Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Kattkam & Kattborste

Sköt om din katts päls med dessa fina kattkammar och borstar. Här finns allt från kardor till underullsborstar och kattborstar av naturhår.

Populärt inom kattkam & kattborste

 • Klädborste PAX original

  Klädborste PAX original
  PAX borsten - originalet ifrån Tyskland. Klädborste och möbelborste som fungerar utmärkt för både höger- och vänsterhänta personer&hellip:
 • Klädborste

  Klädborste
  En borste som lätt avlägsnar hår och ludd från kläderna med ett speciellt hölje av sammet.Lämplig för rengöring av kläder, möbler, textilier, tyg mm&hellip:
 • Buster De-shedding borste

  Buster De-shedding borste
  Busters "furminator light"Buster De-shedding-borste är något av en "Furminator light", samma smarta skär och funktion - men saknar de extra funktionerna (som att kunna byta skär när det blir slött och rensa bort pälsen genom ett knapptryck).Denna borste tar snabbt och effektivt bort mer päls än vad de traditionella kardorna gör och är dessutom formad för att passa kattens kroppskonturer&hellip:
 • Buster Borste

  Buster Borste
  Borste från Buster till din katt!Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin&hellip:

Fler tips på kattkam & kattborste