olika sorter, så katten kan få omväxlande måltider morgon, middag och kväll. Praktiskt för dig: Varje Whiskas portionspåse innehåller en optimal mängd för en måltid. Det blir inga rester över som måste förvaras i kylskåpet. Hygieniskt och enkelt att använda - öppna påsen och häll upp i skålen. Whiskas portionspåsar är praktiska att förvara. Whiskas portionspåsar i blandat sparpaket - godbitar för de minsta: Whiskas Junior fågelvarianter i sås 12 x 100 g 3 x med kyckling 3 x med anka 3 x med fjäderfä 3 x med kalkon Whiskas Junior klassiskt urval i sås 12 x 100 3 x med kyckling 3 x med nötkött 3 x med lamm 3 x med kanin Whiskas Junior fiskurval i gelé 12 x 100 3 x med lax 3 x med tonfisk 3 x med gråsej 3 x med karp Whiskas Junior Ragout fågelurval i gelé 12 x 85 g 3 x med kyckling 3 x med anka 3 x med fjäderfä 3 x med kalkon
 • Ekonomipack: catz finefood på burk 12 x 200 g - Vilt

  Kattens vitalitet och hälsa står i direkt relation med vilket foder den äter. catz finefood är ett artanpassat och väl avvägt kattfoder. Recepten imiterar kattens kost i det vilda och innehåller alla viktiga näringsämnen och proteiner. Katter kan inte smälta spannmål så bra och därför är detta foder spannmålsfritt. Allt kött är av bästa kvalitet och kommer uteslutande från tillförlitliga tyska gårdar. All fisk kommer från hållbart fiske. De högkvalitativa och färska ingredienserna kallfylls efter noggranna tester och veterinärmedicinska kontroller - det säkerställer en hög standard. Den skonsamma ångkokningen bevarar alla viktiga näringsämnen och essentiella fettsyror. catz finefood tillverkas uteslutande i Tyskland. catz finefood är lättsmält och passar också känsliga och allergiska katter. catz finefood i överblick: Helfoder för katter Tillverkas uteslutande i Tyskland Garanterat utan genteknik Spannmålsfritt (*förutom sorten Kyckling fasan som innehåller ris) Lättsmält och med hög acceptans Hög köttandel eller fiskandel Endast lite frukt och grönsaker Kött och inälvsmat av livsmedelskvalitet från tyska gårdar Fisk från hållbar och kontrollerad fiskfångst Rikt på vitaminer som håller katten vital Livsviktigt taurin stärker hjärtmuskelfunktionen och synen Recepten imiterar katters naturliga kost Noggranna veterinärmedicinska tester och kontroller av ingredienserna innan tillagningen Fylls kallt och ångkokas sedan skonsamt, vilket konserverar alla viktiga näringsämnen och fettsyror Utvecklat i samarbete med veterinärer och näringsspecialister catz finefood är garanterat UTAN följande: presskött benmjöl proteinersättning som t.ex. soja spannmål (utom Kyckling fasan) konstgjorda färgämnen lockämnen konstgjorda aromer konserveringsmedel Blandpack I: 6 x 200 g Lax fågel 6 x 200 g Fågel räkor Blandpack II: 6 x 200 g Fågel 6 x 200 g Kyckling tonfisk
 • Ekonomipack: Gourmet Perle 24 x 85 g - Delikata strimlor med lax

  Skäm bort din katt med kreationerna från Gourmet Perle - kvalitativa filébitar och raffinerade recept ger katten en oemotståndlig smakupplevelse med varje tugga. Unika kombinationer av saftigt kött och grönsaker i spännande såser ger din favorit en varierad kost. De noggrant utformade recepten förser också din katt med alla viktiga näringsämnen, mineraler och vitaminer den behöver för en balanserad och lämplig kost. Gourmet Perle i delikat sås är foder för riktiga finsmakare. De praktiska portionspåsarna är enkla att servera ur - alltid färskt i kattens skål! Gourmet Perles egenskaper i överblick: Helfoder för katter av alla raser och för alla livsstadier En unik mångfald av spännande recept Smakrikt kött kombinerat med grönsaker I läckra såser Avvägt och holistiskt I praktiska portionspåsar Delikata strimlor blandpack består av: 6 x med kyckling 6 x med lax 6 x med kanin 6 x med nötkött
 • Ekonomipack: Bozita bitar i gelé 32 x 370 g - Kolja

  Bozita bitar i gelé är högkvalitativa våtfoder för katter i alla åldrar och livsfaser. Fodret finns i många olika läckra smakriktningar. Bozita bitar i gelé helfoder tillverkas av förstklassiga råvaror som exempelvis kolja, havskräfta och lax. Det innehåller vare sig soja, spannmål, socker, köttmjöl eller konserveringsmedel. Bozita bitar i gelé förpackas i en smart Tetra Pak som skyddar det goda innehållet och håller det färskt. Dessutom kan förpackningarna enkelt återförslutas genom att hörnen viks ned. Innehållet i en öppnad förpackning hålls färsk och gott i upp till 2 dagar i kylskåp. Tomma förpackningar kan plattas ihop och tar ingen plats i soporna, dessutom kan de återvinnas - ett viktigt bidrag för att skydda miljön. Mängder av gott innehåll i en liten förpackning som är lätt, platssparande och kan återvinnas! CO2-utsläpp, energibehov vid tillverkningen samt antalet transporter kan minskas, vilket skonar miljön. Bozita bitar i gelé: Med livsmedelskontrollerade råvaror Alla råvaror är fria från tillväxtfrämjande hormoner Utan konstgjorda smakförstärkare, färgämnen eller konserveringsmedel Tetra Recart förpackning - praktisk och miljövänlig I många olika sorter Komplettfoder, färdigt att serveras, för katter i alla livsfaser Bozita tillverkas utan djurförsök. Så lätt är det att att öppna Bozitas tetraförpackningar: Bozita bitar i gelé – en del av Sverige
 • Ekonomipack: Gourmet Gold Ragout 48 x 85 g - Blandpack: Kyckling, nötkött, lax & tonfisk

  Katter är riktiga finsmakare och insisterar på omväxling i kosten. Därför är de flesta kattägare alltid på jakt för att hitta nya goda måltider som kan glädja kattens kräsna smaklökar. Gourmet Gold Ragout är ett urval av riktigt goda smakvarianter som består av förstklassiga ingredienser, förenade i en ragu. Oförglömliga smakupplevelser för katten! Gourmet Gold Ragout består av fint skurna bitar av nötkött, kyckling, lax eller andra goda animaliska källor i läckra såser. Alla smakvarianterna är avvägda och täcker kattens dagliga behov av näringsämnen till 100 %, så det är ett utmärkt helfoder. Gourmet Gold Raffinerad ragu - varje tugga är en njutning! Gourmet Gold Ragout i överblick: Helfoder för alla katter Med förstklassiga ingredienser, kombinerade till lockande menyer som ger katten en riktig smakupplevelse Komplett och avvägt: Täcker kattens dagliga näringsbehov till 100 % I en god sås - omtyckt även av kräsna kissar Fint skurna bitar Blandpacken innehåller följande sorter: Blandpack I 24 x 85 g Nötkött 24 x 85 g Kyckling Blandpack II 24 x 85 g Lax 24 x 85 g Tonfisk Blandpack III 12 x 85 g Kyckling 12 x 85 g Nötkött 12 x 85 g Lax 12 x 85 g Tonfisk Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 662044.
 • Ekonomipack: Wild Freedom Adult 24 x 400 g NYHET: Farmlands - Beef & Chicken

  Så många år av domesticering, och våra huskatter är alltjämt små jägare när de får chansen. Det lever kvar från kattens vilda förfäder! Även om de små rovdjuren har flyttat inomhus och blivit våra goda vänner uppvisar de i mångt och mycket fortfarande ett liknande beteende som deras vilda förfäder. Bland annat är katter äkta köttätare, det har inte förändrats alls under utvecklingens gång. De näringsämnen som katter finner i sina byten är optimala för dem. Kött står längst upp på menyn och bör alltid vara en huvudsaklig ingrediens i din katts diet. Vi har gjort det till vår uppgift att följa katters naturliga instinkter vid utformningen av Wild Freedom torrfoder, så de olika recepten imiterar vildkatters naturliga kost. I Wild Freedom våtfoder för katter uppgår den totala andelen muskelkött och andra animaliska beståndsdelar till minst 98 %. Lättsmälta proteiner och fetter ger en utmärkt acceptans och tolerans och eftersom Wild Freedom strävar efter att ge katten en så naturlig näring som möjligt innehåller maten inte spannmål eller kolhydrater. Köp i ekonomipack och spara pengar! Wild Freedom 24 x 400 g finns i sorterna: Wide Country - Chicken pur: Smakrik kyckling som ett enda proteinkälla är omtyckt och tolereras väl. Cold River - Pollock & Chicken: Kombinationen av fin torsk och kyckling består av lättsmälta proteiner och fetter. Green Lands - Lamb & Chicken: Den kraftiga smaken av lamm i kombination med saftig kyckling är en oemotståndlig smakupplevelse. Golden Valley - Rabbit & Chicken: Mört kaninkött är lättsmält och kombinationen med kyckling älskas av katter! Deep Forest - Venison & Chicken: Den rejäla sammansättningen av saftigt vilt och kycklingkött bidrar med högkvalitativa proteiner och är mycket omtyckt. Wild Freedom premium-kattmat kännetecknas av följande: Avvägt våtfoder för vuxna katter 100 % spannmålsfritt recept Högkvalitativa proteinkällor Den totala andelen muskelkött och andra animaliska beståndsdelar är alltid minst 98 % Tillagas varsamt Utan konstgjorda konserveringsmedel, lockämnen eller färgämnen Laktos- och glutenfritt Prova alla Wild Freedom sorterna i vårt blandpack med 24 x 400 g! Det innehåller: 8 burkar Chicken pur 4 burk Pollock & Chicken 4 burk Venison & Chicken 4 burk Lamb & Chicken 4 burk Rabbit & Chicken Här hittar du Wild Freedom torrfoder för katter: Wild Freedom
 • Purina ONE + 12 x 85 g våtfoder på köpet! Sterilcat Kyckling

  Passa på! Just nu medföljer till 6 kg Purina One torrfoder 12 x 85 g Purina One Sensitive våtfoder med kyckling och morötter, utan extra kostnad!
 • Wild Freedom Adult 12 x 400 g - Deep Forest - Venison & Chicken

  Så många år av domesticering, och våra huskatter är alltjämt små jägare när de får chansen - det lever kvar från kattens vilda förfäder! Även om de små rovdjuren har flyttat inomhus och blivit våra goda vänner uppvisar de i mångt och mycket fortfarande ett liknande beteende som deras vilda förfäder. Bland annat är katter äkta köttätare, det har inte förändrats alls under utvecklingens gång. De näringsämnen som katter finner i sina byten är optimala för dem. Kött står längst upp på menyn och bör alltid vara en huvudsaklig ingrediens i din katts diet. Vi har gjort det till vår uppgift att följa katters naturliga instinkter vid utformningen av Wild Freedom torrfoder, så de olika sammanställningarna imiterar vildkatters naturliga kost. I Wild Freedom våtfoder för katter är den totala andelen muskelkött och andra animaliska beståndsdelar minst 98 %. Lättsmälta proteiner och fetter ger en utmärkt acceptans och tolerans och eftersom Wild Freedom strävar efter att ge katten en så naturlig näring som möjligt innehåller maten inte spannmål eller kolhydrater. Wild Freedom 12 x 400 g finns i sorterna: Wide Country - Chicken pur: Smakrik kyckling som ett enda proteinkälla är omtyckt och tolereras väl. Cold River - Pollock & Chicken: Kombinationen av fin torsk och kyckling består av lättsmälta proteiner och fetter. Green Lands - Lamb & Chicken: Den kraftiga smaken av lamm i kombination med saftig kyckling är en oemotståndlig smakupplevelse. Golden Valley - Rabbit & Chicken: Mört kaninkött är lättsmält och kombinationen med kyckling älskas av katter! Deep Forest - Venison & Chicken: Den rejäla sammansättningen av saftigt vilt och kycklingkött bidrar med högkvalitativa proteiner och är mycket omtyckt. Wild Freedom premium-kattmat kännetecknas av följande: Avvägt våtfoder för vuxna katter 100 % spannmålsfritt recept Högkvalitativa proteinkällor Den totala andelen muskelkött och andra animaliska beståndsdelar är alltid minst 98 % Tillagas varsamt Utan konstgjorda konserveringsmedel, lockämnen eller färgämnen Laktos- och glutenfritt Prova alla Wild Freedom sorterna i vårt blandpack med 12 x 400 g! Det innehåller: 4 burkar Chicken pur 2 burk Pollock & Chicken 2 burk Venison & Chicken 2 burk Lamb & Chicken 2 burk Rabbit & Chicken Här hittar du Wild Freedom torrfoder för katter: Wild Freedom
 • Ekonomipack: Animonda Carny Adult 48 x 200 g - Nötkött, kalkon & räkor

  Animonda Carny Adult tillreds uteslutande med utvalda och förstklassiga köttsorter. Saftiga och rejäla, färska bitar tillagas med skonsamma metoder. Med dessa förutsättningar behövs inga tillsatsämnen för att förbättra smak, doft eller utseende. Animonda Carny Adult kattfoder är garanterat helt utan soja, konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel samt utan genetiskt modifierade råvaror. Animonda Carny kattfoder har en naturlig, oförälskad köttsmak som katter älskar mest. Eftersom Animonda Carny tillagas med färskt kött bibehålls köttets fiberstriktur till största del. Det kan du se när du öppnar burken! Alla köttsorter deklareras i innehållsförteckningen, för endast det som står på burken finns du också i den. Animonda Carny Kitten är en komplettnäring med rent kött som är speciellt anpassat till växande kattungars näringsbehov. Följande sorter ingår i blandpacken: Adult blandpack: 12 x 200 g Nötkött kyckling 12 x 200 g Kyckling anka 12 x 200 g Kalkon räkor 12 x 200 g Kalkon kanin Passa på! Utnyttja vårt erbjudande! Köp 48 x 200 g Animonda Carny Adult resp. Kitten i billigt ekonomipack! Läs mer om produkterna här: 6 x 200 g Animonda Carny Adult
 • Hill's Science Plan Adult Light Tuna - 5 kg

  Att hålla en idealvikt och undvika övervikt är inte bara svårt för människor. Hill's Science Plan Adult Light Tuna kan hjälpa din katt att uppnå sitt mål. Ett lågt kaloriinnehåll i kombination med protein av hög kvalitet kan upprätthålla mättnadskänslan under lång tid, så katten behöver inte känna sig som om den är på diet. Proteinet upprätthåller också en stark, slank muskelmassa. Det bästa fodret är dock inte till någon nytta om din katt inte äter det. Därför är Hill's Science Plan Adult Light Tuna mycket gott, vilket gör att det accepteras mycket bra. Hill's Science Plan Adult Light Tuna i överblick: Helfoder för vuxna katter Låg kalorihalt: underlättar viktkontroll Högkvalitativt protein: långvarig mättnad, för slanka, starka muskler, lättsmält Extra gott: optimal acceptans Omega-fettsyror: stödjer hälsan i hud och päls Med taurin: viktigt för katter, kan stödja hjärtats funktion Avvägt mineralinnehåll: kan bidra till friska urinvägar
 • Miamor Cat Snack Salmon Cream - 6 x 15 g

  Miamor Cat Snack Salmon Cream är rik på omättade omega 3-fettsyror som stimulerar och kan stärka kattens immunsystem. Godiset skämmer bort med favoritingredienserna kött, fisk och en andel läcker lax. Det kalorisnåla receptet innehåller ej socker, färgämnen eller konserveringsmedel. Crèmen är förpackad i praktiska 15 g-påsar som är enkla att servera ur, utan kladd. Tryck ut crèmen ur påsen och ge som godis mellan måltiderna eller fördela innehållet över fodret, om katten behöver lockas till matskålen. Gläd din katt med den läckra laxcrémen, samtidigt som du kan glädjas över ingrediensernas hälsofrämjande fördelar! Miamor Cat Snack Salmon Cream i överblick: Tillskott till det dagliga fodret för katter, med hälsofrämjande fördelar Med omega 3: rik på viktiga omättade fettsyror som stärker immunsystemet Med lax och kött: mycket gott, uppskattas av alla katter Kalorisnålt recept: utan socker Innehåller ej färgämnen eller konserveringsmedel Ges som litet mellanmål eller fördelas över fodret Praktiska portionspåsar: enkla att servera ur, utan kladd
 • Porta 21 Feline Finest Cats Heaven - 2 kg

  Porta 21 Feline Finest Cats Heaven är ett komplettfoder, särskilt lämpat för näringskänsliga, äldre eller överviktiga katter. Det är även utmärkt för allergiska katter. Katter är köttätare och kan uppta animaliskt protein särskilt bra. Feline Finest Cats Heaven har endast en animalisk proteinkälla; det är rikt på kvalitativt kycklingkött och essentiella fettsyror, vilket just känsliga katter profiterar av. Fodret innehåller inte spannmål, majs eller soja för att minska risken för allergiska reaktioner och för att hålla halten av kolhydrater så låg som möjligt. Kvalitativa innehållsämnen som omega 3 och omega 6-fettsyror, essentiella vitaminer samt taurin stödjer immunsystemet och bidrar till en vackrare päls och frisk hud. Porta 21 Feline Finest Cats Heaven tillverkas helt utan tillsatta färg-, lock eller aromämnen. Fodret är en balanserad och hälsosam kost för katter. Porta 21 Feline Finest Cats Heaven: Malet kycklingkött och kvalitativa proteiner garanterar bästa smak Lättsmält Utan tillsats av spannmål, majs och soja Rikt på omega 3 och omega 6-fettsyror samt taurin Inga smakförstärkare och färg- och lockämnen Högkvalitativa ingredienser och råvaror stödjer immunsystemet Få kolhydrater Perfekt för allergiker, näringskänsliga, äldre och överviktiga katter
 • 22+2 på köpet! 24 x 70 g Cosma Nature kattmat - Kycklingbröst & räkor

  Cosma Nature är en genuin kattnäring med en särskilt hög kött- eller fiskandel på hela 75 %. Mångsidiga kombinationer med läcker tonfisk, mör kycklingfilé eller delikat lax - även kombinerade med räkor - ser till att det blir omväxling i matskålen. Alla ingredienser är skonsamt kokade i sin egen saft. Genom den varsamma tillagningen kan råvarornas äkta smaker bibehållas och ge katten mycket speciella smakupplevelser! Under en begränsad tid: Köp 22 x 70 g Cosma Nature kattmat och få 2 burkar extra på köpet! Katter älskar Cosma Nature: En mycket hög köttandel på 75 %: Lättsmält, tillgodoser katten som köttätare artriktigt med viktigt protein Naturliga, färska ingredienser - skonsamt kokade i den egna saften: Med alla naturliga näringsämnen och äkta, saftiga smaker Passar även känsliga katter: Cosma Nature består av ett litet antal utvalda ingredienser av högsta kvalitet och passar därför också särskilt kräsna katter Helt utan tillsatser: fodret innehåller inga artificiella konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen Cosma Nature är av en mycket hög kvalitet som överensstämmer med de normer som ställs på livsmedel. Testa genom att lukta på maten: Du kommer snabbt att konstatera att Cosmas foder håller en unik standard. Fodret luktar naturligt och ser mycket aptitligt ut. Din katt kommer helt säkert att hålla med om detta! Cosma Nature 24 x 70 g finns i följande smakvarianter: Kycklingfilé: Möra kycklingfiléer, rent kött för köttälskare Kycklingbröst och räkor: Möra kycklingbröst förädlade med räkor Kycklingbröst och tonfisk: Duo av mört kycklingbröst och ljusa tonfiskbitar Tonfisk: Saftigt tonfiskkött, en äkta klassiker Tonfisk & räkor: Ljusa tonfiskbitar, förfinade med goda räkor Lax: Fina laxbitar, perfekt för fiskälskare Kyckling & kycklingskinka: Mört kycklingkött och god skinka från kyckling Kyckling & ost: Mört kycklingkött och läcker ost Cosma Nature - naturliga och genuina måltider för din katt! Läs mer om Cosma våtfoder här: Cosma Nature 6 x 70 g Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 644400.
 • Cosma Nature blandat provpack - 6 x 70 g Blandpack: 6 sorter

  Cosma Nature är en genuin kattnäring med en särskilt hög kött- eller fiskandel på hela 75 %. Mångsidiga smakvarianter (beroende på förpackningens storlek) med läcker tonfisk, mör kycklingfilé eller delikat lax - även kombinerade med räkor - ser till att det blir omväxling i matskålen. Alla ingredienser är skonsamt kokade i egen saft. Genom den varsamma tillredningen kan råvarornas äkta smaker bibehållas - för mycket speciella smakupplevelser. Katter älskar Cosma Nature: En mycket hög köttandel på 75 %: Lättsmält, tillgodoser katten som köttätare artriktigt med viktigt protein Naturliga, färska ingredienser - skonsamt kokade i den egna saften: Med alla naturliga näringsämnen och äkta, saftiga smaker Passar även känsliga katter: Cosma Nature består av ett litet antal utvalda ingredienser av högsta kvalitet och passar därför också särskilt kräsna katter Helt utan tillsatser genom att artificiella konserveringsmedel, smakämnen och färgämnen undviks Cosma Nature har en mycket hög kvalitet som överensstämmer med de normer som ställs på livsmedel. Testa genom att lukta på maten: Du kommer snabbt att konstatera att Cosmas foder håller en unik standard. Fodret luktar naturligt och ser mycket aptitligt ut. Din katt kommer helt säkert att hålla med om detta! Välj mellan de dessa blandpack i olika storlekar: 6 x 70 g (6 sorter - blandpack 1) bestående av en burk av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Lax, Tonfisk räkor, Kycklingbröst tonfisk, Kycklingbröst räkor 6 x 70 g (6 sorter - blandpack 2): bestående av en burk av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Lax, Tonfisk räkor, Kycklingbröst tonfisk, Kyckling kycklingskinka 6 x 140 g (3 sorter - blandpack 1) bestående av två burkar av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Kycklingbröst tonfisk 6 x 140 g (6 sorter - blandpack 2) bestående av en burk av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Kycklingbröst tonfisk, Tonfisk räkor, Kyckling lax, Kyckling kycklingskinka 6 x 280 g (3 sorter - blandpack 1) bestående av två burkar av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Kycklingbröst tonfisk 6 x 280 g (6 sorter - blandpack 2) bestående av en burk av varje: Tonfisk, Kycklingfilé, Kycklingbröst tonfisk, Tonfisk räkor, Kyckling lax, Kyckling kycklingskinka Cosma Nature - naturliga och genuina måltider för din katt! Klicka på länkarna för att läsa utförligt om de olika fodersorterna: Cosma Nature 6 x 70 g Cosma Nature 6 x 140 g Cosma Nature 6 x 280 g
 • Ekonomipack: Miamor Ragout Royale Kitten 44 x 100 g - Nötkött

  Miamor Ragout Royale Kitten är ett lättsmält, välsmakande foder för unga katter och kattungar. Den unga katten får en ''''royal'''' smakupplevelse med ett ökad kaloriinnehåll, lämpat till de speciella näringsbehov den har under tillväxtfasen. Miamor Ragout Royale tillverkas med en vitaminbevarande teknik som till stor del kan bibehålla viktiga vitaminer och näringsämnen - allt för din katts livslånga hälsa. Maten är dessutom lätt att portionera ur de praktiska påsarna, utan kvarlämnade rester i påsen. Köp billigare i vårt ekonomipack med 44 x 100 g! Innehåller ej artificiella färgämnen eller konserveringsmedel.
 • IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken 3 kg

  Med det högkvalitativa torrfodret IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken säkerställer du att din kattunge får en sund start i livet. Förutom stora andelar viktiga animaliska proteinbyggstenar från kyckling och kalkon (43 %) består fodret av speciella innehållsämnen som stödjer kattungen under utvecklingen. Den avvägda och goda sammanställningen, med noggrant utvalda ingredienser och prebiotika för bästa smältbarhet, är gott och har en hög acceptans hos kräsna små finsmakare. IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken tillgodoser kattungens organism med alla vitala ämnen den behöver för att växa och må bra. DHA stödjer hjärnans utveckling och synen. Det speciellt anpassade innehållet i fodret kan påverka kattungens kognitiva funktioner positivt. Antioxidanter stödjer utvecklingen av ett starkt immunsystem. Dessutom kan omättade omega-fettsyror främja hudens hälsa och ge en glänsande päls. Fodret har ett högt näringsinnehåll med stora mängder protein och vitala ämnen som är nödvändiga för att tillgodose kattungens speciella behov under tillväxten (mellan 1 - 12 månaders ålder). Under denna tid läggs grunden för bland annat en kraftig muskelmassa och ett starkt skelett. IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken är även lämpligt för dräktiga eller digivande katter som har liknande behov av energi och kraft. IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken i överblick: Avvägt specialfoder för växande katter mellan 1-12 månader samt dräktiga och digivande katter Högt näringsinnehåll med viktiga proteiner, vitaminer, mineraler och vitala ämnen, särskilt anpassade till kattungars behov 43 % kyckling och kalkon: En förstklassig källa till animaliska proteinbyggstenar, främjar uppbyggnaden av kraftiga muskler Lättsmält: Högkvalitativa ingredienser för bästa upptag, prebiotika för en balanserad tarmflora Kognitiva funktioner: Omega 3-fettsyra med DHA stödjer utvecklingen av hjärnan och synen Kraftigt skelett: Receptet främjar uppbyggnaden av ett friskt och kraftigt skelett Starkt immunsystem: Antioxidanter, vitaminer och vitala ämnen stärker de kroppsegna motståndskrafterna Hudens och pälsens hälsa främjas med omättade omega 3 och 6-fettsyror Med taurin: Kyckling innehåller naturligt taurin som stärker hjärtat och synen Hög acceptans: Särskilt gott tack vare det förbättrade receptet - med massor av kyckling som huvudingrediens och andra noggrant utvalda ingredienser Avvägt helfoder, anpassat till kattungens näringsbehov under tillväxten, med alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen Utan tillsats av smak- och färgämnen eller konserveringsmedel Ergonomiskt formade foderbitar: Aromatiska foderbitar, anpassade till kattungar tänder, enkla att plocka upp och tugga
 • Bozita bitar i sås 6 x 370 g - Kanin

  Kattmat på svenskt sätt: Bozita bitar i sås är baserat på förstklassiga råvaror som svenskt nöt- gris- och kycklingkött eller fisk. De delikata bitarna i sås innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler en katt behöver samt Microgard, en naturlig ß-glukan, som stärker kattens immunsystem. Tillsammans med de vita blodkropparna stärks det kroppsegna försvaret. Bozita garanterar: Uteslutande råvaror av högsta kvalitet Det färska köttet i fodret höjer inte bara smältbarheten, utan även acceptansen av fodret Alla råvaror är fria från tillväxtfrämjande hormoner (policy Lantmännen Doggy AB) Inga konstgjorda smakförstärkare eller färgämnen Ingen tillsats av konserveringsmedel Lätt, platssparande och återvinningsbar förpackning skonar miljön Produkt-, miljö- och kvalitetscertifierad Fettsnål och hälsosam näring Bozita bitar i sås förpackas i en smart Tetra Pak som skyddar det goda innehållet och håller det färskt. Dessutom kan förpackningarna enkelt återförslutas genom att hörnen viks ned. Innehållet i en öppnad förpackning hålls färsk och gott i upp till 2 dagar i kylskåp. Tomma förpackningar kan plattas ihop och tar ingen plats i soporna, dessutom kan de återvinnas - ett viktigt bidrag för att skydda miljön. Mängder av gott innehåll i en liten förpackning som är lätt, platssparande och kan återvinnas! CO2-utsläpp, energibehov vid tillverkningen samt antalet transporter kan minskas, vilket skonar miljön. Bozitas lättöppnade tetraförpackning: Bozita bitar i sås – en smak av Sverige.
 • Carnilove Cat Anka & Kalkon 2 kg

  Carnilove för stora katter och kattraser!

  Torrfodret Carnilove med ingredienserna anka och kalkon har utformats för att passa extra bra för stora katter och stora kattraser med grundtanken i kattdjurs naturliga föda. För friska muskler, ben, senor och leder samt ett bra immunförsvar och hälsosam hud och päls&hellip:
 • Cobalaplex

  Cobalaplex hjälper hundar och katter hålla normala nivåer av kobalamin (vitamin B12) och folat (vitamin B9) hos hundar och katter, för ett fortsatt hälsosamt liv.
 • Blandat ekonomipack: 24 x 85 g Royal Canin gelé & sås - Instinctive i sås och gelé

  När det gäller kattens näring tar Royal Canin hänsyn till alla viktiga parametrar: fysiologi, ras, livsstil och andra, individuella omständigheter. Fodren grundar sig på samma filosofi och kvalitetsanspråk som alla andra produkter från Royal Canin - här handlar allt om kattens välbefinnande. Royal Canin våtfoder i portionspåsar är även ett perfekt komplement till Royal Canin torrfoder. Just nu kan du köpa blandade ekonomipack med 24 x 85 g (12 x i sås och 12 x i gelé) med din katts favoritsmak! Royal Canin Instinctive i sås och gelé: Med en anpassad formel - Macro Nutrient Profile (MNP) - för vuxna katter över ett års ålder. Royal Canin Kitten Instinctive i sås och gelé: Innehåller små köttbitar och är baserad på Macro Nutrient Profile. Lämpar sig för kattungar mellan 4-12 månader samt dräktiga katter. Royal Canin Instinctive +7 i sås och gelé: Med möra köttbitar för äldre katter över 7 år med känsliga tänder och tandkött. Med dessa foder kan de fortsätta äta normalt. Främjar njurarnas och ledernas funktion. Royal Canin Intense Beauty i sås och gelé: Tillgodoser pälsen med näring och håller den glänsande med hjälp av en hög andel av fettsyrorna omega 3 och 6, vitamin B, biotin samt zink. Royal Canin Sterilised i sås och gelé: För vuxna, kastrerade katter från och med 1 år. Främjar ett sunt urinvägssystem. Royal Canin Ultra Light i sås och gelé: En effektiv viktkontroll som leder till ett minskat kaloriintag hos vuxna katter. L-karnitin hjälper kroppen att utnyttja fett som normalt lagras i kroppen. Royal Canin Ageing +12 i sås och gelé: Foder som är utvecklade för mycket gamla katter (över 12 år). Macro Nutrient Profile – en optimal näringsprofil: Den nya hälsosamma dieten med MNP har ett recept anpassat till kattens olika livsfaser och individuella egenheter. MNP beskriver fördelningen av den energi som avges av näringsämnen. MNP står för ett optimalt förhållande mellan proteiner, fetter och kolhydrater, vilket främjar en långvarig fodertolerans. Den speciella näringsprofilen varierar med kattens ålder, men också med kattens fysiska form (exempelvis dräktighet, diande). Läs utförligt om de enskilda sorterna under länkarna nedan: Royal Canin Sterilised i sås Royal Canin Intense Beauty i sås Royal Canin Instinctive i sås Royal Canin Ultra Light i sås Royal Canin Kitten Sterilised i gelé Royal Canin Intense Beauty i gelé Royal Canin Instinctive i gelé Royal Canin Ultra Light i gelé Royal Canin Kitten Instinctive i sås Royal Canin Kitten Instinctive i gelé Royal Canin Instinctive +7 i sås Royal Canin Ageing +12 i sås Royal Canin Ageing +12 i gelé Royal Canin Instinctive +7 i gelé
 • Leonardo Adult Poultry Grainfree - 1,8 kg

  Spannmålsfritt torrfoder med gott om färskt hönskött, chiafrön, krill och jäst, lämpligt för känsliga katter, stimulerar immunsystemet, reglerar urinens pH-värde och främjar tandhälsan.
 • Sheba Craft Collection 12 x 85 g - Kyckling

  Katter är äkta finsmakare som älskar omväxling. Sheba Craft Collection består av läckra delikatesser med möra bitar av kyckling, nötkött, tonfisk eller fjäderfä. Köttet är tillagat i den egna saften och såserna är omsorgsfullt tillredda. Sheba Craft är en smakupplevelse som din katt kommer att älska! De avvägda måltiderna för alla vuxna katter innehåller inga konstgjorda aromämnen eller konserveringsmedel. De praktiska 85 g portionspåsar är enkla att servera ur och gör det möjligt att överraska din delikatessälskande kisse med nya smaker om och om igen. Skäm bort din katt med Craft Collection från Sheba! Craft Collection från Sheba i överblick: Våtfoder för alla vuxna katter Avvägt och holistiskt Möra bitar i en god sås Tillagat i den egna saften Utan konstgjorda aromämnen och konserveringsmedel I fyra goda sorter: nötkött, kyckling, tonfisk, fjäderfäkött Enkelt att portionera i praktiska 85 g portionspåsar Fjäderfävariationerna består av följande sorter: 3 x höns 3 x kyckling 3 x kalkon 3 x anka
 • Ekonomipack: 2 x Royal Canin kattfoder till lågpris - Digestive Care (2 x 10 kg)

  Royal Canin kattfoder är kompletta kattfoder, anpassade till olika kattraser i olika skeden av livet. Royal Canin Feline kattmat har ett näringskoncept som är utvecklat enligt senaste rön inom näringsforskningen. Detta för att kunna skapa ett artriktigt foder som är optimalt anpassat till olika katters näringsbehov, beroende på ålder, kroppsform, livsstil och känslighet. Royal Canin Feline foder är utformade för att stödja din katts hälsa och finns även för känsliga katter samt ett näringsprogram för renrasiga katter. Välj det foder din katt behöver! Dra fördel av våra fördelaktiga dubbelpack! Köp 2 x förpackningar Royal Canin torrfoder för katter i valfri smak - här till lågt pris! Mer information om de enskilda fodersorterna hittar du här: Royal Canin torrfoder för katt Sedan mer än 40 år står husdjuret i centrum hos Royal Canin, vilket bland annat har lett till produktserien ''''Health Nuitrition'''' - hälsosam näring för ditt husdjur. Endast vetenskapen om olika djurs faktiska näringsbehov och respekten för deras individuella karaktärer leder till utveckling och tillverkning av en kost som också täcker deras behov optimalt. Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 307726!
 • catz finefood Meatz - Ekonomipack: 2 x N°5 Kalv 45 g

  Schweiziskt kött av bästa kvalitet, grillat och torkat: Dessa krispiga köttstrimlor är en speciell delikatess för din katt! Varje sort innehåller endast en animalisk proteinkälla och består till 98 % av rent kött. De ca 3,5 cm långa bitarna är helt socker- och spannmålsfria och innehåller inte heller genetiskt modifierade ingredienser. I Schweiz har bönder och köttproducenter de bästa förutsättningarna för artanpassat och hållbart jordbruk. Denna kvalitet återspeglas i catz finefood Meatz, för smakerna gör intryck på de mest kräsna katter. catz finefood Meatz är ett idealiskt gourmetsnack mellan måltiderna, en uppskattad belöning när ni leker och tränar eller kanske om du bara vill glädja din kisse emellanåt. Beroende på sort är välgörande innehållsämnen som biotin eller propolis tillsatta. Ett enkelt sätt att skämma bort samtidigt som du gör katten något gott! catz finefood Meatz i överblick: Förstklassigt kattsnack som tillskott till fodret Idealiskt som godbit mellan måltiderna eller som motivation när ni leker eller tränar Med minst 98 % rent kött: monoprotein - endast en sorts kött i varje smakvariant, kan ges till katter med allergier eller livsmedelsintolerans Kvalitet från Schweiz: köttet härstammar från artanpassat och hållbart schweiziskt jordbruk, högkvalitativa smaker som är omtyckta av de mest kräsna katter Tillverkas med en grillmetod: särskilt gott genom den spännande grillaromen Med välgörande innehållsämnen: catz finefood Meatz N° 3 med kyckling innehåller biotin som kan främja pälsens hälsa catz finefood Meatz N°5 med kalvkött innehåller laktosfri och saltfri keso som är en hälsosam proteinkälla, lättsmält för katter catz finefood Meatz N°9 med hjortkött innehåller propolis som är känt som en naturlig antibiotika som stödjer kroppens immunförsvar, skyddar mot influensa och förhindrar mask Socker- och glutenfritt GMO-fritt Utan konstgjorda tillsatser Praktisk förpackning: en stående påse med en återförslutningsbar ZIP-dragkedja
 • Cosma Thai i gelé 6 x 400 g - Kyckling & kycklinglever

  Cosma Thai kattmat är en unik smakupplevelse för din katt. Det är ett kompletteringsfoder av bästa kvalitet, tillverkat av endast naturliga ingredienser. Fodret är fritt från konstgjorda konserveringsämnen och innehåller naturligtvis inga smakförstärkare. Cosma Thai består av ljust kött i bitar, färskt tillredda tillsammans med exotiskt ris. Ingrediensernas höga kvalitet märker du redan när du öppnar burken, för på Cosmas foder ställs samma fordringar som på livsmedel för människor. Kattmaten luktar mycket naturligt och övertygar genom den höga andelen fågelkött eller tonfisk, som förfinats med t.ex. krabba eller delikat kycklinglever. De naturliga ingredienserna tillgodoser din katt med en artriktig näring med en oemotståndlig smak. Det omtyckta kattfodret Cosma Thai finns också i ekonomisk 400 g-burk i följande smaker: Tonfisk & krabbkött: Lätta tonfiskbitar och lättsmält krabbkött i läcker gelé med exotiskt ris Kyckling & tonfisk: Delikata kycklingbitar med lätt tonfisk i gelé, berikat med exotiskt ris Kyckling & kycklinglever: Delikata kycklingbitar och nyttig kycklinglever med exotiskt ris Blandpack: 2x Kyckling & kycklinglever, 2 x Kyckling & tonfisk, 2 x Tonfisk & krabbkött Servera Cosma Thai rumstempererat så att köttets och fiskens smak och arom kan utvecklas helt.
 • Science Plan Adult Torrfoder med Kyckling för Katt 3 kg

  Torrfoder för vuxna katter med kyckling. Innehåller högkvalitativt protein för att främja musklernas smidighet. Bidrar även med vitamin E & Omega-3 & -6 för kattens hud samt balanserade mineraler med syfte att stötta de vitala organen.
 • Royal Canin Intense Beauty i sås - 24 x 85 g

  Royal Canin Intense Beauty i sås stärker pälsen och ökar glansen genom en högre halt av omega 3- och omega 6-fettsyror, vitamin B, zink, biotin och spårämnen.
 • 3 x bonuspoäng på Gourmet Gold 12 x 85 g! Melting Heart Tonfisk

  Tycker du inte att din katt förtjänar mer än bara ett vanligt våtfoder? Med Gourmet Gold kan du skämma bort du din favorit med oemotståndliga smaker och konsistenser. Högkvalitativa, noggrant utvalda ingredienser tillreds i spännande sammanställningar som älskas även av de mest kräsna gourmetkatter. Katter älskar omväxling och Gourmet Gold finns i en många olika smakvarianter och konsistenser, så du kan vara säker på att hitta en sort som passar din katts smaklökar. Väljer du Gourmet tillgodoses katten med en balanserad och hälsosam näring med alla näringsämnen den behöver, samtidigt som den njuter av varje tugga. Gourmet kattmat i överblick: Helfoder för katter Högkvalitativa ingredienser En oemotståndlig smakupplevelse som skämmer bort även de mest kräsna katter En mångfald av läckra menyer med många olika konsistenser och smaker Förpackat i praktiska 85 g portionsburkar - en portion = burk. Katten får alltid färskt foder i matskålen! Notera att erbjudandet endast gäller under artikelnummer 778862 Läs mer om de olika sorterna här: Gourmet Gold Fine Paté 12 x 85 g Gourmet Gold Delicatesse 12 x 85 g Gourmet Gold Soufflé 12 x 85 g Gourmet Gold Ragout 12 x 85 g Gourmet Gold Melting Heart 12 x 85 g Gourmet Gold Bitar i sås 12 x 85 g
 • Trixie djup keramikskål med kattmotiv - 2 tallrikar á 250 ml, Ø 13 cm

  Den moderna keramikskålen från Trixie är dekorerad med ett roligt kattmotiv som passar perfekt på kattens matplats! Skålen kan användas lika bra för våtfoder, torrfoder och vatten. Den är tillverkad av högkvalitativ keramik som kan diskas hygieniskt i diskmaskin. Den kan naturligtvis även torkas ur snabbt eller diskas för hand. Trixies keramikskål med kattmotiv är ett snyggt tillbehör i alla katthushåll! Trixie keramikskål med kattmotiv i överblick: Keramikskål med kattmotiv för katter i alla åldrar Mångsidig: för torrfoder, våtfoder och vatten Material: keramik Diameter: 13 cm Volym: 250 ml Färg: vit med svarta motiv Rengöring: kan diskas hygieniskt i diskmaskin
 • Blandat ekonomipack: Animonda vom Feinsten Adult 32 x 100 g - Kastrerade katter II (3 sorter)

  På begäran av många kunder erbjuder zooplus nu de populära ekonomipacken med blandpack med de goda och fina Animonda-sorterna. Katten blir nöjd för den får omväxlande måltider och du som kattägare kan spara pengar! Animonda vom Feinsten Adult kattmat består uteslutande av särskilt noggrant utvalda köttsorter, utan sås och med betydligt mer kött i varje portionsform. De innehåller aldrig soja, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Blandpacken innehåller följande sorter: Blandade fågelsorter 8 x Köttcocktail 8 x Fågel kalv 8 x Kycklinglever 8 x Kalkon kanin Blandade fisk- och köttsorter 8 x Lax räkor 8 x Kyckling skaldjur 8 x Nötkött potatis 8 x Kalkon (för kastrerade katter) Blandade köttsorter 8 x Fågelkött pasta 8 x Kalkon tomat (för kastrerade katter) 8 x Kalkonhjärtan 8 x Köttcocktail No Grain i sås 11 x Kalkon i tomatsås 10 x Lax i örtsås 11 x Kyckling i morotssås Gourmetfyllning 11 x Kyckling, laxfilé spenat 10 x Kalkon, kycklingbröst örter 11 x Kyckling, nötkött morötter Kastrerade katter I 6 x Kalkon tomat 6 x Kalkon + lax 8 x Kalkon pur 6 x Kalkon + ost 6 x Kalkon + öring Kastrerade katter II 12 x Kalkon pur 10 x Kalkon + tomat 10 x Kalkon + ost Kitten 11 x Nötkött 11 x Fågelkött 10 x Lamm Senior 11 x Nötkött 11 x Fågelkött 10 x Lamm
 • Aktiv Small Breed

  Svensktillverkade Aktiv Small Breed kan hjälpa stela katter och hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt. Det innehåller grönläppad mussla inklusive musselolja – en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar.
 • MAC's Cat Gourmet 6 x 100 g - Fjäderfä & lax

  MAC´s Cat Gourmet är ett särskilt utsökt våtfoder som utmärker sig med den extremt höga köttandelen på minst 85 %. Eftersom katters naturliga näring är baserat på kött är det mycket viktigt att fodret innehåller en stor andel animaliskt protein. Spannmål i kattmat är ofta orsaken till att otrevliga allergier eller foderintolerans uppstår. Det kan påverka djurets livskvalitet påtagligt till det sämre. Därför undviker MAC's spannmål helt. Istället innehåller de olika sorterna stora mängder fint kött eller högkvalitativ fisk, uteslutande från tysk produktion. MAC's kattfoder innehåller aldrig presskött eller djur- och benmjöl. Tillsatsen av taurin kan stödja synförmågan och hjärtats funktion. Taurin är en essentiell aminosyra som måste tillföras genom näringen, eftersom katten inte kan producera den själv i tillräcklig mängd i kroppen. Tack vare en skonsam tillredning, helt utan tillsatser som konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel, kan katten erbjudas en särskilt naturlig och lättsmält näring. Andra viktiga vitaminer och mineraler avrundar fodret och ger en balanserat näringsprofil. MAC´s utsökta kattfoder tillverkas i Tyskland. MAC's Cat Gourmet är övertygande: Förstklassigt våtfoder för alla katter Särskilt bra för näringskänsliga katter Tillverkas i Tyskland Minst 71 % köttandel: För en naturnära kost med läcker smak Med animaliskt protein av bästa kvalitet: Härstammar uteslutande från tysk produktion Fritt från djur- och benmjöl samt presskött Utan spannmål, soja, konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Med taurin, stärkande för hjärta och ögon Med viktiga vitaminer och mineraler: För en holistisk, avvägd näring Skonsamt tillagat
 • Ekonomipack: 2 x Royal Canin kattfoder till lågpris - Hair & Skin Care (2 x 10 kg)

  Royal Canin kattfoder är kompletta kattfoder, anpassade till olika kattraser i olika skeden av livet. Royal Canin Feline kattmat har ett näringskoncept som är utvecklat enligt senaste rön inom näringsforskningen. Detta för att kunna skapa ett artriktigt foder som är optimalt anpassat till olika katters näringsbehov, beroende på ålder, kroppsform, livsstil och känslighet. Royal Canin Feline foder är utformade för att stödja din katts hälsa och finns även för känsliga katter samt ett näringsprogram för renrasiga katter. Välj det foder din katt behöver! Dra fördel av våra fördelaktiga dubbelpack! Köp 2 x förpackningar Royal Canin torrfoder för katter i valfri smak - här till lågt pris! Mer information om de enskilda fodersorterna hittar du här: Royal Canin torrfoder för katt Sedan mer än 40 år står husdjuret i centrum hos Royal Canin, vilket bland annat har lett till produktserien ''''Health Nuitrition'''' - hälsosam näring för ditt husdjur. Endast vetenskapen om olika djurs faktiska näringsbehov och respekten för deras individuella karaktärer leder till utveckling och tillverkning av en kost som också täcker deras behov optimalt. Notera: Detta erbjudande gäller endast under artikelnummer 307726!
 • Ekonomipack: Yarrah Organic Chunks 24 x 405 g - Ekologisk kyckling + Ekologisk kyckling & nötkött

  Varje katt är individuell, men en sak har de gemensamt - de älskar god mat. Överraska din kisse med Yarrah Organic Chunks. Detta våtfoder är lämpligt för alla katter, oavsett ras och ålder. Det består av stora mängder ekologiskt kött och nyttiga ingredienser som brännässla och tomater. Alla ingredienser härstammar från kontrollerat ekologiskt jordbruk. Det högkvalitativa innehållet minskar risken för livsmedelsallergier och skyddar din katt mot matsmältningsproblem. Katter äter gärna köttbitar i sås, och de små bitarna i Yarrah är enkla att plocka för katten. Köttets arom upptas av såsen vilket ger våtfodret en ännu smaskigare smak. Ekologiska brännässlor stödjer hälsan i njurarna och urinvägarna. Ekologiska tomater innehåller mängder av nyttiga vitaminer som kan stärka immunsystemet. Fodret framställs helt utan socker, konstgjorda tillsatser, bekämpningsmedel och genetiskt modifierade organismer. En naturlig kost för katter med smak! Yarrah Organic Chunks i överblick: Helfoder för vuxna katter, oavsett ras Ekologisk kvalitet: ingredienser från kontrollerat ekologiskt jordbruk Avvägt och holistiskt med viktiga näringsämnen och vitaminer Kyckling, kalkon eller nötkött som proteinkälla: omtyckt och lättsmält Brännässla: stödjer njurarna och urinvägarna Tomater: vitaminrika, kan främja immunsystemet Utan socker Fördelar med Yarrah produkter: Ingen användning av genetiskt modifierade organismer De vegetabiliska ingredienserna odlas helt utan herbicider och pesticider Ingen användning av hormoner vid djuruppfödningen Inget tillsats av socker eller mejeriprodukter Ingen tillsats av kemiska färgämnen, doftämnen och smakämnen Endast konserverat med naturliga mineraler och vitaminer Välj ett av blandpacken med 12 av varje smak om du vill glädja katten med omväxlande måltider! Kyckling + Kyckling kalkon Kyckling + Kyckling nötkött Kyckling kalkon + Kyckling nötkött Yarrah tillverkar ekologiskt hund- och kattfoder sedan 1992. Företaget strävade redan från början för en förändring inom djurfoderindustrin och fick därmed en banbrytande roll. Gårdarna besöks och inspekteras personligen för att upprätthålla en nära relation och ständigt förbättra kvaliteten på de ekologiska produkterna. Inga dolda ingredienser, inga kemiska tillsatser, en ren ekologisk mat för hundar och katter - sedan 1992. EKO-kontrollorgan: NL-BIO-01
 • Beyond Rich on Salmon - 850 g

  Fördelen med detta smaskiga helfoder är bland annat den begränsade och översiktliga sammansättningen av ingredienser. Det innehåller inte heller vete och tillverkas helt utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Alla naturliga beståndsdelar är utvalda av experter och sammanställda till avvägda måltider. Beyond säkerställer att du alltid kan vara säker på att din katt får en artanpassad kost med en lämplig näringsprofil. Lax, som är huvudingrediensen i fodret, tillgodoser organismen med förstklassigt animaliskt protein, är lättsmält och ger foderbitarna en mycket god smak. Förutom detta innehåller lax stora mängder omega-3. Omega-3 fettsyror kan verka inflammationshämmande, kan stärka immunsystemet och ger en vacker päls. Till den goda fisken serveras havregryn och fullkornskorn. Båda spannmålssorterna har ett lågt glykemiskt index och mättar länge. Ris, ärtor, spenat och en balanserad blandning av essentiella vitaminer, mineralämnen och spårämnen avrundar det naturliga innehållet. Det goda fodret täcker kattens dagliga näringsbehov och är en god grund till ett friskt och vitalt kattliv. Beyond Rich on Salmon med fullkornskorn i överblick: Helfoder för katter Naturliga, utvalda ingredienser: sammanställda av experter Tydlig ingredienslista: lättförståelig och tydlig, ett begränsat antal ingredienser ger dig säkerheten att du valt en artanpassad kost Utan tillsats av: vete, konstgjorda färg- och aromämnen samt konserveringsmedel Huvudingrediens är lax (19 %): jättegott, rikt på viktiga animaliska proteinbyggstenar och fettsyror Hög proteinhalt: totalt 36 %, för en optimal kroppskonstitution Med havre och fullkornskorn: har ett lågt GI, mättar länge Balanserat innehåll av vitalämnen: avvägd blandning av grönsaker, vitaminer, mineralämnen och spårämnen, anpassat till behoven hos vuxna katter Med omega-3 och -6 fettsyror: kan stödja hudens hälsa och ge en vacker, glänsande päls Hög acceptans: goda, naturliga ingredienser, aromatiskt nötkött
 • Sensibowl Matbar vit

  Sensibowl är som namnet antyder en matbar som är extra anpassad efter kattens nacke och morrhår.

  Matbaren har 2 skålar som vardera är lite extra bred sidledes så att din katt ska kunna äta sin måltid utan att de känsliga morrhåren slår i hårda skålkanter&hellip:
 • Ekonomipack: Schesir Natural i sås 24 x 70 g - Tonfisk & havsabborre

  Spannmålsfria delikatesser i många smaker på din kisses meny! Schesir Natural i sås innehåller förstklassiga ingredienser i en naturlig sås och är ett uppskattat och omväxlande tillskott på den vuxna kattens meny. Det högkvalitativa kompletterande fodret innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. Schesir är sedan 1986 ett av de ledande varumärkena av obehandlat våtfoder för katt. De goda sorterna från premiumproducenten säkerställer att katten får en omväxlande och hälsosam meny, för fodret består till 100 % av naturliga ingredienser, ångkokade och tillagade för hand. Våtfodret från Schesir innehåller taurin, vilket stödjer en god funktion av kattens nerver, hjärta och ögon. Fördelarna med Schesir Natural i sås 24 x 70 g: Ett kompletteringsfoder för vuxna katter 100% naturliga ingredienser, fritt från konserveringsmedel och färgämnen Spannmålsfritt, endast med tillsats av tapiokastärkelse Skonsamt tillagat för hand, ångkokat Handplockade och förstklassiga bitar från fisk och kött Med kycklingkött utan tillsats av hormoner samt fisk från hållbart havsfiske Innehåller taurin för sunda nerver, ögon och hjärta Berikat med vitamin A och vitamin E för en balanserad kost Blandpack I innehåller: 12 x Tonfisk 12 x Tonfisk & lax Blandpack II innehåller: 12 x Kyckling & skinka 12 x Kyckling & räkor Blandpack III innehåller: 12 x Tonfisk & havsaborre 12 x Tonfisk & guldsparid Utnyttja fördelen med våra förmånliga ekonomipack! Spara pengar genom att köpa 24 x 70 g Schesir Natural i sås av valfri sort - till sparpris! Notera att erbjudandet endast gäller under artikelnummer 673413.
 • Ekonomipack: Miamor Fine Filets i portionspåse 24 x 100 g - Tonfisk & krabbor

  Miamor Fine Filets kattfoder är en särskilt kvalitativ filé-specialitet, lättsmält och mycket välsmakande, för nogräknade katter. Miamor Fine Filets kattfoder i praktisk 100 g portionspåse: Uteslutande ljusa filébitar i delikat gelé Förfinat med kvalitativa ingredienser Fettsnålt, passar även äldre katter och katter som lider av övervikt Kvalitativ filé-specialitet, lättsmält och mycket läcker Tillskottsfoder Miamor Fine Filets kattfoder för anspråksfulla katter: Innehåller ej lever, inälvor eller animaliska biprodukter. Fodret är förpackat i praktiska 100 g-portionspåsar som enkelt kan rivas upp. Finns i olika fina smaker. Blandat paket: 12 x 100 g Kyckling & tonfisk 12 x 100 g Tonfisk & krabbor Notera att erbjudandet endast gäller under artikelnummer 362832.
 • Plastskål Trendy Friends Forever hög grön

 • IAMS Naturally Cat 100 % Meat - Kyckling (20 g)

  För speciella moment när du vill skämma bort katten lite extra finns nu de köttiga godbitarna från IAMS. Naturally 100 % Meat består av naturliga ingredienser och är spannmåls- och glutenfria, så de är mycket lättsmälta. Överraska din vuxna katt med smakriktningarna kyckling, anka eller lax. De är varsamt tillverkade med en innovativ frystorkningsprocess som bevarar alla naturliga näringsämnen och de goda smakerna av kött och fisk. Köttet och fisken innehåller förstklassigt protein som kan bevara en kraftig muskulatur. Godbitarna är helt sockerfria och utan konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel och smakförstärkare samt GMO. De tärningsformade bitarna är förpackade i en praktiskt tub som håller godiset färskt länge och är enkel att plocka bitarna ur. Ge din katt smakupplevelsen av rent kött och smaskig fisk! IAMS Naturally Cat 100 % Meat i överblick: Tillskott till vuxna katters dagliga foder 100 % spannmåls- och glutenfritt: lättsmält, lämpliga för näringskänsliga katter Frystorkade: bevarar viktiga näringsämnen och råvarornas naturliga smaker Förstklassigt protein: 100 % kött eller fisk, viktigt för att bevara en stark muskulatur Olika smakriktningar: kyckling, anka eller lax för omväxling Sockerfria Utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel, smakförstärkare eller GMO Praktiskt förpackade i en återförslutningsbar burk: hålls fräscha länge
 • Concept for Life All Cats - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  High-Premium torrfoder, speciellt för vuxna katter över 1 års ålder med normal vikt, lättsmälta proteiner, hög tolerabilitet och acceptans, förebygger urinsten och hårbollar.
 • Kattmatskål Atlanta låg kant vit

  Matskål med urtagbar innerskål!

  Kattmatskål i stilren vit färg - extra bred och med låga kanter, perfekt för kattens känsliga morrhår. En matskål med låga kanter gör skålen mer bekväm att äta ur för din katt och det motverkar även att katten lyfter ut sin mat på golvet&hellip:
 • Smilla Sensible - 8 kg

  Smilla Finest Healthy Nutrition Sensible är ett innovativt torrfoder för katter som har anpassats särskilt för att tillgodose de näringsbehov av katter med känsliga magar och tarmar. Det högkvalitativa, mycket lättsmälta torrfodret har utvecklats i samarbete med ledande experter enligt de senaste vetenskapliga rönen, och innehåller noggrant utvalda ingredienser med alla nödvändiga vitaminer och näringsämnen som är viktiga för ett vitalt kattliv. Smilla Finest Healthy Nutrition är en balanserad och hälsosam kost som din katt kommer att älska. Smilla Sensible är särskilt välsmakande och lättsmält, med en perfekt sammansättning av näringsämnen för näringskänsliga katter med ömtåliga matsmältningssystem. De unika fördelarna med Smilla Finest Healthy Nutrition: Med vitamin A och E för optimal syn och sund hy. Innehåller särskilt formade kroketter för en effektiv tandvård och munhygien. Med värdefulla proteiner som främjar organens funktion. Innehåller växtfibrer för en optimal utsöndring och reducerad uppkomst av hårbollar. Hög kompatibilitet och smältbarhet för ett idealt näringsupptag. Taurin stödjer hjärta och syn. Med linfrön som en naturlig leverantör av omega 3 och 6-fettsyror. Med yucca-extrakt som binder starkt doftande nedbrytningsprodukter i ämnesomsättningen och därmed minskar avföringens lukt. Innehåller ej syntetiska färgämnen, lock- eller konserveringsmedel. Utan genteknik - som en del av en väl balanserad kattmat. Förpackat i en praktisk, återförslutbar förpackning - öppna och låt katten njuta av färsk mat om och om igen! Smilla Finest Healthy Nutrition Sensible torrfoder för katter - för vuxna katter från och med ett år för ett hälsosamt och välmående kattliv! Smilla torrfoder för katter - nu med nytt förbättrat recept!
 • Veterinary Diets Cat Mobility 4 kg

  Mobility är ett komplett dietfoder för katter med led- och rörelseproblem.
 • Kattovit Urinary med tonfisk - 4 kg

  Kattovit Urinary torrfoder med tonfisk är en näring som är särskilt anpassad till behoven hos katter med sjukdomar i de nedre urinvägarna. FLUTD (feline lower urinary tract disease) är en vanlig sjukdom där smärtsamma struvitstenar bildas. Dessa kan leda till följdsjukdomar i njurarna. För att förebygga detta är det viktigt att katten får ett foder med lägre magnesiumhalt som kan minska halten av magnesium i urinen. Därmed kan motverkas att nya struvitstenar bildas, eftersom magnesium behövs för detta (magnesium ammoniumfosfat-stenar). Med hjälp av DL-metionin, som har en försurande effekt, samt kalciumsulfat kan urinens pH-värde hållas sur (pH 6,4). Detta motverkar också uppkomsten av struvitsten, därför att stenarna endast kan bildas i urin med alkaliskt pH-värde. I Kattovit Urinary är lättsmält, smakrik tonfisk den enda animaliska källan till protein. Det förstklassiga fodret har tillsatser av taurin, viktiga vitaminer och mineraler. Kattovit Urinary torrfoder med tonfisk: Speciellt torrfoder för katter med sjukdomar i nedre urinvägarna (FLUTD) Idealiskt för att förebygga struvitsten Låg magnesiumhalt: Förebygger bildandet av struvitsten som innehåller magnesium Med DL-metionin & kalciumsulfat: Urinförsurande ämnen som minskar pH-värdet i kattens urin Med tonfisk: Lättsmält, animaliskt protein som energikälla Med taurin: En essentiell aminosyra för ett starkt hjärta och god syn Med viktiga vitaminer & mineraler: För en balanserad och holistisk kost Lättsmält

Läs mer om vad som är bra mat för katter

- Vad ska katten äta för att må bra (Agria)