Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Helfoder

Ett helfoder är kattmat som täcker hela kattens behov av både näring och näringsämnen som vitaminer och mineraler. Om du ger din katt bra helfoder rustar du den bäst för framtiden och ger den bra förutsättningar att må gott och ha ett friskt kattliv.

Populärt inom helfoder

 • Smaak Kitten Kyckling (7 kg)

  Smaak Kitten Kyckling (7 kg)
  Smaak Kitten KycklingDetta torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande kattungar av alla möjliga olika kattraser. Fodret innehåller allt din kattunge behöver på en daglig basis när det kommer till näringsämnen, och det är således ett komplett helfoder. Givetvis kan du välja att ge ett våtfoder också, om du föredrar att ge din kattunge lite mer blandad kost.Smaak Kitten Kyckling är tillverkat i Finland och innehåller över 90% finska ingredienser! Detta är ett välsmakande och knaprigt torrfoder som vi tror att din kattunge kommer älska.Fodret är baserat på kyckling, och 25% av kycklingen är färsk - detta skapar en härlig smak. God smak säkerställs också genom att man tillsatt kycklinglever och kycklingfett till fodret.Denna kattmat innehåller också fettsyror från lax - dessa är jättebra för hud och päls men även för hjärnans utveckling.Kolhydraterna i fodret kommer ifrån en blandning av spannmål och potatis.Smaak Kitten Kyckling innehåller fibrer från grönsaker såsom exempelvis rödbeta. Fibrerna stöttar magen och tarmen, ger en knaprig konsistens och hjälper till att motverka hårbollar. Det här kattungefodret innehåller också prebiotika, FOS och MOS, som främjar god matsmältning.Utöver detta så innehåller fodret tranbär som är bra för kattens urinvägar och yucca som minskar lukten från avföringen.Storlek på foderkulorna:9 x 4 mmOm SmaakSmaak tillverkar sitt färskfoder och torrfoder för hundar och katter i sin fabrik i Finland. Fabriken ligger på landet, nära många av ställena där råvarorna kommer ifrån. Detta gör att transportsträckorna blir korta. Fabriken använder endast förnybar el, från vatten, vind och sol.Smaak är mycket noga med att deras foder håller en hög kvalitet, och kontrollerar noga att hygien och säkerhet håller måttet.
 • SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Puppy Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Puppy KycklingSmaak Dog Puppy Kyckling är ett energirikt helfoder som passar för valpar av alla möjliga olika raser. Fodret innehåller mer fett, protein och energi än ett vuxenfoder - perfekt för växande valpar!Fodret innehåller färsk kyckling ifrån Finland, och har extra härlig smak tack vare att det innehåller kycklingfett av hög kvalitet.Smaak Dog Puppy Kyckling har en optimal balans mellan kalcium och fosfor, som stöttar valpens skelett när den växer. Fodret innehåller även omega-fettsyran Omega-3 från lax, som stöttar valpens utveckling och tillväxt.Fodret är berikat med krossade linfrön och prebiotika för en hälsosam matsmältning, och nordiska bär och örter som bidrar med antioxidanter och vitaminer!Foderkulorna är runda, och 9x4 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fria färskfoder, torrfoder och även godbitar som passar till både katter och hundar! Smaak-fabriken ligger i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar energi, och de återanvänder värme för att inte slösa på vår jords resurser!
 • Kött Torrfoder för katt - 3,5 kg

  Kött Torrfoder för katt - 3,5 kg
  Detta är ett nyttigt och energirikt helfoder som passar de flesta katter. Gjort på kött som erbjuder hög smak och innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.  Rikligt med vitaminer och mineraler.  Helfoder för katt.  Gjor
 • Smaak Raw Complete Cat Sterilised 1 kg

  Smaak Raw Complete Cat Sterilised 1 kg
  Smaak Raw Complete Cat Sterilised 1 kgDetta färskfodret är särskilt framtaget för att passa vuxna steriliserade katter. Det är ett komplett helfoder som uppfyller kraven från FEDIAF - European Pet Food Industry Federation.Smaak Raw Complete Cat Sterilised har extra hög smaklighet tack vare att det innehåller små bitar av kycklinghjärta och muskelmage - detta gör fodret lämpligt även för lite mer kräsna katter.Fodret är berikat med psyllium som är bra för kattens mage, och tranbär som främjar friska urinvägar. Fodret är fritt från benmjöl.

Fler tips på helfoder

 • Digestive Care Adult Torrfoder för katt - 2 kg

  Digestive Care Adult Torrfoder för katt - 2 kg
  Skräddarsytt torrfoder för katter som lider av känslig och orolig mage. De håliga foderbitarna ser till att bromsa tuggprocessen, samtidigt som de innehåller en kombination av smältbara proteiner och prebiotiska fibrer för att underlätta för
 • ApplawsTonfisk & Makrill i gelé 70 g

  ApplawsTonfisk & Makrill i gelé 70 g
  Smaskig tonfisk och makrill i gelé - ett delikat recept för vuxna katter!Blötmat med delikat tonfisk och makrill i en välsmakande gelé. Tillsammans med ett helfoder erbjuder Applaws våtfoder din katt en komplett och hälsosam kost. 70 g.
 • Brit Premium Beef Stew & Peas Chunks in gravy 100 g

  Brit Premium Beef Stew & Peas Chunks in gravy 100 g
  Smaskigt våtfoder för vuxna katterLåt dessa saftiga bitar i god sås bli en del av din katts dagliga kost. Brit Premiums portionspåsar är helfoder anpassade efter din katts specifika behov. Våtmaten är skonsamt ångbehandlad så att den ursprungliga smaken och doften av kött bevaras. Den goda köttsaften ser dessutom till att din katt får i sig nödvändig vätska! Ge gärna både torrfoder och blötmat, så är du säker på att din katt får i sig vad den behöver.
 • SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Tasty Chicken, Pork & Tripe (3 kg)
  Färskt helfoder för kräsna hundarSmaak Raw Complete Tasty är ett välbalanserat foder anpassat för kräsna hundar. Fodret innehåller kyckling-, nöt- och griskött, och har en lite högre fetthalt. Det gör att fodret även passar bra att användas till vuxna hundar med något högre aktivitetsnivå. Tillsatt linfrö stödjer en hälsosam maghälsa. Beninnehåll: 12%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • Bozita Bitar i Sås med Ren 85 g

  Bozita Bitar i Sås med Ren 85 g
  Högkvalitativ kattmat med endast svenska ingredienserBozita Ren är ett högkvalitativt våtfoder för katter. Fodret är svensktillverkat, spannmålsfritt och innehåller endast svenska ingredienser. Med en hög andel smakgivande ingredienser är detta foder något för alla katter! Bozita Ren är ett helfoder, som innehåller alla nödvändiga vitaminer, mineraler och råmaterial som din katt behöver.  
 • Intense Beauty Jelly Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g

  Intense Beauty Jelly Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g
  Balanserat våtfoder för vuxna katter som främjar frisk hud och vacker päls. Dessa välsmakande bitar i gelé innehåller essentiella fettsyror som bygger upp hudens barriärfunktion för att främja en skinande, tät och silkeslen päls.   Royal
 • Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog & Cat CN Convalence Mousse 195 g

  Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog & Cat CN Convalence Mousse 195 g
  Veterinärfoder för hundar och katter i behov av extra återhämtning!Purina Pro Plan Veterinary Diet Dog&Cat CN Convalence mousse är ett mjukt helfoder för hundar och katter med extra behov av återhämtning. Fodret har ett högt energi- och näringsinnehåll, och passar exempelvis bra efter operationer, vid sjukdom eller skada. Den goda smaken gör att även djur med dålig aptit vill äta det. Veterinärfoder för hundar och katter i extra behov av återhämtningPassar exempelvis bra efter operation, vid sjukdom eller skadaFodret har ett högt energi- och näringsinnehåll
 • Orijen Kitten (1,8 kg)

  Orijen Kitten (1,8 kg)
  Orijen KittenDin kattunge behöver en massa nyttig energi för att växa sig stor och stark - Orijen har därför utvecklat ett särskilt anpassat foder just för växande kattungar!Orijen Kitten innehåller 90% animaliska råvaror, flera av dem färska, för att efterlikna en katts naturliga diet. Kattmaten har en läcker smak av kyckling, och den är berikad med frystorkad lever för extra god smak!Orijen satsar hårt på naturliga råvaror och ett recept som liknar maten som katter skulle äta i det vilda. Deras foder innehåller wholeprey, vilket innebär att hela djuret används. Deras foder innehåller alltså inte bara kött utan även organ, brosk och ben. När du väljer Orijens kattmat så kan du lita på att din katt får i sig ett proteinrikt foder med mycket hög kötthalt.Orijen Kitten innehåller 15 stycken färska eller råa ingredienser. Det innehåller både kyckling, kalkon och lax som främjar god muskeltillväxt. Tack vare att fodret innehåller flera olika fisk-ingredienser såsom lax, sill, makrill och pollockolja. Dessa är naturligt rika på DHA och EPA som stöttar hjärnans utveckling - extra viktigt för växande djur!Tack vare fisken så innehåller fodret också de nyttiga fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.Orijen Kitten passar för katter av alla raser, upp till ca ett års ålder. Det är ett komplett helfoder men kan självklart även kombineras med ett våtfoder anpassat för kattungar.
 • Cat Six Fish - 1,8 kg

  Cat Six Fish - 1,8 kg
  Skräddarsytt helfoder baserat på en generös blandning av sex olika sorters atlantfiskar från Vancouverön för att ge din katt en varierande kost som utforskar dess aptit, samt en komplett näringsbas av fetter och mineraler för att kunna leva e
 • Purenatural Cat Adult Large Chicken (2 kg)

  Purenatural Cat Adult Large Chicken (2 kg)
  Purenatural Adult Chicken är ett högkvalitativt kattfoder som passar utmärkt till vuxna katter mellan 1-7 år. Purenatural Adult Chicken är ett komplett och naturligt foder med en hög halt av kött såsom kyckling, lax och öring. Just kyckling, lax och öring är lättsmälta proteinkällor med hög smaklighet och brukar därför falla även den mest kräsna katt i smaken. Genom de animaliska proteinkällorna får katten i sig alla de essentiella aminosyrorna och fisken bidrar även med en bra balans av Omega 3 och 6 vilket vårdar din katts päls och hud och lämnar den frisk och glänsande. De krispiga bitarna bidrar till en god munhälsa genom att hjälpa till att skrapa tänderna rena från plack och tandsten. Purenaturals foder innehåller endast naturliga råvaror och är fria från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Purenatural Adult Chicken är ett lättsmält och högkvalitativt helfoder med hög kötthalt som förser din katt med allt den behöver för ett långt och aktivt kattliv. Adultfodret finns även med smak av anka beroende på vad just din katt tycker om.Innehåll: 40% färsk kyckling, lax och öring Total kötthalt 66%OBS! Nu med uppdaterad större storlek på foderkulorna!
 • Veterinary Diets Renal Select Cat - 2 kg

  Veterinary Diets Renal Select Cat - 2 kg
  Ett skräddarsytt helfoder med extra god smak ifrån fläsk och fisk för att locka katter med njurproblem till att äta. En specialanpassad kost av lägre protein- och fosforhalt i kombination med hög energitäthet för att minska belastning på nj
 • Planet Pet Society Nöt i Gelé 12 x 85 g

  Planet Pet Society Nöt i Gelé 12 x 85 g
  Planet Pet Society Nöt i Gelé 12 x 85 gPlanet Pet Society Nöt i Gelé 12 x 85 g är ett helfoder med smak av läckert nötkött i gelé. Detta fodret kan du antingen ge som enda foder, eller utöver exempelvis ett torrfoder!Detta är ett helfoder som innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.Det är helt fritt från vete, soja, färgämnen och konstgjorda smakämnen, och har hög kötthalt och god smak!
 • Våtfoder Nötkött i Sås - 28 x 85 g

  Våtfoder Nötkött i Sås - 28 x 85 g
  Välgjort och och smakrikt helfoder i sås till från PrimaCat med smak av nötkött. Detta våtfoder är framtaget för att passa vuxna katter. Produkten innehåller 50% sås och 50% strimlat nötkött som har en oroligt hög proteinhalt. Detta våt
 • Foder Innekatt - 1,8 kg

  Foder Innekatt - 1,8 kg
  Detta foder från Magnussons är ett helfoder för vuxna katter och kattungar, som har lite lägre energinivå. Passar även bra för kastrerade katter. Typiskt för innekatter är att de har ett mindre rörelsemönster och ett lägre energibehov. Ma
 • Planet Pet Society Cat Senior & Indoor Second Chance Chicken (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Senior & Indoor Second Chance Chicken (6 kg)
  Planet Pet Society Cat Senior & Indoor Second Chance ChickenDetta är ett välsmakande helfoder som passar för äldre katter (över ca 7 års ålder) och innekatter. Detta spannmålsfria torrfoder passar dessa katter, eftersom de ofta har en ganska lugn livsstil och en relativt låg metabolism. De brukar behöva ett särskilt anpassat foder för att inte öka för mycket i vikt.Planet Pet Society Cat Senior & Indoor Second Chance Chicken har en rad hälsofördelar för din kisse!Ökat fiberinnehåll, jämfört med vanligt Adult-foder, för minskad risk för överviktFrämjar god matsmältning och ett bra immunförsvarStöttar leder och skelettStöttar tändernaStöttar muskulaturenFrämjar frisk hud och glansig pälsVad innebär Second Chance Chicken? Jo, det innebär faktiskt att detta foder innehåller kycklig som fått en andra chans!Inom livsmedelsindustrin, mat till människor alltså, så är det många ingredienser som sorteras bort och kastas, trots att de egentligen är fullt användbara.När det kommer till kyckling så rensar man exempelvis bort organ som är fulla med nyttig näring som kan vara bra för hundar och katter. Planet Pet Society tar dessa ingredienser tillvara och använder i sitt foder!De använder även t.ex. fibrer från äpplen, som sorteras bort när man tillverkar äppeljuice.Planet Pet Society använder helt enkelt återanvända ingredienser för att skapa näringsrikt och smaskigt foder. Detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!
 • Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)

  Smaak Raw Complete Kyckling Active 3x200g (3 x 200 g)
  Färskt helfoder för aktiva hundarSmaak Raw Complete Sport är ett välbalanserat foder för väldigt aktiva eller arbetande hundar. Fodret innehåller förutom kyckling och grönsaker, en andel kycklinglever, som täcker behovet hos arbetande hundar. Det särskilt anpassade innehållet är lättsmält och stödjer muskeluppbyggnad och återhämtning. Beninnehåll: 5%Complete-serien innehåller noggrant utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • Thrive Adult Kyckling & Kalkon 75 g

  Thrive Adult Kyckling & Kalkon 75 g
  Delikat våtfoder från Thrive med 100 % kyckling och kalkon. Våtfodret är tillagat i kycklingbuljong med tillsatta vitaminer och mineraler vilket gör det till ett komplett och näringsmässigt balanserat helfoder. Servera som det är eller använd som topping eller mix till torrfoder. Fodret är helt vete- och glutenfritt, lättsmält och lättserverat. Innehåller inga konserveringsmedel, utfyllnadsmedel, smak- eller färgämnen. Förpackningsstorlek: 75 g. Unna din katt en lyxig matstund!
 • Edgard&Cooper Cat Adult Paté Lamb & Chicken 85 g

  Edgard&Cooper Cat Adult Paté Lamb & Chicken 85 g
  Edgard&Cooper Cat Adult Paté Lamb & Chicken 85 gHär har vi ett läckert, komplett helfoder som passar för vuxna katter, även steriliserade katter! Fodret har läcker smak av lamm och kyckling som främjar friska och starka muskler.Detta är ett spannmålssfritt våtfoder utan onödiga tillsatser, och utan tillsatt socker! Fodret är format som en läcker paté som är lätt att tugga och passar perfekt för katter som inte gillar bitar i sin mat.Edgard&Cooper Cat Adult Paté Lamb & Chicken innehåller frigående kyckling och man har valt att tillsätta tranbär, salvia och valeriana. Detta bidrar till läcker smak och främjar friska urinvägar.Edgard&Cooper värnar om både djur och natur. De satsar hårt på lokala råvaror och återvinningsbara förpackningar och de donerar dessutom 1% av försäljningen till katter och hundar i nöd!
 • Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stressBrit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress är ett superpremium helfoder för vuxna innekatter. Fodret är baserat på färsk kyckling, vilket är en bra och fettsnål proteinkälla som de flesta katter gillar.Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress innehåller lugnande örter, vilket gör att fodret passar bra för katter som är lite av det ängsligare slaget. Det innehåller även pro- och prebiotika som stödjer normal tarmfunktion och immunförsvar. Fodret är rikt på fibrer vilket ser till att hårbollar passerar enklare, något som passar alla katter, men särskilt dem med längre päls.
 • Monster Cat Adult Salmon 85 g

  Monster Cat Adult Salmon 85 g
  Monster Cat Adult Salmon 85 gLetar du efter ett smakligt våtfoder till din katt, att ha antingen som kompletterande foder eller som helfoder? Kanske är din katt allergisk emot kött såsom fågel, gris eller nöt? Kanske har du en katt som helt enkelt bara älskar fisk! Då kan Monster Cat Adult Salmon vara ett utmärkt alternativ för dig.Monster Cat Adult Salmon är ett smakrikt våtfoder som passar för vuxna katter. Fodret har lax som enda animaliska proteinkälla, och det är fritt från spannmål. Detta gör fodret ypperligt för allergiska eller känsliga katter.Detta foder kan användas som ett komplett helfoder men passar självklart även bra att ha vid sidan av ett torrfoder, som extra smakförhöjare. Monster Cat Adult Salmon kommer i praktiska portionspåsar.Monster är ett fodermärke (som också tillverkar kattsand) med lång och gedigen erfarenhet i branschen. De satsar hårt på att tillverka foder som tillgodoser kattens alla behov, från en välfungerande mage och tarm, till en frisk hud och en blank och glansig päls!
 • Bozita Bitar i Sås med Nötkött 85 g

  Bozita Bitar i Sås med Nötkött 85 g
  Högkvalitativ kattmat med endast svenska ingredienserBozita Biff är ett högkvalitativt våtfoder för katter. Fodret är svensktillverkat, spannmålsfritt och innehåller endast svenska ingredienser. Med en hög andel smakgivande ingredienser är detta foder något för alla katter! Bozita Biff är ett helfoder, som innehåller alla nödvändiga vitaminer, mineraler och råmaterial som din katt behöver.
 • Carnilove Cat Adult Trout & Echinacea 85 g

  Carnilove Cat Adult Trout & Echinacea 85 g
  Carnilove Cat Adult Trout & Echinacea 85 gCarnilove tillverkar kattmat med naturliga ingredienser, utan onödiga tillsatser! Carnilove Cat Adult Trout & Echinacea är ett komplett helfoder i form av bitar i sås. Det innehåller allt katten behöver på en daglig basis, men du kan självklart välja att använda det som ett kompletteringsfoder i alla fall.Denna kattmat är baserad på kyckling och forell vilket ger en härligt god smak, och det kommer förpackat  i praktiska portionspåsar.Kattmaten är spannmålsfri, GMO-fri, sojafri och fri från tillsatt socker. Utöver det så är den även fri från konstgjorda färg- och smakämnen samt konserveringsmedel!Carnilove Cat Adult Trout & Echinacea innehåller echinacea som främjar ett bra immunförsvar och friska urinvägar!
 • Planet Pet Society Fågel i Sås 12x85 g

  Planet Pet Society Fågel i Sås 12x85 g
  Planet Pet Society Fågel i Sås 12x85 gPlanet Pet Society Fågel i Sås 12x85 g är ett smakrikt blötfoder i formen bitar i sås - uppskattat av de allra flesta katter! Du kan antingen ge enbart detta fodret till din katt, eller servera det utöver exempelvis ett torrfoder.Detta är ett helfoder som innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.Det är helt fritt från vete, soja, färgämnen och konstgjorda smakämnen, och har hög kötthalt och god smak! Ett riktigt bra val, helt enkelt!
 • Våtfoder Kalkon i Sås - 28 x 85 g

  Våtfoder Kalkon i Sås - 28 x 85 g
  Välgjort och och smakrikt helfoder i sås till från PrimaCat med smak av kalkon. Detta våtfoder är framtaget för att passa vuxna katter. Produkten innehåller 50% sås och 50% strimlat kalkonkött som har en oroligt hög proteinhalt. Detta våtf
 • Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 gBrit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g är ett helfoder med smak av kyckling och ost, en spännande smakkombination som din katt kanske inte testat tidigare. Fodret består av bitar i gelé och har hög kötthalt och hög smaklighet, vilket gör fodret lämpligt även för lite mer kräsna katter.Fodret är fritt från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, konstgjorda smakämnen samt tillsatt socker, och levereras i praktiska portionspåsar à 85 g.Brit Care erbjuder flera olika smaker av bitar i gelé, däribland Tonfisk, Kalkon & Räkor och Torsk & Öring!
 • Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon Nuggets 1 kg

  Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon Nuggets 1 kg
  Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon Nuggets 1 kgDetta färskfodret är ett komplett helfoder som är anpassat för växande valpar! Fodret är format som små köttbullar vilket gör att det passar bra även för valpar av mindre raser. Det är nämligen enkelt att ta fram bara ett par köttbullar åt gången och tina!Detta fodret har en härlig smak av kyckling, gris och lax. Det innehåller malda laxben och även tillsatt kalcium som främjar ett friskt och starkt skelett! Fodret innehåller också glukosamin som är bra för lederna och zink som stöttar immunförsvaret.Detta fodret påminner lite om Smaak Raw Complete Puppy Chicken, Pork & Salmon 500 g men med vissa skillnader i innehåll och även såklart skillnad i utformning.Smaak tillverkar högkvalitativa helfoder, kompletteringsfoder och godis för både hundar och katter. Tillverkningen sker i Finland, på en fabrik som arbetar mycket med att lämna ett så litet negativt avtryck på vår miljö som möjligt.
 • SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)

  SMAAK Raw Complete Sensitive Chicken & Turkey (3 kg)
  Färskt helfoder för hundar med känslig mageSmaak Raw Complete Sensitive är ett välbalanserat foder för vuxna hundar med känslig mage. Fodret innehåller förutom kyckling och kalkon även kalcium som stödjer matsmältningen. Fodret innehåller även vitamin A, D, zink och linfrön som alla stödjer maghälsan. Beninnehåll: 10%Complete-serien innehåller noggrannt utvalda ingredienser, som täcker näringsbehovet. Fodret innehåller bland annat glukosamin, som stöljer ledernas funktion, vitamin D och zink som är bra för immunförsvaret och vegetabiliska oljor som är bra för huden och pälsen.  Smaak är ett foder för dig som vill ge din hund eller katt råkost av högsta kvalitet. I serien finns helfoder, som du enkelt serverar till ditt husdjur, och kompletterande foder som du kan använda som en del av en blandad kost. Samtliga produkter är lokalt producerade i Norden. Den högkvalitativa produktionen sker i Finland, och med så lite klimatavtryck som möjligt. Bland annat använder fabriken endast sol-, vind- och vattenkraft som energikällor för produktionen.
 • Våtfoder Fågel i Gelé - 28 x 85 g

  Våtfoder Fågel i Gelé - 28 x 85 g
  Välgjort och och smakrikt helfoder i sås till från PrimaCat med smak av fågel. Detta våtfoder är framtaget för att passa vuxna katter. Produkten innehåller 50% gelé och 50% strimlat fågelkött som har en oroligt hög proteinhalt. Detta våt
 • Planet Pet Society Cat Adult Sensitive Thanks Given Turkey (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Adult Sensitive Thanks Given Turkey (6 kg)
  Planet Pet Society Cat Adult Sensitive Thanks Given TurkeySpannmålsfritt och hypoallergent torrfoder som passar för vuxna katter, mellan ca 1 och 7 år. När katten blivit äldre så är det bra att se sig om efter ett särskilt anpassat seniorfoder.Planet Pet Society Cat Adult Sensitive Thanks Given Turkey är ett komplett helfoder som är särskilt anpassat för den känsliga katten. Kanske har din katt lite känslig mage i allmänhet, eller så är den överkänslig emot vissa ingredienser. Fodret innehåller läcker kalkon, hydroliserad kycklinglever, laxolja och en massa andra smaskiga nyttigheter.Planet Pet Society Cat Adult Sensitive Thanks Given Turkey främjar kattens välmående och utveckling på en massa olika sätt:Bra för känslig mageStöttar skelett, tänder och lederBra för immunförsvaretBra för hud och pälsPlanet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! Inom livsmedelsindustrin, för mat till människor, så är det många ingredienser som sorteras bort, trots att de egentligen går att använda. Planet Pet Society tar dessa tillvara och använder i sitt foder!Förutom proteinkällor såsom organ, så använder de även fibrer från äpplen, som sorteras bort när man tillverkar äppeljuice.Planet Pet Society använder helt enkelt återanvända ingredienser för att skapa näringsrikt och smaskigt foder. Detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!
 • Iams Delights in gravy Multipack Land Collection 12x85 g

  Iams Delights in gravy Multipack Land Collection 12x85 g
  Ett 100% komplett och balanserat våtfoder för vuxna katter. Våtfodret är mycket smakligt och innehåller 12 påsar à 85 g med olika smakliga köttsorter (kyckling, kalkon, lamm, nöt och lever) i sås. Ges som helfoder eller som smakförhöjare som topping på helfoder tex. Utfodringsexempel för en katt som väger 4 kg: 3 påsar per dag fördelat på minst två måltider. Se alltid till att din katt har fri tillgång till färskt vatten. 12 x 85 g.
 • Veterinary Diets Gastro Intestinal Cat - 2 kg

  Veterinary Diets Gastro Intestinal Cat - 2 kg
  Ett skräddarsytt helfoder med avsikt att stabilisera tarmhälsan hos katter med matmältningsproblem. Med en optimal sammansättning av fettsyror och prebiotiska fibrer dämpar detta foder inflammation i tarmkanalen, samt etablerar en god baktierief
 • Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (6 kg)
  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance ChickenDetta smaskiga torrfoder är ett komplett helfoder, utan spannmål. Fodret passar för steriliserade katter. När en katt steriliseras så blir den oftast lite lugnare, och behöver således lite mindre energi i sin kost. Steriliserade katter kan därför ha något lättare att gå upp i vikt, och därför är det bra att välja ett särskilt anpassat foder!Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken främjar den steriliserade kattens välmående på en rad olika sätt:Minskar risken för urinkristallerFrämjar god utveckling och vitalitetFrämjar frisk hud och glansig pälsÄr bra för leder, muskler och skelettFrämjar friska tänderÄr bra för immunförsvaretStöttar matsmältningenVad menas med Second Chance Chicken? Jo, det innebär att Planet Pet Society har tillvaratagit organ och annat nyttigt från kyckling inom livsmedelsindustrin (mat för människor alltså), och använt dessa näringsrika ingredienser i fodret! Kycklingen får en andra chans helt enkelt! Detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!
 • Våtfoder Fisk i Sås - 28 x 85 g

  Våtfoder Fisk i Sås - 28 x 85 g
  Välgjort och och smakrikt helfoder i sås till från PrimaCat med smak av fisk. Detta våtfoder är framtaget för att passa vuxna katter. Produkten innehåller 50% sås och 50% strimlat fiskkött som har en oroligt hög proteinhalt. Detta våtfoder
 • Edgard & Cooper Dog Chicken & Turkey (150 g)

  Edgard & Cooper Dog Chicken & Turkey (150 g)
  Edgard & Cooper Dog Adult Chicken & TurkeyDetta våtfodret är fritt från spannmål och onödiga tillsatser, men det är fullt av nyttiga vitaminer och mineraler!Fodret har en härlig smak och är baserat på kyckling och kalkon. Detta är lättsmälta proteinkällor som de flesta hundar gillar! Utöver detta så innehåller fodret nyttigheter såsom äpplen, jordgubbar och morötter, som bidrar med härlig smakvariation och viktiga vitaminer!Edgard & Cooper Dog Kyckling & Kalkon går att servera som helfoder eller som komplement till torrfoder.Vår planet är full av plast. Därför förpackar Edgard&Cooper sina våtfoder i burkar och förpackningar som går att återvinna.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringarna. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung.Alla hundar och katter är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar Edgard&Cooper 1% av sin försäljning till välgörande ändamål.
 • Purenatural Cat Adult Large Chicken (10 kg)

  Purenatural Cat Adult Large Chicken (10 kg)
  Purenatural Adult Chicken är ett högkvalitativt kattfoder som passar utmärkt till vuxna katter mellan 1-7 år. Purenatural Adult Chicken är ett komplett och naturligt foder med en hög halt av kött såsom kyckling, lax och öring. Just kyckling, lax och öring är lättsmälta proteinkällor med hög smaklighet och brukar därför falla även den mest kräsna katt i smaken. Genom de animaliska proteinkällorna får katten i sig alla de essentiella aminosyrorna och fisken bidrar även med en bra balans av Omega 3 och 6 vilket vårdar din katts päls och hud och lämnar den frisk och glänsande. De krispiga bitarna bidrar till en god munhälsa genom att hjälpa till att skrapa tänderna rena från plack och tandsten. Purenaturals foder innehåller endast naturliga råvaror och är fria från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Purenatural Adult Chicken är ett lättsmält och högkvalitativt helfoder med hög kötthalt som förser din katt med allt den behöver för ett långt och aktivt kattliv. Adultfodret finns även med smak av anka beroende på vad just din katt tycker om.Innehåll: 40% färsk kyckling, lax och öring Total kötthalt 66%OBS! Nu med uppdaterad större storlek på foderkulorna!
 • Edgard & Cooper Dog Lamb & Beef (300 g)

  Edgard & Cooper Dog Lamb & Beef (300 g)
  Edgard & Cooper Dog Lamb & BeefDetta spannmålsfria våtfodret är rikt på näring och vitaminer, och fritt från onödiga tillsatser! Det har en läcker smak av lamm och nötkött, och går att servera som helfoder eller som ett mumsigt komplement till hundens torrfoder.Edgard & Cooper Dog Lamm & Nötkött är lättsmält och välsmakande och innehåller, förutom lamm och nötkött, flera olika nyttigheter såsom äpple, rödbeta och morot. Dessa bidrar med god smak och viktiga vitaminer!Edgard&Cooper förpackar sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar - för att minska användningen av plast.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringarna. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Kortare resvägar = mindre utsläpp.Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar Edgard & Cooper 1% av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.
 • Edgard & Cooper Dog Game & Duck (400 g)

  Edgard & Cooper Dog Game & Duck (400 g)
  Edgard & Cooper Dog Adult Game & DuckDetta mumsiga våtfodret har härlig smak av vilt och anka, som vi tror att din hund kommer älska! Fodret är spannmålsfritt och fritt från onödiga tillsatser.Detta våtfodret går att servera som ett helfoder eller som ett komplement till ett torrfoder. Det är ett näringsrikt och lättsmält foder som innehåller alla vitaminer och mineraler som din hund behöver på en daglig basis.Förutom viltkött och anka så innehåller fodret en massa nyttigheter såsom rotfrukter och blåbär - smaskens!Vår planet är full av plast. Därför packar Edgard&Cooper sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringen. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Det innebär mindre transporter och mindre fossila bränslen.Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar Edgard & Cooper 1% av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.
 • Planet Pet Society Kitten Second Chance Chicken (1,5 kg)

  Planet Pet Society Kitten Second Chance Chicken (1,5 kg)
  Planet Pet Society Kitten Second Chance ChickenHär har vi ett smakligt och spannmålsfritt helfoder som passar för växande kattungar! Fodret passar också utmärkt för dräktiga och digivande katthonor, eftersom de, liksom kattungar, behöver extra mycket energi och näring!Fodret innehåller näringsrika ingredienser som främjar god tillväxt och utveckling hos din lilla kattunge.Planet Pet Society Kitten Second Chance Chicken är bra för:MatsmältningImmunförsvarHud och pälsSkelett, leder och tänderMusklerNär kattungen är ungefär 1 år gammal så är det dags att se sig om efter ett vuxenfoder.Planet Pet Society värnar om vår planet och vår miljö! Precis som du hör på namnet - Second Chance - så innehåller detta foder up-cyclade ingredienser! Inom livsmedelsindustrin, för mat till människor, så är det många ingredienser som sorteras bort. När det kommer till kyckling så rensar man exempelvis bort organ som är fulla med nyttig näring. Planet Pet Society tar dessa tillvara och använder i sitt foder!De använder även fibrer från äpplen, som sorteras bort där man tillverkar äppeljuice.Planet Pet Society använder helt enkelt återanvända ingredienser för att skapa näringsrikt och smaskigt foder. Detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!
 • Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g

  Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g
  Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 gBrit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g är ett multipack helfoder som består av fyra olika smaker, alla med hög smaklighet och hög kötthalt. En förpackning innehåller:3 x Brit Care Cat Adult Tonfisk i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Kalkon & Räkor i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Torsk & Öring i Gelé 85 gFodret är fritt från spannmål, GMO, soja, färgämnen, konserveringsmedel, konstgjorda smakämnen samt tillsatt socker, och levereras i portionspåsar à 85 g.Brit Care erbjuder högkvalitativ blötmat i en mängd olika smaker, här har din katt chansen att testa 4 olika sorter i ett smakrikt multipack!
 • Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)

  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (2,5 kg)
  Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance ChickenDetta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:Klimatsmart foder - läs mera nedanBra för matsmältningen och immunförsvaretFrämjar frisk hud och glansig pälsStöttar lederna och skelettetFrämjar friska, starka tänderFrämjar starka musklerVad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!
 • Edgard & Cooper Dog Adult Crispy Carrot & Courgette (7 kg)

  Edgard & Cooper Dog Adult Crispy Carrot & Courgette (7 kg)
  Edgard & Cooper Dog Adult Crispy Carrot & CourgetteVisste du att hundar, liksom människor, är omnivorer? Detta innebär att de kan äta både kött och plantbaserat, och må lika bra oavsett! Edgard & Cooper, kända för sitt miljötänk och för sitt kvalitativa foder med färska ingredienser, lanserar nu vegetariskt hundfoder!Ett plantbaserat hundfoder passar självklart för hundägare som själva är vegetarianer, men kan också vara ett utmärkt val för dig som har en känslig hund som kanske är allergisk mot flera animaliska proteinkällor.Edgard & Cooper Dog Adult Crispy Carrot & Courgette är ett smakrikt, vegetariskt helfoder. Funderar du över vad courgette betyder? Det gjorde vi också till en början, men det är inget konstigt alls - det betyder zucchini!Förutom morot och zucchini så innehåller detta torrfoder även potatis, ris, baljväxter, frukt och örter. Alla mumsiga ingredienser bidrar till ett näringsrikt helfoder som innehåller alla essentiella aminosyror!Edgard & Cooper värnar om vår planet, och alla vi som bor där. Deras förpackningar är återvinningsbara och de donerar 1% av sin försäljning till behövande hundar och katter.Detta vegetariska hundfoder bidrar till ca 43% mindre koldioxidutsläpp än ett köttbaserat hundfoder.Edgard & Cooper Dog Adult Crispy Carrot & Courgette är lämpligt för vuxna hundar, från ca 1 års ålder.ArkenZoo rekommenderar att du kontrollerar med din veterinär innan du börjar ge din hund en enbart plantbaserad kost, för att säkerställa att det passar för din hund.
 • Bozita Kitten Multibox i Sås 12x85 g

  Bozita Kitten Multibox i Sås 12x85 g
  Bozita Kitten Multibox i Sås 12x85 gI denna multibox hittar du Bozita Kitten Kyckling i Sås och Bozita Kitten Lax i Sås - 6 portionspåsar av varje! Detta passar perfekt för dig som vill hitta din kattunges favoritsmak, eller för dig som har en kattunge som gillar omväxling i sin mat.Detta våtfoder är ett komplett helfoder särskilt anpassat för växande kattungar. Fodret innehåller allt som din kattunge behöver på en daglig basis för att växa sig stor och stark, men du kan självklart även välja att använda maten som en smakförhöjare eller ett komplement till kattunges torrfoder.Bozita Kitten våtfoder i form av bitar i sås är spannmålsfritt, och fritt från onödiga tillsatser såsom artificiella färgämnen och konserveringsmedel. Fodret innehåller FOS som hjälper till att stötta kattungens tarmflora.
 • Instinctive Jelly Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g

  Instinctive Jelly Adult Våtfoder för katt - 12 x 85 g
  Balanserat våtfoder för vuxna katter som främjar friska urinvägar och en hälsosam vikt. Dessa saftiga bitar i gelé har en komplett näringsprofil som långsiktigt ser till att hålla allmänhälsan vid god nivå för din kisse.   Royal Canin I
 • SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)

  SMAAK Dog Adult Kyckling (10 kg)
  Smaak Dog Adult KycklingSmaak Dog Adult Kyckling är ett komplett helfoder som passar för vuxna hundar av alla möjliga olika raser. Fodret är baserat på kyckling från Finland, och innehåller alla näringsämnen din hund behöver på en daglig basis.Detta torrfodret har läcker smak, mycket tack vare det högkvalitativa kycklingfettet som man valt att tillsätta. Smaak Dog Adult Kyckling är berikat med linfrön och prebiotika som främjar en god mag- och tarmhälsa.Utöver detta så är fodret berikat med örter och bär som kommer ifrån Norden - dessa bidrar med härlig smak och nyttiga vitaminer och antioxidanter!Foderkulorna är runda, och 12x6 mm stora.Smaak tillverkar GMO-fritt frysfoder, torrfoder och godis till både hundar och katter! Fabriken finns i Finland, och de använder råvaror ifrån Norden. Fabriken använder endast förnybar el, och de återanvänder även värme för att inte slösa på naturens resurser!
 • Smaak Kitten Kyckling (1,5 kg)

  Smaak Kitten Kyckling (1,5 kg)
  Smaak Kitten KycklingDetta torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande kattungar av alla möjliga olika kattraser. Fodret innehåller allt din kattunge behöver på en daglig basis när det kommer till näringsämnen, och det är således ett komplett helfoder. Givetvis kan du välja att ge ett våtfoder också, om du föredrar att ge din kattunge lite mer blandad kost.Smaak Kitten Kyckling är tillverkat i Finland och innehåller över 90% finska ingredienser! Detta är ett välsmakande och knaprigt torrfoder som vi tror att din kattunge kommer älska.Fodret är baserat på kyckling, och 25% av kycklingen är färsk - detta skapar en härlig smak. God smak säkerställs också genom att man tillsatt kycklinglever och kycklingfett till fodret.Denna kattmat innehåller också fettsyror från lax - dessa är jättebra för hud och päls men även för hjärnans utveckling.Kolhydraterna i fodret kommer ifrån en blandning av spannmål och potatis.Smaak Kitten Kyckling innehåller fibrer från grönsaker såsom exempelvis rödbeta. Fibrerna stöttar magen och tarmen, ger en knaprig konsistens och hjälper till att motverka hårbollar. Det här kattungefodret innehåller också prebiotika, FOS och MOS, som främjar god matsmältning.Utöver detta så innehåller fodret tranbär som är bra för kattens urinvägar och yucca som minskar lukten från avföringen.Storlek på foderkulorna:9 x 4 mmOm SmaakSmaak tillverkar sitt färskfoder och torrfoder för hundar och katter i sin fabrik i Finland. Fabriken ligger på landet, nära många av ställena där råvarorna kommer ifrån. Detta gör att transportsträckorna blir korta. Fabriken använder endast förnybar el, från vatten, vind och sol.Smaak är mycket noga med att deras foder håller en hög kvalitet, och kontrollerar noga att hygien och säkerhet håller måttet.
 • Edgard & Cooper Dog Game & Duck (150 g)

  Edgard & Cooper Dog Game & Duck (150 g)
  Edgard & Cooper Dog Adult Game & DuckDetta mumsiga våtfodret har härlig smak av vilt och anka, som vi tror att din hund kommer älska! Fodret är spannmålsfritt och fritt från onödiga tillsatser.Detta våtfodret går att servera som ett helfoder eller som ett komplement till ett torrfoder. Det är ett näringsrikt och lättsmält foder som innehåller alla vitaminer och mineraler som din hund behöver på en daglig basis.Förutom viltkött och anka så innehåller fodret en massa nyttigheter såsom rotfrukter och blåbär - smaskens!Vår planet är full av plast. Därför packar Edgard&Cooper sitt våtfoder i återvinningsbara konservburkar och engångsförpackningar.Edgard & Cooper är oroade över klimatförändringen. För att minska utsläppen av växthusgaser väljer de färskt kött av lokalt ursprung. Det innebär mindre transporter och mindre fossila bränslen.Alla djur är inte lika lyckligt lottade. Därför donerar Edgard & Cooper 1% av sin försäljning till välgörenhet för hundar och katter.
 • Edgard&Cooper Cat Adult Paté Turkey & Chicken 85 g

  Edgard&Cooper Cat Adult Paté Turkey & Chicken 85 g
  Edgard&Cooper Cat Adult Paté Turkey & Chicken 85 gHär har vi ett läckert våtfoder som passar för vuxna katter - även steriliserade! Fodret har en härlig smak av kalkon och kyckling - populära och lättsmälta proteinkällor som främjar starka muskler!Edgard&Cooper Cat Adult Paté Turkey & Chicken är ett spannmålsfritt våtfoder i form av paté - lätt att tugga! Detta är ett komplett helfoder men det går självklart också att servera som ett komplement till torrfoder.Till detta foder har man valt att tillsätta tranbär, salvia och valeriana - gott och nyttigt!Edgard&Cooper har ett starkt miljötänk och de bryr sig om djur och natur! De förpackar fodren i återvinningsbara förpackningar och satsar hårt på lokala råvaror. De donerar även 1% av försäljningen till hundar och katter i nöd.
 • Våtfoder Multipack i Gelé - 12 x 85 g

  Våtfoder Multipack i Gelé - 12 x 85 g
  Välgjort och och smakrikt helfoder i gelé från PrimaCat med smak av lamm, fisk, nöt och fågel. Detta våtfoder är framtaget för att passa vuxna katter. Produkten innehåller 50% gelé och 50% strimlat kött av lamm, fisk, nöt och fågel som h
 • Veterinary Diets Gastro Intestinal Fibre Response - 2 kg

  Veterinary Diets Gastro Intestinal Fibre Response - 2 kg
  Ett skräddarsytt helfoder för att stödja näringsbehovet hos katter med milda till måttliga  förstopnningssymptom eller trög tarm.    Royal Canin® Gastrointestinal Fib Response har en unik balans mellan lösliga- och fermenterbara fibrer
 • Purenatural Cat Senior Sterilised Turkey (400 g)

  Purenatural Cat Senior Sterilised Turkey (400 g)
  Purenatural Sterilised Senior är ett högkvalitativt kattfoder som passar utmärkt till steriliserade katter och/eller katter äldre än sju år. Purenatural Sterilised Senior är ett komplett och naturligt foder med en hög halt av kvalitativt kött såsom kalkon, lax och öring. Fodret passar mycket bra till den äldre katten då både fosforhalt och proteinmängd anpassats till den äldre kattens behov. Likaså är där extra tillsatta näringsämnen för att stödja den äldre kattens välmående - laxolja, torkat ägg och en högre halt av taurin. Råvarorna i fodret hjälper även till att förebygga övervikt samtidigt som dem bevarar muskelmassan. Speciellt utvalda vegetabilier främjar urinvägarnas hälsa vilket är viktigt hos den steriliserade katten. Genom de animaliska proteinkällorna får katten i sig de essentiella aminosyrorna och fisken bidrar även med en bra balans av Omega 3 och 6 vilket vårdar din katts päls och hud och lämnar den frisk och glänsande. Foderbitarna är lite mindre jämfört med adultfodren för att underlätta tuggandet. Purenaturals foder innehåller endast naturliga råvaror och är fria från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen samt vete. Purenatural Sterilised Senior är ett lättsmält och högkvalitativt helfoder med hög kötthalt som hjälper din äldre katt att må mycket bra under den senare, ljuva delen av livet.Innehåll: 37 % färsk kalkon, lax och öring Total kötthalt 62 %
 • Thrive Premium Plus Lax & Sill (1.5 kg)

  Thrive Premium Plus Lax & Sill (1.5 kg)
  Thrive Premium Plus Lax och Sill är gjord av 70 % fisk (lax och sill) och har ett högt innehåll av Omega 3 och 6-fettsyror (5,6 %). Fodret är helt spannmålsfritt och har en perfekt balans av lättsmält lax, sill, sötpotatis, potatis och ärtfiber. Ett oemotståndligt gott helfoder, utan spannmål, som förser din katt med alla vitaminer, mineraler och korrekta taurin-halter. Med återförslutningsbar förpackning som håller fodret färskt och fräscht.
 • Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 gBrit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g är ett mycket välsmakande helfoder med hög kötthalt. Fodret består av bitar i sås vilket brukar uppskattas av de allra flesta katter, och har hög smaklighet vilket brukar tilltala även de lite mer kräsna.Fodret är fritt från spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, konstgjorda smakämnen samt tillsatt socker, och levereras i praktiska portionspåsar à 85 g.Brit Care erbjuder högkvalitativ blötmat i en mängd olika smaker, däribland Lax, Anka, Kanin och Kalkon.