Följ oss Instagram logo Nyhetsbrev Pinterest logo
header petvillage
PetVillage.se

Kattryggsäckar

Om du vill ha händerna fria när du tar med din katt på resa eller när du cyklar kan du köpa dig en kattryggsäck. Det är en ryggsäck för katt som kan sitta bekvämt när ni tar er fram tillsammans. En praktisk lösning som också är mer skonsam mot din kropp då du bär katten på ryggen istället för i en bur i ena handen.

Fördelar med kattryggsäckar & trolleys

Facket där katten åker är försett med nät som ser till att luft lätt kan cirkulera in och ut ur ryggsäcken. En del av kattryggsäckarna har också ett draghandtag ifall du skulle vilja rulla din kattväska en bit. Det blir som en trolley och du kan vila dina axlar och rygg en stund.

Populärt inom kattryggsäckar

  • Transportryggsäck Connor

    Transportryggsäck Connor
  • Trixie Connor Ryggsäck

    Trixie Connor Ryggsäck
    EgenskaperConnor är en smidig ryggsäck som gör det enklare för dig att bära ditt djur. Väskan hänger ergonomiskt på din rygg och kan användas för ex. en liten valp som inte kan gå så långt som du och den äldre hunden, mindre hundar som inte orkar gå så långt, katten eller det skadade djuret som ändå vill följa med på utflykten.Kort om väskan/ryggsäcken:Tillverkad i nylon.Kan öppnas på sidan och framtill.Har en extra ficka framtill för småförvaring.Ett inbyggt kort koppel som förhindrar att djuret rymmer från väskan.Väskan har justerbara band.Väskan har tätning med bra luftcirkulation.Luckor i ryggen för fastsättning av säkerhetssele.Väskan är enkel att rengöra.Mått 44 x 30 x 21 cm.Väskan klarar djur upp till 8 kg.Färg: Svart/blåAnvändningEn väska/ryggsäck för mindre hundar och katter.